• Namibie Sosussvlei

Reiscafé Namibië

In ons sfeervolle Reiscafé krijgt u tijdens de presentatie over Namibië een goede indruk van wat u tijdens uw rondreis met NRV naar Namibië kunt verwachten. Zo wordt een afwisselende reisreportage getoond, waarin wij u graag de sfeer van een rondreis Namibië laten proeven met hoogtepunten als de rode duinen van de Sossusvlei, het Etosha National Park en de hoofdstad van Namibië: Windhoek.

Na de inspirerende reisreportage over Namibië zullen een aantal praktische zaken ter voorbereiding op uw reis worden besproken zoals de benodigde vaccinaties, de munteenheid, het klimaat en de beste reistijd. Daarnaast ontdekt u het aanbod en de verschillende reismogelijkheden van NRV naar het bijzondere Namibië.

Heeft u na de presentatie nog vragen? Na afloop van de presentatie heeft u de mogelijkheid om (persoonlijk) bij één van onze reisspecialisten uw vragen ter voorbereiding op uw rondreis naar Namibië te stellen. Zo gaat u goed voorbereid op reis!

Het Reiscafé Namibië wordt in ons ruime pand aan de Treubstraat 7 in Rijswijk gehouden, gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Graag tot ziens in het Reiscafé Namibië!

02Maart 2024

10:00 uur