• China Chinese Muur

Reiscafé China

In ons sfeervolle Reiscafé krijgt u tijdens de presentatie over China een goede indruk van wat u tijdens uw rondreis met NRV naar China kunt verwachten. Zo wordt een afwisselende reisreportage getoond, waarin wij u graag de sfeer van een rondreis China laten proeven met hoogtepunten als de Chinese Muur, het Terracottaleger en steden als Beijing, Shanghai en Hong Kong.

Na de inspirerende reisreportage over het ‘land van de draak’ zullen een aantal praktische zaken ter voorbereiding op uw reis worden besproken zoals de benodigde vaccinaties, de munteenheid, het klimaat en de beste reistijd. Daarnaast ontdekt u het aanbod en de verschillende reismogelijkheden van NRV naar fascinerend China.

Heeft u na de presentatie nog vragen? Na afloop van de presentatie heeft u de mogelijkheid om (persoonlijk) bij één van onze reisspecialisten uw vragen ter voorbereiding op uw rondreis naar China te stellen. Zo gaat u goed voorbereid op reis!

Het Reiscafé China wordt in ons ruime pand aan de Treubstraat 7 in Rijswijk gehouden, gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Graag tot ziens in het Reiscafé China!

09November 2024

10.00 uur