Doorlopende reis en annuleringsverzekering

Reis en Annuleringsverzekering

Ga goed verzekerd op reis!
Een goede reis- en annuleringsverzekering is van groot belang als u op rondreis gaat. Daarom raden wij u aan om een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Mochten zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, dan dekt een goede verzekering de bijkomende kosten en staat u niet voor nog meer onaangename verrassingen.

Bij NRV kunt u eenvoudig een reis- en annuleringsverzekering aanvragen. In samenwerking met de Europeesche Verzekeringen - dé vrijetijdverzekeraar van Nederland - bieden wij u zowel kortlopende als doorlopende verzekeringen aan. Tijdens het boeken van uw rondreis kunt u meteen deze kortlopende verzekeringen afsluiten.
Europeesche verzekering
Kortlopende reisverzekering
U kunt eenvoudig via NRV bij uw boeking een kortlopende reisverzekering afsluiten. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico’s tijdens uw reis. Deze reisverzekering met werelddekking biedt u tevens de nodige vergoedingen in geval van ongevallen en geneeskundige kosten. Raadpleeg en download hieronder de voorwaarden en het schadeformulier van de reisverzekering.
De premie bedraagt 3,07 per persoon per dag. De poliskosten bedragen 4,24. * Alleen voor Belgische reizigers woonachtig binnen een straal van 50 km met de Nederlandse grens kunnen wij een reisverzekering afsluiten. Tevens gelden afwijkende voorwaarden voor Belgische reizigers, deze vindt u terug in de clausule voor verzekerden in België.
Kortlopende annuleringsverzekering
U kunt eenvoudig via NRV bij uw boeking ook een kortlopende annuleringsverzekering afsluiten. Zo bent u goed verzekerd wanneer u niet op reis kunt of vroegtijdig uw rondreis moet afbreken. Deze annuleringsverzekering is uiterst compleet en kent ook een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging. Raadpleeg en download hieronder de voorwaarden en het schadeformulier van de annuleringsverzekering.
De premie voor de annuleringsverzekering is 5.5% (exclusief 21% assurantiebelasting) van de reissom. De poliskosten bedragen 4,24 euro.
Doorlopende reis en annuleringsverzekering
Doorlopende reis- en annuleringsverzekering
Trekt u er meerdere keren per jaar op uit? Dan is het afsluiten van een doorlopende reis- en annuleringsverzekering een goede oplossing. Met een doorlopende reis- en annuleringsverzekering bent u het hele jaar door verzekerd, hoe vaak u ook op reis gaat. Vakantieplezier verzekerd, het hele jaar door! Raadpleeg en download hieronder de voorwaarden van de doorlopende reis- en annuleringsverzekering.
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam