Reizen Costa Rica & Nicaragua

Welkom bij het online reiscafé

Helaas kunnen wij u in verband met het Corona virus niet ontvangen in ons reiscafé. Wij hebben daarom besloten om onze reiscafé films online te zetten, zodat u thuis vanuit de bank kunt wegdromen bij de mooiste bestemmingen of oude herinneringen kunt ophalen.

Het overweldigend groene Costa Rica is één weelderige explosie van unieke flora en fauna. De vele nationale parken, tropische stranden, rokende vulkanen en tropische regenwouden. U ontdekt het allemaal tijdens het bekijken van onze prachtige reiscafé film. Laat u verrassen door de schoonheid van Costa Rica!

De reiscafé film
Highlights en landinfo

Een bezoek aan Costa Rica’s bekendste natuurfenomeen: de Arenal-vulkaan, wildwaterraften of kajakken op de Sarapiquí-rivier of in het Tortuguero Nationaal Park zien hoe schildpadden eieren leggen en in het zand begraven? U heeft het misschien al in de prachtige reiscafé film voorbij zien komen. Bent u na het zien van de reiscafé film nieuwsgierig geworden en wilt u nog meer weten over de vele highlights van Costa Rica? Lees dan snel verder op onze pagina met informatie over alle bijzondere plekken van Costa Rica.

Costa Rica's highlights

Heeft u reisplannen voor Costa Rica? Wij hebben alle belangrijke landinfo op een rijtje gezet, zodat u zich goed kunt inlezen voordat u gaat boeken of daadwerkelijk op rondreis gaat. Van benodigde vaccins en reisdocumenten tot informatie over het klimaat en betaalmogelijkheden.

Landinfo Costa Rica


Reizigers over Costa Rica

Onze groeps- en privéreizen naar Costa Rica zijn erg populair! Wij ontvangen dan ook regelmatig enthousiaste reviews en mooie reisverhalen van onze reizigers.

Review: Hoogtepunten van Costa Rica
"Een prachtige reis waarin we ten volle hebben kunnen genieten van de flora en fauna die Costa Rica te bieden heeft. Onze reisleidster, Diana, heeft met haar enthousiasme voor en kennis van de natuur en cultuur van Costa Rica zeker bijgedragen aan het welslagen van de reis. De accommodaties waren prima, van basic tot luxe, altijd schoon en mooi gelegen." - Jansen

Bent u benieuwd hoe andere reizigers hun rondreis door Costa Rica hebben ervaren? Bezoek dan onze blogpagina of lees de reviews van de rondreis die uw interesse heeft.

Reisverhalen over Costa Rica


Op rondreis naar Costa Rica

NRV heeft een uitgebreid aanbod groepsreizen en privéreizen naar Costa Rica. Wanneer u kiest voor een groepsreis door Costa Rica, kiest u voor een compleet en afwisselend reisprogramma onder begeleiding van Nederlandssprekende reisleiding. Ook profiteert u van gegarandeerd vertrek, overnachtingen in comfortabele middenklasse hotels, goede bussen voor lokaal vervoer, afgewogen reisprogramma's en een scherpe prijs.

Liever met uw eigen reisgezelschap naar Costa Rica? Onze individuele rondreizen staan voor flexibiliteit, zekerheid en de beste prijs. Onze jarenlange ervaring met het organiseren van individuele rondreizen geeft u de zekerheid dat uw reis tot in de puntjes wordt geregeld én is afgestemd op uw wensen. Bekijk ons aanbod individuele rondreizen en ontdek Costa Rica met een comfortabele 4WD of per shuttlebus.

Wilt u uw reis volledig zelf samenstellen? Kijk dan bij onze unieke reisvorm zelf samenstellen Costa Rica. Welke reisvorm u ook kiest, het wordt een onvergetelijke rondreis door Costa Rica!


Onze reisspecialisten helpen u graag
Heeft u nog vragen over Costa Rica of over één van onze groeps- of privéreizen? Onze reisspecialisten helpen u graag verder. U kunt onze reisspecialisten bereiken door middel van de chatfunctie op onze website, door het sturen van een e-mail of door telefonisch contact op te nemen.

Contactgegevens:
Telefoonnummer: +31 (0)70 307 6700
E-mail: reserveringen@nrv.nl