Ontdek de wereld met vertrek vanaf Brussel

Ontdek de wereld met vertrek vanaf Brussel en beleef de magie van groepsreizen die u meenemen naar de meest fascinerende bestemmingen. Groepsreizen bieden een unieke kans om samen met gelijkgestemde avonturiers de wereld te verkennen, en met vertrek vanaf de bruisende hoofdstad van België begint jouw avontuur in het hart van Europa. Brussel is een ideaal vertrekpunt voor groepsreizen dankzij de uitstekende verbindingen naar een groot aantal bestemmingen.

Comfortabel en zorgeloos reizen

Vliegt u vanuit Brussel, dan profiteert u van een uitstekend netwerk van openbaar vervoer, waardoor uw reis van begin tot eind soepel verloopt. Bovendien is de luchthaven goed bereikbaar vanuit verschillende delen van België en zelfs de buurlanden, wat het een ideale vertrekplaats maakt voor reizigers uit de hele regio. Laat u inspireren door de veelzijdigheid van bestemmingen en ervaar de magie van reizen die begint in een stad vol verrassingen en mogelijkheden.

Beleef meer met NRV groepsreizen

Gaat u graag mee op een compleet georganiseerde rondreis met een vertrek vanuit België? Kies dan voor NRV en reis met ons mee op één van onze wereldwijde groepsreizen. Samen met een groep en enthousiaste reisleiding ontdekt u de vele hoogtepunten, de minder toeristische plekken en beleeft u het dagelijks leven van de lokale bevolking. Heeft u nog vragen over onze groepsreizen of vertrekken vanuit België? Uiteraard helpen onze reisspecialisten u graag met het kiezen van uw reis met vertrek vanaf Brussel.