Welkom op de blogpagina van NRV
Rondreis India

←  Terug naar alle Thuisbioscopen

NRV Thuisbioscoop van Jordanië

Wadi Rum Woestijn, Jordanië

Reizigers inspireren met onze prachtige reiscafé films doen wij maar al te graag. Wij hebben onze reiscafé films voor u online gezet, zodat u thuis vanuit de bank kunt wegdromen bij de mooiste bestemmingen óf oude herinneringen kunt ophalen. Op deze pagina kunt u ook alle highlights van dit land bekijken en leest u ervaringen van reizigers.

Jordanië: de schat van het Midden-Oosten

Een rondreis door Jordanië is een rondreis door de geschiedenis. U bezoekt indrukwekkende highlights zoals rotsstad Petra en de grootste woestijn van Jordanië, Wadi Rum. Ook is er tijd voor ontspanning. Wat denkt u van drijven in de Dode Zee of volledig tot rust komen op het strand van Aqaba? Jordanië is in één woord geweldig!

Laat u meeslepen door de geweldige Jordanië reiscafé film


Deze prachtige reiscafé film is geproduceerd door NRV’s cameraman, Cor Lievendag. Bent u benieuwd naar de rondreis avonturen van Cor? Lees hier zijn reisverhaal →


"Zeker aan te raden van het begin tot het eind goed geregeld. Heel veel gezien en geleerd. Jordanië is een prachtig land met hele aardige mensen. Hoogte punten Petra, Wadi Rum de woestijn met de jeeptour de zonsopgang per kameel, de dode zee, eigenlijk was alles te gek!"

Fam. van Ree, Spijkenisse | Privéreizen Sprookjesachtig Jordanië, incl. chauffeur 


De meest indrukwekkende highlights van Jordanië

Jordanië heeft bijzondere highlights die u zeker niet mag missen tijdens uw rondreis. Wij hebben de top drie highlights alvast voor u uitgelicht.

Rotsstad Petra

Een reis naar Jordanië is niet compleet zonder een bezoek aan Petra! De ruïnes van Petra zijn de meest bezochte toeristische attractie van Jordanië en ook een van de best bewaarde archeologische vindplaatsen ter wereld. Het heeft een spectaculaire, uit rotsen gehouwen architectuur in een levendig landschap van rode zandsteen en torenhoge bergen met diepe doorgangen en kloven. Wandel door Petra en ontdek de vele tempels, een rotstheater, een zuilengalerij en kerken. Petra is niet alleen een van de nieuwe wereldwonderen, maar staat ook op Werelderfgoedlijst van UNESCO.


Wadi Rum-woestijn

Wadi Rum is een spectaculaire woestijnvallei in het zuiden van Jordanië. Het staat bekend als de ‘vallei van de maan’ en de woestijn staat ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Deze woestijn is misschien wel een van de meest spectaculaire woestijnlandschappen ter wereld. De natuurlijke schoonheid van Wadi Rum trekt bezoekers van over de hele wereld die komen voor de avontuurlijke jeepsafari's, de gastvrijheid van bedoeïenen ontdekken in combinatie met een unieke woestijnovernachting, maar ook om te gaan wandelen, rotsklimmen of zandboarden.


Dode Zee

De Dode Zee is op 423 meter onder de zeespiegel officieel de laagste plaats op aarde, waardoor het een nog fascinerende highlight is om te bezoeken. De Dode Zee is dan ook een van die iconische highlights op menig bucketlist. Het meer is vooral uniek vanwege het ongelooflijke zoutvolume. Tijdens uw reis door Jordanië mag drijven in de Dode Zee niet ontbreken! Op het moment dat uw voeten en benen in het water zijn, heeft u het gevoel alsof ze omhoog worden geduwd en als u dieper gaat, voelt u dat uw lichaam lichter en drijvend wordt. Leun achterover, ontspan en geniet van dit natuurlijke fenomeen.

Bent u nieuwsgierig naar al het moois dat Jordanië te bieden heeft? Bekijk alle highlights van Jordanië →  


Belangrijke landinfo

Heeft u reisplannen voor Jordanië?  Wij hebben alle belangrijke landinfo op een rijtje gezet, zodat u zich goed kunt inlezen voordat u gaat boeken of daadwerkelijk op rondreis gaat. Van benodigde vaccins en reisdocumenten tot informatie over het klimaat en betaalmogelijkheden.

Bekijk de landinfo van Jordanië →

Op rondreis door Jordanië

Als rondreisspecialist kennen wij alle hoogtepunten én de verstopte culturele en historische juweeltjes van Jordanië. 

Met onze afwisselende groepsreizen verblijft u in goede hotels en zijn we nooit lang onderweg. Onze Nederlandssprekende reisleiding kent het koninkrijk als geen ander. Verblijft u liever iets langer of luxer in Jordanië, dan heeft u de mogelijkheid uw rondreis te verlengen of upgraden.

Bekijk de groepsreizen in Jordanië →  


Jordanië is ook erg geschikt voor een individuele rondreis. U gaat op avontuur met uw eigen reisgezelschap en bepaalt zelf of u rondreist in een huurauto of een auto met Engelssprekende chauffeur. Onze privéreizen naar Jordanië zijn flexibel aanpasbaar en de programma’s zijn naar eigen wens samen te stellen. 

Bekijk de privéreizen in Jordanië →  


Kiest u liever voor de ultieme vorm van vrijheid? Dan is de optie zelf samenstellen Jordanië geschikt voor u. 

Bekijk de Zelf Samenstellen rondreizen in Jordanië → Andere reizigers over Jordanië

Onze rondreizen naar Jordanië zijn erg populair! Wij ontvangen dan ook regelmatig enthousiaste reviews en mooie reisverhalen van onze reizigers.


"De reis was fantastisch! Het eerste gedeelte veel zien, lopen en cultuur snuiven. Prachtige landschappen en super om samen met de kinderen te doen! Je waant je in een totaal andere wereld. Vervolgens eindigen in Aqaba om heerlijk bij te komen van alle indrukken."

Karel Hendricus de Paauw 01-11-2019 | Privéreis Sprookjesachtig Jordanië, incl. huurauto


Bent u benieuwd hoe andere reizigers hun rondreis door Jordanië ervaren hebben? Bezoek onze blogpagina of lees de beoordelingen van de rondreis die uw interesse heeft.

Onze reisspecialisten helpen u graag

Reisspecialist EelcoHeeft u vragen over Jordanië of over één van onze groeps- of privéreizen? Onze reisspecialisten helpen u graag verder. U kunt onze reisspecialisten bereiken door middel van de chatfunctie op onze website, door het sturen van een e-mail of door telefonisch contact op te nemen.

Contactgegevens:
Telefoonnummer: +31 (0)70 307 6700
E-mail: reisspecialist@nrv.nl


Boeken? Dat doet u zo

Heeft u na het zien van de reiscafé film en het lezen van alle informatie over de prachtige highlights besloten om een rondreis naar Jordanië te boeken? Hartstikke leuk! Wij vertellen u alvast hoe het boekingsproces verloopt.

Zodra u via onze website een groepsreis of privéreis heeft geboekt, ontvangt u van ons de boekingsbevestiging en een factuur. Daarna voorzien wij u van uw reisbescheiden, zodat u alle noodzakelijke informatie alvast compleet heeft. Duurt het nog even voordat u op rondreis gaat? Geen probleem, want met onze blogartikelen, reisverhalen en foto’s van andere reizigers kan de voorpret alvast beginnen! Voordat u het weet is het zover en staat u met uw koffers op de luchthaven en stapt u in het vliegtuig. Op rondreis legt u natuurlijk alle mooie momenten vast met uw camera en deelt u dit misschien wel met ons op social media. Na uw rondreis zijn wij erg benieuwd naar uw avontuur en ervaring met NRV. Wij vragen u een korte enquête in te vullen en eventueel uw reisverhaal en nog meer reisfoto’s met ons te delen, zodat wij ook andere reizigers kunnen inspireren. Natuurlijk blijven wij ook na uw rondreis graag met u in contact, zodat wij u wellicht een volgende keer weer mogen meenemen op rondreis.

Reizigers inspireren met onze prachtige reiscafé films doen wij maar al te graag. Wij hebben onze reiscafé films voor u online gezet, zodat u thuis vanuit de bank kunt wegdromen bij de mooiste bestemmingen óf oude herinneringen kunt ophalen. Op deze pagina kunt u ook alle highlights van dit land bekijken en leest u ervaringen van reizigers.