Welkom op de blogpagina van NRV
Rondreis India

←  Terug naar alle Thuisbioscopen

NRV Thuisbioscoop van China

Chinese Muur, China

Reizigers inspireren met onze prachtige reiscafé films doen wij maar al te graag. Wij hebben onze reiscafé films voor u online gezet, zodat u thuis vanuit de bank kunt wegdromen bij de mooiste bestemmingen óf oude herinneringen kunt ophalen. Op deze pagina kunt u ook alle highlights van dit land bekijken en leest u ervaringen van reizigers.

China: het land van de Draak

China is een bijzondere bestemming met een combinatie van eeuwenoude bezienswaardigheden en moderne metropolen. Ervaar de indrukwekkende Chinese Muur van dichtbij, bewonder het tweeduizend jaar oude Terracottaleger of bezoek de Verboden Stad. In de thuisbioscoop van China maakt u kennis met alle bijzondere bezienswaardigheden.

Laat u meeslepen door de geweldige China reiscafé film

Deze prachtige reiscafé film is geproduceerd door NRV’s cameraman, Cor Lievendag. Bent u benieuwd naar de rondreis avonturen van Cor? Lees hier zijn reisverhaal →


"Tijdens deze prachtige reis door China krijgt u een goede mix te zien van het moderne en het fascinerende traditionele China. Drie belangrijke steden in één reis; Beijing, Xi’an en Shanghai. Wat is China indrukwekkend!"

Corine, Product Manager China - Privéreis 'China's Gouden Driehoek'


De meest indrukwekkende highlights van China

China heeft bijzondere highlights die u zeker niet mag missen tijdens uw rondreis. Wij hebben de top drie highlights alvast voor u uitgelicht.

Chinese Muur Er is geen twijfel over mogelijk dat de Chinese Muur de beroemdste bezienswaardigheid van China is. De Chinese Muur strekt zich uit over ongeveer 2400 kilometer door Noord-China en slingert kronkelend over bergen en valleien en over uitgestrekte steppen en dorre woestijnen. In sommige delen is de muur niet meer dan een ruïne, in andere delen is het nauwelijks zichtbaar en in nog andere delen is de Chinese Muur prachtig gerestaureerd. De Chinese Muur staat daarom ook op de bucketlist van iedere reiziger naar China!


TerracottalegerIn 1974 had niemand kunnen vermoeden dat, toen lokale boeren een put aan het graven waren, ze zouden worden blootgesteld aan het best bewaarde geheim van China: het Terracottaleger en het graf van de eerste keizer van China, Qin Shi Huang. Deze opgraving herbergt duizenden terracotta soldaten en paarden, elk met een eigen standpunt en gezicht. De opgraving en het museum beslaan een oppervlakte van enkele vierkante kilometers en worden dagelijks uitgebreid. Het ongelooflijke Terracottaleger van Xi’an zal u doen verbazen!


Shanghai
Shanghai is de thuisbasis van maar liefst 24 miljoen mensen, het is de tweede meest bevolkte stad ter wereld en, zoals u zich waarschijnlijk kunt voorstellen, ongelooflijk anders dan de westerse wereld. Shanghai is een stad met contrasten, waar u kleine, oude gebouwen vindt die tussen moderne gebouwen zijn ingeklemd. Duik in het legendarische verleden van Shanghai door langs de bezienswaardigheden van de Bund en architectonische reuzen uit het koloniale tijdperk te wandelen.

Bent u nieuwsgierig naar al het moois dat China te bieden heeft? Bekijk dan hier alle rondreizen →


Belangrijke landinfo

Heeft u reisplannen voor China?  Wij hebben alle belangrijke landinfo op een rijtje gezet, zodat u zich goed kunt inlezen voordat u gaat boeken of daadwerkelijk op rondreis gaat. Van benodigde vaccins en reisdocumenten tot informatie over het klimaat en betaalmogelijkheden.

Bekijk de landinfo van China →

Op rondreis door China 

China is een prachtig en bijzonder land met vele unieke bezienswaardigheden. 

Tijdens onze groepsreizen naar China beleeft u, onder begeleiding van de Nederlandssprekende reisleiding, naast de highlights ook het authentieke lokale leven. Daarnaast profiteert u van goede accommodaties, comfortabel vervoer, voordelige prijzen en vertrekgarantie. Uw groepsreis verlengen naar Hong Kong is ook mogelijk!

Bekijk alle groepsreizen naar China → 


Altijd al gedroomd om met uw partner of gezin over de Chinese Muur te wandelen of het Terracottaleger te bewonderen? Met onze privéreizen maakt u kennis met het echte China. Bovendien zijn de individuele reizen flexibel aanpasbaar en naar eigen wens samen te stellen. Een privéreis naar China is onvergetelijk!

 Bekijk alle privéreizen naar China →Andere reizigers over China

Onze rondreizen naar Costa Rica zijn erg populair! Wij ontvangen dan ook regelmatig enthousiaste reviews en mooie reisverhalen van onze reizigers.


“Goed georganiseerde reis waarbij we veel van China hebben gezien. Het tempo van de reis was goed en we werden op een zeer prettige manier door onze gids Ping, maar ook door de lokale gidsen geïnformeerd. Onze reisleider Ping gaf ons ruim voldoende de tijd om de bezienswaardigheden te bekijken. De hotels waren ook goed.”

Anemaet 15-07-2019 – Groepsreis ‘Hoogtepunten van China’


Bent u benieuwd hoe andere reizigers hun rondreis door China ervaren hebben? Bezoek onze blogpagina of lees de beoordelingen van de rondreis die uw interesse heeft.

Onze reisspecialisten helpen u graag

Reisspecialist DaniqueHeeft u vragen over China of over één van onze groeps- of privéreizen? Onze reisspecialisten helpen u graag verder. U kunt onze reisspecialisten bereiken door middel van de chatfunctie op onze website, door het sturen van een e-mail of door telefonisch contact op te nemen.

Contactgegevens:
Telefoonnummer: +31 (0)70 307 6700
E-mail: reisspecialist@nrv.nl


Boeken? Dat doet u zo

Heeft u na het zien van de reiscafé film en het lezen van alle informatie over de prachtige highlights besloten om een rondreis naar China te boeken? Hartstikke leuk! Wij vertellen u alvast hoe het boekingsproces verloopt.

Zodra u via onze website een groepsreis of privéreis heeft geboekt, ontvangt u van ons de boekingsbevestiging en een factuur. Daarna voorzien wij u van uw reisbescheiden, zodat u alle noodzakelijke informatie alvast compleet heeft. Duurt het nog even voordat u op rondreis gaat? Geen probleem, want met onze blogartikelen, reisverhalen en foto’s van andere reizigers kan de voorpret alvast beginnen! Voordat u het weet is het zover en staat u met uw koffers op de luchthaven en stapt u in het vliegtuig. Op rondreis legt u natuurlijk alle mooie momenten vast met uw camera en deelt u dit misschien wel met ons op social media. Na uw rondreis zijn wij erg benieuwd naar uw avontuur en ervaring met NRV. Wij vragen u een korte enquête in te vullen en eventueel uw reisverhaal en nog meer reisfoto’s met ons te delen, zodat wij ook andere reizigers kunnen inspireren. Natuurlijk blijven wij ook na uw rondreis graag met u in contact, zodat wij u een volgende keer weer mogen meenemen op rondreis.