Reizen Costa Rica & Nicaragua
Rondreis Amerika
Rondreis Vietnam

SGR & Vouchers

Lees hier hoe u uw SGR of NRV corona-voucher gebruikt of wanneer u een voucher krijgt aangeboden: 

Indien u vanwege de coronacrisis een SGR corona-voucher of een NRV corona-voucher hebt ontvangen, kunt u deze bij NRV gebruiken bij het boeken van een nieuwe vakantie. U gebruikt uw voucher eenvoudig als betaalmiddel bij het maken van uw boeking. uw corona-voucher kan gebruikt worden voor boekingen die gemaakt worden binnen één (1) jaar na uitgifte voor een bestemming en vertrekperiode naar uw keuze. Lees hier alle voorwaarden

Voor onze verre bestemmingen gelden nog altijd reisbeperkingen. Hoewel er een aantal van onze verre bestemmingen op een EU-lijst staan waarvan inwoners weer welkom zouden zijn in de EU, mogen individuele EU-landen zelf bepalen of ze dan voor die landen de in- en uitreis beperkingen opheffen. Nederland kiest ervoor deze beperkingen voor diverse landen, waaronder onze bestemmingen, intact te laten. Uiteraard hopen we dat binnen afzienbare tijd voor een aantal van onze bestemmingen de restricties worden opgeheven en reizen weer mogelijk is. Om geboekte reizigers nu zekerheid te geven, hebben we besloten om alle reizen t/m vertrek 31 augustus 2020 te annuleren.

 De reisovereenkomst wordt door NRV opgezegd. Vertrekt u in deze periode dan wordt u gebeld of gemaild om de mogelijkheden te bespreken:

  • U kunt omboeken bv. naar een vertrekdatum in 2021. Voor de omboekvoorwaarden klik hier.
  • Boekt u niet direct om, dan ontvangt u van ons een reisvoucher met SGR-dekking. Dit voucher garandeert het bedrag dat u aan ons betaald heeft om t.z.t. een toekomstige reis bij NRV te boeken. Voor de voucher voorwaarden klik hier.

Uiteraard zijn we volop bezig om ervoor te zorgen dat als er grenzen open gaan en er weer naar onze bestemmingen gereisd mag worden, dit ook verantwoord kan. Luchtvaartmaatschappijen, ANVR en lokale overheden hebben protocollen en richtlijnen opgesteld of zijn bezig die op te stellen om veilig te kunnen reizen. Samen met onze lokale vertegenwoordigers zetten we die protocollen en richtlijnen om in praktische handvatten om onze reizen op een verantwoorde en veilige manier te kunnen uitvoeren. Op onze website houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

 We kijken natuurlijk ook wat verder vooruit naar 2021. Heel veel reizen zijn al te boeken, sommige al tot eind 2021. Zo maken we het u zo gemakkelijk mogelijk om te boeken voor vertrek volgend jaar. We zijn ook volop bezig nieuwe reizen en bestemmingen te ontwikkelen. Zodra daarover meer te melden valt laten we u dat weten.