• Maleisië Langkawi

Reiscafé Maleisië

In ons sfeervolle Reiscafé krijgt u tijdens de presentatie over Maleisië een goede indruk van wat u tijdens uw rondreis met NRV naar Maleisië kunt verwachten. Zo wordt een afwisselende reisreportage getoond, waarin wij u graag de sfeer van een rondreis Maleisië laten proeven met hoogtepunten als het Taman Negara Natuurreservaat, Kuala Lumpur met de bekende Petronas Twin Towers en de historische stad Malakka.

Na de inspirerende reisreportage over Maleisië zullen een aantal praktische zaken ter voorbereiding op uw reis worden besproken zoals de benodigde vaccinaties, de munteenheid, het klimaat en de beste reistijd. Daarnaast ontdekt u het aanbod en de verschillende reismogelijkheden van NRV naar het avontuurlijke en natuurrijke Maleisië.

Heeft u na de presentatie nog vragen? Na afloop van de presentatie heeft u de mogelijkheid om (persoonlijk) bij één van onze reisspecialisten uw vragen ter voorbereiding op uw rondreis naar Maleisië te stellen. Zo gaat u goed voorbereid op reis!

Het Reiscafé Maleisië wordt in ons ruime pand aan de Treubstraat 7 in Rijswijk gehouden, gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Graag tot ziens in het Reiscafé Maleisië!

14December 2024

10.00 uur