Welkom op de blogpagina van NRV
Rondreis India

←  Terug naar alle Thuisbioscopen

NRV Thuisbioscoop van Zuid-Afrika

Afrikaanse pinguïns, Kaapstad, Zuid-Afrika

Reizigers inspireren met onze prachtige reiscafé films doen wij maar al te graag. Wij hebben onze reiscafé films voor u online gezet, zodat u thuis vanuit de bank kunt wegdromen bij de mooiste bestemmingen óf oude herinneringen kunt ophalen. Op deze pagina kunt u ook alle highlights van dit land bekijken en leest u ervaringen van reizigers.

Op zoek naar de Big Five in 's wereld mooiste natuurparken

In deze films zijn niet alleen de hoogtepunten te zien, maar ook de onbekende pareltjes, het dagelijkse leven en de inwoners van het land. Zo beleeft u het ultieme Out of Africa-gevoel vanuit uw eigen woonkamer. Een blik op de Big Five is gegarandeerd!

Uit onze eigen ervaringen weten we dat je juist op straat of bij de onbekendere pareltjes de mooiste momenten van de rondreis ervaart. En ook juist die momenten proberen wij zo goed mogelijk over te brengen in de NRV Thuisbioscoop.


Geniet het aankomende half uur van een rondreis door Zuid-Afrika


Deze prachtige reiscafé film is geproduceerd door NRV’s cameraman, Cor Lievendag. Bent u benieuwd naar de rondreis avonturen van Cor? Lees hier zijn reisverhaal →


"Nog nagenietend van alle foto's die zijn gemaakt tijdens de reis, denk ik met veel plezier terug aan deze bijzondere vakantie. Het was uniek in velerlei opzichten, zoveel gezien en beleefd."

- Conny Huijsmans, Delft | Beoordeling: 9,1 | Groepsreis Divers Zuid-Afrika


Bekijk de mooiste highlights voor uw eigen rondreis

De natuur van Zuid-Afrika is adembenemend! Ontdek tijdens uw rondreis de mooiste en belangrijkste bezienswaardigheden van Zuid-Afrika zoals het bruisende Kaapstad, het wereldberoemde Kruger Nationaal Park en de prachtige wijnlanden. Hieronder vindt u tal van bezienswaardigheden in Zuid-Afrika die absoluut een bezoek waard zijn! 

Panoramaroute

Als u een land verkent, zijn er weinig dingen die beter zijn dan te stoppen bij een uitkijkpunt en beloond te worden met het soort landschap dat uw dag opfleurt en uw horizon verruimt. Op de Panoramaroute langs de Blyde River Canyon in Mpumalanga biedt elk uitzichtpunt u die mogelijkheid. De Panoramaroute betekent hoogtepunt na hoogtepunt: adembenemende uitzichten, stortende watervallen, adelaars die boven je vliegen en een rijke geschiedenis, zijn de dingen waar u beter aan kunt wennen als uw de Panoramaroute bezoekt. De Panoramaroute in Zuid-Afrika is een van de mooiste roadtrips van het land!Tuinroute

De Tuinroute heeft een kustlijn van ongeveer 300 km tussen Mosselbaai en Plettenbergbaai en is een van de populairste vakantiebestemmingen van Zuid-Afrika. De Tuinroute begint ongeveer vier uur buiten Kaapstad en omvat een van de mooiste delen van de kustlijn, waarvan het startpunt voortdurend wordt betwist omdat steden als Witsand, Stilbaai en Albertinia zich aansluiten bij de route die zich zo'n 200 km slingert via George, Wilderness, Sedgefield en Knysna naar Plettenberg Bay met als hoogtepunt het Tstisikamma Forest - een sprookjesland van gigantische bomen, varens en vogels.Kaapstad

Van adembenemende landschappen tot eeuwenoude architectuur vermengd met minimalistisch modern design, deze schilderachtige Zuid-Afrikaanse schoonheid omvat het allemaal. De bruisende haven en straten herbergen het nachtleven en de winkelpuien, en de stranden en de bergachtige omgeving barsten van de flora en fauna. De stad ligt tegen de achtergrond van het iconische Tafelbergplateau en de saffierblauwe Tafelbaai, beroemd om zijn zeehondenpopulatie en grote witte haaien. De rijke geschiedenis, moderne cultuur en ongelooflijke attracties van Kaapstad maken het een echte metropool aan de kust.


Bent u benieuwd naar al het mooist dat Zuid-Afrika te bieden heeft? Bekijk hier alle highlights →


Belangrijke landinfo van Zuid-Afrika

Wilt u meer informatie over het land  Zuid-Afrika lezen? Wij hebben alle belangrijke landinfo op een rijtje gezet, zodat u zich goed kunt inlezen voordat u gaat boeken of daadwerkelijk op rondreis gaat. Van benodigde vaccins en reisdocumenten tot informatie over het klimaat en betaalmogelijkheden. Landinformatie van Zuid-Afrika → 


Op rondreis door Zuid-Afrika

Ervaar Zuid-Afrika in een groep en geniet van de volgende voordelen:

  • U overnacht in uitstekende lodges 
  • Comfortabele verlengopties
  • Uw reisleider spreekt Zuid-Afrikaans-Nederlands

Bekijk alle groepsreizen door Zuid-Afrika →


Ervaar Zuid-Afrika tijdens een privéreis en geniet van de volgende voordelen:

  • Veel afwisseling in het programma
  • Mogelijkheid om het programma op persoonlijke wensen af te stemmen
  • Eigen keuze voor de verschillende klasse hotels 
  • Voor een rondreis met kinderen bieden wij speciale kindvriendelijke rondreizen aan

Bekijk alle privéreizen door Zuid-Afrika →


Ervaar Zuid-Afrika met een zelf samengestelde rondreis en geniet van de volgende voordelen: 

  • Een groot aanbod aan accommodaties, vervoer, excursies en bouwstenen. 
  • Plaatselijke vertegenwoordiging
  • Eén aanspreekpunt

Bekijk het aanbod voor Zelf Samengestelde rondreizen in Zuid-Afrika →Andere reizigers over Zuid-Afrika

Onze groeps- en privéreizen naar Zuid-Afrika zijn erg populair! Wij ontvangen dan ook regelmatig enthousiaste reviews en mooie reisverhalen van onze reizigers."Nog nagenietend van alle foto's die zijn gemaakt tijdens de reis, denk ik met veel plezier terug aan deze bijzondere vakantie. Het was uniek in velerlei opzichten, zoveel gezien en beleefd."

- Conny Huijsmans, Delft | Beoordeling: 9,1 | Groepsreis Divers Zuid-AfrikaBent u benieuwd hoe andere reizigers hun rondreis door Zuid-Afrika ervaren hebben? Bezoek onze blogpagina en lees de reisverhalen van de rondreis die uw interesse heeft.


Onze reisspecialisten helpen u graag

Heeft u nog vragen over Zuid-Afrika of over één van onze groeps- of privéreizen? Onze reisspecialisten helpen u graag verder. U kunt onze reisspecialisten bereiken door middel van de chatfunctie op onze website, door het sturen van een e-mail of door telefonisch contact op te nemen.

Contactgegevens:
Telefoonnummer: +31 (0)70 307 6700
E-mail: reserveringen@nrv.nl


Boeken? Dat doet u zo

Heeft u na het zien van de reiscafé film en het lezen van alle informatie over de prachtige highlights besloten om een rondreis naar Zuid-Afrika te boeken? Hartstikke leuk! Wij vertellen u alvast hoe het boekingsproces verloopt.

Zodra u via onze website een groepsreis of privéreis heeft geboekt, ontvangt u van ons de boekingsbevestiging en een factuur. Daarna voorzien wij u van uw reisbescheiden, zodat u alle noodzakelijke informatie alvast compleet heeft. Duurt het nog even voordat u op rondreis gaat? Geen probleem, want met onze blogartikelen, reisverhalen en foto’s van andere reizigers kan de voorpret alvast beginnen! Voordat u het weet is het zover en staat u met uw koffers op de luchthaven en stapt u in het vliegtuig. Op rondreis legt u natuurlijk alle mooie momenten vast met uw camera en deelt u dit misschien wel met ons op social media. Na uw rondreis zijn wij erg benieuwd naar uw avontuur en ervaring met NRV. Wij vragen u een korte enquête in te vullen en eventueel uw reisverhaal en nog meer reisfoto’s met ons te delen, zodat wij ook andere reizigers kunnen inspireren. Natuurlijk blijven wij ook na uw rondreis graag met u in contact, zodat wij u wellicht een volgende keer weer mogen meenemen op rondreis.