Welkom op de blogpagina van NRV
Rondreis India

←  Terug naar alle Thuisbioscopen

NRV Thuisbioscoop van Namibië

Sossusvlei, Namibië

Reizigers inspireren met onze prachtige reiscafé films doen wij maar al te graag. Wij hebben onze reiscafé films voor u online gezet, zodat u thuis vanuit de bank kunt wegdromen bij de mooiste bestemmingen óf oude herinneringen kunt ophalen. Op deze pagina kunt u ook alle highlights van dit land bekijken en leest u ervaringen van reizigers.

Namibië: het land van ongekend mooie landschappen

Bewonder de spectaculaire rode duinen van de Sossusvlei, spot wilde dieren in het Etosha Nationaal Park en bezoek het groene Waterberg Plateau. Een rondreis door Namibië is een onvergetelijke ervaring. Bezoek de thuisbioscoop van dit bijzondere land en laat u inspireren door de prachtige bestemmingsfilm.

Laat u meeslepen door de geweldige Namibië reiscafé film


Deze prachtige reiscafé film is geproduceerd door NRV’s cameraman, Cor Lievendag. Bent u benieuwd naar de rondreis avonturen van Cor? Lees hier zijn reisverhaal →


"Reis met 3 jonge kinderen zeer goed gegaan. Land is makkelijk te bereizen en mensen zijn vriendelijk en betrouwbaar. Zeer welkom land met goeie basisvoorzieningen. Veel te zien qua natuur, landschappen en diersoorten. Topvakantie!"

Johannes B Smulders | Privéreis 'Eindeloos Namibië' → 


De meest indrukwekkende highlights van Namibië

 Namibië heeft bijzondere highlights die u zeker niet mag missen tijdens uw rondreis. Wij hebben de top drie highlights alvast voor u uitgelicht.

SossusvleiGelegen in het grootste beschermde gebied van Namibië, is de Sossusvlei een absoluut een must see! Sossus betekent 'plaats van geen terugkeer'. Kijkend naar die prachtige eindeloze duinen met de helderblauwe lucht en de uitgestrekte uitgestrektheid in elke richting, is het gemakkelijk te zien waarom. De duinen van Sossusvlei komen namelijk in de buurt van de duinperfectie! De duinen zijn op hun mooist bij zonsopgang en zonsondergang wanneer de duinschaduwen het meest opvallen, wat zorgt voor magische en opmerkelijke foto's.


Etosha Nationaal Park
Een van de hoogtepunten van uw reis naar Namibië is zonder twijfel een bezoek aan het Etosha Nationaal Park. Het Etosha Nationaal Park is een groot wildpark in Namibië, voornamelijk beroemd om zijn ‘big five’. Tijdens uw bezoek aan het park kunt u veel olifanten, giraffen, neushoorns en leeuwen verwachten. Gelukkiger bezoekers zullen ook luipaard en cheetah zien! Daarbij komt nog het unieke landschap van het Etosha Nationaal Park dat wordt gedomineerd door uitgestrekte en verlaten zoutpannen. Deze witte vlakten beslaan een kwart van het park en zijn de grootste zoutpannen van Afrika.


Himba-bevolking

De Himba-bevolking, ook wel de OvaHimba genoemd, woont in de Kunene-regio in het noorden van Namibië, die voorheen bekend stond als Kaokoland. Het Himba-volk is een bron van inspiratie voor iedereen die de boeiende foto's heeft gezien van met rode klei bedekte Himba-vrouwen met hun uitgebreide kapsels, decoratieve koperen en ijzeren sieraden en rokken van dierenhuiden. Een bezoek aan deze inheemse Afrikaanse stam is een must see tijdens uw reis naar Namibië. Bij uw bezoek aan de Himba-bevolking komt u alles te weten over de culturele wortels van het land en leert u de inheemse bevolking te begrijpen.

Bent u nieuwsgierig naar al het moois dat Namibië te bieden heeft? Bekijk de rondreizen naar Namibië →  


Belangrijke landinfo

Heeft u reisplannen voor Namibië?  Wij hebben alle belangrijke landinfo op een rijtje gezet, zodat u zich goed kunt inlezen voordat u gaat boeken of daadwerkelijk op rondreis gaat. Van benodigde vaccins en reisdocumenten tot informatie over het klimaat en betaalmogelijkheden.

Bekijk de landinfo van Namibië →

Op rondreis door Namibië

Onze rondreizen naar Namibië nemen u mee van hoogtepunt naar hoogtepunt. 

Tijdens onze groepsreizen naar Namibië neemt de enthousiaste Nederlands-/Afrikaanssprekende reisleiding u mee op avontuur. U geniet met gelijkgestemde van de indrukwekkende landschappen, zoals de beroemde Fish River Canyon, de Sosussvlei en de Kalahari-woestijn. Daarnaast verblijft u in sfeervolle lodges en geniet u van comfortabel vervoer.

Bekijk de groepsreizen in Namibië →  


Een privéreis naar Namibië is een onvergetelijke ervaring. U maakt kennis met het échte Namibië en met eventueel omliggende Afrikaanse landen. U verkent het land met uw huurauto, overnacht in sfeervolle lodges en guesthouses én u kunt uw rondreis nóg specialer maken met één van onze verlengopties.

Bekijk de privéreizen in Namibië →  


Stelt u liever uw reis volledig zelf samen? Kies dan voor de optie zelf samenstellen Namibië.

Bekijk de Zelf Samenstellen reizen in Namibië →  


Andere reizigers over Namibië

Een rondreis door Namibië is ontzettend avontuurlijk! Wij ontvangen dan regelmatig enthousiaste reviews en mooie reisverhalen van onze reizigers.


“Namibië is een prachtig land met zeer gevarieerde landschappen. Voor ons was de afwisseling in de reis een van de redenen dat we voor Namibië hebben gekozen. De Fish River Canyon, de kust, de Sossusvlei en Etosha: hele verschillende, maar allemaal bijzondere plekken. Het rijden met eigen auto is avontuurlijk, maar goed te doen.”

Fixe 21-07-2019 | Privéreis ‘Beste van Namibië’


Bent u benieuwd hoe andere reizigers hun rondreis door Namibië ervaren hebben? Bezoek onze blogpagina of lees de beoordelingen van de rondreis die uw interesse heeft.

Onze reisspecialisten helpen u graag

Reisspecialist RenskeHeeft u vragen over Namibië  of over één van onze groeps- of privéreizen? Onze reisspecialisten helpen u graag verder. U kunt onze reisspecialisten bereiken door middel van de chatfunctie op onze website, door het sturen van een e-mail of door telefonisch contact op te nemen.

Contactgegevens:
Telefoonnummer: +31 (0)70 307 6700
E-mail: reisspecialist@nrv.nl


Boeken? Dat doet u zo

Heeft u na het zien van de reiscafé film en het lezen van alle informatie over de prachtige highlights besloten om een rondreis naar Namibië te boeken? Hartstikke leuk! Wij vertellen u alvast hoe het boekingsproces verloopt.

Zodra u via onze website een groepsreis of privéreis heeft geboekt, ontvangt u van ons de boekingsbevestiging en een factuur. Daarna voorzien wij u van uw reisbescheiden, zodat u alle noodzakelijke informatie alvast compleet heeft. Duurt het nog even voordat u op rondreis gaat? Geen probleem, want met onze blogartikelen, reisverhalen en foto’s van andere reizigers kan de voorpret alvast beginnen! Voordat u het weet is het zover en staat u met uw koffers op de luchthaven en stapt u in het vliegtuig. Op rondreis legt u natuurlijk alle mooie momenten vast met uw camera en deelt u dit misschien wel met ons op social media. Na uw rondreis zijn wij erg benieuwd naar uw avontuur en ervaring met NRV. Wij vragen u een korte enquête in te vullen en eventueel uw reisverhaal en nog meer reisfoto’s met ons te delen, zodat wij ook andere reizigers kunnen inspireren. Natuurlijk blijven wij ook na uw rondreis graag met u in contact, zodat wij u een volgende keer weer mogen meenemen op rondreis.