Soezdal
Moskou
St. Petersburg
Yaroslavl
Veliki Novgorod

Een gevarieerde rondreis door Rusland

Rusland is groot, divers en intrigerend! In slechts enkele uren vliegen bent u in een totaal andere wereld en begint u aan een onvergetelijke reis door Rusland. Maak tijdens een rondreis in Rusland kennis met de rijke geschiedenis en de grote variëteit van steden, paleizen en kloosters. Reis mee langs de steden van de Gouden Ring en geniet onderweg van de schitterende en ongerepte natuur die Rusland rijk is. U maakt kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden van Rusland, waaronder het Kremlin en het Rode Plein in Moskou, het romantische Soezdal met haar houten huizen met sierlijke daklijsten en de prachtige Izaäkkathedraal in St. Petersburg. Onze rondreizen naar Rusland hebben een perfecte combinatie van cultuur en natuur!

Een onvergetelijke vakantie in Rusland

Een vakantie naar Rusland is een onvergetelijke ervaring! In de hoofdstad van Rusland – Moskou – begint uw rondreis! Samen met uw Nederlandse reisleider vergezeld door lokale Engelssprekende gidsen bezoekt u alle hoogtepunten én onbekende parels van Rusland. Uw reisleider vertelt u in geuren en kleuren over de fascinerende geschiedenis, lokale tradities en actualiteiten. Een meerdaags verblijf in Moskou is uw eerste kennismaking met Rusland! Tijdens deze dagen ontdekt u de belangrijkste bezienswaardigheden van Moskou om daarna verder door te reizen langs diverse historische steden van de Gouden Ring om uiteindelijk enkele dagen in het romantische St. Petersburg te verblijven. Dit verblijf in St. Petersburg is dé perfecte afsluiting van uw Rusland rondreis!

NRV neemt u mee op reis naar Rusland

Ontdek Rusland samen met NRV! Onze groepsreis Rusland is met zorg voor u samengesteld. Tijdens uw reis profiteert u van de voordelen die u van dé rondreisspecialist mag verwachten: een boeiende reisroute door Rusland, prima hotels en altijd de scherpste prijs! Bij de groepsreis Rusland geniet u tevens van een gegarandeerd vertrek, een Nederlandssprekende reisleider, lokale Engelssprekende gidsen en een ruim aanbod aan optionele activiteiten. Ontdek met onze rondreis dit fascinerende land in Europa die u het échte Rusland laat zien! Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze groepsreis Klassiek Rusland.

Rondreizen > Rondreizen Rusland

Rondreizen Rusland