neemt je mee
De hoofdstad Washington D.C.
De hoofdstad Washington D.C.
Wereldstad New York City
Wereldstad New York City
Historische plantages in Charleston
Historische plantages in Charleston
Pretparken van Orlando
Pretparken van Orlando
Miami Beach
Miami Beach

Rondreis Amerika - Beleef Oost-Amerika

Privéreis | 17 dagen v.a. 2056
1906i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
01-04-2019
Reisduur
17 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Verblijf in ‘The City that Never Sleeps’ New York
De hoofdstad van Amerika, Washington D.C.
Zuidelijke charme van Savannah en Charleston
Geniet van de themaparken in Orlando en de stranden in Miami
Kinderen verblijven gratis op de kamer van de ouders

Wereldsteden en zuidelijke charmes

Een indrukwekkende rondreis langs de oostkust van Amerika. In deze regio vindt u een geweldige variatie aan steden zoals New York en Philadelphia afgewisseld met charmante plaatsen waar de tijd wel lijkt te hebben stilgestaan. Na een uitgebreid bezoek aan ‘the Big Apple’ reist u via het historisch Philadelphia naar de hoofdstad Washington D.C. Breng een bezoek aan de bezienswaardigheden rondom de National Mall en aan het Witte Huis. Uw reis vervolgt u verder naar het zuiden waar u de elegante en charmante steden Charleston en Savannah bewondert. Via de themaparken in Orlando komt u aan het einde van uw reis aan in Miami Beach. Geniet hier van een heerlijk strandverblijf, de hippe mensen en het prachtige Art Deco district met haar pastelkleurige huizen.

"Wij hebben deze reis als afwisselend ervaren; de dynamiek van grote steden als New York, Philadelphia, Washington en Miami contrasteerde fraai met de (relatieve) rust en gemoedelijkheid van kleine en oude steden als Charleston, Savannah en St. Augustine."

Aad van Essen, Enschede

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam - New York

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vertrek Amsterdam - New York
Aankomst in ‘The Big Apple’
Eerste overnachting New York

Vandaag vliegt u vanaf Amsterdam naar New York. Bij aankomst op de luchthaven van New York gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel. Het advies is om op dag 3 de auto te huren in verband met de hoge parkeerkosten in New York. U heeft hier twee overnachtingen om ‘The Big Apple’ beter te leren kennen.

Wij bieden ook vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.

DAG
02

New York

us_al_newyork.jpg
Vrije dag
Op ontdekking in deze wereldstad
Tweede overnachting New York

U heeft de hele dag de tijd om deze wereldstad te gaan ontdekken. New York heeft zoveel te bieden en heeft vele hoogtepunten zoals Times Square, Central Park, MoMA, de Brooklyn Bridge, het Statue of Liberty, Empire State Building, Chinatown en de trendy wijken SoHo, TriBeCa en de East en West Village. Beleef New York, te voet, met de hop-on hop-off tour of met de metro. ’s Avonds is een bezoek aan een musical op Broadway zeker de moeite waard.

DAG
03

New York - Philadelphia (ca. 136 km)

us_al_philadelphia.jpg
Huurauto ophalen op luchthaven New York
Op weg naar het gezellige Philadelphia
Bezoek het Philadelphia Museum of Art
Overnachting Philadelphia

In de ochtend haalt u uw huurauto op en vertrekt u richting het historische, gezellige Philadelphia. In het Independence Historic Park kunt u de Liberty Bell, Independence Hall en het huis van Benjamin Franklin bewonderen. Mocht u van kunst houden dan moet u zeker een bezoek brengen aan het Philadelphia Museum of Art, hier vindt u de belangrijkste kunstverzameling van Amerika. Ook het huis van Betsy Ross, de naaister van de eerste Amerikaanse vlag is een bezoek waard.

DAG
04

Philadelphia - Washington D.C. (ca. 228 km)

us_al_washington2.jpg
Vertrek vanuit Philadelphia
Kennismaking met de hoofdstad van Amerika
Eerste overnachting Washington D.C.

Geniet deze ochtend nog in Philadelphia voordat u naar de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C. vertrekt. Deze stad is zonder meer één van de hoogtepunten van deze reis. Washington D.C. is een stad van ‘Power and Glory’. Hetgeen vooral tot uiting komt in de vele monumenten en historische gebouwen. Washington D.C. kent verschillende wijken waaronder Downtown met zijn kunstgalerijen, Dupont Circle met hippe clubs en trendy winkels, de National Mall en Capitol Hill hebben de meest prominente gebouwen en musea. ’s Avonds kunt u genieten van restaurants van wereldklasse, Broadway shows en live muziek.

DAG
05

Washington D.C.

us_al_washington.jpg
Vrije dag
Wandel door Washington
Neem deel aan een trolley tour
Tweede overnachting Washington D.C.

Vandaag kunt u Washington gaan verkennen. De meeste bezienswaardigheden zijn geconcentreerd langs de National Mall, vaak de ‘America’s Front Yard’ genoemd. The Mall loopt van het Capitool tot aan het Washington Monument. Langs de Mall liggen 17 van de 19 musea van het Smithsonian Institution, ’s werelds grootste Amerikaanse onderwijs- en onderzoeksinstituut. In de musea komt u van alles te weten over het heden en verleden, de geschiedenis van de aarde en het universum. Elk musea heeft zijn eigen thema. Het best bezocht worden het National Museum of Natural History en het National Air and Space Museum. Andere interessante bezienswaardigheden zijn het Lincoln en Jefferson Memorial, de militaire begraafplaats Arlington waar ook J.F. Kennedy begraven ligt en natuurlijk het Witte Huis. Een aanrader is om deel te nemen aan een trolley tour (exclusief). Op deze manier ziet u 100 van Washington D.C.’s meest populaire monumenten en bezienswaardigheden, waaronder het Capitol Building, White House, Jefferson Memorial en Washington Monument. De trolley stopt bij het FDR Memorial, Lincoln Memorial, Vietnam Veterans Memorial, Korean War Veteran’s Memorial en Iwo Jima Memorial. Washington toeren in de avond is het perfecte moment; de indrukwekkende monumenten worden beeldschoon verlicht.

DAG
06

Washington D.C. - Roanoke (ca. 635 km)

us_al_washington3.jpg
Op weg naar Roanoke
Stop in Williamsburg
Overnachting Roanoke

U verlaat de drukte van de hoofdstad en gaat op weg naar Roanoke voor een overnachting. Onderweg is een bezoek aan de plaats Williamsburg aan te raden. Colonial Williamsburg is het grootste historische openluchtmuseum ter wereld met zo’n 500 gebouwen, woningen, winkels en tavernes die zijn verbouwd en gerestaureerd om het leven in de 18e eeuw zo goed mogelijk weer te geven. Enkele bezienswaardigheden zijn de Governor’s Palace, het Capitol, het DeWitt Wallace Decorative Arts Museum, het Abby Aldrich Rockefeller Folk Art Museum en de Bassett Hall. Er lopen acteurs rond verkleed zoals vroeger waarbij een smid u bijvoorbeeld verteld over zijn ambacht en een jonge George Washington u goede manieren leert. Een bezoek aan Williamsburg is niet compleet zonder een bezoek aan Jamestown, de geboorteplaats van het moderne Amerika, en Yorktown, waar Amerika zijn onafhankelijkheid inluiden. Deze drietal plaatsen staan bekend als ‘America’s Historic Triangle’. Vervolgens rijdt u door naar Roanoke, een plaats uit de 17e eeuw waar de pioniers zich in de Shenandoah Valley aan de oevers van de Roanoke River vestigden. Brengt u hier zeker een bezoek aan het populaire Market Square met heerlijke restaurants, nachtleven, winkels en de historische Farmer’s Market.

DAG
07

Roanoke - Asheville (ca. 429 km)

us_al_blueridgemountains.jpg
Prachtige route richting North Carolina
Bezoek het Biltmore Estate kasteel
Overnachting Asheville/Hendersonville

Vandaag wordt u omringd door de natuurlijke schoonheid van de Great Smokey en de Blue Ridge Mountains als u rijdt richting North Carolina. Asheville is een uitnodigende bestemming met diverse architectonische juweeltjes uit verschillende tijdperken en een levendige culturele sfeer. Zorg ervoor dat u hier het Biltmore Estate, het 250 kamer tellende kasteel gebouwd door George Washington Vanderbilt in Franse renaissance stijl, bezoekt. Geniet van een rondleiding achter de schermen, de kunstcollectie, indrukwekkende uitgestrekte tuinen en parken, en een wijnmakerij. U kunt hier ook een treintochtje maken door de Blue Ridge Mountains of gaan wildwaterraften op de rivier. Bezoek één van de kunstgalerijen, zoals de Folk Art Center, of proef de lokale cultuur tijdens een ouderwetse ‘hoedown’ (typisch Amerikaanse volksdans) compleet met een ritje in een hooiwagen, bluegrass muziek en dans.

DAG
08

Asheville - Charleston (ca. 397 km)

us_al_charleston4.jpg
Vertrek vanuit Asheville
Rijke geschiedenis met historisch centrum in Charleston
Eerste overnachting Charleston

U verlaat de charme van Asheville/Hendersonville en gaat op weg naar de elegante stad Charleston gelegen in de staat South Carolina. In Charleston ervaart u de zuidelijke charme en gastvrijheid. Door de vooroorlogse architectuur voelt het alsof de tijd hier heeft stilgestaan. Charleston staat bekend om zijn rijke geschiedenis, goed bewaard gebleven architectuur, uitstekende restaurants en gemanierde inwoners. U kunt in het centrum genieten van kunst, muziek, de lokale keuken en mode. Wandel langs historische gebouwen en bewonder de vooroorlogse architectuur, geniet van uitgebreide diners in één van de vele uitstekende restaurants, bezoek een lokale markt, ontspan op één van de vijf stranden of maak een ritje per paard-en-wagen. Charleston is een waar openluchtmuseum!

DAG
09

Charleston

us_al_charleston2.jpg
Vrije dag om de stad te ontdekken
Tweede overnachting Charleston

U heeft de hele dag de tijd om deze fantastische stad te ontdekken. Zet uw auto bij het bezoekerscentrum neer want het is onmogelijk in de kleine straatjes te rijden en een parkeerplek te vinden. In de stad zijn er veel begeleide wandelingen en komt u langs de mooiste plekjes. Een bezoek aan één van de plantages net buiten de stad is een absolute must. Enkele mogelijkheden zijn de Boone Hall Plantation & Gardens, waar de film The Notebook en de miniserie North & South zijn gefilmd, en de Magnolia Plantation & Gardens, één van de mooiste tuinen van Amerika.

DAG
10

Charleston - Savannah (ca. 175 km)

us_al_savannah3.jpg
Vertrek vanuit Charleston
Kennismaking met de oudste stad van Georgia
Overnachting Savannah

Vandaag rijdt u naar de staat Georgia waar de zuidelijke gastvrijheid levend en wel is. Savannah is de oudste stad in de staat Georgia en de hoofdstad van deze staat. Het charmante Savannah is één van de mooiste steden van het zuiden en is rijk geworden door de rijst- en katoenindustrie. De stad is wereldberoemd geworden door het boek Midnight in the Garden of Good en Evil van John Berendt en staat bekend om zijn historische architectuur, straatjes met eikenbomen en de ‘Southern hospitality’. In het centrum van Savannah vindt u het Savannah Historic District, de Savannah Victorian District en 22 prachtige pleinen. Op de beroemde en mooie begraafplaats Bonaventure zijn prachtige beeldhouwwerken te bewonderen. Helaas is de ‘Bird Girl’ die op de voorkant van het boek van John Berendt wordt afgebeeld hier niet meer te vinden. Dit beeldhouwwerk is ondertussen verhuist naar het Telfair Museum. Op zaterdag is een bezoek mogelijk aan de Farmer’s Market in Forsyth Park. Mocht u willen ontspannen op het strand dan is het buiten de stad gelegen Tybee Island een aanrader. De perfecte manier om de stad te verkennen is tijdens een rit per paard-en-wagen. Aan de Waterfront zijn prima restaurants te vinden waar u ’s avonds lekker kunt dineren.

DAG
11

Savannah - St. Augustine (ca. 293 km)

us_al_staugustine.jpg
Op weg naar de oudste stad van Amerika
Overnachting St. Augustine

Vandaag gaat u naar het oudste stadje van Amerika gelegen in de staat Florida waar nog veel Spaanse invloeden zijn terug te vinden. Het is een charmante plaats waar de historische architectuur nog goed te zien is in de smalle straatjes. Bezoek u in St. Augustine zeker het Castillo de San Marcos en de vuurtoren voor een panoramisch uitzicht op de stranden. In het centrum zijn gezellige restaurants voor een heerlijk diner.

DAG
12

St. Augustine - Orlando (ca. 274 km)

us_al_daytonabeach.jpg
Onderweg naar de thema hoofdstad, Orlando
Maak een stop bij Daytona beach
Ga landinwaarts in het natuurgebied Silver Springs
Eerste overnachting Orlando

Maak onderweg naar de themapark hoofdstad, Orlando, nog een stop bij het beroemde strand van Daytona Beach als u rijdt via de kustroute. Dit strand heeft decor gestaan voor menig film en is het enige strand waarop auto's zijn toegestaan. Het natuurgebied Silver Springs met de Silver Rivier, is een bezoek meer dan waard als u landinwaarts reist. Maak hier een ritje in een boot met een glazen bodem en zie meer van de onderwaterwereld. Vervolgens rijdt u door naar Orlando voor een verblijf van twee nachten. Geniet van Downtown Disney met meer dan 170 winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.

DAG
13

Orlando

us_al_disneyorlando.jpg
Vrije dag
Breng een bezoek aan de pretparken
Tweede overnachting Orlando

U heeft een volle dag om te genieten van ’s werelds grootste toeristische attracties en pretparken. U kunt zelf kiezen uit de verschillende Walt Disney Parken, een kijkje achter de schermen in Universal Studios of de parken van SeaWorld met spectaculaire shows. Uiteraard biedt Orlando ook vele winkelcentra waar het u aan niets zal ontbreken.

DAG
14

Orlando - Miami Beach (ca. 389 km)

us_al_kennedyspacecenter.jpg
Op weg naar het zonnige Miami Beach
Geniet van het hippe Miami
Eerste overnachting Miami Beach

Verlaat de magie van Orlando en rij in zuidelijke richting naar het zonnige Miami Beach waar u twee nachten verblijft. Miami is een internationale stad met een multiculturele samenleving dat terug te zien is in de lokale keuken en architectuur. Geniet van de hippe mensen, mooie stranden en het prima uitgaansleven. Maak kennis met het levendige Art Deco district met zijn pastelkleurige huizen. Een wandeling of ritje met de auto over Ocean Drive mag zeker niet ontbreken.

DAG
15

Miami Beach

us_al_miami_artdeco_149260988.jpg
Vrije dag
Ga op pad naar bijvoorbeeld Little Havana, Wynwood, Seaquarium, Jungle Island
Tweede overnachting Miami Beach

In de Cubaanse wijk Little Havana ziet u domino spelende Cubanen en is Spaans de voertaal. In de trendy wijk Wynwood ziet u grote modehuizen, kunstgalerijen en de meest prachtige muurschilderingen. In het Miami Seaquarium kunt u verschillende shows met dolfijnen en orka’s bijwonen en zelfs een zeeleeuw eten geven! Of bezoek Jungle Island, waar u kunt genieten van de beste vogelshow ter wereld. Lekker winkelen op South Beach’s Lincoln Road of in de winkelcentra Bal Harbour en Aventura Mall, een boottochtje langs Star Island of een bezoek aan de Bayside Marketplace. Kortom… er is genoeg te beleven!

DAG
16

Miami Beach - Amsterdam

us_al_miamibeach.jpg
Huurauto inleveren op luchthaven Miami
Vlucht Miami - Amsterdam
Overnachting in het vliegtuig
Alternatief: verlenging Miami (optioneel)

Vandaag komt er een eind aan uw schitterende reis door Amerika en rijdt u naar de luchthaven van Miami. Na het inleveren van uw huurauto vliegt u terug naar huis.

DAG
17

Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Aankomst Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol. Einde van een geweldige reis!

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
1 optie
Open+
+Extra's
0 optie
Open+
+Vluchtinfo
Open+
Huurauto
Deze rondreis wordt aangeboden met een huurauto, welke ook al in de prijs is opgenomen. Hieronder ziet u de standaard huurauto welke in de prijs is opgenomen en de mogelijkheid om te kiezen voor een grotere en/of andere huurauto.
Voordat u de keuze van uw huurauto bevestigd, heeft u nog de keuze om een optie zoals een navigatiesysteem toe te voegen. De huurvoorwaarden kunt u hier inlezen.
Maak uw keuze van de regio
Onder de regio Californië vallen de locaties: Anaheim (Disney Downtown), Los Angeles luchthaven, San Diego luchthaven, San Francisco luchthaven, San Francisco Union Square en Oakland luchthaven.
Onder de regio Florida vallen de locaties: Miami luchthaven, Miami North Beach, Miami South Beach, Orlando luchthaven en Sanford luchthaven.
Onder de regio Rest van de Verenigde Staten vallen de locaties: Atlanta luchthaven, Boston luchthaven, New Orleans luchthaven en St. Louis luchthaven.
Onder de regio Western Verenigde Staten vallen de staten Arizona, Colorado, Nevada, New Mexico, Oregon, Utah, Washington State en Wyoming met de belangrijkste locaties: Denver, Las Vegas, Phoenix, Salt Lake City, Washington Dulles luchthaven en Washington Union Station.
Onder de regio New York vallen de locaties Manhattan, de luchthavens JFK, Newark en La Guardia. Onder Chicago valt de locatie: Chicago O'Hare luchthaven.
Uiteraard zijn er andere locaties op aanvraag te boeken.

Het is niet mogelijk om de Full Size SUV te huren in Manhattan. Vanaf de luchthavens JFK, La Guardia en Newark alleen op aanvraag.

Tijdens het skiseizoen (tussen 15 december t/m 31 december 2018 en 16 januari t/m 31 maart 2018) geldt een toeslag van € 20 per dag wanneer u de auto in Albuquerque, Aspen, Billings, Boise, Bozeman, Colorado Springs, Denver, Eagle County, Glacier Park, Grand Junction, Great Falls, Helena, Idaho Falls, Jackson Hole, Missoula, Montrose, Provo, Reno, Telluride of Twin Falls wenst op te halen/in te leveren. Bij boeking te voldoen.
Huurperiode
De minimale huurperiode is 1 dag (= 24 uur) indien u kiest voor Fully Inclusive en 4 dagen (= 96 uur) voor het Gold pakket. De maximale huurperiode is 56 dagen (= 8 weken). Indien u de auto langer wilt huren dienen er twee reserveringen gemaakt te worden en deze zijn op aanvraag. Voor de extra dagen boven de 56 dagen wordt er ter plaatse een bedrag van ca. 11 USD in rekening gebracht. U dient een tweede huurperiode te beginnen waar u ook de eerste auto inlevert en de tweede auto ophaalt. Indien u de auto te laat inlevert wordt er ter plaatse een extra toeslag berekend. Bij het eerder inleveren van de auto wordt er geen restitutie gegeven.
Verzekeringen
AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING: Bij de autohuur is een aansprakelijkheidsverzekering inbegrepen met een dekking tot 1 USD miljoen per schadegeval voor derden.
SCHADEVERZEKERING: Bij de huurprijs is een schadeverzekering inbegrepen. Deze verzekering wordt Collision Damage Waiver genoemd en vrijwaart u van financiële verantwoordelijkheid ten opzichte van de verhuurmaatschappij in geval van diefstal of schade, ongeacht wiens schuld het is. Voor de staat New York blijft altijd een eigen risico bestaan van 100 USD. Schade aan banden en ruiten, evenals water- en zandschade niet gedekt door deze verzekering.

In samenwerking met de Europeesche Verzekeringen kunnen wij u een aanvullende verzekering aanbieden die uw eigen risico beperkt. Kijkt u voor meer informatie omtrent deze verzekering bij de Extra Opties.
Luchthavenbelasting
De toeslag die u dient te betalen voor het ophalen en/of inleveren van uw huurauto op een luchthaven is al in de gepubliceerde prijs inbegrepen.
Lokale belastingen
De huurprijzen zijn inclusief de lokale belastingen. Over extra’s die niet vooraf al in Nederland zijn betaald, zoals eventuele drop-off kosten, extra bestuurder, toeslag jongere bestuurder, etc. wordt lokaal in rekening gebracht.
Niet inbegrepen bij de huurprijs
Eventuele extra verzekeringen
Benzine (m.u.v. 1 tank bij de GOLD tarieven)
Drop-off kosten
Kinderzitje 6.99 USD + tax per zitje, bij boeking doorgeven.
Extra verzekeringen
Bij het ophalen van uw huurauto worden u vaak allerlei aanvullende verzekeringen aangeboden. Zo kunt u worden gevraagd een persoonlijke ongevallenverzekering af te sluiten. Deze verzekeringen verlenen dekking voor medische kosten, repatriëring en/of diefstal van persoonlijke items uit de auto. Indien u een goede reisverzekering heeft, is een dergelijke persoonlijke ongevallenverzekering veelal overbodig. Kijkt u thuis uw polis na of vraag informatie aan uw verzekeringsadviseur.
Nieuw bij Alamo is de RSP (Roadside Service Plan), een aanvullende verzekering voor zaken als sleutelverlies, glasschade, sleepdiensten, etc. De exacte voorwaarden zijn verkrijgbaar bij het verhuurstation. Kost 4.99 USD + tax per dag.

BELANGRIJK: De balie-employees van autoverhuurmaatschappijen ontvangen gewoonlijk provisie over extra opties die zij kunnen afsluiten. Laat u geen extra opties aansmeren die u niet nodig heeft, aangezien het onmogelijk is dit achteraf weer ongedaan te maken. Leest u daarom het Rental Agreement zeer aandachtig door. U bent niet verplicht om te tekenen voor een optie waar u het niet mee eens bent.
Borgsom
Bij het in ontvangst nemen van de auto dient u een borgsom te betalen voor eventuele extra kosten boven de voucherwaarde, zoals verzekeringen, belastingen, drop-off kosten, extra kilometers, etc. Bij Alamo bedraagt deze 100 USD per week en/of 25 USD per dag. U voldoet deze borgsom door een afdruk van uw creditcard te laten maken, waarmee u een garantie geeft voor de te betalen kosten. Bij het inleveren van de huurauto wordt het definitieve te betalen bedrag vastgesteld.
Aangezien u uw creditcard als garantie heeft afgegeven, adviseren wij u de betalingswijze bij het inleveren van de auto niet te wijzigen in een contante betaling. In negen van de tien gevallen resulteert dit in een belasting van uw creditcardrekening, die u dan achteraf weer moet laten corrigeren.
Drop-Off kosten
Indien u de auto dan in een andere plaats inlevert dan waar u de auto heeft opgehaald, is het mogelijk dat u daarvoor een bedrag in rekening wordt gebracht. Deze zogenaamde drop-off kosten zijn nooit inbegrepen bij de huursom die u in Nederland vooruit heeft betaald. Alamo noemt deze drop-off kosten op haar contract “intercity fee”. Bij uw reservering wordt door ons het bedrag meegedeeld dat u ter plaatse dient af te rekenen. Het bedrag is afhankelijk van de afstand tussen het ophaalstation en het afleverstation:
0-200 mijl: 99 USD
201-500 mijl: 150 USD
501-1000 mijl: 300 USD
1001 mijl en meer: 500 USD

Vanaf San Francisco (alle locaties) bij pick-up tussen 1 juli en 31 augustus geldt voor het autotype Convertible een "intercity fee" van 350 USD.

Vanaf San Francisco (downtown locaties) bij pick-up tussen 1 juli en 31 augustus gelden onderstaande "intercity fees":
San Francisco naar Las Vegas: 300 USD
San Francisco naar Los Angeles: 150 USD
San Francisco naar San Diego: 300 USD

Houdt u er rekening mee dat u tevens ook nog belasting dient te betalen over deze drop-off kosten.

Indien u uw huurauto via ons boekt, worden geen drop-off kosten in rekening gebracht in geval van de volgende one way rentals:
Binnen Florida
Binnen Californië (uitgezonderd 1 juli - 31 augustus vanaf San Francisco zoals hierboven staat aangegeven).
One Way
Een one way rental wil zeggen dat u de auto in een andere stad kunt achterlaten dan waar u deze heeft opgehaald. Dit is bij Alamo toegestaan, met uitzondering van auto's in de Economy-klasse.
Beperkingen
Er mag met de huurauto ook in Canada worden gereden, echter niet in Mexico.
Er mag niet op ongeplaveide wegen worden gereden.
Leeftijden
De minimum leeftijd bedraagt 21 jaar. M.u.v. New York en Michigan: minimum leeftijd van 18 jaar.
Er wordt een toeslag berekend voor een bestuurder en/of medebestuurder die jonger is dan 25 jaar, welke 25 USD per dag bedraagt.
In New York betalen de bestuurders van 18 t/m 20 jaar 57 USD per dag en bestuurders van 21 t/m 24 jaar 20,50 USD per dag.
Bestuurders van 18 t/m 20 jaar mogen in New York alleen een Economy tot Intermediate auto huren.
Bestuurders van 21 t/m 24 jaar mogen in New York alleen een Economy tot Standard auto huren.
In Michigan betalen bestuurders van 18 t/m 20 jaar 34 USD per dag en bestuurders van 21 t/m 24 jaar betalen 13 USD per dag.
Bestuurders van 18 t/m 24 jaar mogen in Michigan alleen een Economy tot Full Size auto huren. Bestuurders van 21 t/m 24 jaar mogen in Michigan alleen een Economy tot Full Size auto of minivan huren.
Rijbewijs
Elke bestuurder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands of Belgisch rijbewijs. Een internationaal rijbewijs is niet verplicht, maar wordt aangeraden. U kunt een dergelijk rijbewijs verkrijgen bij de ANWB. Het internationale rijbewijs is een extra bewijs en geen vervanging van uw Nederlands of Belgisch rijbewijs. U dient dus altijd uw Nederlands of Belgisch rijbewijs mee te nemen.
Extra bestuurder(s)
Naast de hoofdbestuurder mogen ook extra bestuurders de huurauto besturen, mits deze op het huurcontract worden vermeld. Voor extra bestuurders geldt een toeslag vanaf 9,99 USD per dag (Als u alleen in de staat Californië reist geldt: als u getrouwd bent zijn er geen kosten voor de partner). Indien u het GOLD pakket boekt, dan zijn deze toeslagen reeds inbegrepen. Indien de extra bestuurder tevens binnen de categorie jongere bestuurder valt (dat wil zeggen tussen 21 en 25 jaar of tussen de 18 en 25 jaar in New York en Michigan) worden beide toeslagen berekend.
Credit Card
U dient in het bezit te zijn van een creditcard op naam van de huurder, tevens bestuurder van de auto. Het verhuurstation zal bij het ophalen van de auto een afdruk maken van uw creditcard als borg voor de extra kosten van uw autohuur. U ondertekent de slip van uw creditcardafdruk en bij het inleveren van de huurauto wordt het definitief te betalen bedrag vastgesteld.
Navigatiesysteem
Bij het Fully Inclusive en het Gold pakket kunt u bij ons ook alvast een GPS-navigatiesystseem bijboeken.

U kunt zelf ter plaatse een navigatiesysteem erbij huren, maar beschikbaarheid kunnen wij niet garanderen.
Bv. Nissan Versa Sedan
Bv. Nissan Versa Sedan
of soortgelijke auto
Categorie Compact - Fully Inclusive
Inbegrepen
in vanaf prijs
i
op basis van twee personen
Bv. Nissan Versa Sedan
Bv. Nissan Versa Sedan
of soortgelijke auto
Categorie Compact - Gold
Bv. Toyota Corolla
Bv. Toyota Corolla
of soortgelijke auto
Categorie Intermediate - Fully Inclusive
Bv. Toyota Corolla
Bv. Toyota Corolla
of soortgelijke auto
Categorie Intermediate - Gold
Bv. Ford Fusion
Bv. Ford Fusion
of soortgelijke auto
Categorie Full-Size - Fully Inclusive
Bv. Ford Fusion
Bv. Ford Fusion
of soortgelijke auto
Categorie Full-Size - Gold
Bv. Chevrolet Tahoe
Bv. Chevrolet Tahoe
of soortgelijke auto
Categorie Full-Size SUV - Fully Inclusive
Bv. Chevrolet Tahoe
Bv. Chevrolet Tahoe
of soortgelijke auto
Categorie Full-Size SUV - Gold
Bv. Buick Regal
Bv. Buick Regal
of soortgelijke auto
Categorie Premium - Fully
Bv. Buick Regal
Bv. Buick Regal
of soortgelijke auto
Categorie Premium - Gold
17 dagen Rondreis Amerika - Beleef Oost-Amerika: altijd de beste prijs
Intercontinentale vluchten
Luchthaventaxen en heffingen, brandstofheffing, en veiligheidstoeslagen.

Inclusief

Verblijf in goed verzorgde middenklasse of superiorklasse hotels (afhankelijk van uw keuze)
14 dagen huurauto inclusief CDW, aansprakelijkheidsverzekering en ongelimiteerd aantal kilometers
Een uitgebreide Nederlandstalige reisgids met de routebeschrijving, handige tips en informatie over bezienswaardigheden

Exclusief

Eventuele extra kosten autohuur / drop-off kosten
Eventuele optionele excursies
Entreegelden
Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
Reserveringskosten: € 25 per boeking
+Verlengen
1 optie
Open+
+Hotelcategorie
Open+
+Extra's
0 optie
Open+
+Vluchtinfo
Open+
17 dagen Rondreis Amerika - Beleef Oost-Amerika: altijd de beste prijs

Dagprogramma

DAG
01

Amsterdam - New York

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vertrek Amsterdam - New York
Aankomst in ‘The Big Apple’
Eerste overnachting New York

Vandaag vliegt u vanaf Amsterdam naar New York. Bij aankomst op de luchthaven van New York gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel. Het advies is om op dag 3 de auto te huren in verband met de hoge parkeerkosten in New York. U heeft hier twee overnachtingen om ‘The Big Apple’ beter te leren kennen.

Wij bieden ook vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.

DAG
02

New York

us_al_newyork.jpg
Vrije dag
Op ontdekking in deze wereldstad
Tweede overnachting New York

U heeft de hele dag de tijd om deze wereldstad te gaan ontdekken. New York heeft zoveel te bieden en heeft vele hoogtepunten zoals Times Square, Central Park, MoMA, de Brooklyn Bridge, het Statue of Liberty, Empire State Building, Chinatown en de trendy wijken SoHo, TriBeCa en de East en West Village. Beleef New York, te voet, met de hop-on hop-off tour of met de metro. ’s Avonds is een bezoek aan een musical op Broadway zeker de moeite waard.

DAG
03

New York - Philadelphia (ca. 136 km)

us_al_philadelphia.jpg
Huurauto ophalen op luchthaven New York
Op weg naar het gezellige Philadelphia
Bezoek het Philadelphia Museum of Art
Overnachting Philadelphia

In de ochtend haalt u uw huurauto op en vertrekt u richting het historische, gezellige Philadelphia. In het Independence Historic Park kunt u de Liberty Bell, Independence Hall en het huis van Benjamin Franklin bewonderen. Mocht u van kunst houden dan moet u zeker een bezoek brengen aan het Philadelphia Museum of Art, hier vindt u de belangrijkste kunstverzameling van Amerika. Ook het huis van Betsy Ross, de naaister van de eerste Amerikaanse vlag is een bezoek waard.

DAG
04

Philadelphia - Washington D.C. (ca. 228 km)

us_al_washington2.jpg
Vertrek vanuit Philadelphia
Kennismaking met de hoofdstad van Amerika
Eerste overnachting Washington D.C.

Geniet deze ochtend nog in Philadelphia voordat u naar de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C. vertrekt. Deze stad is zonder meer één van de hoogtepunten van deze reis. Washington D.C. is een stad van ‘Power and Glory’. Hetgeen vooral tot uiting komt in de vele monumenten en historische gebouwen. Washington D.C. kent verschillende wijken waaronder Downtown met zijn kunstgalerijen, Dupont Circle met hippe clubs en trendy winkels, de National Mall en Capitol Hill hebben de meest prominente gebouwen en musea. ’s Avonds kunt u genieten van restaurants van wereldklasse, Broadway shows en live muziek.

DAG
05

Washington D.C.

us_al_washington.jpg
Vrije dag
Wandel door Washington
Neem deel aan een trolley tour
Tweede overnachting Washington D.C.

Vandaag kunt u Washington gaan verkennen. De meeste bezienswaardigheden zijn geconcentreerd langs de National Mall, vaak de ‘America’s Front Yard’ genoemd. The Mall loopt van het Capitool tot aan het Washington Monument. Langs de Mall liggen 17 van de 19 musea van het Smithsonian Institution, ’s werelds grootste Amerikaanse onderwijs- en onderzoeksinstituut. In de musea komt u van alles te weten over het heden en verleden, de geschiedenis van de aarde en het universum. Elk musea heeft zijn eigen thema. Het best bezocht worden het National Museum of Natural History en het National Air and Space Museum. Andere interessante bezienswaardigheden zijn het Lincoln en Jefferson Memorial, de militaire begraafplaats Arlington waar ook J.F. Kennedy begraven ligt en natuurlijk het Witte Huis. Een aanrader is om deel te nemen aan een trolley tour (exclusief). Op deze manier ziet u 100 van Washington D.C.’s meest populaire monumenten en bezienswaardigheden, waaronder het Capitol Building, White House, Jefferson Memorial en Washington Monument. De trolley stopt bij het FDR Memorial, Lincoln Memorial, Vietnam Veterans Memorial, Korean War Veteran’s Memorial en Iwo Jima Memorial. Washington toeren in de avond is het perfecte moment; de indrukwekkende monumenten worden beeldschoon verlicht.

DAG
06

Washington D.C. - Roanoke (ca. 635 km)

us_al_washington3.jpg
Op weg naar Roanoke
Stop in Williamsburg
Overnachting Roanoke

U verlaat de drukte van de hoofdstad en gaat op weg naar Roanoke voor een overnachting. Onderweg is een bezoek aan de plaats Williamsburg aan te raden. Colonial Williamsburg is het grootste historische openluchtmuseum ter wereld met zo’n 500 gebouwen, woningen, winkels en tavernes die zijn verbouwd en gerestaureerd om het leven in de 18e eeuw zo goed mogelijk weer te geven. Enkele bezienswaardigheden zijn de Governor’s Palace, het Capitol, het DeWitt Wallace Decorative Arts Museum, het Abby Aldrich Rockefeller Folk Art Museum en de Bassett Hall. Er lopen acteurs rond verkleed zoals vroeger waarbij een smid u bijvoorbeeld verteld over zijn ambacht en een jonge George Washington u goede manieren leert. Een bezoek aan Williamsburg is niet compleet zonder een bezoek aan Jamestown, de geboorteplaats van het moderne Amerika, en Yorktown, waar Amerika zijn onafhankelijkheid inluiden. Deze drietal plaatsen staan bekend als ‘America’s Historic Triangle’. Vervolgens rijdt u door naar Roanoke, een plaats uit de 17e eeuw waar de pioniers zich in de Shenandoah Valley aan de oevers van de Roanoke River vestigden. Brengt u hier zeker een bezoek aan het populaire Market Square met heerlijke restaurants, nachtleven, winkels en de historische Farmer’s Market.

DAG
07

Roanoke - Asheville (ca. 429 km)

us_al_blueridgemountains.jpg
Prachtige route richting North Carolina
Bezoek het Biltmore Estate kasteel
Overnachting Asheville/Hendersonville

Vandaag wordt u omringd door de natuurlijke schoonheid van de Great Smokey en de Blue Ridge Mountains als u rijdt richting North Carolina. Asheville is een uitnodigende bestemming met diverse architectonische juweeltjes uit verschillende tijdperken en een levendige culturele sfeer. Zorg ervoor dat u hier het Biltmore Estate, het 250 kamer tellende kasteel gebouwd door George Washington Vanderbilt in Franse renaissance stijl, bezoekt. Geniet van een rondleiding achter de schermen, de kunstcollectie, indrukwekkende uitgestrekte tuinen en parken, en een wijnmakerij. U kunt hier ook een treintochtje maken door de Blue Ridge Mountains of gaan wildwaterraften op de rivier. Bezoek één van de kunstgalerijen, zoals de Folk Art Center, of proef de lokale cultuur tijdens een ouderwetse ‘hoedown’ (typisch Amerikaanse volksdans) compleet met een ritje in een hooiwagen, bluegrass muziek en dans.

DAG
08

Asheville - Charleston (ca. 397 km)

us_al_charleston4.jpg
Vertrek vanuit Asheville
Rijke geschiedenis met historisch centrum in Charleston
Eerste overnachting Charleston

U verlaat de charme van Asheville/Hendersonville en gaat op weg naar de elegante stad Charleston gelegen in de staat South Carolina. In Charleston ervaart u de zuidelijke charme en gastvrijheid. Door de vooroorlogse architectuur voelt het alsof de tijd hier heeft stilgestaan. Charleston staat bekend om zijn rijke geschiedenis, goed bewaard gebleven architectuur, uitstekende restaurants en gemanierde inwoners. U kunt in het centrum genieten van kunst, muziek, de lokale keuken en mode. Wandel langs historische gebouwen en bewonder de vooroorlogse architectuur, geniet van uitgebreide diners in één van de vele uitstekende restaurants, bezoek een lokale markt, ontspan op één van de vijf stranden of maak een ritje per paard-en-wagen. Charleston is een waar openluchtmuseum!

DAG
09

Charleston

us_al_charleston2.jpg
Vrije dag om de stad te ontdekken
Tweede overnachting Charleston

U heeft de hele dag de tijd om deze fantastische stad te ontdekken. Zet uw auto bij het bezoekerscentrum neer want het is onmogelijk in de kleine straatjes te rijden en een parkeerplek te vinden. In de stad zijn er veel begeleide wandelingen en komt u langs de mooiste plekjes. Een bezoek aan één van de plantages net buiten de stad is een absolute must. Enkele mogelijkheden zijn de Boone Hall Plantation & Gardens, waar de film The Notebook en de miniserie North & South zijn gefilmd, en de Magnolia Plantation & Gardens, één van de mooiste tuinen van Amerika.

DAG
10

Charleston - Savannah (ca. 175 km)

us_al_savannah3.jpg
Vertrek vanuit Charleston
Kennismaking met de oudste stad van Georgia
Overnachting Savannah

Vandaag rijdt u naar de staat Georgia waar de zuidelijke gastvrijheid levend en wel is. Savannah is de oudste stad in de staat Georgia en de hoofdstad van deze staat. Het charmante Savannah is één van de mooiste steden van het zuiden en is rijk geworden door de rijst- en katoenindustrie. De stad is wereldberoemd geworden door het boek Midnight in the Garden of Good en Evil van John Berendt en staat bekend om zijn historische architectuur, straatjes met eikenbomen en de ‘Southern hospitality’. In het centrum van Savannah vindt u het Savannah Historic District, de Savannah Victorian District en 22 prachtige pleinen. Op de beroemde en mooie begraafplaats Bonaventure zijn prachtige beeldhouwwerken te bewonderen. Helaas is de ‘Bird Girl’ die op de voorkant van het boek van John Berendt wordt afgebeeld hier niet meer te vinden. Dit beeldhouwwerk is ondertussen verhuist naar het Telfair Museum. Op zaterdag is een bezoek mogelijk aan de Farmer’s Market in Forsyth Park. Mocht u willen ontspannen op het strand dan is het buiten de stad gelegen Tybee Island een aanrader. De perfecte manier om de stad te verkennen is tijdens een rit per paard-en-wagen. Aan de Waterfront zijn prima restaurants te vinden waar u ’s avonds lekker kunt dineren.

DAG
11

Savannah - St. Augustine (ca. 293 km)

us_al_staugustine.jpg
Op weg naar de oudste stad van Amerika
Overnachting St. Augustine

Vandaag gaat u naar het oudste stadje van Amerika gelegen in de staat Florida waar nog veel Spaanse invloeden zijn terug te vinden. Het is een charmante plaats waar de historische architectuur nog goed te zien is in de smalle straatjes. Bezoek u in St. Augustine zeker het Castillo de San Marcos en de vuurtoren voor een panoramisch uitzicht op de stranden. In het centrum zijn gezellige restaurants voor een heerlijk diner.

DAG
12

St. Augustine - Orlando (ca. 274 km)

us_al_daytonabeach.jpg
Onderweg naar de thema hoofdstad, Orlando
Maak een stop bij Daytona beach
Ga landinwaarts in het natuurgebied Silver Springs
Eerste overnachting Orlando

Maak onderweg naar de themapark hoofdstad, Orlando, nog een stop bij het beroemde strand van Daytona Beach als u rijdt via de kustroute. Dit strand heeft decor gestaan voor menig film en is het enige strand waarop auto's zijn toegestaan. Het natuurgebied Silver Springs met de Silver Rivier, is een bezoek meer dan waard als u landinwaarts reist. Maak hier een ritje in een boot met een glazen bodem en zie meer van de onderwaterwereld. Vervolgens rijdt u door naar Orlando voor een verblijf van twee nachten. Geniet van Downtown Disney met meer dan 170 winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.

DAG
13

Orlando

us_al_disneyorlando.jpg
Vrije dag
Breng een bezoek aan de pretparken
Tweede overnachting Orlando

U heeft een volle dag om te genieten van ’s werelds grootste toeristische attracties en pretparken. U kunt zelf kiezen uit de verschillende Walt Disney Parken, een kijkje achter de schermen in Universal Studios of de parken van SeaWorld met spectaculaire shows. Uiteraard biedt Orlando ook vele winkelcentra waar het u aan niets zal ontbreken.

DAG
14

Orlando - Miami Beach (ca. 389 km)

us_al_kennedyspacecenter.jpg
Op weg naar het zonnige Miami Beach
Geniet van het hippe Miami
Eerste overnachting Miami Beach

Verlaat de magie van Orlando en rij in zuidelijke richting naar het zonnige Miami Beach waar u twee nachten verblijft. Miami is een internationale stad met een multiculturele samenleving dat terug te zien is in de lokale keuken en architectuur. Geniet van de hippe mensen, mooie stranden en het prima uitgaansleven. Maak kennis met het levendige Art Deco district met zijn pastelkleurige huizen. Een wandeling of ritje met de auto over Ocean Drive mag zeker niet ontbreken.

DAG
15

Miami Beach

us_al_miami_artdeco_149260988.jpg
Vrije dag
Ga op pad naar bijvoorbeeld Little Havana, Wynwood, Seaquarium, Jungle Island
Tweede overnachting Miami Beach

In de Cubaanse wijk Little Havana ziet u domino spelende Cubanen en is Spaans de voertaal. In de trendy wijk Wynwood ziet u grote modehuizen, kunstgalerijen en de meest prachtige muurschilderingen. In het Miami Seaquarium kunt u verschillende shows met dolfijnen en orka’s bijwonen en zelfs een zeeleeuw eten geven! Of bezoek Jungle Island, waar u kunt genieten van de beste vogelshow ter wereld. Lekker winkelen op South Beach’s Lincoln Road of in de winkelcentra Bal Harbour en Aventura Mall, een boottochtje langs Star Island of een bezoek aan de Bayside Marketplace. Kortom… er is genoeg te beleven!

DAG
16

Miami Beach - Amsterdam

us_al_miamibeach.jpg
Huurauto inleveren op luchthaven Miami
Vlucht Miami - Amsterdam
Overnachting in het vliegtuig
Alternatief: verlenging Miami (optioneel)

Vandaag komt er een eind aan uw schitterende reis door Amerika en rijdt u naar de luchthaven van Miami. Na het inleveren van uw huurauto vliegt u terug naar huis.

Goed om te weten

Wilt u verlengen in Miami Beach? Wij regelen graag een verlenging voor u. Bij ‘Verlengen’ vindt u meer informatie.

DAG
17

Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Aankomst Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol. Einde van een geweldige reis!

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
1 optie
Open+
+Vluchtinfo
Open+
+Extra's
0 optie
Open+
17 dagen Rondreis Amerika - Beleef Oost-Amerika: altijd de beste prijs
Huurauto
Deze rondreis wordt aangeboden met een huurauto, welke ook al in de prijs is opgenomen. Hieronder ziet u de standaard huurauto welke in de prijs is opgenomen en de mogelijkheid om te kiezen voor een grotere en/of andere huurauto.
Voordat u de keuze van uw huurauto bevestigd, heeft u nog de keuze om een optie zoals een navigatiesysteem toe te voegen. De huurvoorwaarden kunt u hier inlezen.
Maak uw keuze van de regio
Onder de regio Californië vallen de locaties: Anaheim (Disney Downtown), Los Angeles luchthaven, San Diego luchthaven, San Francisco luchthaven, San Francisco Union Square en Oakland luchthaven.
Onder de regio Florida vallen de locaties: Miami luchthaven, Miami North Beach, Miami South Beach, Orlando luchthaven en Sanford luchthaven.
Onder de regio Rest van de Verenigde Staten vallen de locaties: Atlanta luchthaven, Boston luchthaven, New Orleans luchthaven en St. Louis luchthaven.
Onder de regio Western Verenigde Staten vallen de staten Arizona, Colorado, Nevada, New Mexico, Oregon, Utah, Washington State en Wyoming met de belangrijkste locaties: Denver, Las Vegas, Phoenix, Salt Lake City, Washington Dulles luchthaven en Washington Union Station.
Onder de regio New York vallen de locaties Manhattan, de luchthavens JFK, Newark en La Guardia. Onder Chicago valt de locatie: Chicago O'Hare luchthaven.
Uiteraard zijn er andere locaties op aanvraag te boeken.

Het is niet mogelijk om de Full Size SUV te huren in Manhattan. Vanaf de luchthavens JFK, La Guardia en Newark alleen op aanvraag.

Tijdens het skiseizoen (tussen 15 december t/m 31 december 2018 en 16 januari t/m 31 maart 2018) geldt een toeslag van € 20 per dag wanneer u de auto in Albuquerque, Aspen, Billings, Boise, Bozeman, Colorado Springs, Denver, Eagle County, Glacier Park, Grand Junction, Great Falls, Helena, Idaho Falls, Jackson Hole, Missoula, Montrose, Provo, Reno, Telluride of Twin Falls wenst op te halen/in te leveren. Bij boeking te voldoen.
Huurperiode
De minimale huurperiode is 1 dag (= 24 uur) indien u kiest voor Fully Inclusive en 4 dagen (= 96 uur) voor het Gold pakket. De maximale huurperiode is 56 dagen (= 8 weken). Indien u de auto langer wilt huren dienen er twee reserveringen gemaakt te worden en deze zijn op aanvraag. Voor de extra dagen boven de 56 dagen wordt er ter plaatse een bedrag van ca. 11 USD in rekening gebracht. U dient een tweede huurperiode te beginnen waar u ook de eerste auto inlevert en de tweede auto ophaalt. Indien u de auto te laat inlevert wordt er ter plaatse een extra toeslag berekend. Bij het eerder inleveren van de auto wordt er geen restitutie gegeven.
Verzekeringen
AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING: Bij de autohuur is een aansprakelijkheidsverzekering inbegrepen met een dekking tot 1 USD miljoen per schadegeval voor derden.
SCHADEVERZEKERING: Bij de huurprijs is een schadeverzekering inbegrepen. Deze verzekering wordt Collision Damage Waiver genoemd en vrijwaart u van financiële verantwoordelijkheid ten opzichte van de verhuurmaatschappij in geval van diefstal of schade, ongeacht wiens schuld het is. Voor de staat New York blijft altijd een eigen risico bestaan van 100 USD. Schade aan banden en ruiten, evenals water- en zandschade niet gedekt door deze verzekering.

In samenwerking met de Europeesche Verzekeringen kunnen wij u een aanvullende verzekering aanbieden die uw eigen risico beperkt. Kijkt u voor meer informatie omtrent deze verzekering bij de Extra Opties.
Luchthavenbelasting
De toeslag die u dient te betalen voor het ophalen en/of inleveren van uw huurauto op een luchthaven is al in de gepubliceerde prijs inbegrepen.
Lokale belastingen
De huurprijzen zijn inclusief de lokale belastingen. Over extra’s die niet vooraf al in Nederland zijn betaald, zoals eventuele drop-off kosten, extra bestuurder, toeslag jongere bestuurder, etc. wordt lokaal in rekening gebracht.
Niet inbegrepen bij de huurprijs
Eventuele extra verzekeringen
Benzine (m.u.v. 1 tank bij de GOLD tarieven)
Drop-off kosten
Kinderzitje 6.99 USD + tax per zitje, bij boeking doorgeven.
Extra verzekeringen
Bij het ophalen van uw huurauto worden u vaak allerlei aanvullende verzekeringen aangeboden. Zo kunt u worden gevraagd een persoonlijke ongevallenverzekering af te sluiten. Deze verzekeringen verlenen dekking voor medische kosten, repatriëring en/of diefstal van persoonlijke items uit de auto. Indien u een goede reisverzekering heeft, is een dergelijke persoonlijke ongevallenverzekering veelal overbodig. Kijkt u thuis uw polis na of vraag informatie aan uw verzekeringsadviseur.
Nieuw bij Alamo is de RSP (Roadside Service Plan), een aanvullende verzekering voor zaken als sleutelverlies, glasschade, sleepdiensten, etc. De exacte voorwaarden zijn verkrijgbaar bij het verhuurstation. Kost 4.99 USD + tax per dag.

BELANGRIJK: De balie-employees van autoverhuurmaatschappijen ontvangen gewoonlijk provisie over extra opties die zij kunnen afsluiten. Laat u geen extra opties aansmeren die u niet nodig heeft, aangezien het onmogelijk is dit achteraf weer ongedaan te maken. Leest u daarom het Rental Agreement zeer aandachtig door. U bent niet verplicht om te tekenen voor een optie waar u het niet mee eens bent.
Borgsom
Bij het in ontvangst nemen van de auto dient u een borgsom te betalen voor eventuele extra kosten boven de voucherwaarde, zoals verzekeringen, belastingen, drop-off kosten, extra kilometers, etc. Bij Alamo bedraagt deze 100 USD per week en/of 25 USD per dag. U voldoet deze borgsom door een afdruk van uw creditcard te laten maken, waarmee u een garantie geeft voor de te betalen kosten. Bij het inleveren van de huurauto wordt het definitieve te betalen bedrag vastgesteld.
Aangezien u uw creditcard als garantie heeft afgegeven, adviseren wij u de betalingswijze bij het inleveren van de auto niet te wijzigen in een contante betaling. In negen van de tien gevallen resulteert dit in een belasting van uw creditcardrekening, die u dan achteraf weer moet laten corrigeren.
Drop-Off kosten
Indien u de auto dan in een andere plaats inlevert dan waar u de auto heeft opgehaald, is het mogelijk dat u daarvoor een bedrag in rekening wordt gebracht. Deze zogenaamde drop-off kosten zijn nooit inbegrepen bij de huursom die u in Nederland vooruit heeft betaald. Alamo noemt deze drop-off kosten op haar contract “intercity fee”. Bij uw reservering wordt door ons het bedrag meegedeeld dat u ter plaatse dient af te rekenen. Het bedrag is afhankelijk van de afstand tussen het ophaalstation en het afleverstation:
0-200 mijl: 99 USD
201-500 mijl: 150 USD
501-1000 mijl: 300 USD
1001 mijl en meer: 500 USD

Vanaf San Francisco (alle locaties) bij pick-up tussen 1 juli en 31 augustus geldt voor het autotype Convertible een "intercity fee" van 350 USD.

Vanaf San Francisco (downtown locaties) bij pick-up tussen 1 juli en 31 augustus gelden onderstaande "intercity fees":
San Francisco naar Las Vegas: 300 USD
San Francisco naar Los Angeles: 150 USD
San Francisco naar San Diego: 300 USD

Houdt u er rekening mee dat u tevens ook nog belasting dient te betalen over deze drop-off kosten.

Indien u uw huurauto via ons boekt, worden geen drop-off kosten in rekening gebracht in geval van de volgende one way rentals:
Binnen Florida
Binnen Californië (uitgezonderd 1 juli - 31 augustus vanaf San Francisco zoals hierboven staat aangegeven).
One Way
Een one way rental wil zeggen dat u de auto in een andere stad kunt achterlaten dan waar u deze heeft opgehaald. Dit is bij Alamo toegestaan, met uitzondering van auto's in de Economy-klasse.
Beperkingen
Er mag met de huurauto ook in Canada worden gereden, echter niet in Mexico.
Er mag niet op ongeplaveide wegen worden gereden.
Leeftijden
De minimum leeftijd bedraagt 21 jaar. M.u.v. New York en Michigan: minimum leeftijd van 18 jaar.
Er wordt een toeslag berekend voor een bestuurder en/of medebestuurder die jonger is dan 25 jaar, welke 25 USD per dag bedraagt.
In New York betalen de bestuurders van 18 t/m 20 jaar 57 USD per dag en bestuurders van 21 t/m 24 jaar 20,50 USD per dag.
Bestuurders van 18 t/m 20 jaar mogen in New York alleen een Economy tot Intermediate auto huren.
Bestuurders van 21 t/m 24 jaar mogen in New York alleen een Economy tot Standard auto huren.
In Michigan betalen bestuurders van 18 t/m 20 jaar 34 USD per dag en bestuurders van 21 t/m 24 jaar betalen 13 USD per dag.
Bestuurders van 18 t/m 24 jaar mogen in Michigan alleen een Economy tot Full Size auto huren. Bestuurders van 21 t/m 24 jaar mogen in Michigan alleen een Economy tot Full Size auto of minivan huren.
Rijbewijs
Elke bestuurder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands of Belgisch rijbewijs. Een internationaal rijbewijs is niet verplicht, maar wordt aangeraden. U kunt een dergelijk rijbewijs verkrijgen bij de ANWB. Het internationale rijbewijs is een extra bewijs en geen vervanging van uw Nederlands of Belgisch rijbewijs. U dient dus altijd uw Nederlands of Belgisch rijbewijs mee te nemen.
Extra bestuurder(s)
Naast de hoofdbestuurder mogen ook extra bestuurders de huurauto besturen, mits deze op het huurcontract worden vermeld. Voor extra bestuurders geldt een toeslag vanaf 9,99 USD per dag (Als u alleen in de staat Californië reist geldt: als u getrouwd bent zijn er geen kosten voor de partner). Indien u het GOLD pakket boekt, dan zijn deze toeslagen reeds inbegrepen. Indien de extra bestuurder tevens binnen de categorie jongere bestuurder valt (dat wil zeggen tussen 21 en 25 jaar of tussen de 18 en 25 jaar in New York en Michigan) worden beide toeslagen berekend.
Credit Card
U dient in het bezit te zijn van een creditcard op naam van de huurder, tevens bestuurder van de auto. Het verhuurstation zal bij het ophalen van de auto een afdruk maken van uw creditcard als borg voor de extra kosten van uw autohuur. U ondertekent de slip van uw creditcardafdruk en bij het inleveren van de huurauto wordt het definitief te betalen bedrag vastgesteld.
Navigatiesysteem
Bij het Fully Inclusive en het Gold pakket kunt u bij ons ook alvast een GPS-navigatiesystseem bijboeken.

U kunt zelf ter plaatse een navigatiesysteem erbij huren, maar beschikbaarheid kunnen wij niet garanderen.
Bv. Nissan Versa Sedan
Bv. Nissan Versa Sedan
of soortgelijke auto
Categorie Compact - Fully Inclusive
Inbegrepen
in vanaf prijs
i
op basis van twee personen
Bv. Nissan Versa Sedan
Bv. Nissan Versa Sedan
of soortgelijke auto
Categorie Compact - Gold
Bv. Toyota Corolla
Bv. Toyota Corolla
of soortgelijke auto
Categorie Intermediate - Fully Inclusive
Bv. Toyota Corolla
Bv. Toyota Corolla
of soortgelijke auto
Categorie Intermediate - Gold
Bv. Ford Fusion
Bv. Ford Fusion
of soortgelijke auto
Categorie Full-Size - Fully Inclusive
Bv. Ford Fusion
Bv. Ford Fusion
of soortgelijke auto
Categorie Full-Size - Gold
Bv. Chevrolet Tahoe
Bv. Chevrolet Tahoe
of soortgelijke auto
Categorie Full-Size SUV - Fully Inclusive
Bv. Chevrolet Tahoe
Bv. Chevrolet Tahoe
of soortgelijke auto
Categorie Full-Size SUV - Gold
Bv. Buick Regal
Bv. Buick Regal
of soortgelijke auto
Categorie Premium - Fully
Bv. Buick Regal
Bv. Buick Regal
of soortgelijke auto
Categorie Premium - Gold

Middenklasse én Superiorklasse

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij tijdens deze privéreis gebruiken. Deze reis kan zowel in goede Middenklasse als Superiorklasse hotels worden geboekt.. Bij de naam van het hotel wordt de categorie vermeld, zodat u inzicht krijgt in wat voor soort hotels u tijdens uw rondreis kunt verwachten. De hotels die wij publiceren zijn voorbeeldhotels. Dit betekent dat het soms kan voorkomen dat u in andere hotels verblijft. Uiteraard zijn deze hotels van gelijkwaardige kwaliteit. De hotels worden regelmatig door ons bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.

Middenklasse
Superiorklasse
New York
Holiday Inn Hasbrouck Heights
Driesterren
 • us_hihasbrouck_ex.jpg
 • us_hihasbrouck_zw.jpg
 • us_hihasbrouck_ka.jpg
 • us_hihasbrouck_rc.jpg
 • us_hihasbrouck_res2.jpg
 • us_hihasbrouck_res.jpg
Het hotel ligt in New Jersey dichtbij de luchthaven van Newark. Het centrum van New York City, Manhattan is per bus in ca. 20 minuten te bereiken. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, koffiezetapparaat, minibar, airco en badkamer met bad of douche. Het hotel heeft een receptie met huurkluisjes, lobby, restaurant, gratis Wi-Fi in het gehele hotel, fitnessruimte, buitenzwembad met zonneterras en ligstoelen. Gratis parkeren.
Meer info >
New York
Holiday Inn Hasbrouck Heights
Driesterren
 • us_hihasbrouck_ex.jpg
 • us_hihasbrouck_zw.jpg
 • us_hihasbrouck_ka.jpg
 • us_hihasbrouck_rc.jpg
 • us_hihasbrouck_res2.jpg
 • us_hihasbrouck_res.jpg
Het hotel ligt in New Jersey dichtbij de luchthaven van Newark. Het centrum van New York City, Manhattan is per bus in ca. 20 minuten te bereiken. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, koffiezetapparaat, minibar, airco en badkamer met bad of douche. Het hotel heeft een receptie met huurkluisjes, lobby, restaurant, gratis Wi-Fi in het gehele hotel, fitnessruimte, buitenzwembad met zonneterras en ligstoelen. Gratis parkeren.
Meer info >
Philadelphia
Holiday Inn Express Penn's Landing
Driesterren
 • us_ac_hilanding.jpg
 • us_ac_hilandingre.jpg
 • us_ac_hilandingba.jpg
 • us_ac_hilandinglo.jpg
 • us_ac_hilandingex.jpg
Holiday Inn Express Penn's Landing is gelegen aan het water in het historische centrum van Philadelphia. Het ligt op loopafstand van diverse populaire bezienswaardigheden in de stad, als bijvoorbeeld de Liberty Bell Center. Het hotel beschikt over een receptie, lobby, restaurant, fitnessruimte en gratis WiFi in het gehele hotel. De kamers zijn voorzien van een airco, telefoon, TV en koffie/theefaciliteiten.
Meer info >
Philadelphia
Sheraton Society Hill
Viersterren
 • Phil shertaton SH overzicht
 • Phil Sheraton SH lounge
 • Phil Sheraton SH kamer
 • Phil Sheraton SH bar
Het hotel heeft een uitstekende ligging ten opzichte van de vele bezienswaardigheden van Philadelphia. Het ligt op loopafstand van de Indepedence Hall, de Liberty Bell en het Independence National Park. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, airco, koffiefaciliteiten en badkamer met bad of douche. Het hotel is voorzien van een receptie met kluisjes, restaurants, bar/lounge, winkeltje en gratis Wi-Fi in het gehele hotel. Er is ook een overdekt zwembad, jacuzzi en een fitnessruimte. Het parkeren is tegen betaling (circa 40 USD per dag).
Meer info >
Washington D.C.
Days Inn Connecticut Avenue
Tweëenhalve ster
 • us_daysinnconnecticut_ex2.jpg
 • us_daysinnconnecticut_ka.jpg
 • us_daysinnconnecticut_lo.jpg
 • us_daysinnconnecticut_ex.jpg
Dit hotel in Washington, D.C. ligt op 1,6 km van de dierentuin Smithsonian National Zoo en op 5 km van het centrum van Washington. Het hotel beschikt over een receptie, cadeauwinkel en een restaurant. Het restaurant Tesoro is geopend voor lunch en diner en biedt Italiaanse gerechten en een uitstekende bar. Het hotel biedt eigen parkeergelegenheid tegen een toeslag. Elke kamer beschikt over een TV, gratis WiFi, bureau, passpiegel en een kluisje.
Meer info >
Washington D.C.
Churchill Hotel
Viersterren
 • us_churchillhotel_ex.jpg
 • us_churchillhotel_rc.jpg
 • us_churchillhotel_ex2.jpg
 • us_churchillhotel_ka.jpg
 • us_churchillhotel_fi.jpg
Dit hotel bevindt zich al meer dan honderd jaar in Washington DC, en ligt op ongeveer 800 meter afstand van het metrostation Dupont Circle en Dupont Circle. Het Witte Huis bevindt zich op ongeveer 2,5 km van het hotel en The Phillips Collection Art Gallery ligt nog geen 500 meter verderop.
Het hotel beschikt over een restaurant, een eigen Starbucks-café, fitnessruimte, spabehandelingen op uw kamer, een parkeerservice en gratis WiFi. In de Chartwell Grill & Lounge kunt u dagelijks genieten van een ontbijt, lunch of diner. De Grill serveert traditionele Amerikaanse gerechten. In de lounge kunt u in de avond terecht voor snacks en cocktails.
De kamers zijn elegant en luxueus ingericht en voorzien van een koelkastje, TV, gratis WiFi, strijkfaciliteiten en een zithoek of een bureau. De grote badkamer is uitgerust met luxe toiletartikelen en een wastafel met granieten aanrecht.
Meer info >
Roanoke
Sleep Inn Tanglewood
Tweëenhalve ster
 • us_sleepintanglewood_ex2.jpg
 • us_sleepintanglewood_ka.jpg
 • us_sleepintanglewood_res.jpg
 • us_sleepintanglewood_rc.jpg
 • us_sleepintanglewood_ex.jpg
Het Sleep Inn Tanglewood hotel ligt in de buurt van de Tanglewood Mall, Dixie Caverns en de Mill Moutain Dierentuin. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, koffiezetapparaat, minibar, airco en badkamer met bad of douche. Het hotel is voorzien van een receptie en er is gratis Wi-Fi beschikbaar. 's Morgens staat er een eenvoudig continentaal ontbijt voor u klaar. Het parkeren bij het hotel is gratis.
Meer info >
Roanoke
Best Western Plus Inn at Valley View
Driesterren
 • us_valleyview_ex.jpg
 • us_valleyview_zw.jpg
 • us_valleyview_ka.jpg
 • us_valleyview_res.jpg
 • us_valleyview_fi.jpg
Een prima hotel gelegen in Roanoke, op ongeveer 5 minuten rijden van het Taubman Art Museum. Het hotel heeft een 24-uurs receptie, zwembad, gratis pendeldienst naar de regionale luchthaven Roanoke, die zich op minder dan 2 km afstand bevindt. De kamers zijn modern ingericht en voorzien van een TV, koelkast, lederen fauteuil, magnetron, koffiefaciliteiten en er is gratis WiFi.
Het Roanoke Civic Center ligt op ongeveer 6 km afstand. Op minder dan 8 km vindt u lokale restaurants als Blue 5 en Wildflour. Daarnaast kunt u genieten van het maislabyrinth of producten kopen bij Jeter Farm, op ongeveer 27 km afstand.
Meer info >
Asheville/Hendersonville
Red Roof Inn Ashville
Driesterren
 • us_redroofashville_ex.jpg
 • us_redroofashville_ka.jpg
 • us_redroofashville_rc2.jpg
 • us_redroofashville_rc.jpg
Dit hotel in Nashville, Tennessee heeft een 24-uursreceptie met lobby, buitenbad, fitnessruimte en er is gratis WiFi. De accommodatie bevindt zich op 13 minuten rijden van The Grand Ole Opry en 7,5 km van de Bridgestone Arena.
Alle kamers hebben een TV, koelkastje en thee- en koffiefaciliteiten. De badkamer is uitgerust met een föhn.

Meer info >
Asheville/Hendersonville
Crowne Plaza Tennis & Golf
Drieenhalve ster
 • Overzicht Crowne Plaza Ashville
 • Bar Crowne Plaza Ashville
 • Restaurant Crowne Plaza Ashville
 • Kamer Crowne Plaza Ashville
 • Lobby Crowne Plaza Ashville
Een fijn hotel met vele faciliteiten om uw verblijf in Ashville zo aangenaam mogelijk te maken. Vanuit het hotel kunt u vele bezienswaardigheden bezoeken.Vanuit het Crowne Plaza Resort heeft u uitzicht op de Blue Ridge Mountains. Het hotel ligt op 1,5 kilometer van het centrum van Ashville en op ca. 6 kilometer van
Biltmore Estate Winery & Gardens en de Blue Ridge Parkway. De Botanische tuinen van Asheville liggen niet ver van het hotel vandaan.
Het hotel is voorzien van een receptie met kluisjes, twee restaurants, bar/lounge, winkeltje en internetmogelijkheden. Er is een zwembad, fitnessruimte, golfcourse en een verlichte tennisbaan. Voor de kinderen is er een speeltuin. Het parkeren bij het hotel is gratis. Vanuit het hotel gaat er, tegen betaling, een shuttleservice naar het centrum.De 274 kamers zijn netjes en sfeervol ingericht met tv, telefoon, airco, wekkerradio, koffiezetapparaat, koelkast, strijkfaciliteiten en internetaansluiting. Badkamer met bad of douche, toilet en föhn.
Meer info >
Charleston
Days Inn Patriot's Point
Tweëenhalve ster
 • us_ex_zw.jpg
 • us_daysinn_zw.jpg
 • us_daysinn_ka.jpg
 • us_daysinn_zw2.jpg
Een prima hotel met een uitstekende ligging voor een bezoek aan het historische Charleston. Het hotel ligt aan de overkant van de Cooper River Bridge in Charleston. Het ligt op ca. 5 kilometer van de historische markt en de Boone Hall Plantage. Bezienswaardigheden in de omgeving zijn onder andere het Amerikaans Militair Museum en het Aquarium van South Carolina. Het hotel is voorzien van een receptie, restaurant, een heerlijk zwembad met ligbedden en zonneterras. U kunt uw auto gratis bij het hotel parkeren. De 180 kamers zijn verzorgd ingericht met tv, telefoon, airco, wekkerradio, kluisje (tegen betaling), koffiezetapparaat, koelkastje, magnetron en. internetaansluiting. De badkamer heeft een bad en/of douche, toilet en föhn.
Meer info >
Charleston
Marriott Charleston Hotel
Drieenhalve ster
 • us_marriottcharleston_ex.jpg
 • us_marriottcharleston_zw2.jpg
 • us_marriottcharleston_ka.jpg
 • us_marriottcharleston_zw.jpg
 • us_marriottcharleston_res.jpg
 • us_marriottcharleston_lob.jpg
 • us_marriottcharleston_ex2.jpg
Het Marriott Charleston hotel ligt langs de Ashley rivier. Het oude historische centrum ligt op ongeveer 1,5 kilometer. In het centrum vindt u vele statige huizen en leuke straatjes. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, koffiezetapparaat, minibar, airco en badkamer met bad of douche. Het hotel is voorzien van een receptie met kluisjes, cocktail lounge, restaurant, winkeltje, zwembad met ligbedden en zonneterras en een fitnessruimte. U kunt uw auto gratis bij het hotel parkeren. In het gehele hotel is er gratis Wi-Fi beschikbaar.
Meer info >
Savannah
Best Western Savannah Historic Di...
Best Western Savannah Historic District
Driesterren
 • us_bwsavannahhis_ex.jpg
 • us_bwsavannahhis_zw.jpg
 • us_bwsavannahhis_ka.jpg
 • us_bwsavannahhis_res.jpg
 • us_bwsavannahhis_rc.jpg
Een prima hotel gelegen in de historische wijk van Savannah, op 2 minuten lopen van de Savannah Riverfront en op 270 meter van de City Market. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, verwarmd buitenbad, fitnessruimte en een verkoopautomaat. Het biedt gratis WiFi en een gratis continentaal ontbijt.
De kamers beschikken over een TV, een koffiezetapparaat en een kleine koelkast.
Op 4 minuten lopen, rond River Street, vindt u winkels en eetgelegenheden en op minder dan 650 meter bevindt zich de Rousakis Riverfront Plaza en de veerhaven Savannah Belles.
Meer info >
Savannah
B Historic Savannah
Viersterren
 • us_bhistoric_ex.jpg
 • us_bhistoric_zw.jpg
 • us_bhistoric_ka.jpg
 • us_bhistoric_res.jpg
 • us_bhistoric_rc.jpg
 • us_bhistoric_ex2.jpg
B Historic is een boutiquehotel gelegen in het historische district van Savannah. Het hotel beschikt over een binnenzwembad, fitnessruimte en een eigen restaurant genaamd Kitchen 320. Het restaurant biedt stedelijke, Zuiderse gerechten met lokale ingrediënten van boerderijen, brouwerijen en koffiebranders uit de omgeving. Ontbijt, lunch, diner en ambachtelijke cocktails zijn à la carte beschikbaar. Verder biedt het hotel gratis WiFi.
De kamers van het hotel zijn modern ingericht en beschikken standaard over een beklede stoel, koelkastje, TV en een eigen badkamer met gratis toiletartikelen van Aveda aanwezig.
In de nabije omgeving kunt u diverse bezienswaardigheden bezoeken zoals het Savannah Civic Center, Savannah College of Art and Design, Savannah History Museum en Historic River Street.
Meer info >
St. Augustine
The Ponce St. Augustine Hotel
Driesterren
 • us_ac_magnusonhotelzwembad.jpg
 • us_ac_magnusonhotelkamer.jpeg
 • us_ac_magnusonhotellobby.jpg
 • us_ac_magnusonhotelrestaurant.jpg
Het The Ponce St. Augustine Hotel ligt binnen een kilometer van de historische bezienswaardigheden van St. Augustine en de beste restaurants. Voorzieningen zijn onder andere een wasserette en een business centrum. De recreatieve faciliteiten omvatten een zwembad en een jacuzzi. Parkeren is gratis. De 85 comfortabele kamers zijn voorzien van tv, dvd-speler, telefoon, wekkerradio, airco, internetaansluiting (WiFi), koffiezetfaciliteiten, koelkast, magnetron en strijkmogelijkheden. Badkamer met bad/douche, toilet en föhn.
Meer info >
St. Augustine
Marriott Fairfield Inn & Suites
Viersterren
 • us_marriotfairfield_ex.jpg
 • us_marriotfairfield_ka.jpg
 • us_marriotfairfield_zw.jpg
 • us_marriotfairfield_lob.jpg
 • us_marriotfairfield_bar.jpg
 • us_marriotfairfield_ex2.jpg
Het Marriott Fairfield Inn & Suites ligt dichtbij de Prime Outlet Mall, de St. Augustine Premium outlets en Adventura landing. Het historische centrum van St. Augustine ligt op ongeveer 5-10 minuten rijden. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, koffiezetapparaat, minibar, airco en badkamer met bad of douche. In het hotel bevindt zich een klein winkeltje, gratis Wi-Fi, fitnessruimte en een heerlijk zwembad om te relaxen met ligbedden en een zonneterras. Het parkeren bij het hotel is gratis. Iedere morgen staat er een eenvoudig ontbijt voor u klaar in de ontbijtruimte.
Meer info >
Orlando
Champions World Resort
Driesterren
 • Lobby Champion World
 • Kamer Champion World
 • Restaurant Champion World
 • Zwembad Champion World
Het Champions World Resort is een gemoedelijk hotel en heeft prima faciliteiten om na een drukke dag van bezoeken aan de themaparken heerlijk te relaxen. Een ideaal hotel voor de hele familie. Het hotel bevindt zich in de omgeving van Maingate West in Kissimmee. Het Disney's Animal Kingdom ligt op ca. 5 kilometer rijafstand. In de buurt bevinden zich diverse restaurants en winkels. Het hotel heeft een receptie, lounge, restaurant, gratis WiFi, winkeltje, 3 zwembaden met zonneterras en ligbedden, speeltuintje, spelletjesruimte en een fitnessruimte. Het parkeren is gratis. Er is een shuttle service naar Walt Disney World, Universal en naar de outlets van Lake Buena Vista. De 435 kamers zijn netjes ingericht en voorzien van een TV, telefoon, wekkerradio, airco, WiFi, kluisje, koffie- en theefaciliteiten, strijkijzer en strijkplank. De badkamer heeft een bad en/of douche, toilet en föhn.
Meer info >
Orlando
Crowne Plaza Universal Studios
Viersterren
 • us_ac_crowneplazapool bar.jpg
 • us_ac_crowneplazabuitenkant.jpg
 • us_ac_crowneplazakamer.jpg
 • us_ac_crowneplazarestaurant.jpg
 • us_ac_crowneplazabar.jpg
 • us_ac_crowneplazazithoek.jpg
Het Crowne Plaza Universal Studios is een spectaculair 15 verdiepingen tellend hotel gelegen aan Universal Boulevard, op slechts een korte wandeling van de winkels, restaurants en attracties van Orlando International Drive. Het vervoer naar Universal Orlando, SeaWorld en Walt Disney World wordt geregeld door het hotel. Voorzieningen zijn een restaurant, beperkte roomservice, lounge/bar, business centrum, vergaderruimte, winkelgalerij, een cadeauwinkel, een wasserette, een wisselkantoor, conciërge, kluisjes bij de receptie en een wasservice. Recreatieve faciliteiten omvatten een zwembad, een jacuzzi, een speelkamer en een fitnessruimte. Zelf parkeren kost 14 USD + belasting per dag en valid parking kost 24 USD + belasting per dag. De comfortabele kamers zijn voorzien van tv, telefoon, wekkerradio, airco, internetaansluiting (gratis WiFi), waterkoker, koelkast, magnetron, kluisje en strijkmogelijkheden. Badkamer met bad of douche, toilet en föhn.
Meer info >
Miami
Ocean Five
Driesterren
 • Overzicht Hotel Ocean Five Miami
 • Kamer hotel ocean five Miami
 • Overzicht Hotel Ocean Five Miami
 • Uitzicht Hotel Ocean Five Miami
 • Restaurant Hotel Ocean Five Miami
 • Kamer Hotel Ocean Five Miami
Een fijn, kleinschalig Art Deco hotel met een uitstekende lokatie aan Ocean Drive. Door de gunstige ligging bent u zo op het strand en geniet u van de gezelligheid van de vele terrasjes van Ocean Drive. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, koffiezetapparaat, minibar, airco en badkamer met bad of douche. In het hotel is een receptie, lift, een kleurrijk ingericht restaurant en gratis Wi-Fi beschikbaar. Parkeren is tegen betaling, ca. 25 USD per dag.
Meer info >
Miami
Essex House Hotel Miami Beach
Drieenhalve ster
 • us_ac_essexov.jpg
 • us_ac_essexka1.jpg
 • us_ac_essexka.jpg
 • us_ac_essexzw.jpg
Dit historische hotel ligt in het South Beach's Art Deco District en ligt op loopafstand van het strand. Het hotel ligt in een gezellige omgeving met leuke restaurants en cafés. Alle kamers beschikken over een airco, tv, föhn in de badkamer en gratis wifi. Maak gebruik van de verschillende faciliteiten van het hotel zoals het buitenzwembad. Dineren kan in het restaurant en in de gezellige poolbar of cocktail lounge kunnen er drankjes gedronken worden.
Meer info >

Verlengen

Het is mogelijk om uw rondreis nog meer op maat te maken, door de rondreis aan het einde te verlengen. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden die wij bij deze reis bieden.
Geniet langer en verleng uw rondreis
Wilt u na afloop van uw rondreis een paar dagen verlengen in het laatste hotel in Miami? Onder ‘data & prijzen’ kunt u naar wens nachten bijboeken.
Overzicht Hotel Ocean Five Miami
Miami - Strandhotel
Driesterren
U kunt uw verblijf per nacht verlengen in uw rondreishotel. U verblijft hier op basis van logies & ontbijt....
Meer info
meerprijs
v.a.132
17 dagen Rondreis Amerika - Beleef Oost-Amerika: altijd de beste prijs
Het is momenteel nog niet mogelijk om extra’s bij te boeken.
 • Reisverslagen (1)

Voor deze reis zijn nog geen beoordelingen geschreven

17 dagen Rondreis Amerika - Beleef Oost-Amerika: altijd de beste prijs

Praktische informatie

-Reisprogramma
Sluiten-

Wijzigingen Vluchtprijzen

De prijs van de reis is inclusief intercontinentale vluchten. De prijzen van vluchten wijzigen voortdurend. Het is daarom mogelijk dat de vlucht niet meer beschikbaar is voor de aangeboden prijs. Uiteraard nemen wij in dat geval contact met u op.

Weekendtoeslag KLM

Wanneer uw heen- en/of terugvlucht met KLM vanaf Amsterdam op een vrijdag, zaterdag of zondag valt, zal hier een toeslag voor gelden. Deze toeslag zal bij boeking worden toegevoegd, waarna u een nieuwe offerte van ons zult ontvangen.

Kinderkorting arrangement

Kinderen van 0 t/m 16 jaar kunnen gratis op de kamer van de ouders verblijven. Het babybedje is altijd op aanvraag. Kinderen krijgen geen eigen bed. Er geldt een maximum van 2 kinderen op de driepersoonskamer en 3 kinderen op de vierpersoonskamer.

Reis boeken zonder internationale vluchten?

Mocht u deze rondreis willen boeken, maar regelt u zelf uw internationale vlucht? Klik hier en zie wat de kosten zijn.

Nederlandstalige Reisgids

Bij onze privéreizen met huurauto naar Amerika ontvangt u naast uw vouchers en hotellijst ook een gratis elektronische Nederlandstalige reisgids (Discovery Guide). Hierin staat de uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving met handige tips, gedetailleerde stadsbeschrijvingen en informatie over bezienswaardigheden die u onderweg zoal tegenkomt. De elektronische reisgids kunt u vanaf 1 april 2017 tegen meerkosten ook toegestuurd krijgen als boekwerk. Als u geïnteresseerd bent om de reisgids als boekwerk toegestuurd te krijgen laat dit dan bij boeking weten. De reserveringsmedewerkers kunnen u informeren over eventuele meerkosten. Het toesturen van de reisgids als boekwerk is alleen mogelijk mits u 42 dagen of meer voor vertrek een definitieve boeking heeft gemaakt.

Kinderkortingen

Wanneer er kinderkortingen van toepassing zijn, zijn deze al verwerkt in de totale verkoopprijs. De uiteindelijke prijs is dus inclusief alle kortingsbedragen.

Kamertypes

Indien u met twee, drie of vier personen reist ontvangt u dezelfde kamer. In de tweepersoonskamer staan veelal twee queensize bedden of twijfelaars, zodat de kamer in principe geschikt is voor maximaal vier personen. Wanneer u een 2-persoonskamer boekt met meer dan 2 personen, is het in Amerika niet standaard zo dat ieder persoon een eigen bed heeft. Hierdoor kan het voorkomen dat een 3e of 4e persoon in eenzelfde bed slaapt.

America the Beautiful Pass

Tegen betaling is het mogelijk om de 'America the Beautiful Pass' aan te schaffen. Hiermee heeft u toegang tot meer dan 2.000 Nationale Parken en instellingen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van NPS.

Amerika
+Vluchtinfo
Open+
+Landinfo
Open+
+FAQ
Open+

Een reis boeken bij NRV

+Wat betekent 'op aanvraag' bij een reis(datum)?

Onze privéreizen en zelf samenstel reizen zijn 'reizen op aanvraag'. Dit betekent dat wij uw reis bij onze lokale partner dienen te plaatsen om de beschikbaarheid van de door u gewenste reis of reisonderdelen na te kijken. Indien wij uw reservering op de door u aangegeven manier kunnen bevestigen, wordt uw boeking omgezet in een definitieve boeking. In het geval uw aanvraag niet bevestigd kan worden, zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken. In de regel krijgt u binnen 1 werkdag bericht over uw aanvraag. Wanneer u uw reservering reeds bij ons geplaatst heeft, maar de aanvraag intrekt voordat de gehele boeking akkoord is, is NRV genoodzaakt € 50,- administratiekosten in rekening te brengen. Indien wij de door u geboekte reis niet conform boeking kunnen aanbieden, mag u uiteraard kosteloos van uw boeking afzien.

+Hoe werkt het met de fooien?

Mensen die in het toerisme werkzaam zijn, zijn vaak in grote mate afhankelijk van fooien van reizigers. Wij raden u dan ook aan om gul hiermee om te gaan.

Maakt u een privérondreis of heeft u uw reis zelf samengesteld dan kunt u ter plaatse ervoor kiezen om zelf de fooien te beheren en naar eigen inzicht te geven of om dit door uw gids te laten doen, indien u begeleid wordt. Onze lokale vertegenwoordiging geeft u graag richtlijnen zodat u op de hoogte bent van wat ter plaatse gebruikelijk is.

+Op welke wijze moet ik de reissom betalen?

De reissom kunt u onder vermelding van uw klant- en factuurnummer overmaken op de rekening van NRV. U kunt een digitale transactie doen of het openstaande bedrag overmaken via een overschrijvingskaart.

Bankgegevens van NRV:
ING 2183287
Vanuit het buitenland:
IBAN (International Bank Account Number): NL49INGB0002183287
BIC (Bank Identifier Code): INGBNL2A

ABN Amro 515107239
Vanuit het buitenland:
IBAN (International Bank Account Number): NL37ABNA0515107239
BIC (Bank Identifier Code): ABNANL2A

+Mijn kinderen gaan mee op reis. Ontvangen zij kinderkorting?

Of er kinderkorting voor uw reis van toepassing is, hangt af van de door u gewenste reis.

Bij privéreizen ontvangen kinderen van 2 t/m 11 jaar doorgaans € 115,- korting op de intercontinentale vlucht en kan ook vaak een korting worden gegeven op het reisgedeelte. Kijkt u bij de 'Extra Informatie' op het tabblad 'Inbegrepen' wat voor uw situatie van toepassing is.

Kinderkortingen worden handmatig door NRV verwerkt, nadat de boeking is ingestuurd. Zodra alle kortingen zijn verwerkt, zullen we een nieuw overzicht naar u sturen.

+Ik heb een speciale wens. Wordt deze ter plaatse gehonoreerd?

Of een speciale wens ter plaatse wordt gehonoreerd, kunnen wij helaas niet aan u garanderen. Dit hangt namelijk af van de beschikbaarheid en bereidwilligheid van het hotel waar u verblijft. Indien u bij boeking uw speciale wens aan ons doorgeeft, zorgen wij ervoor dat deze als preferentie in uw boeking wordt opgenomen zodat onze agent en de hotelier hiervan op de hoogte zijn. Indien mogelijk, houden zij hiermee rekening.

Heeft u speciale dieetwensen of dient u op doktersadvies speciale medicijnen mee te nemen op vakantie, brengt u ons hiervan dan op de hoogte zodat wij de luchtvaartmaatschappij hierover kunnen informeren.

+Kan ik mijn reis verlengen?

Onze reizen kunt u in de meeste gevallen verlengen. Onder het tabblad 'Data en Prijzen' kunt u de mogelijkheden tot verlenging van de door u gewenste reis inzien.

+Reizen naar of via de VS. Zijn er nog nadere vereisten waaraan je moet voldoen?

Wanneer u via de VS reist, dan dient u rekening te houden met het volgende.

U bent verplicht elektronische reistoestemming te verkrijgen via het Elektronisch Systeem voor Reistoestemming ESTA, voordat u aan boord gaat van een vliegtuig naar de VS. Voor een online aanvraag kunt u naar de website van ESTA gaan. De vragen die worden gesteld, zijn vergelijkbaar met het aankomst/vertrekformulier I-94, dat voorheen voor aankomst in de VS moest worden ingevuld. Wij raden de klant aan de aanvraag tijdig in te dienen (tenminste 3 dagen vóór vertrek). ESTA geeft in de meeste gevallen onmiddellijk autorisatie nadat de klant de gevraagde informatie heeft ingevuld, maar in sommige gevallen kan het 3 dagen in beslag nemen. Als geen toestemming wordt gegeven dient u een visum aan te vragen via de Amerikaanse ambassade.

De autorisatie is geldig voor een periode van maximaal 2 jaar of tot de datum waarop het paspoort verloopt, tenzij de toestemming eerder wordt herroepen. Gegevens met betrekking tot verblijfadres, vluchtnummer etc. moet de klant wel per reis actualiseren.

Indien u niet via ESTA van te voren reistoestemming heeft aangevraagd en verkregen, loopt u het risico dat u vertragingen ondervindt op de luchthaven van aankomst in de VS. In het ergste geval kan u zelfs de toegang worden geweigerd. Het geldt alleen voor landen (en hun staatsburgers) die aan het visa waiver programma meedoen, waaronder Nederland. Personen met een niet-Nederlands paspoort kunnen verplicht zijn een visum aan te vragen.

Intikken van ESTA op internet laat heel veel websites zien die dit tegen betaling regelen. Er is echter geen enkele reden om van deze sites gebruik te maken daar dit heel goed via de reguliere site van ESTA kan. Sinds 8 september 2010 bedragen de kosten voor de autorisatie 14 USD per persoon. Autorisatie via ESTA is verplicht sinds 12 januari 2009.
Klik hier voor het ESTA formulier

Informatie omtrent uw reis

Belangrijke informatie

+Reizen naar of via de VS. Zijn er nog nadere vereisten waaraan je moet voldoen?

Wanneer u via de VS reist, dan dient u rekening te houden met het volgende.

U bent verplicht elektronische reistoestemming te verkrijgen via het Elektronisch Systeem voor Reistoestemming ESTA, voordat u aan boord gaat van een vliegtuig naar de VS. Voor een online aanvraag kunt u naar de website van ESTA gaan. De vragen die worden gesteld, zijn vergelijkbaar met het aankomst/vertrekformulier I-94, dat voorheen voor aankomst in de VS moest worden ingevuld. Wij raden de klant aan de aanvraag tijdig in te dienen (tenminste 3 dagen vóór vertrek). ESTA geeft in de meeste gevallen onmiddellijk autorisatie nadat de klant de gevraagde informatie heeft ingevuld, maar in sommige gevallen kan het 3 dagen in beslag nemen. Als geen toestemming wordt gegeven dient u een visum aan te vragen via de Amerikaanse ambassade.

De autorisatie is geldig voor een periode van maximaal 2 jaar of tot de datum waarop het paspoort verloopt, tenzij de toestemming eerder wordt herroepen. Gegevens met betrekking tot verblijfadres, vluchtnummer etc. moet de klant wel per reis actualiseren.

Indien u niet via ESTA van te voren reistoestemming heeft aangevraagd en verkregen, loopt u het risico dat u vertragingen ondervindt op de luchthaven van aankomst in de VS. In het ergste geval kan u zelfs de toegang worden geweigerd. Het geldt alleen voor landen (en hun staatsburgers) die aan het visa waiver programma meedoen, waaronder Nederland. Personen met een niet-Nederlands paspoort kunnen verplicht zijn een visum aan te vragen.

Intikken van ESTA op internet laat heel veel websites zien die dit tegen betaling regelen. Er is echter geen enkele reden om van deze sites gebruik te maken daar dit heel goed via de reguliere site van ESTA kan. Sinds 8 september 2010 bedragen de kosten voor de autorisatie 14 USD per persoon. Autorisatie via ESTA is verplicht sinds 12 januari 2009.
Klik hier voor het ESTA formulier

Belangrijke documenten

+Op welke wijze ontvangen wij onze boekingsbevestiging en andere belangrijke informatie?

Uw boekingsbevestiging annex factuur zult u per e-mail van ons ontvangen, net als de reisbescheiden en overige belangrijke informatie.

+Reizen met kinderen

Het is mogelijk dat de autoriteiten van de bestemming die u bezoekt nadere vereisten stellen in geval ouders met minderjarige kinderen reizen. Dit kan ook het geval zijn wanneer één ouder met een kind reist. Ook in dit geval bent u er zelf voor verantwoordelijk dat u in het bezit bent van de juiste documenten om te kunnen reizen. NRV kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

+Aan welke vereisten dient mijn paspoort te voldoen?

U bent zelf verantwoordelijk voor een geldig paspoort en de vereiste reisdocumenten, zoals een visum (indien van toepassing). Voor de meeste bestemmingen dient uw paspoort bij thuiskomst nog zes maanden geldig te zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de land-/ reisinformatie op NRV.nl. Tevens kunt u de ambassade/ het consulaat raadplegen om u te laten informeren over de specifieke vereisten.

+Heb ik voor mijn bestemming een visum nodig?

Voor reizen naar vele landen is een visum verplicht. Bij de landeninformatie van het betreffende land kunt u hier meer informatie over vinden. Voor bepaalde landen dient u dit visum reeds in Nederland aan te vragen. NRV biedt u de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief het visum aan te vragen via het CIBT. Klik hier voor meer informatie.

Uiteraard kunt u ook zelf het visum regelen. Indien u zelf uw visum aanvraagt, kunt u contact opnemen met de betreffende ambassade of het consulaat.

Voor welke vorm van visumaanvraag u ook kiest, u bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig verkrijgen van een visum. NRV is niet aansprakelijk voor de eventuele kosten die voortvloeien uit het feit dat u niet in het bezit bent van een correct visum.

+Wanneer ontvang ik mijn reisbescheiden?

Uw reisbescheiden ontvangt u ongeveer tien tot zeven dagen voor vertrek. De reisbescheiden bevat belangrijke informatie zoals uw e-tickets, de contactgegevens van NRV en onze lokale partner, de hotellijst en de vouchers. Uw reisbescheiden ontvangt u per e-mail.

+Wat zijn e-tickets?

Een e-ticket is een elektronisch ticket. Uw e-ticket is het bewijs van uw geboekte vlucht en zult u per e-mail bij de reisbescheiden ontvangen.

Voorbereiding op uw reis

+Waar vind ik informatie over mijn reis?

Op onze website treft u heel veel informatie over onze reizen en reisonderdelen aan. Wanneer u op de door u gewenste reis of het door u gewenste reisonderdeel klikt, zult u een uitgebreide beschrijving van het programma/ reisonderdeel aantreffen, een overzicht van de onderdelen die inbegrepen zijn, extra informatie behorende bij de reis/ het reisonderdeel, eventuele extra opties, zoals upgrades en verlengingen, en ervaringen van NRV reizigers die u voor zijn gegaan. Tevens treft u bij onze reizen een overzicht van de voorbeeldhotels aan en de optionele excursiemogelijkheden ter plaatse.

+Moet ik nog speciale gezondheidsmaatregelen treffen?

Uiteraard is het van groot belang dat u zich goed voorbereidt wanneer u een verre reis gaat maken. Voor de voorbereiding van uw reis kunt u onder andere onze website raadplegen. Onder de land-/ reisinformatie staat altijd een kopje 'Gezondheid & Vaccinaties' opgenomen om u zo goed mogelijk te kunnen informeren.

Wij adviseren u altijd een deskundige te raadplegen wat betreft de benodigde vaccinaties. Dit kan bij de GGD, uw huisarts of bijvoorbeeld via thuisvaccinatie.nl.

Bij het maken van een verre reis is het aan te raden middelen tegen uitdroging, reisziekte, diarree of verstopping mee te nemen in uw toilettas. Dergelijke artikelen vindt u bijvoorbeeld op veiligopreiswinkel.nl.

Let u altijd op de kwaliteit van het drinkwater. Het verdient aanbeveling steeds gezuiverd water in flessen te kopen.

+Kan ik online inchecken voor mijn vlucht?

Of u online kunt inchecken voor uw vlucht hangt af van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen is het inmiddels vanaf 24 uur voor vertrek mogelijk om online in te checken zodat u op de luchthaven alleen nog maar uw bagage hoeft af te geven. Helaas is het voor groepsreizen niet altijd mogelijk om online in te checken.

Check hier of uw luchtvaartmaatschappij erbij zit.

+Wanneer dien ik aanwezig te zijn op de luchthaven?

Wij adviseren u om minimaal 2,5 uur voor vertrek op Schiphol aanwezig te zijn. Houd u rekening met drukte op de wegen en op het spoor richting Schiphol. Houd u er tevens rekening mee dat u na de check-in nog de paspoort- en veiligheidsformaliteiten dient te doorlopen en dat de afstand van de check-in balie naar uw gate groot kan zijn, wat ook de nodige tijd in beslag kan nemen.

Tijdens uw reis

+Word ik bij aankomst op Schiphol verwelkomd?

NRV heeft geen balie op Schiphol. U zult dan ook niet op Schiphol voorafgaand aan uw vlucht door één van onze medewerkers worden verwelkomd. Uw e-tickets heeft u reeds per e-mail ontvangen zodat u zelf kunt bepalen hoelang van te voren u op Schiphol wenst te arriveren. Wij raden u overigens wel aan om tijdig aanwezig te zijn op Schiphol om zodoende eventuele risico's uit te sluiten.

+De reis verloopt niet zoals verwacht. Wat moet ik nu doen?

Ondanks onze inspanningen om uw reis helemaal naar tevredenheid uit te voeren, kan het voorkomen dat tijdens uw reis iets niet naar wens is. Mocht dit het geval zijn dan vragen wij u dit reeds op de bestemming kenbaar te maken bij uw reisleiding of onze lokale partner, zodat met uw persoonlijke wensen rekening kan worden gehouden en uw reis alsnog naar tevredenheid kan plaatsvinden. Mocht het ter plaatse niet naar tevredenheid worden opgelost dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons zodat wij in de mogelijkheid worden gesteld uw klachten op te lossen; achteraf is dit immers veelal niet meer mogelijk. Mocht u na afloop van uw reis bepaalde zaken onder onze aandacht willen brengen, dan kunt u dit schriftelijk doen. Klik hier voor het
Contactformulier Afdeling Kwaliteitszorg. Onze Afdeling Kwaliteitszorg zal vervolgens contact met u opnemen.

+Word ik bij aankomst op de bestemming verwelkomd?

Of u bij aankomst op de bestemming zal worden verwelkomd door onze plaatselijke vertegenwoordiger hangt af van de reis/ het reisonderdeel dat u bij ons heeft geboekt. Indien u bij aankomst zal worden verwelkomd, staat dit expliciet in de beschrijving van uw reis opgenomen.

+Waar kan ik ter plaatse terecht in geval van vragen?

In geval van vragen kunt u ter plaatse terecht bij uw chauffeur of gids. Wanneer deze uw vragen niet kunnen beantwoorden of wanneer u niet door reisleiding wordt begeleid, adviseren wij u contact op te nemen met ons lokale agentschap. De contactnummers van onze contactpersoon ter plaatse staat altijd aangegeven in uw reisbescheiden. Mocht uw vraag niet afdoende zijn beantwoord dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met NRV. Houd u rekening met het tijdsverschil. Alleen in geval van nood zijn wij 24 uur per dag (telefonisch) bereikbaar.

Na afloop van uw reis

+Waarom wordt na afloop van de reis een enquête toegestuurd?

Na afloop van de reis vragen wij u een enquête in te vullen waarin u uw bevindingen over uw reis kenbaar kunt maken. Op deze manier kunnen wij onze kwaliteitsnormen handhaven en deze aan u als reiziger garanderen. De enquêtes zullen intern door ons worden verwerkt en indien nodig dan wel wenselijk, zullen aanpassingen worden gemaakt om de uitvoering van de reis te bevorderen.

Naast het invullen van de enquête kunt u tevens leuke weetjes aan ons doorgeven of andere relevante informatie over uw reis/ bestemming. Voor de moeite die u neemt om de enquête in te vullen en om overige informatie naar ons op te sturen, ontvangt u NRV Reispunten waarmee u kunt sparen voor korting op een toekomstige reis.

+Hoe kan ik mijn reiservaringen kenbaar maken?

Uw bevindingen kunt u op verschillende manieren aan ons kenbaar maken. Zo ontvangt u a afloop van uw reis een enquête waarin u uw bevindingen kunt weergeven, kunt u een kort verslag maken van bijvoorbeeld de accommodaties waarin u bent verbleven en de excursies die u heeft gedaan. Voorts kunt u een uitgebreid reisverslag maken die wij vervolgens bij de betreffende reis op onze website plaatsen: toekomstige reizigers kunnen dan alvast een voorproefje krijgen op hetgeen hen te wachten staat.

Mocht u reiservaringen willen delen waarop u graag een reactie wilt ontvangen dan kunt u dit opnemen met onze Afdeling Kwaliteitszorg. Klik hier voor het formulier om uw bevindingen kenbaar te maken

+Ik heb een klacht over mijn reis. Waar moet ik deze indienen?

Wanneer u een klacht heeft over uw reis dan vragen wij u dit reeds op de bestemming kenbaar te maken bij uw reisleiding of onze lokale partner, zodat met uw persoonlijke wensen rekening kan worden gehouden en uw reis alsnog naar tevredenheid kan plaatsvinden. Mocht het ter plaatse niet naar tevredenheid worden opgelost dan verzoeken wij u contact op te nemen met NRV in Nederland zodat wij in de mogelijkheid worden gesteld uw klachten op te lossen; achteraf is dit immers veelal niet meer mogelijk. Mocht u na afloop van uw reis bepaalde zaken onder onze aandacht willen brengen, dan kunt u dit schriftelijk doen. Klik hier voor het
Contactformulier Afdeling Kwaliteitszorg. Onze Afdeling Kwaliteitszorg zal vervolgens contact met u opnemen.

Een reis boeken bij NRV

Algemeen

+Wie is NRV?

NRV biedt een zeer uitgebreid aanbod van groeps- en privéreizen en zelf samenstel reizen naar bestemmingen in Azië, Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en de Verenigde Staten.

Reizen met NRV betekent comfortabel op vakantie gaan. Onze rondreizen hebben wij met zorg samengesteld en bevatten een evenwichtige mix tussen cultuur en natuur. Uiteraard laten wij u tijdens uw reis kennismaken met de hoogtepunten van de bestemming, verblijft u in sfeervolle drie- en viersterrenhotels, zullen wij er tijdens uw vakantie voor zorgen dat het u aan niets zal ontbreken en proberen we altijd een ‘local touch’ aan uw reis te geven, zodat u ook écht kennismaakt met de bestemming!

Niet alleen tijdens de reis, maar ook voorafgaand aan de reis en na afloop mag u veel service van ons verwachten. Zo vinden wij het onder andere belangrijk dat u goed geïnformeerd zal worden. U treft dan ook heel veel informatie op onze website: niet alleen over onze reizen, maar ook over de bestemming zelf, de hoogtepunten die u eigenlijk niet mag missen en allerhande zaken om u zo goed mogelijk voor te bereiden op uw verre reis. Ons contactcenter staat tijdens werkdagen en op zaterdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, zowel per e-mail als telefonisch. En wilt u alvast in de stemming komen voor uw reis, meer weten over een bepaalde bestemming of nader kennismaken met NRV? Kom dan naar het NRV Reiscafé om één van onze sfeervolle en informatieve shows bij te wonen. Een goede voorbereiding en uniek in Nederland!

+Wat voor soort reizen biedt NRV?

NRV biedt reizen naar verre bestemmingen. Wij bieden zowel groepsreizen als privéreizen en zelf samenstel reizen aan.

+Wat is het NRV Reiscafé?

Het NRV Reiscafé is het eigen reistheater van NRV waar u van harte welkom bent voor het bijwonen van één van onze shows. Onder het genot van een drankje ontvangt u veel informatie over de door u gewenste bestemming, ziet u twee prachtige reisreportages en bestaat uiteraard voldoende de mogelijkheid om uw vragen te stellen.

Klik hier voor meer informatie over het NRV Reiscafé of voor het reserveren van uw plaatsen.

+Is NRV aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds?

Bij NRV kunt u met een gerust hart uw vakantie boeken. Wij zijn namelijk aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, instanties die u als reiziger de meeste zekerheid geven.

Klik hier voor de Reisvoorwaarden en overige belangrijke informatie.

+Op welke manier kom ik in contact met NRV?

Wilt u contact opnemen met NRV? Klik hier om via het contactformulier uw vragen en/ of opmerkingen over ons reisaanbod, uw reservering of bijvoorbeeld onze website te stellen. Onze e-mails worden in de regel binnen 24 uur beantwoord.

Liever telefonisch contact? Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 9:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag tussen 9:00 tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 070-3076700. Wij beantwoorden graag uw vragen!

+Wat zijn de betalingscondities van NRV?

NRV hanteert de betalingsvoorwaarden van de ANVR Reisvoorwaarden. Dit betekent dat u bij boeking een aanbetaling dient te voldoen van 20% van de reissom. Het restant van de reissom dient uiterlijk zes weken voor de dag van vertrek door ons ontvangen te zijn.

Wanneer u gebruik maakt van een aanbieding kan het zijn dat wordt afgeweken van bovenstaande betalingsvoorwaarden. Dit staat altijd bij de betreffende aanbieding/ reis vermeld.

Website

+Wat is 'Mijn NRV'?

‘Mijn NRV’ is uw persoonlijke domein op NRV.nl waarmee u onder andere toegang heeft tot uw adresgegevens, boekingsgegevens en reisbescheiden. Verder kunt u binnen ‘Mijn NRV’ uw Reispuntensaldo raadplegen, foto's uploaden en bijvoorbeeld reisschema's maken.

Hoewel wij bij het weergeven van ‘Mijn NRV’ de grootste zorgvuldigheid betrachten, is het mogelijk dat er onvolkomenheden genoteerd staan. Voor deze en andere onvolkomenheden kan NRV niet aansprakelijk worden gesteld. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de inhoud van uw persoonlijke domein.

+Hoe vraag ik mijn wachtwoord voor Mijn NRV (opnieuw) aan?

Uw wachtwoord voor ‘Mijn NRV’ kunt u heel eenvoudig aanvragen.

+U bent nog niet als NRV klant geregistreerd:

Klikt u dan op 'Mijn NRV' en vervolgens op 'Ik wil me registreren als nieuwe klant'. U dient dan uw persoonlijke gegevens in te voeren en ontvangt nadat u de registratie voltooid heeft, een e-mail op het opgegeven e-mailadres. Hierin staat uw wachtwoord aangegeven en kunt u voortaan inloggen op onze website.

+Heeft u al een registratie op Mijn NRV, maar bent u uw wachtwoord vergeten?

Dan kunt u op 'Wachtwoord vergeten' klikken en dient u uw e-mailadres en verificatiecode in te voeren. U ontvangt dan een e-mail met uw wachtwoord waarmee u weer kunt inloggen op ‘Mijn NRV’.

+Kan ik mijn wachtwoord voor Mijn NRV wijzigen?

Uw wachtwoord van ‘Mijn NRV’ wijzigen, gaat heel eenvoudig. Log in met uw e-mailadres en het bestaande wachtwoord. U komt vervolgens in 'Mijn Gegevens'. Door op 'Wachtwoord wijzigen' te klikken, kunt u uw bestaande wachtwoord aanpassen naar een door u gewenst wachtwoord.

+Wat zijn Reispunten?

Bij NRV kunt u sparen voor Reispunten waarmee u tot maar liefst € 100,- korting op uw toekomstige boeking kunt verdienen. Reispunten sparen, doet u heel eenvoudig: door ons te helpen onze informatie op onze website zo up to date mogelijk te houden, kunt u Reispunten verdienen. Reispunten ontvangt u onder meer voor het aanleveren van reisverslagen, vakantievideo’s of leuke tips over één van onze bestemmingen!

Klik hier voor meer informatie over NRV Reispunten .

/info/reispunten

+Hoe word ik lid van de nieuwsbrief?

Op onze website kunt u zich heel eenvoudig aanmelden voor onze nieuwsbrief. Klik in het rechtermenu op 'Nieuwsbrief', registreer uw gegevens en u bent direct geabonneerd op onze nieuwsbrief waarmee u periodiek op de hoogte zult worden gehouden van onze speciale acties, mooie aanbiedingen en overig reisnieuws.

17 dagen Rondreis Amerika - Beleef Oost-Amerika: altijd de beste prijs
Bewaar reis Boek nu

Reisroute per dag

01Amsterdam - New York

02New York

03New York - Philadelphia

04Philadelphia - Washington D.C.

05Washington D.C.

06Washington D.C. - Roanoke

07Roanoke - Asheville

08Asheville - Charleston

09Charleston

10Charleston - Savannah

11Savannah - St. Augustine

12St. Augustine - Orlando

13Orlando

14Orlando - Miami Beach

15Miami Beach

16Miami Beach - Amsterdam

17Amsterdam

Bewaar reis Boek nu
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over onder andere de volgende bestemmingen: Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië