neemt je mee
Rocky Mountains Nationaal Park
Mount Rushmore
Badlands Nationaal Park
Yellowstone Nationaal Park
Arches Nationaal Park

Rondreis Amerika - Ervaar het Wilde Westen

Privéreis | 15 dagen v.a. 1751
1601i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
27-10-2016
Reisduur
15 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Kassakorting tot 175 ppi

Voorwaarden

- Geldig tot en met 7 november
- Enkel geldig voor nieuwe boekingen
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte

Privéreizen 15 dagen Rondreis Amerika - Ervaar het Wilde Westen v.a. € 1601

Route

 • Dag 1 Amsterdam - Denver
 • Dag 2 Denver - Rocky Mountain National Park - Cheyenne (310 km)
 • Dag 3 Cheyenne - Hot Springs (405 km)
 • Dag 4 Hot Springs - Mount Rushmore - Rapid City (122 km)
 • Dag 5 Rapid City - Badlands National Park - Rapid City (258 km)
 • Dag 6 Rapid City - Billings (669 km)
 • Dag 7 Billings - Cody (170 km)
 • Dag 8 Cody - Yellowstone National Park (214 km)
 • Dag 9 Yellowstone - Grand Teton National Park - Jackson Hole (194 km)
 • Dag 10 Jackson Hole - Salt Lake City (488 km)
 • Dag 11 Salt Lake City - Arches National Park - Moab (381 km)
 • Dag 12 Moab - Canyonlands National Park – Moab (97 km)
 • Dag 13 Moab - Denver (566 km)
 • Dag 14 Denver - Amsterdam
 • Dag 15 Aankomst Amsterdam

Bekijk het volledige programma & route

    Verken Cowboy Country     Bewonder de Black Hills van South Dakota waar de Sioux indianen woonden     Bezoek de beroemde geisers van Yellowstone     Schitterende vergezichten in Canyonlands en Arches Nationaal Park     Kinderen verblijven gratis op de kamer van de ouders

Hoogtepunten van deze reis

 • Denver

 • Mount Rushmore

 • Grand Teton

 • Uitkijkpunt Badlands

 • Yellowstone National Park

Programma

Rondreis Amerika

Dag 1 Amsterdam - Denver

Vandaag vliegt u vanaf Amsterdam naar Denver. Na aankomst op de luchthaven van Denver haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw eerste hotel. Denver heeft de stedelijke charme van een bedrijvige stad, gecombineerd met alle mysterie en romantiek van het Oude Westen. Denver ook wel de “Mile High City” genoemd, omdat de stad precies om een mijl boven de zeespiegel ligt. Het centrum van Denver omvat veel groen in de parken, voetgangersgebieden en met bomen omzoomde boulevards. Winkels, restaurants en het uitgaansgelegenheden zijn volop aanwezig. Bezoekt enkele attracties zoals de US Mint, naar het model van het Palazzo Riccardi in Florence, Denver Art Museum of het Colorado History Museum.

Wij bieden ook vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.
us_al_rockymountainnp.jpg

Dag 2 Denver - Rocky Mountain National Park - Cheyenne (310 km)

In de ochtend rijdt u richting Rocky Mountain National Park. Het uitzicht is spectaculair; bossen van dennen en sparren en velden met wilde bloemen. Rocky Mountains National Park is uniek vanwege zijn extreme hoogteverschillen. Er is ook een grote diversiteit aan dieren zoals elanden, herten, bevers, coyotes, rivierotters en een overvloed aan zangvogels. De Trail Ridge Road die het gebied in het westen doorkruist wordt beschouwd als een van de mooiste snelwegen in Amerika. U rijdt verder naar Cheyenne voor een overnachting.
Rodeo

Dag 3 Cheyenne - Hot Springs (405 km)

Verlaat Cheyenne en rij richting Hot Springs, South Dakota, bekend vanwege zijn genezende warmwaterbronnen. Wandel over de Freedom Trail dat langs de oever van de Fall River loopt. Hier zijn genezende waterwaterbronnen te ontdekken en loopt u onder een prachtige waterval door. Bij de wereldberoemde Mammoth Site worden de enige mammoet fossielen in Amerika tentoongesteld. In het 26,0000 jaar oude graf met Amerikaanse en wolharige mammoeten zijn tot dusver 52 fossielen gevonden. Bij de Black Hills Horse Sanctuary ziet u wilde mustangs in hun natuurlijk omgeving galopperen over de open vlaktes. U verblijft een nacht in Hot Springs. ’s Avonds kunt u in Hot Springs heerlijk slenteren langs oude zandstenen gebouwen vol unieke winkels, kunstgalerijen, koffiezaakjes, boekenwinkels en restaurants.
us_al_mountrushmore2.jpg

Dag 4 Hot Springs - Mount Rushmore - Rapid City (122 km)

Onderweg naar Rapid City is een bezoek aan Mount Rushmore aan te raden. Dit nationaal monument symboliseert 150 jaar van Amerikaanse geschiedenis. De Amerikaanse presidenten George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln en Theodore Roosevelt zijn vertegenwoordigt in dit enorme beeldhouwwerk als grondlegers van het hedendaags Amerika. Als aanvulling hierop is het Crazy Horse Memorial ook een bezoek waard. Hier wordt de beeltenis van de belangrijkste indianenleider, Crazy Horse, getoond in het graniet van de Black Hills. Geniet van uw overnachting in Rapid City.
Badlands

Dag 5 Rapid City - Badlands National Park - Rapid City (258 km)

Vandaag is een ideale dag voor een dagtrip naar Badlands National Park en het Wounded Knee Museum. Miljoenen jaren aan wind, water en erosie heeft ervoor gezorgd dat de bijzondere rotsformaties en diepe kloven van Badlands zijn ontstaan. In het park zijn ook vele diersoorten te vinden waaronder dikhoornschapen, bizons, kitvossen en de bedreigde zwartvoetbunzings. Antilopen en herten zijn te spotten langs de kant van de weg. Maak allereerst een stop bij het bezoekerscentrum en rij vervolgens over de 240 Loop Road waarbij u onderweg voldoende gelegenheid heeft voor foto stops. Verlaat Badlands en bereik via de I-90 het in het plaatsje Wall gelegen Wounded Knee Museum. In dit museum zijn exposities en foto’s te zien die een levendig beeld geven van de gebeurtenissen tijdens de beroemde veldslag tussen kolonisten en indianen.
us_al_devilsmonumentp.jpg

Dag 6 Rapid City - Billings (669 km)

Vanaf Rapid City reist u verder naar het Devil’s Tower National Monument. Deze bijna verticale monoliet stijgt 386 m uit boven de Belle Fourche River. Aangekomen in Montana is er wederom een veldslag (Little Bighorn Battlefield) te bezichtigen. Dit is de plek van de laatste veldslag van luitenant-kolonel Custer tegen een overweldigen aantal Sioux en Cheyenne krijgers. Overnachting in Billings.
US_AL_Cody3

Dag 7 Billings - Cody (170 km)

U reist verder naar Cody, de stad van Buffalo Bill. Breng een bezoek aan het Buffalo Bill Historical Center, een unieke plaats die eigenlijk uit vijf musea bestaat en u een heel goed beeld geeft van de geschiedenis van het Westen. Of bezoek The Whitney Gallery of Western Art met een bijzondere collectie van meesterwerken, originele schilderijen, sculpturen en tekeningen van het Westen. Het Plains Indian Museum en het Cody Firearms Museum zijn ook zeker de moeite waard om te bekijken. Overnachting in Cody.
us_al_yellowstonenpoldfaithful.jpg

Dag 8 Cody - Yellowstone National Park (214 km)

Vandaag vertrekt u vanuit Cody naar Yellowstone National Park. Dit was het eerste National Park ter wereld en stond model voor alle andere parken. Old Faithful is één van de beroemdste bezienswaardigheden, een geiser die haar naam dankt aan de regelmatige en voorspelbare uitbarstingen. Het park is ook het grootste reservaat voor wilde dieren in Amerika, heeft een enorm meer en vele wandelpaden. Bezoek de interessante bezienswaardigheden en wandel over de houten vlonders voor een goed zicht op de spuitende geisers, felgekleurde algen, sissende fumarolen en pruttelende modderpoelen. Vanwege zijn afgelegen ligging en omvang lopen dieren hier vrij rond en kunnen ze nog steeds op een natuurlijke wijze leven. U verblijft een nacht in het gebied van West Yellowstone.
us_al_tetonnp.jpg

Dag 9 Yellowstone - Grand Teton National Park - Jackson Hole (194 km)

Rij via de Grand Teton Mountains naar Jackson Hole, Wyoming. Grand Teton is met zijn 4,197 m de hoogste berg van de Teton bergketen. Stop bij een van de vele uitzichtpunten of bergmeren voor een schitterend fotomoment. Cowboys komen tot leven in Jackson Hole, ooit een handelspost in bont. Bezoek aan lokale ranch voor een heerlijke barbecue en Wild West Show. Een paardrijtocht of een heteluchtballon tocht behoort ook tot de mogelijkheden. Overnachting in Jackson Hole.
us_al_saltlakecity2.jpg

Dag 10 Jackson Hole - Salt Lake City (488 km)

Verlaat het Wilde Westen en rij naar Salt Lake City en de beroemde Mormon Temple Square. De hoofdstad van Utah is in 1847 opgericht door een groep Mormoonse pioniers. Gratis tours worden aangeboden in Temple Square. U kunt ook een bezoek brengen aan een lokale kopermijn, het Olympic Park of het grootste zoutmeer op het westelijk halfrond, Great Salt Lake. Geniet van een overnachting in Salt Lake City.
us_al_archesnp.jpg

Dag 11 Salt Lake City - Arches National Park - Moab (381 km)

Vandaag staat Arches National Park op het programma met meer dan 2,000 vrijstaande zandstenen bogen, Arches genoemd. Door erosie verandert het landschap voortdurend. De bekendste is Delicate Arch. Om een idee van deze indrukwekkende Arch te krijgen kunt u het beste de wandeling er naartoe maken en ervaart u de grootsheid van dit stukje natuur door onder de Arch te gaan staan. Houdt uw ogen open voor dikhoornschapen, de beroemde bewoners van dit gebied die zich zelden laten zien en voor een verrassing kunnen zorgen. Twee overnachtingen in Moab.
us_al_canyonlandsnp2.jpg

Dag 12 Moab - Canyonlands National Park – Moab (97 km)

In de ochtend kunt u een bezoek brengen aan het Canyonlands National Park met zijn spectaculaire rotsformaties en levendige kleuren. U kijkt neer op de Colorado en Green Rivers of omhoog naar de natuurlijke bogen, bruggen en grillige rotsformaties. U kunt het meest kleurrijke gedeelte bezoeken, The Needles of, wanneer u meer avontuur wenst, naar Needle Point wandelen met een adembenemend uitzicht als beloning. Voor de meer avontuurlijke reiziger behoren een wildwaterrafttocht of een tocht per quad tot de mogelijkheden.
us_denver.jpg

Dag 13 Moab - Denver (566 km)

Keer terug naar Denver voor uw laatste overnachting. Bezoek het Buffalo Bill Memorial Museum net buiten Denver met tentoonstellingen over Buffalo Bill, Wild West shows en indianen. In de omgeving van Denver zijn meerdere bierbrouwerijen te vinden; ideaal voor een rondleiding en bierproeverij. Voor restaurants en winkels kunt u het beste een bezoek brengen aan de 16th Street Pedestrian Mall.
us_al_denversunset.jpg

Dag 14 Denver - Amsterdam

U rijdt vandaag terug naar de luchthaven van Denver waar u uw huurauto inlevert en incheckt voor uw vlucht naar Amsterdam.
Aankomst luchthaven (terugreis)

Dag 15 Aankomst Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol. Einde van een geweldige reis!

Let op!

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Data & Prijzen

 
 

Meerpersoonskorting

Verlenging

Verlenging DoubleTree Curtis (superiorklasse hotel)

U kunt uw verblijf per nacht verlengen in het verzorgde DoubleTree Curtis. U verblijft hier op basis van logies. Een boetiekhotel met een unieke en fijne sfeer met vele voorzieningen voor een fijn v...

Meer info >

Al voor € 78p.p. p.nMeer info >

Verlenging Quality Inn & Suites Denver (middenklasse hotel)

U kunt uw verblijf per nacht verlengen in het prettige Quality Inn & Suites Denver. U verblijft hier op basis van logies. Een prima, degelijk hotel met een uitstekende ligging voor een bezoek aan de ...

Meer info >

Al voor € 45p.p. p.nMeer info >

Verzekering

Aanvullende verzekering autohuur

Samen met Europeesche verzekeringen kunnen wij u een Aanvullende Verzekering aanbieden. Deze dekt het eigen risico af tot maar liefst € 3.500 ($ 5.000 in Amerika ) en verzekert ook de uitgesloten casc...

Meer info >

Al voor € 6,05 p.dMeer info >

Kort lopende annuleringsverzekering

Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij zijn reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Zelfs bij 'last minute' boekingen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten, aan...

Meer info >

Al voor 5,50% van de reissomMeer info >

Kort lopende reisverzekering

Een goede reisverzekering is van groot belang als u op vakantie gaat. Mochten zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, dan dekt een goede verzekering de bijkomende kosten en staat u niet voor nog mee...

Meer info >

Al voor € 3,07p.p. p.dMeer info >

Onze hotels

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij bij onze rondreizen gebruiken. Bij de naam van het hotel ziet u staan bij welke categorie wij deze hotels gebruiken, zodat u een duidelijk zicht krijgt wat voor hotels u bij uw rondreis kunt verwachten. Mocht bij de aanvraag van uw reis 1 van de accommodaties niet beschikbaar zijn, wordt u een alternatief aangeboden.

Hotellijst blijft onder voorbehoud van wijzigingen door onvoorziene omstandigheden of organisatorische redenen.

Hotelclassificatie

Budgetklasse
Wanneer u kiest voor budgetklasse accommodaties dan verblijft u in nette, eenvoudige twee- en driesterren hotels en motels. U kunt altijd een schone kamer verwachten met airco, eigen badkamer en daar waar mogelijk een zwembad. De accommodaties zijn met zorg geselecteerd en gekozen op locatie, sfeer of goede ervaringen.
Middenklasse
Wanneer u kiest voor middenklasse accommodaties dan verblijft u in verzorgde driesterren hotels. U kunt altijd een schone kamer verwachten met airco, eigen badkamer en daar waar mogelijk een zwembad. De accommodaties zijn met zorg geselecteerd en gekozen op locatie, sfeer of goede ervaringen.

Het kan zijn dat sommige hotels gelijk zijn aan de budgetklasse accommodaties, maar dan verblijft u in een luxer kamertype.
Superiorklasse
Wanneer u kiest voor superiorklasse accommodaties dan verblijft u in de betere driesterren en verzorgde viersterren hotels. U kunt altijd een schone kamer verwachten met airco, eigen badkamer en daar waar mogelijk een zwembad. De accommodaties zijn met zorg geselecteerd en gekozen op locatie, sfeer of goede ervaringen.

Het kan zijn dat sommige hotels gelijk zijn aan de toeristenklasse accommodaties, maar dan verblijft u in een luxer kamertype.

Billings

Best Western Plus Clock Tower Inn - Middenklasse

Gunstige gelegen hotel in het centrum van Billings, Montana. Gasten kunnen genieten van vers gebakken brood in Stella’s Kitchen & Bakery, onderdeel van het hotel. Na een actieve dag is het heerlijk ontspannen in de sauna.Lees meer

Radisson Hotel Billings - Superiorklasse

Radisson Hotel Billings is ideaal gelegen tussen Yellowstone en Little Bighorn. Verblijf in dit gastvrije hotel. Binnen een paar minuten bent u bij cowboy barbecues, rodeo's, met sneeuw bedekte bergen, vliegvissen en andere activiteiten. Lees meer

Cheyenne

Nagle Warren Mansion - Superiorklasse

Een sfeervolle, charmante Bed & Breakfast gebouwd in de Victoriaanse stijl.


Lees meer

Radisson Hotel Cheyenne - Middenklasse

Een gezellig hotel met een prima ligging voor uw bezoek aan de plaats Cheyenne, de hoofdstad van de staat Wyoming.Lees meer

Cody

Holiday Inn Cody - East Yellowstone - Middenklasse

Een prima accmommodatie in Cody en het hotel is een goed uitgangspunt voor een bezoek aan het Yellowstone National Park. Lees meer

Comfort Inn Cody - East Yellowstone - Superiorklasse

Een fijn hotel voor uw verblijf in Cody. Het is een prima overnachtingshotel voor uw bezoek aan het Yellowstone Nationaal park.Lees meer

Denver

DoubleTree Curtis Hotel - Superiorklasse

Een boetiekhotel met een unieke en fijne sfeer met vele voorzieningen voor een fijn verblijf in de stad Denver. Lees meer

Quality Inn & Suites Denver - Middenklasse

Een prima, degelijk hotel met een uitstekende ligging voor een bezoek aan de stad Denver. Vanuit het hotel kunt vele interessante bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken.Lees meer

Hot Springs (South Dakota)

Super 8 Hot Springs - Middenklasse

Ervaar alles wat Arkansas heeft te bieden in het Super 8 Hot Springs, AR hotel, vlakbij Lake Hamilton. Het hotel is ideaal gelegen om de omgeving en de Diamond Lakes te verkennen. Lees meer

USA Stay Hotel & Suites - Superiorklasse

Het USA Stay Hotel & Suites heeft alles wat u nodig heeft voor een perfect verblijf in Hot Springs. Slechts binnen enkele minuten bent u bij diverse bezienswaardigheden waaronder Wild Horse Sanctuary, Wind Cave National Park, de prehistorische MammothLees meer

Jackson Hole

Painted Buffalo Inn - Middenklasse

De Painted Buffalo Inn is ideaal gelegen in het centrum van Jackson Hole, Wyoming. Het personeel kan u adviseren over mogelijke activiteiten in de omgeving. Na afloop van een lange dag kunt u heerlijk ontspannen in de sauna.Lees meer

The Wort Hotel - Superiorklasse

Het Wort Hotel, lid van de Historic Hotels of America, is een elegant boetiekhotel gelegen in Jackson Hole. Het combineert westelijke gastvrijheid met historische charme en voorziet gasten van luxe faciliteiten. In het hotel zijn 200 kunststukken (schilderijen,Lees meer

Moab (Arches/Canyonlands NP)

Super 8 Motel Moab - Middenklasse

Een fijn hotel voor een prima verblijf in Moab. Vanuit het hotel zijn er vele interessante parken te bezoeken. In de omgeving van Moab kunt u heerlijk wandelen en fietsen.Lees meer

Moab Downtown Hotel - Superiorklasse

Het in Moab gelegen hotel ligt vlakbij Arches National Park en heeft een geweldige locatie aan Route 191 op enkele minuten van indrukwekkende natuurlijke attracties en recreatiemogelijkheden. Ontspan in het verwarmde buitenzwembad en de jacuzzi.


Lees meer

Rapid City

Ramkota Hotel Pierre - Middenklasse

Het Ramkota Hotel Pierre is ingericht in western stijl compleet met bizons, paarden en vee. Het beschikt ook over één van Black Hills' grootste overdekte waterparken. Lees meer

Rushmore Hotel & Suites - Superiorklasse

Rushmore Hotel & Suites is voorzien van gerenoveerde kamers, serveert lokaal geïnspireerde cuisine en biedt uitstekende klantenservice. The hotel is gelegen in het centrum van Rapid City, en centraal gelegen ten opzichte van de kantoren, winkels, restaurantsLees meer

Salt Lake City

Little America Salt Lake City - Superiorklasse

Dit hotel ligt in Salt Lake City en beschikt over een aantal leuke boetiekjes. Het hotel heeft gratis WiFi, een binnen-en buitenzwembad, spa met behandelingen en in het Lucky H Bar & Grill kunt u genieten van verschillende gerechten. De kamers zijn warmLees meer

Red Lion Salt Lake Downtown - Middenklasse

Het Red Lion Salt Lake hotel ligt in het hart van Salt Lake City. Een prima hotel in deze stad, die een uitstekend uitgangspunt is voor het verkennen van de nationale parken van Utah en de staten Idaho en Wyoming.Lees meer

Yellowstone Nationaal Park

Old Faithful Snow Lodge - Middenklasse

De Old Faithful Snow lodge is het nieuwste full service hotel in het Yellowstone nationaal park. Door het ontwerp van de lodge heeft u sterk het gevoel in een echte Western Lodge te verblijven.Lees meer

Gray Wolf Inn & Suites - Middenklasse

Een goed middenklasse hotel vlakbij de westelijke ingang van het Yellowstone nationaal park. Het hotel bevindt zich op loopafstand van het centrum met verschillende restaurants en winkels.Lees meer

Optionele excursies

Naast de excursies die reeds in het reisprogramma opgenomen zijn, worden onderstaande optionele excursies aangeboden. Indien gewenst kunnen deze excursies ter plaatse via uw reisleiding of de lokale vertegenwoordiging bijgeboekt worden. De genoemde prijzen zijn ter indicatie en kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Wanneer u hier een blanco pagina treft, worden er bij deze rondreis geen optionele excursies aangeboden.

Inclusief

Intercontinentale vluchten
Brandstoftoeslag, veiligheids- en brandstofheffing
Verblijf in goed verzorgde middenklasse of superiorklasse hotels op basis van logies
Een uitgebreide Nederlandstalige reisgids met de routebeschrijving, handige tips en informatie over bezienswaardigheden

Extra informatie

U kunt boeken vanaf minimaal 2 personen

Exclusief

- Eventuele extra kosten autohuur / dropoff kosten
- Eventuele optionele excursies
- Entreegelden
- Lokale belastingen
- Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
- Overige maaltijden
- Fooien

- Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
- Reserveringskosten: € 25 per boeking

Algemeen

Deze reis wordt alleen uitgevoerd van 1 mei t/m 31 oktober.

Autohuur

U kunt er in het prijsoverzicht voor kiezen om een huurauto Cat. Compact, Fullsize, Intermediate, Fullsize SUV, Convertable of Premium op basis van Fully Inclusive of Gold bij te reserveren.

De voorwaarden met betrekking tot de autohuur kunt u vinden onder het tabblad Vervoer.

Kinderkorting arrangement

Kinderen van 0 t/m 16 jaar kunnen gratis op de kamer van de ouders verblijven. Het babybedje is altijd op aanvraag. Kinderen krijgen geen eigen bed. Er geldt een maximum van 2 kinderen op de kamer.

Maximale bezetting

De maximale bezetting in de kamers in de middenklasse hotels is vier personen. De maximale bezetting in de kamers in de superiorklasse hotels is twee personen.

Verblijf in Yellowstone Nationaal Park

Tijdens deze privéreis verblijft u één nacht in Yellowstone Nationaal Park, afhankelijk van de beschikbaarheid. Vroeg boeken is essentieel, anders zal een soortgelijke accommodatie worden gezocht in de buurt van het nationale park.

Weekendtoeslag KLM

Wanneer uw heen- en/of terugvlucht met KLM vanaf Amsterdam op een vrijdag, zaterdag of zondag valt, zal hier een toeslag voor gelden. Deze toeslag zal bij boeking worden toegevoegd, waarna u een nieuwe offerte van ons zult ontvangen.

Reis boeken zonder internationale vluchten?

Mocht u deze rondreis willen boeken, maar regelt u zelf uw internationale vlucht? Klik hier en zie wat de kosten zijn.

ESTA
Wanneer u naar de VS reist, bent u verplicht een elektronische reistoestemming te verkrijgen via het Elektronisch Systeem voor Reistoestemming ESTA, voordat u aan boord kunt gaan van een vliegtuig of schip naar de VS. Meer uitgebreide informatie treft u aan op de officiële ESTA website.
Kamertypes
Indien u met twee, drie of vier personen reist ontvangt u dezelfde kamer. In de tweepersoonskamer staan veelal twee queensize bedden of twijfelaars, zodat de kamer in principe geschikt is voor maximaal vier personen.
Nederlandstalige Reisgids
Bij onze privéreizen met huurauto naar Amerika ontvangt u naast uw vouchers en hotellijst ook een gratis elektronische Nederlandstalige reisgids (Discovery Guide). Hierin staat de uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving met handige tips, gedetailleerde stadsbeschrijvingen en informatie over bezienswaardigheden die u onderweg zoal tegenkomt. De elektronische reisgids kunt u vanaf 1 april 2017 tegen meerkosten ook toegestuurd krijgen als boekwerk. Als u geïnteresseerd bent om de reisgids als boekwerk toegestuurd te krijgen laat dit dan bij boeking weten. De reserveringsmedewerkers kunnen u informeren over eventuele meerkosten. Het toesturen van de reisgids als boekwerk is alleen mogelijk mits u 42 dagen of meer voor vertrek een definitieve boeking heeft gemaakt.
Kinderkorting vlucht
Bij boeking zullen wij u informeren over de hoogte van de eventuele kinderkorting.

Huurauto tijdens uw rondreis

NRV maakt gebruik van verschillende gerenommeerde autoverhuurmaatschappijen. In Amerika maken wij gebruik van Alamo.

Wat vonden anderen?

Wij vragen onze reizigers om een (beknopt) verslag te schrijven over hun reis. Hieronder kunt u deze ervaringen, mits aanwezig, lezen.

Reisgedeelte Ervaar het Wilde Westen

Quality Inn & Suites Denver***

DoubleTree Curtis Hotel***+

Uitgebreide reisverslagen

16 dagen Hoogtepunten van het Westen

07-09-2012

Vanwege onze late boeking voor deze reis, moesten we een alternatief zoeken voor het standaard-hotel in San Francisco. Wij kozen voor het Red Roof Inn bij de Airport. Dit kostte ons ca. 45 minuten om in San Francisco te komen en dus ook om weer terug in het hotel te komen. We reisden met de hotel shutlle naar het vliegveld en namen daar de metro (Bart) naar de stad. Jammer dat deze metro niet on...

 

Op de hoogte blijven van acties
en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Reiscafé op 14 januari 2017

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam