neemt je mee
Rocky Mountains Nationaal Park
Rocky Mountains Nationaal Park
Mount Rushmore
Mount Rushmore
Badlands Nationaal Park
Badlands Nationaal Park
Yellowstone Nationaal Park
Yellowstone Nationaal Park
Arches Nationaal Park
Arches Nationaal Park

Rondreis Amerika - Ervaar het Wilde Westen

Privéreis | 15 dagen v.a.
1635i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
01-05-2018
Reisduur
15 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
KLM Werelddeal Weken

Route

 • Dag 1 Amsterdam - Denver
 • Dag 2 Denver - Rocky Mountain National Park - Cheyenne (310 km)
 • Dag 3 Cheyenne - Hot Springs (405 km)
 • Dag 4 Hot Springs - Mount Rushmore - Rapid City (122 km)
 • Dag 5 Rapid City - Badlands National Park - Rapid City (258 km)
 • Dag 6 Rapid City - Billings (669 km)
 • Dag 7 Billings - Cody (170 km)
 • Dag 8 Cody - Yellowstone National Park (214 km)
 • Dag 9 Yellowstone - Grand Teton National Park - Jackson Hole (194 km)
 • Dag 10 Jackson Hole - Salt Lake City (488 km)
 • Dag 11 Salt Lake City - Arches National Park - Moab (381 km)
 • Dag 12 Moab - Canyonlands National Park – Moab (97 km)
 • Dag 13 Moab - Denver (566 km)
 • Dag 14 Denver - Amsterdam
 • Dag 15 Aankomst Amsterdam

Bekijk het volledige programma & route

Rondreis Amerika
    Verken Cowboy Country     Ruige schoonheid van Badlands Nationaal Park     Overnacht in Yellowstone Nationaal Park     Schitterende vergezichten in Canyonlands en Arches Nationaal Park     Kinderen verblijven gratis op de kamer van de ouders

Hoogtepunten van deze reis

 • Yellowstone National Park

 • Denver

 • Uitkijkpunt Badlands

 • Grand Teton

 • Mount Rushmore

Programma

Rondreis Amerika

Dag 1 Amsterdam - Denver

Vandaag vliegt u vanaf Amsterdam naar Denver. Na aankomst op de luchthaven van Denver haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw hotel voor de overnachting. Denver heeft de stedelijke charme van een bedrijvige stad, gecombineerd met de mysterie en romantiek van het Oude Westen. Denver wordt ook wel de ‘Mile High City’ genoemd, omdat de stad precies op één mijl boven de zeespiegel ligt. Denver was één van de eerste steden die niet centraal gelegen was ten opzichte van een bevaarbaar waterlichaam of een goed functionerende spoorlijn. Een splinter goud die hier werd gevonden, leidde ertoe dat de stad vele gelukszoekers trok. Het centrum van Denver beschikt over veel groen in de parken, voetgangersgebieden en met bomen omzoomde boulevards. Winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden zijn volop aanwezig. Bezoek enkele attracties zoals de US Mint, naar het model van het Palazzo Riccardi in Florence, Denver Art Museum of het Colorado History Museum.

Wij bieden ook vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.

Goed om te weten

Kiest u voor een intercontinentale vlucht met United Airlines? Dan heeft u de mogelijkheid tot een 3-daagse stop-over in New York. Bij ‘Extra opties’ vindt u meer informatie.

us_al_rockymountainnp.jpg

Dag 2 Denver - Rocky Mountain National Park - Cheyenne (310 km)

In de ochtend rijdt u richting Rocky Mountain Nationaal Park. Het uitzicht is spectaculair; bossen van dennen en sparren en velden met wilde bloemen. Rocky Mountains Nationaal Park is uniek vanwege zijn extreme hoogteverschillen. Er is ook een grote diversiteit aan dieren zoals elanden, herten, bevers, coyotes, rivierotters en een overvloed aan zangvogels. De Trail Ridge Road die het gebied in het westen doorkruist wordt beschouwd als één van de mooiste snelwegen in Amerika. U rijdt verder naar Cheyenne voor uw overnachting.
Rodeo

Dag 3 Cheyenne - Hot Springs (405 km)

Verlaat Cheyenne en rij richting Hot Springs, South Dakota, bekend vanwege zijn genezende warmwaterbronnen. Wandel over de Freedom Trail dat langs de oever van de Fall River loopt. Hier zijn genezende waterwaterbronnen te ontdekken en loopt u onder een prachtige waterval door. Bij de wereldberoemde Mammoth Site worden de enige mammoet fossielen in Amerika tentoongesteld. In het 26,000 jaar oude graf met Amerikaanse en wolharige mammoeten zijn tot dusver 52 fossielen gevonden. Bij de Black Hills Horse Sanctuary ziet u wilde mustangs in hun natuurlijk omgeving galopperen over de open vlaktes. U verblijft één nacht in Hot Springs. ’s Avonds kunt u in Hot Springs heerlijk slenteren langs oude zandstenen gebouwen vol unieke winkels, kunstgalerijen, koffiezaakjes, boekenwinkels en restaurants.
us_al_mountrushmore2.jpg

Dag 4 Hot Springs - Mount Rushmore - Rapid City (122 km)

Onderweg naar Rapid City is een bezoek aan Mount Rushmore aan te raden. Dit nationaal monument symboliseert 150 jaar van Amerikaanse geschiedenis. De Amerikaanse presidenten George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln en Theodore Roosevelt zijn vertegenwoordigt in dit enorme beeldhouwwerk als grondlegers van het hedendaags Amerika. Als aanvulling hierop is het Crazy Horse Memorial ook een bezoek waard. Hier wordt de beeltenis van de belangrijkste indianenleider, Crazy Horse, getoond in het graniet van de Black Hills. Geniet van uw overnachting in Rapid City.
Badlands

Dag 5 Rapid City - Badlands National Park - Rapid City (258 km)

Vandaag is een ideale dag voor een dagtrip naar Badlands Nationaal Park en het Wounded Knee Museum. Miljoenen jaren aan wind, water en erosie heeft ervoor gezorgd dat de bijzondere rotsformaties en diepe kloven van Badlands zijn ontstaan. In het park zijn ook vele diersoorten te vinden waaronder dikhoornschapen, bizons, kitvossen en de bedreigde zwartvoetbunzings. Antilopen en herten zijn te spotten langs de kant van de weg. Maak allereerst een stop bij het bezoekerscentrum en rij vervolgens over de Highway 240 Badlands Loop Road waarbij u onderweg voldoende gelegenheid heeft voor fotostops. Verlaat Badlands en bereik via de I-90 het Wounded Knee Museum gelegen in het plaatsje Wall. In dit museum zijn exposities en foto’s te zien die een levendig beeld geven van de gebeurtenissen tijdens de beroemde veldslag tussen kolonisten en indianen.
us_al_devilsmonumentp.jpg

Dag 6 Rapid City - Billings (669 km)

Vanaf Rapid City reist u verder naar het Devil’s Tower National Monument in Wyoming. Deze bijna verticale monoliet stijgt 386 meter uit boven de Belle Fourche River en de Black Hills. Dit is een heilige plek voor de Lakota-indianen en vele andere indianenstammen die een verbintenis hebben met dit gebied. Wandelen rondom de voet van de Devil’s Tower is een populaire manier om het nationale monument te ervaren. Onderweg kunt u op bankjes genieten van het uitzicht op de toren. Aangekomen in Montana is er wederom een locatie van een bekende veldslag te bezichtigen. Dit maal bij het Little Bighorn Battlefield Nationaal Monument, waar de laatste veldslag van luitenant-kolonel Custer tegen een overweldigend aantal Sioux- en Cheyenne-indianen plaatvond. Bekijk de 25 minuten durende oriëntatie film, de exposities in het museum, wandel naar ‘Custer’s Last Stand’ en bezoek de Indian Memorial.
US_AL_Cody3

Dag 7 Billings - Cody (170 km)

U reist verder naar Cody, de stad van Buffalo Bill. Breng een bezoek aan het Buffalo Bill Center of the West, vijf musea onder één dak die u een heel goed beeld geven van de geschiedenis van het Amerikaanse Westen. Hier ziet u zoal het Buffalo Bill Museum dat inzicht geeft in het persoonlijke en openbare leven van W.F. ‘Buffalo Bill’ Cody, en het Whitney Western Art Museum met een bijzondere collectie van meesterwerken, originele schilderijen, sculpturen en tekeningen van het Amerikaanse Westen. Het Plains Indian Museum en het Cody Firearms Museum in het Buffalo Bill Center of the West zijn ook zeker de moeite waard om te bekijken. Billings staat bekend als de ‘Rodeo Capital of the World’ en biedt u de unieke kans om de opwinding van een echte rodeo te ervaren. Van juni t/m augustus is een bezoek aan de Cody Nite Rodeo dan ook zeker aan te raden.
us_al_yellowstonenpoldfaithful.jpg

Dag 8 Cody - Yellowstone National Park (214 km)

Vandaag vertrekt u vanuit Cody naar Yellowstone Nationaal Park. Yellowstone Nationaal Park is het eerste nationale park ter wereld en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het park is gelegen op een sluimerende vulkaan die een half miljoen jaar geleden uitbarsten. Er bevinden zich hier meer geisers en warmwaterbronnen dan waar dan ook ter wereld. De Old Faithful is de beroemdste geiser en spuit elke 40-130 minuten een 32-56 meter hoge kolom van water en stoom. Met een oppervlakte van 8987 km2 is het ook één van de grootste nationale parken van Amerika. Het ligt grotendeels in de staat Wyoming (96%), maar ook voor een klein deel in Montana en Idaho. Het landschap bestaat uit bergketens, canyons, bossen, grasland, watervallen, rivieren, meren en uiteraard thermale activiteit. Vanwege zijn afgelegen ligging en omvang lopen dieren hier vrij rond en kunnen ze nog steeds op een natuurlijke wijze leven. Er zijn dan ook wolven, bizons, edelherten, elanden, zwarte beren en grizzlyberen te spotten. Bezoek de interessante bezienswaardigheden en wandel over de houten vlonders voor een goed zicht op de spuitende geisers, felgekleurde algen, sissende fumarolen en pruttelende modderpoelen. U verblijft één nacht in Yellowstone Nationaal Park.

Goed om te weten

Boek u op tijd en verblijf de komende nacht in het Yellowstone Nationaal Park (afhankelijk van de beschikbaarheid). Vroeg boeken is essentieel, anders zal een gelijkwaardig alternatief in de buurt van het nationale park worden geboekt.

us_al_tetonnp.jpg

Dag 9 Yellowstone - Grand Teton National Park - Jackson Hole (194 km)

Rij langs de Grand Teton Mountains richting Jackson Hole. Grand Teton is met zijn 4197 meter de hoogste berg van de Teton bergketen. Stop bij een van de vele uitzichtpunten of bergmeren voor een schitterend fotomoment. Er zijn maar weinig landschappen in de wereld die zo opvallen en memorabel zijn als Grand Teton Nationaal Park. Bergen, valleien, meren, rivieren, bossen, wilde bloemen en wilde dieren; het is hier allemaal te vinden. Een wandeling over een pad dat is aangelegd door de Civilian Conservation Corps of die ooit gebruikt werden door indianen of bontjagers is aan te raden, maar u kunt er ook voor kiezen om te gaan fietsen of kanoën. Breng een bezoek aan het bezoekerscentrum voor verdere informatie over dit nationale park. Na afloop van uw bezoek aan Grand Teton Nationaal Park rijdt u door naar Jackson Hole, Wyoming. Cowboys komen tot leven in Jackson Hole, ooit een handelspost van bont. Typische bars uit de tijd van het Wilde Westen (saloons) zijn te vinden op elke straathoek en authentieke kunstwerken van het Amerikaanse Westen zijn te bewonderen in de vele galerijen. Er is uiteraard ook volop gelegenheid om een cowboyhoed of -laarzen op de kop te tikken.
us_al_saltlakecity2.jpg

Dag 10 Jackson Hole - Salt Lake City (488 km)

Verlaat het Wilde Westen en rij naar Salt Lake City, de hoofdstad van de staat Utah. De stad werd in 1847 opgericht door een groep Mormoonse pioniers onder leiding van hun profeet, Brigham Young, die de vijandigheid en het geweld van het Midwesten ontvluchten. Gratis rondleidingen worden aangeboden bij het beroemde Temple Square tussen 09.00 en 20.00 uur en geeft u de gelegenheid meer achtergrond informatie te krijgen van de voornaamste bezienswaardigheden. U kunt ook een bezoek brengen aan een lokale kopermijn, het Olympic Park of het grootste zoutmeer van het westelijk halfrond, Great Salt Lake. Geniet van uw overnachting in Salt Lake City.
us_al_archesnp.jpg

Dag 11 Salt Lake City - Arches National Park - Moab (381 km)

Vandaag staat een bezoek aan Arches Nationaal Park op het programma. Ontdek een landschap van contrasterende kleuren, landvormen en texturen zoals nergens anders op de wereld. Het park heeft meer dan 2000 natuurlijke stenen bogen (Arches), prachtige spitse rotsformaties en gigantische balancerende rotsen. Door het vele zonlicht geven deze rotsformaties prachtige kleurschakeringen, wat voor een schitterende zonsondergang zorgt. Een bezoek aan de hoogste vrijstaande boog in het park, Delicate Arch, is een must. Deze stenen boog is het symbool van de staat Utah en één van de beroemdste geologische bezienswaardigheden ter wereld. Om een idee van deze indrukwekkende Arch te krijgen kunt u het beste de wandeling er naartoe maken en ervaart u de grootsheid van dit stukje natuur door onder de Arch te gaan staan. Dit wandelpad is 4,8 kilometer lang, klimt 146 meter, en passeert de Wolfe Ranch en de petrogliefen van de Ute-indianen. Houdt uw ogen open voor dikhoornschapen, de beroemde bewoners van dit gebied, die zich zelden laten zien en voor een verrassing kunnen zorgen. Een rit per huurauto over de 58 kilometer lange Scenic Drive geeft u de gelegenheid om te stoppen bij enkele belangrijke uitzichtpunten. Bij de Windows Section van het nationale park ziet u sommige van de grootste stenen bogen: North Window, South Window, Turret Arch en Double Arch. Het is aan te raden om de circa 20 minuten durende wandeling te maken naar Double Arch. De komende twee nachten verblijft u in Moab, vanwaar het eenvoudig is om de omliggende nationale parken te bezoeken.

Goed om te weten

Hoge temperaturen van wel 35° C komen geregeld voor in Arches Nationaal Park en Canyonlands Nationaal Park. Veel wandelpaden hebben weinig tot geen schaduw. Neem dus voldoende drinken mee tijdens uw bezoek.

us_al_canyonlandsnp2.jpg

Dag 12 Moab - Canyonlands National Park – Moab (97 km)

Vandaag kunt u een bezoek brengen aan het Canyonlands Nationaal Park met zijn kleurrijke canyons, tafelbergen, stenen bogen en spitse torens. Water en de zwaartekracht zijn de belangrijkste architecten van dit landschap geweest. De Green River, Colorado River en hun zijrivieren delen het park in vier regio’s: Island in the Sky, The Needles, The Maze en de rivieren zelf. Elke regio heeft zijn eigen karakter. Het duurt veelal tussen de twee en zes uur rijden om van het ene naar het andere deel te rijden. Er zijn namelijk geen wegen in het park die de Green River of de Colorado River oversteken. Dit maakt het lastig om vandaag meer dan één deel van het park te bezoeken. Zowel Island in the Sky als The Needles bieden volop mogelijkheden voor korte wandelingen. Vanwege de grote afstand is The Maze vooral een backpack bestemming. De ruim 300 meter hoge tafelberg Island in the Sky, gelegen in het noorden van de Canyonlands, is het eenvoudigst te bereiken vanuit Moab. Een schilderachtige route brengt u naar diverse uitzichtpunten die een ander perspectief bieden op het spectaculaire landschap. De Mesa Arch is hét hoogtepunt tijdens een bezoek aan de Island in the Sky. Een korte wandeling naar deze natuurlijke stenen boog beloont u met een spectaculair uitzicht. The Needles vormen het zuidoostelijke deel van de Canyonlands en is vernoemd naar de kleurrijke rotspilaren van Cedar Mesa zandsteen dat het gebied domineert. Dit deel van het nationale park is lager gelegen en biedt meer mogelijkheden tot wandelen naar bezienswaardigheden als Tower Ruin, Confluence Overlook, Elephant Hill, Joint Trail en Chesler Park. Voor de meer avontuurlijke reiziger behoren een wildwaterrafttocht of rondcrossen in quad tot de mogelijkheden.
us_denver.jpg

Dag 13 Moab - Denver (566 km)

Vandaag keert terug naar Denver voor uw laatste overnachting in Amerika. Bezoek het Buffalo Bill Memorial Museum net buiten Denver met tentoonstellingen over Buffalo Bill en de Wild West shows, objecten die werden gebruikt door indianen, antieke vuurwapens en andere objecten uit het Oude Westen. In de omgeving van Denver zijn meerdere bierbrouwerijen te vinden; ideaal voor een rondleiding en bierproeverij. Voor restaurants en winkels kunt u het beste een bezoek brengen aan de 16th Street Pedestrian Mall.

Goed om te weten

Wilt u verlengen in Denver? Wij regelen graag een verlenging voor u. Bij ‘Verlenging’ vindt u meer informatie.

us_al_denversunset.jpg

Dag 14 Denver - Amsterdam

Vandaag komt er een eind aan uw schitterende reis door Amerika en rijdt u naar de luchthaven van Denver. Na het inleveren van uw huurauto vliegt u terug naar huis.
Aankomst luchthaven (terugreis)

Dag 15 Aankomst Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol. Einde van een geweldige reis!

Let op!

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Data & Prijzen

 
 

Meerpersoonskorting

Verlenging

Doubletree Curtis overzicht

Verlenging DoubleTree Curtis (superiorklasse hotel)

U kunt uw verblijf per nacht verlengen in het verzorgde DoubleTree Curtis. U verblijft hier op basis van logies. Een boetiekhotel met een unieke en fijne sfeer met vele voorzieningen voor een fijn v...

Meer info >

Al voor € 84p.p. p.nMeer info >
us_ac_bwdenverzw1.jpg

Verlenging Quality Inn & Suites Denver (middenklasse hotel)

U kunt uw verblijf per nacht verlengen in het prettige Quality Inn & Suites Denver. U verblijft hier op basis van logies. Een prima, degelijk hotel met een uitstekende ligging voor een bezoek aan de ...

Meer info >

Al voor € 46p.p. p.nMeer info >

Verzekering

Aanvullende verzekering autohuur

Samen met Europeesche verzekeringen kunnen wij u een Aanvullende Verzekering aanbieden. Deze dekt het eigen risico af tot maar liefst € 3.500 ($ 5.000 in Amerika ) en verzekert ook de uitgesloten casc...

Meer info >

Al voor € 6,05 p.dMeer info >

Kortlopende annuleringsverzekering

Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij zijn reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Zelfs bij 'last minute' boekingen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten, aan...

Meer info >

Al voor 5,50% van de reissomMeer info >

Kortlopende reisverzekering

Een goede reisverzekering is van groot belang als u op vakantie gaat. Mochten zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, dan dekt een goede verzekering de bijkomende kosten en staat u niet voor nog mee...

Meer info >

Al voor € 3,07p.p.p.d.Meer info >

Onze hotels

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij bij onze rondreizen gebruiken. Bij de naam van het hotel ziet u staan bij welke categorie wij deze hotels gebruiken, zodat u een duidelijk zicht krijgt wat voor hotels u bij uw rondreis kunt verwachten. Mocht bij de aanvraag van uw reis 1 van de accommodaties niet beschikbaar zijn, wordt u een alternatief aangeboden.

Hotellijst blijft onder voorbehoud van wijzigingen door onvoorziene omstandigheden of organisatorische redenen.

hotel algemeen

Hotelclassificatie

Budgetklasse
Wanneer u kiest voor budgetklasse accommodaties dan verblijft u in nette, eenvoudige twee- en driesterren hotels en motels. U kunt altijd een schone kamer verwachten met airco, eigen badkamer en daar waar mogelijk een zwembad. De accommodaties zijn met zorg geselecteerd en gekozen op locatie, sfeer of goede ervaringen.
Middenklasse
Wanneer u kiest voor middenklasse accommodaties dan verblijft u in verzorgde driesterren hotels. U kunt altijd een schone kamer verwachten met airco, eigen badkamer en daar waar mogelijk een zwembad. De accommodaties zijn met zorg geselecteerd en gekozen op locatie, sfeer of goede ervaringen.
Superiorklasse
Wanneer u kiest voor superiorklasse accommodaties dan verblijft u in de betere driesterren en verzorgde viersterren hotels. U kunt altijd een schone kamer verwachten met airco, eigen badkamer en daar waar mogelijk een zwembad. De accommodaties zijn met zorg geselecteerd en gekozen op locatie, sfeer of goede ervaringen.

Het kan zijn dat sommige hotels gelijk zijn aan de toeristenklasse accommodaties, maar dan verblijft u in een luxer kamertype.

Billings

us_ac_himontanaka.jpg

Radisson Hotel Billings - Superiorklasse

Radisson Hotel Billings is ideaal gelegen tussen Yellowstone en Little Bighorn. Verblijf in dit gastvrije hotel. Binnen een paar minuten bent u bij cowboy barbecues, rodeo's, met sneeuw bedekte bergen, vliegvissen en andere activiteiten.
Het hotelLees meer
us_ac_bwclockka1.jpg

Best Western Plus Clock Tower Inn - Middenklasse

Gunstige gelegen hotel in het centrum van Billings, Montana. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, airco, koffiefaciliteiten en badkamer met bad of douche. Het hotel beschikt over een restaurant, wasserette/stomerij, fitnes center, verwarmdLees meer

Cheyenne

Nagle Warren Mansion

Nagle Warren Mansion - Superiorklasse

Het Nagle Warren Mansion hotel is gebouwd in Victoriaanse stijl, perfect en rustig gelegen aan de rand van het historische centrum. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, koffiezetapparaat, airco en badkamer met bad of douche. Deze Bed & BreakfastLees meer
us_ac_che_cheyenne_zw.jpg

Radisson Hotel Cheyenne - Middenklasse

Radisson Hotel Cheyenne ligt op cira 5 minuten van het historische centrum van Cheyenne. In Cheyenne kunt u het Wyoming Transportation Museum, Wyoming State Museum en Wyoming State Capitol bezoeken. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon,Lees meer

Cody

us_acc_cody_hi_ex.jpg

Holiday Inn Cody - East Yellowstone - Middenklasse

Het Holiday Inn Cody - East Yellowstone is gelegen op loopafstand van het museum van de Buffalo Bill Historical Center en 84 kilometer van Yellowstone Nationaal Park. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, airco en badkamer met bad of douche.Lees meer
us_ac_comfortbufalloka2.jpg

Comfort Inn Cody - East Yellowstone - Superiorklasse

Een fijn hotel voor uw verblijf in Cody. Het is een prima overnachtingshotel voor uw bezoek aan het Yellowstone Nationaal park. Het hotel ligt dichtbij het museum van het Buffalo Bill Historisch center. Het Yellowstone Nationaal Park ligt op ongeveerLees meer

Denver

us_ac_bwdenverka.jpg

Quality Inn & Suites Denver - Middenklasse

Een prima, degelijk hotel met een uitstekende ligging voor een bezoek aan de stad Denver. Vanuit het hotel kunt vele interessante bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken. Het hotel ligt net even buiten het centrum van Denver en op ca. 30 minuten van deLees meer
Doubletree Curtis overzicht

DoubleTree Curtis Hotel - Superiorklasse

Een boetiekhotel met een unieke en fijne sfeer met vele voorzieningen voor een fijn verblijf in het centrum van de stad Denver. Het Children's Museum, Elitch Gardens, Denver Museum of Nature en Science zijn vanuit het hotel prima te bezoeken. Het hotelLees meer

Hot Springs (South Dakota)

us_ac_super8ka.jpg

Super 8 Hot Springs - Middenklasse

Ervaar alles wat Arkansas heeft te bieden in het Super 8 Hot Springs, AR hotel, vlakbij Lake Hamilton. Het hotel is ideaal gelegen om de omgeving en de Diamond Lakes te verkennen. De kamers zijn voorzien van airco, telefoon, tv, wekkerradio, haardroger,Lees meer
us_ac_stayhotelka.jpg

USA Stay Hotel & Suites - Superiorklasse

Het USA Stay Hotel & Suites heeft alles wat u nodig heeft voor een perfect verblijf in Hot Springs. Slechts binnen enkele minuten bent u bij diverse bezienswaardigheden waaronder Wild Horse Sanctuary, Wind Cave National Park, de prehistorische MammothLees meer

Jackson Hole

us_ac_wortka.jpg

The Wort Hotel - Superiorklasse

Het Wort Hotel, lid van de Historic Hotels of America, is een elegant boetiekhotel gelegen in Jackson Hole. Het combineert westelijke gastvrijheid met historische charme en voorziet gasten van luxe faciliteiten. De kamers zijn ingericht in een WesternLees meer
us_ac_mountainov.jpg

Mountain Modern Hotel - Middenklasse

Het Mountain Modern Hotel is gelegen in het centrum van Jackson Hole en in de buurt van verschillende restaurants, winkels, kunstgalerijen en het nachtleven. De kamers zijn netjes ingericht met TV, telefoon, koffiezetapparaat, minibar, airco en badkamerLees meer

Moab (Arches/Canyonlands NP)

Overzicht Super 8 Moab

Super 8 Motel Moab - Middenklasse

Het Super 8 Motel Moab ligt in de schaduw van de Red Rock Canyon tussen het Arches National Park en het centrum van Moab. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, koffiezetapparaat, minibar, airco en badkamer met bad of douche. Het hotel isLees meer
us_ac_moabdownzw2.jpg

Moab Downtown Hotel - Superiorklasse

Het Moab Downtown Hotel is gelegen in het centrum van Moab naast de Mill Creek Parkway met uitzicht op de indrukwekkende La Sal Mountains en omgeven door rode rotswanden. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, koffiezetapparaat, airco en badkamerLees meer

Rapid City

us_ac_bwramkotazw.jpg

Ramkota Hotel Pierre - Middenklasse

Het Ramkota Hotel Pierre is ingericht in western stijl compleet met bizons, paarden en vee. Het beschikt ook over één van Black Hills' grootste overdekte waterparken. Het hotel beschikt verder over een receptie met kluisjes. restaurant, cadeauwinkel,Lees meer
us_ac_adobaka.jpg

Rushmore Hotel & Suites - Superiorklasse

Rushmore Hotel & Suites is centraal gelegen in het historische centrum van Rapid City, in de Black Hills. Op korte rijafstand bevinden zich Mount Rushmore, Badlands National Park, Deadwood, Crazy Horse Memorial, Custer State Park en verschillende andereLees meer

Salt Lake City

Red Lion Salt Lake Downtown

Red Lion Salt Lake Downtown - Middenklasse

Het Red Lion Salt Lake hotel ligt in het hart van Salt Lake City. Een prima hotel in deze stad, die een uitstekend uitgangspunt is voor het verkennen van de nationale parken van Utah en de staten Idaho en Wyoming. De kamers zijn netjes ingericht metLees meer
us_ac_littleamericasaltov.jpg

Little America Salt Lake City - Superiorklasse

Dit hotel ligt in Salt Lake City en beschikt over een aantal leuke boetiekjes. Het hotel heeft gratis WiFi, een binnen-en buitenzwembad, spa met behandelingen en in het Lucky H Bar & Grill kunt u genieten van verschillende gerechten. De kamers zijn warmLees meer

Yellowstone Nationaal Park

Kamer Gray Wolf Inn

Gray Wolf Inn & Suites - Middenklasse

Een goed middenklasse hotel vlakbij de westelijke ingang van het Yellowstone nationaal park. Het hotel bevindt zich op loopafstand van het centrum met verschillende restaurants en winkels. Het hotel heeft kluisjes bij de receptie en is verder voorzienLees meer
Yellowstone Old Faithfull overzicht

Old Faithful Snow Lodge - Middenklasse

De lodge ligt in het Yellowstone National Park. U dient de vereiste toegangsprijs van USD 25 per auto te voldoen bij de ingang van het park aan de National Park Service. De kamers zijn geheel in stijl gebouwd en liggen in het National Park. De kamersLees meer

Optionele excursies

Naast de excursies die reeds in het reisprogramma opgenomen zijn, worden onderstaande optionele excursies aangeboden. Indien gewenst kunnen deze excursies ter plaatse via uw reisleiding of de lokale vertegenwoordiging bijgeboekt worden. De genoemde prijzen zijn ter indicatie en kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Wanneer u hier een blanco pagina treft, worden er bij deze rondreis geen optionele excursies aangeboden.

Inclusief

Intercontinentale vluchten
Brandstoftoeslag, veiligheids- en brandstofheffing
Verblijf in goed verzorgde middenklasse of superiorklasse hotels op basis van logies
Een uitgebreide Nederlandstalige reisgids met de routebeschrijving, handige tips en informatie over bezienswaardigheden

Extra informatie

U kunt boeken vanaf minimaal 2 personen

Exclusief

- Eventuele extra kosten autohuur / dropoff kosten
- Eventuele optionele excursies
- Entreegelden
- Lokale belastingen
- Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
- Overige maaltijden
- Fooien

- Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
- Reserveringskosten: € 25 per boeking

Algemeen

Deze reis wordt alleen uitgevoerd van 1 mei t/m 31 oktober.

Autohuur

U kunt er in het prijsoverzicht voor kiezen om een huurauto Cat. Compact, Fullsize, Intermediate, Fullsize SUV, Convertable of Premium op basis van Fully Inclusive of Gold bij te reserveren.

De voorwaarden met betrekking tot de autohuur kunt u vinden onder het tabblad Vervoer.

Kinderkorting arrangement

Kinderen van 0 t/m 16 jaar kunnen gratis op de kamer van de ouders verblijven. Het babybedje is altijd op aanvraag. Kinderen krijgen geen eigen bed. Er geldt een maximum van 2 kinderen op de kamer.

Maximale bezetting

De maximale bezetting in de kamers in de middenklasse hotels is vier personen. De maximale bezetting in de kamers in de superiorklasse hotels is twee personen.

Verblijf in Yellowstone Nationaal Park

Tijdens deze privéreis verblijft u één nacht in Yellowstone Nationaal Park, afhankelijk van de beschikbaarheid. Vroeg boeken is essentieel, anders zal een soortgelijke accommodatie worden gezocht in de buurt van het nationale park.

Weekendtoeslag KLM

Wanneer uw heen- en/of terugvlucht met KLM vanaf Amsterdam op een vrijdag, zaterdag of zondag valt, zal hier een toeslag voor gelden. Deze toeslag zal bij boeking worden toegevoegd, waarna u een nieuwe offerte van ons zult ontvangen.

Reis boeken zonder internationale vluchten?

Mocht u deze rondreis willen boeken, maar regelt u zelf uw internationale vlucht? Klik hier en zie wat de kosten zijn.

ESTA
Wanneer u naar de VS reist, bent u verplicht een elektronische reistoestemming te verkrijgen via het Elektronisch Systeem voor Reistoestemming ESTA, voordat u aan boord kunt gaan van een vliegtuig of schip naar de VS. Meer uitgebreide informatie treft u aan op de officiële ESTA website.
Kamertypes
Indien u met twee, drie of vier personen reist ontvangt u dezelfde kamer. In de tweepersoonskamer staan veelal twee queensize bedden of twijfelaars, zodat de kamer in principe geschikt is voor maximaal vier personen. Wanneer u een 2-persoonskamer boekt met meer dan 2 personen, is het in Amerika niet standaard zo dat ieder persoon een eigen bed heeft. Hierdoor kan het voorkomen dat een 3e of 4e persoon in eenzelfde bed slaapt.
Nederlandstalige Reisgids
Bij onze privéreizen met huurauto naar Amerika ontvangt u naast uw vouchers en hotellijst ook een gratis elektronische Nederlandstalige reisgids (Discovery Guide). Hierin staat de uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving met handige tips, gedetailleerde stadsbeschrijvingen en informatie over bezienswaardigheden die u onderweg zoal tegenkomt. De elektronische reisgids kunt u vanaf 1 april 2017 tegen meerkosten ook toegestuurd krijgen als boekwerk. Als u geïnteresseerd bent om de reisgids als boekwerk toegestuurd te krijgen laat dit dan bij boeking weten. De reserveringsmedewerkers kunnen u informeren over eventuele meerkosten. Het toesturen van de reisgids als boekwerk is alleen mogelijk mits u 42 dagen of meer voor vertrek een definitieve boeking heeft gemaakt.
Kinderkorting vlucht
Bij boeking zullen wij u informeren over de hoogte van de eventuele kinderkorting.

Huurauto tijdens uw rondreis

NRV maakt gebruik van verschillende gerenommeerde autoverhuurmaatschappijen. In Amerika maken wij gebruik van Alamo.

Wat vonden anderen?

Wij vragen onze reizigers om een (beknopt) verslag te schrijven over hun reis. Hieronder kunt u deze ervaringen, mits aanwezig, lezen.

Reisgedeelte Ervaar het Wilde Westen

Quality Inn & Suites Denver***

DoubleTree Curtis Hotel***+

Uitgebreide reisverslagen

16 dagen Hoogtepunten van het Westen

07-09-2012

Vanwege onze late boeking voor deze reis, moesten we een alternatief zoeken voor het standaard-hotel in San Francisco. Wij kozen voor het Red Roof Inn bij de Airport. Dit kostte ons ca. 45 minuten om in San Francisco te komen en dus ook om weer terug in het hotel te komen. We reisden met de hotel shutlle naar het vliegveld en namen daar de metro (Bart) naar de stad. Jammer dat deze metro niet on...

 

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam