Pushkar

Introductie

NRV neemt u mee op verre rondreis. Verre rondreizen is ons specialisme. Dat doen we al jaren en als we onze reizigers mogen geloven, dan doen we dat goed.

Wat we met u delen is de liefde voor reizen. Onze reisspecialisten reizen zelf regelmatig naar onze bestemmingen om de reisprogramma’s, accommodaties en excursies te inspecteren, te verbeteren en uit te breiden. Juist omdat we de liefde voor reizen met u delen, willen we u meer dan alleen de hoogtepunten van het land laten zien. Tijdens onze reizen wordt dan ook veel aandacht besteed aan de onbekendere pareltjes, het dagelijkse leven en de inwoners van het land. Uit onze eigen ervaringen weten we dat je juist op straat of bij de onbekendere pareltjes de mooiste momenten van je reis ervaart.Dankzij onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een goede verzorging. Zowel voor als tijdens uw reis. Onze reisspecialisten helpen u graag met het voorbereiden van uw perfecte droomreis en delen graag mee in de voorpret. U kunt ons 24 uur per dag bereiken. Lees hier hoe u contact kunt opnemen met onze reisspecialisten. Meerdere keren per jaar geven we bovendien uitgebreide presentaties over onze bestemmingen in het NRV Reiscafé. Dit is het perfecte moment om in informele sfeer kennis te maken met de gezichten achter NRV en meer informatie te ontvangen over uw favoriete bestemming. Ontspan met een drankje in ons leuke Reiscafé en laat u betoveren door prachtige presentaties over onze bestemmingen en het enthousiasme van onze reisspecialisten.

Ook tijdens uw reis kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Samen met onze lokale vertegenwoordigers staan we 24 uur per dag voor u klaar om ervoor te zorgen dat u werkelijk van uw droomreis kunt genieten. Bekijk voor meer informatie onze veelgestelde vragen pagina.

Wij weten als geen ander dat iedereen een andere droomreis in gedachten heeft. Daarom vinden wij het belangrijk dat u van onze reizen uw eigen reis kunt maken. NRV biedt de unieke mogelijkheid om alle reizen flexibel aan te passen. Wilt u langer genieten van uw strandverblijf of een stop-over maken in een wereldstad? Met onze unieke verlengmogelijkheden kunnen we voldoen aan uw persoonlijke wensen. Zo hebben we altijd een passende reis en altijd voor een scherpe prijs.

Ook kunt u uw reis met een gerust hart boeken bij NRV, omdat wij zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Lees hier meer over onze betrouwbaarheid.

Kortom, wij maken van uw droomreis werkelijkheid. Kies voor NRV en u kiest voor kwaliteit, zekerheid, flexibiliteit en voor de scherpste prijzen. Belangrijker nog: wij nemen u mee naar de mooiste plekken over de hele wereld. Ontspan, geniet en laat u betoveren. NRV neemt je mee!
Toon meer

Missie

NRV is dé reisorganisatie voor mensen die tegen de beste prijs comfortabel, goed geregeld en zorgeloos de wereld willen ontdekken.

Waar staat NRV voor?

Rondreis specialisten
Enthousiast en deskundig
Jarenlange ervaring
Altijd de beste prijs
Flexibel, persoonlijk, betrouwbaar

Ons team

Reiscafé

Wilt u ook meer te weten komen over een bepaald land, alvast in de stemming komen voor uw reis of kennismaken met NRV? Bezoek dan het sfeervolle NRV Reiscafé en laat u informeren tijdens één van onze landenpresentaties!

In het Reiscafé organiseren wij shows waarin wij allerhande informatie geven over een bepaalde bestemming. Tijdens de presentatie wordt u onder het genot van een drankje aan de hand van een prachtige reisreportage meegenomen naar de bestemming van uw keuze, zodat u alvast een voorproefje krijgt van wat u tijdens uw reis met NRV kunt verwachten. Voorts zult u praktische informatie krijgen ter voorbereiding op uw reis. Ook bieden onze uitgebreide reisreportages u al voorpret voor uw vakantie!

Uiteraard kunt u na afloop van de presentatie bij één van onze enthousiaste reisspecialisten terecht voor het beantwoorden van uw individuele vragen.

Het NRV Reiscafé is gelegen in ons ruime pand in Rijswijk, gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Peru

10Maart 2018

10:00 uurSri Lanka

07April 2018

16:00 uurVietnam

05Mei 2018

16:00 uurThailand

05Mei 2018

10:00 uurMaleisië

07April 2018

10:00 uurZuid-Afrika

10Maart 2018

12:00 uur

05Mei 2018

14:00 uurSumatra, Java & Bali

07April 2018

12:00 uur

05Mei 2018

12:00 uurChina

07April 2018

14:00 uurIndia & Nepal

10Maart 2018

14:00White Mountains
Het team van NRV
We zijn een dynamische organisatie en onder de ca. 30 medewerkers heerst een professionele maar informele werksfeer. Ontmoet onze enthousiaste reisspecialisten. Zij helpen u graag als u vragen heeft over ons reisaanbod.
Vacatures & stages bij NRV
We zijn een dynamische organisatie en onder de ca. 30 medewerkers heerst een professionele maar informele werksfeer. Wij zijn gevestigd in Rijswijk.
Bekijk de vacatures
Open sollicitatie
Adrian Baas
Manager Marketing
Dagelijks probeer ik zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het prachtige vakantieaanbod van NRV. Het maakt mij trots als wij als team de vakantie wensen van onze reizigers waar hebben gemaakt. Ik vind het lastig om uit zoveel droomreizen een keuze te maken! Er is nog zoveel te ontdekken maar voor de korte termijn zou ik graag Zuid Afrika willen bezoeken.
Ahmet Altas
Finance specialist
Ik verzorg de financiële administratie door een tijdige, volledige en juiste registratie en afhandeling van alle financiële processen en transacties. Verantwoordelijk voor het bewaken van debiteuren- en crediteurenbeheer in een hardwerkend, professioneel Finance team. Trots om van toegevoegde waarde te mogen zijn voor zo een succesvolle organisatie. Een reis naar Patagonië, het zuiden van Argentinië en Chili is mijn droom!
Ahmet Altas
Alice aan de Wiel
Alice aan de Wiel
Product specialist
Ik maak deel uit van het productteam waar ik ondersteunend ben voor de landen Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Mauritius, Thailand en Laos. Ik ben erg trots op de producten die wij aanbieden waar wij dan ook hard aan werken. Bovenaan mijn lijstje staat een spectaculaire treinreis al maak je mij ook altijd blij met een cocktail op een tropisch strand!
Arthur Snijders
Arthur Snijders
Product Manager
Mijn enthousiasme voor reizen wil ik graag met zoveel mogelijk mensen delen. Iedere dag bezig zijn met de mooiste reizen in een groeiend bedrijf, tovert dan ook een grote glimlach op mijn gezicht! Mijn streven is om het maximale uit ons mooie productaanbod te halen. Uiteraard reis ik zelf ook graag de wereld rond, het liefst naar warme & zonnige bestemmingen.
Avinash Bajnath
Finance specialist
Ik ben erg trots op mijn team bij NRV. Finance is al een passie van mij en vind het zeer uitdagend wat ik hier mag doen. Het is mooi om te zien hoe NRV elke dag groeit. Als favoriete reisbestemming denk ik aan landen als Thailand, Indonesië en de Malediven. De mooie stranden, blauw helder water en prachtige verblijven. Maar ook een land met een historie als India en de Taj Mahal. Betoverend en zelfs magisch/mysterieus hoe de mensen vroeger leefden en “grote” kunstwerken konden bouwen.
Avinash Bajnath
Barbara Cossio Pinto
Reisspecialist
Een prettige en ontspannen werksfeer is heel belangrijk, dat draagt bij aan een productieve en enthousiaste afdeling. En het overbrengen van enthousiasme is als reisspecialist denk ik essentieel. Het maakt mij trots wanneer ik positieve feedback van een klant krijg en wanneer ik hoor dat mijn advies en reiservaring heeft bijgedragen aan een goede keuze voor hun reis. Zelf zou heel graag nog eens een mooie camper reis langs de nationale parken in het westen van Amerika willen maken, dat lijkt me echt fantastisch!
Barbara Cossio Pinto
Bente Rog
Bente Rog
Product specialist
NRV is in de laatste jaren erg veel gegroeid en er komen nog steeds meer nieuwe reizen en blije klanten bij. Dat hebben we met zijn allen gedaan en het is leuk om te zie hoe iedereen daar zijn best voor doet. Zelf ben ik voornamelijk met het verbeteren en maken van de reizen bezig. Als je elke dag met reizen bezig bent wordt je wel een beetje hebberig. Er zijn zo veel prachtige bestemmingen waar ik nog graag naar toe zou willen! Een reis die echt boven mijn eeuwig groeiende lijstje staat is Argentinië en Chili.
Bibi Cloo
Bibi Cloo
Product Support specialist
Al bijna 10 jaar werk ik met plezier bij NRV op de afdeling Product. Ik hou van de afwisselende werkzaamheden om een mooi product te ontwikkelen voor op de site, als ook van het meedenken aan de gebruiksvriendelijkheid van het systeem voor onze eigen afdelingen. Mijn droomreis? Ik wil nog veel mooie reizen maken, maar bovenaan staat het ontdekken van de USA!
Claudia Terpstra
Manager Product
Ik ben samen met mijn team verantwoordelijk voor het productaanbod van NRV. We ontwikkelen interessante, nieuwe bestemmingen, maar kijken ook voortdurend naar verbeterpunten voor een optimale vakantiebeleving. De passie en creativiteit van mijn collega's werkt aanstekelijk. Wij zijn pas tevreden als onze klanten voldaan en met heel veel mooie herinneringen terugkeren van hun reis. Mijn mooiste reiservaring ooit was in Alaska. Die overweldigende natuur maakt dat je je als mens heel nietig voelt.
Claudia Terpstra
Corine Klein
Product Manager
Het ontdekken van nieuwe plekken op de wereld en kennismaken met andere culturen is wat reizen voor mij zo bijzonder maakt. Dit enthousiasme kunnen delen met onze klanten, door het bedenken en constant innoveren van onze reizen, is iedere dag weer een mooie uitdaging. Mijn eigen droomreis? Dat lijstje met bestemmingen groeit iedere dag, maar Nieuw-Zeeland staat toch al wel een tijdje met stip op 1.
Corine
Cynthia Schelling
Cynthia Schelling
Reisspecialist
Ik ben Cynthia en reizen is echt mijn passie! Ik zie het als een uitdaging mensen blij te maken met een mooie vakantie. Het is leuk om mensen te enthousiasmeren over een bestemming waar ik zelf ben geweest maar ik zie het ook als een uitdaging om reizen samen te stellen naar een bestemming die ik nog niet goed ken. Zo leer je iedere dag weer nieuwe dingen. Zelf houd ik van allerlei soorten vakanties maar Zuid Afrika is mijn meest favoriete bestemming!
Danique van der Knaap
Danique van der Knaap
Reisspecialist
Het is altijd mijn wens geweest om werkzaam te zijn in de reiswereld. Wat dit werk zo leuk maakt is het dagelijks met mijn passie bezig kunnen zijn en klanten kan helpen met het boeken van hun droomreis. Er zijn veel bestemmingen die ik ooit nog eens zou willen bezoeken maar het meest droom ik van een reis naar Zuid-Afrika, Canada en de westkust van Amerika.
Denise Nannes
Product specialist
Er zijn zoveel plekjes, bekend als onbekend, binnen Europa en buiten Europa, die op mijn lijstje staan om te ontdekken. Bovenaan dat lijstje staan Zuid en Midden Amerika . Het leuke vind ik het meedenken over nieuwe reizen, nieuwe plekken en routes, het mogen ervaren van de bestemmingen en het schrijven van teksten, die me telkens weer meenemen naar een ander mooi plekje op de wereld.
Denise Nannes
Dorine Hidding
Reisspecialist & Customer Experience
Het swingende Buenos Aires, de uitgestrekte zoutvlakten van Uyuni en kleurrijke bevolking in Bolivia, de mysterieuze Machu Picchu of het heerlijke strand aan de Copacabana in Rio de Janeiro, Zuid Amerika heeft mijn hart gestolen! Als reisspecialist van Zuid-Amerika informeer en adviseer en ik onze reizigers met veel plezier. Het is een uitdaging om voor iedere reiziger een passende rondreis uit te stippelen. Daarnaast draag ik ook mijn steentje bij op de afdeling Customer Experience.
Dorine Hidding
Dyane Calco
Dyane Calco
Product Manager
Het allerleukste is om samen met het team de mooiste routes uitstippelen in de meest exotische, indrukwekkende en adembenemende bestemmingen. Wandelen door Petra in Jordanië, varen over de Ganges in India of olifanten spotten in Sri Lanka. Wat is er nu mooier om elke dag met je passie bezig te zijn! ‘Travel the world, fill your suitcase with treasures. They all have a story that becomes a memory for life’.
Esther Bos
Esther Bos
Product Manager
Op safari in Zuid-Afrika, rijden door de eindeloze vlakten in Namibië of relaxen op een tropisch strand in Thailand -daar wordt je toch enthousiast van! Dagelijks ben ik bezig met prachtige reizen samenstellen voor onze klanten en deze tegen de juiste prijs in de markt te zetten. Mijn droombestemmingen? Zuid-Afrika, Argentinië, Nepal, Canada en Japan! Let’s go!
Femke van der Aa
Reisspecialist
Ik ben reisspecialist en maak daardoor veel voorstellen voor mooie reizen en sta reizigers te woord aan de telefoon en per mail. Graag zou ik nog een keer een mooie afwisselde reis met mijn gezin maken maken naar Zuid-Afrika. Ik ben er trots op dat wij als team goed samenwerken. Wij weten van elkaar onze sterke en zwakke punten en kunnen hier dan ook goed op inspelen.
Femke de Vente
Ida von der Fuhr
Reisspecialist
Ik ben Ida en inmiddels alweer 9 jaar werkzaam bij NRV. Vol enthousiasme help ik mee om dit leuke bedrijf groot te maken! Inmiddels heb ik al aardig wat ervaring opgedaan in de reiswereld. De reis waarvan ik nog stiekem droom is op safari gaan in Zuid Afrika, Tanzania of Kenia. Op zoek naar de big 5 , 's avonds in de bush bij een kampvuur zitten en slapen in een tent onder een sterrenhemel. Maar die droom zal zeker nog in vervulling gaan.
Ida von der Fuhr
Ingrid Dijkstra
Ingrid Dijkstra
Marketing specialist
Van verre reizen, stedentrips tot zonvakanties en wintersport... Reizen is simpelweg fantastisch! Als marketing specialist werk ik dagelijks vol enthousiasme aan de website, advertenties en de meest uiteenlopende acties. Ik vind het een uitdaging om te zorgen voor de totale reisbeleving van onze klanten: van het oriënteren op onze website tot het delen van hun ervaringen na de terugkeer van hun rondreis.
Jos Rozemuller
Jos Rozemuller
Marketing specialist
Als online marketeer vind ik het belangrijk dat u, als bezoeker van onze site, zo makkelijk mogelijk vindt waar u naar op zoek bent en enthousiast wordt van ons aanbod. Ik ben dan ook trots dat wij alsmaar meer reizigers weten te overtuigen om met NRV op reis te gaan. Zelf laat ik me inspireren door de kracht van de natuur, zoals vulkanen en gletsjers. Landen met deze elementen staan dus bovenaan mijn wishlist.
Judith de Man
Product Manager
Leuke en unieke reizen opzetten waarmee wij mensen enthousiasmeren is mijn passie. De afgelopen jaren hebben wij hier als team hard voor gewerkt. Reizen naar de bestemmingen hoort daar uiteraard bij. Eilandhoppen Hawaii staat hoog op mijn lijstje. Elk eiland is hier anders en het is niet verwonderlijk dat ze het decor zijn geweest van films als Jurassic Park, King Kong en Pirates of the Caribbean.
Judith de Man
Lenie van Tol
C.O.O. & Reserveringen
Ik heb al best veel van de wereld gezien, toch is mijn lijstje met droomreizen nog groot! Mijn nummer 1 is een reis naar Argentinië, Chili en Antarctica. Landen met prachtige natuur, en boeiende cultuur! Trots ben ik op het team van NRV. Door ieders individuele inzet, en door te opereren als (h)echt team hebben we NRV in 10 jaar uitgebouwd tot de succesvolle organisatie die het nu is. Groei, waarbij het behouden en verbeteren van de kwaliteit en de beleving altijd voorop staan.
Lenie van Tol
Lieske Wagenmaker
Reisspecialist
Met veel plezier werk ik als reisspecialist waar ik de klanten informeer en advies geef bij het voorbereiden en reserveren van hun vakantie. Het reisaanbod van NRV is heel divers dus voor elke klant kan een passende reis samengesteld worden. Hoog op mijn lijstje staan Canada en Peru. Het lijkt mij fantastisch om de oude Inca stad Machu Picchu te bezoeken.
Linda Debrichy - Sonnemans
Linda Debrichy - Sonnemans
Reisspecialist
Ik vind het een erg leuke gedachte dat ik vanaf het begin van NRV hier werk. Het is fascinerend om gedurende 10 jaar lang te zien hoe het bedrijf is veranderd en is gegroeid en wat een mooie reizen we kunnen aanbieden en zoveel mensen een prachtige reis kunnen laten maken. Mijn reislust is er nog steeds. Samen met mijn familie heb ik een reis naar Borneo en Zuid-Afrika op de agenda staan. Het lijkt me echt fantastisch om met de kids de Big Five te zien!
Malou Koopmans
Customer Experience specialist
Geen dag is hetzelfde! Dat is hoe je werken bij NRV in mijn ogen het beste kunt omschrijven. Als klanten met een fijn en positief gevoel terugkijken op hun reis, de reisleid(st)er én op NRV is mijn doel bereikt! Mijn eigen wensenlijstje lijkt alleen maar langer te worden maar Zuid-Afrika staat op dit moment in de top 3!
Marjolijn van der Werf
Reisspecialist
Mijn naam is Marjolijn van der Werf en ik ben werkzaam bij NRV als reisspecialist. Ik beantwoord graag dagelijks alle vragen aan de telefoon en boek reizen in. Dit is ontzettend leuk om te doen, zeker ook omdat ons aanbod zo mooi en gevarieerd is! Mijn favoriete bestemmingen zijn Amerika en Canada. Ondanks dat ik inmiddels al veel heb gezien, heb ik toch nog een flink verlanglijstje qua reizen. Ik zou zeker nog een reis naar Zuid Amerika en Afrika willen maken!
Monica Natanael
Monica Natanael
IATA specialist
Dagelijks kom ik nieuwe leuke uitdagingen tegen. En ik ben er trots op als ik voor iedere nieuwe situatie de beste oplossing kan vinden zodat klanten zorgeloos kunnen genieten. Mijn droomreizen heb ik al mogen meemaken, namelijk naar Japan en Zuid Korea. Dit was echt een prachtige reis en ik heb een super goede indruk gekregen van de landen en de gastvrijheid van de lokale mensen. Dit zijn zeker landen waar ik nog eens naar terug wil!
Monique Goes
Monique Goes
Reisspecialist
Als reisspecialist werk ik al vele jaren met plezier bij NRV waar ik onze klanten inlicht en tips geef bij het boeken van hun vakantie. Door mijn eigen reiservaringen van de afgelopen jaren kan ik onze klanten goed informeren en met ze meedenken zodat ze de droomreis kunnen maken die ze voor ogen hebben. Mijn eigen droomreis...... dat is toch echt weer terug naar Zuid Afrika.
Nadine Zantman
Reisspecialist
Dankzij mijn passie voor verre reizen en mijn voorrecht dat ik al veel bestemmingen heb mogen ontdekken, samen met mijn enthousiasme is het dagelijks een reisfeestje bij NRV! Ik ben trots op de mooie verre reizen die wij aanbieden, zodat onze klanten de mooiste plekjes van de wereld zien! Ik heb al zoveel moois gezien, maar ik heb nog wel een paar dromen; zoals zwemmen met walvissen in Frans Polynesië, ijsberen spotten in Groenland en de grote trek zien in Tanzania.
Nadine Zantman
Nicole van der Put
Reisspecialist & Customer Operations
Met vol enthousiasme en trots werk ik als reisspecialiste bij NRV. Als team streven wij ernaar iedereen een prachtige reis te bezorgen naar één van onze mooie bestemmingen. Mijn eigen wensenlijstje wordt langer en langer, maar op nummer één staat toch wel Nieuw-Zeeland. Ook Zuid-Afrika en de westkust van Amerika scoren hoog.
Pauline van der Meer
Facilitaire Zaken specialist
Al 7 jaar werk ik parttime bij NRV. Qua werkzaamheden heb ik niet met reizen zelf te maken, maar ik vind het wel leuk om de kleine reisverhalen over verre landen te lezen, en de mooie kleurrijke foto's daarvan te zien. Ze geven je echt een kijkje in het land. Bestemmingen die ik ooit zou willen zien zijn: Afrika en Nieuw Zeeland.
Roandie Tjodimedjo
Finance specialist
Werken aan de financiële kant van NRV geeft mij een gevoel van verantwoordelijkheid. In teamverband houd ik mij bezig met een correcte financiële afhandeling tussen NRV en partners. Op reis ben ik meestal in de Finse sauna te vinden, vergezeld door het noorderlicht. Het Scandinavische leven trekt mij enorm aan door de combinatie van rauwe natuur, rust en mooie mensen.
Sabine Nuboer
User Experience Designer
Mijn dagelijkse werkzaamheden bij NRV bestaan uit het testen en verbeteren van de gebruikerservaring op de website. Bij knelpunten stel ik een nieuw interactieproces op. Het maakt mij dan ook trots als de reiservaring voor de gebruiker al op onze website begint. Mijn ultieme droomreis is lastig te kiezen, maar landen als Japan, IJsland en Indonesië staan in ieder geval erg hoog op het lijstje!
Sabine Nuboer
Sandra Klatten
IATA specialist
Ik werk 3 dagen in de week op de IATA afdeling. Hier wordt alles geregeld met betrekking tot de vluchten. Het regelen van alles wat met vakanties/reizen te maken heeft gaat nooit vervelen. Daarbij is het werken in een leuk team natuurlijk ook belangrijk. Zelf heb ik ook een aantal verre reizen gemaakt zoals Thailand, Cuba, Costa Rica in combinatie met Nicaragua en Panama. Welke bestemming(en) nog op mijn lijstje staan? Met het gezin een rondreis door Californië of op safari in Zuid Afrika lijkt mij super!
Sandra Klatten
Sandra Metselaar
Sandra Metselaar
Reisspecialist
Ik geniet er van om onze klanten goed te informeren en ze leuke tips mee te geven voor hun reis (#voorpretisookbelangrijk). Trots ben ik op ons reisspecialistenteam die de hele dag bezig is met de leukste ( wat mij betreft) bezigheid van het jaar: Vakantie (#overenthousiast). Ik heb mijn droomreis denk ik al gemaakt. Maar er staat er nog genoeg op mijn lijstje hoor. Ook ga ik graag nog eens terug naar Costa Rica (mijn tip) en Zuid-Afrika (#ohjeelijstjenoglangergemaakt).
Sharista Mahadew
Sharista Mahadew
Finance specialist
Als administratief specialist ben ik dagelijks verantwoordelijk voor de financiële administratie (crediteuren-, debiteuren- en stukje salarisadministratie, grootboek) op de afdeling Finance. Ik heb gevoel voor cijfers en een goed denkvermogen voor het ontwikkelen van analysis. Trost om deel te nemen van een team, dat steeds weer samen op zoek is naar verbeteringen in de kwaliteit of kwantiteit van het geleverde werk. Een reis naar Bali, Zuid-Afrika en Amerika is mijn droom.
Yvet Antonissen
Reisspecialist & Customer Operations
Reizen is mijn grootste passie. Ik vind het super leuk om klanten te helpen bij het samenstellen van hun droomreis. Ik ben trots dat we zoveel diverse mooie reizen hebben met een prachtige website. Japan en Zuid-Afrika staan zeker bovenaan mijn verlanglijstje.
Ömer Altas
Marketing specialist
Dagelijks ben ik bezig met mijn passie: SEA werkzaamheden uitvoeren. Dit houdt in dat ik ervoor zorg dat onze website via zoekmachines zo veel mogelijk relevante bezoekers aantrekt tegen zo laag mogelijke kosten. Het (deels) automatiseren van SEA voor beter rendement en het maken, beheren en updaten van complexe rapportages zijn werkzaamheden waar ik trots op ben. Ik word zéér blij en gemotiveerd van de behaalde resultaten. Ik zou het liefst willen rondreizen door landen in Centraal Azië.
Ömer Altas
Datum van vandaag:
+Algemeen
Open+
ANVR
NRV (KvK 27289736) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. De reizen op onze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reisvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier dient u aan te vinken dat u kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de toepasselijke ANVR-Reisvoorwaarden, de Reisvoorwaarden van NRV en overige informatie.
SGR
NRV (KvK nr. 27289736) is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen daarom onder de garantie van SGR. Deze SGR Garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.
Calamiteitenfonds
NRV is aangesloten bij de Stichting garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen daarom onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
(Een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
De noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Per boeking betaalt u voor de garantie van het Calamiteitenfonds een bijdrage van € 2,50. Voor de volledige garantieregeling verwijzen wij u naar de website van het Calamiteitenfonds.
Dit fonds is niet van toepassing voor reizigers die niet in Nederland wonen en zelf hun vlucht hebben geboekt.
Duurzaam Toerisme
Duurzaam toerisme is niets anders dan reizen en rekening houden met milieu, mensen, natuur en cultuur, zodat ook aan volgende generaties aantrekkelijke bestemmingen kunnen worden aangeboden.

De ANVR-reisbranche voelt zich hierbij betrokken en zet zich in voor Duurzaam Toeristisch Ondernemen (DTO). Zo voldoet ons bedrijf aan de ANVR-DTO verplichting, waarbij de reisonderneming o.a. een daartoe opgeleide coördinator heeft aangesteld die met goed gevolg een examen heeft afgelegd. Ook hebben wij een beleidsverklaring en een programma met praktische maatregelen opgesteld, waarin staat beschreven hoe wij nu en in de toekomst met de zorg voor het milieu omgaan.

U kunt onze beleidsverklaring en programma m.b.t. duurzaam toeristisch ondernemen nalezen op onze website. Maar duurzaam toerisme is niet alleen iets voor reisondernemingen. U bent als vakantieganger daarbij een onmisbare schakel. Ook u kunt als reiziger een steentje bijdragen aan duurzaam reizen tijdens uw vakantie.
ECPAT
Wij steunen actief de ANVR en ECPAT-NL in de bestrijding van kinderprostitutie in vakantielanden. Wij nodigen u uit om met ons alert te zijn op misbruik van kinderen.
Verzekeren
Wij vinden het belangrijk dat u goed verzekerd op reis gaat. Sluit u daarom een reisverzekering (met werelddekking) af. Bovendien is een annuleringsverzekering van harte aan te raden en eigenlijk onmisbaar bij het maken van een verre reis. Natuurlijk kunt u hiervoor ook bij NRV terecht. In samenwerking met de Europeesche Verzekeringen, dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen, bieden wij zowel kortlopende als langlopende verzekeringen aan.
Aanmelder/ Contactpersoon
De persoon die de reis boekt, wordt automatisch contactpersoon van NRV en is daarmee hoofdelijk aansprakelijk voor alle andere deelnemers die op de boeking staan vermeld. Indien een minderjarige reiziger zich aanmeldt, dient een schriftelijke toestemming van de ouder(s)/voogd aan ons te worden toegezonden.
Werkdagen/ openingstijden
NRV is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur, uitgezonderd in Nederland erkende feestdagen.

In geval van nood is er altijd, 7 dagen per week en 24 uur per dag, een medewerker van NRV bereikbaar. Belt u hiervoor ons reguliere telefoonnummer 070-3076700.

24-uurs noodservice
In geval van nood is er altijd, 7 dagen per week en 24 uur per dag, een medewerker van NRV bereikbaar. Belt u hiervoor ons reguliere telefoonnummer 070-3076700.
Uitsluiting herroepingsrecht
Wij attenderen u erop dat u bij boeking een definitieve overeenkomst aangaat. U heeft, nadat u heeft geboekt, geen herroepingsrecht.
+Prijzen
Open+
+Betalingsvoorwaarden
Open+
+Opzegging door de reiziger (annulering)
Open+
+Reisdocumenten
Open+
+Specifieke bepalingen groepsreizen
Open+
+Bestemming
Open+
+Gezondheid
Open+
+Website
Open+
+Vliegen
Open+
+Klachten
Open+

Vacatures

Deze tekst zal waarschijnlijk in de content van het boek Vacatures moeten staan.

Openstaande vacatures

Vacature Ervaren Productmanager Verre Reizen
40 uur
Contactpersoon: Claudia Terpstra
Claudia Terpstra
Claudia Terpstra
Manager Product
Een motivatiebrief en CV kan gestuurd worden naar vacature@nrv.nl t.a.v. Claudia Terpstra.
Vacature Content Marketeer
Contactpersoon: Adrian Baas
Adrian Baas
Manager Marketing
Een motivatiebrief en CV kan gestuurd worden naar marketing@nrv.nl t.a.v. Adrian Baas.
Vacature reisleider Japan
Contactpersoon: Malou Koopmans
Malou Koopmans
Medewerker Customer Experience
Stuur je CV met foto en motivatie naar vacature@nrv.nl t.a.v. Malou Koopmans.
Stage lopen bij NRV
Contactpersoon: Lenie van Tol
Lenie van Tol
C.O.O.
Stuur een motivatiebrief, CV en pasfoto naar vacature@nrv.nl t.a.v. Lenie van Tol.

Zakelijke gegevens

Treubstraat 7
2288 EG Rijswijk
Tel.: 070-3076700
Mail: info@nrv.nl
Kamer van Koophandel: 27289736
BTW-nummer: NL816016719B01
ANVR-ledennummer: 3026
SGR-ledennummer: 3200
NRV werkt samen met reisbureaus. Bent u een reisagent en bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met ons op via het aanmeldformulier reisbureaus.

Staat u als reisagent van NRV geregistreerd? Klik dan hier om in te loggen.

Telefonisch bereikbaar

Onze reisspecialisten zijn ook telefonisch bereikbaar. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 9:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar op het nummer +31 (0)70 3076700. Wij beantwoorden graag uw vragen!

Bankgegevens

ING:
IBAN: NL49INGB0002183287

ABN Amro:
IBAN: NL37ABNA0515107239
 

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam