De olifant, onderdeel van de Big 5
De olifant, onderdeel van de Big 5
Krugerpark
Krugerpark
St. Lucia
St. Lucia
Family Fun Zuid-Afrika
Family Fun Zuid-Afrika
eSwatini
eSwatini

Family Fun Op Safari

Privéreis | 16 dagen v.a. 1774
1599i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
29-04-2022
Reisduur
16 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Kassakorting tot 175 ppi

Voorwaarden

- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groeps- en privéreizen met vertrek t/m december 2022
- Korting is niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
- Korting is niet geldig op onze zelf samenstellen reizen
- Korting is van toepassing op de basis verkoopprijs

Voorwaarden

- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groeps- en privéreizen met vertrek t/m december 2022
- Korting is niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
- Korting is niet geldig op onze zelf samenstellen reizen
- Korting is van toepassing op de basis verkoopprijs
Kassakorting tot 175 ppi
Overnachten in sfeervolle lodges
Relatief kortere reisdagen
Heel veel safari dagen
Overnachten in eSwatini
Lokale vertegenwoordigers 24/7 bereikbaar voor advies en hulp
Inclusief ruimbagage

Op zoek naar de Big Five

Hoe bijzonder is het om in het Krugerpark op zoek te gaan naar olifanten, giraffen, zebra’s en leeuwen? Tijdens deze reis overnacht u in speciaal geselecteerde lodges voor een nog mooiere ervaring . Het programma zit vol hoogtepunten maar heeft een relatief rustig reistempo. Van wild spotten in het Krugerpark naar de bijzondere Panoramaroute met Blyde Canyon en Gods Window. Ook het kleine Koninkrijk eSwatini wordt bezocht. Een reis om nooit te vergeten!

"Mijn dochter heeft precies bijgehouden welke dieren we allemaal hebben gezien in het Krugerpark en het zien van een leeuw was haar hoogtepunt van de reis! "

Mevr. A. Daalder, Dordrecht

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam – Johannesburg

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht naar Johannesburg

U vliegt van Amsterdam naar Johannesburg, waar u de volgende dag aankomt.

DAG
02

Johannesburg

za_al_job_stadszicht.jpg
Aankomst luchthaven Johannesburg
Welkom door onze vertegenwoordiger

Na de landing op de luchthaven van Johannesburg wordt u opgewacht in de aankomsthal voor een Meet & Greet (afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij, kan de Meet & Greet ook de volgende dag plaatsvinden). Tijdens deze Meet & Greet wordt uitleg over de reis gegeven en heeft u de gelegenheid om vragen te stellen. Met een shuttleservice reist u vanaf het vliegveld naar uw hotel op nog geen 15 minuten van de luchthaven.

DAG
03

Johannesburg – Phalaborwa (ca. 500 km)

za_al_pha_omgeving.jpg
Afleveren huurauto bij uw hotel
Afwisselende route richting de provincie Mpumalanga
Maar liefst 2 nachten in sfeervolle logde

In de ochtend heeft u uw Meet & Greet en wordt de huurauto bij het hotel afgeleverd. Via Polokwane rijdt u richting Phalaborwa waar u tegen het middaguur aankomt. Sefapane lodge ligt tegen het Krugerpark aan in het meest noordelijke gedeelte. De aankomende twee nachten overnacht u hier in een leuke familierondavel met 2 slaapkamers indien beschikbaar. Als de kinderen zich vermaken in het zwembad kunt u even bijkomen van een lange reisdag. Voor de kleintjes is er een leuke kidsclub, dus iedereen zal zich vanmiddag goed vermaken.

DAG
04

Kruger Nationaal Park

KE_AL_hippos_in_water_126421280
Vrije dag om op safari te gaan
Mogelijkheid om met eigen auto op safari te gaan
Mogelijkheid om met 4WD en ranger op safari in Krugerpark te gaan

Vandaag een vrije dag om het beroemde Krugerpark te ontdekken. U kunt dat op eigen gelegenheid doen of een safari in een 4WD bij de lodge boeken. Uiteraard probeert u vandaag de imposante ‘Big Five’ in zijn geheel te spotten: een spannende uitdaging. In het private gamereserve organiseren ze ook safari’s op het eigen terrein en bush barbecues. Bij de entree van het park kunt u een fantastische kaart van het park kopen, met daarin ook een lijst met alle dieren die in het Krugerpark leven. Als u geluk heeft gaat u vandaag zeker een aantal van deze dieren zien.

DAG
05

Phalaborwa – Krugerpark – Hazyview (ca. 270 km)

za_krugerpark.jpg
Reizen richting het zuidelijke gedeelte van ’t Krugerpark
Genieten van een selfdrive safari in Kruger
Overnachten aan de rand van het beroemde wildpark

Helaas is er vandaag een einde gekomen aan uw verblijf in het noorden van het Krugerpark en reist u vandaag naar het zuidelijke gedeelte. Vertrek op tijd zodat u met uw eigen auto door het Krugerpark kunt rijden en u voldoende tijd heeft om op tijd bij uw volgende accommodatie aan te komen. U kunt bijvoorbeeld bij de Phalaborwa Gate het park in rijden en dan een mooie safari maken richting de Orpen Gate. Hier verlaat u het park en rijdt op een verharde weg richting Hazyview. In Hazyview verblijft u maar liefst 3 nachten vanwaar u vele leuke excursies kunt maken.

DAG
06

Hazyview & Panoramaroute

ZA_AL_HAZYVIEWPANORAMAROUTE
Genieten van de beroemde Panoramaroute
Bezoek aan Blyde Canyon, Luck Pols en Gods Window
Lekker koffie drinken op één van de koffieplantages

Vandaag is het wellicht een leuk plan om de beroemde Panoramaroute te rijden. De route is een mix van geschiedenis, cultuur en natuur en loopt door het noordoosten van Zuid-Afrika. Via de Blyde Canyon, Bourke’s Luck Potholes en Gods Window komt u uiteindelijk in Pilgrims Rest, waar vroeger de goudmijnen waren. Een spectaculaire dag met veel bezienswaardigheden en bijzondere natuurfenomenen. Einde van de dag bent u weer terug in Hazyview en is het tijd voor een duik in het zwembad of ga een hapje eten in het dorp.

DAG
07

Hazyview

ZA_AL_HAZYVIEW4
Vrije dag in Hazyview
Nog meer wild spotten in het Kruger Nationaal Park (op eigen gelegenheid)
Omgeving ontdekken per paard (optioneel)
Op avontuur in Tree Tops (optioneel)

Vandaag nog een dag in Hazyview zodat u voldoende tijd heeft om de mooie omgeving te ontdekken. Zo kunt u gaan pony rijden of ga op avontuur in Tree Tops, een park waarbij u over hangbruggen wandelt en tussen bomen kunt slingert. Voor alle leeftijden is het hier een groot plezier.

Indien u nog geen genoeg heeft van alle safari dagen kunt u vandaag opnieuw op zoek naar wild met uw eigen huurauto. Het zuidelijke gedeelte van het Krugerpark is weer geheel anders dan het noordelijke gedeelte, dus het zal zeker een mooie dag worden!

DAG
08

Hazyview – eSwatini (voormalig Swaziland) (ca. 300 km)

za_al_zebras_91865657.jpg
Paspoort laten stempelen bij de grens
Overnachten in eSwatini

Vandaag rijdt u richting eSwatini. Wanneer u vroeg opstaat kunt u via de grens van het park naar eSwatini rijden. De hele ochtend dus gamedrive in uw eigen auto! De laatste 100 kilometer reist u door het voormalige Transvaal voor u bij de grens met eSwatini aankomt. Na het passeren van de grens en de douaneformaliteiten rijdt u door het mooie landschap naar uw lodge in eSwatini waar u in de loop van de middag aankomt.

DAG
09

eSwatini (voormalig Swaziland) – St. Lucia (ca. 300 km)

ZA_AL_St. LUCIA1
Vertrek Swatini
Overnachten in gezellige St. Lucia
Boottocht op zoek naar nijlpaarden en krokodillen (optioneel)

In de loop van de ochtend verlaat u het hart van eSwatini. U rijdt naar het zuiden en verlaat eSwatini richting de provincie KwaZulu-Natal. Vanavond overnacht u in het gezellige St. Lucia. Vanuit hier kunt u diverse leuke uitstapjes maken, zoals een boottocht op zoek naar nijlpaarden en krokodillen. Vooral mooi tijdens de zonsondergang!

DAG
10

St. Lucia & Hluhluwe Nationaal Park

za_al_hlu_leeuw.jpg
Vrije dag in St. Lucia
Veel excursiemogelijkheden zoals op safari in Hluhluwe
Genieten van het zwembad en gezellige omgeving

Vandaag heeft u alle tijd om een bezoek te brengen aan het Hluhluwe Nationaal Park om hier met uw eigen auto op zoek te gaan naar de Big Five. Het park is prachtig en kent een groot aantal dieren waaronder de witte neushoorn. Ook kunt u een bezoek brengen aan St. Lucia Wetlands, maak een korte fietstocht of bezoek een Zulu-dorp niet ver van St. Lucia. Er is in ieder geval voldoende te doen!

DAG
11

St. Lucia – Umhlanga (ca. 230 km)

za_al_umhlanga pier.jpg
Lekker genieten van breed strand of zwembad
Twee overnachtingen in het gezellige Umhlanga

Voor u vertrekt kunt u optioneel een traditioneel Zulu-dorp bezoeken. Hierna rijdt u verder naar het zuiden richting Umhlanga waar u in de loop van middag aankomt. Deze badplaats ligt ca. 20 kilometer van Durban en heeft een leuk centrum, heerlijke stranden en een prima uitgaansleven.

U logeert hier de aankomende twee nachten in een heerlijk guesthouse op loopafstand van het strand. Verwacht hier geen ligbedden, maar ongerepte stranden met wilde golven. Maak een heerlijke strandwandeling of geniet van het zwembad. De eigenaren zijn hartelijk en kunnen u precies vertellen waar u ’s avonds lekker kunt eten.

DAG
13

Umhlanga – Drakensbergen (ca. 290 km)

za_al_dra_howickfalls.jpg
Op weg naar nog meer avontuur
Bezoek aan de watervallen van Howick
Maar liefst 2 overnachtingen in de mooie Drakensbergen
Veel excursiemogelijkheden zoals paardrijden, fietsen, hiken, etc.

We laten het strand achter ons en gaan weer op avontuur. U rijdt via de historische stad Pietermaritzburg naar de 95 meter hoge watervallen nabij Howick voor u bij de Drakensbergen aankomt. Dit bergmassief is beroemd vanwege de vele rotstekeningen die zijn achtergelaten door de Bosjesmannen. Deze dagen heeft u alle tijd om de indrukwekkende omgeving beter te leren kennen. Ga wandelen, fietsen, paardrijden of maak een avontuurlijke canopy tour. U zult zich hier geen moment vervelen.

DAG
15

Drakensbergen – Johannesburg – Amsterdam (ca. 400 km)

za_al_goldengate.jpg
Afscheid nemen van bijzonder Afrika
Drop-off huurauto op luchthaven
Vlucht naar Amsterdam

Helaas komt het einde van de reis nu echt in zicht. U verlaat vandaag Drakensbergen om richting de luchthaven van Johannesburg te rijden. U kunt direct terug rijden of uw weg vervolgen via de indrukwekkende Golden Gate. Van hieruit rijdt u via Bethlehem terug naar de luchthaven van Johannesburg voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

DAG
16

Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Aankomst Amsterdam

Einde van een geweldige familievakantie!

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
6 opties
Open+
+Extra's
1 optie
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Vervoersopties
Open+

Wat onze reizigers vinden

15-08-2016

'Een prima rondreis met kinderen. De rij-afstanden waren niet te groot. We verbleven op elke plek minimaal 2 nachten, zodat er altijd een hele dag was om iets te ondernemen. We hebben genoten van de safari''s. Zoals de avondsafari met braai, die al ...

Meer info >

anoniem

16 dagen Family Fun Op Safari: altijd de beste prijs
Internationale vluchten
Luchthaventaxen en heffingen, brandstofheffing, en veiligheidstoeslagen.

Inclusief

Ruimbagage
Shuttleservice Johannesburg luchthaven - hotel
12 dagen huurauto inclusief STLW en SCDW verzekeringen en ongelimiteerd aantal kilometers
Verblijf in goed verzorgde middenklasse of superiorklasse hotels (afhankelijk van uw keuze)
Iedere dag ontbijt
Ontdek het koninkrijk eSwatini
Overnachten in St. Lucia
Geniet van heerlijke stranddagen in Umhlanga
Meet & Greet op de luchthaven van Johannesburg
Digitale Nederlandse routebeschrijving
Nederlandssprekende vertegenwoordiging ter plaatse

Exclusief

Entreegelden: ca. €87 per persoon (omgerekend ca. 1672 ZAR, afhankelijk van de wisselkoers)
Eventuele extra kosten autohuur / drop-off kosten
Eventuele optionele excursies
Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: €2.50 per boeking
Reserveringskosten: €25 per boeking
SGR Bijdrage: €5 per persoon
+Verlengen
6 opties
Open+