neemt je mee
De olifant, onderdeel van de Big 5
De olifant, onderdeel van de Big 5
Krugerpark
Krugerpark
St. Lucia
St. Lucia
Family Fun Zuid-Afrika
Family Fun Zuid-Afrika
Swaziland
Swaziland

Family Fun Op Safari

Privéreis | 17 dagen v.a.
1655i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
03-09-2018
Reisduur
17 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Logeren in kindvriendelijke accommodaties
Geen lange reisdagen
Extra leuke activiteiten voor kinderen
Heel veel safari dagen
Logeren in uniek wildpark in Swaziland
Uitgebreide Nederlandse routebeschrijving

Op zoek naar de Big Five met het hele gezin

Hoe bijzonder is het om met het hele gezin in het Krugerpark te gaan speuren naar olifanten, giraffen, zebra’s en leeuwen? Tijdens deze reis overnacht u in speciaal geselecteerde lodges en familiekamers, ideaal voor een gezin. Het reistempo is relatief rustig, maar het programma is vol hoogtepunten. Van wild spotten in het Krugerpark en in het Hluweluwe National Park, naar de bijzondere Panoramaroute met Blyde Canyon en Gods Window. En het kleine Koninkrijk Swaziland wordt bezocht. Een familiereis om nooit te vergeten!

"Mijn dochter heeft precies bijgehouden welke dieren we allemaal hebben gezien in het Krugerpark en het zien van een leeuw was haar hoogtepunt van de reis! "

Mevr. A. Daalder, Dordrecht

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam – Johannesburg

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht naar Johannesburg

U vliegt van Amsterdam naar Johannesburg, waar u de volgende dag aankomt.

DAG
02

Johannesburg

za_al_job_stadszicht.jpg
Aankomst luchthaven Johannesburg
Welkom door onze vertegenwoordiger
Ontvangst uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving

Na de landing op de luchthaven van Johannesburg wordt u opgewacht in de aankomsthal voor een Meet & Greet (afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij, kan de Meet & Greet ook de volgende dag plaatsvinden). U ontvangt de nodige papieren en verdere uitleg over uw reis, zodat u met een gerust hart verder op reis kunt in Zuid-Afrika. Met een shuttleservice reist u vanaf het vliegveld naar uw hotel op nog geen 15 minuten van de luchthaven.

DAG
03

Johannesburg – Phalaborwa (ca. 500 km)

za_al_pha_omgeving.jpg
Afleveren huurauto bij uw hotel
Afwisselende route richting de provincie Mpumalanga
Maar liefst 2 nachten in sfeervolle logde in familiekamer

In de ochtend heeft u uw Meet & Greet en wordt de huurauto bij het hotel afgeleverd en rijdt u richting Phalaborwa, via Polokwane. Het is een uitstekende weg en tegen het middaguur komt u aan bij de lodge. Sefapane lodge ligt tegen het Krugerpark aan, in het meest noordelijke gedeelte. De aankomende 2 nachten logeert u hier in een leuke familie-rondavel, met 2 slaapkamers. Kinderen lekker het zwembad in en u even bijkomen van een lange reisdag. Voor de kleintjes is er ook een leuke kidsclub, dus iedereen zal zich vanmiddag goed vermaken.

DAG
04

Volle dagsafari met 4WD in Krugerpark

KE_AL_hippos_in_water_126421280
Volle dagsafari in 4WD in KNP
Lunch inbegrepen
Tweede overnachting in Sefapane Lodge

Vandaag gaat dan echt het safari-gedeelte van uw reis beginnen. Al vroeg wordt u gewekt en gaat u met een ranger in een 4WD richting het Krugerpark. Het is slechts een korte rit alvorens u door de poort van het park rijdt en de safari echt gaat beginnen. De lodge heeft voor een lekkere picknick lunch gezorgd, zodat we de hele dag in het park kunnen blijven. Nu is het natuurlijk goed opletten, want de Big Five leeft in het park... dus als u geluk heeft gaat u zeker een aantal van deze dieren zien.

Bij de entree van het park kunt u een fantastische kaart van het park kopen, met daarin ook een lijst met alle dieren die in het Krugerpark leven. Kunt u goed bijhouden wat u vandaag allemaal al hebt gezien.

DAG
05

Phalaborwa – Krugerpark – Hazyview (ca. 260 km)

za_krugerpark.jpg
Reizen richting het zuidelijke gedeelte van ’t Krugerpark
Genieten van een selfdrive safari in Kruger
Logeren aan de rand van het beroemde wildpark

Helaas is er vandaag een einde gekomen aan uw verblijf in het noorden van het Krugerpark en reist u vandaag naar het zuidelijke gedeelte van het Krugerpark. Vertrek op tijd, want de weg is niet altijd even goed en het is vandaag ook leuk om nog een stukje met uw eigen auto door het Krugerpark te rijden. U kunt bijvoorbeeld bij de Phalaborwa Gate het park in rijden en dan een mooie safari te maken richting de Orpen Gate. Hier verlaat u het park en rijdt dan op een verharde weg richting Hazyview.

In Hazyview verblijft u maar liefst 3 nachten, want vanuit hier kunt u vele leuke excursies maken en activiteiten ondernemen. Uiteraard logeert u hier ook weer in een ruime familiekamer!

DAG
06

Hazyview & Panorama Route

ZA_AL_HAZYVIEWPANORAMAROUTE
Genieten van de beroemde Panorama Route
Bezoek aan Blyde Canyon, Luck Pols en Gods Window
Lekker koffie drinken op één van de koffieplantages

Vandaag is het wellicht een leuk plan om de beroemde Panorama Route te rijden. De route is een mix van geschiedenis, cultuur en natuur en loopt door het noordoosten van Zuid-Afrika. Via de Blyde Canyon, Bourke’s Luck Potholes en Gods Window komt u uiteindelijk weer in Pilgrims Rest, waar vroeger de goudmijnen waren. Een spectaculaire dag met veel bezienswaardigheden en bijzondere natuurfenomenen. Einde van de dag bent u weer terug in Hazyview en is het tijd voor een duik in het zwembad of ga een hapje eten in het dorpje.

DAG
07

Hazyview

ZA_AL_HAZYVIEW4
Vrije dag in Hazyview
Mogelijkheid om nogmaals op safari te gaan
Mogelijkheid om paard te rijden
Mogelijkheid om in de touwen te slingeren bij Tree Tops

Vandaag nog een dag in Hazyview want het zou zonde zijn als u niet de tijd zou hebben om één van de volgende activiteiten te ondernemen. Zo kunt u pony rijden of kunt u ’s middags op avontuur gaan in Tree Tops, een park waarbij u over hangbruggen kunt wandelen en tussen bomen kunt slingeren? Voor alle leeftijden is het hier een groot plezier.

Maar ook kunt u er gewoon voor kiezen om vandaag de hele dag op safari te gaan, met uw eigen auto, in het Krugerpark. Het zuidelijke gedeelte van het Krugerpark is echt heel anders dan het noordelijke gedeelte!

DAG
08

Hazyview – Swaziland (ca. 275 km)

za_al_zebras_91865657.jpg
Paspoort laten stempelen bij de grens van Swaziland
Logeren in bijzondere lodge in privé wildpark
Mogelijkheid om fietssafari te maken

Vandaag verlaat u Zuid-Afrika om naar het Koninkrijk Swaziland te rijden. De meeste organisaties laten u logeren in de buurt van Mbawane, maar wij hebben gekozen voor het Mlilwane Wildlife Sanctury. De Big 5 vindt u hier niet, maar er zijn prachtige vogels, antilopen, zebra's, wrattenzwijnen, nijlpaarden, krokodillen en nog veel meer diersoorten te vinden. En het mooiste? Het is hier veel rustiger dan dat u tot heden gewend bent en een ander heel leuk element is dat u er ook een fietssafari kunt maken met een ranger. U logeert hier 2 nachten in het Beehive Restcamp, waarbij u in traditionele hutten logeert, uiteraard met eigen badkamer met douche en toilet. Maar net even anders dan een lodge en dus zeker een leuk extra element voor de reis.

DAG
10

Swaziland – St. Lucia (ca. 325 km)

ZA_AL_St. LUCIA1
Verlaat Swaziland
Logeren in het leuke plaatsje St. Lucia
Maak boottocht op zoek naar Nijlpaarden

In de loop van de ochtend verlaat u het hart van Swaziland. U rijdt naar het zuiden en verlaat Swaziland en rijdt de provincie KwaZulu-Natal binnen. Vanavond logeert u in het gezellige vakantieplaatsje St. Lucia. Vanuit hier kunt u verschillende leuke uitstapjes maken, zoals een boottocht op zoek naar nijlpaarden en krokodillen. Vooral mooi om te maken, tijdens de zonsondergang.

DAG
11

St. Lucia & Hluhluwe nationaal park

za_al_hlu_leeuw.jpg
Vrije dag in St. Lucia
Veel excursiemogelijkheden; snorkelen, Safari in Hluhluwe of fietsen
Genieten van het zwembad en leuke dorpje

Vandaag heeft u alle tijd om een bezoek te brengen aan het Hluhluwe Nationaal Park om hier met uw eigen auto op zoek te gaan naar de Big Five. Het park is prachtig en kent een groot aantal dieren, waaronder de witte neushoorn.
Ook kunt u een bezoek brengen aan St. Lucia Wetlands of misschien is het wel leuk om een korte fietstocht te maken of een bezoek te brengen aan een Zulu-dorpje niet ver van St. Lucia. Er is in ieder geval voldoende te bezoeken en te ontdekken.

DAG
12

St. Lucia – Umhlanga (ca. 235 km)

za_al_umhlanga pier.jpg
Ontmoet de lokale bevolking (optioneel)
Lekker genieten van breed strand of zwembad
Overnachtingen in het (bijna) tropische badplaatsje Umhlanga

Voor u vertrekt kunt u een traditioneel Zulu-dorpje bezoeken. Hierna rijdt u verder naar het zuiden, waar u in de loop van middag in de gezellige badplaats Umhlanga aankomt. Deze badplaats ligt circa 20 kilometer van Durban en heeft een leuk centrum, heerlijke stranden en een prima uitgaansleven.

U logeert hier de aankomende 2 nachten in een heerlijk guesthouse op loopafstand van het strand. Verwacht hier geen ligbedden, maar ongerepte stranden met wilde golven. Maak een heerlijke strandwandeling of geniet van het heerlijke zwembad. De eigenaren zijn hartelijk en kunnen u precies vertellen waar u ’s avonds lekker kunt eten. Uiteraard zorgen we hier (indien mogelijk) ook weer voor een goede familiekamer.

DAG
14

Umhlanga – Drakensbergen (ca. 175 km)

za_al_dra_howickfalls.jpg
Op weg naar nog meer avontuur
Bezoek aan het Mandela monument
Bezoek aan de watervallen van Howick
Maar liefst 2 overnachtingen in de mooie Drakensbergen
Veel excursiemogelijkheden; paardrijden, fietsen, hiken, etc.

We laten het strand achter ons en gaan weer op avontuur. Als eerst rijdt u via de historische stad Pietermaritzburg naar de 95 meter hoge watervallen nabij Howick. De Drakensbergen zijn de volgende stop op uw route. Dit bergmassief is beroemd vanwege de vele rotstekeningen die zijn achtergelaten door de Bosjesmannen. Deze dagen heeft u alle tijd om de indrukwekkende omgeving beter te leren kennen. Ga wandelen, fietsen, paardrijden of maak een avontuurlijke canopy tour. U zult zich hier geen moment vervelen.

DAG
16

Drakensbergen – Johannesburg – Amsterdam (ca. 450 km)

za_al_goldengate.jpg
Afscheid nemen van bijzonder Afrika
Drop-off huurauto op luchthaven
Vlucht naar Amsterdam

Helaas komt het einde van de reis nu toch echt in zicht. U verlaat vandaag Drakensbergen om richting de luchthaven van Johannesburg te rijden. U kunt direct terug rijden of uw weg vervolgen via de indrukwekkende Golden Gate. Van hieruit rijdt u via Bethlehem terug naar de luchthaven van Johannesburg voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

DAG
17

Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Aankomst Amsterdam

Einde van een geweldige familievakantie!

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
11 opties
Open+
+Extra's
3 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+
+Vervoersopties ter plaatse
9 opties
Open+

Wat onze reizigers vinden

15-08-2016

'Een prima rondreis met kinderen. De rij-afstanden waren niet te groot. We verbleven op elke plek minimaal 2 nachten, zodat er altijd een hele dag was om iets te ondernemen. We hebben genoten van de safari''s. Zoals de avondsafari met braai, die al ...

Meer info >

anoniem

17 dagen Family Fun Op Safari: altijd de beste prijs
Intercontinentale vluchten
Luchthaventaxen en heffingen, brandstofheffing, en veiligheidstoeslagen.

Inclusief

Transfer van de luchthaven naar uw eerste hotel
13 dagen huurauto inclusief STLW en SCDW verzekeringen en ongelimiteerd aantal kilometers
Verblijf in goed verzorgde middenklasse of superiorklasse hotels en/of guesthouses (afhankelijk van uw keuze)
Iedere dag ontbijt
Volle dagsafari Krugerpark in 4WD met lunch
Verblijf in het Mlilwane Wildlife Sanctuary
Heerlijke stranddagen in Umhlanga
Meet & Greet service
Uitgebreide Nederlandse routebeschrijving
Nederlandssprekende vertegenwoordiging ter plaatse

Exclusief

Entreegelden Nationale Parken
Eventuele optionele excursies
Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
Reserveringskosten: € 25 per boeking
+Verlengen
11 opties
Open+
+Hotelcategorie
Open+
+Extra's
3 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+
17 dagen Family Fun Op Safari: altijd de beste prijs

Wat onze reizigers vinden

15-08-2016

'Een prima rondreis met kinderen. De rij-afstanden waren niet te groot. We verbleven op elke plek minimaal 2 nachten, zodat er altijd een hele dag was om iets te ondernemen. We hebben genoten van de safari''s. Zoals de avondsafari met braai, die al ...

Meer info >

anoniem

Dagprogramma

DAG
01

Amsterdam – Johannesburg

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht naar Johannesburg

U vliegt van Amsterdam naar Johannesburg, waar u de volgende dag aankomt.

Goed om te weten

Wanneer u met KLM vliegt, zult u dezelfde dag in Johannesburg aankomen, waardoor de reis één dag korter is. Uiteraard houden we hier met uw programma rekening mee. Tevens bieden wij vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.

DAG
02

Johannesburg

za_al_job_stadszicht.jpg
Aankomst luchthaven Johannesburg
Welkom door onze vertegenwoordiger
Ontvangst uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving

Na de landing op de luchthaven van Johannesburg wordt u opgewacht in de aankomsthal voor een Meet & Greet (afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij, kan de Meet & Greet ook de volgende dag plaatsvinden). U ontvangt de nodige papieren en verdere uitleg over uw reis, zodat u met een gerust hart verder op reis kunt in Zuid-Afrika. Met een shuttleservice reist u vanaf het vliegveld naar uw hotel op nog geen 15 minuten van de luchthaven.

DAG
03

Johannesburg – Phalaborwa (ca. 500 km)

za_al_pha_omgeving.jpg
Afleveren huurauto bij uw hotel
Afwisselende route richting de provincie Mpumalanga
Maar liefst 2 nachten in sfeervolle logde in familiekamer

In de ochtend heeft u uw Meet & Greet en wordt de huurauto bij het hotel afgeleverd en rijdt u richting Phalaborwa, via Polokwane. Het is een uitstekende weg en tegen het middaguur komt u aan bij de lodge. Sefapane lodge ligt tegen het Krugerpark aan, in het meest noordelijke gedeelte. De aankomende 2 nachten logeert u hier in een leuke familie-rondavel, met 2 slaapkamers. Kinderen lekker het zwembad in en u even bijkomen van een lange reisdag. Voor de kleintjes is er ook een leuke kidsclub, dus iedereen zal zich vanmiddag goed vermaken.

Goed om te weten

Vanwege beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat u in een andere accommodatie verblijft in plaats van Sefapane Lodge.

DAG
04

Volle dagsafari met 4WD in Krugerpark

KE_AL_hippos_in_water_126421280
Volle dagsafari in 4WD in KNP
Lunch inbegrepen
Tweede overnachting in Sefapane Lodge

Vandaag gaat dan echt het safari-gedeelte van uw reis beginnen. Al vroeg wordt u gewekt en gaat u met een ranger in een 4WD richting het Krugerpark. Het is slechts een korte rit alvorens u door de poort van het park rijdt en de safari echt gaat beginnen. De lodge heeft voor een lekkere picknick lunch gezorgd, zodat we de hele dag in het park kunnen blijven. Nu is het natuurlijk goed opletten, want de Big Five leeft in het park... dus als u geluk heeft gaat u zeker een aantal van deze dieren zien.

Bij de entree van het park kunt u een fantastische kaart van het park kopen, met daarin ook een lijst met alle dieren die in het Krugerpark leven. Kunt u goed bijhouden wat u vandaag allemaal al hebt gezien.

DAG
05

Phalaborwa – Krugerpark – Hazyview (ca. 260 km)

za_krugerpark.jpg
Reizen richting het zuidelijke gedeelte van ’t Krugerpark
Genieten van een selfdrive safari in Kruger
Logeren aan de rand van het beroemde wildpark

Helaas is er vandaag een einde gekomen aan uw verblijf in het noorden van het Krugerpark en reist u vandaag naar het zuidelijke gedeelte van het Krugerpark. Vertrek op tijd, want de weg is niet altijd even goed en het is vandaag ook leuk om nog een stukje met uw eigen auto door het Krugerpark te rijden. U kunt bijvoorbeeld bij de Phalaborwa Gate het park in rijden en dan een mooie safari te maken richting de Orpen Gate. Hier verlaat u het park en rijdt dan op een verharde weg richting Hazyview.

In Hazyview verblijft u maar liefst 3 nachten, want vanuit hier kunt u vele leuke excursies maken en activiteiten ondernemen. Uiteraard logeert u hier ook weer in een ruime familiekamer!

Weetje

Koop bij de entree van het Krugerpark de ‘visitors guide’ (zelf aanwezig in het Nederlands), zodat u alle wegen, restcamps voor lunches en toiletten en dieren van het Krugerpark ziet. Achterin staat zelfs een lijst waarbij je kan bijhouden welke dieren je tijdens de safari’s ziet.

DAG
06

Hazyview & Panorama Route

ZA_AL_HAZYVIEWPANORAMAROUTE
Genieten van de beroemde Panorama Route
Bezoek aan Blyde Canyon, Luck Pols en Gods Window
Lekker koffie drinken op één van de koffieplantages

Vandaag is het wellicht een leuk plan om de beroemde Panorama Route te rijden. De route is een mix van geschiedenis, cultuur en natuur en loopt door het noordoosten van Zuid-Afrika. Via de Blyde Canyon, Bourke’s Luck Potholes en Gods Window komt u uiteindelijk weer in Pilgrims Rest, waar vroeger de goudmijnen waren. Een spectaculaire dag met veel bezienswaardigheden en bijzondere natuurfenomenen. Einde van de dag bent u weer terug in Hazyview en is het tijd voor een duik in het zwembad of ga een hapje eten in het dorpje.

DAG
07

Hazyview

ZA_AL_HAZYVIEW4
Vrije dag in Hazyview
Mogelijkheid om nogmaals op safari te gaan
Mogelijkheid om paard te rijden
Mogelijkheid om in de touwen te slingeren bij Tree Tops

Vandaag nog een dag in Hazyview want het zou zonde zijn als u niet de tijd zou hebben om één van de volgende activiteiten te ondernemen. Zo kunt u pony rijden of kunt u ’s middags op avontuur gaan in Tree Tops, een park waarbij u over hangbruggen kunt wandelen en tussen bomen kunt slingeren? Voor alle leeftijden is het hier een groot plezier.

Maar ook kunt u er gewoon voor kiezen om vandaag de hele dag op safari te gaan, met uw eigen auto, in het Krugerpark. Het zuidelijke gedeelte van het Krugerpark is echt heel anders dan het noordelijke gedeelte!

DAG
08

Hazyview – Swaziland (ca. 275 km)

za_al_zebras_91865657.jpg
Paspoort laten stempelen bij de grens van Swaziland
Logeren in bijzondere lodge in privé wildpark
Mogelijkheid om fietssafari te maken

Vandaag verlaat u Zuid-Afrika om naar het Koninkrijk Swaziland te rijden. De meeste organisaties laten u logeren in de buurt van Mbawane, maar wij hebben gekozen voor het Mlilwane Wildlife Sanctury. De Big 5 vindt u hier niet, maar er zijn prachtige vogels, antilopen, zebra's, wrattenzwijnen, nijlpaarden, krokodillen en nog veel meer diersoorten te vinden. En het mooiste? Het is hier veel rustiger dan dat u tot heden gewend bent en een ander heel leuk element is dat u er ook een fietssafari kunt maken met een ranger. U logeert hier 2 nachten in het Beehive Restcamp, waarbij u in traditionele hutten logeert, uiteraard met eigen badkamer met douche en toilet. Maar net even anders dan een lodge en dus zeker een leuk extra element voor de reis.

Goed om te weten

Wanneer u kiest voor vertrek op 27 juli, 16 november, 21, 23 of 24 december 2017 met de KLM, verblijft u 1 nacht korter in Swaziland. De totale reisduur bedraagt dan 15 dagen. Vanwege beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat u in een hotel verblijft in plaats van Mlilwane Wildlife Sanctury.

DAG
10

Swaziland – St. Lucia (ca. 325 km)

ZA_AL_St. LUCIA1
Verlaat Swaziland
Logeren in het leuke plaatsje St. Lucia
Maak boottocht op zoek naar Nijlpaarden

In de loop van de ochtend verlaat u het hart van Swaziland. U rijdt naar het zuiden en verlaat Swaziland en rijdt de provincie KwaZulu-Natal binnen. Vanavond logeert u in het gezellige vakantieplaatsje St. Lucia. Vanuit hier kunt u verschillende leuke uitstapjes maken, zoals een boottocht op zoek naar nijlpaarden en krokodillen. Vooral mooi om te maken, tijdens de zonsondergang.

DAG
11

St. Lucia & Hluhluwe nationaal park

za_al_hlu_leeuw.jpg
Vrije dag in St. Lucia
Veel excursiemogelijkheden; snorkelen, Safari in Hluhluwe of fietsen
Genieten van het zwembad en leuke dorpje

Vandaag heeft u alle tijd om een bezoek te brengen aan het Hluhluwe Nationaal Park om hier met uw eigen auto op zoek te gaan naar de Big Five. Het park is prachtig en kent een groot aantal dieren, waaronder de witte neushoorn.
Ook kunt u een bezoek brengen aan St. Lucia Wetlands of misschien is het wel leuk om een korte fietstocht te maken of een bezoek te brengen aan een Zulu-dorpje niet ver van St. Lucia. Er is in ieder geval voldoende te bezoeken en te ontdekken.

DAG
12

St. Lucia – Umhlanga (ca. 235 km)

za_al_umhlanga pier.jpg
Ontmoet de lokale bevolking (optioneel)
Lekker genieten van breed strand of zwembad
Overnachtingen in het (bijna) tropische badplaatsje Umhlanga

Voor u vertrekt kunt u een traditioneel Zulu-dorpje bezoeken. Hierna rijdt u verder naar het zuiden, waar u in de loop van middag in de gezellige badplaats Umhlanga aankomt. Deze badplaats ligt circa 20 kilometer van Durban en heeft een leuk centrum, heerlijke stranden en een prima uitgaansleven.

U logeert hier de aankomende 2 nachten in een heerlijk guesthouse op loopafstand van het strand. Verwacht hier geen ligbedden, maar ongerepte stranden met wilde golven. Maak een heerlijke strandwandeling of geniet van het heerlijke zwembad. De eigenaren zijn hartelijk en kunnen u precies vertellen waar u ’s avonds lekker kunt eten. Uiteraard zorgen we hier (indien mogelijk) ook weer voor een goede familiekamer.

DAG
14

Umhlanga – Drakensbergen (ca. 175 km)

za_al_dra_howickfalls.jpg
Op weg naar nog meer avontuur
Bezoek aan het Mandela monument
Bezoek aan de watervallen van Howick
Maar liefst 2 overnachtingen in de mooie Drakensbergen
Veel excursiemogelijkheden; paardrijden, fietsen, hiken, etc.

We laten het strand achter ons en gaan weer op avontuur. Als eerst rijdt u via de historische stad Pietermaritzburg naar de 95 meter hoge watervallen nabij Howick. De Drakensbergen zijn de volgende stop op uw route. Dit bergmassief is beroemd vanwege de vele rotstekeningen die zijn achtergelaten door de Bosjesmannen. Deze dagen heeft u alle tijd om de indrukwekkende omgeving beter te leren kennen. Ga wandelen, fietsen, paardrijden of maak een avontuurlijke canopy tour. U zult zich hier geen moment vervelen.

DAG
16

Drakensbergen – Johannesburg – Amsterdam (ca. 450 km)

za_al_goldengate.jpg
Afscheid nemen van bijzonder Afrika
Drop-off huurauto op luchthaven
Vlucht naar Amsterdam

Helaas komt het einde van de reis nu toch echt in zicht. U verlaat vandaag Drakensbergen om richting de luchthaven van Johannesburg te rijden. U kunt direct terug rijden of uw weg vervolgen via de indrukwekkende Golden Gate. Van hieruit rijdt u via Bethlehem terug naar de luchthaven van Johannesburg voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

DAG
17

Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Aankomst Amsterdam

Einde van een geweldige familievakantie!

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
11 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+
+Extra's
3 opties
Open+

Wat onze reizigers vinden

15-08-2016

'Een prima rondreis met kinderen. De rij-afstanden waren niet te groot. We verbleven op elke plek minimaal 2 nachten, zodat er altijd een hele dag was om iets te ondernemen. We hebben genoten van de safari''s. Zoals de avondsafari met braai, die al ...

Meer info >

anoniem

17 dagen Family Fun Op Safari: altijd de beste prijs
+Vervoersopties ter plaatse
9 opties
Open+

Middenklasse

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij tijdens deze privéreis gebruiken. Bij de naam van het hotel wordt de categorie vermeld, zodat u inzicht krijgt in wat voor soort hotels u tijdens uw rondreis kunt verwachten. De hotels die wij publiceren zijn voorbeeldhotels. Dit betekent dat het soms kan voorkomen dat u in andere hotels verblijft. Uiteraard zijn deze hotels van gelijkwaardige kwaliteit. De hotels worden regelmatig door ons bezocht en gecontroleerd op
service en kwaliteit.

Middenklasse
Johannesburg
The Aviator OR Tambo
Drieenhalve ster
 • ZA_AC_AviatorZW1
 • ZA_AC_AviatorZW2
 • ZA_AC_AviatorKA1
 • ZA_AC_AviatorLO1
 • ZA_AC_AviatorKA3
Een verzorgd hotel niet ver van de luchthaven van Johannesburg. Een uitstekend startpunt om uw rondreis in Zuid-Afrika te beginnen. The Aviator Hotel ligt op slechts 5 tot 10 minuten rijden van de luchthaven van Johannesburg. Er is een receptie/lounge, restaurant waar u 's ochtends kunt genieten van een ontbijtbuffet, bar voor een verkoelend drankje en zwembad met ligbedden. Het hotel heeft verder een fitness,ruimte, pinautomaat en er is gratis WiFi in het gehele hotel. Door het hele hotel vindt u diverse accessoires van en links naar vliegtuigen. Alle kamers zijn voorzien van airco, kluisje, TV, telefoon, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche en toilet. De gratis shuttleservice tussen de luchthaven en het hotel gaat 24 uur per dag op gezette tijden.
Meer info >
Phalaborwa
Sefapane Lodge
Drieenhalve ster
 • Sefapane Lodge
 • Sefapane Lodge
 • Sefapane Lodge
 • Sefapane Lodge
 • Sefapane Lodge
Sefapane Lodge is gelegen bij de ingang van het Kruger Nationaal Park en is hierdoor een ideaal uitgangspunt om het park te bezoeken. Sefapane Lodge heeft Nederlands management en is een prima uitvalsbasis om verschillende safari's te maken en de mooie omgeving te ontdekken! De lodge beschikt over een receptie, lounge met tv-ruimte, restaurant met terras, bar, poolbar en een groot zwembad met ligbedden in een tropische tuin. Kinderen zijn van harte welkom en er worden diverse game drives georganiseerd. Tevens is er een shuttleservice naar de op 2 kilometer afstand gelegen Hans Merensky golfbaan, waar u kunt golfen.
De kamers bevinden zich in typisch Zuid-Afrikaanse Rondavels, dit zijn huisjes voorzien van rieten daken.
De standaard Rondavels hebben airco, kluisje, koelkast, koffie- en theefaciliteiten een veranda met zitje en een badkamer met douche en haardroger.
De Deluxe Rondavales hebben dezelfde faciliteiten, maar zijn ruimer van opzet en hebben een aparte zithoek met 2 stoelen.
De Familie Rondaveles zijn uitstekend voor families met kinderen, de rondaveles zijn van alle gemakken voorzien en hebben 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een stapelbed.

Sefapane heeft ook leuke safari-huizen, welke geschikt zijn voor families en gezelschappen tussen de 5 en 10 personen. De huizen zijn voorzien van een grote woonkamer, keuken, diverse slaapkamers en badkamers. De benedenverdieping heeft geheel afgesloten slaapkamers. De eerste verdieping is één grote, niet geheel afgesloten, slaapkamer met meerdere bedden.
Meer info >
Hazyview & Graskop
Hamilton Parks Country Lodge
Driesterren
 • Hamilton Parks
 • Hamilton Parks Country Lodge
 • Hamilton Parks Country Lodge
 • Hamilton Parks Country Lodge
 • ZA_AC_HamiltonBA1
Hamilton Parks is een gezellige country lodge, waar u zich al snel thuis zal voelen. Een uitstekende locatie om het beroemde Krugerpark te bezoeken, het park ligt namelijk op nog geen 25 minuten van het de lodge. Deze persoonlijke country lodge heeft een gezellige lounge met een open haard, vele boeken en een dient als huiskamer voor alle gasten. Daarnaast is er een eetzaal aan het terras, vanwaar u zo naar het zwembad loopt. Het zwembad ligt in een mooie tuin met een gezellige bar, waar u in de namiddag kunt genieten van een drankje. De 22 kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van ventilator, minibar, kluisje, koffie- en theefaciliteiten, goede badkamer en een veranda met een zitje. De lodge beschikt tevens over familiekamers (maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen).
Meer info >
Swaziland
Mlilwane Wildlife Sanctuary
Driesterren
 • za_mlilwane_ex4.jpg
 • za_mlilwane_res.jpg
 • za_mlilwane_ex.jpg
 • za_mlilwane_ka.jpg
 • za_mlilwane_ex3.jpg
Mlilwane Wildlife Sanctuary ligt Ezulwini Vallei, "Vallei der hemelen". Mlilwane Wilfdlife Sanctuary is één van de Big Game parken in Swaziland. Het park bestaat uit een noordelijk gedeelte en een zuidelijk gedeelte en is ongeveer 4.560 hectare groot. De accommodatie beschikt over een restaurant en er is een zwembad aanwezig. Het restaurant Hippo Haunt kijkt uit over een nijlpaardenbad en heeft een à-la-cartemenu en gasten kunnen ook genieten van een drankje. Tevens biedt Mlilwane verschillende activiteiten zoals wandelen, paardrijden, mountainbiken en safari-ritten aan. Elke accommodatie heeft een douche, koffie- en theefaciliteiten, beddengoed en handdoeken. De En Suite Beehive Hut is een traditioneel gebouwde hut in de vorm van een koepel. Deze hutten zijn beschikbaar voor maximaal 2 personen, het is niet mogelijk om een extra bed bij te zetten.
Meer info >
St. Lucia
12
Rhino Coast Guesthouse
Driesterren
 • Zwembad Rhino Coast Guesthouse St. Lucia Nationaal Park Zuid Afrika
 • Kamer Rhino Coast Guesthouse St. Lucia Nationaal Park Zuid Afrika
 • Overzicht Rhino Coast Guesthouse St. Lucia Nationaal Park Zuid Afrika
 • Kamer Rhino Coast Guesthouse St. Lucia Nationaal Park Zuid Afrika
 • Rhino Guest House exterieur
Een gezellige familie Bed & Breakfast , waar u zich al snel zal thuis voelen. Vanuit deze Bed & Breakfast kunt u eenvoudig de vele uitstapjes maken en genieten van het gezellige plaatsje St. Lucia. Persoonlijke service en aandacht zijn hier erg belangrijk. De Bed & Breakfast beschikt over een grote woonkamer met TV, terras waar 's ochtends het ontbijt wordt geserveerd en een klein zwembad. De 8 ruim opgezette kamers zijn voorzien van airco, minibar, koffie- en theefaciliteiten, badkamer met douche en klein terrasje.
Meer info >
Forest Lodge
Driesterren
 • forest.jpg
Een fijne guesthouse met een gemoedelijk sfeer, gelegen aan de rand van St. Lucia te midden het groen. Forest Lodge is van dezelfde eigenaren als Rhino Guesthouse, waar we al jaren met veel plezier mensen onderbrengen. Een heerlijke plek dus op een centrale locatie in St. Lucia, met een uitstekende service. In de lodge vindt u een kleine receptie, waar u ook uitstekende leuke excursies en safari's in Hluhluwe nationaal park kunt boeken. Verder is er een ontbijtrestaurant en een heerlijk zwembad met ligbedden in een tropische tuin. De 14 kamers zijn allemaal voorzien van airco, kluisje, koffie- & theefaciliteiten en een badkamer met douche. Tevens hebben ze allemaal toegang tot het houten dek/terras.
Meer info >
Umhlanga, Salt Rock & Balito
The Honey Pot Guesthouse
Driesterren
 • Kamer The Honey Pot Guesthouse Durban Zuid Afrika
 • Lobby The Honey Pot Guesthouse Durban Zuid Afrika
 • Tuin The Honey Pot Guesthouse Durban Zuid Afrika
 • Zwembad The Honey Pot Guesthouse Durban Zuid Afrika
 • Honey Pot kamer 2
The Honey Pot is een zeer sfeervolle accommodatie, waar u na een dagje strand of een bijzondere excursie kunt u nagenieten bij het zwembad. Tijdens de warme zwoele Zuid Afrikaanse avonden kunt u gebruik maken van de Braai (BBQ) in de tuin met zwembad. Het strand en Umhlanga Village bevinden zich op 800 meter van het hotel. Umhlanga ligt op circa 20 minuten rijden ten Noorden van Durban. In de nabije omgeving vindt u La Lucia met een up-market Shoppingmall. Vanuit het hotel kunt u onder andere Valley of 1000 Hills, Assagay Safari Park, Crocodile Park, Umgeni Bird Park, Botanical Gardens, Sea World en Sharks Board bezichtigen. The Honey Pot hotel beschikt over een receptie met kluisjes, een patio met uitzicht op de Indische Oceaan waar het ontbijt geserveerd wordt, bar/cocktail lounge, Braai (BBQ) mogelijkheden in de tuin, picknickmand verkrijgbaar, internetvoorzieningen, wasservice en parkeergelegenheid. Er zijn 4 goed verzorgde kamers, die alle voorzien zijn van airco, magnetron, telefoon, TV, radio, koffie- en theefaciliteiten, badkamer met bad en/of douche en een privé entree. Elke kamer is gelegen aan de tuin, waar u heerlijk kunt zitten en genieten van de rustige omgeving. Er is ook een uitstekende familiekamer, welke ruimer van opzet is.
Meer info >
Drakensbergen (Bergville/Winterton)
Ardmore Guest Farm
Driesterren
 • Ardmore Guest Farm
 • Ardmore Guest Farm
 • Ardmore Guest Farm
 • Ardmore Guest Farm
 • ZA_AC_ardmoreBA1
Ardmore Guestfarm is een gezellige oude boerderij met een prachtige ligging in de Drakensbergen. Hier laten de eigenaren Sue en Paul Ross u al snel thuis voelen. Geniet op de veranda van een kopje thee, neem een duik in het zwembad of ga paardrijden, mountainbiken of wandelen in de indrukwekkende omgeving. De guestfarm ligt in het zuidelijke gedeelte van de Drakensbergen in de Champagne Vallei. Durban ligt op ongeveer 2,5 uur rijden en naar Johannesburg is het ongeveer 3,5 uur rijden. In het hoofdgebouw vindt u een kleine receptie, gezellige bar met een grote open haard, restaurant waar u kunt genieten van een uitstekende lokale maaltijd, lekker zwembad met ligbedden, tv-ruimte, kleine sportruimte, tafeltennis, poolbiljart en volleybal. De verzorgde Gardenview Cottages liggen allemaal in de mooie tuin en zijn voorzien van ventilator, koffie- en theefaciliteiten, open haard en een badkamer met douche. Verder zijn er ook uitstekende familiecottages, welke ruim van opzet zijn en 2 en 3 slaapkamers hebben, een lounge met open haard en een badkamer met douche.
Meer info >

Verlengen

Nog meer zien? Verleng uw rondreis vooraf in een boeiende stad. ( 1 t/m 6 van 11 opties )
Wanneer u met Emirates via Dubai vliegt, bieden wij u de mogelijkheid om een 3-daagse of 4-daags verblijf bij te boeken in de wereldstad Dubai. Dubai is een intrigerende stad vol contrasten. Oude culturen gaan hand in hand met modern comfort. Ontdek het hoogste gebouw ter wereld en ‘shop till you drop’ in de grootste en meest luxe winkelcentra. Of ga op zoek naar de authentieke Arabische wereld met haar goud- en specerijenmarkten en traditionele show schepen. Een paar dagen verlengen in Dubai is een mooie aanvulling op uw rondreis.

Eveneens bieden wij de mogelijkheid om een stop-over te maken van 3 dagen/2 nachten in de stad Abu Dhabi. Laat u inspireren door de vele activiteiten die deze bruisende stad te beiden heeft. Van een bezoek aan de grootste moskee in de Verenigde Arabische Emiraten, tot shoppen in een van de enorme shopping malls. Ook kunt de stad ontdekken met de Hop-on Hop-off Bus die u langs bezienswaardigheden brengt. U kunt dit verblijf bijboeken indien u vliegt met Etihad Airways.

Klik op ‘boek nu’ onder ‘data & prijzen’ en u kunt zien wat de meerprijs is op de vertrekdatum van uw keuze.
ae_al_dubai_marina_116557324.jpg
Dubai - 3 dagen J5 Port Saeed Hotel
Driesterren
Dit hotel biedt u luxe en uitstekende faciliteiten en ligt in het hart van Dubai. Op slechts drie kilometer van de luchthaven en tien kilometer van het World Trade Center. Op loopa...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.116
AE_AL_PromenadeDubai
Dubai - 3 dagen Movenpick Jumeirah Beach
Vijfsterren
Geniet tijdens uw verblijf in Dubai van de luxe van Hotel Movenpick Jumeirah Beach. Het hotel ligt op slechts 1 minuut lopen van de stranden van de Perzische Golf. Het hotel biedt ...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.275
ae_al_centrumdubai.jpg
Dubai - 4 dagen J5 Port Saeed Hotel
Driesterren
Dit hotel biedt u luxe en uitstekende faciliteiten en ligt in het hart van Dubai. Op slechts drie kilometer van de luchthaven en tien kilometer van het World Trade Center. Op loopa...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.181
AE_AL_dubai_145723367
Dubai - 4 dagen Mövenpick Jumeirah Beach
Vijfsterren
Geniet tijdens uw verblijf in Dubai van de luxe van Hotel Movenpick Jumeirah Beach. Het hotel ligt op slechts 1 minuut lopen van de stranden van de Perzische Golf. Het hotel biedt ...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.438
auh_al_mosque.jpg
Abu Dhabi - 3 dagen City Season Al Hamra
Viersterren
Een comfortabel hotel voor uw verblijf in Abu Dhabi. Het hotel is gunstig gelegen, vlakbij de Abu Dhabi Mall en de Abu Dhabi Corniche. City Season Al Hamra is een prima stadshotel ...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.151
Abu Dhabi
Abu Dhabi - 3 dagen Crowne Plaza Yas
Viersterren
Crowne Plaza Yas is een heerlijk hotel nabij het majestueuze witte Yas Beach. In dit hotel kunt u heerlijk ontspannen en genieten van alle luxe en comfort. Er is een uitgebreide sp...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.97
Geniet langer en verleng uw rondreis ( 7 t/m 11 van 11 opties )
Na afloop van uw rondreis een paar dagen heerlijk relaxen aan een tropisch strand? Kies dan voor de paradijselijke zandstranden van de Mauritius. Een tropisch droomeiland waar u heerlijk kunt genieten en ontspannen. Onder ‘data & prijzen’ en vervolgens ‘boek nu’ kunt u de meerprijs bekijken en naar wens nachten bijboeken.
ms_ac_palmistep3.jpg
Trou Aux Biches - Le Palmiste Resort & Spa
Driesterren
Le Palmiste Resort & Spa is een heerlijk vakantieresort waar u zich meteen thuis zult voelen. Een relaxte atmosfeer, een exotische tuin en het hagelwitte strand van van Trou aux Bi...
Meer info
meerprijs
v.a.829
ms_ac_mauricia_300x200.jpg
Grand Baie - Mauricia Beachcomber
Viersterren
Een geweldig 4-sterren resort aan de noordkust van Mauritius. Relaxt, gemoedelijk en modern. Mauricia Beachcomber is in Mediterraanse stijl ingericht en ruim opgezet. De lichte ele...
Meer info
meerprijs
v.a.967
ms_hot_trouaux_300x200.jpg
Trou Aux Biches - Trou Aux Biches Resort
Vijfsterren
Een prachtige baai met wit strand, een turquoise lagune met kristalhelder water en een tropische groene tuin van wel 35-hectare. Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa is ee...
Meer info
meerprijs
v.a.1075
ms_ac_jalsap3.jpg
Poste Lafayette - Jalsa Beach hotel
Viersterren
Jalsa Beach Hotel & Spa is de ideale keuze voor een rustige en ontspannen vakantie op Mauritius. Gelegen aan de noordoost kant van het tropische eiland, met prachtige uitzicht over...
Meer info
meerprijs
v.a.867
verlfoto0-1200x900.jpg
Trou Aux Biches - Be Cosy
Driesterren
De ligging vlakbij één van de mooiste hagelwitte stranden maakt Be Cosy apart hotel een uitstekende keuze voor een verblijf op Mauritius. Een warm welkom en het horen van het gerui...
Meer info
meerprijs
v.a.787
17 dagen Family Fun Op Safari: altijd de beste prijs

Extra's

Haal nog meer uit uw reis door het bijboeken van optionele vervoer- en verblijfsopties. Klik op boeken bij ‘data & prijzen’ en u ziet precies wat de kosten zijn. Ook kunt u alle excursiemogelijkheden bekijken, die u vooraf kunt bijboeken (en betalen).
Excursies (vooraf betalen) ( 1 t/m 1 van 3 opties )
za_alg_exc.jpg
Excursiepakket Family Fun Op Safari
Tijdens deze rondreis kunt u verschillende excursies maken, welke uw reis nog bijzonderder maken. NRV heeft bij deze reis een selectie gemaakt van excursies die u eigenlijk niet ma...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.54
Excursies (ter plaatse boeken en betalen) ( 2 t/m 3 van 3 opties )
Kruger Nationaal Park - Op zoek naar de Big Five
Het Kruger National Park met 19.685 vierkante kilometer is het grootste en bekendste wildpark in Zuid-Afrika, met de grootste verscheidenheid aan wilde dieren in Afrika. In het Kruger National Park heeft u grote kans om de Big Five, bestaande uit leeuw, luipaard, olifant, buffel en neushoorn, te spotten. Zo heeft u na het bezoek aan één park de Big Five gezien!
...
Swaziland - Swazi dans
Swaziland heeft 1.136.300 inwoners waarvan de meeste mensen Swazi zijn. De Swazi's zijn open en vriendelijke mensen en leven op een traditionele manier. Tijdens uw reis kunt u een bezoek brengen aan een traditioneel dorp. U ziet dan hoe de Swazi's leven en u kunt ook kennis maken met de Swazi dans en zang dat erg imponerend en krachtig is.
...
 • Beoordelingen (2)
 • Reisverslagen (31)
9

Vertrekdatum: 11-07-2017

Reviewdatum: 26-12-2017

Wij hebben een geweldige reis naar het prachtige Zuid Afrika gehad. We zijn zeer tevreden over NRV Reizen. Met name de accommodaties waren top!

R Wieringa

9

Vertrekdatum: 15-08-2016

'Een prima rondreis met kinderen. De rij-afstanden waren niet te groot. We verbleven op elke plek minimaal 2 nachten, zodat er altijd een hele dag was om iets te ondernemen. We hebben genoten van de safari''s. Zoals de avondsafari met braai, die al inbegrepen was bij de reis. Echt top! In plaats van de cultural village tour werd ons ter plaatse een ochtendsafari aangeboden. Natuurlijk ook heel leuk, maar helaas hebben we hierdoor geen cultural village tour gedaan. '

anoniem