neemt je mee
De olifant, onderdeel van de Big 5
De olifant, onderdeel van de Big 5
Krugerpark
Krugerpark
St. Lucia
St. Lucia
Family Fun Zuid-Afrika
Family Fun Zuid-Afrika
eSwatini
eSwatini

Family Fun Op Safari

Privéreis | 15 dagen v.a. 1823
1648i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
30-04-2019
Reisduur
15 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Privéreizen Sale tot 175 ppi

Voorwaarden

- Geldig tot en met 20 november 2018
- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van privéreizen bij vertrek tot en met oktober 2019
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte

Voorwaarden

- Geldig tot en met 20 november 2018
- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van privéreizen bij vertrek tot en met oktober 2019
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
Privéreizen Sale tot 175 ppi
Overnachten in kindvriendelijke accommodaties
Extra leuke activiteiten voor kinderen
Relatief kortere reisdagen
Heel veel safari dagen
Overnachten in eSwatini (voormalig Swaziland)
Digitale Nederlandse routebeschrijving

Op zoek naar de Big Five met het hele gezin

Hoe bijzonder is het om met het hele gezin in het Krugerpark op zoek te gaan naar olifanten, giraffen, zebra’s en leeuwen? Tijdens deze reis overnacht u in speciaal geselecteerde lodges ideaal voor een gezin. Het programma zit vol hoogtepunten maar heeft een relatief rustig reistempo. Van wild spotten in het Krugerpark naar de bijzondere Panoramaroute met Blyde Canyon en Gods Window. Ook het kleine Koninkrijk eSwatini wordt bezocht. Een familiereis om nooit te vergeten!

"Mijn dochter heeft precies bijgehouden welke dieren we allemaal hebben gezien in het Krugerpark en het zien van een leeuw was haar hoogtepunt van de reis! "

Mevr. A. Daalder, Dordrecht

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam – Johannesburg

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht naar Johannesburg

U vliegt van Amsterdam naar Johannesburg, waar u de volgende dag aankomt.

DAG
02

Johannesburg

za_al_job_stadszicht.jpg
Aankomst luchthaven Johannesburg
Welkom door onze vertegenwoordiger

Na de landing op de luchthaven van Johannesburg wordt u opgewacht in de aankomsthal voor een Meet & Greet (afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij, kan de Meet & Greet ook de volgende dag plaatsvinden). Tijdens deze Meet & Greet wordt uitleg over de reis gegeven en heeft u de gelegenheid om vragen te stellen. Met een shuttleservice reist u vanaf het vliegveld naar uw hotel op nog geen 15 minuten van de luchthaven.

DAG
03

Johannesburg – Phalaborwa (ca. 500 km)

za_al_pha_omgeving.jpg
Afleveren huurauto bij uw hotel
Afwisselende route richting de provincie Mpumalanga
Maar liefst 2 nachten in sfeervolle logde

In de ochtend heeft u uw Meet & Greet en wordt de huurauto bij het hotel afgeleverd. Via Polokwane rijdt u richting Phalaborwa waar u tegen het middaguur aankomt. Sefapane lodge ligt tegen het Krugerpark aan in het meest noordelijke gedeelte. De aankomende twee nachten overnacht u hier in een leuke familierondavel met 2 slaapkamers indien beschikbaar. Als de kinderen zich vermaken in het zwembad kunt u even bijkomen van een lange reisdag. Voor de kleintjes is er een leuke kidsclub, dus iedereen zal zich vanmiddag goed vermaken.

DAG
04

Kruger Nationaal Park

KE_AL_hippos_in_water_126421280
Vrije dag om op safari te gaan
Mogelijkheid om met eigen auto op safari te gaan
Mogelijkheid om met 4WD en ranger op safari in Krugerpark te gaan

Vandaag een vrije dag om het beroemde Krugerpark te ontdekken. U kunt dat op eigen gelegenheid doen of een safari in een 4WD bij de lodge boeken. Uiteraard probeert u vandaag de imposante ‘Big Five’ in zijn geheel te spotten: een spannende uitdaging. In het private gamereserve organiseren ze ook safari’s op het eigen terrein en bush barbecues. Bij de entree van het park kunt u een fantastische kaart van het park kopen, met daarin ook een lijst met alle dieren die in het Krugerpark leven. Als u geluk heeft gaat u vandaag zeker een aantal van deze dieren zien.

DAG
05

Phalaborwa – Krugerpark – Hazyview (ca. 270 km)

za_krugerpark.jpg
Reizen richting het zuidelijke gedeelte van ’t Krugerpark
Genieten van een selfdrive safari in Kruger
Overnachten aan de rand van het beroemde wildpark

Helaas is er vandaag een einde gekomen aan uw verblijf in het noorden van het Krugerpark en reist u vandaag naar het zuidelijke gedeelte. Vertrek op tijd zodat u met uw eigen auto door het Krugerpark kunt rijden en u voldoende tijd heeft om op tijd bij uw volgende accommodatie aan te komen. U kunt bijvoorbeeld bij de Phalaborwa Gate het park in rijden en dan een mooie safari maken richting de Orpen Gate. Hier verlaat u het park en rijdt op een verharde weg richting Hazyview. In Hazyview verblijft u maar liefst 3 nachten vanwaar u vele leuke excursies kunt maken.

DAG
06

Hazyview & Panoramaroute

ZA_AL_HAZYVIEWPANORAMAROUTE
Genieten van de beroemde Panoramaroute
Bezoek aan Blyde Canyon, Luck Pols en Gods Window
Lekker koffie drinken op één van de koffieplantages

Vandaag is het wellicht een leuk plan om de beroemde Panoramaroute te rijden. De route is een mix van geschiedenis, cultuur en natuur en loopt door het noordoosten van Zuid-Afrika. Via de Blyde Canyon, Bourke’s Luck Potholes en Gods Window komt u uiteindelijk in Pilgrims Rest, waar vroeger de goudmijnen waren. Een spectaculaire dag met veel bezienswaardigheden en bijzondere natuurfenomenen. Einde van de dag bent u weer terug in Hazyview en is het tijd voor een duik in het zwembad of ga een hapje eten in het dorp.

DAG
07

Hazyview

ZA_AL_HAZYVIEW4
Vrije dag in Hazyview
Nog meer wild spotten in het Kruger Nationaal Park (op eigen gelegenheid)
Omgeving ontdekken per paard (optioneel)
Op avontuur in Tree Tops (optioneel)

Vandaag nog een dag in Hazyview zodat u voldoende tijd heeft om de mooie omgeving te ontdekken. Zo kunt u gaan pony rijden of ga op avontuur in Tree Tops, een park waarbij u over hangbruggen wandelt en tussen bomen kunt slingert. Voor alle leeftijden is het hier een groot plezier.

Indien u nog geen genoeg heeft van alle safari dagen kunt u vandaag opnieuw op zoek naar wild met uw eigen huurauto. Het zuidelijke gedeelte van het Krugerpark is weer geheel anders dan het noordelijke gedeelte, dus het zal zeker een mooie dag worden!

DAG
08

Hazyview – eSwatini (voormalig Swaziland) (ca. 300 km)

za_al_zebras_91865657.jpg
Paspoort laten stempelen bij de grens
Overnachten in eSwatini

Vandaag rijdt u richting eSwatini. Wanneer u vroeg opstaat kunt u via de grens van het park naar eSwatini rijden. De hele ochtend dus gamedrive in uw eigen auto! De laatste 100 kilometer reist u door het voormalige Transvaal voor u bij de grens met eSwatini aankomt. Na het passeren van de grens en de douaneformaliteiten rijdt u door het mooie landschap naar uw lodge in eSwatini waar u in de loop van de middag aankomt.

DAG
09

eSwatini (voormalig Swaziland) – St. Lucia (ca. 300 km)

ZA_AL_St. LUCIA1
Vertrek Swatini
Overnachten in gezellige St. Lucia
Boottocht op zoek naar nijlpaarden en krokodillen (optioneel)

In de loop van de ochtend verlaat u het hart van eSwatini. U rijdt naar het zuiden en verlaat eSwatini richting de provincie KwaZulu-Natal. Vanavond overnacht u in het gezellige St. Lucia. Vanuit hier kunt u diverse leuke uitstapjes maken, zoals een boottocht op zoek naar nijlpaarden en krokodillen. Vooral mooi tijdens de zonsondergang!

DAG
10

St. Lucia & Hluhluwe Nationaal Park

za_al_hlu_leeuw.jpg
Vrije dag in St. Lucia
Veel excursiemogelijkheden zoals op safari in Hluhluwe
Genieten van het zwembad en gezellige omgeving

Vandaag heeft u alle tijd om een bezoek te brengen aan het Hluhluwe Nationaal Park om hier met uw eigen auto op zoek te gaan naar de Big Five. Het park is prachtig en kent een groot aantal dieren waaronder de witte neushoorn. Ook kunt u een bezoek brengen aan St. Lucia Wetlands, maak een korte fietstocht of bezoek een Zulu-dorp niet ver van St. Lucia. Er is in ieder geval voldoende te doen!

DAG
11

St. Lucia – uMlanga (ca. 235 km)

za_al_umhlanga pier.jpg
Lekker genieten van breed strand of zwembad
Twee overnachtingen in het gezellige uMhlanga

Voor u vertrekt kunt u optioneel een traditioneel Zulu-dorp bezoeken. Hierna rijdt u verder naar het zuiden richting uMlanga waar u in de loop van middag aankomt. Deze badplaats ligt ca. 20 kilometer van Durban en heeft een leuk centrum, heerlijke stranden en een prima uitgaansleven.

U logeert hier de aankomende twee nachten in een heerlijk guesthouse op loopafstand van het strand. Verwacht hier geen ligbedden, maar ongerepte stranden met wilde golven. Maak een heerlijke strandwandeling of geniet van het zwembad. De eigenaren zijn hartelijk en kunnen u precies vertellen waar u ’s avonds lekker kunt eten.

DAG
13

Umhlanga – Drakensbergen (ca. 240 km)

za_al_dra_howickfalls.jpg
Op weg naar nog meer avontuur
Bezoek aan de watervallen van Howick
Maar liefst 2 overnachtingen in de mooie Drakensbergen
Veel excursiemogelijkheden zoals paardrijden, fietsen, hiken, etc.

We laten het strand achter ons en gaan weer op avontuur. U rijdt via de historische stad Pietermaritzburg naar de 95 meter hoge watervallen nabij Howick voor u bij de Drakensbergen aankomt. Dit bergmassief is beroemd vanwege de vele rotstekeningen die zijn achtergelaten door de Bosjesmannen. Deze dagen heeft u alle tijd om de indrukwekkende omgeving beter te leren kennen. Ga wandelen, fietsen, paardrijden of maak een avontuurlijke canopy tour. U zult zich hier geen moment vervelen.

DAG
15

Drakensbergen – Johannesburg – Amsterdam (ca. 500 km)

za_al_goldengate.jpg
Afscheid nemen van bijzonder Afrika
Drop-off huurauto op luchthaven
Vlucht naar Amsterdam

Helaas komt het einde van de reis nu echt in zicht. U verlaat vandaag Drakensbergen om richting de luchthaven van Johannesburg te rijden. U kunt direct terug rijden of uw weg vervolgen via de indrukwekkende Golden Gate. Van hieruit rijdt u via Bethlehem terug naar de luchthaven van Johannesburg voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

DAG
16

Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Aankomst Amsterdam

Einde van een geweldige familievakantie!

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
11 opties
Open+
+Extra's
1 optie
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Vervoersopties
Open+

Wat onze reizigers vinden

15-08-2016

'Een prima rondreis met kinderen. De rij-afstanden waren niet te groot. We verbleven op elke plek minimaal 2 nachten, zodat er altijd een hele dag was om iets te ondernemen. We hebben genoten van de safari''s. Zoals de avondsafari met braai, die al ...

Meer info >

anoniem

15 dagen Family Fun Op Safari: altijd de beste prijs
Intercontinentale vluchten
Luchthaventaxen en heffingen, brandstofheffing, en veiligheidstoeslagen.

Inclusief

Shuttleservice luchthaven - hotel
12 dagen huurauto inclusief STLW en SCDW verzekeringen en ongelimiteerd aantal kilometers
Verblijf in goed verzorgde middenklasse of superiorklasse hotels en/of guesthouses (afhankelijk van uw keuze)
Iedere dag ontbijt
Ontdek het koninkrijk eSwatini
Overnachten in St. Lucia
Geniet van heerlijke stranddagen in uMlanga
Meet & Greet op de luchthaven van Johannesburg
Digitale Nederlandse routebeschrijving
Nederlandssprekende vertegenwoordiging ter plaatse

Exclusief

Entreegelden Nationale Parken
Eventuele extra kosten autohuur / drop-off kosten
Eventuele optionele excursies
Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
Reserveringskosten: € 25 per boeking
+Verlengen
11 opties
Open+
+Hotelcategorie
Open+
+Extra's
1 optie
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
15 dagen Family Fun Op Safari: altijd de beste prijs

Wat onze reizigers vinden

15-08-2016

'Een prima rondreis met kinderen. De rij-afstanden waren niet te groot. We verbleven op elke plek minimaal 2 nachten, zodat er altijd een hele dag was om iets te ondernemen. We hebben genoten van de safari''s. Zoals de avondsafari met braai, die al ...

Meer info >

anoniem

Dagprogramma

DAG
01

Amsterdam – Johannesburg

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vlucht naar Johannesburg

U vliegt van Amsterdam naar Johannesburg, waar u de volgende dag aankomt.

Goed om te weten

Wanneer u met KLM vliegt, zult u dezelfde dag in Johannesburg aankomen, waardoor de reis één dag korter is. Uiteraard houden we hier met uw programma rekening mee. Tevens bieden wij vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.

DAG
02

Johannesburg

za_al_job_stadszicht.jpg
Aankomst luchthaven Johannesburg
Welkom door onze vertegenwoordiger

Na de landing op de luchthaven van Johannesburg wordt u opgewacht in de aankomsthal voor een Meet & Greet (afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij, kan de Meet & Greet ook de volgende dag plaatsvinden). Tijdens deze Meet & Greet wordt uitleg over de reis gegeven en heeft u de gelegenheid om vragen te stellen. Met een shuttleservice reist u vanaf het vliegveld naar uw hotel op nog geen 15 minuten van de luchthaven.

DAG
03

Johannesburg – Phalaborwa (ca. 500 km)

za_al_pha_omgeving.jpg
Afleveren huurauto bij uw hotel
Afwisselende route richting de provincie Mpumalanga
Maar liefst 2 nachten in sfeervolle logde

In de ochtend heeft u uw Meet & Greet en wordt de huurauto bij het hotel afgeleverd. Via Polokwane rijdt u richting Phalaborwa waar u tegen het middaguur aankomt. Sefapane lodge ligt tegen het Krugerpark aan in het meest noordelijke gedeelte. De aankomende twee nachten overnacht u hier in een leuke familierondavel met 2 slaapkamers indien beschikbaar. Als de kinderen zich vermaken in het zwembad kunt u even bijkomen van een lange reisdag. Voor de kleintjes is er een leuke kidsclub, dus iedereen zal zich vanmiddag goed vermaken.

Goed om te weten

Vanwege beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat u in een andere accommodatie verblijft in plaats van Sefapane Lodge.

DAG
04

Kruger Nationaal Park

KE_AL_hippos_in_water_126421280
Vrije dag om op safari te gaan
Mogelijkheid om met eigen auto op safari te gaan
Mogelijkheid om met 4WD en ranger op safari in Krugerpark te gaan

Vandaag een vrije dag om het beroemde Krugerpark te ontdekken. U kunt dat op eigen gelegenheid doen of een safari in een 4WD bij de lodge boeken. Uiteraard probeert u vandaag de imposante ‘Big Five’ in zijn geheel te spotten: een spannende uitdaging. In het private gamereserve organiseren ze ook safari’s op het eigen terrein en bush barbecues. Bij de entree van het park kunt u een fantastische kaart van het park kopen, met daarin ook een lijst met alle dieren die in het Krugerpark leven. Als u geluk heeft gaat u vandaag zeker een aantal van deze dieren zien.

Goed om te weten

Koop bij de entree van het Krugerpark de ‘visitors guide’ (zelf aanwezig in het Nederlands), zodat u alle wegen, restcamps voor lunches en toiletten en dieren van het Krugerpark ziet. Achterin staat zelfs een lijst waarbij je kan bijhouden welke dieren je tijdens de safari’s ziet.

DAG
05

Phalaborwa – Krugerpark – Hazyview (ca. 270 km)

za_krugerpark.jpg
Reizen richting het zuidelijke gedeelte van ’t Krugerpark
Genieten van een selfdrive safari in Kruger
Overnachten aan de rand van het beroemde wildpark

Helaas is er vandaag een einde gekomen aan uw verblijf in het noorden van het Krugerpark en reist u vandaag naar het zuidelijke gedeelte. Vertrek op tijd zodat u met uw eigen auto door het Krugerpark kunt rijden en u voldoende tijd heeft om op tijd bij uw volgende accommodatie aan te komen. U kunt bijvoorbeeld bij de Phalaborwa Gate het park in rijden en dan een mooie safari maken richting de Orpen Gate. Hier verlaat u het park en rijdt op een verharde weg richting Hazyview. In Hazyview verblijft u maar liefst 3 nachten vanwaar u vele leuke excursies kunt maken.

DAG
06

Hazyview & Panoramaroute

ZA_AL_HAZYVIEWPANORAMAROUTE
Genieten van de beroemde Panoramaroute
Bezoek aan Blyde Canyon, Luck Pols en Gods Window
Lekker koffie drinken op één van de koffieplantages

Vandaag is het wellicht een leuk plan om de beroemde Panoramaroute te rijden. De route is een mix van geschiedenis, cultuur en natuur en loopt door het noordoosten van Zuid-Afrika. Via de Blyde Canyon, Bourke’s Luck Potholes en Gods Window komt u uiteindelijk in Pilgrims Rest, waar vroeger de goudmijnen waren. Een spectaculaire dag met veel bezienswaardigheden en bijzondere natuurfenomenen. Einde van de dag bent u weer terug in Hazyview en is het tijd voor een duik in het zwembad of ga een hapje eten in het dorp.

DAG
07

Hazyview

ZA_AL_HAZYVIEW4
Vrije dag in Hazyview
Nog meer wild spotten in het Kruger Nationaal Park (op eigen gelegenheid)
Omgeving ontdekken per paard (optioneel)
Op avontuur in Tree Tops (optioneel)

Vandaag nog een dag in Hazyview zodat u voldoende tijd heeft om de mooie omgeving te ontdekken. Zo kunt u gaan pony rijden of ga op avontuur in Tree Tops, een park waarbij u over hangbruggen wandelt en tussen bomen kunt slingert. Voor alle leeftijden is het hier een groot plezier.

Indien u nog geen genoeg heeft van alle safari dagen kunt u vandaag opnieuw op zoek naar wild met uw eigen huurauto. Het zuidelijke gedeelte van het Krugerpark is weer geheel anders dan het noordelijke gedeelte, dus het zal zeker een mooie dag worden!

DAG
08

Hazyview – eSwatini (voormalig Swaziland) (ca. 300 km)

za_al_zebras_91865657.jpg
Paspoort laten stempelen bij de grens
Overnachten in eSwatini

Vandaag rijdt u richting eSwatini. Wanneer u vroeg opstaat kunt u via de grens van het park naar eSwatini rijden. De hele ochtend dus gamedrive in uw eigen auto! De laatste 100 kilometer reist u door het voormalige Transvaal voor u bij de grens met eSwatini aankomt. Na het passeren van de grens en de douaneformaliteiten rijdt u door het mooie landschap naar uw lodge in eSwatini waar u in de loop van de middag aankomt.

DAG
09

eSwatini (voormalig Swaziland) – St. Lucia (ca. 300 km)

ZA_AL_St. LUCIA1
Vertrek Swatini
Overnachten in gezellige St. Lucia
Boottocht op zoek naar nijlpaarden en krokodillen (optioneel)

In de loop van de ochtend verlaat u het hart van eSwatini. U rijdt naar het zuiden en verlaat eSwatini richting de provincie KwaZulu-Natal. Vanavond overnacht u in het gezellige St. Lucia. Vanuit hier kunt u diverse leuke uitstapjes maken, zoals een boottocht op zoek naar nijlpaarden en krokodillen. Vooral mooi tijdens de zonsondergang!

DAG
10

St. Lucia & Hluhluwe Nationaal Park

za_al_hlu_leeuw.jpg
Vrije dag in St. Lucia
Veel excursiemogelijkheden zoals op safari in Hluhluwe
Genieten van het zwembad en gezellige omgeving

Vandaag heeft u alle tijd om een bezoek te brengen aan het Hluhluwe Nationaal Park om hier met uw eigen auto op zoek te gaan naar de Big Five. Het park is prachtig en kent een groot aantal dieren waaronder de witte neushoorn. Ook kunt u een bezoek brengen aan St. Lucia Wetlands, maak een korte fietstocht of bezoek een Zulu-dorp niet ver van St. Lucia. Er is in ieder geval voldoende te doen!

DAG
11

St. Lucia – uMlanga (ca. 235 km)

za_al_umhlanga pier.jpg
Lekker genieten van breed strand of zwembad
Twee overnachtingen in het gezellige uMhlanga

Voor u vertrekt kunt u optioneel een traditioneel Zulu-dorp bezoeken. Hierna rijdt u verder naar het zuiden richting uMlanga waar u in de loop van middag aankomt. Deze badplaats ligt ca. 20 kilometer van Durban en heeft een leuk centrum, heerlijke stranden en een prima uitgaansleven.

U logeert hier de aankomende twee nachten in een heerlijk guesthouse op loopafstand van het strand. Verwacht hier geen ligbedden, maar ongerepte stranden met wilde golven. Maak een heerlijke strandwandeling of geniet van het zwembad. De eigenaren zijn hartelijk en kunnen u precies vertellen waar u ’s avonds lekker kunt eten.

DAG
13

Umhlanga – Drakensbergen (ca. 240 km)

za_al_dra_howickfalls.jpg
Op weg naar nog meer avontuur
Bezoek aan de watervallen van Howick
Maar liefst 2 overnachtingen in de mooie Drakensbergen
Veel excursiemogelijkheden zoals paardrijden, fietsen, hiken, etc.

We laten het strand achter ons en gaan weer op avontuur. U rijdt via de historische stad Pietermaritzburg naar de 95 meter hoge watervallen nabij Howick voor u bij de Drakensbergen aankomt. Dit bergmassief is beroemd vanwege de vele rotstekeningen die zijn achtergelaten door de Bosjesmannen. Deze dagen heeft u alle tijd om de indrukwekkende omgeving beter te leren kennen. Ga wandelen, fietsen, paardrijden of maak een avontuurlijke canopy tour. U zult zich hier geen moment vervelen.

DAG
15

Drakensbergen – Johannesburg – Amsterdam (ca. 500 km)

za_al_goldengate.jpg
Afscheid nemen van bijzonder Afrika
Drop-off huurauto op luchthaven
Vlucht naar Amsterdam

Helaas komt het einde van de reis nu echt in zicht. U verlaat vandaag Drakensbergen om richting de luchthaven van Johannesburg te rijden. U kunt direct terug rijden of uw weg vervolgen via de indrukwekkende Golden Gate. Van hieruit rijdt u via Bethlehem terug naar de luchthaven van Johannesburg voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

DAG
16

Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Aankomst Amsterdam

Einde van een geweldige familievakantie!

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
11 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Extra's
1 optie
Open+

Wat onze reizigers vinden

15-08-2016

'Een prima rondreis met kinderen. De rij-afstanden waren niet te groot. We verbleven op elke plek minimaal 2 nachten, zodat er altijd een hele dag was om iets te ondernemen. We hebben genoten van de safari''s. Zoals de avondsafari met braai, die al ...

Meer info >

anoniem

15 dagen Family Fun Op Safari: altijd de beste prijs
+Vervoersopties
Open+

Middenklasse én Superiorklasse

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij tijdens deze privéreis gebruiken. Deze reis kan zowel in goede Middenklasse als Superiorklasse hotels worden geboekt. Bij de naam van het hotel wordt de categorie vermeld, zodat u inzicht krijgt in wat voor soort hotels u tijdens uw rondreis kunt verwachten. De hotels die wij publiceren zijn voorbeeldhotels. Dit betekent dat het soms kan voorkomen dat u in andere hotels verblijft. Uiteraard zijn deze hotels van gelijkwaardige kwaliteit. De hotels worden regelmatig door ons bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.

Middenklasse
Superiorklasse
Johannesburg
African Dream B&B
Driesterren
 • African Dream zwembad
 • African Dream kamer2
 • African Dream tuin
 • African Dream kamer
Op ca. 4 km van de luchthaven van Johannesburg ligt de leuke African Dreams B&B. Neem bij aankomst een verkoelende duik in het zwembad, of geniet van een heerlijke behandeling in de spa. De accommodatie beschikt over gratis wifi, een bar, zonneterras, gemeenschappelijke tuin, restaurant, kinderopvang, wasservice en gemeenschappelijke thee- en koffie faciliteiten. De kamers zijn tevens voorzien van wifi, minibar, TV en En-suite badkamer met douche.
Meer info >
Johannesburg
The Aviator OR Tambo
Drieenhalve ster
 • ZA_AC_AviatorZW1
 • ZA_AC_AviatorKA1
 • ZA_AC_AviatorKA2
 • ZA_AC_AviatorKA3
 • ZA_AC_AviatorLO1
 • ZA_AC_AviatorZW2
Een verzorgd hotel niet ver van de luchthaven van Johannesburg. Een uitstekend startpunt om uw rondreis in Zuid-Afrika te beginnen. The Aviator Hotel ligt op slechts 5 tot 10 minuten rijden van de luchthaven van Johannesburg. Er is een receptie/lounge, restaurant waar u 's ochtends kunt genieten van een ontbijtbuffet, bar voor een verkoelend drankje en zwembad met ligbedden. Het hotel heeft verder een fitness,ruimte, pinautomaat en er is gratis WiFi in het gehele hotel. Door het hele hotel vindt u diverse accessoires van en links naar vliegtuigen. Alle kamers zijn voorzien van airco, kluisje, TV, telefoon, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche en toilet. De gratis shuttleservice tussen de luchthaven en het hotel gaat 24 uur per dag op gezette tijden.
Meer info >
Phalaborwa
Sefapane Lodge
Drieenhalve ster
 • Sefapane Lodge
 • Sefapane Lodge
 • Sefapane Lodge
 • Sefapane Lodge
 • Sefapane Lodge
 • Sefapane Lodge
 • Sefapane Lodge
 • Sefapane Lodge
Sefapane Lodge is gelegen bij de ingang van het Kruger Nationaal Park en is hierdoor een ideaal uitgangspunt om het park te bezoeken. Sefapane Lodge heeft Nederlands management en is een prima uitvalsbasis om verschillende safari's te maken en de mooie omgeving te ontdekken! De lodge beschikt over een receptie, lounge met tv-ruimte, restaurant met terras, bar, poolbar en een groot zwembad met ligbedden in een tropische tuin. Kinderen zijn van harte welkom en er worden diverse game drives georganiseerd. Tevens is er een shuttleservice naar de op 2 kilometer afstand gelegen Hans Merensky golfbaan, waar u kunt golfen.
De kamers bevinden zich in typisch Zuid-Afrikaanse Rondavels, dit zijn huisjes voorzien van rieten daken.
De standaard Rondavels hebben airco, kluisje, koelkast, koffie- en theefaciliteiten een veranda met zitje en een badkamer met douche en haardroger.
De Deluxe Rondavales hebben dezelfde faciliteiten, maar zijn ruimer van opzet en hebben een aparte zithoek met 2 stoelen.
De Familie Rondaveles zijn uitstekend voor families met kinderen, de rondaveles zijn van alle gemakken voorzien en hebben 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een stapelbed.

Sefapane heeft ook leuke safari-huizen, welke geschikt zijn voor families en gezelschappen tussen de 5 en 10 personen. De huizen zijn voorzien van een grote woonkamer, keuken, diverse slaapkamers en badkamers. De benedenverdieping heeft geheel afgesloten slaapkamers. De eerste verdieping is één grote, niet geheel afgesloten, slaapkamer met meerdere bedden.
Meer info >
Phalaborwa
Sefapane Lodge
Drieenhalve ster
 • Sefapane Lodge
 • Sefapane Lodge
 • Sefapane Lodge
 • Sefapane Lodge
 • SefapaneLodge
 • Sefapane Lodge
 • SefapaneLodge
 • Sefapane Lodge
 • SefapaneLodge
 • Sefapane Lodge
 • Sefapane Lodge
 • Sefapane Lodge
Sefapane Lodge is gelegen bij de ingang van het Kruger Nationaal Park en is hierdoor een ideaal uitgangspunt om het park te bezoeken. Sefapane Lodge heeft Nederlands management en is een prima uitvalsbasis om verschillende safari's te maken en de mooie omgeving te ontdekken! De lodge beschikt over een receptie, lounge met tv-ruimte, restaurant met terras, bar, poolbar en een groot zwembad met ligbedden in een tropische tuin. Kinderen zijn van harte welkom en er worden diverse game drives georganiseerd. Tevens is er een shuttleservice naar de op 2 kilometer afstand gelegen Hans Merensky golfbaan, waar u kunt golfen.
De kamers bevinden zich in typisch Zuid-Afrikaanse Rondavels, dit zijn huisjes voorzien van rieten daken.
De standaard Rondavels hebben airco, kluisje, koelkast, koffie- en theefaciliteiten een veranda met zitje en een badkamer met douche en haardroger.
De Deluxe Rondavales hebben dezelfde faciliteiten, maar zijn ruimer van opzet en hebben een aparte zithoek met 2 stoelen.
De Familie Rondaveles zijn uitstekend voor families met kinderen, de rondaveles zijn van alle gemakken voorzien en hebben 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een stapelbed.

Sefapane heeft ook leuke safari-huizen, welke geschikt zijn voor families en gezelschappen tussen de 5 en 10 personen. De huizen zijn voorzien van een grote woonkamer, keuken, diverse slaapkamers en badkamers. De benedenverdieping heeft geheel afgesloten slaapkamers. De eerste verdieping is één grote, niet geheel afgesloten, slaapkamer met meerdere bedden.
Deze lodge is uitermate geschikt voor families met kinderen. Naast het hebben van een zwembad, goede familie rondavels is er ook een leuke miniclub 'Junior Safari Club' waar uw kinderen zich geen moment zullen vervelen.Zie ook de scherp geprijsde korte pakketjes, waarbij u meerdere dagen in Sefapane verblijft en vele activiteiten en gamedrives inclusief zijn.
Meer info >
Hazyview & Graskop
Hamilton Parks Country Lodge
Driesterren
 • Hamilton Parks
 • Hamilton Parks Country Lodge
 • Hamilton Parks Country Lodge
 • Hamilton Parks Country Lodge
 • ZA_AC_HamiltonBA1
 • ZA_AC_HamiltonEX1
 • ZA_AC_HamiltonEX2
 • ZA_AC_HamiltonZW1
 • ZA_AC_HamiltonKA1
 • ZA_AC_HamiltonKA2
 • ZA_AC_HamiltonKA3
 • ZA_AC_HamiltonKA4
Hamilton Parks is een gezellige country lodge, waar u zich al snel thuis zal voelen. Een uitstekende locatie om het beroemde Krugerpark te bezoeken, het park ligt namelijk op nog geen 25 minuten van het de lodge. Deze persoonlijke country lodge heeft een gezellige lounge met een open haard, vele boeken en een dient als huiskamer voor alle gasten. Daarnaast is er een eetzaal aan het terras, vanwaar u zo naar het zwembad loopt. Het zwembad ligt in een mooie tuin met een gezellige bar, waar u in de namiddag kunt genieten van een drankje. De 22 kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van ventilator, minibar, kluisje, koffie- en theefaciliteiten, goede badkamer en een veranda met een zitje. De lodge beschikt tevens over familiekamers (maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen).
Meer info >
Hazyview & Graskop
Rissington Inn
Viersterren
 • Rissington Inn
 • Rissington Inn
 • Rissington Inn
 • kamer Rissington Inn
 • kamer Rissington Inn
 • kamer Rissington Inn
 • kamer Rissington Inn
 • kamer Rissington Inn
 • kamer Rissington Inn
 • lounge Rissington Inn
 • bar Rissington Inn
 • terras Rissington Inn
Het Rissinton Inn is een charmante, comfortabele accommodatie gelegen in een rietgedekte boerderij. Onder de schaduw van prachtige bomen heeft u een adembenemend uitzicht over de vallei. De accommodatie is gelegen in de buurt van Hazyview, op ongeveer 10 minuten afstand van het Kruger Park, in het hart van de Mpumalanga en de Panorama Route. Het is omringd door 10 hectare uitgestrekte kleurrijke tuinen en beschikt over een receptie, restaurant, bar, zwembad, parkeergelegenheid en biedt u een heerlijk verblijf en is de perfecte uitvalsbasis om de schitterende omgeving te verkennen. Er zijn 16 kamers. Elke kamer heeft een unieke en ruime inrichting en is voorzien van een plafondventilator, badkamer met bad en/of douche en een eigen veranda. Tevens zijn er superior large kamers en garden suite kamers aanwezig.
Meer info >
eSwatini (voormalig Swaziland)
Mlilwane Wildlife Sanctuary
Driesterren
 • za_mlilwane_ex4.jpg
 • za_mlilwane_res.jpg
 • za_mlilwane_ex.jpg
 • za_mlilwane_ka.jpg
 • za_mlilwane_ex3.jpg
 • za_mlilwane_ex2.jpg
Mlilwane Wildlife Sanctuary ligt Ezulwini Vallei, "Vallei der hemelen". Mlilwane Wilfdlife Sanctuary is één van de Big Game parken in Swaziland. Het park bestaat uit een noordelijk gedeelte en een zuidelijk gedeelte en is ongeveer 4.560 hectare groot. De accommodatie beschikt over een restaurant en er is een zwembad aanwezig. Het restaurant Hippo Haunt kijkt uit over een nijlpaardenbad en heeft een à-la-cartemenu en gasten kunnen ook genieten van een drankje. Tevens biedt Mlilwane verschillende activiteiten zoals wandelen, paardrijden, mountainbiken en safari-ritten aan. Elke accommodatie heeft een douche, koffie- en theefaciliteiten, beddengoed en handdoeken. De En Suite Beehive Hut is een traditioneel gebouwde hut in de vorm van een koepel. Deze hutten zijn beschikbaar voor maximaal 2 personen, het is niet mogelijk om een extra bed bij te zetten.
Meer info >
eSwatini (voormalig Swaziland)
Mvubu Falls Lodge
Driesterren
 • Mvubu falls hotel
 • Mvubu falls hotel
 • Mvubu falls hotel
 • Mvubu falls hotel
 • Mvubu falls hotel
 • Mvubu falls hotel
In deze kleinschalige lodge is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en vanuit de lodge heeft u een prachtig uitzicht op de heuvels. De romantische ligging, naast het kleine Mvubu riviertje (Mvubu betekent nijlpaard), is de ideale plek om te genieten en heerlijk te ontspannen. Neemt u een lekker drankje in de 'bush'-bar en relaxt u heerlijk op de veranda. In het restaurant worden de maaltijden met zorg klaargemaakt en verder is er een klein zwembadje met ligbedden waar u prima kunt genieten van de natuur. Qua ligging ligt de Mvubu Falls Lodge halverwege de hoofdstad Mbabane (6 km ) en de Ezulwini 'The Valley of Heaven'(6 km) aan de voet van de Malagwane Heuvel. Door de centrale ligging heeft u snel toegang tot de wildparken, de Swazi Cultural Village en de winkels van Ezulwini. Voor de natuur- en avontuurliefhebbers is er genoeg te doen in de omgeving zoals een kano-safari, mountainbiken en het genieten van de flora en fauna. De kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van TV, airco en verwarming. In de badkamer is een douche of bad en toilet.
Meer info >
St. Lucia
12
Forest Lodge
Driesterren
 • forest.jpg
Een fijne guesthouse met een gemoedelijk sfeer, gelegen aan de rand van St. Lucia te midden het groen. Forest Lodge is van dezelfde eigenaren als Rhino Guesthouse, waar we al jaren met veel plezier mensen onderbrengen. Een heerlijke plek dus op een centrale locatie in St. Lucia, met een uitstekende service. In de lodge vindt u een kleine receptie, waar u ook uitstekende leuke excursies en safari's in Hluhluwe nationaal park kunt boeken. Verder is er een ontbijtrestaurant en een heerlijk zwembad met ligbedden in een tropische tuin. De 14 kamers zijn allemaal voorzien van airco, kluisje, koffie- & theefaciliteiten en een badkamer met douche. Tevens hebben ze allemaal toegang tot het houten dek/terras.
Meer info >
Rhino Coast Guesthouse
Driesterren
 • Zwembad Rhino Coast Guesthouse St. Lucia Nationaal Park Zuid Afrika
 • Kamer Rhino Coast Guesthouse St. Lucia Nationaal Park Zuid Afrika
 • Overzicht Rhino Coast Guesthouse St. Lucia Nationaal Park Zuid Afrika
 • Kamer Rhino Coast Guesthouse St. Lucia Nationaal Park Zuid Afrika
 • Rhino Guest House exterieur
 • Rhino Guest House exterieur 2
 • Rhino Guest House kamer
 • Rhino Guest House lobby
 • Rhino Guest House zwembad
 • Rhino Guest House zwembad 2
 • Rhino Guest House restaurant
Een gezellige familie Bed & Breakfast , waar u zich al snel zal thuis voelen. Vanuit deze Bed & Breakfast kunt u eenvoudig de vele uitstapjes maken en genieten van het gezellige plaatsje St. Lucia. Persoonlijke service en aandacht zijn hier erg belangrijk. De Bed & Breakfast beschikt over een grote woonkamer met TV, terras waar 's ochtends het ontbijt wordt geserveerd en een klein zwembad. De 8 ruim opgezette kamers zijn voorzien van airco, minibar, koffie- en theefaciliteiten, badkamer met douche en klein terrasje.
Meer info >
St. Lucia
Amazulu Lodge
Viersterren
 • za_ac_amazuluka3.jpg
Een goed verzorgde lodge, direct in het centrum gelegen. Met het lekkere zwembad, de mooie kamers en vriendelijke service een uitstekende accommodatie met veel faciliteiten. Vanuit de lodge kunt u eenvoudig de verschillende excursies in de omgeving maken en genieten van de vele restaurantjes en terrasjes.
Meer info >
Umhlanga, Salt Rock & Balito
The Honey Pot Guesthouse
Driesterren
 • Kamer The Honey Pot Guesthouse Durban Zuid Afrika
 • Lobby The Honey Pot Guesthouse Durban Zuid Afrika
 • Tuin The Honey Pot Guesthouse Durban Zuid Afrika
 • Zwembad The Honey Pot Guesthouse Durban Zuid Afrika
 • Honey Pot kamer 2
 • Honey Pot exterieur
 • Honey Pot foyer 2
 • Honey Pot restaurant
 • Honey Pot zwembad
 • Honeypot
 • Honeypot
 • Honeypot
The Honey Pot is een zeer sfeervolle accommodatie, waar u na een dagje strand of een bijzondere excursie kunt u nagenieten bij het zwembad. Tijdens de warme zwoele Zuid Afrikaanse avonden kunt u gebruik maken van de Braai (BBQ) in de tuin met zwembad. Het strand en Umhlanga Village bevinden zich op 800 meter van het hotel. Umhlanga ligt op circa 20 minuten rijden ten Noorden van Durban. In de nabije omgeving vindt u La Lucia met een up-market Shoppingmall. Vanuit het hotel kunt u onder andere Valley of 1000 Hills, Assagay Safari Park, Crocodile Park, Umgeni Bird Park, Botanical Gardens, Sea World en Sharks Board bezichtigen. The Honey Pot hotel beschikt over een receptie met kluisjes, een patio met uitzicht op de Indische Oceaan waar het ontbijt geserveerd wordt, bar/cocktail lounge, Braai (BBQ) mogelijkheden in de tuin, picknickmand verkrijgbaar, internetvoorzieningen, wasservice en parkeergelegenheid. Er zijn 4 goed verzorgde kamers, die alle voorzien zijn van airco, magnetron, telefoon, TV, radio, koffie- en theefaciliteiten, badkamer met bad en/of douche en een privé entree. Elke kamer is gelegen aan de tuin, waar u heerlijk kunt zitten en genieten van de rustige omgeving. Er is ook een uitstekende familiekamer, welke ruimer van opzet is.
Meer info >
Umhlanga, Salt Rock & Balito
The Saffron House
Viersterren
 • The Saffron House
 • The Saffron House
 • The Saffron House
 • zwembad Saffron House
 • kamer Saffron House
 • Saffron House
Bij deze charmante B&B zult u zich al snel thuis voelen. Door de fijne ligging, vlak bij het strand, vriendelijke service en kleinschaligheid een uitstekende plek om tot rust te komen na alle safari dagen. De B&B ligt op nog geen 5 minuten lopen van het strand van Salt Rock/Balito. De plaats Salta Rock ligt op ongeveer 35 minuten rijden van Durban en kent een vriendelijke uitstraling. Het heeft een klein centrum en is veel plezieriger om enkele dagen te verblijven dan in Durban. The Saffron House beschikt over een kleine receptie, lekker zwembad met ligbedden en een ontbijtruimte met mooi terras bij het zwembad. Tevens kunt u er 's middags een hapje eten en is er 's avonds altijd de mogelijkheid om gezellig een drankje te drinken. De 5 kamers hebben ieder een eigen uitstraling en charme, maar zijn allemaal voorzien van airco, sat-TV, koffie- & thee faciliteiten en een eigen opgang naar het terras. Badkamer met douche, bad en toilet.
Meer info >
Drakensbergen (Bergville/Winterton)
Ardmore Guest Farm
Driesterren
 • Ardmore Guest Farm
 • Ardmore Guest Farm
 • Ardmore Guest Farm
 • Ardmore Guest Farm
 • ZA_AC_ardmoreBA1
 • ZA_AC_ardmoreEX1
 • ZA_AC_ardmoreRE3
 • ZA_AC_ardmoreTU1
 • ZA_AC_ardmoreEX2
 • ZA_AC_ardmoreEX3
 • kamer Ardmore
 • ZA_AC_ardmoreKA1
Ardmore Guestfarm is een gezellige oude boerderij met een prachtige ligging in de Drakensbergen. Hier laten de eigenaren Sue en Paul Ross u al snel thuis voelen. Geniet op de veranda van een kopje thee, neem een duik in het zwembad of ga paardrijden, mountainbiken of wandelen in de indrukwekkende omgeving. De guestfarm ligt in het zuidelijke gedeelte van de Drakensbergen in de Champagne Vallei. Durban ligt op ongeveer 2,5 uur rijden en naar Johannesburg is het ongeveer 3,5 uur rijden. In het hoofdgebouw vindt u een kleine receptie, gezellige bar met een grote open haard, restaurant waar u kunt genieten van een uitstekende lokale maaltijd, lekker zwembad met ligbedden, tv-ruimte, kleine sportruimte, tafeltennis, poolbiljart en volleybal. De verzorgde Gardenview Cottages liggen allemaal in de mooie tuin en zijn voorzien van ventilator, koffie- en theefaciliteiten, open haard en een badkamer met douche. Verder zijn er ook uitstekende familiecottages, welke ruim van opzet zijn en 2 en 3 slaapkamers hebben, een lounge met open haard en een badkamer met douche.
Meer info >
Drakensbergen (Bergville/Winterton)
Gooderson Monks Cowl Golf Resort
Driesterren
 • za_ac_monkcowlov.jpg
 • za_ac_monkcowlzw.jpg
Een spectaculair resort centraal gelegen in Drakensbergen. Beleef het prachtige uitzicht terwijl u gebruik maakt van één van de vele faciliteiten. Zo beschikt het resort over een golfbaan, Spa, buitenzwembad en trampolines. Er is ook genoeg sport te beoefenen als tennis, badminton of volleybal. Tevens beschikt het resort over een restaurant, pub en poolbar waar heerlijk gegeten kan worden of u kunt genieten van een drankje. Alle kamers zijn uitgerust met een airco, tv, minibar en hebben een prachtig uitzicht.
Meer info >

Verlengen

Nog meer zien? Verleng uw rondreis vooraf in een boeiende stad. ( 1 t/m 6 van 11 opties )
Wanneer u met Emirates via Dubai vliegt, bieden wij u de mogelijkheid om een 3-daagse of 4-daags verblijf bij te boeken in de wereldstad Dubai. Dubai is een intrigerende stad vol contrasten. Oude culturen gaan hand in hand met modern comfort. Ontdek het hoogste gebouw ter wereld en ‘shop till you drop’ in de grootste en meest luxe winkelcentra. Of ga op zoek naar de authentieke Arabische wereld met haar goud- en specerijenmarkten en traditionele show schepen. Een paar dagen verlengen in Dubai is een mooie aanvulling op uw rondreis.

Eveneens bieden wij de mogelijkheid om een stop-over te maken van 3 dagen/2 nachten in de stad Abu Dhabi. Laat u inspireren door de vele activiteiten die deze bruisende stad te beiden heeft. Van een bezoek aan de grootste moskee in de Verenigde Arabische Emiraten, tot shoppen in een van de enorme shopping malls. Ook kunt de stad ontdekken met de Hop-on Hop-off Bus die u langs bezienswaardigheden brengt. U kunt dit verblijf bijboeken indien u vliegt met Etihad Airways.

Klik op ‘boek nu’ onder ‘data & prijzen’ en u kunt zien wat de meerprijs is op de vertrekdatum van uw keuze.
ae_al_dubai_marina_116557324.jpg
Dubai - 3 dagen J5 Port Saeed Hotel
Driesterren
Dit hotel biedt u luxe en uitstekende faciliteiten en ligt in het hart van Dubai. Op slechts drie kilometer van de luchthaven en tien kilometer van het World Trade Center. Op loopa...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.127
AE_AL_PromenadeDubai
Dubai - 3 dagen Movenpick Jumeirah Beach
Vijfsterren
Geniet tijdens uw verblijf in Dubai van de luxe van Hotel Movenpick Jumeirah Beach. Het hotel ligt op slechts 1 minuut lopen van de stranden van de Perzische Golf. Het hotel biedt ...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.302
ae_al_centrumdubai.jpg
Dubai - 4 dagen J5 Port Saeed Hotel
Driesterren
Dit hotel biedt u luxe en uitstekende faciliteiten en ligt in het hart van Dubai. Op slechts drie kilometer van de luchthaven en tien kilometer van het World Trade Center. Op loopa...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.181
AE_AL_dubai_145723367
Dubai - 4 dagen Mövenpick Jumeirah Beach
Vijfsterren
Geniet tijdens uw verblijf in Dubai van de luxe van Hotel Movenpick Jumeirah Beach. Het hotel ligt op slechts 1 minuut lopen van de stranden van de Perzische Golf. Het hotel biedt ...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.482
auh_al_mosque.jpg
Abu Dhabi - 3 dagen City Season Al Hamra
Viersterren
Een comfortabel hotel voor uw verblijf in Abu Dhabi. Het hotel is gunstig gelegen, vlakbij de Abu Dhabi Mall en de Abu Dhabi Corniche. City Season Al Hamra is een prima stadshotel ...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.162
Abu Dhabi
Abu Dhabi - 3 dagen Crowne Plaza Yas
Viersterren
Crowne Plaza Yas is een heerlijk hotel nabij het majestueuze witte Yas Beach. In dit hotel kunt u heerlijk ontspannen en genieten van alle luxe en comfort. Er is een uitgebreide sp...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.97
Geniet langer en verleng uw rondreis ( 7 t/m 11 van 11 opties )
Na afloop van uw rondreis een paar dagen heerlijk relaxen aan een tropisch strand? Kies dan voor de paradijselijke zandstranden van de Mauritius. Een tropisch droomeiland waar u heerlijk kunt genieten en ontspannen. De vluchten, transfers en het verblijf zijn hierbij inbegrepen. Onder ‘data & prijzen’ en vervolgens ‘boek nu’ kunt u de meerprijs bekijken en naar wens nachten bijboeken.
ms_ac_palmistep3.jpg
Grand Baie/ Trou Aux Biches - Le Palmiste Resort & Spa
Driesterren
Le Palmiste Resort & Spa is een heerlijk vakantieresort waar u zich meteen thuis zult voelen. Een relaxte atmosfeer, een exotische tuin en het hagelwitte strand van van Trou aux Bi...
Meer info
meerprijs
v.a.851
ms_ac_mauricia_300x200.jpg
Grand Baie/ Trou Aux Biches - Mauricia Beachcomber
Viersterren
Een geweldig 4-sterren resort aan de noordkust van Mauritius. Relaxt, gemoedelijk en modern. Mauricia Beachcomber is in Mediterraanse stijl ingericht en ruim opgezet. De lichte ele...
Meer info
meerprijs
v.a.999
ms_hot_trouaux_300x200.jpg
Grand Baie/ Trou Aux Biches - Trou Aux Biches Resort
Vijfsterren
Een prachtige baai met wit strand, een turquoise lagune met kristalhelder water en een tropische groene tuin van wel 35-hectare. Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa is ee...
Meer info
meerprijs
v.a.1095
ms_ac_jalsap3.jpg
Poste Lafayette - Jalsa Beach hotel
Viersterren
Jalsa Beach Hotel & Spa is de ideale keuze voor een rustige en ontspannen vakantie op Mauritius. Gelegen aan de noordoost kant van het tropische eiland, met prachtige uitzicht over...
Meer info
meerprijs
v.a.899
verlfoto0-1200x900.jpg
Grand Baie/ Trou Aux Biches - Be Cosy
Driesterren
De ligging vlakbij één van de mooiste hagelwitte stranden maakt Be Cosy apart hotel een uitstekende keuze voor een verblijf op Mauritius. Een warm welkom en het horen van het gerui...
Meer info
meerprijs
v.a.809
15 dagen Family Fun Op Safari: altijd de beste prijs

Extra's

Haal nog meer uit uw reis door het bijboeken van optionele vervoer- en verblijfsopties. Klik op boeken bij ‘data & prijzen’ en u ziet precies wat de kosten zijn. Ook kunt u alle excursiemogelijkheden bekijken, die u vooraf kunt bijboeken (en betalen).
Excursies (vooraf betalen) ( 1 t/m 1 van 1 opties )
za_alg_exc.jpg
Excursiepakket Family Fun Op Safari
Tijdens deze rondreis kunt u verschillende excursies maken, welke uw reis nog bijzonderder maken. NRV heeft bij deze reis een selectie gemaakt van excursies die u eigenlijk niet ma...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.110
 • Beoordelingen (3)
 • Reisverslagen (31)
9

Vertrekdatum: 11-07-2017

Reviewdatum: 26-12-2017

Wij hebben een geweldige reis naar het prachtige Zuid Afrika gehad. We zijn zeer tevreden over NRV Reizen. Met name de accommodaties waren top!

R Wieringa

9
8

Vertrekdatum: 26-07-2018

Reviewdatum: 12-08-2018

Veel dieren gezien , leuke lodges, in omgekeerde volgorde had misschien beter geweest.

P Raeymakers

8

Vertrekdatum: 15-08-2016

'Een prima rondreis met kinderen. De rij-afstanden waren niet te groot. We verbleven op elke plek minimaal 2 nachten, zodat er altijd een hele dag was om iets te ondernemen. We hebben genoten van de safari''s. Zoals de avondsafari met braai, die al inbegrepen was bij de reis. Echt top! In plaats van de cultural village tour werd ons ter plaatse een ochtendsafari aangeboden. Natuurlijk ook heel leuk, maar helaas hebben we hierdoor geen cultural village tour gedaan. '

anoniem