neemt je mee
Logeren in Tented Lodges
Safari in Serengeti
Ngorongoro krater
Lake Manyara
Zanzibar

Tanzania & Zanzibar

Privéreis | 12 dagen v.a.
3246i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
31-03-2018
Reisduur
12 dagen
Aantal personen
2 volwassenen

Route

 • Dag 1 Amsterdam - Arusha
 • Dag 2 Arusha - Manyara Nationaal Park (ca. 130 km)
 • Dag 3 Manyara Nationaal Park - Serengeti Nationiaal Park (ca. 220 km)
 • Dag 4 Serengeti Nationaal Park
 • Dag 5 Serengeti - Olduvai Gorge - Karatu (ca. 200 km)
 • Dag 6 Ngorongoro krater
 • Dag 7 Karatu - Kilimanjaro - Zanzibar (ca. 200 km)
 • Dag 8 en 9 Zanzibar
 • Dag 10 Zanzibar - (Dar Es Salaam) - Amsterdam
 • Dag 11 Aankomst Amsterdam

Bekijk het volledige programma & route

    Alle entreegelden zijn inbegrepen t.w.v. 443 USD     Logeren in kleinschalige, sfeervolle lodges     Safari in de beroemdste parken van Tanzania     Volle dag naar de beroemde Ngoronogoro krater     Tropisch genieten op Zanzibar

Hoogtepunten van deze reis

 • Ngorongoro Krater

 • Dieren in het wild

 • Wildebeesten zien

 • Serengeti Nationaal Park, Op safari

 • Bezoek aan Lake Manyara

Programma

tz_nrv_pr1.png

Dag 1 Amsterdam - Arusha

Vandaag vliegt u vanaf Amsterdam naar de hoofdstad van Tanzania, Arusha. De luchthaven ligt net buiten de stad nabij Kilimanjaro, waar u opgewacht wordt door onze lokale vertegenwoordiger. Samen met hem loopt u naar de landrover en ontmoet u direct uw chauffeur/ranger voor de aankomende dagen.

Het is een ongeveer een uur rijden naar uw accommodatie in Arusha, waar u vanavond zal logeren. We adviseren u het niet te laat te maken, want morgenochtend vroeg begint het avontuur.

Goed om te weten

Wanneer u met Ethiopian Airlines vanaf Brussel vliegt, komt u pas de volgende dag in Arusha aan. Uiteraard houden we hier met uw programma rekening mee. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.

tz_al_lakemanyara2.jpg

Dag 2 Arusha - Manyara Nationaal Park (ca. 130 km)

Na het ontbijt staat uw chauffeur al op u te wachten en rijden we vandaag richting het Lake Manyara nationaal park, wat op circa 3 uur rijden van Arusha ligt. We nemen een picknick lunch mee, zodat als we bij het wildpark aankomen direct op safari kunnen.

Lake Manyara Nationaal Park ligt aan de voet van de grote Rift Vallei, het is een bijzonder park met een grote diversiteit aan vegetatie zones, en waar u vele flamingo’s langs de oevers van het meer ziet. Bekend door de boom klimmende leeuwen die in de acacia bomen klimmen om in de schaduw van het bladerdak luierend de dag door te brengen. Maar ook voor de grote populatie olifanten, die worden aangetrokken door de vijgen en wilde fruitsoorten die hier in deze zone van het park aan de diverse bomen groeien. Nijlpaarden die zich nabij de Simba rivier ophouden en door de vele helderen beekjes en rivierbossen kent het de grootste diversiteit aan vogelsoorten, waaronder adelaars en visarenden.

Aan het einde van de middag rijden we door naar de lodge aan de rand van het park. Na het inchecken is er alle tijd om u op te frissen en wellicht een drankje in de bar te drinken. ’s Avonds is het genieten van een uitstekend maaltijd en is uw eerste safari dag dan toch echt een feit.
tz_al_serengeti.jpg

Dag 3 Manyara Nationaal Park - Serengeti Nationiaal Park (ca. 220 km)

Na het ontbijt is het tijd om richting één van de bekendste wildparken van Tanzania te rijden. Ook vandaag nemen we weer een picknick lunch mee, want onze lodge ligt midden in het park en we vinden het zonde om de route naar uw lodge niet te gebruiken om alvast wat wilde dieren te ‘spotten’. Zodra we het park inkomen, zal de chauffeur zijn snelheid aanpassen en maakt u al een en-route safari en dus al een eerste kennismaking met het park.

In de loop van de middag komt u aan in uw lodge, waar u de aankomende 2 nachten verblijft, en kunt even genieten van de rust. Neem een verkoelende duik in het zwembad of lees een lekker boek op de veranda. Aan het einde van de middag komt uw chauffeur u weer halen om wederom op safari in het park te gaan. ’s Avonds is het genieten bij het haardvuur met een lekker drankje.
tz_al_serenochtendsafari.jpg

Dag 4 Serengeti Nationaal Park

Vandaag gaan we de hele dag dit grote en indrukwekkende park ontdekken. Dat begint ’s ochtends vroeg al voor het ontbijt. U wordt nog voor zonsopkomst gewekt, om bij zonsopkomst op safari te gaan. Geniet van een warme kop koffie, want het is nog fris, en stap dan in uw landrover om de dieren te zie n ontwaken. Dit is een van de beste tijdstippen om de dieren te zien.

Serengeti Nationaal Park is één van de beroemdste wildparken in Afrika en is bekend door de grootste wildmigraties op aarde. De traditionele levende Masai noemen het park ‘Siringet’, het land zonder horizon, met haar eindeloze vlakte.

Het park is voornamelijk bekend door de jaarlijks grote gnoe migratie die de korte regens volgen op hen trektocht. Van november tot en met juni blijven de gnoes zoeken naar het verse steppegras door de gehele Serengeti. Begin juli, met gevaar voor eigen leven, zwemmen ze door de Mara rivier naar de Masai Mara in Kenia om vervolgens in oktober weer terug te keren op de eindeloze vlaktes van de Serengeti. Tijdens de migratie vergezellen ontelbare zebra's en diverse gazellen de gnoes op hen jaarlijkse 700 kilometer lange migratie waar ze belaagd worden door leeuwen, jachtluipaarden en de gevreesde krokodillen in de rivieren.

Tijdens uw verblijf logeert u de Seronera vallei het centrale deel van de Serengeti. De vallei bestaat voornamelijk uit open savanne vlaktes afgewisseld door rots kopjes en een netwerk van riviertjes. Door het permanente water in de Seronera en Mbalageti rivier in het gebied zorgt ervoor dat dit deel van de Serengeti door het gehele jaar wild te observeren is.
tz_al_olduvai.jpg

Dag 5 Serengeti - Olduvai Gorge - Karatu (ca. 200 km)

Na het ontbijt verlaten we het Serengeti nationala park om richting Karatu te rijden. Karatu ligt op nog geen 15 minuten rijden van het Ngorongoro nationaal park, wat we morgen de hele dag gaan ontdekken. Nadat we het park hebben verlaten brengen we eerst ene bezoek aan Olduvai Gorge. In deze kloof heeft Dr. Louis en Mary Leaky de fossielen gevonden van uitgestorven prehistorische dieren en eerste tekenen van onze huidige beschaving. In het kleine museum ‘The Cradle of Mankind’ in het bezoekerscentrum ziet u deze opgravingen van de Nutcracker man en de Handy man van 3.5 miljoen jaar oud. De diverse vondsten toonden aan, dat de mens zich ontwikkelde en hun hersenen in omvang toenamen en dat uiteindelijk gereedschappen geavanceerder werden.

Vervolgens rijden we door naar onze accommodatie in Karatu, waar we voor de lunch zijn. Geniet van een lekkere lunch en vrije middag bij het zwembad. Wanneer u het leuk vind kunt u ook een optionele excursie maken naar een Masai dorpje of voor de sportievere onder ons is het mogelijk om een mooie wandeling maken door de indrukwekkende natuur.
tz_al_ngorongoro.jpg

Dag 6 Ngorongoro krater

Vandaag zal zeker een hoogtepunt van uw reis zijn, we bezoeken de wereldberoemde krater in het Ngorongoro nationaal park. De Ngorongoro Krater ligt opgesloten tussen 600 meter hoge kraterwanden, waar een uniek ecosysteem ligt en naar schatting 50.000 diersoorten samenleven. Ongekend spannend is de weg naar de krater, slingerend langs de hellingen van de grootste onafgebroken ingestorte vulkaan. Langs ‘Bearded Trees’, waar het wier sierlijk aan de takken wapperend mee beweegt op de wind, tot uiteindelijk de kam van de krater is bereikt. Ver beneden, gehuld in nevel en gekenmerkt door vele pastelkleurige tinten, is daar dat immense panoramische vergezicht in de krater. Een variatie van verschillende landschappen afgewisseld met moerassen, riviertjes en meertjes, waar met het blote oog haast niet waar te nemen is wat zich 600 meter lager gelegen afspeelt. Dit is het amfitheater van de wereld de fameuze Ngorongoro krater.

De krater is het leefgebied van één van de grootste wildconcentraties in Afrika, met een doorsnede van 18 kilometer en met een oppervlakte van 260 km2 is dit één van reservaten waar op één dag de Big Five met veel geluk te vinden zou zijn. Tussen deze steile kraterwanden leven 50 verschillende zoogdieren waaronder leeuwen, olifanten, neushoorns, nijlpaarden, hyena’s, jakhalzen, luipaarden, zebra’s, gnoes en diverse antiloop soorten en bavianen en meerkatten. In de krater zijn daarnaast een grote diversiteit aan vogelsoorten waar te nemen waaronder: struisvogels, kraanvogels, roofvogels en flamingo’s in het diepblauw gekleurde alkalische Magadi meer in het westen van de krater. Een unieke beleving om tijdens gamedrives te realiseren. In deze krater leven naar schatting 50.000 diersoorten samen waarvan een aantal soorten de krater jaarlijks verlaten.

Aan het einde van de middag zijn we terug in uw accommodatie en is het nog nagenieten van alles wat u vandaag gezien heeft. Geniet van een lekkere maaltijd en drink een drankje bij de haard.
tz_al_cultuur.jpg

Dag 7 Karatu - Kilimanjaro - Zanzibar (ca. 200 km)

Na het ontbijt rijden we terug naar Arusha, maar ook is het mogelijk om onderweg een bijzondere excursie te maken (optioneel) naar Mto wa Mbu.

Mto wa Mbu ligt op weg naar Arusha en laat u een andere kant van Tanzania zien. Tijdens deze 3 uur durende wandeling ontmoet u de vriendelijke lokale bevolking en krijgt u van een lokale gids informatie over de lokale gebruiken van de bevolking. Vast onderdeel van de wandeling is het bezoeken van een dranklokaal waar het proces van het bananenbiertje wordt toegelicht. Uiteraard gaat u ook het bijzondere brouwsel proeven. Een gezellige, ongedwongen wandeling waarbij u een kijkje krijgt in het landelijk leven van Tanzania.

Vervolgens rijden we door naar de luchthaven, waar u in de loop van de middag doorvliegt naar het exotische eiland, Zanzibar. U neemt afscheid van uw chauffeur en in slechts 1 uur en 20 minuten vliegt u dit bijzondere eiland. Op de luchthaven staat onze vertegenwoordiger al op u te wachten om u naar uw hotel te brengen. De aankomende dagen is het genieten, genieten en nog eens genieten.
tz_al_zanzibar.jpg

Dag 8 en 9 Zanzibar

Twee heerlijke dagen in een vriendelijk, kleinschalig resort direct aan het prachtige zandstrand van Zanzibar. Het eiland staat bekend om de hagelwitte stranden omzoomd met palmbomen en een azuurblauwe zee. Voor duikers en snorkelaars is het een waar paradijs, maar ook voor degene die lekker wil bijkomen na enkele inspannende safaridagen is dit een paradijs.

Goed om te weten

We hebben op Zanzibar gekozen voor een kleinschalig resort, maar we bieden u uiteraard ook de mogelijkheid om voor één van onze andere accommodaties te kiezen. Of u nu ultra luxe, all inclusive of juist wat eenvoudiger wil verblijven, er is voldoende keuze. Zie het ‘tabblad data & prijs’ voor alle mogelijkheden. Verlengen is ook geen probleem, u bepaald hoelang u aan het strand wil verblijven.

tz_al_zanzibarweg.jpg

Dag 10 Zanzibar - (Dar Es Salaam) - Amsterdam

Helaas is er vandaag een einde gekomen aan uw vakantie in Tanzania. U wordt in uw hotel opgehaald om naar de kleine luchthaven van Zanzibar te rijden, al waar u naar Dar Es Salaam vliegt om vervolgens de aansluitende vlucht naar Amsterdam te nemen. U komt de volgende dag aan in Amsterdam.

Wanneer u met Ethiopian Airlines vliegt, hoeft u niet eerst naar Dar Es Salaam te vliegen. U vliegt dan via Kilimanjaro terug naar Brussel.

Goed om te weten

Wanneer u met Ethiopian Airlines vliegt, hoeft u niet eerst naar Dar Es Salaam te vliegen. U vliegt dan via Kilimanjaro terug naar Brussel.

Aankomst luchthaven (terugreis)

Dag 11 Aankomst Amsterdam

In de loop van de ochtend komt u aan op de luchthaven van Schiphol, Amsterdam en is de vakantie nu echt ten einde.

Goed om te weten

Wanneer u met Ethiopian Airlines vliegt, hoeft u niet eerst naar Dar Es Salaam te vliegen. U vliegt dan via Kilimanjaro terug naar Brussel.

Let op!

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Data & Prijzen

 
 

Meerpersoonskorting

Alternatief hotel

Verblijf Breezes Beach Club & Spa****+, Zanzibar

U kunt ook kiezen om in het luxere Breezes Beach Club & Spa op Zanzibar te verblijven in plaats van het toeristenklasse hotel gedurende uw rondreis. U verblijft hier op basis van halfpension. Breez...

Meer info >

Al voor € 79p.p. p.nMeer info >

Verblijf Dream of Zanzibar*****, Zanzibar

U kunt ook kiezen om in het schitterende Dream of Zanzibar op Zanzibar te verblijven in plaats van het toeristenklasse hotel gedurende uw rondreis. U verblijft hier op basis van halfpension. Met w...

Meer info >

Al voor € 113p.p. p.nMeer info >

Verblijf Indigo Beach Zanzibar****, Zanzibar

U kunt ook kiezen om in het sfeervolle Indigo Beach Zanzibar op Zanzibar te verblijven in plaats van het toeristenklasse hotel gedurende uw rondreis. U verblijft hier op basis van halfpension. Uitk...

Meer info >

Al voor € 60p.p. p.nMeer info >

Verblijf Kichanga Lodge****, Zanzibar

U kunt ook kiezen om in de heerlijke Kichanga Lodge op Zanzibar te verblijven in plaats van het toeristenklasse hotel gedurende uw rondreis. U verblijft hier op basis van halfpension. Kichanga Lodg...

Meer info >

Al voor € 84p.p. p.nMeer info >

Verblijf KonoKono Beach Resort*****, Zanzibar

U kunt ook kiezen om in het prachtige KonoKono Beach Resort op Zanzibar te verblijven in plaats van het toeristenklasse hotel gedurende uw rondreis. U verblijft hier op basis van halfpension. KonoK...

Meer info >

Al voor € 273p.p. p.nMeer info >

Verblijf Neptune Pwani Beach Resort*****, Zanzibar

U kunt ook kiezen om in het schitterende Neptune Pwani Beach Resort op Zanzibar te verblijven in plaats van het toeristenklasse hotel gedurende uw rondreis. U verblijft hier op basis van All Inclusive...

Meer info >

Al voor € 136p.p. p.nMeer info >

Extra optie

Flying Doctor Service Tanzania (en i.c.m. Kenia of Zanzibar)

U kunt naast uw eigen reisverzekering ook kiezen voor de Flying Doctor Service. Mocht u onverwachts ziek worden tijdens uw safari, wordt u direct per vliegtuigje opgehaald en naar het dichtsbijzijnde ...

Meer info >

Al voor € 33p.p. Meer info >

Verlenging

Verlenging Breezes Beach Club & Spa****+

U kunt uw safari ook verlengen in het luxe Breezes Beach Club & Spa op Zanzibar. U verblijft hier op basis van halfpension. Breezes Beach Club & Spa kent een heerlijke exotisch, persoonlijk sfeer e...

Meer info >

Al voor € 79p.p. p.nMeer info >

Verlenging Dream of Zanzibar*****

U kunt uw safari ook verlengen in het het schitterende Dream of Zanzibar op Zanzibar. U verblijft hier op basis van halfpension. Met wuivende palmbomen op het witte zandstrand en het uitzicht op de...

Meer info >

Al voor € 113p.p. p.nMeer info >

Verlenging Indigo Beach Zanzibar****

U kunt uw safari ook verlengen in het het sfeervolle Indigo Beach Zanzibar op Zanzibar. U verblijft hier op basis van halfpension. Uitkijkend op het kristalhelder blauwe water van de lagune, op de ...

Meer info >

Al voor € 60p.p. p.nMeer info >

Verlenging Kichanga Lodge****

U kunt ook kiezen om in de heerlijke Kichanga Lodge op Zanzibar te verblijven in plaats van het toeristenklasse hotel gedurende uw rondreis. U verblijft hier op basis van halfpension. Kichanga Lodg...

Meer info >

Al voor € 84p.p. p.nMeer info >

Verlenging KonoKono Beach Resort*****

U kunt uw safari ook verlengen in het prachtige KonoKono Beach Resort op Zanzibar. U verblijft hier op basis van halfpension. KonoKono Beach Resort is gelegen aan de zuidoostkust van Zanzibar op he...

Meer info >

Al voor € 273p.p. p.nMeer info >

Verlenging NUR Beach Resort****

U kunt uw safari ook verlengen in het het mooie NUR Beach Resort op Zanzibar. U verblijft hier op basis van logies & ontbijt. In het midden van de prachtige witte zandstranden van de zuid-oostelijk...

Meer info >

Al voor € 45p.p. p.nMeer info >

Verlenging Neptune Pwani Beach Resort*****

U kunt uw safari ook verlengen in het schitterende Neptune Pwani Beach Resort op Zanzibar. U verblijft hier op basis van All Inclusive. Het prachtige Neptune Pwani Beach resort biedt u een aangenaa...

Meer info >

Al voor € 136p.p. p.nMeer info >

Verzekering

Kortlopende annuleringsverzekering

Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij zijn reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Zelfs bij 'last minute' boekingen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten, aan...

Meer info >

Al voor 5,50% van de reissomMeer info >

Kortlopende reisverzekering

Een goede reisverzekering is van groot belang als u op vakantie gaat. Mochten zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, dan dekt een goede verzekering de bijkomende kosten en staat u niet voor nog mee...

Meer info >

Al voor € 3,07p.p.p.d.Meer info >

Onze hotels

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij bij onze rondreizen gebruiken. Bij de naam van het hotel ziet u staan bij welke categorie wij deze hotels gebruiken, zodat u een duidelijk zicht krijgt wat voor hotels u bij uw rondreis kunt verwachten. Mocht bij de aanvraag van uw reis 1 van de accommodaties niet beschikbaar zijn, wordt u een alternatief aangeboden.

Hotellijst blijft onder voorbehoud van wijzigingen door onvoorziene omstandigheden of organisatorische redenen.

Hotelclassificatie

Sfeervolle lodges
Wanneer u kiest voor een safari in Tanzania met NRV verblijft u in sfeervolle midden- en superiorklasse lodges en/of ‘tented camps’ op basis van volpension (ontbijt, lunch & diner) in en aan de rand van de wildparken.

Arusha

Planet Lodge - Middenklasse

Een kleinschalige resort in een rustige wijk van Arusha. De 28 kamers liggen in sfeervolle chalets in de mooie tuin en kennen veel leuke Afrikaanse details. Uiteraard hebben alle kamers airco, badkamer met douche en is er in het gehele hotel gratis wifiLees meer

Arusha hotel - Superiorklasse

Een heerlijk hotel om uw reis te beginnen in het centrum van Arusha. Ondanks dat het in de stad ligt zal u niet het idee hebben in een stadshotel te logeren. Het hotel kent een mooie groene tuin, met lekker zwembad en een restaurant met een buiten,Lees meer

Karatu

Eileen's Tree Inn - Middenklasse

Dit kleinschalige guesthouse is een leuke afwisseling van alle lodges en ligt Karatu, de toegangspoort van het Ngorongoro national park. De 10 kamers liggen allemaal in de tropische tuin en zijn vorozien van muskietennet, badkamer met douche en een lekkereLees meer

Lake Manyara

Lake Manyara Wildlife Safari Lodge - Superiorklasse

Manyara Wildlife Safari CampLodge
Dit Tented Camp staat aan de rand van het Lake Manyara nationaal park. Vanaf het terras en het zwembad van spectaculaire zonsondergangen met op de achtergrond de steile hellingen van de Rift Vallei. In het hoofdgebouwLees meer

Ngorongoro Nationaal Park

Ngorongoro Farm House - Superiorklasse

Deze lodge ligt nabij Karatu in een landelijke omgeving met uitzicht op de Oldeani vulkaan. De lodge ligt slechts 5 kilometer vanaf de Lolduare toegangspoort van de Ngorongoro krater. Deze oude boerderij is recent gerenoveerd en beschikt over een groteLees meer

Serengeti Nationaal Park

Serengeti Kati Kati Tented Camp - Middenklasse

Kati Kati Camp is ooit als mobiel kamp begonnen, maar heeft inmiddels een permanente ligging in het Seronera gebied in centraal Serengeti. Het Tented Camp heeft slechts 20 semi-luxe safari-tenten en zal u het echte ‘Out of Africa’ gevoel geven. De safari-tentenLees meer

Kubu Kubu Tented Camp - Superiorklasse

In het prachtige centrale deel van de Serengeti ligt Kubu Kubu Tented Camp. Deze nieuwe accommodatie heeft een moderne Afrikaanse uitstraling. De 25 ruime tenten bieden comfort en zijn exclusief ingericht, waardoor u er een echt Afrikaans Bush gevoelLees meer

Zanzibar

NUR Beach Resort - Middenklasse

In het midden van de prachtige witte zandstranden van de zuid-oostelijke kust van Zanzibar, in Jambiani, ligt het Nur Beach Hotel. Het is heerlijk vertoeven tussen de wuivende palmbomen en het geluid van de zacht golvende zee. Het hotel beschikt overLees meer

Optionele excursies

Naast de excursies die reeds in het reisprogramma opgenomen zijn, worden onderstaande optionele excursies aangeboden. Indien gewenst kunnen deze excursies ter plaatse via uw reisleiding of de lokale vertegenwoordiging bijgeboekt worden. De genoemde prijzen zijn ter indicatie en kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Wanneer u hier een blanco pagina treft, worden er bij deze rondreis geen optionele excursies aangeboden.

Ngorongoro Nationaal Park

Bezoek aan de Masai

Vanuit Karatu kunt u een bezoekje brengen aan een traditioneel Masai dorpje, welke gelegen is aan de rand van het Ngorongoro nationaal park. Leuk om te zien hoe de Masai nog steeds in deze regio leeft. Houd u er wel rekening mee dat dit soort dorpjeLees meer

Wandeling aan de rand van de Ngorongoro Krater

Een mooie wandeling, onder begeleiding van uw chauffeur/ranger, nabij de rand van de krater. Een heerlijk, ontspannen middag met indrukwekkende vergezichten. De wandeling is circa 2.5 uur en is een leuke afwisseling.Lees meer

Bezoek aan Mto Wa Mbu

Hoe leuk is het om naast alle safari-belevenissen ook kennis te maken met de lokale bevolking. Tijdens een bezoek aan Mto Wa Mbu krijgt u een kijkje in het dagelijks leven van de mensen. Tijdens deze 3 uur durende wandeling ontmoet u de vriendelijkeLees meer

Inclusief

Intercontinentale vluchten
Brandstoftoeslag, veiligheids- en brandstofheffing
Intercontinentale vluchten
Binnenlandse vluchten Arusha - Zanzibar en Zanzibar - Dar Es Salaam
Brandstoftoeslag, veiligheids- en brandstofheffing
Safari per 4x4 Landcruiser met opklapbaar dak op privébasis
Engelssprekende chauffeur/ranger
Transfers luchthaven - hotel Arusha v.v. en op Zanzibar v.v.
Overnachtingen in sfeervolle lodges & Tented Camps
Overnachtingen op Zanzibar op basis van logies & ontbijt
Alle maaltijden tijdens uw safaridagen (ontbijt dag 2 t/m ontbijt dag 7)
Alle safari’s zoals in het programma aangegeven
Bezoek aan de Ngorongoro krater
Entreegelden nationale parken t.w.v. 443 USD
Meet & Greet op de luchthaven

Extra informatie

U kunt boeken vanaf minimaal 2 personen

Exclusief

- Visum Tanzania
- Eventuele optionele excursies
- Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
- Overige maaltijden
- Fooien

- Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
- Reserveringskosten: € 25 per boeking

Kinderkorting arrangement

Kinderen van 2 t/m 11 jaar krijgen € 475 korting op het arrangement en kinderen 12 t/m 15 jaar krijgen € 250 korting op het arrangement. Kinderen (max. 2) dienen wel op de kamer van de ouders te verblijven. Er kan slechts 1 extra bed worden bijgeplaatst!

Weekendtoeslag KLM

Wanneer uw heen- en/of terugvlucht met KLM vanaf Amsterdam op een vrijdag, zaterdag of zondag valt, zal hier een toeslag voor gelden. Deze toeslag zal bij boeking worden toegevoegd, waarna u een nieuwe offerte van ons zult ontvangen.

Visum Tanzania
Voor Tanzania & Zanzibar is een visum verplicht. U dient dit visum reeds in Nederland aan te vragen.
NRV biedt u de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief het visum aan te vragen via CIBT.
Klik hier voor alle benodigde informatie.
Kerst & Nieuwjaarsdiner toeslagen
Alle eventuele Kerst & Nieuwjaarsdiner toeslagen zijn al in de prijs inbegrepen!
Kinderkorting vlucht
Bij boeking zullen wij u informeren over de hoogte van de eventuele kinderkorting.

Wat vonden anderen?

Wij vragen onze reizigers om een (beknopt) verslag te schrijven over hun reis. Hieronder kunt u deze ervaringen, mits aanwezig, lezen.

Reisgedeelte Tanzania & Zanzibar

NUR Beach Resort***

Dream of Zanzibar*****

Breezes Beach Club & Spa*****

Indigo Beach Zanzibar****

Kichanga Lodge****

KonoKono Beach Resort*****

Neptune Pwani Beach Resort****+

NUR Beach Resort***

Breezes Beach Club & Spa*****

Dream of Zanzibar*****

Indigo Beach Zanzibar****

Kichanga Lodge****

KonoKono Beach Resort*****

Neptune Pwani Beach Resort****+

Uitgebreide reisverslagen

 

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam