Groepsreizen Saoedi-Arabië

Hegra
Wadi Al Disah
Olifant Rock Al Ula
Jeddah
Soek Saoedi-Arabië

Groepsreis door magisch Saoedi-Arabië

Onlangs geopend en voor de meeste reizigers nog een onbekende bestemming, Saoedi-Arabië in het Midden-Oosten is er één voor op het lijstje. Van oude opgravingen, tot woestijnlandschappen en bijzonder Unesco Werelderfgoed. Een groepsreis Saoedi-Arabië brengt u door prachtige woestijnlandschappen naar eeuwenoude en heilige steden. Met een groepsreis bezoekt u ook de moderne hoofdstad Riyadh en ontdek u onder andere havenstad Jeddah, het commerciële hart van Saoedi-Arabië. Ontdek de hoogtepunten van Saoedi-Arabië met een groepsreis van NRV!

Hoogtepunten van Saoedi-Arabië

Maak meteen aan het begin van uw rondreis Saoedi-Arabië kennis met het échte Saoedi-Arabië door een stadstour in Riyadh te maken. Riyadh is de hoofdstad wat zich momenteel aan het ontwikkelen is en waar u moderne wolkenkrabbers en brede wegen tegen zult komen. Toch kent het land ook historische plekken en bezienswaardigheden zoals het Masmak fort en met een uitstapje naar traditioneel Diriyah leert u Saoedi-Arabië op beide manieren kennen. In verschillende steden drinken de vriendelijke inwoners graag een kopje koffie met u. De ervaren gids vertelt u graag meer van de geschiedenis van Saoedi-Arabië terwijl u mooie plekken zoals Al Ula bekijkt. Dit is één van de mooiste regio’s van Saoedi-Arabië. Medina is na Mekka de tweede belangrijkste heilige stad van Saoedi-Arabië en wordt ook wel de ‘verlichte stad’ genoemd. Hier kunt u de hele dag doorbrengen in diverse winkelcentra en wandelen langs de Arabische marktkramen. Bekijk nóg meer hoogtepunten van Saoedi-Arabië met één van onze rondreizen. Een reis naar Saoedi-Arabië is uniek, afwisselend en mysterieus!

Op groepsreis Saoedi-Arabië met NRV

Boek nu een onvergetelijke groepsreis Saoedi-Arabië bij de grootste rondreisspecialist van Nederland en ervaar zelf het land van de sfeervolle havensteden, woestijnlandschappen, heilige plaatsen, moskeeën en kleurrijke soeks. De ervaren reisleiding laat graag alle hoogtepunten zien! Profiteer van de voordelen van groepsreizen met NRV: boeiende reisroutes, prima accommodaties en inspirerende ontmoetingen met de lokale bevolking. Nederlandssprekende reisleiding die Saoedi-Arabië als geen ander kent, gegarandeerd vertrek en altijd een scherpe prijs. Heeft u nog vragen over een georganiseerde rondreis Saoedi-Arabië? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om al uw vragen over onze groepsreizen te beantwoorden!
Rondreizen > Rondreizen Saoedi-Arabië > Groepsreizen Saoedi-Arabië