Hegra
Wadi Al Disah
Olifant Rock Al Ula
Jeddah
Soek Saoedi-Arabië

Unieke rondreis Saoedi-Arabië

Wat u van een Saoedi-Arabië rondreis kunt verwachten? Dat vertellen wij graag! Het is misschien voor velen nog een onbekende bestemming, maar de verschillende Unesco Werelderfgoedlocaties en de combinatie van moderne en heilige steden maken Saoedi-Arabië een mysterieuze en bijzondere bestemming! Begin uw rondreis in de hoofdstad Riyadh en reis dwars door de woestijn naar de beroemde bezienswaardigheden van Saoedi-Arabië. Wij nemen u mee naar alle hoogtepunten van het land waarin u ook een bijzonder kijkje neemt in de cultuur van Saoedi-Arabië.

Bezienswaardigheden Saoedi-Arabië

Met een rondreis Saoedi-Arabië maakt u een reis door prachtige woestijnlandschappen, oases en wadi's. Onderweg stopt u bij eeuwenoude woestijnsteden Buraidah en Hail. Bewonder de Najdi-modderstenen architectuur in het dorp Ushaiger en dwaal door de kronkelende steegjes. Tijdens uw rondreis ontmoet u de vriendelijke bevolking en bezoekt u één van de mooiste regio’s Al Ula. Het is gelegen in het noordoosten van Saoedi-Arabië en misschien wel het hoogtepunt van uw reis! In de sfeervolle havenstad Jeddah bevindt zich de ‘Alrahmah Mosque’, een moskee wat op het water is gebouwd. Het is een stad waar u zult genieten van het mooie uitzicht op de Rode Zee. De bezienswaardigheden van Saoedi-Arabië zullen u absoluut verbazen.

Rondreis Saoedi-Arabië boeken bij dé rondreisspecialist

Nog meer weten over onze reizen naar Saoedi-Arabië? Onze ervaren reisspecialisten vertellen u graag meer over deze unieke bestemming en staan altijd voor u klaar om uw ideale rondreis Saoedi-Arabië te boeken! Reis door Saoedi-Arabië met NRV en u bent verzekerd van flexibiliteit en unieke reizen voor de beste prijs. Van hoofdstad Riyadh tot eeuwenoud Buraidah en van magisch Al Ula naar handelsstad Jeddah. Ontdek zelf het authentieke Saoedi-Arabië nu éxtra voordelig!
Rondreizen > Rondreizen Saoedi-Arabië

Rondreizen Saoedi-Arabië