neemt je mee
Logeren in Wahiba Sands
Logeren in Wahiba Sands
Wadi Bani Khalid
Wadi Bani Khalid
Grote Moskee, Muscat
Grote Moskee, Muscat
Havenstad Sur
Havenstad Sur
Strand Muscat
Strand Muscat

Slapen onder de Sterren

Privéreis | 7 dagen v.a.
1554i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
19-09-2017
Reisduur
7 dagen
Aantal personen
2 volwassenen

Route

  • Dag 1 Amsterdam - Muscat
  • Dag 2 Muscat
  • Dag 3 Muscat - Wahibi Sands
  • Dag 4 Wahibi Sands - Wadi Bani Khalid - Muscat
  • Dag 5 en 6 Muscat
  • Dag 7 Muscat - Amsterdam

Bekijk het volledige programma & route

om_pri_slapenoman.png
    Inclusief 4WD tijdens rondreis en drop-off kosten     Logeren in uitsluitend 5-sterren hotels     Overnachting in luxe safaritent in Wahibi Sands     Kamelentocht in de Wahibi Sands     Zie de mooiste Wadi’s van Oman

Hoogtepunten van deze reis

  • De Grand Mosque in Muscat

  • Zouk Muscat

  • Kamelen Wahiba Sands

  • Ontdek de overdonderende zandwoestijn Wahiba Sands

Programma

om_pri_slapenoman.png

Dag 1 Amsterdam - Muscat

Vandaag vliegt u naar de hoofdstad van Oman, Muscat. Waar u de volgende ochtend vroeg aankomt.

Goed om te weten

Indien u kiest voor vliegen met de KLM komt u dezelfde dag aan en is de transfer naar uw hotel in Muscat geregeld. Wij bieden ook vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.

om_al_muscat3.jpg

Dag 2 Muscat

Vroeg in de ochtend komt u aan in Muscat, waar een chauffeur al op u staat te wachten. Transfer naar uw hotel aan het strand om vandaag heerlijk te acclimatiseren. Uiteraard hebben wij de kamer al voor u geboekt, dus u kunt direct inchecken.
Vrouw Op Kameel Wahibi Oman

Dag 3 Muscat - Wahibi Sands

In de ochtend wordt uw 4WD bij het hotel afgeleverd, waarna u richting de woestijn van Oman rijdt. Via kleine dorpjes en een prachtig landschap komt u in de middag aan bij de toegangspoort van de Wahibi Sands. Hier laat u de lucht uit uw banden en zweeft u over het zand richting het luxe tentenkamp.
Aangekomen bij het tentencamp kunt u genieten van de prachtige zonsondergang en misschien gaat u wel een prachtige tocht op de rug van een kameel maken.
om_al_wadibani.jpg

Dag 4 Wahibi Sands - Wadi Bani Khalid - Muscat

Na het ontbijt verlaat u de woestijn en adviseren wij u vandaag om via de kustweg terug te rijden. Een bezoekje aan Wadi Bani Kalid mag u zeker niet overslaan, voordat u de ruige kustweg kiest. Een prachtige route langs verschillende wadi's aan de ene kant en de zee aan de andere kant. In de vooravond komt u weer aan in het Grand Hyatt.
OM_AL_MUSCATGrandMosque1

Dag 5 en 6 Muscat

Heerlijke stranddagen in dit luxe hotel. Geniet van het grote zwembad, de vele restaurants en breng zeker een bezoekje aan de Grote Moskee of drukke zouk in de haven.
Aankomst luchthaven (terugreis)

Dag 7 Muscat - Amsterdam

's Nachts wordt u opgehaald in uw hotel om naar de luchthaven van Muscat gebracht te worden. Einde van een prachtige vakantie!

Goed om te weten

Wanneer u met KLM vliegt, zult u de volgende dag in Amsterdam aankomen, waardoor de reis één dag langer is.

Let op!

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Data & Prijzen

 
 

Meerpersoonskorting

Extra optie

Burj Alarab Dubai

3 dagen / 2 nachten stop-over Dubai

In samenwerking met Emirates bieden wij u de mogelijkheid een stop-over te maken in de wereldstad Dubai. Een extra nacht bijboeken is mogelijk. Inclusief: - 2 overnachtingen in het J5 Port Saeed...

Meer info >

Al voor € 170p.p. Meer info >
Lokale Man Misah Oman

Toeslag Engelssprekende chauffeur / gids

Wanneer u het toch prettiger vindt om met Engelssprekende begeleiding te reizen is dit ook mogelijk. Deze Engelssprekende chauffeur/gids zal er voor zorgen dat u de juiste routes rijdt en u gedurende ...

Meer info >

Al voor € 500 Meer info >
Wheel Drive Oman

Toeslag chauffeur

Mocht u liever niet zelf rijden, kunt u ook kiezen om deze rondreis te maken met een chauffeur. Deze chauffeur spreekt beperkt Engels en zal er voor zorgen dat u onderweg de belangrijkste bezienswaard...

Meer info >

Al voor € 410 Meer info >

Verlenging

Overzicht Grand Hyatt Muscat Oman

Verlenging Grand Hyatt Muscat

U kunt deze rondreis per nacht verlengen in het luxe Grand Hyatt in Muscat. U verblijft hier op basis van logies & ontbijt. Een luxe vakantiehotel met een uiterst vriendelijke service, heerlijk groot...

Meer info >

Al voor € 126p.p. p.nMeer info >

Verzekering

Aanvullende verzekering autohuur

Samen met Europeesche verzekeringen kunnen wij u een Aanvullende Verzekering aanbieden. Deze dekt het eigen risico af tot maar liefst € 3.500 ($ 5.000 in Amerika ) en verzekert ook de uitgesloten casc...

Meer info >

Al voor € 6,05 p.dMeer info >

Kortlopende annuleringsverzekering

Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij zijn reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Zelfs bij 'last minute' boekingen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten, aan...

Meer info >

Al voor 5,50% van de reissomMeer info >

Kortlopende reisverzekering

Een goede reisverzekering is van groot belang als u op vakantie gaat. Mochten zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, dan dekt een goede verzekering de bijkomende kosten en staat u niet voor nog mee...

Meer info >

Al voor € 3,07p.p.p.d.Meer info >

Onze hotels

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij bij onze rondreizen gebruiken. Bij de naam van het hotel ziet u staan bij welke categorie wij deze hotels gebruiken, zodat u een duidelijk zicht krijgt wat voor hotels u bij uw rondreis kunt verwachten. Mocht bij de aanvraag van uw reis 1 van de accommodaties niet beschikbaar zijn, wordt u een alternatief aangeboden.

Hotellijst blijft onder voorbehoud van wijzigingen door onvoorziene omstandigheden of organisatorische redenen.

hotel algemeen

Hotelclassificatie

Middenklasse
Wanneer u kiest voor middenklasse accommodaties dan verblijft u in goede driesterren hotels, welke met zorg zijn geselecteerd. U kunt altijd een schone kamer verwachten met airco, eigen badkamer en daar waar mogelijk een zwembad. Uw strandhotel is een verzorgd viersterren hotel met heerlijk zwembad.

Muscat

Detail Intercontinental Muscat Oman

Intercontinental Muscat -

Dit groots opgezette hotel is een uitstekende plek om uw vakantie in luxe te vieren. Door de vele faciliteiten en uitstekende ligging is het hotel geschikt voor jong en oud. Geniet van de heerlijke zwembaden, vele restaurants en vele sportmogelijkheden.Lees meer

Wahibi Sands

Desert Nights Camp

Desert Nights Camp - Superiorklasse

Wie lijkt het niet spannend om te overnachten midden in de woestijn onder de sterrenhemel in het land van de sprookjes van 1001 nacht? Het nieuwe Desert Nights Camp biedt de mogelijkheid om deze twee wensen te combineren. Bij Desert Nights Camp, gelegenLees meer
1000 nights camp

1000 Nights Camp - Middenklasse

Logeren onder de sterren, zoals de Bedoeïenen nog steeds volgens eeuwenoude tradities doen in de Wahibi woestijn, kan in dit originele ‘Desert Camp’. Laat de het diner u smaken en bewonder de prachtige sterrenhemel vanuit de woestijn. Echt, een bijzondereLees meer

Optionele excursies

Naast de excursies die reeds in het reisprogramma opgenomen zijn, worden onderstaande optionele excursies aangeboden. Indien gewenst kunnen deze excursies ter plaatse via uw reisleiding of de lokale vertegenwoordiging bijgeboekt worden. De genoemde prijzen zijn ter indicatie en kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Wanneer u hier een blanco pagina treft, worden er bij deze rondreis geen optionele excursies aangeboden.

Inclusief

Intercontinentale vluchten
Brandstoftoeslag, veiligheids- en brandstofheffing
Transfer luchthaven – hotel Muscat v.v.
4WD, cat. E op dag 3 en 4
Overnachtingen in Muscat in het luxe vijfsterren hotel Grand Hyatt
1 overnachting in de woestijn in het luxe Desert Camp
Iedere dag ontbijt
Diner dag 3
Aflever- en ophaalkosten van de huurauto en 600 kilometer
Wegenkaart en informatiemap van Oman
Meet & Greet op de luchthaven van Muscat

Extra informatie

U kunt boeken vanaf minimaal 2 personen

Exclusief

- Visumkosten: ca. € 13 p.p.
- Entreegelden
- Eventuele optionele excursies
- Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
- Overige maaltijden
- Fooien

- Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
- Reserveringskosten: € 25 per boeking

Kinderkorting arrangement

Kinderen van 2 t/m 11 jaar krijgen € 200 korting op het reisgedeelte. Kinderen (max. 1) dienen wel op de kamer van de ouders te verblijven en slapen op een bijzetbed.

Huurauto

In de huurprijs van de 4WD (cat. E) is 600 kilometer inclusief de prijs. Als u meer kilometers rijdt, zullen deze ter plaatsen moeten worden betaald. De kosten zijn 0.25 USD per extra kilometer. De aflever- en ophaalkosten van de huurauto zitten in de prijs.

Voor alle andere informatie over de huurauto verwijzen wij u naar het kopje 'vervoer' hier staan alle voorwaarden van de huurauto.

Chauffeur en gids

U kunt deze rondreis ook met een chauffeur en zelfs met een Engelssprekende gids maken. Kijk voor meer informatie onder het tabblad ‘opties’.

Vertrek 1 mei t/m 31 augustus

In de periode 1 mei t/m 31 augustus is het Desert Camp in de Wahibi Sands gesloten i.v.m. de hitte. Wij kunnen deze reis dan helaas niet voor u uitvoeren.

Weekendtoeslag KLM

Wanneer uw heen- en/of terugvlucht met KLM vanaf Amsterdam op een vrijdag, zaterdag of zondag valt, zal hier een toeslag voor gelden. Deze toeslag zal bij boeking worden toegevoegd, waarna u een nieuwe offerte van ons zult ontvangen.

Weekendtoeslag Emirates

Wanneer uw heen- en/of terugvlucht met Emirates vanaf Amsterdam op een vrijdag, zaterdag of zondag valt, zal hier een toeslag voor gelden. Deze toeslag zal bij boeking worden toegevoegd, waarna u een nieuwe offerte van ons zult ontvangen.

Stop-over Dubai

Indien u op de heenreis een stop-over in Dubai wenst te maken, dient u rekening te houden met een toeslag, deze toeslag is € 135 p.p. voor de stop-over en zullen wij na boeking toevoegen aan uw prijsoverzicht. Mocht u een stop-over in Dubai op de terugreis willen maken dan zit hier geen toeslag aan verbonden.

Reis boeken zonder internationale vluchten?

Mocht u deze rondreis willen boeken, maar regelt u zelf uw internationale vlucht? Klik hier en zie wat de kosten zijn.

Meerpersoonskorting
Wanneer u deze reis met 4 of meer personen maakt, kunnen wij vaak voor u een uitstekende korting verlenen. Indien dit voor u van toepassing is verschijnt uw korting via de prijsberekening.
Galadiners
Diverse hotels organiseren galadiners in de kerst- en nieuwjaarsperiode. Wij informeren u over een eventuele verplichte toeslag bij bevestiging van uw reservering.
Kinderkorting vlucht
Bij boeking zullen wij u informeren over de hoogte van de eventuele kinderkorting.

Huurauto tijdens uw rondreis

NRV maakt gebruik van verschillende gerenommeerde autoverhuurmaatschappijen. In Oman maken wij gebruik van Budget Car Rental.

Wat vonden anderen?

Wij vragen onze reizigers om een (beknopt) verslag te schrijven over hun reis. Hieronder kunt u deze ervaringen, mits aanwezig, lezen.

Reisgedeelte Slapen onder de sterren in Oman

B. Zuiver, Amsterdam
'Schitterend land; veel moois gezien en gedaan. Prachtige wegen, maar ook extreme tocht vanaf berg over zeer slechte onverharde weg. Bevolking altijd vriendelijk en voorzieningen prima. Een aanrader! '

3 dagen / 2 nachten stop-over Dubai

anoniem
'Zou er nog wel 3 dagen willen zitten.'
Robin & Kayleigh, Sliedrecht
'Dubai is een mooie stad die je zeker een keer gezien moet hebben in je leven!'
Kristie, Heerjansdam
'Een mooie gelegenheid om Dubai te leren kennen. Drie dagen is genoeg om deze stad te ontdekken. Ook aquaventure is de moeite waard!'
Harry, Drenthe
'Leuke ervaring om er zo bij te doen als je met Emirates vliegt. We kwamen tijd tekort om alles te bekijken'
Chantal en Vincent, Rhoon
'Leuke stadstour, goed hotel. Eén dag (twee nachten) is eigenlijk te kort voor Dubai. We hebben na de stadstour ook nog een desertsafari gedaan, een aanrader!
'
anoniem
'Boek een extra nacht bij om echt wat van de stad te zien. drie nachten zijn in feite maar een volle dag door late aankomst en vroeg vertrek.'

Grand Hyatt*****

wolfrat, amsterdam
'wat een feest. kost wat maar dan heb je ook wat. erg luxe, goed verzorg, prima service, dicht bij het centrum(ongeveer 10 euro met de taxi). Mochten lang op de kamer blijven, vlucht ging pas om elf uur 's avonds. aanrader om daar een paar dagen aan vast te knopen.'
Schmalz, Dwingeloo
'Een fantastisch hotel waar je als eenvoudig toerist behandeld wordt als een vorst.'
F. Baert, Overpelt-België
'Comfortabel hotel, een 5 sterren waard. Mooie inrichting, vriendelijk en behulpzaam personeel. Strand is mooi en zeewater warmer dan 30 °C. We hebben in alle 4 restaurants van het hotel gegeten en vonden Tuscani het meest stijlvolle met hoogstaande keuken en de Top Roof Grill het meest gezellige. De maaltijden en drank vonden wij wel duur.'

Uitgebreide reisverslagen

Oman en Dubai, 21 december 2013 - 01 januari 2014

21-12-2013

Om 20.45 uur vertrokken vanaf vliegveld Düsseldorf naar Dubai. Vliegtijd 5 ½ uur. In Dubai 2 uurtjes gewacht op onze vlucht van Dubai naar Muscat in Oman. Vlucht naar Muscat duurde 1 uur. Aankomst 9.40 uur. In Muscat is het 3 uur later als in Nederland. Op het vliegveld werden we netjes opgewacht door een chauffeur met een bordje met onze naam. We werden naar ons hotel in Muscat gebracht, het “Ci...

 

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam