neemt je mee
Het fort van Bahla
Het fort van Bahla
Wadi Bani Khalid
Wadi Bani Khalid
Wahiba Sands
Wahiba Sands
Jebel Shams, de Grand Canyon van Oman
Jebel Shams, de Grand Canyon van Oman
Schildpadden bij Ras Al Jinz
Schildpadden bij Ras Al Jinz

Avontuurlijk Oman

Privéreis | 10 dagen v.a.
1820i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
19-09-2017
Reisduur
10 dagen
Aantal personen
2 volwassenen

Route

 • Dag 1 Amsterdam - Muscat
 • Dag 2 Muscat (ca. 50 km)
 • Dag 3 Muscat - Wadi Tiwi - Ras Al Jinz (ca. 350 km)
 • Dag 4 Ras Al Jinz - Wadi Bani Khalid - Wahibi Sands (ca. 315 km)
 • Dag 5 Wahibi Sands - Sinaw - Birkat Al Mauz - Jebel Al Alkhdar (ca. 260 km)
 • Dag 6 Jebel Al Akhdar - Nizwa (ca. 52 km)
 • Dag 7 Nizwa - Al Hamra - Jebel Shams (ca. 106 km)
 • Dag 8 Jebal Shams - Nakhal - Mussanah (ca. 200 km)
 • Dag 9 Mussanah
 • Dag 10 Mussanah - Muscat - Amsterdam

Bekijk het volledige programma & route

Rondreis Oman
    Inclusief 4WD tijdens rondreis en drop-off kosten     Logeren in de Wahibi Sands     Reuze schildpadden zien op het strand van Ras Al Jinz     Heerlijke stranddagen in Mussanah     Zie de Jebel Shams, dé Grand Canyon van Oman

Hoogtepunten van deze reis

 • Ibra Huis

 • Nizwa Fort

 • Zouk Muscat

 • Ontdek Wadi Bani Khalid

 • Ontdek de overdonderende zandwoestijn Wahiba Sands

Programma

Rondreis Oman

Dag 1 Amsterdam - Muscat

Vandaag vliegt u naar de hoofdstad van Oman, Muscat, waar u de volgende ochtend vroeg aankomt.

Goed om te weten

Wij bieden ook vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.

Dag 2 Muscat (ca. 50 km)

Aankomst op de luchthaven waar u wordt verwelkomd door een chauffeur die u naar uw hotel in Muscat brengt. Hier hebben wij de kamer al voor u geboekt, dus u kunt direct inchecken.
In de loop van de dag wordt uw 4WD afgeleverd, waarna u een stadstour kunt maken. Deze start bij de Grand Mosque, aan de rand van de stad. Deze prachtige moskee is zeker een bezoekje waard. Vervolgens rijdt u naar het paleis en het oude fort, gebouwd door de Portugezen. Aan het einde van de middag bezoekt u de oude Zouk aan de haven. Wandel door de kleine straatjes en geniet van het dagelijkse leven. Overnachting in Muscat.
om_al_rasalhadd_schildpad.jpg

Dag 3 Muscat - Wadi Tiwi - Ras Al Jinz (ca. 350 km)

Via de prachtige kustroute – met veel onverharde stukken – rijdt u richting Wadi Tiwi. Onderweg kunt u een stop maken op het mooie, witte zandstrand van Finns Beach. Dit strand staat bekend om het prachtige turquoise water. Neem een lekkere verfrissende duik in de zee alvorens u doorrijdt naar Wadi Tiwi. Wadi Tiwi is een prachtige Wadi waar u kunt genieten van de adembenemende natuur. De Wadi heeft een perfecte locatie om te lunchen, waarna u een (lange) wandeling de Wadi in kunt maken. U zult van de ene verbazing in de ander verbazing vallen door de prachtige diversiteit aan natuur in dit gebied. Aan het einde van de wandeling kunt u een duik nemen in een van de waterpools die deze Wadi rijk is.

U vervolgt deze spectaculaire weg met prachtige vergezichten, ruige rotsen en azuurblauwe zee richting Ras Al Jinz, waar ook het Nationale Park van Ras Al Jinz zich bevindt. Hier kunt u vanavond vele reuzenschildpadden van heel dichtbij op het strand zien broeden en/of kleine schildpadjes richting zee zien kruipen. Een geweldige ervaring!

Dag 4 Ras Al Jinz - Wadi Bani Khalid - Wahibi Sands (ca. 315 km)

Na het ontbijt verlaten we de kust en rijden we richting de woestijn. Onderweg kunt u een stop maken in de oude vissershaven van Sur. Hier maakt u nader kennis met de rijke maritieme geschiedenis van Oman en u kunt zien hoe de traditionele dhow’s nog steeds met de hand worden gemaakt. Dan vervolgt u de route naar één van de mooiste Wadi’s van het land, Wadi Bani Khalid. Deze Wadi bekent om haar natuurlijke schoonheid wordt vanuit de bergen met water gevoed. Vooral in de weekenden is het er druk met mensen die picknicken en zwemmen in de meertjes. In de middag komt u aan bij de toegangspoort van de Wahibi Sands. Hier laat u wat lucht uit uw banden en zweeft u over het zand richting het luxe tentenkamp. Aangekomen bij het tentencamp kunt u genieten van de prachtige zonsondergang en misschien gaat u wel een prachtige tocht op de rug van een kameel maken. Diner en overnachting in de woestijn.
vis soukh Barka

Dag 5 Wahibi Sands - Sinaw - Birkat Al Mauz - Jebel Al Alkhdar (ca. 260 km)

Na het ontbijt verlaat u de woestijn om via een prachtig landschap te rijden naar Sinaw. Dit plaatsje is bekend om het kleine kasteel en de Souk. De Souk is het meest bijzonder op donderdagochtend. Grote aantallen Bedoeïenen komen hier om handel te drijven en de meeste winkeltjes zijn geopend. Wandel hier wat rond en aanschouw het spel van van de handel op een lokale markt als deze. Ook kunt u onderweg een bezoek brengen aan het bananendorp Birkat al Mauz, waar u de oude lemen huizen en de bananenplantages kunt bekijken. Dan rijdt u door naar Jebel Al Alkhdar. Deze bergketen is bekend vanwege de terraslandbouw, waar voornamelijk rozen geteeld worden. U overnacht in Jebel al Akhdar Hotel.

Dag 6 Jebel Al Akhdar - Nizwa (ca. 52 km)

Na het ontbijt verlaat u Jebel Al Akhdar om door te reizen naar Nizwa. Nizwa ligt in een prachtig bergachtig gebied, waar zich het mooie fort van Nizwa en de grote Zouk zich bevinden. Wanneer u lekker op tijd vertrekt komt u in de ochtend aan bij de Zouk van Nizwa. De Zouk van Nizwa is de grootste in de regio en er is dan ook van alles te zien en te kopen. Vervolgens bent u in de gelegenheid om het mooie fort van Nizwa en het Jabrin Castle te bekijken. Jabrin Castle is één van de mooiste kastelen van de regio en u heeft vanaf hier een prachtig uitzicht op het kleine arbeidersstadje, Bahla. U overnacht vanavond in Nizwa.
Grand Canyon Oman

Dag 7 Nizwa - Al Hamra - Jebel Shams (ca. 106 km)

Door het het ruige landschap rijdt u langs Al Hamra. Dit kleine dorpje is tegen de hoge rosten aangebouwd en bestaat nog steeds uit lemen huisjes. U zult het idee hebben dat u terug in de tijd gaat en genieten van het schitterende landschap en bijzonder vriendelijke bevolking. Via Wadi Ghul, rijdt u door naar Jebel Shams, gelegen in de Grand Canyon van Oman. Hier bevindt zich tevens het hoogste punt van Oman (3075 meter). Het bijzondere is niet de berg zelf maar de spectaculaire super diepe kliffen. U kunt hier prachtige wandelingen maken. Diner en overnachting in het Jebel Shams Resort.

Dag 8 Jebal Shams - Nakhal - Mussanah (ca. 200 km)

Na een mooi zonsopgang rijdt u vandaag via Bilad Sayt en Wadi Bani Awf naar Nakhal. Het authentieke bergdorp Bilad Sayt met kleine groene akkers en dadelpalmen ligt in een prachtige omgeving. In de bergen rondom het dorp kunt u tijdens een wandeling genieten van mooie uitzichten. Door Snake Canyon en het nabij gelegen Wadi Bani Awf komt u aan bij Nakhal. Hier vindt u de bekende warmwaterbronnen, waar veel mensen pootje komen baden of om te picknicken. Wandel tussen de dadelbomen wat rond en bewonder de verschillende wadi's in de omgeving. Een heerlijke stop!

Aan het einde van de middag komt u aan in het Millenium Resort in Mussanah. Hier levert u de huurauto in en heeft u de komende twee dagen de tijd om alle indrukken van deze reis te verwerken.

Dag 9 Mussanah

Een heerlijke dag om te genieten aan het strand of aan het zwembad van het fijne Millenium Resort.
Aankomst luchthaven (terugreis)

Dag 10 Mussanah - Muscat - Amsterdam

's Nachts wordt u opgehaald in uw hotel om naar de luchthaven van Muscat gebracht te worden. Einde van een prachtige vakantie!

Goed om te weten

Wanneer u met KLM vliegt, zult u de volgende dag in Amsterdam aankomen, waardoor de reis één dag langer is.

Let op!

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Data & Prijzen

 
 

Meerpersoonskorting

Alternatief hotel

Sieraden Oman

Verblijf Grand Hyatt*****, Muscat

U kunt deze rondreis eindigen in het luxe vijfsterrenhotel Grand Hyatt in Muscat. U verblijft hier op basis van logies & ontbijt. Een luxe vakantiehotel met een uiterst vriendelijke service, heerlijk...

Meer info >

Al voor € 88p.p. p.nMeer info >
Paleis in Oman

Verblijf Shangri-La Al Waha*****, Muscat

U kunt deze rondreis eindigen in het luxe vijfsterrenhotel Shangri-La Al Waha in Muscat. U verblijft hier op basis van logies & ontbijt. Al Waha is onderdeel van een prachtig complex van 3 Shangri-La...

Meer info >

Al voor € 54p.p. p.nMeer info >

Extra optie

Burj Alarab Dubai

3 dagen / 2 nachten stop-over Dubai

In samenwerking met Emirates bieden wij u de mogelijkheid een stop-over te maken in de wereldstad Dubai. Een extra nacht bijboeken is mogelijk. Inclusief: - 2 overnachtingen in het J5 Port Saeed...

Meer info >

Al voor € 170p.p. Meer info >
Lokale Man Misah Oman

Toeslag Engelssprekende chauffeur / gids

Wanneer u het toch prettiger vindt om met Engelssprekende begeleiding te reizen is dit ook mogelijk. Deze Engelssprekende chauffeur/gids zal er voor zorgen dat u de juiste routes rijdt en u gedurende ...

Meer info >

Al voor € 1.580 Meer info >
Wheel Drive Oman

Toeslag chauffeur

Wanneer u het toch prettiger vindt om met een chauffeur te reizen is dit ook mogelijk. Deze chauffeur spreekt beperkt Engels zal er voor zorgen dat u op een eenvoudige manier naar uw volgende bestemmi...

Meer info >

Al voor € 1.270 Meer info >

Verlenging

Overzicht Grand Hyatt Muscat Oman

Verlenging Grand Hyatt Muscat

U kunt deze rondreis per nacht verlengen in het luxe Grand Hyatt in Muscat. U verblijft hier op basis van logies & ontbijt. Een luxe vakantiehotel met een uiterst vriendelijke service, heerlijk groot...

Meer info >

Al voor € 126p.p. p.nMeer info >
om_ac_milleniummussanahka.jpg

Verlenging Millenium Resort

U kunt uw rondreis per nacht verlengen in het heerlijke Millenium Resort. U verblijft hier op basis van logies & ontbijt. Met een panoramische uitzicht over de Hadjargebergte en aan de Golf van Oman ...

Meer info >

Al voor € 59p.p. p.nMeer info >
Zwembad Shangri-La Al Waha Muscat Oman

Verlenging Shangri-La Al Waha

U kunt uw strandverblijf per nacht verlengen in het Shangri-La Al Waha Resort. U verblijft hier dan op basis van logies & ontbijt. Al Waha is onderdeel van een prachtig complex van 3 Shangri-La hotel...

Meer info >

Al voor € 113p.p. p.nMeer info >

Verzekering

Aanvullende verzekering autohuur

Samen met Europeesche verzekeringen kunnen wij u een Aanvullende Verzekering aanbieden. Deze dekt het eigen risico af tot maar liefst € 3.500 ($ 5.000 in Amerika ) en verzekert ook de uitgesloten casc...

Meer info >

Al voor € 6,05 p.dMeer info >

Kortlopende annuleringsverzekering

Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij zijn reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Zelfs bij 'last minute' boekingen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten, aan...

Meer info >

Al voor 5,50% van de reissomMeer info >

Kortlopende reisverzekering

Een goede reisverzekering is van groot belang als u op vakantie gaat. Mochten zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, dan dekt een goede verzekering de bijkomende kosten en staat u niet voor nog mee...

Meer info >

Al voor € 3,07p.p.p.d.Meer info >

Onze hotels

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij bij onze rondreizen gebruiken. Bij de naam van het hotel ziet u staan bij welke categorie wij deze hotels gebruiken, zodat u een duidelijk zicht krijgt wat voor hotels u bij uw rondreis kunt verwachten. Mocht bij de aanvraag van uw reis 1 van de accommodaties niet beschikbaar zijn, wordt u een alternatief aangeboden.

Hotellijst blijft onder voorbehoud van wijzigingen door onvoorziene omstandigheden of organisatorische redenen.

hotel algemeen

Hotelclassificatie

Middenklasse
Wanneer u kiest voor middenklasse accommodaties dan verblijft u in goede driesterren hotels, welke met zorg zijn geselecteerd. U kunt altijd een schone kamer verwachten met airco, eigen badkamer en daar waar mogelijk een zwembad. Uw strandhotel is een verzorgd viersterren hotel met heerlijk zwembad.

Al Hamra

restaurant Jebel Shams resort

Jebel Shams Resort - Middenklasse

Het Jebel Shams Resort is een schitterend gelegen kamp, door de hoge ligging heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Geniet 's avonds van een diner en droom weg bij een knapperend kampvuur onder de mooie sterrenhemel. Het is gelegen bij Al Hamra,Lees meer

Jabal Al Akhdar

Jabal Akhdhar Hotel

Jabal Akhdhar Hotel - Middenklasse

Het Jabal Akhdar Hotel bevindt zich op een plateau in het Jabal al Akhdhar gebergte, zo'n 2500 meter boven de zeespiegel. Het hotel is sfeervol ingericht en de kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten. Er is een elegant ingericht restaurant waarLees meer

Muscat

om_ac_musholidayex2.0.jpg

Hotel Muscat Holiday - Middenklasse

Hotel Muscat Holiday heeft een fijne ligging, vriendelijke service en een lekkere zwembad, wat dit hotel een uitstekende uitvalsbasis maakt om de regio van Muscat beter te leren kennen. Het hotel is gelegen tussen de centrale zakenwijk en de internationaleLees meer

Mussanah

om_ac_milleniummussanahex.jpg

Millenium Resort Mussanah - Superiorklasse

Met een panoramische uitzicht over de Hadjargebergte en aan de Golf van Oman ligt het luxe Millenium Resort Mussanah. Het hotel heeft een levendige mix van Arabische en Aziatische thema's. De heerlijke landschapstuinen die het resort omgeven zorgen voorLees meer

Nizwa

Kamer Falaj Daris Hotel Nizwa Oman

Falaj Daris Hotel - Middenklasse

Een kleinschalig en sfeervol hotel op slechts enkele kilometers van het Nizwa Fort en de oude Zouk. De ligging, vriendelijke service en het lekkere zwembad maken dit hotel een uitstekende uitvalsbasis om de regio van Nizwa beter te leren kennen. HetLees meer
Zwembad Golden Tulip Nizwa Oman

Golden Tulip Nizwa - Middenklasse

Dit hotel ligt 30 kilometer buiten Nizwa. Het hotel is gebouwd in traditionele Omaanse stijl. Er is een receptie, grote lobby/lounge, buffetrestaurant, à la carte restaurant met Omani en Indiase specialiteiten, 2 bars, zwembad met ligbedden, handdoekservice,Lees meer

Ras-Al-Hadd & Ras-Al-Jinz

Ras Al Hadd

Ras Al Hadd Beach Hotel - Middenklasse

Een verzorgd hotel, waar alles in het thema staat van de reuze schildpadden die hier in de omgeving veelvuldig voorkomen. De locatie, direct aan het strand en de vriendelijke service maken dit tot een prima hotel om de schildpadden bij Ras Al Jinz teLees meer

Wahibi Sands

Sama Al Wasil Camp

Sama Al Wasil Camp - Middenklasse

Slapen onder de sterren is een bijzondere en sprookjesachtig ervaring! Bij het comfortabele en vriendelijke Sama Al Wasil Camp zult u zeker genieten van schitterende zonsopgangen, zonsondergangen, prachtige sterrenhemel en de rust van de woestijn. OmgevenLees meer

Optionele excursies

Naast de excursies die reeds in het reisprogramma opgenomen zijn, worden onderstaande optionele excursies aangeboden. Indien gewenst kunnen deze excursies ter plaatse via uw reisleiding of de lokale vertegenwoordiging bijgeboekt worden. De genoemde prijzen zijn ter indicatie en kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Wanneer u hier een blanco pagina treft, worden er bij deze rondreis geen optionele excursies aangeboden.

Inclusief

Intercontinentale vluchten
Brandstoftoeslag, veiligheids- en brandstofheffing
Transfer luchthaven – hotel v.v.
Een 4WD, cat. E op dag 2 tijdens de stadstour en dag 3 t/m dag 8
Overnachtingen in goede middenklasse hotels
Iedere dag ontbijt
Diner dag 3, 4 en 7
Aflever- en ophaalkosten van de huurauto en 1600 kilometer
Wegenkaart en informatiemap van Oman
Meet & Greet op de luchthaven van Muscat

Extra informatie

U kunt boeken vanaf minimaal 2 personen

Exclusief

- Visumkosten: ca. € 13 p.p.
- Entreegelden
- Eventuele optionele excursies
- Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
- Overige maaltijden
- Fooien

- Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
- Reserveringskosten: € 25 per boeking

Kinderkorting arrangement

Kinderen van 2 t/m 11 jaar krijgen € 210 korting op het reisgedeelte. Kinderen (max. 1) dienen wel op de kamer van de ouders te verblijven en slapen op een bijzetbed.

Huurauto

In de huurprijs van de 4WD (cat. E) is 1600 kilometer inclusief de prijs. Als u meer kilometers rijdt, zullen deze ter plaatsen moeten worden betaald. De kosten zijn 0.25 USD per extra kilometer.
De aflever- en ophaalkosten van de huurauto zitten in de prijs. Voor alle andere informatie over de huurauto verwijzen wij u naar het kopje 'vervoer' hier staan alle voorwaarden van de huurauto.

Chauffeur en gids

U kunt deze rondreis ook met een chauffeur en zelfs met een Engelssprekende gids maken. Kijk voor meer informatie onder het tabblad ‘opties’.

Weekendtoeslag KLM

Wanneer uw heen- en/of terugvlucht met KLM vanaf Amsterdam op een vrijdag, zaterdag of zondag valt, zal hier een toeslag voor gelden. Deze toeslag zal bij boeking worden toegevoegd, waarna u een nieuwe offerte van ons zult ontvangen.

Weekendtoeslag Emirates

Wanneer uw heen- en/of terugvlucht met Emirates vanaf Amsterdam op een vrijdag, zaterdag of zondag valt, zal hier een toeslag voor gelden. Deze toeslag zal bij boeking worden toegevoegd, waarna u een nieuwe offerte van ons zult ontvangen.

Stop-over Dubai

Indien u op de heenreis een stop-over in Dubai wenst te maken, dient u rekening te houden met een toeslag, deze toeslag is € 135 p.p. voor de stop-over en zullen wij na boeking toevoegen aan uw prijsoverzicht. Mocht u een stop-over in Dubai op de terugreis willen maken dan zit hier geen toeslag aan verbonden.

Reis boeken zonder internationale vluchten?

Mocht u deze rondreis willen boeken, maar regelt u zelf uw internationale vlucht? Klik hier en zie wat de kosten zijn.

Meerpersoonskorting
Wanneer u deze reis met 4 of meer personen maakt, kunnen wij vaak voor u een uitstekende korting verlenen. Indien dit voor u van toepassing is verschijnt uw korting via de prijsberekening.
Galadiners
Diverse hotels organiseren galadiners in de kerst- en nieuwjaarsperiode. Wij informeren u over een eventuele verplichte toeslag bij bevestiging van uw reservering.
Kinderkorting vlucht
Bij boeking zullen wij u informeren over de hoogte van de eventuele kinderkorting.

Huurauto tijdens uw rondreis

NRV maakt gebruik van verschillende gerenommeerde autoverhuurmaatschappijen. In Oman maken wij gebruik van Budget Car Rental.

Wat vonden anderen?

Wij vragen onze reizigers om een (beknopt) verslag te schrijven over hun reis. Hieronder kunt u deze ervaringen, mits aanwezig, lezen.

Reisgedeelte Avontuurlijk Oman

anoniem
'Prima arrangement! Goed te doen qua kilometers per dag. Je doet echt de highlights van Oman. '
anoniem
'ws ok, misschien iets meer wandelingen voorzien en 2 dagen nizwa'

3 dagen / 2 nachten stop-over Dubai

anoniem
'Zou er nog wel 3 dagen willen zitten.'
Robin & Kayleigh, Sliedrecht
'Dubai is een mooie stad die je zeker een keer gezien moet hebben in je leven!'
Kristie, Heerjansdam
'Een mooie gelegenheid om Dubai te leren kennen. Drie dagen is genoeg om deze stad te ontdekken. Ook aquaventure is de moeite waard!'
Harry, Drenthe
'Leuke ervaring om er zo bij te doen als je met Emirates vliegt. We kwamen tijd tekort om alles te bekijken'
Chantal en Vincent, Rhoon
'Leuke stadstour, goed hotel. Eén dag (twee nachten) is eigenlijk te kort voor Dubai. We hebben na de stadstour ook nog een desertsafari gedaan, een aanrader!
'
anoniem
'Boek een extra nacht bij om echt wat van de stad te zien. drie nachten zijn in feite maar een volle dag door late aankomst en vroeg vertrek.'

Millenium Resort Mussanah****

Verblijf Grand Hyatt Muscat

Verblijf Shangri-La Al Waha

Shangri-La Al Waha*****

R. Overvliet, Wassenaar
'Een uitstekend hotel met eerste klas service en bijzonder goede maaltijden. Gunstig gelegen t.o.v. Muscat en Muttrah waardoor het bezoeken van Muscat, de Suq, musea en de prachtige Qaboos Grand Mosque goed was te combineren met lekker luieren bij de zwembaden en op het strand. Een aanrader voor de laatste dagen van een rondreis.'
Jacco en Yvonne Baas, IJsselstein
'Een bijzonder goed hotel gelegen tussen de bergen net buiten Muscat. De kamers zijn super netjes en worden iedere dag (soms zelfs twee keer per dag) schoongemaakt. De bediening is supervriendelijk en voorkomend. Er is genoeg variatie in het eten. Tip : ga ook eens eten bij restaurant Al Tanoor in het naast het hotel gelegen hotel Al Bandar. Heel veel keus in verschillende soorten eten (Indias, Libanees, Italiaans, etc.). Aanraders in Muscat zijn : de Soukh, de Grand Mosque en het paleis van Sultan Qaboos Said bin Said. Een echte aanrader voor mensen die de drukte op vakantie willen vermijden. Wat ons aangenaam heeft verrast is de hartelijkheid en de vriendelijkheiod van de bevolking. Wij gaan zeker nog eens naar Oman.'
Loes Rietvelt, Wassenaar
'Een echte aanrader het Shangri La Al Waha. Oman heeft nog echt het oosterse sfeertje zoals je dat kent van films en boeken. De natuur is ruig, maar erg mooi. Het hotel heeft alles wat je je maar wensen kan.'

Grand Hyatt*****

wolfrat, amsterdam
'wat een feest. kost wat maar dan heb je ook wat. erg luxe, goed verzorg, prima service, dicht bij het centrum(ongeveer 10 euro met de taxi). Mochten lang op de kamer blijven, vlucht ging pas om elf uur 's avonds. aanrader om daar een paar dagen aan vast te knopen.'
Schmalz, Dwingeloo
'Een fantastisch hotel waar je als eenvoudig toerist behandeld wordt als een vorst.'
F. Baert, Overpelt-België
'Comfortabel hotel, een 5 sterren waard. Mooie inrichting, vriendelijk en behulpzaam personeel. Strand is mooi en zeewater warmer dan 30 °C. We hebben in alle 4 restaurants van het hotel gegeten en vonden Tuscani het meest stijlvolle met hoogstaande keuken en de Top Roof Grill het meest gezellige. De maaltijden en drank vonden wij wel duur.'

Uitgebreide reisverslagen

Oman en Dubai, 21 december 2013 - 01 januari 2014

21-12-2013

Om 20.45 uur vertrokken vanaf vliegveld Düsseldorf naar Dubai. Vliegtijd 5 ½ uur. In Dubai 2 uurtjes gewacht op onze vlucht van Dubai naar Muscat in Oman. Vlucht naar Muscat duurde 1 uur. Aankomst 9.40 uur. In Muscat is het 3 uur later als in Nederland. Op het vliegveld werden we netjes opgewacht door een chauffeur met een bordje met onze naam. We werden naar ons hotel in Muscat gebracht, het “Ci...

 

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam