Privéreizen Myanmar

Monniken
U Bein Bridge
Tempels van Bagan
Prachtige Inle meer
Mrauk U tempels
Speciaal voor u geselecteerde highlights:

Een individuele rondreis door betoverend Myanmar

Tijdens een rondreis door magisch Myanmar bezoekt u alle belangrijke bezienswaardigheden van het voormalige Birma. Geniet van de wonderschone natuur en indrukwekkende cultuur die dit prachtige Aziatische land te bieden heeft. Gedurende uw rondreis door Myanmar brengt u een bezoek aan de voormalige Britse hoofdstad Yangon, maar ook het imposante Bagan met de vele stupa’s, tempels en kloosters en verkent u per longtailboot het op één na grootste meer van Myanmar, namelijk het Inle Meer.

Bezienswaardigheden in Myanmar

Myanmar kent tal van bijzondere en indrukwekkende bezienswaardigheden. Een absolute highlight van Myanmar is de mysterieuze tempelstad Bagan. Het unieke landschap staat bekend om de vele duizenden tempels, stupa’s en kloosters. Een andere highlight is het Inle Lake waar u een boottocht in een adembenemende omgeving maakt en kunt genieten van drijvende dorpen, beenroeiers en op palen gebouwde dorpen. Een bezoek aan Yangon gaat samen met een bezoek aan de Shwedagon Pagoda waar u kennismaakt met de geschiedenis van de pagoda, de lokale bewoners en hun religie. Een bezoek aan deze bezienswaardigheden in Myanmar zorgen hoe dan ook voor een onvergetelijke ervaring!

Beleef meer met NRV

Met NRV beleeft u meer tijdens uw individuele rondreis Myanmar. Tijdens onze rondreizen reist u met uw eigen gezelschap en privéchauffeur naar alle belangrijke bezienswaardigheden. Ook zijn de binnenlandse vluchten al voor u geregeld en overnacht u op bijzondere plaatsen in goede middenklasse hotels. Na alle ervaringen kunt u ook kiezen om uw reis met ontspannen stranddagen in Ngapali Beach te verlengen. Geniet onder een palmboom van het prachtige brede strand, het uitzicht op de lichtblauwe zee en de geweldige sfeer. Een goede afsluiting van uw indrukwekkende rondreis door Myanmar!

Goed georganiseerde en complete privéreizen door Myanmar

Met een individuele rondreis van NRV is het mogelijk om te genieten van een goed georganiseerde en complete rondreis door Myanmar voor de beste prijs. Ook kunt u uw rondreis eenvoudig verlengen met een aantal extra dagen in Ngapali Beach waar u heerlijk op het exotische strand kunt ontspannen. Onze rondreizen door Myanmar zijn door onze enthousiaste reisspecialisten met veel plezier voor u samengesteld. Dit heeft dan ook geleid tot een gevarieerd aanbod waarbij u zelfstandig en met uw eigen privéchauffeur door Myanmar kunt reizen. Bekijk nu al onze rondreizen Myanmar of stel u uw volledige rondreis Myanmar zelf samen.

Rondreizen > Rondreizen Myanmar > Privéreizen Myanmar
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis