Privéreizen - Mauritius

Witte stranden
Macaque aapjes
Stranden van Mauritius
Tropisch fruit op de lokale markt
Tropisch Mauritius

Op zonvakantie naar tropisch Mauritius

Ontdek droomachtig Mauritius in de Indische Oceaan met een individuele rondreis. Heeft u weleens van Mauritius gehoord, maar nog nooit echt verdiept in deze geweldige bestemming? Neem dan eens een kijkje tussen onze afwisselende rondreizen en lees meer over de mooiste stranden en bezienswaardigheden op Mauritius. Wegdromen op een strandstoeltje, de mooiste plekken opzoeken, cocktails drinken met zonsondergang, de lokale keuken proeven, traditionele dorpjes, mooie natuur, de centrale markt… Mauritius is een waar vakantieparadijs. Voor wie bij NRV boekt, wordt deze droom werkelijkheid.

De beste tips voor een reis naar Mauritius

Tijdens een individuele rondreis Mauritius zoekt u natuurlijk met uw reisgezelschap de hoogtepunten op van deze eilandstaat. De hoofdstad Port Louis is de grootste stad van het land en is gelegen aan de westkust van Mauritius. In de stad kunt u goed winkelen en de gezellige centrale markt bezoeken, waar u van alles kunt vinden waaronder groente en fruit, textiel en meer. Voor de natuurliefhebbers onder ons, bij het Black River Gorges National Park zult u versteld staan van de indrukwekkende flora en fauna. Een aanrader is een excursie naar Ile des Deux Cocoa. Dit eiland heeft een dromerig landschap en u kunt hier aanschuiven bij goede restaurants.

Een Mauritius vakantie in combinatie met Zuid-Afrika

Voordelig op vakantie met NRV naar exotisch Mauritius betekent helemaal tot rust komen én de mooiste plekken en bezienswaardigheden bekijken. Ontdek met de combinatie reis van NRV het prachtige Zuid-Afrika en Mauritius! Het is vooral heerlijk om bij te komen op de strandjes van Mauritius en van alle indrukken die u tijdens uw individuele rondreis door Zuid-Afrika hebt opgedaan. Met onze individuele rondreis ‘Zuid-Afrika & Mauritius’ kunt u in een rustig reistempo genieten van beide bestemmingen. Onze reisspecialisten zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.
Rondreizen > Rondreizen Mauritius > Privéreizen - Mauritius