neemt je mee
Lembongan Island
Lembongan Island
Ontdek het kunstenaarsdorp, Ubud
Ontdek het kunstenaarsdorp, Ubud
Snorkelen bij Amed
Snorkelen bij Amed
Jatiluwih Unesco Werelderfgoed
Jatiluwih Unesco Werelderfgoed
Dolfijnen spotten bij Lovina
Dolfijnen spotten bij Lovina

Rondreis Indonesië - Bali & Lembongan

Privéreis | 14 dagen v.a. 1548
1398i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
18-02-2018
Reisduur
14 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Kassakorting tot 175 ppi

Voorwaarden

- Geldig tot en met woensdag 28 februari 2018
- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groeps- en privéreizen met vertrek t/m januari 2019
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte

Voorwaarden

- Geldig tot en met woensdag 28 februari 2018
- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van groeps- en privéreizen met vertrek t/m januari 2019
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte
Kassakorting tot 175 ppi
Verblijf op Lembongan Island
Kunstenaarsdorpje Ubud
Snorkelen bij Menjangan Island
Jatiluwih Unesco Werelderfgoed
Dolfijnen spotten bij Lovina

Ontspannen pur sang

Een fantastische reis naar Bali en het pittoreske, nabijgelegen eilandje Lembongan waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Een uniek contrast om zelf te ervaren. Uw rondreis begint met een reis op Bali, zowel langs de drukkere plaatsen Ubud, Lovina en Sanur, maar ook de charmante, rustigere plaatsjes Jatiluwih en Candidasa. Maak kennis met de unieke cultuur op Bali en met de prachtige onderwaterwereld. Om daarna per speedboot naar naar Lenbongan te varen voor een volledig ontspannen verblijf nabij Mushroom Bay op Lembongan.

"Het snorkelen was echt fantastisch, ik heb zulk mooi koraal gezien en ongelofelijk veel vissen."

H. van de Ven, Apeldoorn

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam - Denpasar

id_pri_lembo.png
Vlucht Amsterdam - Denpasar

Vandaag vliegt u vanaf Schiphol naar Bali, waar u de volgende dag aankomt.

DAG
02

Aankomst Bali

id_al_sanur2.jpg
Kennismaking met uw Nederlandssprekende gids
Rest van de dag om te acclimatiseren
Overnachting Sanur

Op de luchthaven wordt u verwelkomd door uw lokale Nederlandssprekende gids, waarna u een transfer heeft naar de gezellige badplaats Sanur. De rest van de dag heeft u tijd om te acclimatiseren en bij te komen van de vlucht. Overnachting in een sfeervol resort in Sanur.

DAG
03

Sanur - Ubud

id_al_lembongan2.jpg
Bezoek onderweg kunstenaarsdorpjes Lod Tunduh, Mas en Celuk
Authentieke woongemeenschap van Batuan
Eerste overnachting in Ubud

Vandaag wordt u in de ochtend opgehaald en vertrekt u richting Ubud. Onderweg maakt u een stop in de kunstenaarsdorpjes Lod Tunduh, Mas en Celuk. Bekend van schilderkunst, houtbewerking en goud en zilver. Ook bezoekt u Batuan en ziet hier de schitterende traditionele bouwstijl van authentieke Balinese woongemeenschappen. In de loop van de middag komt u aan in het prachtige Ubud, waar u de aankomende twee nachten verblijft.

DAG
04

Ubud

id_al_baturvulkaan2.jpg
Vrije dag
Mountainbiken met professionele fietsgids (optionele excursie)
Raften op de Ayung Rivier (optionele excursie)
Tweede overnachting Ubud

U heeft een heerlijke vrije dag in het gezellige Ubud. Geniet van de kleine straatjes, leuke marktjes en de vele kunstenaars die hier nog steeds hun werk langs de straat uitvoeren. Ook kunt u kiezen om deel te nemen aan één van de leuke (optionele) excursies rondom Ubud.

Zo kunt u gaan mountainbiken, waarbij u met een minibusje naar het beginpunt op de Batur Vulkaan wordt gebracht en samen met een professionele fietsgids langzaam naar beneden rijdt. Het is een tocht van ruim 26 km, maar omdat u afdaalt is het uitstekend te doen. Onderweg ziet u kleine dorpjes, uitgestrekte rijstvelden en lokale tempels, waarbij de gids u van alles verteld over wat u ziet.

Ook is het wellicht een leuk idee om te gaan raften op de Ayung Rivier, één van de populairste excursies op Bali. De rivier gaat dwars door het groene binnenland en is een geweldige ervaring voor jong en oud.

Maar u kunt uiteraard ook gewoon genieten van het hotel en het vriendelijke Ubud met zijn authentieke karakter.

DAG
05

Ubud - Jatiluwih (ca. 40 km)

id_al_jatiluwih.jpg
Prachtige route naar Jetiluwih
Bezoek tempelcomplex Pura Taman Ayunm in Mengwi
Vrije middag in UNESCO Site Jetiluwih
Overnachting Jetiluwih

Na het ontbijt vervolgt u uw weg naar Jatiluwih in het noordwesten van Bali. Jatiluwih is een prachtig gebied met werkelijk schitterende rijstterrassen. Het is niet voor niets dat deze plaats op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat! In Jatiluwih maken ze gebruik van een bijzonder irrigatiesysteem (Subak) en worden er bijzondere gewassen verbouwd zoals de zeldzame rode rijst. Het is één van de mooiste regio’s van Bali om te verblijven, waar u prachtige wandelingen kunt maken en u zich even helemaal terug kunt trekken.

Onderweg naar Jatiluwih bezoekt u het mooie tempelcomplex Pura Taman Ayunm in Mengwi. Het is een omvangrijk tempelcomplex op een eiland, omringd door lotusvijvers, en het op één na grootste heiligdom van Bali.

DAG
06

Jatiluwih - Lovina (ca. 50 km)

id_al_ulundanutempel2.jpg
Vrije ochtend in Jetiluwih
Prachtige wandelingen door de rijstterrassen (optioneel)
Bezoek aan de fruitmarkt in Candikuning
Overnachting Lovina

De ochtend heeft u vrij ter besteding. U kunt bij uw hotel diverse soorten wandelingen boeken (optioneel). U kunt zelf kiezen hoe lang of hoe zwaar u de wandeling wilt hebben, begeleid of niet begeleid. Geniet van de prachtige uitzichten en de inwoners die op het land werken. De omgeving is nog zeer authentiek en het kan best zijn dat u een mooie ceremonie tegenkomt.

In de middag wordt u weer door uw privé-chauffeur en gids opgehaald en reist u verder richting Lovina. U stopt onderweg bij een traditionele fruitmarkt in Candikuning en geniet van een stukje Bali dat door velen vergeten wordt. In de namiddag arriveert u in Lovina, waar u logeert in een vriendelijk hotel aan het zwarte lava strand met zwembad.

DAG
07

Lovina - Candidasa (ca. 112 km)

id_al_dolfijn.jpg
Boottrip dolfijnen spotten (optionele excursie)
Bezoek aan de oude hoofdstad Singaraja
Bezoek Mount Batur en Lake Batur
Bezoek aan Moedertempel; Pura Besakih
Vleermuizen grot Goa Lawah
Eerste overnachting in pittoresk Candidasa

Lovina staat niet alleen bekend om de zwarte lavastranden, maar vooral ook om de vele groepen dolfijnen die hier voor de kust leven. Het is dan ook een hartstikke leuk om ’s ochtends vroeg (nog voor het ontbijt) met een lokale boot het water op te gaan, op zoek naar dolfijnen! Al varende ziet u de zon opkomen en is de kans groot dat u deze spelende dieren ook ziet. Vergeet uw camera dus niet! De excursie is optioneel. Nadat u terugkomt in het hotel, gaan we lekker ontbijten en checken we uit.

In de ochtend gaan we verder naar Singaraja waar u de oude haven bezoekt en een wandeling maakt langs diverse koloniale huizen. Singaraja is een oude havenstad, centraal gelegen aan de noordkust van Bali. Het is de tweede grootste stad van Bali, ooit de voormalige koloniale hoofdstad van Bali. Het Nederlandse koloniale verleden is nog steeds zichtbaar door de architectuur van veel van zijn gebouwen, met name de gebouwen die zijn gelegen in het oude havengebied.

U reist verder richting Kintamani, de meest favoriete toeristische bestemmingen in Bali. Hier vindt u de actieve vulkaan Mount Batur en het mooie Batur Meer. Mount Batur is sinds 1800 ongeveer 24 keer uitgebarsten en nog steeds actief. Dit beïnvloed het leven van de lokale samenleving rond deze berg met betrekking tot bijvoorbeeld het verwijderen van altaars, verbeteren of herstellen van het dorp en het herschikken van de traditie. Lake Batur is het grootste meer van Bali en functioneert als irrigatie bron voor alle landbouwers er omheen.

In de middag rijdt u verder, via Suter Village, naar de Besakih Tempel. De Pura Besakih is de grootste tempel van Bali en wordt ook wel de Moedertempel genoemd. Deze hindoeïstische tempel is schitterend gelegen op de flanken van de vulkaan Gunung Agung en bestaat uit meer dan 100 bouwwerken verdeeld over 30 paviljoens. Vanaf deze prachtige plek heeft u een bijzonder uitzicht over Bali! Ook bezoekt u de vleermuisgrot Goa Lawah in Klungkung om vervolgens uw weg te vervolgen naar Candidasa, waar u de komende nacht verblijft.

DAG
08

Candidasa

id_al_koraal.jpg
Heerlijke vrije dag in Candidasa
Tweede overnachting in Candidasa

Vandaag heeft u een vrije dag die volledig naar eigen wens kan worden ingevuld. U kunt een boekje lezen in de tuin van het resort of op uw terras. Ook is het heerlijk vertoeven aan het zwembad of het strand.

Candidasa is van authentiek vissersdorpje uitgegroeid naar een rustig badplaatsje. Vanuit Candidasa kunt u onder meer een bezoek brengen aan het dorp Tenganan. In dit 'Aga-dorp' met een heel eigen cultuur en godsdienst, wonen de oorspronkelijke bewoners van Bali (optioneel).

DAG
09

Candidasa - Lembongan Island

id_al_lembongan2.jpg
Vertrek Candidasa
Fast ferry Bali - Lembongan
Heerlijke vrije middag op het eiland Lembongan
Overnachting Lembongan

Vandaag wordt u vroeg in de ochtend opgehaald om naar het noordelijke strand van Sanur gebracht te worden. Hier gaat om 10 uur de speedboot naar Lembongan Island. In ongeveer 35 minuten vaart u richting de haven van dit kleine pittoreske eilandje, waar het lijkt of de tijd stil heeft gestaan.

Op Lembongan stapt u van de speedboot af om vervolgens met een pick-up naar uw accommodatie gebracht te worden. Wij hebben gekozen voor de accommodaties aan Tamarind Beach, op korte loopafstand van Mushroom Bay, wat één van de mooiste baaien van het eiland is!

DAG
10

Lembongan Island

id_al_lembonganisland.jpg
Twee heerlijke vrije dagen op Lembongan Island
Snorkelen, duiken, body surfen kayakken langs de kust (optioneel)
Tweede en derde overnachting op Lembongan

U heeft twee hele dagen de tijd om te genieten van het eiland. Zo kunt u een scooter huren en de verschillende baaien bezoeken, maar ook kunt u genieten van één van de leuke excursies, zoals snorkelen, duiken, body surfen of pak de kayak en geniet van de mooie kust.

U zult zich hier geen moment vervelen en door het lokale karakter, bent u echt even helemaal weg! De perfecte manier om heerlijk te ontspannen.

DAG
12

Lembongan Island - Sanur

id_al_tirta gangga.jpg
Ferry van Lembongan - Sanur
Transfer naar hotel
Overnachting in de populaire badplaats Sanur

Vandaag neemt u de speedboot weer terug naar de sfeervolle badplaats Sanur. Bij aankomst in Sanur wordt u door uw chauffeur opgewacht en naar uw hotel in Sanur gebracht voor nog een nachtje heerlijk ontspannen aan het uitermate gezellige strand van Sanur.

DAG
13

Sanur - Denpasar (ca. 15 km)

id_al_tirta gangga.jpg
Verlengingsmogelijkheden
Vertrek Sanur
Transfer luchthaven
Vlucht Denpasar - Amsterdam

Helaas is er een einde gekomen aan deze fantastische reis over de eilanden Bali en Lembongan. Vandaag wordt u door uw chauffeur opgewacht en naar de luchthaven van Denpasar gebracht voor uw vlucht naar Amsterdam.

Het is ook mogelijk om uw hotel in Sanur te upgraden en te verlengen naar één van onze luxere hotels op Bali. Zo kunt u o.a. verblijven in het Prama Sanur Beach Hotel, het Griya Santrian en het Segara Village in Sanur of het Bali Mandira Resort in Legian. Zie voor meer informatie over de hotels en toeslagen het kopje 'extra opties'.

DAG
14

Aankomst Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Aankomst Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
13 opties
Open+
+Extras
8 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
14 dagen Rondreis Indonesië - Bali & Lembongan: altijd de beste prijs
Intercontinentale vluchten
Luchthaventaxen en heffingen, brandstofheffing, en veiligheidstoeslagen.

Inclusief

Vervoer per comfortabele airco auto/minibus met privé-chauffeur
Transfer Candidasa - vertrekpunt boot naar Lembongan
Transfer aankomstpunt boot vanuit Lembongan - Sanur
Speedboot Bali - Lembongan v.v.
Nederlandssprekende gids op dag 2, 3, 5, 6, 7 (Nederlands óf Engelssprekend in juli en augustus)
Verblijf in goed verzorgde middenklasse hotels of superiorklasse hotels (afhankelijk van uw keuze)
Iedere dag ontbijt
Leuke dagen in het kunstenaarsdorpje Ubud
Bezoek aan de prachtige Mengwi Tempel
Verblijf in het Unesco Werelderfgoed Jatiluwih, met prachtige rijstterrassen
Mogelijkheid om dolfijnen te zien bij Lovina
Bezoek aan de voormalige koloniale hoofdstad van Bali; Singaraja
Bezoek aan Kintamani & Lake Batur
Bezoek aan de moedertempel; Besakih
Heerlijk verblijf op het authentieke eiland Lembongan
Heerlijke strandverblijf in Sanur
Entreegelden volgens programma
Nederlandssprekende vertegenwoordiging op Bali

Exclusief

Eventuele optionele excursies
Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
Reserveringskosten: € 25 per boeking
+Verlengen
13 opties
Open+
+Hotelcategorie
Open+
+Extras
8 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
14 dagen Rondreis Indonesië - Bali & Lembongan: altijd de beste prijs
Bewaar reis Boek nu

Dagprogramma

DAG
01

Amsterdam - Denpasar

id_pri_lembo.png
Vlucht Amsterdam - Denpasar

Vandaag vliegt u vanaf Schiphol naar Bali, waar u de volgende dag aankomt.

DAG
02

Aankomst Bali

id_al_sanur2.jpg
Kennismaking met uw Nederlandssprekende gids
Rest van de dag om te acclimatiseren
Overnachting Sanur

Op de luchthaven wordt u verwelkomd door uw lokale Nederlandssprekende gids, waarna u een transfer heeft naar de gezellige badplaats Sanur. De rest van de dag heeft u tijd om te acclimatiseren en bij te komen van de vlucht. Overnachting in een sfeervol resort in Sanur.

DAG
03

Sanur - Ubud

id_al_lembongan2.jpg
Bezoek onderweg kunstenaarsdorpjes Lod Tunduh, Mas en Celuk
Authentieke woongemeenschap van Batuan
Eerste overnachting in Ubud

Vandaag wordt u in de ochtend opgehaald en vertrekt u richting Ubud. Onderweg maakt u een stop in de kunstenaarsdorpjes Lod Tunduh, Mas en Celuk. Bekend van schilderkunst, houtbewerking en goud en zilver. Ook bezoekt u Batuan en ziet hier de schitterende traditionele bouwstijl van authentieke Balinese woongemeenschappen. In de loop van de middag komt u aan in het prachtige Ubud, waar u de aankomende twee nachten verblijft.

Weetje

’s Avonds is het leuk om in één van de vele restaurantjes te gaan eten of misschien een drankje te drinken in één van de cafés waar vaak live muziek is.

DAG
04

Ubud

id_al_baturvulkaan2.jpg
Vrije dag
Mountainbiken met professionele fietsgids (optionele excursie)
Raften op de Ayung Rivier (optionele excursie)
Tweede overnachting Ubud

U heeft een heerlijke vrije dag in het gezellige Ubud. Geniet van de kleine straatjes, leuke marktjes en de vele kunstenaars die hier nog steeds hun werk langs de straat uitvoeren. Ook kunt u kiezen om deel te nemen aan één van de leuke (optionele) excursies rondom Ubud.

Zo kunt u gaan mountainbiken, waarbij u met een minibusje naar het beginpunt op de Batur Vulkaan wordt gebracht en samen met een professionele fietsgids langzaam naar beneden rijdt. Het is een tocht van ruim 26 km, maar omdat u afdaalt is het uitstekend te doen. Onderweg ziet u kleine dorpjes, uitgestrekte rijstvelden en lokale tempels, waarbij de gids u van alles verteld over wat u ziet.

Ook is het wellicht een leuk idee om te gaan raften op de Ayung Rivier, één van de populairste excursies op Bali. De rivier gaat dwars door het groene binnenland en is een geweldige ervaring voor jong en oud.

Maar u kunt uiteraard ook gewoon genieten van het hotel en het vriendelijke Ubud met zijn authentieke karakter.

Weetje

’s Avonds kunt u een traditionele dansvoorstelling bij wonen. Deze vinden iedere avond plaats op een bijzondere locatie in de stad. Het schema en de locatie van die dag kunt u krijgen bij het Ubud informatiecentrum.

DAG
05

Ubud - Jatiluwih (ca. 40 km)

id_al_jatiluwih.jpg
Prachtige route naar Jetiluwih
Bezoek tempelcomplex Pura Taman Ayunm in Mengwi
Vrije middag in UNESCO Site Jetiluwih
Overnachting Jetiluwih

Na het ontbijt vervolgt u uw weg naar Jatiluwih in het noordwesten van Bali. Jatiluwih is een prachtig gebied met werkelijk schitterende rijstterrassen. Het is niet voor niets dat deze plaats op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat! In Jatiluwih maken ze gebruik van een bijzonder irrigatiesysteem (Subak) en worden er bijzondere gewassen verbouwd zoals de zeldzame rode rijst. Het is één van de mooiste regio’s van Bali om te verblijven, waar u prachtige wandelingen kunt maken en u zich even helemaal terug kunt trekken.

Onderweg naar Jatiluwih bezoekt u het mooie tempelcomplex Pura Taman Ayunm in Mengwi. Het is een omvangrijk tempelcomplex op een eiland, omringd door lotusvijvers, en het op één na grootste heiligdom van Bali.

DAG
06

Jatiluwih - Lovina (ca. 50 km)

id_al_ulundanutempel2.jpg
Vrije ochtend in Jetiluwih
Prachtige wandelingen door de rijstterrassen (optioneel)
Bezoek aan de fruitmarkt in Candikuning
Overnachting Lovina

De ochtend heeft u vrij ter besteding. U kunt bij uw hotel diverse soorten wandelingen boeken (optioneel). U kunt zelf kiezen hoe lang of hoe zwaar u de wandeling wilt hebben, begeleid of niet begeleid. Geniet van de prachtige uitzichten en de inwoners die op het land werken. De omgeving is nog zeer authentiek en het kan best zijn dat u een mooie ceremonie tegenkomt.

In de middag wordt u weer door uw privé-chauffeur en gids opgehaald en reist u verder richting Lovina. U stopt onderweg bij een traditionele fruitmarkt in Candikuning en geniet van een stukje Bali dat door velen vergeten wordt. In de namiddag arriveert u in Lovina, waar u logeert in een vriendelijk hotel aan het zwarte lava strand met zwembad.

Weetje

Ga vanavond lekker genieten van een prachtige zonsondergang op het strand tijdens een diner in het restaurant direct naast uw hotel, voeten in het zand en met een beetje geluk wordt er nog live gezongen ook!

DAG
07

Lovina - Candidasa (ca. 112 km)

id_al_dolfijn.jpg
Boottrip dolfijnen spotten (optionele excursie)
Bezoek aan de oude hoofdstad Singaraja
Bezoek Mount Batur en Lake Batur
Bezoek aan Moedertempel; Pura Besakih
Vleermuizen grot Goa Lawah
Eerste overnachting in pittoresk Candidasa

Lovina staat niet alleen bekend om de zwarte lavastranden, maar vooral ook om de vele groepen dolfijnen die hier voor de kust leven. Het is dan ook een hartstikke leuk om ’s ochtends vroeg (nog voor het ontbijt) met een lokale boot het water op te gaan, op zoek naar dolfijnen! Al varende ziet u de zon opkomen en is de kans groot dat u deze spelende dieren ook ziet. Vergeet uw camera dus niet! De excursie is optioneel. Nadat u terugkomt in het hotel, gaan we lekker ontbijten en checken we uit.

In de ochtend gaan we verder naar Singaraja waar u de oude haven bezoekt en een wandeling maakt langs diverse koloniale huizen. Singaraja is een oude havenstad, centraal gelegen aan de noordkust van Bali. Het is de tweede grootste stad van Bali, ooit de voormalige koloniale hoofdstad van Bali. Het Nederlandse koloniale verleden is nog steeds zichtbaar door de architectuur van veel van zijn gebouwen, met name de gebouwen die zijn gelegen in het oude havengebied.

U reist verder richting Kintamani, de meest favoriete toeristische bestemmingen in Bali. Hier vindt u de actieve vulkaan Mount Batur en het mooie Batur Meer. Mount Batur is sinds 1800 ongeveer 24 keer uitgebarsten en nog steeds actief. Dit beïnvloed het leven van de lokale samenleving rond deze berg met betrekking tot bijvoorbeeld het verwijderen van altaars, verbeteren of herstellen van het dorp en het herschikken van de traditie. Lake Batur is het grootste meer van Bali en functioneert als irrigatie bron voor alle landbouwers er omheen.

In de middag rijdt u verder, via Suter Village, naar de Besakih Tempel. De Pura Besakih is de grootste tempel van Bali en wordt ook wel de Moedertempel genoemd. Deze hindoeïstische tempel is schitterend gelegen op de flanken van de vulkaan Gunung Agung en bestaat uit meer dan 100 bouwwerken verdeeld over 30 paviljoens. Vanaf deze prachtige plek heeft u een bijzonder uitzicht over Bali! Ook bezoekt u de vleermuisgrot Goa Lawah in Klungkung om vervolgens uw weg te vervolgen naar Candidasa, waar u de komende nacht verblijft.

DAG
08

Candidasa

id_al_koraal.jpg
Heerlijke vrije dag in Candidasa
Tweede overnachting in Candidasa

Vandaag heeft u een vrije dag die volledig naar eigen wens kan worden ingevuld. U kunt een boekje lezen in de tuin van het resort of op uw terras. Ook is het heerlijk vertoeven aan het zwembad of het strand.

Candidasa is van authentiek vissersdorpje uitgegroeid naar een rustig badplaatsje. Vanuit Candidasa kunt u onder meer een bezoek brengen aan het dorp Tenganan. In dit 'Aga-dorp' met een heel eigen cultuur en godsdienst, wonen de oorspronkelijke bewoners van Bali (optioneel).

DAG
09

Candidasa - Lembongan Island

id_al_lembongan2.jpg
Vertrek Candidasa
Fast ferry Bali - Lembongan
Heerlijke vrije middag op het eiland Lembongan
Overnachting Lembongan

Vandaag wordt u vroeg in de ochtend opgehaald om naar het noordelijke strand van Sanur gebracht te worden. Hier gaat om 10 uur de speedboot naar Lembongan Island. In ongeveer 35 minuten vaart u richting de haven van dit kleine pittoreske eilandje, waar het lijkt of de tijd stil heeft gestaan.

Op Lembongan stapt u van de speedboot af om vervolgens met een pick-up naar uw accommodatie gebracht te worden. Wij hebben gekozen voor de accommodaties aan Tamarind Beach, op korte loopafstand van Mushroom Bay, wat één van de mooiste baaien van het eiland is!

DAG
10

Lembongan Island

id_al_lembonganisland.jpg
Twee heerlijke vrije dagen op Lembongan Island
Snorkelen, duiken, body surfen kayakken langs de kust (optioneel)
Tweede en derde overnachting op Lembongan

U heeft twee hele dagen de tijd om te genieten van het eiland. Zo kunt u een scooter huren en de verschillende baaien bezoeken, maar ook kunt u genieten van één van de leuke excursies, zoals snorkelen, duiken, body surfen of pak de kayak en geniet van de mooie kust.

U zult zich hier geen moment vervelen en door het lokale karakter, bent u echt even helemaal weg! De perfecte manier om heerlijk te ontspannen.

DAG
12

Lembongan Island - Sanur

id_al_tirta gangga.jpg
Ferry van Lembongan - Sanur
Transfer naar hotel
Overnachting in de populaire badplaats Sanur

Vandaag neemt u de speedboot weer terug naar de sfeervolle badplaats Sanur. Bij aankomst in Sanur wordt u door uw chauffeur opgewacht en naar uw hotel in Sanur gebracht voor nog een nachtje heerlijk ontspannen aan het uitermate gezellige strand van Sanur.

DAG
13

Sanur - Denpasar (ca. 15 km)

id_al_tirta gangga.jpg
Verlengingsmogelijkheden
Vertrek Sanur
Transfer luchthaven
Vlucht Denpasar - Amsterdam

Helaas is er een einde gekomen aan deze fantastische reis over de eilanden Bali en Lembongan. Vandaag wordt u door uw chauffeur opgewacht en naar de luchthaven van Denpasar gebracht voor uw vlucht naar Amsterdam.

Het is ook mogelijk om uw hotel in Sanur te upgraden en te verlengen naar één van onze luxere hotels op Bali. Zo kunt u o.a. verblijven in het Prama Sanur Beach Hotel, het Griya Santrian en het Segara Village in Sanur of het Bali Mandira Resort in Legian. Zie voor meer informatie over de hotels en toeslagen het kopje 'extra opties'.

DAG
14

Aankomst Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Aankomst Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol.

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
13 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+

Algemeen

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Services aan boord

Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inbegrepen.

Entertainment aan boord

Op intercontinentale vluchten beschikt u over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc.

Is upgraden naar comfortclass / extra beenruimte mogelijk?

In Economy Comfort geniet u van extra beenruimte en een stoelleuning die verder naar achteren kan. De toeslag varieert van EUR 10 tot EUR 180.

Handbagage voorwaarden

U kunt 1 stuk handbagage meenemen van max. 55x25x35 cm., plus 1 extra item (handtas of laptoptas). Gecombineerd max. 12 kg.

Ruimbagage

Op intercontinentale vluchten: 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg.
Op Europese vluchten: alleen handbagage. Ruimbagage tegen betaling.
+Extras
8 opties
Open+
14 dagen Rondreis Indonesië - Bali & Lembongan: altijd de beste prijs

Vervoersopties ter plaatse

Auto met chauffeur én Nederlandssprekende gids

Deze rondreis wordt uitgevoerd met een chauffeur en lokaal Nederlandssprekende gids, die het land als geen ander kent. Tijdens de reisdagen zal hij u dan ook alles vertellen over het land, de mensen en cultuur. Wij zorgen er altijd voor dat de auto/minibus is afgesteld op de grootte van uw gezelschap, zodat het comfortabel reizen is.

In de maanden juli en augustus kan het voorkomen dat u met een Engelssprekende gids reist.

Middenklasse én Superiorklasse

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij tijdens deze privéreis gebruiken. Deze reis kan zowel in goede Middenklasse als Superiorklasse hotels worden geboekt. Bij de naam van het hotel wordt de categorie vermeld, zodat u inzicht krijgt in wat voor soort hotels u tijdens uw rondreis kunt verwachten. De hotels die wij publiceren zijn voorbeeldhotels. Dit betekent dat het soms kan voorkomen dat u in andere hotels verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieve hotels altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De hotels worden regelmatig door ons bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.

Middenklasse
Superiorklasse
Sanur
12
Diwangkara Holiday Villa Beach Re...
Diwangkara Holiday Villa Beach Resort
Driesterren
 • Diwangkara zwembad
 • Diwangkara
 • ID_AC_DiwangkaraKA1
 • Diwangkara lounge
 • ID_AC_DiwangkaraKA
Een kleinschalig en uiterst vriendelijk hotel van een Balinese familie. Het hotel heeft een knusse sfeer en wordt omringd door een prachtige tropische tuin. Het restaurantje waar tevens het ontbijt wordt geserveerd ligt direct aan zee. Verder is er een receptie, lobby, heerlijk zwembad met ligbedden en een goed restaurant met zowel westerse als lokale specialiteiten. Ook zijn er ligbedden beschikbaar op het strand voor het hotel. U kunt heerlijk genieten van een drankje in het restaurant of in de bar met uitzicht op zee. Ook treft u hier een koffiebar. Verder is er een kleine spa met massagemogelijkheden en een winkeltje. Alle deluxe kamers zijn voorzien van airco, TV, telefoon, kluisje, minibar, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche, bad en toilet. De kamers hebben allemaal een terras of balkon met zitje. De locatie van het hotel is perfect! Direct aan het strand en de smalle wandelboulevard van de gezellige badplaats Sanur. Uitermate geschikt voor een rustige afsluiting van uw rondreis of als strandverblijf, niet ver van vele winkeltjes en gezellige restaurantjes.
Meer info >
Taman Agung Hotel
Driesterren
 • id_ac_tamanagungzw1.jpg
 • id_ac_tamanagungzw2.jpg
 • id_ac_tamanagungka1.jpg
 • id_ac_tamanagungka2.jpg
 • id_ac_tamanagungka.jpg
Taman Agung is een knus hotel dat wordt gerund door een Balinese familie. Het is eenvoudig van opzet, maar zeer centraal gelegen aan de gezellige hoofdstraat met winkeltjes en restaurantjes. Op 5 minuten loopafstand vindt u het strand van Sanur met de daar aangelegen wandelboulevard.
Taman Agung beschikt over een klein restaurant met terras aan het zwembad waar u 's ochtends kunt ontbijten (geen buffet) en gedurende de dag terecht kunt voor een hapje en drankje tegen schappelijke prijzen. Er zijn 2 fijne zwembaden met ligbedden in een tropische tuin en er is een kleine spa. De kamers liggen zowel op de begane grond als eerste of tweede etage en zijn ruim van opzet. Ze zijn voorzien van airco, koelkastje, koffie- en theefaciliteiten, TV, eenvoudige badkamer met douche/badcombinatie en een balkon of terras met zitje. Voor iets meer comfort of meer faciliteiten adviseren we u een upgrade hotel te boeken.
Meer info >
Sanur
12
Mercure Resort Sanur
Viersterren
 • Zwembad Mercure Sanur Indonesië
 • Kamer Mercure Sanur Indonesië
 • Restaurant Mercure Sanur Indonesië
 • Overzicht Mercure Sanur Indonesië
 • Strand Mercure Sanur Indonesië
Het Mercure Sanur is gebouwd in Balinese stijl waardoor het hotel een moderne, maar ook zeer vriendelijke opzet heeft. U kunt hier heerlijk genieten van een onbezorgde vakantie!
Mercure Resort Sanur
Viersterren
 • Zwembad Mercure Sanur Indonesië
 • Kamer Mercure Sanur Indonesië
 • Restaurant Mercure Sanur Indonesië
 • Overzicht Mercure Sanur Indonesië
 • Strand Mercure Sanur Indonesië
Het Mercure Sanur is gebouwd in Balinese stijl waardoor het hotel een moderne, maar ook zeer vriendelijke opzet heeft. U kunt hier heerlijk genieten van een onbezorgde vakantie!
Ubud
12
D'Bulakan Boutique Resort
Viersterren
 • id_ac_bulakanzw2.jpg
 • id_ac_bulakanka1.jpg
 • id_ac_bulakanre.jpg
 • id_ac_bulakanzw1.jpg
 • id_ac_bulakanzw.jpg
Tussen de glooiende groene bossen van Ubud bevindt zich dit resort. D'Bulakan Resort is in traditionele Balinese stijl opgebouwd en is gelegen op 3 kilometer afstand van het centrum van Ubud. Het resort beschikt over een receptie, lobby, restaurant, zwembad met ligbedden en gratis WiFi in de openbare ruimtes. De kamers zijn voorzien van airco, minibar, telefoon, TV, kluisje, koffie- & theefaciliteiten en een badkamer met douche en/of bad en toilet. Het hotel biedt 4x per dag een shuttleservice per auto naar Ubud Palace, vlakbij het centrum van Ubud (buiten deze tijden kost het circa 80.000 IDR per kamer per enkele reis). Het D'Bulakan Boutique Resort is een heerlijk resort voor uw verblijf in Ubud.
Meer info >
Sahadewa Resort
Driesterren
 • id_ac_sahadewazw.jpg
 • id_ac_sahadeware.jpg
 • id_ac_sahadewazw2.jpg
 • id_ac_sahadewaka.jpg
 • id_ac_sahadewaom.jpg
Een karakteristiek en traditioneel boutique hotel centraal gelegen in Ubud. In het hotel is een receptie, restaurant, een klein zwembad en jacuzzi. De kamers kunnen verschillen qua inrichting maar zijn allen verzorgd ingericht met airco, minibar, telefoon, sat-TV, koffie/theefaciliteiten en badkamer met bad of douche.
Meer info >
Ubud
Suarti Boutique Village
Viersterren
 • id_acc_suarti_zw.jpg
 • id_ac_suarti_zw.jpg
 • id_acc_suarti_ex.jpg
 • id_acc_suarti_ex2.jpg
 • id_acc_suarti_ka.jpg
Fantastisch luxe boutique resort in de Joglo-bouwstijl. Het hotel heeft erg bijzondere maar prachtige bungalows op ongeveer 10 minuten rij afstand van het centrum van Ubud met uitzicht over de rijstvelden. Suarti Boutique Village is een oase van rust en beschikt over een receptie, buitenzwembad, restaurant met Indonesische en Westerse gerechten, wasservice, businesscentrum, spa met massagebehandelingen en een shuttle service naar het strand van Seminyak. De mooie ruime kamers hebben airconditioning, tv, zitruimte en een terras. De badkamer is uitgerust met een douche en gratis toiletartikelen. Tevens heeft het hotel gratis WiFi beschikbaar.
Meer info >
Jatiluwih
Batukaru Hotel
Driesterren
 • id_ac_batukaruzw.jpg
 • id_ac_batukaruom.jpg
 • id_ac_batukaruka.jpg
 • id_ac_batukaruka2.jpg
 • id_ac_batukaruui2.jpg
Het Batukaru Hotel ligt tussen de rijstvelden en geeft u een adembenemend uitzicht. Het hotel is voorzien van receptie, restaurant, bar, zwembad, tuin, terras, fietsverhuur en gratis WiFi in het gehele hotel. De kamers zijn eenvoudig ingericht met modern meubilair en zijn voorzien van een TV, kluisje, zithoek, badkamer met bad en/of douche en een föhn.
Het hotel ligt tussen de adembenemende rijstvelden op 10 minuten rijden van de Batukaru-tempel. Tevens kunt u op 30 minuten rijden de warmwaterbronnen van Blulang bezoeken.
Meer info >
Jatiluwih
Sang Giri Mountain
Viersterren
 • id_ac_sanggirimountain_ka.jpg
 • id_ac_sanggirimountain_ex2.jpg
 • id_ac_sanggirimountain_ex.jpg
 • id_ac_sanggirimountain_ex3.jpg
 • id_ac_sanggirimountain_ex4.jpg
Het Sang Giri - Mountain Tent Resort ligt op een rustige plek te midden van de natuur en op 5 minuten rijden van de schilderachtige rijstvelden van Jatiluwih. Het resort beschikt over een restaurant en luxe tenten met een panoramisch uitzicht op de bergen en de jungle.
Elke tent is ruim en voorzien van een privéterras, een houten inrichting en een gezellige zithoek. Verder heeft u de beschikking over een kluisje en elektriciteit. De eigen badkamers zijn uitgerust met een douche en toiletartikelen. Handdoeken worden ook verstrekt. Vanuit uw luxe tent heeft u een panoramisch uitzicht op de bergen en de jungle.
Tot de voorzieningen behoren bagageopslag en een excursiebalie. Tegen een toeslag kan het personeel vervoer van/naar de luchthaven en fietsverhuur voor u regelen. U kunt ook gebruikmaken van een hot tub in de buitenlucht en een speciaal yogaterras. Er kunnen diverse activiteiten worden geregeld, zoals mountainbiken, wandelen, trekking en vogels spotten. Ook zijn er een gratis plattegrond van de omgeving, een zakverrekijker, een paraplu en een zaklamp verkrijgbaar. Via reservering vooraf kunt u in de middag genieten van gratis thee of koffie. Het restaurant van het Sang Giri serveert diverse authentieke Balinese lekkernijen en westerse favorieten. In het restaurant is WiFi beschikbaar.
Het Sang Giri - Mountain Tent Resort ligt op 20 minuten rijden van de berg Batukaru, op 30 minuten rijden van het Bedugul-meer en op 2,5 uur rijden van de internationale luchthaven Ngurah Rai. Het beroemde Werelderfgoed van UNESCO ligt op 35 minuten lopen.
Meer info >
Lovina
Aneka Lovina Villa's & Spa
Driesterren
 • id_ac_lovibeachzw.jpg
 • id_ac_lovibeachzw2.jpg
 • id_ac_lovibeachom.jpg
 • id_ac_lovibeachst2.jpg
 • id_ac_lovibeachka.jpg
Het Aneka Lovina is een heerlijk ontspanningshotel in Noord-Bali, het resort is gelegen aan het zwarte zandstrand van Lovina Beach, in het noorden van Bali. In de weelderige tropische tuin liggen de 24 superiorkamers en 35 villa’s. Het resort is voorzien van een receptie, lobby, het Balimoon Restaurant en het Sea Food Grill Restaurant, bar, zwembad met zonneterras met ligbedden en parasols, poolbar, massagemogelijkheden en er is een winkeltje. De kamers zijn verzorgd ingericht en alle voorzien van airco, minibar, telefoon, sat-TV, badkamer met douche/bad-combinatie en een balkon of terras met zitje.
Meer info >
Lovina
12
Puri Bagus Lovina
Viersterren
 • id_ac_puribagusom.jpg
 • id_ac_puribaguszw2.jpg
 • id_ac_puribagusui2.jpg
 • id_ac_puribagusui.jpg
 • id_ac_puribaguszw.jpg
Het Puri Bagus in Lovina is ruim van opzet en is direct gelegen aan het strand. Het resort is gebouwd in de typische Balinese stijl. Een ideaal verblijf om tot rust te komen met het prachtige uitzicht over de zee. Bij binnenkomst heeft u tevens een mooi uitzicht over de rijstvelden. Puri Bagus beschikt over een grote lobby, Saraswati restaurant en bar, kleine tempel, prachtig zwembad met zonneterras en ligbedden, openlucht spa voor diverse massages en behandelingen. Puri Bagus beschikt over 20 garden view kamers. De kamers beschikken over een veranda, airco, koffie- & theefaciliteiten, telefoon, televisie, minibar en badkamer met bad/douche combinatie. Lovina en Singaraja liggen beide op ongeveer 5 minuten rijden. Verder is het resort direct gelegen aan het strand, u dient er wel rekening mee te houden dat u hier niet kunt gaan liggen door de vrij korte zandstrook.
Meer info >
Puri Saron Baruna Beach Lovina
Viersterren
 • id_ac_purilovinzw4.jpg
 • id_ac_purilovinzw.jpg
 • id_ac_purilovinzw5.jpg
 • id_ac_purilovinui2.jpg
 • id_ac_purilovinre.jpg
Fraai hotel direct aan een donker zandstrandje. Het resort heeft een prettige uitstraling en rustige ligging direct aan zee, slechts gescheiden door een wandelpromenade. Aan het zwembad, met uitzicht over de zee, kunt u heerlijk de dag doorbrengen. Puri Saron heeft 2 restaurants met terras, 2 zwembaden, WiFi tegen betaling en een bar. Bij het hotel kunt u een tocht aan boord van een kleine vissersboot boeken, om op zoek te gaan naar de dolfijnen. De kamers zijn gelegen over 2 verdiepingen in de tuin en zijn voorzien van airco, minibar, telefoon, TV, badkamer met bad en/of douche en toilet en een balkon met uitzicht op de tuin of de zee.
Meer info >
Candidasa
Rama Shinta Candidasa
Driesterren
 • id_ac_ramashintazw.jpg
 • id_ac_ramashintaka2.jpg
 • id_ac_ramashintast.jpg
 • id_ac_ramashintare.jpg
 • id_ac_ramashintaka.jpg
Rama Shinta is een heerlijk, kleinschalig resort op een mooie plek aan de lagoon bij Candidasa en op loopafstand van het strand. De persoonlijke service, prachtige tuin en zeer comfortabele kamers maken dit tot een fantastische plek om enkele dagen te verblijven. Laat u verwennen aan het zwembad of wandel naar het strand om een duik te nemen in zee. Er is een kleine receptie, uitstekend open restaurant, klein zwembad met ligbedden, tropische tuin en gratis WiFi in het gehele hotel.
Alle 15 ruime kamers zijn voorzien van airco, minibar, telefoon, TV, kluisje, koffie/theefaciliteiten, badkamer met bad en/of douche en een balkon of terras met zitje.
Meer info >
Candidasa
Puri Bagus Candidasa
Drieenhalve ster
 • Puri Bagus Candidasa
 • Puri Bagus Candidasa restaurant
 • Puri Bagus Candidasa restaurant
 • Puri Bagus Candidasa bar
 • Puri Bagus Candidasa zwembad
Stijlvolle elegantie typeert dit luxueuze, kleinschalige boetiek resort in het oosten van Bali. De kamer zijn ondergebracht in luxueuze villa’s, die in een weelderige tuin zijn gelegen. Geniet op uw terras van het uitzicht.
Lembongan Island
Bay Shore Huts
Driesterren
 • ID_AC_BayShoreEX
 • ID_AC_BayShoreKA
 • ID_AC_BayShoreKA1
 • ID_AC_BayShoreKA3
 • ID_AC_BayShoreRE
Een kleinschalig resort, direct aan het strand gelegen waarbij u echt even helemaal weg bent van alle drukte.

Er is een kleine receptie, restaurant aan het strand met heerlijke, lokale en westerse gerechten. Een prima plek om tot rust te komen en te genieten van het bruisen van de zee. Verder zijn er twee zwembaden met ligbedden, handdoekenservice en kunt u een ontspannende massage boeken.

De 15 kamers/hutten zijn allemaal voorzien van airco, kluisje, koffie- & theefaciliteiten en een open badkamer. Iedere kamer heeft een eigen terrasje met uitzicht op zee of op de mooi aangelegde tuin.
Meer info >
Lembongan Island
Dinatah Lembongan Villa
Drieenhalve ster
 • id_dinatahlembongan_zw.jpg
 • id_dinatahlembongan_zw4.jpg
 • id_dinatahlembongan_res2.jpg
 • id_dinatahlembongan_res3.jpg
 • id_dinatahlembongan_ka.jpg
Dinatah Lembongan Villas is gebouwd in de typische Balinese stijl en is daardoor een sfeervolle accommodatie. De accommodatie beschikt over een lobby met zitje, een mooie tuin, een zwembad met een aantal ligbedden en parasols, een restaurant waar u 's avonds kunt genieten van een heerlijk diner en u kunt fietsen huren bij de accommodatie.
Alle bungalows zijn voorzien van airco, koelkast, waterkoker, een flatscreen-tv, een cd-speler en een dvd-speler. Sommige accommodaties hebben ook een terras en/of balkon met uitzicht op het zwembad. De eigen badkamers zijn uitgerust met gratis toiletartikelen. Handdoeken en beddengoed worden verstrekt.
Het Dinatah Lembongan Villas ligt in Lembongan, op 400 meter van Mushroom Bay. De Sandy Beach Club bevindt zich op 700 meter afstand.
Snorkelen en duiken zijn populaire activiteiten in de omgeving. Verder kunt u in de omgeving uitstekend fietsen en vissen. Blue Corner ligt op 2,7 km van Dinatah Lembongan Villas en Mangrove Point bevindt zich op 3,8 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is de luchthaven Ngurah Rai, op 30 km afstand.
Meer info >

Verlengen

Het is mogelijk om uw rondreis nog meer op maat te maken, door de rondreis aan het einde te verlengen of door te kiezen voor een luxer strandhotel. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden die wij bij deze reis bieden.
Nog meer zien? Verleng uw rondreis vooraf in een boeiende stad. ( 1 t/m 2 van 13 opties )
In samenwerking met Singapore Airlines bieden wij u de mogelijkheid een stop-over te maken in de wereldstad Singapore. 3 dagen en 2 nachten, Onderstaand ziet u de mogelijkheden en per hotel wat er inbegrepen is.
Skyline Hong Kong China
Hong Kong - 3 dagen City Garden Hotel
Drieenhalve ster
Het City Garden Hotel is een heerlijk en goed verzorgd hotel , het beschikt over comfortabele faciliteiten en het is gunstig gelegen....
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.195
Skyline Singapore
Singapore - 3 dagen Royal @ Queens Hotel
Viersterren
Het Royal@Queens Hotel is een zeer verzorgd hotel gelegen in het zakendistrict van Singapore op loopafstand van de metro, die u eenvoudig naar alle bezienswaardigheden van de stad ...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.280
Trakteer uzelf: verleng en vervang uw strandhotel ( 3 t/m 12 van 13 opties )
U kunt uw strandverblijf op Bali per dag verlengen en tegelijkertijd kiezen voor meer luxe en comfort. We bieden diverse mooie opties. Onder ‘data & prijzen’ en vervolgens ‘boek nu’ kunt u de meerprijs bekijken en naar wens nachten bijboeken. De meerprijs geldt voor het gehele strandverblijf, dus ook voor de stranddagen die al in de rondreis zijn inbegrepen.
id_ac_tamanagungzw1.jpg
Sanur - Taman Agung Hotel
Driesterren
Taman Agung is een knus hotel dat wordt gerund door een Balinese familie. Het is eenvoudig van opzet, maar zeer centraal gelegen aan de gezellige hoofdstraat met winkeltjes en restaurantjes. Op 5 minuten loopafstand vind...
Meer info
meerprijs
Vervangen
meerprijs p.p. v.a.0
Vervangen en
2 nachten verlengen
meerprijs p.p. v.a.40
id_ac_artotel_zw2.jpg
Sanur - Nesa Hotel
Driesterren
Het Nesa Sanur Bali bevindt zich op 5 minuten lopen van het dichtstbijzijnde strand en van een supermarkt. Op 30 minuten rijden ligt de internationale luchthaven Bali Denpasar. Het hotel beschikt over een 24-uursrecepti...
Meer info
meerprijs
Vervangen
meerprijs p.p. v.a.2
Vervangen en
2 nachten verlengen
meerprijs p.p. v.a.46
Zwembad Jayakarta Bali
Legian - The Jayakarta Legian
Drieenhalve ster
Een heerlijk vakantiehotel! Het Jayakarta is een ruim opgezet hotel met veel faciliteiten. Het complex ligt direct aan het strand van Legian, altijd erg gezellig! Het resort ligt in een uitgestrekte tropische tuin, direc...
Meer info
meerprijs
Vervangen
meerprijs p.p. v.a.8
Vervangen en
2 nachten verlengen
meerprijs p.p. v.a.64
id_ac_tonysvillas_zw2.jpg
Seminyak & Canggu - Tonys Villas & Resort Bali
Viersterren
Een gezellig resort middenin het mooie Seminyak, in het opkomende deel dat Petitenget heet. Op korte loopafstand vindt u vele leuke eetgelegenheden en bars en op slechts 7 minuten lopen vindt u het strand van Petitenget....
Meer info
meerprijs
Vervangen
meerprijs p.p. v.a.8
Vervangen en
2 nachten verlengen
meerprijs p.p. v.a.64
id_ac_artotel_zw2.jpg
Sanur - Artotel
Viersterren
Een prachtige nieuwe aanwinst voor de populaire badplaats Sanur! Dit moderne hotel is uniek in de badplaats en biedt een luxe buitenzwembad en mooie cocktailbar op het dak en een spacentrum. Vanaf het zwembad en de bar h...
Meer info
meerprijs
Vervangen
meerprijs p.p. v.a.7
Vervangen en
2 nachten verlengen
meerprijs p.p. v.a.61
zwembad Ramada Benoa
Benoa - The Tanjung Benoa Beach Resort
Viersterren
Een prachtig, luxe resort met een gemoedelijke en persoonlijke sfeer. Het hotel heeft een gezellige beach club met tweede zwembad aan het prachtige strand.
Meer info
meerprijs
Vervangen
meerprijs p.p. v.a.19
Vervangen en
2 nachten verlengen
meerprijs p.p. v.a.97