neemt je mee
Stranden van Puerto Viejo de Talamanca
Stranden van Puerto Viejo de Talamanca
Eilandengroep Bocas del Toro (Panama)
Eilandengroep Bocas del Toro (Panama)
Flora & fauna
Flora & fauna
Nationaal Park Volcán Arenal
Nationaal Park Volcán Arenal
Koloniaal Granada (Nicaragua)
Koloniaal Granada (Nicaragua)

Costa Rica, Panama & Nicaragua per 4WD

Privéreis | 23 dagen v.a.
2467i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
23-08-2018
Reisduur
23 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Caribische stranden: prachtige eilandengroepen in Panama en Costa Rica’s kustlijn
Bewonder de iconische Arenal-vulkaan
Mysterieuze nevelwoud van Monteverde
Verken de kleurrijke en levendige stad Granada
Relax, surf en snorkel bij de strandplaats Tamarindo

Natuurrijk Costa Rica, Koloniaal Nicaragua & Tropisch Panama

Tijdens deze combinatiereis door Midden-Amerika komt u volop in aanraking met de flora & fauna van Costa Rica, de idyllische eilanden van Panama en de geschiedenis van Nicaragua. Geniet onderweg van reggae muziek op de Caribische stranden, hoor de geluiden van de snelstromende rivier in Puerto Viejo de Sarapiquí en het wildleven in Boca Tapada, bewonder de Arenal vulkaan bij La Fortuna en zoek de verkoeling op in het nevelwoud van Monteverde. Tot slot geniet u in de gezellige badplaats Tamarindo van een spectaculaire zonsondergang.

"Costa Rica, Panama en Nicaragua zijn de ultieme drie-eenheid van het leven in Midden-Amerika en het Caribisch gebied, met een diversiteit aan flora & fauna en rijke lokale culturen die wachten om ontdekt te worden."

Judith, Product Manager

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam - San José

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vertrek Amsterdam - San José
Transfer naar hotel San José
Overnachting San José

Vertrek vanaf Amsterdam voor uw vlucht naar de hoofdstad van Costa Rica, San José. Bij aankomst staat onze vertegenwoordiger op u te wachten om u naar uw hotel in het centrum van San José te brengen en u het welkomstpakket te overhandigen. San Jose is sinds 1823 de hoofdstad van Costa Rica, één van de oudste democratieën ter wereld. De stad is gelegen in de Centrale Vallei tussen groene vulkanische bergketens. Hoewel het niet rijk is aan koloniale architectuur zijn er in het centrum van de stad een aantal prachtige 19e eeuwse gebouwen, interessante musea en mooie parken te vinden. De stad beschikt over een mild klimaat en een vriendelijke bevolking. Het is dan ook niet voor niets dat Costa Rica in 1987 is beloond met de Nobelprijs voor de Vrede; het staat bekend als het meest vreedzame land van Midden-Amerika.

Wij bieden ook vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.

DAG
02

San José - Puerto Viejo de Talamanca (ca. 4 uur)

cr_al_tortuguero.jpg
Transfer per shuttlebus naar Puerto Viejo de Talamanca
Vrije dag
Eerste overnachting Puerto Viejo de Talamanca

Per shuttle bus vertrekt u vandaag naar de Caraïbische kustplaats Puerto Viejo de Talamanca. Hier kunt u genieten van reggae muziek, heerlijke vis op het strand en prachtige witte zandstranden. U logeert de komende twee nachten in een gezellig strandhotel, op loopafstand van het beroemde Cocles strand.

DAG
03

Puerto Viejo de Talamanca

CR_AL_PUEVIEJO
Vrije dag
Tweede overnachting Puerto Viejo de Talamanca

In de beschermde regenwouden van het Talamanca gebied kunt u allerlei leuke excursies maken, zoals een wandeling door de jungle, snorkelen of een bezoek brengen aan het indianenreservaat. Maar gewoon van het strand genieten is natuurlijk ook een uitstekende optie. Puerto Viejo de Talamanca heeft een mix van Jamaicaanse en Europeaanse invloeden en is een uitstekende plek voor ontspanning tijdens uw vakantie. In de omgeving zijn het exotische Cahuita Nationaal Park, natuurreservaat Gandoca-Manzanillo, verborgen stranden en uitstekende restaurants te vinden.

DAG
04

Puerto Viejo de Talamanca - Bocas del Toro (Panama) (ca. 4 uur)

pa_bocas del toro.jpg
Transfer per shuttlebus en motorboot naar Bocas del Toro (Panama)
Transfer naar hotel Bocas del Toro
Eerste overnachting Bocas del Toro

Vandaag wordt u bij uw hotel opgehaald en per shuttlebus naar de grens gebracht. Na alle grensformaliteiten reist u verder in Panama richting de haven van Almirante. Hier neemt u een motorboot naar Isla Cólon, waar de hoteleigenaar al op u staat te wachten om u mee te nemen naar zijn hotel in het kleine stadje.

De eilandgroep Bocas del Toro bestaat uit het hoofdeiland Isla Colón en enkele tientallen kleinere eilanden. Bocas del Toro (beter bekend als Bocas stad) is in het begin van de 20e eeuw gebouwd door de United Fruit Company. Het kleurrijke stadje wordt gekenmerkt door idyllische houten huisjes. Tegenwoordig is het een relaxte gemeenschap van West-Indiërs, Latino’s en gringo’s.

DAG
05

Bocos del Toro

pa_al_bocosdeltoro2.jpg
Twee vrije dagen
Tweede + derde overnachting Bocas del Toro

Bocas del Toro dient als uitvalsbasis voor het verkennen van de rest van de tropische archipel. Watertaxi’s brengen u voor een paar dollar naar afgelegen stranden en snorkellocaties. Eén van de beste plekken om te snorkelen is Bahía de Almirante, waar de koraalriffen worden beschermd, het water meestal helder is en er haast geen golven zijn. Playa Bluff op Isla Colón en Playa Primera en Playa Larga op Isla Bastimentos worden gezien als beste stranden van de regio. Als afgelegen stranden en jungle wandelingen is wat u zoekt, dan kunt u bij Isla Zapatillas uw rust vinden. Een andere optie is Playa Estrella op Isla Colón, waar u kunt ontspannen in de ondiepe wateren en een glimp op kunt vangen van de felgekleurde zeesterren op de zeebodem. Het huren van een fiets is een goede manier om Isla Colón te verkennen. Zo kunt u fietsen naar de stranden Playa Paunch en Playa Bluff wat beide ook goede surfstranden zijn. Ontspan en geniet van de Caraïbisch sfeer.

DAG
07

Bocos del Toro - Puerto Viejo de Talamanca - Puerto Viejo de Sarapiquí (ca. 196 km)

cr_al_puertoviejo.jpg
Transfer naar haven Isla Colón
Transfer per motorboot en shuttlebus naar Puerto Viejo de Talamanca (ca. 4 uur)
Huurauto ophalen in Puerto Viejo de Talamaca
Vrije dag
Eerste overnachting Puerto Viejo de Sarapiquí

Helaas is er een eind gekomen aan uw verblijf op Bocas del Toro. U wordt in de loop van de ochtend opgehaald bij uw hotel en naar de haven van Isla Colón gebracht. Vanaf hier keert u per motorboot en shuttlebus terug naar Puerto Viejo de Talamanca, waar u de huurauto in ontvangst zult nemen. Vanaf hier rijdt u landinwaarts naar Puerto Viejo de Sarapiquí. De natuurschoon en rijke biodiversiteit van de regio, de Caraïbische laaglanden, maken dit één van de favoriete plekken van ecotoeristen en vogelaars.

DAG
08

Puerto Viejo de Sarapiquí

cr_alg_puerto viejo de sarapiquí.jpg
Vrije dag
Tweede overnachting Puerto Viejo de Sarapiquí

Vandaag heeft u een vrije dag in Puerto Viejo de Sarapiquí. Deze groene regio is bekend om zijn ‘turnos’ ofwel openluchtfestivals, waaronder zijn markten, rodeo’s en vee shows. Door de Sarapiquí rivier die de regio irrigeert en het milde klimaat, beschikt naar Puerto Viejo de Sarapiquí over een zeer vruchtbare grond. In deze landbouwstreek wordt naast bananen ook koffie, kardemom, cacao, maïs en ander fruit geteeld. De regio is bedekt met laagland regenwoud en staat bekend als één van de beste plekken in Costa Rica om vogels te spotten. Verschillende beschermde gebieden zoals het Braulio Carrillo Nationaal Park en het La Selva Biologisch Station liggen vlakbij de Sarapiquí rivier. Er zijn vele wandelmogelijkheden in de regio en voor actievelingen is wildwaterraften of kajakken over de Sarapiquí rivier een leuke activiteit. Een rustige boottocht over de rivier is een geweldige manier om een inzicht te krijgen in het wildleven van de regio met zijn apen, luiaards, schildpadden en kaaimannen. Als vogelliefhebber is een bezoek aan Sarapiquí perfect voor het spotten van verschillende vogelsoorten, zoals de tangare, glansvogel, papegaai en toekan.

DAG
09

Puerto Viejo de Sarapiquí - Boca Tapada (ca. 65 km)

cr_al_bocatapadavierkant.gif
Vrije dag
Eerste overnachting Boca Tapada

Boca Tapada is gelegen in het noorden van Costa Rica, dichtbij de grens met Nicaragua. Door zijn grote biodiversiteit is het een paradijs voor vogel- en natuurliefhebbers. Het is een belangrijk nestgebied voor de bedreigde buffons ara (één van de grootste papegaaiensoorten ter wereld). Deze majestueuze vogel worden hier regelmatig gespot. Naast de ara´s zijn er meer dan 400 vogelsoorten geïdentificeerd in dit gebied, waaronder de rode lepelaar, reizenooievaar, groene ibis en de opvallend gekleurde zwavelborsttoekan. Het is echter niet alleen een interessant gebied voor vogelaars: er zijn vele soorten zoogdieren, amfibieën en reptielen te vinden. De regenwouden rondom Boca Tapada zijn de thuisbasis van luiaards, witschouderkapucijnapen, brulapen, neusberen en zelfs wilde katten zoals jaguars. Verschillende kikkers en slangen kunnen worden waargenomen tijdens een wandeling. Het is ook één van de laatst overgebleven plekken waar de Almendro-boom (een prachtige boom met roze bloemen) kan worden bewonderd. De Maquenque National Wildlife Refuge beschermt ongeveer 6072 hectare tropisch regenwoud en fragiele ecosystemen zoals wetlands, lagunes, rivieren en beekjes.

DAG
10

Boca Tapada

cr_al_kanoen.jpg
Vrije dag
Tweede overnachting Boca Tapada

Door zijn afgelegen locatie wordt u deze ochtend naar alle waarschijnlijkheid wakker van de jungle geluiden: zingende vogels of schreeuwende apen. Doordat u onbeperkt gebruik kunt maken van de kano’s van de lodge heeft u de mogelijkheid om te kanoën over een lagune. In de vroege ochtenduren drijft u op het water van de lagune en laat u de prachtige natuur op u inwerken. Beleeft de ongerepte natuur in alle stilte. Uiteraard zijn er ook volop wandelmogelijkheden over de junglepaden.

Een leuke optionele excursie om ter plaatse te boeken is de boottocht over de San Carlos rivier. Onder leiding van een natuurgids heeft u kans om krokodillen, schildpadden, vleermuizen, reigers, ijsvogels, koningsgieren (opvallend gekleurde roofvogel) en diverse andere vogelsoorten te spotten. Het is ook mogelijk om een paardrijdtocht bij te boeken.

DAG
11

Boca Tapada - La Fortuna (ca. 82 km)

CR_AL_SARAPIQUI2
Vrije dag
Eerste overnachting La Fortuna

Vandaag rijdt u langs kleine dorpjes naar La Fortuna en één van de meeste bekende vulkanen ter wereld, de Arenal. Deze indrukwekkende vulkaan is het middelpunt van het Nationaal Park Volcán Arenal en torent hoog uit boven het primaire regenwoud. De kegelvormige vulkaan was tot 2010 één van de meest actieve vulkanen ter wereld en vooral ’s avonds indrukwekkend met zijn lavastromen. Sinds oktober 2010 is de vulkaan in een rustfase belandt. Het rustige, kleine stadje La Fortuna, de schilderachtige omgeving en de vele activiteiten maken Arenal tot één van de populairste bestemmingen van Costa Rica.

DAG
12

La Fortuna/Arenal

cr_al_arenal.jpg
Vrije dag
Tweede overnachting La Fortuna

De directe omgeving biedt een breed scala aan activiteiten waaronder paardrijden, abseilen, canopy tours, wandelen over hangende bruggen of lava paden, wildwaterraften over de Peñas Blancas, Toro en Balsa rivieren, en kajakken op het Arenal meer. Een korte wandeling of paardrijtocht naar de voet van de 70 meter hoge La Fortuna waterval behoort ook tot de mogelijkheid. Neem hier na afloop een verfrissende duik! Vergeet uw verrekijker niet mee te nemen om de 850 vogelsoorten die hier zijn te vinden te bewonderen. Andere dieren die hier zijn te spotten zijn luiaards, kapucijnaapjes, witsnuitneusberen, herten en slangen.

Een leuke optionele excursie is de bootexcursie door het nationaal wildreservaat Caño Negro. Dit waterrijke gebied is het leefgebied van vele vogelsoorten en één van de beste plekken om het gehele jaar door dieren te spotten. In dit gebied met moerassen en palmwouden zijn lepelaars, ooievaars en ibissen te vinden. Deze excursie is niet alleen voor vogelaars een must, vanuit de boot kunnen namelijk ook kaaimannen, schildpadden, luiaards, leguanen en kapucijnaapjes worden waargenomen.

De geothermische activiteit van de vulkaan verwarmd tientallen ondergrondse kanalen. Lokale landeigenaren, gebruik makend van deze natuurlijke bronnen, hebben een aantal mooie waterwaterbronnen gecreëerd; een perfecte en ontspannen afsluiting van een actieve dag.

DAG
13

La Fortuna - Monteverde (ca. 120 km)

cr_al_monteverdenp.jpg
Vrije dag
Eerste overnachting Monteverde

De route naar het altijd groene natuurreservaat Monteverde gaat langs het mooie meer van Arenal met spectaculaire vergezichten. Een leuke stop onderweg zijn de botanische tuinen, Jardín Botánico Arenal, met ruim duizend verschillende plantensoorten. Het hedendaagse Monteverde is in de jaren 50 opgericht door een aantal Quaker families uit Amerika die in het koele klimaat hun melkveehouderijen en kaasfabrieken begonnen. Hierbij hebben zij ook land vrijgehouden dat is benoemd tot natuurreservaat. Monteverde heeft de grootste diversiteit aan flora en fauna in Costa Rica. De koele, mistige nevelwouden zijn het thuis van 400 vogelsoorten, 490 vlinders, meer dan 100 zoogdieren, 2500 plantsoorten waaronder 500 orchideeën en tienduizenden insecten. Het reservaat is ook het thuis van de bedreigde quetzal; een kans om deze exotische vogel te spotten is een bezoek alleen al waard. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het spectaculaire Monteverde nevelwoud wetenschappers, vogelaars en natuurliefhebbers van over de hele wereld trekt.

DAG
14

Monteverde Nationaal Park

cr_al_monteverde_canopy.jpg
Vrije dag
Tweede overnachting Monteverde

Vandaag heeft u een vrije dag om Monteverde en de prachtige omgeving te verkennen. Probeer zo vroeg mogelijk een bezoek te brengen aan het nevelwoud; de dieren zijn dan op hun actiefst. In het reservaat kunt u over een netwerk van goed onderhouden wandelpaden de maagdelijke wouden en eeuwenoude door epifyten omringende vijgenbomen verkennen. Op de top kunt u vanaf het uitkijkpunt gelegen op de continentale scheidslijn (bergkam in Noord- en Midden-Amerika) op een heldere dag zowel de Caraïbische en Pacifische kust zien. Aan de andere kant van het stadje is het kleinere en hoger gelegen Santa Elena nevelwoud te vinden. Dit reservaat biedt verschillende wandelmogelijkheden en op een heldere dag heeft u hier zelfs zicht tot aan de Arenal vulkaan. Vanaf beide reservaten heeft u toegang tot diverse activiteiten waaronder canopy tours, een bezoek aan een vlindertuin, kolibrie tuin of kaasfabriek, excursie over de hangende bruggen en paardrijtochten.

DAG
15

Monteverde Nationaal Park - Peñas Blancas - Granada (Nicaragua) (ca. 187 km)

NI_AL_Granada_8567392
Huurauto inleveren bij grens Peñas Blancas
Transfer naar hotel Granada (ca. 1,5 uur)
Eerste overnachting Granada

Vandaag rijdt u met de huurauto naar Peñas Blancas, de grens tussen Costa Rica en Nicaragua. Hier levert u de huurauto in en wandelt u de grens over naar Nicaragua. Na alle grensformaliteiten staat de chauffeur op u te wachten om u in ongeveer twee uur naar uw hotel in Granada te brengen. Het is een mooie route langs Lago Cocibolca (Meer van Nicaragua), het grootste meer van het land met in het midden het eiland Ometepe. In de middag komt u aan in deze prachtige, historische stad. De stad Granada is één van de belangrijkste en meest bezochte bestemmingen in Nicaragua. De koloniale architectuur van het oude centrum, vele musea, galeries, hotels, restaurants, bars en de kosmopolitische sfeer maken van deze stad een bestemming op zich. Granada wordt niet voor niets de mooiste stad van Midden-Amerika genoemd.

DAG
16

Granada

ni_al_granada.jpg
Vrije dagen
Tweede + derde overnachting Granada

De komende twee dagen heeft u vrij om Granada en de prachtige omgeving te verkennen. Er zijn vele leuke excursies te maken. Zo kunt u een dagexcursie maken naar het eiland Ometepe, een tocht maken te paard-en-wagen door Granada of een bezoek brengen aan landelijk Nicaragua met het Nationaal Park Volcán Masaya, de lokale markt van Masaya en de bloemen- en plantenkwekerijen van Catarina. De mooiste attractie van Granada blijft echter het centrum zelf. Vrijwel elk gebouw in de prachtige binnenstad heeft een koloniaal verleden en beschikt over mooie gevels. De kathedraal van Granada is niet te missen; deze toornt boven de andere gebouwen uit. Tussendoor kunt u in het nabij gelegen Parque Central heerlijk ontspannen.

DAG
18

Granada - Peñas Blancas - Tamarindo (ca. 4,5 uur)

cr_al_playatamarindo.jpg
Transfer naar grens Peñas Blancas
Transfer vanaf grens Peñas Blancas naar Tamarindo
Vrije dag
Eerste overnachting Tamarindo

Vandaag wordt u bij uw hotel opgehaald en naar Peñas Blancas gebracht. Hier wandelt u de grens over naar Costa Rica en neemt u na alle grensformaliteiten de transfer naar de westkust richting Tamarindo. Deze gezellige badplaats ligt in het noordelijke gedeelte van Costa Rica, aan de Golf van Papagayo. Het prachtige witte zandstrand heeft hier de vorm van een halve maan en staat ook wel bekend als Playa Blanca. Het is dan ook één van de mooiste stranden van Costa Rica. Het gezellige centrum heeft veel barretjes en restaurantjes.

DAG
19

Tamarindo

cr_al_tamarindo.jpg
Twee vrije dagen
Tweede + derde overnachting Tamarindo

De komende de dagen heeft u vrij ter besteding in Tamarindo. Er is genoeg te doen in Tamarindo. U ziet prachtige tropische vissen tijdens het snorkelen of duiken, kunt kajakken of zeilen op zee, paardrijden door de droge tropische bossen en nog veel meer. Het is verder een uitstekende plek voor zowel de beginnende als ervaren surfer, en in het Las Baulas Nationaal Park is tussen november en februari de bedreigde lederschildpad te vinden. In ditzelfde nationaal park is er ook de mogelijkheid om een kajak excursie te maken door de mangroves; een ideale manier om te genieten van de natuur. Onderweg helpt een gids u bij het spotten van vogels, apen en reptielen. Na een dag op het strand is het heerlijk om de schitterende zonsondergang te bewonderen onder het genot van een cocktail. Geen zonsondergang kan mooier zijn dan vanaf dit strand!

DAG
21

Tamarindo - San José (ca. 5,5 uur)

cr_al_sanjose6.jpg
Shuttle transfer naar San José
Vrije dag
Overnachting San José
Alternatief: verlenging aan het strand (optioneel)

Na het ontbijt rijdt gaat u met een shuttlebus naar San José. In de middag komt u hier aan en wordt u naar u hotel gebracht. U zult vanavond in de buurt van de luchthaven overnachten zodat u de volgende dag zo lang mogelijk uit kunt slapen voordat u wordt opgehaald voor de transfer naar de luchthaven. U heeft de gelegenheid om nog wat laatste souvenirs te kopen of een bezoek te brengen aan het nationale theater, één van de juweeltjes van Costa Rica.

DAG
22

San José - Amsterdam

cr_al_sanjose5.jpg
Transfer naar luchthaven San José
Vlucht San José - Amsterdam
Overnachting in het vliegtuig
Alternatief: 4-daagse excursie Drake Bay & Corcovado Nationaal Park (optioneel)

Vandaag komt er een eind aan uw schitterende reis door Costa Rica. Na de transfer naar de luchthaven van San José vliegt u terug naar huis.

DAG
23

Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Aankomst Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol. Einde van een geweldige reis!

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
12 opties
Open+
+Extras
12 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+
+Vervoersopties ter plaatse
10 opties
Open+
23 dagen Costa Rica, Panama & Nicaragua per 4WD: altijd de beste prijs
Intercontinentale vluchten
Luchthaventaxen en heffingen, brandstofheffing, en veiligheidstoeslagen.

Inclusief

Meet & Greet op de luchthaven
Transfer luchthaven - hotel San José v.v.
Vervoer per airco minibus San José - Puerto Viejo de Talamanca
Transfer Peñas Blancas - Tamarindo
Vervoer per airco minibus Tamarindo - San José
9 dagen 4WD huurauto inclusief CDW verzekering en ongelimiteerd aantal kilometers
Verblijf in goed verzorgde middenklasse of superiorklasse hotels (afhankelijk van uw keuze)*
4-daags verblijf op Bocas del Toro (Panama), inclusief vervoer per airco minibus en motorboot
4-daags verblijf in Granada (Nicaragua), inclusief transfers
Iedere dag ontbijt
Welkomstpakket en kaart van Costa Rica
Gratis GPS**.
*Bij verblijf op basis van superiorklasse hotels zijn de volgende excursies in de Maquenque Ecolodge in Boca Tapada inbegrepen: middagwandeling door het regenwoud met gids, kanotocht op het meer, bezoek aan een lokale school en een boom planten in het Maquenque regenwoud.
** Bij autohuur van 1 april t/m 15 december 2018 krijgt u een gratis GPS ongeacht het aantal huurdagen.

Exclusief

Entreegelden: ca. 42 USD p.p.
Pick-up auto Puerto Viejo de Talamanca: 75 USD
Vertrekbelasting in Costa Rica voor uw over land reis: ca. 7 USD p.p.
Aankomstbelasting in Panama voor uw over land reis: ca. 4 USD p.p.
Vertrekbelasting in Panama voor uw over land reis: ca. 4 USD p.p.
Drop-off auto Penãs Blancas (grens Nicaragua): 50 USD
Vertrekbelasting in Costa Rica voor uw over land reis: ca. 7 USD p.p.
Toeristenkaart Nicaragua: ca. 10 USD p.p.
Eventuele optionele excursies
Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
Reserveringskosten: € 25 per boeking
+Verlengen
12 opties
Open+
+Hotelcategorie
Open+
+Extras
12 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+
23 dagen Costa Rica, Panama & Nicaragua per 4WD: altijd de beste prijs
Bewaar reis Boek nu

Dagprogramma

DAG
01

Amsterdam - San José

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vertrek Amsterdam - San José
Transfer naar hotel San José
Overnachting San José

Vertrek vanaf Amsterdam voor uw vlucht naar de hoofdstad van Costa Rica, San José. Bij aankomst staat onze vertegenwoordiger op u te wachten om u naar uw hotel in het centrum van San José te brengen en u het welkomstpakket te overhandigen. San Jose is sinds 1823 de hoofdstad van Costa Rica, één van de oudste democratieën ter wereld. De stad is gelegen in de Centrale Vallei tussen groene vulkanische bergketens. Hoewel het niet rijk is aan koloniale architectuur zijn er in het centrum van de stad een aantal prachtige 19e eeuwse gebouwen, interessante musea en mooie parken te vinden. De stad beschikt over een mild klimaat en een vriendelijke bevolking. Het is dan ook niet voor niets dat Costa Rica in 1987 is beloond met de Nobelprijs voor de Vrede; het staat bekend als het meest vreedzame land van Midden-Amerika.

Wij bieden ook vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.

Goed om te weten

Indien u vliegt met de KLM kunt u ook kiezen voor extra comfort op uw vluchten. Tegen een meerprijs boeken wij zowel de heen- als terugvlucht een Comfort Class stoel. Als u vliegt via Panama City geldt dit alleen voor het KLM traject tussen Amsterdam en Panama City v.v. Het traject tussen Panama City en San José v.v. wordt door Copa Airlines uitgevoerd. Zie ‘extra's’ voor meer informatie.

Goed om te weten

Kiest u voor een intercontinentale vlucht met de KLM? Dan heeft u de mogelijkheid tot een 3-daagse stop-over in Panama City. Kiest u voor een intercontinentale vlucht met United Airlines? Dan heeft u de mogelijkheid tot een 3-daagse stop-over in New York. Bij ‘verlengen/vervangen’ vindt u meer informatie.

Goed om te weten

Het is mogelijk om voorafgaand aan uw rondreis een 3-daagse excursie naar het Tortuguero Nationaal Park te maken. Wij regelen graag een pré-verlenging voor u. Bij ‘verlengen/vervangen’ vindt u meer informatie.

Goed om te weten

De eerste nacht in San José verblijft u in een superiorklasse hotel ongeacht of u de privéreis heeft geboekt op basis van middenklasse of superiorklasse hotels. Dit is namelijk een ideaal hotel om vandaan te vertrekken richting Puerto Viejo de Talamanca.

DAG
02

San José - Puerto Viejo de Talamanca (ca. 4 uur)

cr_al_tortuguero.jpg
Transfer per shuttlebus naar Puerto Viejo de Talamanca
Vrije dag
Eerste overnachting Puerto Viejo de Talamanca

Per shuttle bus vertrekt u vandaag naar de Caraïbische kustplaats Puerto Viejo de Talamanca. Hier kunt u genieten van reggae muziek, heerlijke vis op het strand en prachtige witte zandstranden. U logeert de komende twee nachten in een gezellig strandhotel, op loopafstand van het beroemde Cocles strand.

DAG
03

Puerto Viejo de Talamanca

CR_AL_PUEVIEJO
Vrije dag
Tweede overnachting Puerto Viejo de Talamanca

In de beschermde regenwouden van het Talamanca gebied kunt u allerlei leuke excursies maken, zoals een wandeling door de jungle, snorkelen of een bezoek brengen aan het indianenreservaat. Maar gewoon van het strand genieten is natuurlijk ook een uitstekende optie. Puerto Viejo de Talamanca heeft een mix van Jamaicaanse en Europeaanse invloeden en is een uitstekende plek voor ontspanning tijdens uw vakantie. In de omgeving zijn het exotische Cahuita Nationaal Park, natuurreservaat Gandoca-Manzanillo, verborgen stranden en uitstekende restaurants te vinden.

DAG
04

Puerto Viejo de Talamanca - Bocas del Toro (Panama) (ca. 4 uur)

pa_bocas del toro.jpg
Transfer per shuttlebus en motorboot naar Bocas del Toro (Panama)
Transfer naar hotel Bocas del Toro
Eerste overnachting Bocas del Toro

Vandaag wordt u bij uw hotel opgehaald en per shuttlebus naar de grens gebracht. Na alle grensformaliteiten reist u verder in Panama richting de haven van Almirante. Hier neemt u een motorboot naar Isla Cólon, waar de hoteleigenaar al op u staat te wachten om u mee te nemen naar zijn hotel in het kleine stadje.

De eilandgroep Bocas del Toro bestaat uit het hoofdeiland Isla Colón en enkele tientallen kleinere eilanden. Bocas del Toro (beter bekend als Bocas stad) is in het begin van de 20e eeuw gebouwd door de United Fruit Company. Het kleurrijke stadje wordt gekenmerkt door idyllische houten huisjes. Tegenwoordig is het een relaxte gemeenschap van West-Indiërs, Latino’s en gringo’s.

DAG
05

Bocos del Toro

pa_al_bocosdeltoro2.jpg
Twee vrije dagen
Tweede + derde overnachting Bocas del Toro

Bocas del Toro dient als uitvalsbasis voor het verkennen van de rest van de tropische archipel. Watertaxi’s brengen u voor een paar dollar naar afgelegen stranden en snorkellocaties. Eén van de beste plekken om te snorkelen is Bahía de Almirante, waar de koraalriffen worden beschermd, het water meestal helder is en er haast geen golven zijn. Playa Bluff op Isla Colón en Playa Primera en Playa Larga op Isla Bastimentos worden gezien als beste stranden van de regio. Als afgelegen stranden en jungle wandelingen is wat u zoekt, dan kunt u bij Isla Zapatillas uw rust vinden. Een andere optie is Playa Estrella op Isla Colón, waar u kunt ontspannen in de ondiepe wateren en een glimp op kunt vangen van de felgekleurde zeesterren op de zeebodem. Het huren van een fiets is een goede manier om Isla Colón te verkennen. Zo kunt u fietsen naar de stranden Playa Paunch en Playa Bluff wat beide ook goede surfstranden zijn. Ontspan en geniet van de Caraïbisch sfeer.

DAG
07

Bocos del Toro - Puerto Viejo de Talamanca - Puerto Viejo de Sarapiquí (ca. 196 km)

cr_al_puertoviejo.jpg
Transfer naar haven Isla Colón
Transfer per motorboot en shuttlebus naar Puerto Viejo de Talamanca (ca. 4 uur)
Huurauto ophalen in Puerto Viejo de Talamaca
Vrije dag
Eerste overnachting Puerto Viejo de Sarapiquí

Helaas is er een eind gekomen aan uw verblijf op Bocas del Toro. U wordt in de loop van de ochtend opgehaald bij uw hotel en naar de haven van Isla Colón gebracht. Vanaf hier keert u per motorboot en shuttlebus terug naar Puerto Viejo de Talamanca, waar u de huurauto in ontvangst zult nemen. Vanaf hier rijdt u landinwaarts naar Puerto Viejo de Sarapiquí. De natuurschoon en rijke biodiversiteit van de regio, de Caraïbische laaglanden, maken dit één van de favoriete plekken van ecotoeristen en vogelaars.

DAG
08

Puerto Viejo de Sarapiquí

cr_alg_puerto viejo de sarapiquí.jpg
Vrije dag
Tweede overnachting Puerto Viejo de Sarapiquí

Vandaag heeft u een vrije dag in Puerto Viejo de Sarapiquí. Deze groene regio is bekend om zijn ‘turnos’ ofwel openluchtfestivals, waaronder zijn markten, rodeo’s en vee shows. Door de Sarapiquí rivier die de regio irrigeert en het milde klimaat, beschikt naar Puerto Viejo de Sarapiquí over een zeer vruchtbare grond. In deze landbouwstreek wordt naast bananen ook koffie, kardemom, cacao, maïs en ander fruit geteeld. De regio is bedekt met laagland regenwoud en staat bekend als één van de beste plekken in Costa Rica om vogels te spotten. Verschillende beschermde gebieden zoals het Braulio Carrillo Nationaal Park en het La Selva Biologisch Station liggen vlakbij de Sarapiquí rivier. Er zijn vele wandelmogelijkheden in de regio en voor actievelingen is wildwaterraften of kajakken over de Sarapiquí rivier een leuke activiteit. Een rustige boottocht over de rivier is een geweldige manier om een inzicht te krijgen in het wildleven van de regio met zijn apen, luiaards, schildpadden en kaaimannen. Als vogelliefhebber is een bezoek aan Sarapiquí perfect voor het spotten van verschillende vogelsoorten, zoals de tangare, glansvogel, papegaai en toekan.

Goed om te weten

Wanneer u wilt wildwaterraften dan heeft u daar vandaag voldoende tijd voor. Kiest u er toch voor iets anders te ondernemen vandaag, dan heeft u nog de mogelijkheid om dit de volgende ochtend te doen, voordat u naar Boca Tapada afreist. Deze dag hoeft u slechts een kleine afstand af te leggen en heeft u dus voldoende tijd.

Weetje

Voor beginners en kinderen tussen de 10 en 12 jaar is de Sarapiquí rivier een uitstekende raft locatie. Deze klasse III rivier beschikt over veel rustige stukken en op de rivieroevers is volop flora en fauna te vinden.

DAG
09

Puerto Viejo de Sarapiquí - Boca Tapada (ca. 65 km)

cr_al_bocatapadavierkant.gif
Vrije dag
Eerste overnachting Boca Tapada

Boca Tapada is gelegen in het noorden van Costa Rica, dichtbij de grens met Nicaragua. Door zijn grote biodiversiteit is het een paradijs voor vogel- en natuurliefhebbers. Het is een belangrijk nestgebied voor de bedreigde buffons ara (één van de grootste papegaaiensoorten ter wereld). Deze majestueuze vogel worden hier regelmatig gespot. Naast de ara´s zijn er meer dan 400 vogelsoorten geïdentificeerd in dit gebied, waaronder de rode lepelaar, reizenooievaar, groene ibis en de opvallend gekleurde zwavelborsttoekan. Het is echter niet alleen een interessant gebied voor vogelaars: er zijn vele soorten zoogdieren, amfibieën en reptielen te vinden. De regenwouden rondom Boca Tapada zijn de thuisbasis van luiaards, witschouderkapucijnapen, brulapen, neusberen en zelfs wilde katten zoals jaguars. Verschillende kikkers en slangen kunnen worden waargenomen tijdens een wandeling. Het is ook één van de laatst overgebleven plekken waar de Almendro-boom (een prachtige boom met roze bloemen) kan worden bewonderd. De Maquenque National Wildlife Refuge beschermt ongeveer 6072 hectare tropisch regenwoud en fragiele ecosystemen zoals wetlands, lagunes, rivieren en beekjes.

Goed om te weten

De weg tot aan Pital is verhard, daarna is het nog zo´n 28 kilometer rijden over een grindweg tot aan Boca Tapada. Bij verblijf in de superiorklasse lodge is een ferryovertocht over de San Carlos rivier inbegrepen.

DAG
10

Boca Tapada

cr_al_kanoen.jpg
Vrije dag
Tweede overnachting Boca Tapada

Door zijn afgelegen locatie wordt u deze ochtend naar alle waarschijnlijkheid wakker van de jungle geluiden: zingende vogels of schreeuwende apen. Doordat u onbeperkt gebruik kunt maken van de kano’s van de lodge heeft u de mogelijkheid om te kanoën over een lagune. In de vroege ochtenduren drijft u op het water van de lagune en laat u de prachtige natuur op u inwerken. Beleeft de ongerepte natuur in alle stilte. Uiteraard zijn er ook volop wandelmogelijkheden over de junglepaden.

Een leuke optionele excursie om ter plaatse te boeken is de boottocht over de San Carlos rivier. Onder leiding van een natuurgids heeft u kans om krokodillen, schildpadden, vleermuizen, reigers, ijsvogels, koningsgieren (opvallend gekleurde roofvogel) en diverse andere vogelsoorten te spotten. Het is ook mogelijk om een paardrijdtocht bij te boeken.

DAG
11

Boca Tapada - La Fortuna (ca. 82 km)

CR_AL_SARAPIQUI2
Vrije dag
Eerste overnachting La Fortuna

Vandaag rijdt u langs kleine dorpjes naar La Fortuna en één van de meeste bekende vulkanen ter wereld, de Arenal. Deze indrukwekkende vulkaan is het middelpunt van het Nationaal Park Volcán Arenal en torent hoog uit boven het primaire regenwoud. De kegelvormige vulkaan was tot 2010 één van de meest actieve vulkanen ter wereld en vooral ’s avonds indrukwekkend met zijn lavastromen. Sinds oktober 2010 is de vulkaan in een rustfase belandt. Het rustige, kleine stadje La Fortuna, de schilderachtige omgeving en de vele activiteiten maken Arenal tot één van de populairste bestemmingen van Costa Rica.

Weetje

Volgens vele is het beste restaurant in de stad Rancho Perla, gelegen op de hoek van het centrale park van La Fortuna.

DAG
12

La Fortuna/Arenal

cr_al_arenal.jpg
Vrije dag
Tweede overnachting La Fortuna

De directe omgeving biedt een breed scala aan activiteiten waaronder paardrijden, abseilen, canopy tours, wandelen over hangende bruggen of lava paden, wildwaterraften over de Peñas Blancas, Toro en Balsa rivieren, en kajakken op het Arenal meer. Een korte wandeling of paardrijtocht naar de voet van de 70 meter hoge La Fortuna waterval behoort ook tot de mogelijkheid. Neem hier na afloop een verfrissende duik! Vergeet uw verrekijker niet mee te nemen om de 850 vogelsoorten die hier zijn te vinden te bewonderen. Andere dieren die hier zijn te spotten zijn luiaards, kapucijnaapjes, witsnuitneusberen, herten en slangen.

Een leuke optionele excursie is de bootexcursie door het nationaal wildreservaat Caño Negro. Dit waterrijke gebied is het leefgebied van vele vogelsoorten en één van de beste plekken om het gehele jaar door dieren te spotten. In dit gebied met moerassen en palmwouden zijn lepelaars, ooievaars en ibissen te vinden. Deze excursie is niet alleen voor vogelaars een must, vanuit de boot kunnen namelijk ook kaaimannen, schildpadden, luiaards, leguanen en kapucijnaapjes worden waargenomen.

De geothermische activiteit van de vulkaan verwarmd tientallen ondergrondse kanalen. Lokale landeigenaren, gebruik makend van deze natuurlijke bronnen, hebben een aantal mooie waterwaterbronnen gecreëerd; een perfecte en ontspannen afsluiting van een actieve dag.

Weetje

Vroeg in de morgen rond 06.00 uur heeft u de beste kans op een goed zicht op de Arenal vulkaan.

DAG
13

La Fortuna - Monteverde (ca. 120 km)

cr_al_monteverdenp.jpg
Vrije dag
Eerste overnachting Monteverde

De route naar het altijd groene natuurreservaat Monteverde gaat langs het mooie meer van Arenal met spectaculaire vergezichten. Een leuke stop onderweg zijn de botanische tuinen, Jardín Botánico Arenal, met ruim duizend verschillende plantensoorten. Het hedendaagse Monteverde is in de jaren 50 opgericht door een aantal Quaker families uit Amerika die in het koele klimaat hun melkveehouderijen en kaasfabrieken begonnen. Hierbij hebben zij ook land vrijgehouden dat is benoemd tot natuurreservaat. Monteverde heeft de grootste diversiteit aan flora en fauna in Costa Rica. De koele, mistige nevelwouden zijn het thuis van 400 vogelsoorten, 490 vlinders, meer dan 100 zoogdieren, 2500 plantsoorten waaronder 500 orchideeën en tienduizenden insecten. Het reservaat is ook het thuis van de bedreigde quetzal; een kans om deze exotische vogel te spotten is een bezoek alleen al waard. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het spectaculaire Monteverde nevelwoud wetenschappers, vogelaars en natuurliefhebbers van over de hele wereld trekt.

DAG
14

Monteverde Nationaal Park

cr_al_monteverde_canopy.jpg
Vrije dag
Tweede overnachting Monteverde

Vandaag heeft u een vrije dag om Monteverde en de prachtige omgeving te verkennen. Probeer zo vroeg mogelijk een bezoek te brengen aan het nevelwoud; de dieren zijn dan op hun actiefst. In het reservaat kunt u over een netwerk van goed onderhouden wandelpaden de maagdelijke wouden en eeuwenoude door epifyten omringende vijgenbomen verkennen. Op de top kunt u vanaf het uitkijkpunt gelegen op de continentale scheidslijn (bergkam in Noord- en Midden-Amerika) op een heldere dag zowel de Caraïbische en Pacifische kust zien. Aan de andere kant van het stadje is het kleinere en hoger gelegen Santa Elena nevelwoud te vinden. Dit reservaat biedt verschillende wandelmogelijkheden en op een heldere dag heeft u hier zelfs zicht tot aan de Arenal vulkaan. Vanaf beide reservaten heeft u toegang tot diverse activiteiten waaronder canopy tours, een bezoek aan een vlindertuin, kolibrie tuin of kaasfabriek, excursie over de hangende bruggen en paardrijtochten.

Weetje

Bezoek het Tree House Restaurant, gebouwd rondom een prachtige boom. Dit is een leuke plek om te lunchen.

DAG
15

Monteverde Nationaal Park - Peñas Blancas - Granada (Nicaragua) (ca. 187 km)

NI_AL_Granada_8567392
Huurauto inleveren bij grens Peñas Blancas
Transfer naar hotel Granada (ca. 1,5 uur)
Eerste overnachting Granada

Vandaag rijdt u met de huurauto naar Peñas Blancas, de grens tussen Costa Rica en Nicaragua. Hier levert u de huurauto in en wandelt u de grens over naar Nicaragua. Na alle grensformaliteiten staat de chauffeur op u te wachten om u in ongeveer twee uur naar uw hotel in Granada te brengen. Het is een mooie route langs Lago Cocibolca (Meer van Nicaragua), het grootste meer van het land met in het midden het eiland Ometepe. In de middag komt u aan in deze prachtige, historische stad. De stad Granada is één van de belangrijkste en meest bezochte bestemmingen in Nicaragua. De koloniale architectuur van het oude centrum, vele musea, galeries, hotels, restaurants, bars en de kosmopolitische sfeer maken van deze stad een bestemming op zich. Granada wordt niet voor niets de mooiste stad van Midden-Amerika genoemd.

DAG
16

Granada

ni_al_granada.jpg
Vrije dagen
Tweede + derde overnachting Granada

De komende twee dagen heeft u vrij om Granada en de prachtige omgeving te verkennen. Er zijn vele leuke excursies te maken. Zo kunt u een dagexcursie maken naar het eiland Ometepe, een tocht maken te paard-en-wagen door Granada of een bezoek brengen aan landelijk Nicaragua met het Nationaal Park Volcán Masaya, de lokale markt van Masaya en de bloemen- en plantenkwekerijen van Catarina. De mooiste attractie van Granada blijft echter het centrum zelf. Vrijwel elk gebouw in de prachtige binnenstad heeft een koloniaal verleden en beschikt over mooie gevels. De kathedraal van Granada is niet te missen; deze toornt boven de andere gebouwen uit. Tussendoor kunt u in het nabij gelegen Parque Central heerlijk ontspannen.

DAG
18

Granada - Peñas Blancas - Tamarindo (ca. 4,5 uur)

cr_al_playatamarindo.jpg
Transfer naar grens Peñas Blancas
Transfer vanaf grens Peñas Blancas naar Tamarindo
Vrije dag
Eerste overnachting Tamarindo

Vandaag wordt u bij uw hotel opgehaald en naar Peñas Blancas gebracht. Hier wandelt u de grens over naar Costa Rica en neemt u na alle grensformaliteiten de transfer naar de westkust richting Tamarindo. Deze gezellige badplaats ligt in het noordelijke gedeelte van Costa Rica, aan de Golf van Papagayo. Het prachtige witte zandstrand heeft hier de vorm van een halve maan en staat ook wel bekend als Playa Blanca. Het is dan ook één van de mooiste stranden van Costa Rica. Het gezellige centrum heeft veel barretjes en restaurantjes.

Goed om te weten

Indien u in Tamarindo in een luxer hotel wilt verblijven dan is dat ook mogelijk. Bij ‘verlengen/vervangen’ vindt u meer informatie.

DAG
19

Tamarindo

cr_al_tamarindo.jpg
Twee vrije dagen
Tweede + derde overnachting Tamarindo

De komende de dagen heeft u vrij ter besteding in Tamarindo. Er is genoeg te doen in Tamarindo. U ziet prachtige tropische vissen tijdens het snorkelen of duiken, kunt kajakken of zeilen op zee, paardrijden door de droge tropische bossen en nog veel meer. Het is verder een uitstekende plek voor zowel de beginnende als ervaren surfer, en in het Las Baulas Nationaal Park is tussen november en februari de bedreigde lederschildpad te vinden. In ditzelfde nationaal park is er ook de mogelijkheid om een kajak excursie te maken door de mangroves; een ideale manier om te genieten van de natuur. Onderweg helpt een gids u bij het spotten van vogels, apen en reptielen. Na een dag op het strand is het heerlijk om de schitterende zonsondergang te bewonderen onder het genot van een cocktail. Geen zonsondergang kan mooier zijn dan vanaf dit strand!

DAG
21

Tamarindo - San José (ca. 5,5 uur)

cr_al_sanjose6.jpg
Shuttle transfer naar San José
Vrije dag
Overnachting San José
Alternatief: verlenging aan het strand (optioneel)

Na het ontbijt rijdt gaat u met een shuttlebus naar San José. In de middag komt u hier aan en wordt u naar u hotel gebracht. U zult vanavond in de buurt van de luchthaven overnachten zodat u de volgende dag zo lang mogelijk uit kunt slapen voordat u wordt opgehaald voor de transfer naar de luchthaven. U heeft de gelegenheid om nog wat laatste souvenirs te kopen of een bezoek te brengen aan het nationale theater, één van de juweeltjes van Costa Rica.

Goed om te weten

De laatste nacht in San José verblijft u in een superiorklasse hotel ongeacht of u de privéreis heeft geboekt op basis van middenklasse of superiorklasse hotels. Dit is namelijk een ideaal hotel om vandaan te vertrekken richting het vliegveld.

Goed om te weten

Wilt u graag langer aan het strand blijven? Wij regelen graag een verlenging voor u. Bij ‘verlengen/vervangen’ vindt u meer informatie. Lufthansa twee keer in de week terug richting Nederland (op donderdag en zaterdag). Houdt hier rekening mee in het geval van het boeken van een strandverlenging.

DAG
22

San José - Amsterdam

cr_al_sanjose5.jpg
Transfer naar luchthaven San José
Vlucht San José - Amsterdam
Overnachting in het vliegtuig
Alternatief: 4-daagse excursie Drake Bay & Corcovado Nationaal Park (optioneel)

Vandaag komt er een eind aan uw schitterende reis door Costa Rica. Na de transfer naar de luchthaven van San José vliegt u terug naar huis.

Goed om te weten

Heeft u nog niet genoeg van de natuur? Wij regelen voor u graag een verblijf in een afgelegen lodge in Drake Bay zodat u een bezoek kunt brengen aan het prachtige Corcovado Nationaal Park. Een fantastische manier om nog langer van de prachtige natuur in Costa Rica te genieten. Zie ‘verlengen/vervangen’ voor meer informatie.

DAG
23

Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Aankomst Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol. Einde van een geweldige reis!

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
12 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+
+Extras
12 opties
Open+
23 dagen Costa Rica, Panama & Nicaragua per 4WD: altijd de beste prijs
+Vervoersopties ter plaatse
10 opties
Open+

Middenklasse én Superiorklasse

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij tijdens deze privéreis gebruiken. Deze reis kan zowel in goede Middenklasse als Superiorklasse hotels worden geboekt. Bij de naam van het hotel wordt de categorie vermeld, zodat u inzicht krijgt in wat voor soort hotels u tijdens uw rondreis kunt verwachten. De hotels die wij publiceren zijn voorbeeldhotels. Dit betekent dat het soms kan voorkomen dat u in andere hotels verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieve hotels altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De hotels worden regelmatig door ons bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.

Middenklasse
Superiorklasse
San José
12
Radisson Hotel San José
Viersterren
 • cr_acc_radisson_zw.jpg
 • cr_acc_radisson_ka.jpg
 • cr_acc_radisson_lo.jpg
 • cr_acc_radisson_res.jpg
 • cr_acc_radisson_en.jpg
Radisson Hotel San José beschikt over WiFi, zwembaden, sauna, fitness, business center, bar en restaurants. De ruime kamers zijn voorzien van airco, koelkastje, telefoon, TV, koffiezetfaciliteiten, badkamer met douche/bad, toilet en föhn. Het hotel ligt op ca. 20-25 minuten van de luchthaven en is gunstig gelegen voor een vertrek vanuit San José richting Puerto Viejo Sarapiquí of Tortuguero Nationaal Park.
Meer info >
Wyndham San José Herradura
Viersterren
 • cr_acc_wyndhamsanj_zw.jpg
 • cr_acc_wyndhamsanj_ex.jpg
 • cr_acc_wyndhamsanj_ka2.jpg
 • cr_acc_wyndhamsanj_ka.jpg
 • cr_acc_wyndhamsanj_re.jpg
Wyndham San Jose Herradura ligt aan de rand van San José, op slechts 15 minuten rijden van de het centrum van San José en op 10 minuten rijden van de internationale luchthaven Juan Santamaria. Het hotel heeft 3 buitenzwembaden met hot tubs en een bar in het water, zonneterras met ligstoelen, een casino, bar, en er zijn 3 restaurants. U heeft ook toegang tot de golfbaan en de tennisbanen van de nabijgelegen Cariari Country Club. Alle ruime kamers zijn voorzien van airco, tv, koffiezetapparaat. Veel kamers hebben tevens een eigen hot tub. Sommige kamers hebben een eigen balkon met uitzicht op de exotische tuin. Het is een ideaal hotel om vandaan te vertrekken richting het vliegveld.
Meer info >
San José
12
Radisson Hotel San José
Viersterren
 • cr_acc_radisson_zw.jpg
 • cr_acc_radisson_ka.jpg
 • cr_acc_radisson_lo.jpg
 • cr_acc_radisson_res.jpg
 • cr_acc_radisson_en.jpg
Radisson Hotel San José beschikt over WiFi, zwembaden, sauna, fitness, business center, bar en restaurants. De ruime kamers zijn voorzien van airco, koelkastje, telefoon, TV, koffiezetfaciliteiten, badkamer met douche/bad, toilet en föhn. Het hotel ligt op ca. 20-25 minuten van de luchthaven en is gunstig gelegen voor een vertrek vanuit San José richting Puerto Viejo Sarapiquí of Tortuguero Nationaal Park.
Meer info >
Wyndham San José Herradura
Viersterren
 • cr_acc_wyndhamsanj_zw.jpg
 • cr_acc_wyndhamsanj_ex.jpg
 • cr_acc_wyndhamsanj_ka2.jpg
 • cr_acc_wyndhamsanj_ka.jpg
 • cr_acc_wyndhamsanj_re.jpg
Wyndham San Jose Herradura ligt aan de rand van San José, op slechts 15 minuten rijden van de het centrum van San José en op 10 minuten rijden van de internationale luchthaven Juan Santamaria. Het hotel heeft 3 buitenzwembaden met hot tubs en een bar in het water, zonneterras met ligstoelen, een casino, bar, en er zijn 3 restaurants. U heeft ook toegang tot de golfbaan en de tennisbanen van de nabijgelegen Cariari Country Club. Alle ruime kamers zijn voorzien van airco, tv, koffiezetapparaat. Veel kamers hebben tevens een eigen hot tub. Sommige kamers hebben een eigen balkon met uitzicht op de exotische tuin. Het is een ideaal hotel om vandaan te vertrekken richting het vliegveld.
Meer info >
Puerto Viejo de Talamanca
Azania Bungalows
Driesterren
Een gezellige informele accommodatie met slechts 8 kamers en een uiterst vriendelijke bediening. Geniet van de no-nonsense sfeer en van het prachtige strand op loopafstand. Azania is het zusterhotel van Cariblue en tevens een echte plek voor natuurliefhebbers. Deze lodge ligt op steenworp afstand van het beroemde en mooie 'Cocles' strand. Puerto Viejo ligt op circa 1 kilometer afstand. Er is een receptie, openlucht-restaurant met een geweldige Argentijnse keuken, gezellige bar, zwembad met ligbedden, jacuzzi en fietsverhuur. De 8 bungalows zijn alle in palapas-stijl gebouwd en hebben een Caribische uitstraling. Ze zijn voorzien van plafonventilator, koelkastje, kluisje, badkamer met douche en terras met hangmat.
Meer info >
Puerto Viejo de Talamanca
Namuwoki Lodge
Driesterren
 • cr_ac_namuwokilodgere.jpg
 • cr_ac_namuwokilodgeka3.jpg
 • cr_ac_namuwokilodgeka.jpg
 • cr_ac_namuwokilodgezw.jpg
 • cr_ac_namuwokilodgeka4.jpg
Zie de apen spelen of een luiaard hangen in de bomen, beide kunt u tegenkomen wanneer u de Namuwoki Lodge bezoekt! De Namuwoki Lodge ligt in de tropische bossen van Puerto Viejo, aan de Caribische Zee, en op 6 minuten lopen van het strand. De lodge biedt gratis WiFi in gemeenschappelijke ruimtes en gratis thee en koffie. Luister naar het gezang van de regenwoudvogels en geniet van de warme zon op één van de ligbedden aan het zwembad of een heerlijke maaltijd in het openluchtrestaurant. Aan de excursiebalie helpen ze u graag met het boeken van excursies zoals snorkelen of paardrijden. U kunt ook een wandeling maken in de prachtige omgeving.

Namuwoki lodge heeft 13 bungalows omringd door weelderige natuur. De luxe bungalows zijn elegant ingericht met een moderne minimalistische stijl en houten vloeren. De bungalows zijn voorzien van een plafondventilator, veranda met hangmat en bankje, koelkast, bureau, kledingkast en een badkamer met douche.
Meer info >
Bocas del Toro
Gran Hotel Bahia
Driesterren
 • pa_ac_bahia_ex2.jpg
 • pa_ac_bahia_ter2.jpg
 • pa_ac_bahia_ter.jpg
 • pa_ac_bahia_ka.jpg
 • pa_ac_bahia_ka2.jpg
Hotel Bahia behoort tot één van de oudste authentieke hotels van Bocas del Toro. Het gebouw is gebouwd in 1905 en is dus al meer 100 jaar oud, in 1968 is het een hotel geworden. Een vakantie in dit hotel staat voor veel gezelligheid, met een uitermate relaxte sfeer. Hotel Bahia is gevestigd in de hoofdstraat van 'Bocas Town', de hoofdstad van Bocas del Toro. Vanaf de ruime veranda's heeft u prachtig uitzicht op de baai. Het hotel beschikt over een restaurant waar Caribische, Italiaanse en Mediterrane gerechten worden geserveerd. De grote veranda op de eerste verdieping beschikt over hangmatten en grote comfortabele leunstoelen. Een paar jaar geleden is het hotel gerenoveerd en zijn alle kamers met hedendaagse gemakken voorzien, zonder de charme van vroeger verloren te laten gaan. Er zijn in totaal 18 kamers welke allemaal zijn voorzien van airco, sat-TV en badkamer met douche.
Meer info >
Bocas del Toro
Palma Royale Hotel & Suites
Drieenhalve ster
 • pa_ac_palmaroyalui.jpg
 • pa_ac_palmaroyalex.jpg
 • pa_ac_palmaroyalka2.jpg
 • pa_ac_palmaroyalre.jpg
 • pa_ac_palmaroyalka3.jpg
Een klein en gemoedelijk, boutique hotel in Caribische style ingericht. Door de service van het vriendelijke personeel zal het u aan niets ontbreken voor een fijn verblijf. Het Palma Royale hotel heeft een uitstekende ligging aan het einde van de hoofdstraat van Bocas del Toro, op het eiland Isla Colon. Het hotel ligt op ongeveer 25 meter van de zee (zonder strand). U loopt zo naar het centrum waar zich gezellige restaurants, winkels en bars bevinden. In het hotel bevindt zich een restaurant en een hele gezellige bar voor uw drankje. Aangezien u dichtbij het centrum zit, zijn er vele mogelijkheden voor uitstekende restaurants. De kamers (studio) zijn sfeervol ingericht met oog voor details. In de kamer is een TV, telefoon, airco, plafondventilator, koelkastje, koffiefaciliteiten, gratis WiFi en er is een patio met tuinzicht waar u heerlijk kunt relaxen. Badkamer met bad of douche, toilet en föhn.
Meer info >
Puerto Viejo de Sarapiquí
Sarapiquis Rainforest Lodge
Driesterren
 • cr_ac_sar_saraipiquerainfor_ex.jpg
 • cr_ac_sar_saraipiquerainfor_zw.jpg
 • cr_ac_sar_saraipiquerainfor_zw2.jpg
 • cr_ac_sar_saraipiquerainfor_ka.jpeg
 • cr_ac_sar_saraipiquerainfor_bar.jpg
Sarapiquis Rainforest Lodge is gebouwd als een pre-Columbiaansdorp uit de 15e eeuw. De lodge bestaat uit een aantal traditionele ronde huizen met rieten daken waarin de moderne hotelkamers zijn gelegen. In de lodge bevindt zich een restaurant met vele heerlijke typisch Costa Ricaanse gerechten, een bar en een prachtig zwembad. Verder heeft de lodge een archeologisch park "Alma Ata" met eeuwenoude graven, een museum met een prachtige collectie over inheemse culturen, het Rainforest Film Theatre en botanische tuin "Chester's Field" met een grote verzameling inheemse kruiden.

De luxe kamers beschikken over een TV, telefoon, plafonventilator en een terras met zitje. De badkamer beschikt over een douche en toilet. De lodge ligt op ongeveer 2 uur rijden van San José in la Virgen de Sarapiqui, ten noorden van Braulio Carrillo National park en dichtbij de Sarapiqui rivier waar u onder andere uitstekend kunt raften.
Meer info >
Puerto Viejo de Sarapiquí
Selva Verde Lodge
Drieenhalve ster
 • cr_ac_selva_zw2.jpg
 • cr_ac_selva_ex3.jpg
 • cr_ac_selva_ex2.jpg
 • cr_ac_selva_ex4.jpg
 • cr_ac_selva_res.jpg
Een gezellige eco-lodge midden in de natuur van het Sarapiqui Nationaal Park. De lodge is voorzien van een receptie, goed restaurant met fantastisch uitzicht op de groene omgeving, bar, zwembad met ligbedden en een klein winkeltje. De kamers zijn geschakeld en voorzien van een plafonventilator, badkamer met douche en er is een zitje op de veranda. De goede kamers, prettige service en unieke ligging, maken dit tot een accommodatie waar u zich snel zal thuis voelen.
Meer info >
Boca Tapada
Laguna del Lagarto Lodge
Driesterren
 • cr_ac_lagunadelagartoex2.jpg
 • cr_ac_lagunadelagartoka2.jpg
 • cr_ac_lagunadelagartoen.jpg
 • cr_ac_lagunadelagartoka.jpg
 • cr_ac_lagunadelagartoex.jpg
De Laguna del Lagarto Lodge is gebouwd in overeenstemming met de natuur, onder ecologische richtlijnen. Het is de perfecte plek voor gepassioneerde vogelaars en regenwoudliefhebbers. Meer dan 10 kilometer aan goed gemarkeerde regenwoudpaden maken het vogelen en verkennen van de natuur eenvoudig. Ongeacht of u de natuur en het wildleven alleen wilt verkennen of met een gids. De lodge heeft een restaurant dat buffetmaaltijden verzorgt en een bar. In het restaurant en de lobby is gratis WiFi beschikbaar. De kamers kijken uit op de tuin, het meer en de bergen. Ze zijn voorzien van een plafondventilator, een bureau en hebben een veranda met hangmat. De badkamers zijn uitgerust met een douche en gratis toiletartikelen.
Meer info >
Boca Tapada
Maquenque Ecolodge
Drieenhalve ster
 • cr_ac_maquenqueka.jpg
 • cr_ac_maquenqueka5.jpg
 • cr_ac_maquenqueka3.jpg
 • cr_ac_maquenquefa2.jpg
 • cr_ac_maquenquere.jpg
De Maquenque Ecolodge is perfect als u op zoek bent naar een rustige, ontspannende plek om het regenwoud van Costa Rica te verkennen. De lodge ligt in een privé-reservaat van 150 hectare. Op eigen gelegenheid kunt u gebruik maken van de paden die leiden door bossen, om vijvers en langs rivieren. Er zijn diverse begeleide excursies mogelijk, zoals nachtwandelingen, vogel excursies en paardritten. U kunt ook een bezoek brengen aan de botanische tuin van de lodge, met een breed scala aan tropische planten, of de kikker- en reptieltuin. Ook is er een openlucht yoga-studio die prachtig uitkijkt op het meer. De lodge beschikt over 14 knusse bungalows. De bungalows zijn van hout gemaakt en kijken over het meer. Alle bungalows hebben een overdekte veranda met comfortabele meubels. De kamers hebben hoge plafonds, kleurrijke muren, houten meubels, plafondventilators en een badkamer met douche. Tijdens uw verblijf in het Maquenque Eco-Lodge kunt u dineren bij het restaurant van de lodge. Het restaurant heeft een groot terras, uitkijkend op het omliggende platteland. Elke ochtend wordt hier ook ontbijt geserveerd. Na het ontbijt kunt u deelnemen aan een begeleide wandeling door het regenwoud.
Meer info >
La Fortuna/Arenal
Hotel San Bosco
Tweëenhalve ster
 • cr_acc_sanbosco_zw2.jpg
 • cr_acc_sanbosco_zw3.jpg
 • cr_acc_sanbosco_res.jpg
 • cr_acc_sanbosco_ka.jpg
 • cr_acc_sanbosco_ex.jpg
Hotel San Bosco is gelegen in de stad La Fortuna. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, een weelderige tuin en gratis WiFi in de openbare ruimtes. Alle kamers zijn voorzien van een lichte, functionele inrichting , TV, eigen badkamer met gratis handdoeken.
De kamers bieden uitzicht op de tuin. De vulkaan Arenal bevindt zich op 5 km afstand. Op 2 minuten wandelen vindt u diverse lokale restaurants en winkels. De waterval La Fortuna ligt op 5 minuten rijden en de internationale luchthaven Juan Santamaria bevindt zich op 2 uur rijden.
Meer info >
La Fortuna/Arenal
Arenal Volcano Inn
Drieenhalve ster
 • cr_ac_are_volcano inn_zw.jpg
 • cr_ac_are_volcano inn_ka.jpg
 • cr_ac_are_volcano inn_ex2.jpg
 • cr_ac_are_volcano inn_ex.jpg
 • cr_ac_are_volcano inn_res1.jpg
Een gemoedelijk hotel met een persoonlijke service waar u zich meteen thuis voelt. Een prima ligging voor het ontdekken van de omgeving van Arenal en La Fortuna. Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht op de Arenal Vulkaan. Het hotel beschikt over een lobby, WiFi en een heerlijk Italiaans restaurant. U kunt relaxen bij het zwembad met ligbedden, een handdoekenservice en een jacuzzi. In de kleine Spa kunt u zich heerlijk laten masseren. Het parkeren bij het hotel is gratis. De ruime deluxe kamers zijn sfeervol en netjes ingericht en voorzien van twee tweepersoonsbedden, airco, koelkastje, telefoon, TV, kluisje en koffiefaciliteiten. Badkamer met douche, toilet en föhn. Er is een heerlijk terras met zitje vanwaar u mooi uitzicht heeft op de vulkaan. Arenal Volcano Inn ligt op ongeveer, 6,5 kilometer van het plaatsje La Fortuna aan de voet van de Arenal Vulkaan. Vanuit het hotel kunt u diverse uitstapjes maken en genieten van de vele activiteiten in de omgeving.
Meer info >
Santa Elena/Monteverde Nationaal Park
Cala Lodge
Driesterren
 • cr_acc_calalodge_ex2.jpg
 • cr_acc_calalodge_ex.jpg
 • cr_acc_calalodge_ex3.jpg
 • cr_acc_calalodge_ka.jpg
 • cr_acc_calalodge_ka2.jpg
Cala Lodge ligt op 5 minuten rijden van het stadscentrum van Santa Elena en op 9,9 km van Monte Verde. De lodge wordt omgeven door de natuur en biedt een prachtig uitzicht op de bergen. Verder beschikt de lodge over een lobby, restaurant, wasserij, een tuin met zonneterras en er is gratis WiFi. De kamers hebben een rustieke inrichting en beschikken over gratis WiFi, koffie- en theefaciliteiten, gratis WiFi en er is roomservice beschikbaar. De kamers hebben ook een balkon. Het beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen.
Meer info >
Santa Elena/Monteverde Nationaal Park
Trapp Family Lodge
Drieenhalve ster
 • cr_acc_famylytrapp_ex.jpg
 • p1040784.jpg
 • p1040787.jpg
 • p1040785.jpg
 • cr_acc_famylytrapp_ka.jpg
De Trapp Family Lodge is een echt familie hotel, te midden van een prachtig stukje regenwoud. Het is een eerbetoon aan haar omgeving door zijn prachtige van tropische hout gemaakte façade (heeft iets weg van een Zwitsers chalet). De Trapp Family Lodge is de dichtstbij het Monteverde Cloud Forest gelegen lodge, op 15 minuten lopen, en is ideaal voor het spotten van vogels. De lodge ligt in een klein privé-reservaat en het centrum van Santa Elena ligt op ongeveer 7 kilometer. Er is een kleine receptie met kluisjes, vriendelijk restaurant met lokale specialiteiten, goede bar, WiFi en internetmogelijkheden.
De ruime en comfortabel ingerichte Mountain Suites zijn voorzien van twee tweepersoonsbedden, telefoon, tv en badkamer met douche en föhn. Vanuit iedere suite heeft u vanuit de grote ramen een spectaculair uitzicht op het Monteverde Cloud Forest. Geniet van de persoonlijke service en kleinschaligheid van deze accommodatie. Uiteraard kunt u hier ook vele leuke excursies boeken in de directe omgeving. U bent hier binnen enkele minuten bij de hoofdingang van het nevelwoud van Monteverde.
Meer info >
Granada
Hotel Patio del Malinche
Driesterren
 • ni_ac_patiodelmalinche_zw.jpg
 • ni_ac_patiodelmalinche_ex3.jpg
 • ni_ac_patiodelmalinche_tuin.jpg
 • ni_ac_patiodelmalinche_ex2.jpg
 • ni_ac_patiodelmalinche_res.jpg
Een klein, charmant en koloniaal hotel, waarbij de Spaanse eigenaren er alles aan zullen doen om het u naar uw zin te maken.Dit hotel is een prima hotel, als u rustig van al het moois van Granada wilt genieten. Gelegen in het historische centrum van Granada op loopafstand van Parque Central. In de omgeving van het hotel bevinden zich diverse restaurants en winkeltjes.
Er is een receptie, mooie binnentuin waar zich ook het ontbijtrestaurant bevindt, gezellige bar, klein zwembad en internetfaciliteiten. De 15 mooi kamers liggen allemaal aan de patio en zijn voorzien van TV, airco, plafondventilator, WiFi, kluisje en badkamer met douche.
Meer info >
Granada
Hotel Dario
Drieenhalve ster
 • ni_ac_dario_tuin.jpg
 • ni_ac_dario_ex2.jpg
 • ni_ac_dario_ex5.jpg
 • ni_ac_dario_ex.jpg
 • ni_ac_dario_tuin2.jpg
Een prachtig koloniaal hotel in het historische centrum van Granada. De mooie kamers, groene patio en gastvrije uitstraling maken dit hotel tot een van de beste accommodaties van Granada. Gelegen loopafstand van Parque Central. Er is een kleine receptie, lounge in de patio, restaurant met grote openslaande deuren naar de straat, chocolaterie, bar en een klein zwembad. De 22 mooie en klassieke kamers liggen allemaal rond de patio en zijn voorzien van airco, plafondventilator, telefoon, TV, kluisje en badkamer met douche.
Meer info >
Tamarindo
Hotel Arco Iris
Driesterren
 • cr_ac_hotelarcoiriszw.jpg
 • cr_ac_hotelarcoirisex.jpg
 • cr_ac_hotelarcoiriska2.jpg
 • cr_ac_hotelarcoiriska1.jpg
 • cr_ac_hotelarcoiriska.jpg
Het Arco Iris hotel is omringd door tropische tuinen en ligt wat verder van de straat af waardoor u hier kunt genieten van alle rust en stilte. Het enige wat de stilte af en toe verstoord zijn de brulaapjes die door de bomen zwaaien of het gezang van de prachtige tropische vogels. Geniet hier van de omgeving en de zon in een ligbedje aan het zwembad. Het boetiekhotel Arco Iris is centraal gelegen op maar 6 minuten lopen van strand en vlakbij het bruisende nachtleven van Tamarindo. In de buurt van het hotel vindt u verschillende restaurants en winkels. Dit boetiekhotel beschikt over lichte kamers ingericht in een hedendaagse stijl, waarbij gebruik is gemaakt van lokale materialen zoals bamboe en teakhout. De deluxe kamers zijn ruimer dan de bungalow kamers en zijn door de twee queensize bedden geschikt voor vier personen. Beide kamertypes zijn voorzien van een veranda of terras met zitje, gratis WiFi, TV, een kluis, minibar, plafondventilator, airco en koffie-/theezetfaciliteiten. De stijlvolle moderne badkamers beschikken over een föhn en gratis toiletartikelen.
Meer info >
Tamarindo
Hotel Tamarindo Diria Beach Resort
Drieenhalve ster
 • cr_acc_tamarindodiria_str2.jpg
 • cr_acc_tamarindodiria_zw1.jpg
 • cr_acc_tamarindodiria_ex.jpg
 • cr_acc_tamarindodiria_str.jpg
 • cr_acc_tamarindodiria_zw.jpg
Hotel Tamarindo Diria Beach Resort is groots opgezette strandresort en één van de gezelligste hotels van Tamarindo. U kunt hier genieten van vele activiteiten, heerlijke zwembaden en de kinderen zullen zich ook uitstekend kunnen vermaken. Al deze faciliteiten liggen loopafstand van het gezellige en levendige centrum van Tamarindo.

Tamarindo Diria Beach Resort ligt op een prachtige locatie aan Tamarindo Beach. Het is minder dan 1 km naar het Nationaal Park Las Baulas vanaf het resort. Playa Conchal en Playa Flamingo zijn vanaf Tamarindo met de auto in 25 minuten te bereiken. Het hotel heeft 240 kamers, waarvan de standaardkamers in het gebouw bij het strand zijn gelegen. Deze kamers zijn voorzien van airco, plafondventilator, minibar, telefoon, TV, kluisje en gratis WiFi. De badkamer beschikt over een douche, toilet en föhn. Voor gasten die op zoek zijn naar een onvergetelijk uitzicht op zee is het mogelijk om kamers met zeezicht te boeken.
Meer info >

Verlengen

Het is mogelijk om uw rondreis nog meer op maat te maken, door de rondreis aan het einde te verlengen of door te kiezen voor een luxer strandhotel. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden die wij bij deze reis bieden.
Nog meer zien? Verleng uw rondreis vooraf in een boeiende stad ( 1 t/m 3 van 8 opties )
Panama City, steeds meer toeristen ontdekken deze fascinerende stad waar de dagen te kort lijken om alle uiteenlopende attracties te bezoeken. In de historische wijk, Panama Viejo, ziet u vele restanten van het oude Panama. Er zijn nog vele ruïnes bewaard gebleven. In het minder oude Casco Viejo vindt u vele oude kolonialen gebouwen en kathedralen. En natuurlijk mag een bezoek aan het wereldbekende Panama kanaal niet ontbreken. Dit kanaal dat de Grote Oceaan en de Atlantische Oceaan met elkaar verbindt en schepen een omweg van twee maanden bespaart. Een stop-over in Panama is een mooie aanvulling op uw reis! U kunt dit verblijf bijboeken wanneer u met KLM via Panama City vliegt.
Kiest u voor een intercontinentale vlucht met United Airlines? Dan heeft u de mogelijkheid tot een 3-daagse stop-over in de wereldstad New York.
Klik op ‘boek nu’ onder ‘data & prijzen’ en u kunt zien wat de meerprijs is op de vertrekdatum van uw keuze.
USA New York Brooklyn Bridge
New York - 3 dagen Amsterdam Court Hotel
Driesterren
Amsterdam Court hotel is een sfeervol 3 sterren boutique hotel gelegen in het hart van het populaire Theater District. De ideale uitvalsbasis om Manhatten te verkennen. Zo vindt u ...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.135
Panama City
Panama City - 3 dagen TRYP by Wyndham
Drieenhalve ster
Het Tryp Wyndham Panama Centro ligt in het hart van Panama City, bij de moderne wijken El Cangrejo en Bella Vista. De fijne kamers en de prima service maken het verblijf voor u com...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.281
Panama City
Panama City - 3 dagen Global Hotel
Viersterren
Het Global Hotel is bevindt op de begaande grond en de 6 bovenste verdiepingen van de Twist Tower in het hart van Panama City. Dit prachtige voorbeeld van eigentijdse stedelijke ar...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.340
Meer zien: ga eerder op reis! ( 4 t/m 4 van 8 opties )
Kennismaken met de bijzondere wereld van Tortuguero is een verrijkende ervaring. Daarvoor bieden we u de mogelijkheid om voorafgaand aan uw rondreis Tortuguero te bezoeken. U reist vanaf San José heen en terug per transfer. Bijboeken of bekijken van de meerprijs op de vertrekdatum van uw keuze kan, door te klikken op ‘boeken’ onder ‘data & prijzen’.
cr_al_tortuguero.jpg
Tortuguero Nationaal Park - 4 dagen Tortuguero Nationaal Park
Tweëenhalve ster
Het is mogelijk voorafgaand aan uw rondreis een 3-daagse excursie naar Tortuguero Nationaal Park te maken inclusief een extra overnachting in San José na afloop. Tortuguero staat b...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.315