neemt je mee
Koloniaal São Luis
Koloniaal São Luis
Lençóis Maranhenses Nationaal Park
Lençóis Maranhenses Nationaal Park
Jericoacoara
Jericoacoara
Chapada Diamantina Nationaal Park
Chapada Diamantina Nationaal Park
Salvador
Salvador

Zandduinen, Lagunes en Bergplateaus

Privéreis | 17 dagen v.a.
2776i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
01-12-2017
Reisduur
17 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Kassakorting tot 175 ppi

Voorwaarden

- Geldig tot en met 24 oktober 2017
- Enkel geldig voor nieuwe boekingen van privéreizen
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte

Route

 • Dag 1 Amsterdam - São Luis
 • Dag 2-3 São Luís
 • Dag 4 São Luis - Barreirinhas
 • Dag 5 Lençóis Maranhenses Nationaal Park
 • Dag 6 Barreirinhas - Atins
 • Dag 7 Atins - Caburé - Parnaíba
 • Dag 8 Parnaíba - Jericoacoara
 • Dag 9 Jericoacoara
 • Dag 10 Jericoacoara
 • Dag 11 Jericoacoara - Fortaleza
 • Dag 12 Fortaleza - Salvador - Lençóis
 • Dag 13 Chapada Diamantina Nationaal Park
 • Dag 14 Chapada Diamantina Nationaal Park
 • Dag 15 Lençóis - Salvador (ca. 6 uur)
 • Dag 16 Salvador
 • Dag 17 Salvador - Amsterdam
 • Dag 18 Amsterdam

Bekijk het volledige programma & route

br_pri_zandduinen.png
    Koloniale steden São Luís en Salvador     Zandduinen en lagunes van Lençóis Maranhenses     Boottocht langs de enige woestijn van Brazilië     Afgelegen strandparadijs Jericoacoara     Twee dagexcursies in Chapada Diamantina Nationaal Park

Hoogtepunten van deze reis

 • Pelourinho in Salvador

 • Lençóis Maranhenses Nationaal Park

 • Jericoacoara

 • Chapada Diamantina Nationaal Park

 • Bahiaanse cultuur

Programma

br_pri_zandduinen.png

Dag 1 Amsterdam - São Luis

Vertrek vanaf Amsterdam voor uw vlucht naar São Luís, via São Paulo, waar u de volgende dag aankomt.

Wanneer u met KLM of TAP vliegt, zult u dezelfde dag in São Luís aankomen, waardoor de reis 1 dag korter is. Uiteraard houden we hier met uw programma rekening mee. Tevens bieden wij vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.
br_al_saoluis_straatje_194134076.jpg

Dag 2-3 São Luís

Bij aankomst staat onze vertegenwoordiger al op u te wachten om u naar uw koloniale pousada in het historische centrum van São Luís te brengen. São Luís is de hoofdstad van de staat Maranhão en beschikt over één van de grootste historische centrums van het Amerikaanse continent. De koloniale architectuur is indrukwekkend met fraaie gebouwen, versierde gevels en de enige Byzantijnse kerk van Brazilië.

Deze dagen kunt u uitrusten van uw lange vlucht of optioneel deelnemen aan een stadstour door São Luís. Tijdens de 400 jarige geschiedenis is São Luís, als enige stad in Brazilië, bezet geweest door drie naties; de Fransen, Nederlanders en Portugezen. Maranhão’s unieke folklore is terug te zien tijdens het jaarlijkse Bumba-meu-boi festival. Dit festival waar de stad beroemd om is, is hier nog belangrijker dan carnaval. De atletische dansen en betoverende muziek is een mengeling van Portugese, Afrikaanse en inheemse invloeden.
br_al_lencoismaranhesesnp_194119502.jpg

Dag 4 São Luis - Barreirinhas

De stad Barreirinhas is de toegangspoort tot het spectaculaire ecosysteem van Lençóis Maranhenses Nationaal Park met zijn unieke fauna. Hier vandaan verkent u de komende dagen het park per jeep en maakt u een boottocht over de Preguiças rivier.
br_al_lenciostown_131271293.jpg

Dag 5 Lençóis Maranhenses Nationaal Park

Vandaag neemt u deel aan een halve dagexcursie per 4WD naar het Lençóis Maranhenses Nationaal Park, een ongerept paradijs. Niks ter wereld lijkt op dit nationale park; een kustwoestijn van torenhoge witte zandduinen met weinig vegetatie, kristalheldere zoetwaterlagunes en een grotendeels onaangetast wildleven. Het wordt dan ook niet voor niks gezien als één van de zeven natuurlijke wereldwonderen en is met zijn 155,000 hectare het grootste nationaal park in het noordoosten van Brazilië. Ondanks dat het een oppervlakte heeft vergelijkbaar met de stad São Paulo, wonen hier maar 100 families!
br_al_lencoismaranhesesnp_53256265.jpg

Dag 6 Barreirinhas - Atins

Vanaf Barreirinhas vertrekt u voor een boottocht over de Preguiças rivier, langs de enige woestijn van Brazilië, tot aan de zee. Geniet onderweg van het spectaculaire landschap en bezoek de vissersdorpjes Vassouras, Mandacaru en Caburé. Overnachting in het kleine plaatsje Atins, vanwaar u de Lençóis in kunt wandelen. Hier kunt u genieten van het mooie strand en de zonsondergang of wandelen over het strand naar Canto de Atins; het punt waar de Lençóis en zee samenkomen.
br_al_atins.jpg

Dag 7 Atins - Caburé - Parnaíba

Transfer boot naar Caburé vanwaar u per jeep langs de stranden en de kleine plaatsjes Paulino Neves en Tutóia naar Parnaíba wordt gebracht. Hier verblijft u één nacht in een pousada vlakbij het historische centrum. Dit is tevens de plek van de op twee na grootste rivierdelta ter wereld; de Parnaíba rivierdelta. Alleen de Nijl in Egypte en de Mekong in Zuidoost-Azië zijn groter. In de vijf rivierarmen zijn 82 eilanden, stranden, lagunes, moerrassen, zandduinen en mangroves te vinden. De diversiteit aan fauna in deze unieke regio bestaat uit vogels, knaagdieren, vossen, alligators, apen, herten, wilde katten, aardvarkens, schildpadden en dolfijnen. De delta is het beste te bereiken vanaf Porto das Barcas, in het historische centrum van Parnaíba.
br_al_jericoacoara_pedrafurada_91684418.jpg

Dag 8 Parnaíba - Jericoacoara

In de ochtend reist u per buggy of 4WD via de stranden Camocim, Tatjuba, Guriú, Mangue Seco en enkele lokale dorpjes naar uw pousada in Jericoacoara. Jericoacoara is een afgelegen strand dat de afgelopen jaren sterk aan populariteit heeft gewonnen, vanwege zijn schitterende door wuivende palmbomen omlijnde kust en enorme zandduinen. Vanaf de top van de zandduinen heeft u uitzicht op verwaaide stranden en spectaculaire zonsondergangen. De meest bekende natuurlijke attractie van Jericoacoara is de Pedra Furada, een rotsboog door golven uitgesleten in de zee. Tussen juli en augustus staat de ondergaande zon precies in een lijn met het gat in de rotsboog wat zorgt voor een uniek spektakel.
br_al_jericoacoara_53256241.jpg

Dag 9 Jericoacoara

Vandaag neemt u deel aan een halve dagexcursie naar de lagunes. De Lagoa Azul (blauwe lagune) wordt gezien als één van de mooiste lagunes ter wereld. De kleuren veranderen naarmate het water dieper wordt, van helder doorzichtig blauw langs de kant tot donkerblauw in het midden. Zwemmen is hier een zeer ontspannen ervaring. De watertemperatuur is aangenaam en de idyllische omgeving maken het plaatje compleet. Als u wilt kunt u hier gaan snorkelen; snorkels en flippers zijn te huur. Bij de Lagoa do Paraíso (paradijs lagune) kunt u zwemmen, ontspannen of wat eten in een uitstekend lokaal restaurant.
br_al_jericoacoara_24517162.jpg

Dag 10 Jericoacoara

De dag ter vrije besteding om een buggytocht te maken, te ontspannen in een hangmat boven het water, of deel te nemen aan een van de vele watersporten waaronder kitesurfen en windsurfen. Kitelessen voor beginners zijn hier ook mogelijk.
br_al_fortaleza_154765391.jpg

Dag 11 Jericoacoara - Fortaleza

Na een comfortabele busreis van circa 5-6 uur bereikt u de hoofdstad van de staat Ceará, Fortaleza. Hier wordt u afgezet bij uw hotel dat vlakbij het strand is gelegen.
br_al_salvador.jpg

Dag 12 Fortaleza - Salvador - Lençóis

Na het ontbijt heeft u een transfer naar de luchthaven van Fortaleza voor uw vlucht naar Salvador. Bij aankomst wordt u opgewacht voor uw transfer naar het busstation, vanwaar u per bus richting Chapada Diamantina Nationaal Park vertrekt. De Chapada Diamantina (diamantenplateau) is een 1,520 km2 groot nationaal park wat beroemd is vanwege zijn aparte en gevarieerde flora en fauna. Bezoekers die de moeite nemen om de groene hellingen te beklimmen worden beloond met een uitgestrekt wonderland van rotsachtige heuvels met kristalheldere watervallen, kloven en grotten. Het oude mijnstadje Lençóis is de toegangspoort tot dit enorme gebied. Vroeger was dit één van de belangrijkste plaatsen voor de Europese juwelenindustrie. Tot vandaag de dag heeft het zijn karakteristieke architectuur behouden. Aangekomen in Lençóis heeft u een transfer naar uw pousada voor de komende drie nachten.
br_al_chapadadiamanta_cave_41365018.jpg

Dag 13 Chapada Diamantina Nationaal Park

Nadat u bent opgehaald bij uw hotel begint u de dagexcursie naar het Chapada Diamantina Nationaal Park met een bezoek aan de Lapa Doce grot en Pratinha grot. Deze grotten liggen op zo’n 75 kilometer van Lençóis. In de Lapa Doce grot ziet u mooie stalagmieten en stalactieten, en in de Pratinha grot heeft u de gelegenheid tot een frisse duik in de ondergrondse rivier met zijn kristalheldere water. Zonnestralen schijnen in de Gruta Azul en breken uiteen in een spectrum van kleuren, een uniek natuurlijk fenomeen. In de middag klimt u naar de top van Morro de Pai Inácio, een van de trekpleisters van Chapada Diamantina, om te genieten van een prachtige zonsondergang.
br_al_chapadadiamanta_cave_41365018.jpg

Dag 14 Chapada Diamantina Nationaal Park

In de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel en begint u met een wandeling langs de Serrano rivier, waar u zich kunt onderdompelen in de natuurlijke rotsbaden. Ga verder naar de Areias Coloridas (het gekleurde zand), een prachtige rotspartij van zandsteen met een verbazingwekkende diversiteit van kleuren. Na nog een zwemmogelijkheid bij de Cachoeirinha, één van Brazilië’s meest indrukwekkende watervallen met een val van 400 meter, gaat u verder naar de Primavera waterval. Vanaf de rots Pedra do Mirante wordt u beloond met een schitterende uitzicht over Lençóis. Na de lunch (niet inbegrepen) gaat u verder naar de natuurlijke glijbaan Ribeirão do Meio. Na een korte wandeling van 3 kilometer, kunt u abseilen (optioneel) of relaxen in de rotsbaden voordat u terugkeert naar Lençóis.
salvador_drummers

Dag 15 Lençóis - Salvador (ca. 6 uur)

Na het ontbijt heeft u een transfer naar de bushalte van Lençóis, vanwaar u per bus terugreist naar de hoofdstad van de staat Bahia, Salvador. Hier aangekomen heeft u een transfer naar uw hotel voor de komende twee nachten in het historische centrum van Salvador. Salvador ligt in de punt van een klein schiereiland met uitzicht over Baía de Todos os Santos (Allerheiligenbaai). De Pelourinho, zoals het oude stadshart wordt genoemd, beschikt over een grote rijkdom aan barokkerken en koloniale architectuur. Een speciaal kenmerk zijn de felgekleurde huizen, veelal versierd met mooi pleisterwerk. Het is ook het middelpunt van Salvador’s nachtleven met talloze restaurants, bars en nachtclubs.
salvador_historischcentrum

Dag 16 Salvador

Tijdens een historische stadstour leert u meer over de architectuur van Bahia. Deze fascinerende excursie begint met een wandeling door het historische centrum van Salvador, Pelourinho, met zijn pittoreske koloniale huizen en kerken. In 1985 benoemd tot Werelderfgoedlijst door UNESCO, is deze wijk een voorbeeld van koloniale geschiedenis en een symbool van de zwarte gemeenschap in Bahia. Pelourinho geeft bezoekers de gelegenheid een bezoek te brengen aan een aantal kerken, musea, studio’s van lokale artiesten, galerijen, winkels en restaurants. Pelourinho’s grootste toeristische attracties zijn het huis van de beroemde schrijver Jorge Amado, de culturele groep Olodum, de São Francisco kerk en de Basílica kathedraal. Daarnaast brengt u ook een bezoek aan de traditionele Cravinho Bar waar u kunt genieten van een heerlijke caipirinha (optioneel). Stop onderweg om een souvenir te kopen en bezoek optioneel de Pierra Verger galerij of de studio van Goya Lopes (een Bahiaanse textielontwerper die inspiratie zoekt in de Afro-Braziliaanse muzikaliteit in Bahia). De volgende stop is Elevador Lacerda (lift), gebouwd in 1873, die de bovenstad met de benedenstad verbindt en een belangrijk transportmiddel is. Vanaf hier heeft u een panoramisch uitzicht over de baai De Todos os Santos en het winkelcentrum Mercado Modelo, en kunt u heerlijk nagenieten van deze culturele wandelexcursie. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.

Goed om te weten

De wandelexcursie wordt op zondag niet uitgevoerd en is alleen mogelijk indien u in een hotel verblijft gelegen in de wijk Pelourinho.

br_al_salvador

Dag 17 Salvador - Amsterdam

Vandaag komt er een eind aan uw schitterende reis door Brazilië. Na de transfer naar de luchthaven van Salvador vliegt u terug naar huis.

Goed om te weten

Wilt u graag verlengen op het eiland Tinharé in het idylissche vissersplaatsje Morro de São Paulo of verlengen in Praia do Forte? Wij regelen graag een verlenging voor u. Bij ‘Extra opties’ vindt u meer informatie.

Aankomst luchthaven (terugreis)

Dag 18 Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol. Einde van een geweldige reis!

Let op!

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Data & Prijzen

 
 

Meerpersoonskorting

Extra optie

br_al_saoluis_straatje.jpg

São Luís - Halve dagexcursie Stadstour São Luís

Deze wandelexcursie toont u 400 jaar geschiedenis van de staat Maranhão. São Luis is een multi-culturele stad, met een van de grootste historische centra in de Amerika's. Tijdens deze tour bezoek je d...

Meer info >

Al voor € 31p.p. Meer info >
br_al_saoluis_architecture.jpg

São Luís - Wandelen door São Luís

Tijdens deze excursie maakt u kennis met het historische centrum van São Luis. Meer dan 3.500 gebouwen in São Luis komen uit de 18e en 19e eeuw. De oude herenhuizen vormen de smalle straat van het ce...

Meer info >

Al voor € 17p.p. Meer info >

Verlenging

br_ac_solarzw.jpg

Verlenging Morro de São Paulo

U kunt uw rondreis per dag verlengen in uw rondreis hotel aan het strand van Morro de São Paulo. U verblijft hier op basis van logies & ontbijt.

Meer info >

Al voor € 48p.p. p.nMeer info >
br_ac_sobradozw1.jpg

Verlenging Praia do Forte

U kunt uw rondreis per dag verlengen in uw rondreis hotel aan het strand van Praia do Forte. U verblijft hier op basis van logies & ontbijt. Een charmante en kleurrijke boetiekhotel, met uitstekend...

Meer info >

Al voor € 85p.p. p.nMeer info >

Verzekering

Kortlopende annuleringsverzekering

Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij zijn reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Zelfs bij 'last minute' boekingen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten, aan...

Meer info >

Al voor 5,50% van de reissomMeer info >

Kortlopende reisverzekering

Een goede reisverzekering is van groot belang als u op vakantie gaat. Mochten zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, dan dekt een goede verzekering de bijkomende kosten en staat u niet voor nog mee...

Meer info >

Al voor € 3,07p.p.p.d.Meer info >

Onze hotels

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij bij onze rondreizen gebruiken. Bij de naam van het hotel ziet u staan bij welke categorie wij deze hotels gebruiken, zodat u een duidelijk zicht krijgt wat voor hotels u bij uw rondreis kunt verwachten. Mocht bij de aanvraag van uw reis 1 van de accommodaties niet beschikbaar zijn, wordt u een alternatief aangeboden.

Hotellijst blijft onder voorbehoud van wijzigingen door onvoorziene omstandigheden of organisatorische redenen.

hotel algemeen

Hotelclassificatie

Middenklasse
In Brazilië selecteren wij met zorg middenklasse accommodatie, wat minimaal een goed driesterren hotel is. U kunt altijd een schone kamer verwachten met airco, eigen badkamer en daar waar mogelijk een zwembad. Soms wordt gekozen voor een hotel met iets minder comfort, maar dan hebben we deze accommodatie gekozen op locatie of sfeer.

Atins

br_ac_bunafa.jpg

Rancho do Buna - Middenklasse

Een landelijke ranch gelegen in een groene omgeving met een eigen groentetuin. De verschillende dieren als pauwen, honden, katten en papegaaien maken het eigen kleine wildparkje op de ranch compleet. De pousada beschikt verder over een kleine receptie,Lees meer

Barreirinhas/Lençóis Maranhenses Nationaal Park

br_ac_buritiex1.jpg

Pousada do Buriti - Middenklasse

Een leuke bed & breakfast in het centrum van Barreirinhas. Het is van alle gemakken voorzien voor een heerlijk verblijf in de plaats die bekend staat als de poort van Lençóis Maranhenses National Park. Pousada do Buriti is gelegen in het centrum vanLees meer

Fortaleza

br_ac_mayorex.jpg

Villa Mayor - Middenklasse

Een charmant hotel met een prachtige gekleurde gevel. De groene tuinen liggen rondom het zwembad. Verder heeft het een prettige sfeer en goede service. Het hotel beschikt over een receptie, ontbijtzaal, bar en café met terras. Ook is er een heerlijkeLees meer

Jericoacoara

br_ac_jerizw.jpg

Pousada Blue Jeri - Middenklasse

Een leuke accommodatie die koloniale architectuur verrassend combineert met de "typische stijl" van Jericoacoara. Geniet van het panoramische uitzicht op Jericoacoara Beach vanaf het dakterras of van het heerlijke zwembad in de rustige tuin. Verder beschiktLees meer

Lençóis/Chapada Diamantina Nationaal Park

br_ac_serranoex2.jpg

Pousada Vila Serrano - Middenklasse

Pousada Vila Serrano is een charmante en kleine pousada, die is ingericht in overeenstemming met de principes van Feng Shui. Het vriendelijke personeel en de gastvrije service creëren een prettige ambiance voor een fijn verblijf. De pousada beschiktLees meer

Parnaíba

br_ac_parnaibaex.jpg

Pousada Vila Parnaíba - Middenklasse

Een charmante en leuke bed & breakfast gelegen in een heerlijke tuin. Er is een perfecte balans tussen rust, moderniteit en comfort in hartje stad van Panaiba. Pousada Vila Panaiba is gelegen op circa 300 meter van het centrum van de stad. Het historischeLees meer

Salvador

br_ac_pascoalka.jpg

Hotel Cruz do Pascoal - Middenklasse

Dit charmante hotel is gebouwd in een oud herenhuis en is in 2014 volledig gerenoveerd. Het hotel is van alle gemakken voorzien en door de locatie in het historische centrum Pelourinho biedt het een fantastisch uitzicht op de koloniale gebouwen van deLees meer

São Luís

br_ac_amazoniaka.jpg

Pousada Portas da Amazônia - Middenklasse

Portas da Amazonia bevindt zich in een oud koloniaal huis en heeft een warm interieur met houten vloeren, lokale materialen en stenen. De pousada beschikt over een receptie, restaurant, lounge, internetmogelijkheden en een weelderige tuin met verandaLees meer

Optionele excursies

Naast de excursies die reeds in het reisprogramma opgenomen zijn, worden onderstaande optionele excursies aangeboden. Indien gewenst kunnen deze excursies ter plaatse via uw reisleiding of de lokale vertegenwoordiging bijgeboekt worden. De genoemde prijzen zijn ter indicatie en kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Wanneer u hier een blanco pagina treft, worden er bij deze rondreis geen optionele excursies aangeboden.

Inclusief

Intercontinentale vluchten
Brandstoftoeslag, veiligheids- en brandstofheffing
Binnenlandse vlucht Fortaleza - Salvador
Alle genoemde transfers
Bootovertocht Atins - Caburé
Lijndienstbus Jericoacoara - Fortaleza en Salvador - Lençóis v.v.
Meet & Greet
Verblijf in goed verzorgde middenklasse hotels
Verblijf in Salvador in het historische centrum Pelourinho
Iedere dag ontbijt
Halve dagexcursie Lençóis Maranhenses Nationaal Park per 4WD*
Boottocht over de Rio Preguiças*
Halve dagexcursie Lagoa Azul & Lagoa do Paraíso
Dagexcursie Chapada Diamantina Nationaal Park
Wandelsafari Chapada Diamantina Nationaal Park
Wandelexcursie door het historische centrum van Salvador (Pelourinho)
Entreegelden tijdens de excursies volgens het programma**
* Excursies worden uitgevoerd met Engelssprekende gids en zijn op basis van internationaal gezelschap.
** Entreegelden voor het Chapada Diamantina Nationaal Park zijn circa 24 USD per persoon en betaalt u ter plaatse.

Extra informatie

U kunt boeken vanaf minimaal 2 personen

Exclusief

- Eventuele optionele excursies
- Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
- Vertrekbelasting binnenlandse vluchten
- Overige maaltijden
- Fooien

- Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
- Reserveringskosten: € 25 per boeking

Kindertarieven arrangement

Kinderen van t/m 11 jaar betalen een gereduceerd tarief voor het arrangement. De kosten worden bekend gemaakt ten tijde van boeking.

Reis boeken zonder internationale vluchten?

Mocht u deze rondreis willen boeken, maar regelt u zelf uw internationale vlucht? Klik hier en zie wat de kosten zijn.

Feestdagen in Brazilië
Brazilië heeft veel publieke en gemeentelijke feestdagen, belangrijke congressen en grote evenementen, zoals onlangs het WK Voetbal en de Olympische Spelen. In vele steden en strandhotels gelden er afwijkende prijzen gedurende deze periodes. Onderstaande kalender geeft u een beter beeld welke reisperiodes u het beste kunt vermijden om prijsverhoging tegen te gaan:

2017
- Corpus Christi (Sacramentsdag) in heel Brazilië op 15 juni 2017; te vermijden reisperiode tussen 14-18 juni 2017
- São João Festival in het noordoosten op 24 juni 2017; te vermijden reisperiode tussen 23-25 juni 2017
- FLIP (Festa Literária Internacional de Paraty) Festival in Paraty; te vermijden reisperiode tussen 26-30 juli 2017
- Cachaça Festival in Paraty; te vermijden reisperiode tussen 18-20 augustus 2017
- Festival Cultura e Gastronomia (Festival der Cultuur en Gastronomie) in Tiradentes; te vermijden reisperiode tussen 18-27 augustus 2017
- Onafhankelijkheidsdag in heel Brazilië op 7 september 2017; te vermijden reisperiode 6-10 september 2017
- Rock in Rio Festival in Rio de Janeiro; te vermijden reisperiode tussen 15-24 september 2017
- OTC – Offshore Technology Conference in Rio de Janeiro; te vermijden reisperiode 23-27 oktober 2017
- Nossa Senhora Aparecida (Onze Vrouw van Aparecida) in het Brazilië op 12 oktober 2017; te vermijden reisperiode 11-15 oktober 2017
- Allerheiligen in heel Brazilië op 2 november 2017; te vermijden reisperiode 1-5 november 2017
- GP São Paulo in São Paulo; te vermijden reisperiode 21-26 november 2017
- Proclamação da República (Proclamatie van de Republiek) in heel Brazilië op 15 november 2017; te vermijden reisperiode tussen 14-16 november 2017
- Dia da Consciência Negra (Black Awareness Day) in Rio de Janeiro, São Paulo, Paraty en Foz do Iguaçu op 20 november 2017; te vermijden reisperiode tussen 17-21 november 2017
- Kerst in heel Brazilië op 25 december 2017; te vermijden reisperiode 22-26 december 2017
- Nieuwjaar in heel Brazilië op 1 januari 2018; te vermijden reisperiode 27 december 2017-2 januari 2018

N.B. Bovenstaande lijst is niet compleet, maar geeft de meest belangrijke feestdagen, evenementen en congressen weer.
De data van evenementen en congressen kunnen onverwacht veranderen.
Kinderkorting vlucht
Bij boeking zullen wij u informeren over de hoogte van de eventuele kinderkorting.

Huurauto tijdens uw rondreis

Localiza

Autohuur in Brazilië loopt via de betrouwbare autoverhuurmaatschappij Localiza. Localiza heeft het grootste autohuur netwerk van heel Latijns Amerika met locaties in de belangrijkste steden en op de luchthavens. Localiza beschikt over de nieuwste vloot huurauto’s in Brazilië (gemiddeld 12 maanden oud) van Economy en Intermediate auto’s tot Full Size en Premium auto’s.

Wat vonden anderen?

Wij vragen onze reizigers om een (beknopt) verslag te schrijven over hun reis. Hieronder kunt u deze ervaringen, mits aanwezig, lezen.

Reisgedeelte Zandduinen, Lagunes en Bergplateaus

Pousada Sobrado da Vila***

Solar das Artes Boutique***

Uitgebreide reisverslagen

 

Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam