neemt je mee
Arches Nationaal Park
Arches Nationaal Park
Grand Canyon Nationaal Park
Grand Canyon Nationaal Park
Rijden over Highway 1
Rijden over Highway 1
Bryce Canyon Nationaal Park
Bryce Canyon Nationaal Park
Yosemite Nationaal Park
Yosemite Nationaal Park

Rondreis Amerika - Het Beste van het Westen vanaf Los Angeles

Privéreis | 24 dagen v.a. 2387
2212i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
01-11-2018
Reisduur
24 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Schitterende kustroute van San Francisco naar San Diego
Verblijf in Grand Canyon Nationaal Park
Schitterende vergezichten in Canyonlands en Arches Nationaal Park
Twee nachten nabij Bryce Canyon en Yosemite Nationaal Park
Kinderen verblijven gratis op de kamer van de ouders

Ervaar het complete Westen

Een zeer complete rondreis, waarbij bruisende steden afgewisseld worden met indrukwekkende nationale parken. Spot beroemdheden in Los Angeles en Palms Springs, waag een gokje op de strip in “Sin City”, Las Vegas en maak een ritjes in één van de wereldberoemde kabeltrams van San Francisco. Bewonder onderweg de indrukwekkend diepe canyon van het Grand Canyon Nationaal Park, prachtige gekleurde versteende bomen in het Petrified Forest en Monument Valley op het Colorado Plateau. Ook bezichtigt u de natuurlijke bogen in het Arches Nationaal Park en rijdt u de schilderachtige route door de Canyonlands. Van de grootste collectie rotspilaren in Bryce Canyon naar de groene vallei met watervallen in het Yosemite Nationaal Park. Geniet van het gezellige kustplaatsje San Simeon aan de beroemde “Highway 1” voordat u Los Angeles weer bereikt.

"Zeer complete reis door het westen. We hebben genoten. Heel veel gezien, maar een goede afwisseling tussen steden en natuur. Mooi gedaan. "

Ingrid Visser, Utrecht

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Amsterdam - Los Angeles

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vertrek Amsterdam - Los Angeles
Huurauto ophalen op luchthaven Los Angeles
Eerste overnachting Los Angeles

Vandaag vliegt u naar Los Angeles. Na aankomst op de luchthaven haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw hotel. Los Angeles is de entertainment hoofdstad van Amerika en thuisbasis van beroemde filmsterren en natuurlijk de Hollywood letters. Hier kunt u vele bezienswaardigheden bezoeken, zoals de Walk of Fame, Hollywood Boulevard met het Mann’s Chinese Theater of Sunset Boulevard.

DAG
02

Los Angeles

Los Angeles
Vrije dag
Tweede overnachting Los Angeles

U kunt uw dag indelen zoals u dat wilt. Eerst even een bezoekje aan het Venice Beach, Santa Monica, Beverly Hills en Rodeo Drive. Wilt u Mickey Mouse nog fotograferen dan is een bezoek aan Disneyland bij Anaheim de moeite waard. Of wat dacht u van de Universal Studios…? Kortom er is genoeg te doen in de omgeving van Los Angeles.

DAG
03

Los Angeles - San Diego (197 km)

us_al_sandiegoseaworld.jpg
Vrije dag
Overnachting San Diego

Verlaat Los Angeles en rij langs de Grote Oceaan naar San Diego met de wereldberoemde attracties SeaWorld en San Diego Zoo. Bij SeaWorld zijn orka’s, lamantijnen, ijsberen en dolfijnen te bewonderen. Woon een dierenshow bij of neem deel aan een excursie achter de schermen. In de San Diego Zoo zijn meer dan 3,800 dieren en meer dan 800 diersoorten woonachtig. Het is ook een van de weinige dierentuinen met reuzenpanda’s. Breng een bezoek aan een van de natuurgetrouwe verblijfsplaatsen zoals Tiger River, Gorilla Tropics, Sun Bear Forest, Polar Bear Plunge en Ituri Forest. U verblijft een nacht in deze beeldschone stad. Breng ’s avonds een bezoek aan het gezellige Gaslamp Quarter met zijn Victoriaanse huizen, restaurants en bars.

DAG
04

San Diego - Palm Springs - Phoenix/Scottsdale (642 km)

Palm Springs Kabelbaan
Stop in Palm Springs
Overnachting Phoenix of Scottsdale

Rij naar de resortplaats Palm Springs bekend om zijn golf en de beroemdheden die hier komen om te genieten van de luxe faciliteiten. Neem een rit met de Aerial Tramway, een populaire attractie die u van de woestijn naar de met sneeuw bedekte bergen brengt. Aangekomen op de top van Mt. San Jacinto kunt u wandelen, ezelrijden of genieten van het uitzicht in het restaurant. Moorten Botanical Garden is een andere interessante bezienswaardigheid. De tuin toont 3,000 verschillende cactussen en andere woestijnplanten in een Wild West setting. Rij door naar Phoenix/Scottsdale waar u overnacht. ’s Avonds is een bezoek aan de Old Town van Scottsdale aan te raden. Naast verschillende exclusieve winkels zijn hier vele galerijen te vinden met uitstekende regionale en Native American kunst. Geniet van de lokale kookkunsten in een van de vele restaurants in de omgeving.

DAG
05

Phoenix/Scottsdale - Sedona/Oak Creek Canyon - Grand Canyon National Park (410 km)

us_al_sedona.jpg
Stop in Sedona
Rij over de Oak Creek Canyon Scenic Drive
Eerste overnachting Grand Canyon Nationaal Park

Verlaat de Valley of the Sun en breng een bezoek aan de Oak Creek Canyon, een 26 km lange kloof met een rivier en langs de wand lopende watervallen. Beeldschone rode rotsen en een natuurlijk gevormde glijbaan zijn hier te vinden. Rondom de artistieke stad Sedona zijn ook veel rode rotsformaties te bewonderen. Maak een foto stop bij Bell Rock en Cathedral Rock die hoog boven de stad uitsteken. Rij door naar de Grand Canyon waar u de komende twee nachten verblijft.

DAG
06

Grand Canyon National Park

Overzicht
Bezoek Grand Canyon Nationaal Park
Tweede overnachting Grand Canyon Nationaal Park

De overweldigende omvang en schitterende kleuren van de Grand Canyon maken het tot een van de wereldwonderen. De Grand Canyon is door de eeuwen lange stroming van de Colorado River ontstaan. De South Rim beschikt over meerdere uitkijkpunten en er zijn wandelpaden langs de rand. Bezoek de Bright Angel Lodge voor een geweldig uitzicht. Begeleide excursies met parkwachter vertrekken vanuit de lodge. Voor de avontuurlijke reiziger is een wandeling naar of een rafttocht over de Colorado River aan te raden.

DAG
07

Grand Canyon National Park - Petrified Forest National Park - Holbrook (384 km)

us_al_grandcanyon2.jpg
Bezoek Petrified Forest Nationaal Park
Overnachting Holbrook

Voor een onvergetelijke ervaring moet u vroeg opstaan voor de schitterende zonsopkomst. Bekijk het kleurspektakel als het zonslicht de rode kloofwanden aanraakt. Verlaat de Grand Canyon en rij richting het Petrified Forest National Park. Hier vindt u een overvloed aan kleurrijke versteende boomstammen die al 225 miljoen jaar bestaan. De 45 km lange rit door dit park biedt verschillende uitkijkpunten. Maak een foto stop bij de Rainbow Forest, Agate House en Blue Mesa. Een deel van de Painted Desert ligt ook in dit park. Hier zijn verharde duinen met de mooiste schakering aan grijs, bruin, rood, paars, oranje en geel tinten te vinden. Rij door naar Holbrook voor uw overnachting.

DAG
08

Holbrook - Canyon de Chelly - Kayenta (414 km)

us_al_canyondechelly2.jpg
Bezoek Canyon de Chelly
Overnachting Kayenta

In de ochtend rijdt u naar Canyon de Chelly. De Canyon del Muerto, Black Rock Canyon, Canyon de Chelly en Monument Canyon maken deel uit van dit nationaal monument. Er zijn hier diverse uitkijkpunten en goed bewaarde Anasazi ruïnes te vinden. Het gebied geeft een goed inzicht in het dagelijks leven van de Navajo indianen, die hier nog steeds wonen en het land bewerken. Een spectaculair geologisch kenmerk is de Spider Rock, een 244 m hoge in tweeën gespleten zandstenen monoliet. Overnacht in het vlakbij Monument Valley gelegen Kayenta.

DAG
09

Kayenta - Monument Valley - Moab (269 km)

us_al_monumentvalley.jpg
Bezoek Monument Valley
Eerste overnachting Moab

Over de jaren heen is Monument Valley uitgegroeid tot de plek voor het filmen van westerns. Unieke zandsteenformaties zoals de Three Sisters en The Thumb steken uit boven het soms kale landschap. Bij zonsopkomst en en -ondergang komen de kleuren pas echt tot leven! Rij verder naar Moab voor een verblijf van twee nachten.

DAG
10

Moab/Arches National Park

Moab
Bezoek Arches Nationaal Park
Tweede overnachting Moab

Vandaag staat Arches National Park op het programma met meer dan 2,000 vrijstaande zandstenen bogen, Arches genoemd. Door erosie verandert het landschap voortdurend. De bekendste is Delicate Arch. Om een idee van deze indrukwekkende Arch te krijgen kunt u het beste de wandeling er naar toe maken en ervaart u de grootsheid van dit stukje natuur door onder de Arch te gaan staan. Houdt uw ogen open voor de Bighorn Sheep, de beroemde bewoners van dit gebied die zich zelden laten zien maar zeker de moeite waard zijn. Evenals de Aztec Ruins National Monument, een 500 kamers “great house” gebouwd door de voorouders van het Pueblo volk ongeveer 100 jaar voor Christus.

Indien u voor het excursiepakket heeft gekozen heeft u vandaag de volgende activiteit:
Moab Rafting Excursie
Ervaar deze spannende excursie die u door een adembenemend mooi landschap voert. Geniet van de smalle Canyons, de stroomversnellingen en de aparte geologie van dit gebied.

DAG
11

Moab - Canyonlands National Park - Capitol Reef National Park - Torrey (318 km)

us_al_canyonlandsnp.jpg
Bezoek Canyonlands Nationaal Park
Bezoek Capitol Reef Nationaal Park
Overnachting Torrey

In de ochtend kunt u een bezoek brengen aan het Canyonlands National Park met zijn spectaculaire rotsformaties en levendige kleuren. U kijkt neer op de Colorado en Green Rivers of omhoog naar de natuurlijke bogen, bruggen en grillige rotsformaties. U kunt het meest kleurrijke gedeelte bezoeken, The Needles of, wanneer u meer avontuur wenst, naar Needle Point wandelen met een adembenemend uitzicht als beloning. Vervolgens kunt u ook nog een bezoek brengen aan het langgerekte Capitol Reef National Park. Stop bij Panorama Point voor een mooie fotogelegenheid en een spectaculair uitzicht. Via Route 24 bereikt u het bezoekerscentrum vanwaar enkele mooie wandeltochten vertrekken. U kunt echter ook gaan paardrijden of per auto de 13 km lange Scenic Drive afleggen met zijn 11 stops. Overnachting in het nabijgelegen Torrey.

DAG
12

Torrey - Bryce Canyon National Park (214 km)

us_brycenp.jpg
Bezoek Anasazi Indian Village State Park
Bezoek Kodachrome Basin State Park
Eerste overnachting Bryce Canyon Nationaal Park

Begin de dag door af te reizen naar Bryce Canyon waar u twee nachten verblijft. Onderweg kunt u een stop maken bij het Anasazi Indian Village en Kodachrome Basin State Park. Het Anasazi Indian Village was ooit een van de grootste Anasazi gemeenschappen ten westen van de Colorado River. Het dorp is grotendeels uitgegraven, maar vele artefacten zijn hier gevonden en zijn tentoongesteld in het vernieuwde museum. In het Kodachrome Basin State Park zijn spectaculaire grijs, wit en rood getinte zandstenen pilaren te bewonderen. Zorg ervoor dat u voor zonsondergang in Bryce Canyon bent voor een fantastisch schouwspel!

DAG
13

Bryce Canyon National Park

Bryce Canyon
Bezoek Bryce Canyon Nationaal Park
Tweede overnachting Bryce Canyon Nationaal Park

Bryce Canyon bestaat uit diverse amfitheaters van kleurrijk geërodeerde rotsformaties ofwel Hoodoos. Het is dit unieke kenmerk dat Bryce Canyon onderscheid van alle andere nationale parken. Het licht dat reflecteert op de Hoodoos zorgt ervoor dat ze continue van kleur veranderen. Voor een geweldig uitzicht rijdt u naar Rainbow Point. Er zijn vele wandelmogelijkheden in het nationale park, maar u kunt ook gaan paardrijden.

DAG
14

Bryce Canyon National Park - Zion National Park - Las Vegas (413 km)

us_al_zionnp2.jpg
Bezoek Zion Nationaal Park
Eerste overnachting Las Vegas

Aangekomen in Zion National Park wordt u begroet door gigantische zandstenen monolieten. Breng een bezoek aan het smalle ravijn The Narrows met zijn kleurrijk gestreepte kloofwanden ontstaan door jaren van water, wind en erosie. Het resultaat is een waar paradijs voor wandelaars van beginners tot gevorderden. Maak gebruik van de gratis shuttlebus die u door het park vervoert langs de voornaamste attracties waaronder Emerald Pools, Weeping Rock en Angels Landing. Stop bij het bezoekerscentrum voor informatie over begeleide excursies en de geschiedenis van het park. In de avond bereikt u Las Vegas. Wandel over de boulevard van Las Vegas, The Strip, met aan beide zijde spectaculaire hotels, casino’s, winkels, restaurants en attracties zoals Wet ‘n Wild en de Guinness Museum of World Records. Mist u 's avonds vooral niet de fonteinshow voor het Bellagio Hotel, een combinatie van muziek, water en licht. U verblijft twee nachten in een hotel met casino in Las Vegas.

Indien u voor het excursiepakket heeft gekozen heeft u vandaag de volgende activiteit:
Pokerles
Leer poker spelen tijdens deze workshop. Na een 30 minuten durende introductie opent de dealer de tafel voor het echte werk met een inzet tussen de $1-$2. Dit is de beste manier om het te leren. Bij de beginnerstafel krijgt u terwijl u speelt uitleg en tips van de dealer.

DAG
15

Las Vegas

Las Vegas
Vrije dag
Tweede overnachting Las Vegas

Maak een uitstapje naar de top van het Stratosphere Tower, het hoogste gebouw ten westen van de Mississippi River. Geniet van een diner in de Top of the World of bewonder het uitzicht vanaf het observatiedek. Bezoek ook de belangrijkste hotels Caesars Palace, The Venetian en Paris voor luxe shoppen. Meer op zoek naar een koopje? Kijk dan rond in een van de vele Outlet Malls. Dineren in Las Vegas is geweldig met een grote variatie aan restaurants van wereldberoemde chef-koks.

DAG
16

Las Vegas - Mojave Preserve - Bakersfield (458 km)

us_al_mojavepreserve.jpg
Vrije dag
Overnachting Bakersfield

Verlaat Las Vegas en begin met de rit terug naar Californië. Maak een stop bij de Mojave Preserve. Zingende zandduinen, vulkanische slakkenkegels, Joshua Tree bossen en velden met wilde bloemen zijn te vinden in dit nationale park. Een bezoek aan de kloven, bergen en plateaus onthullen lang verlaten mijnen, boerderijen en met rotsen omgeven militaire buitenposten. Rij verder naar Bakersfield voor uw overnachting.

DAG
17

Bakersfield - Sequoia & Kings Canyon National Park - El Portal (467 km)

us_al_kingsnp.jpg
Bezoek Sequoia Nationaal Park en Kings Canyon Nationaal Park
Eerste overnachting Yosemite Nationaal Park

Geniet van een bezoek aan de Sequoia en Kings Canyon National Parks. In deze tweelingparken zijn enorme bergen, diepe ravijnen, grote grotten en ’s werelds grootste bomen te vinden. Breng een bezoek aan de 84 m hoge reuzensequoia General Sherman in het Sequoia National Park. Twee overnachtingen in het bij Yosemite National Park gelegen El Portal.

DAG
18

Yosemite National Park

Yosemite NP
Bezoek Yosemite Nationaal Park
Tweede overnachting Yosemite Nationaal Park

Yosemite biedt adembenemende uitzichten en een natuurlijke variëteit aan planten en dieren. Yosemite Valley is het bekendste gebied met Yosemite Falls, de beroemde El Captain en Half Dome granieten monolieten en de mistige Bridalveil Falls. Vanaf Glacier Point heeft u een spectaculair uitzicht over de Yosemite Valley. Het totale landschap is spectaculair; uitzichten op steile granieten wanden, “gebeeldhouwde” koepels, donderende watervallen, reusachtige Sequoia bomen, gletsjers, en bloemrijke weilanden.

Indien u voor het excursiepakket heeft gekozen heeft u vandaag de volgende activiteit:
Yosemite Valley Tour
Tijdens een 2 uur durende excursie per openlucht tram vertellen parkwachters u over Yosemite’s bekendste bezienswaardigheden en komt u meer te weten over de geschiedenis, geologie, planten- en dierenleven van de regio.

DAG
19

El Portal - Sacramento (286 km)

us_al_sacramento.jpg
Vrije dag
Overnachting Sacramento

Vervolg uw reis naar Sacramento, de hoofdstad van Californië. Overweeg een bezoek aan de Governor Mansion, waar van 1903 tot 1967 wel 13 gouverneurs hebben gewoond. Begeleide excursies zijn mogelijk door dit beeldschone Victoriaanse herenhuis en geven u meer informatie over de voormalige bewoners. Een leuke activiteit is een 40 minuten durende treinreis langs de Sacramento River. Geniet van de natuurschoon tijdens een rit in een openlucht wagon terwijl u wordt voortgetrokken door een echte stoomtrein. Overnachting in Sacramento.

DAG
20

Sacramento - San Francisco (158 km)

us_al_sanfrancisco3.jpg
Vrije dag
Eerste overnachting San Francisco

Vervolg uw reis naar San Francisco bekend van de Golden Gate Bridge, de Painted Ladies (rij Victoriaanse huizen beroemd vanwege de tv-serie Full House), Alcatraz en de kabeltrams voor een verblijf van twee nachten. San Francisco is één van de mooiste steden van de Verenigde Staten. Het is een fijne en toegankelijke stad. Straten zijn hier hellingen die vanuit het centrum omhoog lopen en zo een prachtig uitzicht over de stad, de baai en de rest van de omgeving geven. San Francisco is cultureel levendig en etnisch zeer divers en heeft zich zo ontwikkeld tot de stedelijke parel van de Californische kust.

DAG
21

San Francisco

San Francisco Cable car
Vrije dag
Tweede overnachting San Francisco

Een aanrader is om de kabeltram te nemen naar Fisherman’s Wharf en vandaar een bezoek te brengen aan Alcatraz. Hier worden interessante rondleidingen gegeven door de voormalige gevangenis en krijgt u veel informatie over de geschiedenis van The Rock (wij raden u aan dit zelf van te voren te reserveren i.v.m. drukte en om teleurstellingen ter plaatse te voorkomen). Breng een bezoek aan Lombard Street ook wel de meest bochtige straat ter wereld genoemd. U kunt natuurlijk ook gewoon lekker ontspannen in Golden Gate Park met de Conservatory of Flowers en de Japanse Tea Garden. ’s Avonds kunt u lekker Chinees eten in Chinatown of Italiaans in North Beach.

Indien u voor het excursiepakket heeft gekozen heeft u vandaag de volgende activiteit:
Alcatraz Island Cruise & Tour
Bezoek een van ’s werelds beroemdste gevangenissen, Alcatraz. Eens het thuis van sommige van Amerika’s meest beruchte criminelen. Vandaag de dag zijn er zeldzame bloemen en planten, en duizenden zeevogels op het eiland te vinden. In de diverse gebouwen krijgt u inzicht in de 19e eeuw toen het eiland diende als kustverdediging en militaire gevangenis.

DAG
22

San Francisco - Monterey - San Simeon (333 km)

us_al_monterey.jpg
Rij over de prachtige kustweg Highway 1
Stop in Monterey
Rij over de 17-Mile Drive
Overnachting San Simeon of Cambria

Vertrek voor een mooie rit langs de Grote Oceaan naar Monterey. De middag kunt u doorbrengen in Monterey met zijn koloniale gebouwen, restaurants en boetiekjes. Wandel door de aan de waterkant gelegen straat Cannery Row, bekend vanwege het boek Cannery Row van John Steinbeck. Monterey Bay is verder een fantastische plek om een walvistocht te maken (seizoensgebonden). Overweeg een rit over de 17-Mile Drive en een stop bij Pebble Beach. Overnachting in San Simeon.

DAG
23

San Simeon - Santa Barbara - Los Angeles - Amsterdam (370 km)

us_al_losangeles2.jpg
Huurauto inleveren op luchthaven Los Angeles
Vlucht Los Angeles - Amsterdam
Overnachting in het vliegtuig
Alternatief: verlenging Los Angeles (optioneel)

Afhankelijk van de vertrektijd van uw terugvlucht, dient u vandaag vroeg te vertrekken op weg naar de luchthaven van Los Angeles, waar u uw huurauto inlevert. Einde van een geweldige reis!

DAG
24

Aankomst Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Aankomst Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol. Einde van een geweldige reis!

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
3 opties
Open+
+Extra's
2 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+
Huurauto
Deze rondreis wordt aangeboden met een huurauto, welke ook al in de prijs is opgenomen. Hieronder ziet u de standaard huurauto welke in de prijs is opgenomen en de mogelijkheid om te kiezen voor een grotere en/of andere huurauto.
Voordat u de keuze van uw huurauto bevestigd, heeft u nog de keuze om een optie zoals een navigatiesysteem toe te voegen. De huurvoorwaarden kunt u hier inlezen.
Maak uw keuze van de regio
Onder de regio Californië vallen de locaties: Anaheim (Disney Downtown), Los Angeles luchthaven, San Diego luchthaven, San Francisco luchthaven, San Francisco Union Square en Oakland luchthaven.
Onder de regio Florida vallen de locaties: Miami luchthaven, Miami North Beach, Miami South Beach, Orlando luchthaven en Sanford luchthaven.
Onder de regio Rest van de Verenigde Staten vallen de locaties: Atlanta luchthaven, Boston luchthaven, New Orleans luchthaven en St. Louis luchthaven.
Onder de regio Western Verenigde Staten vallen de staten Arizona, Colorado, Nevada, New Mexico, Oregon, Utah, Washington State en Wyoming met de belangrijkste locaties: Denver, Las Vegas, Phoenix, Salt Lake City, Washington Dulles luchthaven en Washington Union Station.
Onder de regio New York vallen de locaties Manhattan, de luchthavens JFK, Newark en La Guardia. Onder Chicago valt de locatie: Chicago O'Hare luchthaven.
Uiteraard zijn er andere locaties op aanvraag te boeken.

Het is niet mogelijk om de Full Size SUV te huren in Manhattan. Vanaf de luchthavens JFK, La Guardia en Newark alleen op aanvraag.

Tijdens het skiseizoen (tussen 15 december t/m 31 december 2018 en 16 januari t/m 31 maart 2018) geldt een toeslag van € 20 per dag wanneer u de auto in Albuquerque, Aspen, Billings, Boise, Bozeman, Colorado Springs, Denver, Eagle County, Glacier Park, Grand Junction, Great Falls, Helena, Idaho Falls, Jackson Hole, Missoula, Montrose, Provo, Reno, Telluride of Twin Falls wenst op te halen/in te leveren. Bij boeking te voldoen.
Huurperiode
De minimale huurperiode is 1 dag (= 24 uur) indien u kiest voor Fully Inclusive en 4 dagen (= 96 uur) voor het Gold pakket. De maximale huurperiode is 56 dagen (= 8 weken). Indien u de auto langer wilt huren dienen er twee reserveringen gemaakt te worden en deze zijn op aanvraag. Voor de extra dagen boven de 56 dagen wordt er ter plaatse een bedrag van ca. 11 USD in rekening gebracht. U dient een tweede huurperiode te beginnen waar u ook de eerste auto inlevert en de tweede auto ophaalt. Indien u de auto te laat inlevert wordt er ter plaatse een extra toeslag berekend. Bij het eerder inleveren van de auto wordt er geen restitutie gegeven.
Verzekeringen
AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING: Bij de autohuur is een aansprakelijkheidsverzekering inbegrepen met een dekking tot 1 USD miljoen per schadegeval voor derden.
SCHADEVERZEKERING: Bij de huurprijs is een schadeverzekering inbegrepen. Deze verzekering wordt Collision Damage Waiver genoemd en vrijwaart u van financiële verantwoordelijkheid ten opzichte van de verhuurmaatschappij in geval van diefstal of schade, ongeacht wiens schuld het is. Voor de staat New York blijft altijd een eigen risico bestaan van 100 USD. Schade aan banden en ruiten, evenals water- en zandschade niet gedekt door deze verzekering.

In samenwerking met de Europeesche Verzekeringen kunnen wij u een aanvullende verzekering aanbieden die uw eigen risico beperkt. Kijkt u voor meer informatie omtrent deze verzekering bij de Extra Opties.
Luchthavenbelasting
De toeslag die u dient te betalen voor het ophalen en/of inleveren van uw huurauto op een luchthaven is al in de gepubliceerde prijs inbegrepen.
Lokale belastingen
De huurprijzen zijn inclusief de lokale belastingen. Over extra’s die niet vooraf al in Nederland zijn betaald, zoals eventuele drop-off kosten, extra bestuurder, toeslag jongere bestuurder, etc. wordt lokaal in rekening gebracht.
Niet inbegrepen bij de huurprijs
Eventuele extra verzekeringen
Benzine (m.u.v. 1 tank bij de GOLD tarieven)
Drop-off kosten
Kinderzitje 6.99 USD + tax per zitje, bij boeking doorgeven.
Extra verzekeringen
Bij het ophalen van uw huurauto worden u vaak allerlei aanvullende verzekeringen aangeboden. Zo kunt u worden gevraagd een persoonlijke ongevallenverzekering af te sluiten. Deze verzekeringen verlenen dekking voor medische kosten, repatriëring en/of diefstal van persoonlijke items uit de auto. Indien u een goede reisverzekering heeft, is een dergelijke persoonlijke ongevallenverzekering veelal overbodig. Kijkt u thuis uw polis na of vraag informatie aan uw verzekeringsadviseur.
Nieuw bij Alamo is de RSP (Roadside Service Plan), een aanvullende verzekering voor zaken als sleutelverlies, glasschade, sleepdiensten, etc. De exacte voorwaarden zijn verkrijgbaar bij het verhuurstation. Kost 4.99 USD + tax per dag.

BELANGRIJK: De balie-employees van autoverhuurmaatschappijen ontvangen gewoonlijk provisie over extra opties die zij kunnen afsluiten. Laat u geen extra opties aansmeren die u niet nodig heeft, aangezien het onmogelijk is dit achteraf weer ongedaan te maken. Leest u daarom het Rental Agreement zeer aandachtig door. U bent niet verplicht om te tekenen voor een optie waar u het niet mee eens bent.
Borgsom
Bij het in ontvangst nemen van de auto dient u een borgsom te betalen voor eventuele extra kosten boven de voucherwaarde, zoals verzekeringen, belastingen, drop-off kosten, extra kilometers, etc. Bij Alamo bedraagt deze 100 USD per week en/of 25 USD per dag. U voldoet deze borgsom door een afdruk van uw creditcard te laten maken, waarmee u een garantie geeft voor de te betalen kosten. Bij het inleveren van de huurauto wordt het definitieve te betalen bedrag vastgesteld.
Aangezien u uw creditcard als garantie heeft afgegeven, adviseren wij u de betalingswijze bij het inleveren van de auto niet te wijzigen in een contante betaling. In negen van de tien gevallen resulteert dit in een belasting van uw creditcardrekening, die u dan achteraf weer moet laten corrigeren.
Drop-Off kosten
Indien u de auto dan in een andere plaats inlevert dan waar u de auto heeft opgehaald, is het mogelijk dat u daarvoor een bedrag in rekening wordt gebracht. Deze zogenaamde drop-off kosten zijn nooit inbegrepen bij de huursom die u in Nederland vooruit heeft betaald. Alamo noemt deze drop-off kosten op haar contract “intercity fee”. Bij uw reservering wordt door ons het bedrag meegedeeld dat u ter plaatse dient af te rekenen. Het bedrag is afhankelijk van de afstand tussen het ophaalstation en het afleverstation:
0-200 mijl: 99 USD
201-500 mijl: 150 USD
501-1000 mijl: 300 USD
1001 mijl en meer: 500 USD

Vanaf San Francisco (alle locaties) bij pick-up tussen 1 juli en 31 augustus geldt voor het autotype Convertible een "intercity fee" van 350 USD.

Vanaf San Francisco (downtown locaties) bij pick-up tussen 1 juli en 31 augustus gelden onderstaande "intercity fees":
San Francisco naar Las Vegas: 300 USD
San Francisco naar Los Angeles: 150 USD
San Francisco naar San Diego: 300 USD

Houdt u er rekening mee dat u tevens ook nog belasting dient te betalen over deze drop-off kosten.

Indien u uw huurauto via ons boekt, worden geen drop-off kosten in rekening gebracht in geval van de volgende one way rentals:
Binnen Florida
Binnen Californië (uitgezonderd 1 juli - 31 augustus vanaf San Francisco zoals hierboven staat aangegeven).
One Way
Een one way rental wil zeggen dat u de auto in een andere stad kunt achterlaten dan waar u deze heeft opgehaald. Dit is bij Alamo toegestaan, met uitzondering van auto's in de Economy-klasse.
Beperkingen
Er mag met de huurauto ook in Canada worden gereden, echter niet in Mexico.
Er mag niet op ongeplaveide wegen worden gereden.
Leeftijden
De minimum leeftijd bedraagt 21 jaar. M.u.v. New York en Michigan: minimum leeftijd van 18 jaar.
Er wordt een toeslag berekend voor een bestuurder en/of medebestuurder die jonger is dan 25 jaar, welke 25 USD per dag bedraagt.
In New York betalen de bestuurders van 18 t/m 20 jaar 57 USD per dag en bestuurders van 21 t/m 24 jaar 20,50 USD per dag.
Bestuurders van 18 t/m 20 jaar mogen in New York alleen een Economy tot Intermediate auto huren.
Bestuurders van 21 t/m 24 jaar mogen in New York alleen een Economy tot Standard auto huren.
In Michigan betalen bestuurders van 18 t/m 20 jaar 34 USD per dag en bestuurders van 21 t/m 24 jaar betalen 13 USD per dag.
Bestuurders van 18 t/m 24 jaar mogen in Michigan alleen een Economy tot Full Size auto huren. Bestuurders van 21 t/m 24 jaar mogen in Michigan alleen een Economy tot Full Size auto of minivan huren.
Rijbewijs
Elke bestuurder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands of Belgisch rijbewijs. Een internationaal rijbewijs is niet verplicht, maar wordt aangeraden. U kunt een dergelijk rijbewijs verkrijgen bij de ANWB. Het internationale rijbewijs is een extra bewijs en geen vervanging van uw Nederlands of Belgisch rijbewijs. U dient dus altijd uw Nederlands of Belgisch rijbewijs mee te nemen.
Extra bestuurder(s)
Naast de hoofdbestuurder mogen ook extra bestuurders de huurauto besturen, mits deze op het huurcontract worden vermeld. Voor extra bestuurders geldt een toeslag vanaf 9,99 USD per dag (Als u alleen in de staat Californië reist geldt: als u getrouwd bent zijn er geen kosten voor de partner). Indien u het GOLD pakket boekt, dan zijn deze toeslagen reeds inbegrepen. Indien de extra bestuurder tevens binnen de categorie jongere bestuurder valt (dat wil zeggen tussen 21 en 25 jaar of tussen de 18 en 25 jaar in New York en Michigan) worden beide toeslagen berekend.
Credit Card
U dient in het bezit te zijn van een creditcard op naam van de huurder, tevens bestuurder van de auto. Het verhuurstation zal bij het ophalen van de auto een afdruk maken van uw creditcard als borg voor de extra kosten van uw autohuur. U ondertekent de slip van uw creditcardafdruk en bij het inleveren van de huurauto wordt het definitief te betalen bedrag vastgesteld.
Navigatiesysteem
Bij het Fully Inclusive en het Gold pakket kunt u bij ons ook alvast een GPS-navigatiesystseem bijboeken.

U kunt zelf ter plaatse een navigatiesysteem erbij huren, maar beschikbaarheid kunnen wij niet garanderen.
Bv. Nissan Versa Sedan
Bv. Nissan Versa Sedan
of soortgelijke auto
Categorie Compact - Fully Inclusive
Inbegrepen
in vanaf prijs
i
op basis van twee personen
Bv. Nissan Versa Sedan
Bv. Nissan Versa Sedan
of soortgelijke auto
Categorie Compact - Gold
Bv. Toyota Corolla
Bv. Toyota Corolla
of soortgelijke auto
Categorie Intermediate - Fully Inclusive
Bv. Toyota Corolla
Bv. Toyota Corolla
of soortgelijke auto
Categorie Intermediate - Gold
Bv. Ford Fusion
Bv. Ford Fusion
of soortgelijke auto
Categorie Full-Size - Fully Inclusive
Bv. Ford Fusion
Bv. Ford Fusion
of soortgelijke auto
Categorie Full-Size - Gold
Bv. Chevrolet Tahoe
Bv. Chevrolet Tahoe
of soortgelijke auto
Categorie Full-Size SUV - Fully Inclusive
Bv. Chevrolet Tahoe
Bv. Chevrolet Tahoe
of soortgelijke auto
Categorie Full-Size SUV - Gold
Bv. Buick Regal
Bv. Buick Regal
of soortgelijke auto
Categorie Premium - Fully
Bv. Buick Regal
Bv. Buick Regal
of soortgelijke auto
Categorie Premium - Gold
Vb. Ford Mustang
Vb. Ford Mustang
of soortgelijke auto
Categorie Convertible - Fully
Vb. Ford Mustang
Vb. Ford Mustang
of soortgelijke auto
Categorie Convertible - Gold
Bv. Ford Transit Wagon
Bv. Ford Transit Wagon
of soortgelijke auto
Categorie Passenger Van - Fully Inclusive
Bv. Ford Transit Wagon
Bv. Ford Transit Wagon
of soortgelijke auto
Categorie Passenger Van - Gold
24 dagen Rondreis Amerika - Het Beste van het Westen vanaf Los Angeles: altijd de beste prijs
Intercontinentale vluchten
Luchthaventaxen en heffingen, brandstofheffing, en veiligheidstoeslagen.

Inclusief

Verblijf in goed verzorgde middenklasse of superiorklasse hotels op basis van logies (afhankelijk van uw keuze)
23 dagen huurauto inclusief CDW, aansprakelijkheidsverzekering en ongelimiteerd aantal kilometers
Een uitgebreide Nederlandstalige reisgids met de routebeschrijving, handige tips en informatie over bezienswaardigheden

Exclusief

Eventuele extra kosten autohuur / drop-off kosten
Eventuele optionele excursies
Entreegelden
Lokale belastingen
Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
Reserveringskosten: € 25 per boeking
+Verlengen
3 opties
Open+
+Hotelcategorie
Open+
+Extra's
2 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+
24 dagen Rondreis Amerika - Het Beste van het Westen vanaf Los Angeles: altijd de beste prijs

Dagprogramma

DAG
01

Amsterdam - Los Angeles

Vertrek naar bestemming (heenreis)
Vertrek Amsterdam - Los Angeles
Huurauto ophalen op luchthaven Los Angeles
Eerste overnachting Los Angeles

Vandaag vliegt u naar Los Angeles. Na aankomst op de luchthaven haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw hotel. Los Angeles is de entertainment hoofdstad van Amerika en thuisbasis van beroemde filmsterren en natuurlijk de Hollywood letters. Hier kunt u vele bezienswaardigheden bezoeken, zoals de Walk of Fame, Hollywood Boulevard met het Mann’s Chinese Theater of Sunset Boulevard.

Goed om te weten

Indien u vliegt met de KLM kunt u ook kiezen voor extra comfort op uw vluchten. Tegen een meerprijs boeken wij zowel de heen- als terugvlucht een Comfort Class stoel. Zie ‘Extra's’ voor meer informatie.

Goed om te weten

Kiest u voor een intercontinentale vlucht met United Airlines? Dan heeft u de mogelijkheid tot een 3-daagse stop-over in New York. Bij ‘Verlengen’ vindt u meer informatie.

DAG
02

Los Angeles

Los Angeles
Vrije dag
Tweede overnachting Los Angeles

U kunt uw dag indelen zoals u dat wilt. Eerst even een bezoekje aan het Venice Beach, Santa Monica, Beverly Hills en Rodeo Drive. Wilt u Mickey Mouse nog fotograferen dan is een bezoek aan Disneyland bij Anaheim de moeite waard. Of wat dacht u van de Universal Studios…? Kortom er is genoeg te doen in de omgeving van Los Angeles.

DAG
03

Los Angeles - San Diego (197 km)

us_al_sandiegoseaworld.jpg
Vrije dag
Overnachting San Diego

Verlaat Los Angeles en rij langs de Grote Oceaan naar San Diego met de wereldberoemde attracties SeaWorld en San Diego Zoo. Bij SeaWorld zijn orka’s, lamantijnen, ijsberen en dolfijnen te bewonderen. Woon een dierenshow bij of neem deel aan een excursie achter de schermen. In de San Diego Zoo zijn meer dan 3,800 dieren en meer dan 800 diersoorten woonachtig. Het is ook een van de weinige dierentuinen met reuzenpanda’s. Breng een bezoek aan een van de natuurgetrouwe verblijfsplaatsen zoals Tiger River, Gorilla Tropics, Sun Bear Forest, Polar Bear Plunge en Ituri Forest. U verblijft een nacht in deze beeldschone stad. Breng ’s avonds een bezoek aan het gezellige Gaslamp Quarter met zijn Victoriaanse huizen, restaurants en bars.

DAG
04

San Diego - Palm Springs - Phoenix/Scottsdale (642 km)

Palm Springs Kabelbaan
Stop in Palm Springs
Overnachting Phoenix of Scottsdale

Rij naar de resortplaats Palm Springs bekend om zijn golf en de beroemdheden die hier komen om te genieten van de luxe faciliteiten. Neem een rit met de Aerial Tramway, een populaire attractie die u van de woestijn naar de met sneeuw bedekte bergen brengt. Aangekomen op de top van Mt. San Jacinto kunt u wandelen, ezelrijden of genieten van het uitzicht in het restaurant. Moorten Botanical Garden is een andere interessante bezienswaardigheid. De tuin toont 3,000 verschillende cactussen en andere woestijnplanten in een Wild West setting. Rij door naar Phoenix/Scottsdale waar u overnacht. ’s Avonds is een bezoek aan de Old Town van Scottsdale aan te raden. Naast verschillende exclusieve winkels zijn hier vele galerijen te vinden met uitstekende regionale en Native American kunst. Geniet van de lokale kookkunsten in een van de vele restaurants in de omgeving.

DAG
05

Phoenix/Scottsdale - Sedona/Oak Creek Canyon - Grand Canyon National Park (410 km)

us_al_sedona.jpg
Stop in Sedona
Rij over de Oak Creek Canyon Scenic Drive
Eerste overnachting Grand Canyon Nationaal Park

Verlaat de Valley of the Sun en breng een bezoek aan de Oak Creek Canyon, een 26 km lange kloof met een rivier en langs de wand lopende watervallen. Beeldschone rode rotsen en een natuurlijk gevormde glijbaan zijn hier te vinden. Rondom de artistieke stad Sedona zijn ook veel rode rotsformaties te bewonderen. Maak een foto stop bij Bell Rock en Cathedral Rock die hoog boven de stad uitsteken. Rij door naar de Grand Canyon waar u de komende twee nachten verblijft.

Goed om te weten

Boek op tijd en verblijf de komende twee nachten in het Grand Canyon Nationaal Park (afhankelijk van de beschikbaarheid). Vroeg boeken is essentieel, anders zal een gelijkwaardig alternatief in de buurt van het nationale park worden geboekt.

DAG
06

Grand Canyon National Park

Overzicht
Bezoek Grand Canyon Nationaal Park
Tweede overnachting Grand Canyon Nationaal Park

De overweldigende omvang en schitterende kleuren van de Grand Canyon maken het tot een van de wereldwonderen. De Grand Canyon is door de eeuwen lange stroming van de Colorado River ontstaan. De South Rim beschikt over meerdere uitkijkpunten en er zijn wandelpaden langs de rand. Bezoek de Bright Angel Lodge voor een geweldig uitzicht. Begeleide excursies met parkwachter vertrekken vanuit de lodge. Voor de avontuurlijke reiziger is een wandeling naar of een rafttocht over de Colorado River aan te raden.

DAG
07

Grand Canyon National Park - Petrified Forest National Park - Holbrook (384 km)

us_al_grandcanyon2.jpg
Bezoek Petrified Forest Nationaal Park
Overnachting Holbrook

Voor een onvergetelijke ervaring moet u vroeg opstaan voor de schitterende zonsopkomst. Bekijk het kleurspektakel als het zonslicht de rode kloofwanden aanraakt. Verlaat de Grand Canyon en rij richting het Petrified Forest National Park. Hier vindt u een overvloed aan kleurrijke versteende boomstammen die al 225 miljoen jaar bestaan. De 45 km lange rit door dit park biedt verschillende uitkijkpunten. Maak een foto stop bij de Rainbow Forest, Agate House en Blue Mesa. Een deel van de Painted Desert ligt ook in dit park. Hier zijn verharde duinen met de mooiste schakering aan grijs, bruin, rood, paars, oranje en geel tinten te vinden. Rij door naar Holbrook voor uw overnachting.

Goed om te weten

In Holbrook verblijft u in een middenklasse hotel ongeacht of u de privéreis heeft geboekt op basis van middenklasse of superiorklasse hotels.

DAG
08

Holbrook - Canyon de Chelly - Kayenta (414 km)

us_al_canyondechelly2.jpg
Bezoek Canyon de Chelly
Overnachting Kayenta

In de ochtend rijdt u naar Canyon de Chelly. De Canyon del Muerto, Black Rock Canyon, Canyon de Chelly en Monument Canyon maken deel uit van dit nationaal monument. Er zijn hier diverse uitkijkpunten en goed bewaarde Anasazi ruïnes te vinden. Het gebied geeft een goed inzicht in het dagelijks leven van de Navajo indianen, die hier nog steeds wonen en het land bewerken. Een spectaculair geologisch kenmerk is de Spider Rock, een 244 m hoge in tweeën gespleten zandstenen monoliet. Overnacht in het vlakbij Monument Valley gelegen Kayenta.

DAG
09

Kayenta - Monument Valley - Moab (269 km)

us_al_monumentvalley.jpg
Bezoek Monument Valley
Eerste overnachting Moab

Over de jaren heen is Monument Valley uitgegroeid tot de plek voor het filmen van westerns. Unieke zandsteenformaties zoals de Three Sisters en The Thumb steken uit boven het soms kale landschap. Bij zonsopkomst en en -ondergang komen de kleuren pas echt tot leven! Rij verder naar Moab voor een verblijf van twee nachten.

DAG
10

Moab/Arches National Park

Moab
Bezoek Arches Nationaal Park
Tweede overnachting Moab

Vandaag staat Arches National Park op het programma met meer dan 2,000 vrijstaande zandstenen bogen, Arches genoemd. Door erosie verandert het landschap voortdurend. De bekendste is Delicate Arch. Om een idee van deze indrukwekkende Arch te krijgen kunt u het beste de wandeling er naar toe maken en ervaart u de grootsheid van dit stukje natuur door onder de Arch te gaan staan. Houdt uw ogen open voor de Bighorn Sheep, de beroemde bewoners van dit gebied die zich zelden laten zien maar zeker de moeite waard zijn. Evenals de Aztec Ruins National Monument, een 500 kamers “great house” gebouwd door de voorouders van het Pueblo volk ongeveer 100 jaar voor Christus.

Indien u voor het excursiepakket heeft gekozen heeft u vandaag de volgende activiteit:
Moab Rafting Excursie
Ervaar deze spannende excursie die u door een adembenemend mooi landschap voert. Geniet van de smalle Canyons, de stroomversnellingen en de aparte geologie van dit gebied.

Goed om te weten

Hoge temperaturen van wel 35° C komen geregeld voor in Arches Nationaal Park en Canyonlands Nationaal Park. Veel wandelpaden hebben weinig tot geen schaduw. Neem dus voldoende drinken mee tijdens uw bezoek.

DAG
11

Moab - Canyonlands National Park - Capitol Reef National Park - Torrey (318 km)

us_al_canyonlandsnp.jpg
Bezoek Canyonlands Nationaal Park
Bezoek Capitol Reef Nationaal Park
Overnachting Torrey

In de ochtend kunt u een bezoek brengen aan het Canyonlands National Park met zijn spectaculaire rotsformaties en levendige kleuren. U kijkt neer op de Colorado en Green Rivers of omhoog naar de natuurlijke bogen, bruggen en grillige rotsformaties. U kunt het meest kleurrijke gedeelte bezoeken, The Needles of, wanneer u meer avontuur wenst, naar Needle Point wandelen met een adembenemend uitzicht als beloning. Vervolgens kunt u ook nog een bezoek brengen aan het langgerekte Capitol Reef National Park. Stop bij Panorama Point voor een mooie fotogelegenheid en een spectaculair uitzicht. Via Route 24 bereikt u het bezoekerscentrum vanwaar enkele mooie wandeltochten vertrekken. U kunt echter ook gaan paardrijden of per auto de 13 km lange Scenic Drive afleggen met zijn 11 stops. Overnachting in het nabijgelegen Torrey.

Goed om te weten

In Torrey verblijft u in een middenklasse hotel ongeacht of u de privéreis heeft geboekt op basis van middenklasse of superiorklasse hotels.

DAG
12

Torrey - Bryce Canyon National Park (214 km)

us_brycenp.jpg
Bezoek Anasazi Indian Village State Park
Bezoek Kodachrome Basin State Park
Eerste overnachting Bryce Canyon Nationaal Park

Begin de dag door af te reizen naar Bryce Canyon waar u twee nachten verblijft. Onderweg kunt u een stop maken bij het Anasazi Indian Village en Kodachrome Basin State Park. Het Anasazi Indian Village was ooit een van de grootste Anasazi gemeenschappen ten westen van de Colorado River. Het dorp is grotendeels uitgegraven, maar vele artefacten zijn hier gevonden en zijn tentoongesteld in het vernieuwde museum. In het Kodachrome Basin State Park zijn spectaculaire grijs, wit en rood getinte zandstenen pilaren te bewonderen. Zorg ervoor dat u voor zonsondergang in Bryce Canyon bent voor een fantastisch schouwspel!

DAG
13

Bryce Canyon National Park

Bryce Canyon
Bezoek Bryce Canyon Nationaal Park
Tweede overnachting Bryce Canyon Nationaal Park

Bryce Canyon bestaat uit diverse amfitheaters van kleurrijk geërodeerde rotsformaties ofwel Hoodoos. Het is dit unieke kenmerk dat Bryce Canyon onderscheid van alle andere nationale parken. Het licht dat reflecteert op de Hoodoos zorgt ervoor dat ze continue van kleur veranderen. Voor een geweldig uitzicht rijdt u naar Rainbow Point. Er zijn vele wandelmogelijkheden in het nationale park, maar u kunt ook gaan paardrijden.

DAG
14

Bryce Canyon National Park - Zion National Park - Las Vegas (413 km)

us_al_zionnp2.jpg
Bezoek Zion Nationaal Park
Eerste overnachting Las Vegas

Aangekomen in Zion National Park wordt u begroet door gigantische zandstenen monolieten. Breng een bezoek aan het smalle ravijn The Narrows met zijn kleurrijk gestreepte kloofwanden ontstaan door jaren van water, wind en erosie. Het resultaat is een waar paradijs voor wandelaars van beginners tot gevorderden. Maak gebruik van de gratis shuttlebus die u door het park vervoert langs de voornaamste attracties waaronder Emerald Pools, Weeping Rock en Angels Landing. Stop bij het bezoekerscentrum voor informatie over begeleide excursies en de geschiedenis van het park. In de avond bereikt u Las Vegas. Wandel over de boulevard van Las Vegas, The Strip, met aan beide zijde spectaculaire hotels, casino’s, winkels, restaurants en attracties zoals Wet ‘n Wild en de Guinness Museum of World Records. Mist u 's avonds vooral niet de fonteinshow voor het Bellagio Hotel, een combinatie van muziek, water en licht. U verblijft twee nachten in een hotel met casino in Las Vegas.

Indien u voor het excursiepakket heeft gekozen heeft u vandaag de volgende activiteit:
Pokerles
Leer poker spelen tijdens deze workshop. Na een 30 minuten durende introductie opent de dealer de tafel voor het echte werk met een inzet tussen de $1-$2. Dit is de beste manier om het te leren. Bij de beginnerstafel krijgt u terwijl u speelt uitleg en tips van de dealer.

DAG
15

Las Vegas

Las Vegas
Vrije dag
Tweede overnachting Las Vegas

Maak een uitstapje naar de top van het Stratosphere Tower, het hoogste gebouw ten westen van de Mississippi River. Geniet van een diner in de Top of the World of bewonder het uitzicht vanaf het observatiedek. Bezoek ook de belangrijkste hotels Caesars Palace, The Venetian en Paris voor luxe shoppen. Meer op zoek naar een koopje? Kijk dan rond in een van de vele Outlet Malls. Dineren in Las Vegas is geweldig met een grote variatie aan restaurants van wereldberoemde chef-koks.

DAG
16

Las Vegas - Mojave Preserve - Bakersfield (458 km)

us_al_mojavepreserve.jpg
Vrije dag
Overnachting Bakersfield

Verlaat Las Vegas en begin met de rit terug naar Californië. Maak een stop bij de Mojave Preserve. Zingende zandduinen, vulkanische slakkenkegels, Joshua Tree bossen en velden met wilde bloemen zijn te vinden in dit nationale park. Een bezoek aan de kloven, bergen en plateaus onthullen lang verlaten mijnen, boerderijen en met rotsen omgeven militaire buitenposten. Rij verder naar Bakersfield voor uw overnachting.

DAG
17

Bakersfield - Sequoia & Kings Canyon National Park - El Portal (467 km)

us_al_kingsnp.jpg
Bezoek Sequoia Nationaal Park en Kings Canyon Nationaal Park
Eerste overnachting Yosemite Nationaal Park

Geniet van een bezoek aan de Sequoia en Kings Canyon National Parks. In deze tweelingparken zijn enorme bergen, diepe ravijnen, grote grotten en ’s werelds grootste bomen te vinden. Breng een bezoek aan de 84 m hoge reuzensequoia General Sherman in het Sequoia National Park. Twee overnachtingen in het bij Yosemite National Park gelegen El Portal.

DAG
18

Yosemite National Park

Yosemite NP
Bezoek Yosemite Nationaal Park
Tweede overnachting Yosemite Nationaal Park

Yosemite biedt adembenemende uitzichten en een natuurlijke variëteit aan planten en dieren. Yosemite Valley is het bekendste gebied met Yosemite Falls, de beroemde El Captain en Half Dome granieten monolieten en de mistige Bridalveil Falls. Vanaf Glacier Point heeft u een spectaculair uitzicht over de Yosemite Valley. Het totale landschap is spectaculair; uitzichten op steile granieten wanden, “gebeeldhouwde” koepels, donderende watervallen, reusachtige Sequoia bomen, gletsjers, en bloemrijke weilanden.

Indien u voor het excursiepakket heeft gekozen heeft u vandaag de volgende activiteit:
Yosemite Valley Tour
Tijdens een 2 uur durende excursie per openlucht tram vertellen parkwachters u over Yosemite’s bekendste bezienswaardigheden en komt u meer te weten over de geschiedenis, geologie, planten- en dierenleven van de regio.

DAG
19

El Portal - Sacramento (286 km)

us_al_sacramento.jpg
Vrije dag
Overnachting Sacramento

Vervolg uw reis naar Sacramento, de hoofdstad van Californië. Overweeg een bezoek aan de Governor Mansion, waar van 1903 tot 1967 wel 13 gouverneurs hebben gewoond. Begeleide excursies zijn mogelijk door dit beeldschone Victoriaanse herenhuis en geven u meer informatie over de voormalige bewoners. Een leuke activiteit is een 40 minuten durende treinreis langs de Sacramento River. Geniet van de natuurschoon tijdens een rit in een openlucht wagon terwijl u wordt voortgetrokken door een echte stoomtrein. Overnachting in Sacramento.

Goed om te weten

In Sacramento verblijft u in een middenklasse hotel ongeacht of u de privéreis heeft geboekt op basis van middenklasse of superiorklasse hotels.

DAG
20

Sacramento - San Francisco (158 km)

us_al_sanfrancisco3.jpg
Vrije dag
Eerste overnachting San Francisco

Vervolg uw reis naar San Francisco bekend van de Golden Gate Bridge, de Painted Ladies (rij Victoriaanse huizen beroemd vanwege de tv-serie Full House), Alcatraz en de kabeltrams voor een verblijf van twee nachten. San Francisco is één van de mooiste steden van de Verenigde Staten. Het is een fijne en toegankelijke stad. Straten zijn hier hellingen die vanuit het centrum omhoog lopen en zo een prachtig uitzicht over de stad, de baai en de rest van de omgeving geven. San Francisco is cultureel levendig en etnisch zeer divers en heeft zich zo ontwikkeld tot de stedelijke parel van de Californische kust.

DAG
21

San Francisco

San Francisco Cable car
Vrije dag
Tweede overnachting San Francisco

Een aanrader is om de kabeltram te nemen naar Fisherman’s Wharf en vandaar een bezoek te brengen aan Alcatraz. Hier worden interessante rondleidingen gegeven door de voormalige gevangenis en krijgt u veel informatie over de geschiedenis van The Rock (wij raden u aan dit zelf van te voren te reserveren i.v.m. drukte en om teleurstellingen ter plaatse te voorkomen). Breng een bezoek aan Lombard Street ook wel de meest bochtige straat ter wereld genoemd. U kunt natuurlijk ook gewoon lekker ontspannen in Golden Gate Park met de Conservatory of Flowers en de Japanse Tea Garden. ’s Avonds kunt u lekker Chinees eten in Chinatown of Italiaans in North Beach.

Indien u voor het excursiepakket heeft gekozen heeft u vandaag de volgende activiteit:
Alcatraz Island Cruise & Tour
Bezoek een van ’s werelds beroemdste gevangenissen, Alcatraz. Eens het thuis van sommige van Amerika’s meest beruchte criminelen. Vandaag de dag zijn er zeldzame bloemen en planten, en duizenden zeevogels op het eiland te vinden. In de diverse gebouwen krijgt u inzicht in de 19e eeuw toen het eiland diende als kustverdediging en militaire gevangenis.

DAG
22

San Francisco - Monterey - San Simeon (333 km)

us_al_monterey.jpg
Rij over de prachtige kustweg Highway 1
Stop in Monterey
Rij over de 17-Mile Drive
Overnachting San Simeon of Cambria

Vertrek voor een mooie rit langs de Grote Oceaan naar Monterey. De middag kunt u doorbrengen in Monterey met zijn koloniale gebouwen, restaurants en boetiekjes. Wandel door de aan de waterkant gelegen straat Cannery Row, bekend vanwege het boek Cannery Row van John Steinbeck. Monterey Bay is verder een fantastische plek om een walvistocht te maken (seizoensgebonden). Overweeg een rit over de 17-Mile Drive en een stop bij Pebble Beach. Overnachting in San Simeon.

DAG
23

San Simeon - Santa Barbara - Los Angeles - Amsterdam (370 km)

us_al_losangeles2.jpg
Huurauto inleveren op luchthaven Los Angeles
Vlucht Los Angeles - Amsterdam
Overnachting in het vliegtuig
Alternatief: verlenging Los Angeles (optioneel)

Afhankelijk van de vertrektijd van uw terugvlucht, dient u vandaag vroeg te vertrekken op weg naar de luchthaven van Los Angeles, waar u uw huurauto inlevert. Einde van een geweldige reis!

Goed om te weten

Wilt u verlengen in Los Angeles? Wij regelen graag een verlenging voor u. Bij ‘Verlengen’ vindt u meer informatie.

DAG
24

Aankomst Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)
Aankomst Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol. Einde van een geweldige reis!

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
3 opties
Open+
+Vluchtinfo
Open+
+Extra's
2 opties
Open+
24 dagen Rondreis Amerika - Het Beste van het Westen vanaf Los Angeles: altijd de beste prijs
Huurauto
Deze rondreis wordt aangeboden met een huurauto, welke ook al in de prijs is opgenomen. Hieronder ziet u de standaard huurauto welke in de prijs is opgenomen en de mogelijkheid om te kiezen voor een grotere en/of andere huurauto.
Voordat u de keuze van uw huurauto bevestigd, heeft u nog de keuze om een optie zoals een navigatiesysteem toe te voegen. De huurvoorwaarden kunt u hier inlezen.
Maak uw keuze van de regio
Onder de regio Californië vallen de locaties: Anaheim (Disney Downtown), Los Angeles luchthaven, San Diego luchthaven, San Francisco luchthaven, San Francisco Union Square en Oakland luchthaven.
Onder de regio Florida vallen de locaties: Miami luchthaven, Miami North Beach, Miami South Beach, Orlando luchthaven en Sanford luchthaven.
Onder de regio Rest van de Verenigde Staten vallen de locaties: Atlanta luchthaven, Boston luchthaven, New Orleans luchthaven en St. Louis luchthaven.
Onder de regio Western Verenigde Staten vallen de staten Arizona, Colorado, Nevada, New Mexico, Oregon, Utah, Washington State en Wyoming met de belangrijkste locaties: Denver, Las Vegas, Phoenix, Salt Lake City, Washington Dulles luchthaven en Washington Union Station.
Onder de regio New York vallen de locaties Manhattan, de luchthavens JFK, Newark en La Guardia. Onder Chicago valt de locatie: Chicago O'Hare luchthaven.
Uiteraard zijn er andere locaties op aanvraag te boeken.

Het is niet mogelijk om de Full Size SUV te huren in Manhattan. Vanaf de luchthavens JFK, La Guardia en Newark alleen op aanvraag.

Tijdens het skiseizoen (tussen 15 december t/m 31 december 2018 en 16 januari t/m 31 maart 2018) geldt een toeslag van € 20 per dag wanneer u de auto in Albuquerque, Aspen, Billings, Boise, Bozeman, Colorado Springs, Denver, Eagle County, Glacier Park, Grand Junction, Great Falls, Helena, Idaho Falls, Jackson Hole, Missoula, Montrose, Provo, Reno, Telluride of Twin Falls wenst op te halen/in te leveren. Bij boeking te voldoen.
Huurperiode
De minimale huurperiode is 1 dag (= 24 uur) indien u kiest voor Fully Inclusive en 4 dagen (= 96 uur) voor het Gold pakket. De maximale huurperiode is 56 dagen (= 8 weken). Indien u de auto langer wilt huren dienen er twee reserveringen gemaakt te worden en deze zijn op aanvraag. Voor de extra dagen boven de 56 dagen wordt er ter plaatse een bedrag van ca. 11 USD in rekening gebracht. U dient een tweede huurperiode te beginnen waar u ook de eerste auto inlevert en de tweede auto ophaalt. Indien u de auto te laat inlevert wordt er ter plaatse een extra toeslag berekend. Bij het eerder inleveren van de auto wordt er geen restitutie gegeven.
Verzekeringen
AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING: Bij de autohuur is een aansprakelijkheidsverzekering inbegrepen met een dekking tot 1 USD miljoen per schadegeval voor derden.
SCHADEVERZEKERING: Bij de huurprijs is een schadeverzekering inbegrepen. Deze verzekering wordt Collision Damage Waiver genoemd en vrijwaart u van financiële verantwoordelijkheid ten opzichte van de verhuurmaatschappij in geval van diefstal of schade, ongeacht wiens schuld het is. Voor de staat New York blijft altijd een eigen risico bestaan van 100 USD. Schade aan banden en ruiten, evenals water- en zandschade niet gedekt door deze verzekering.

In samenwerking met de Europeesche Verzekeringen kunnen wij u een aanvullende verzekering aanbieden die uw eigen risico beperkt. Kijkt u voor meer informatie omtrent deze verzekering bij de Extra Opties.
Luchthavenbelasting
De toeslag die u dient te betalen voor het ophalen en/of inleveren van uw huurauto op een luchthaven is al in de gepubliceerde prijs inbegrepen.
Lokale belastingen
De huurprijzen zijn inclusief de lokale belastingen. Over extra’s die niet vooraf al in Nederland zijn betaald, zoals eventuele drop-off kosten, extra bestuurder, toeslag jongere bestuurder, etc. wordt lokaal in rekening gebracht.
Niet inbegrepen bij de huurprijs
Eventuele extra verzekeringen
Benzine (m.u.v. 1 tank bij de GOLD tarieven)
Drop-off kosten
Kinderzitje 6.99 USD + tax per zitje, bij boeking doorgeven.
Extra verzekeringen
Bij het ophalen van uw huurauto worden u vaak allerlei aanvullende verzekeringen aangeboden. Zo kunt u worden gevraagd een persoonlijke ongevallenverzekering af te sluiten. Deze verzekeringen verlenen dekking voor medische kosten, repatriëring en/of diefstal van persoonlijke items uit de auto. Indien u een goede reisverzekering heeft, is een dergelijke persoonlijke ongevallenverzekering veelal overbodig. Kijkt u thuis uw polis na of vraag informatie aan uw verzekeringsadviseur.
Nieuw bij Alamo is de RSP (Roadside Service Plan), een aanvullende verzekering voor zaken als sleutelverlies, glasschade, sleepdiensten, etc. De exacte voorwaarden zijn verkrijgbaar bij het verhuurstation. Kost 4.99 USD + tax per dag.

BELANGRIJK: De balie-employees van autoverhuurmaatschappijen ontvangen gewoonlijk provisie over extra opties die zij kunnen afsluiten. Laat u geen extra opties aansmeren die u niet nodig heeft, aangezien het onmogelijk is dit achteraf weer ongedaan te maken. Leest u daarom het Rental Agreement zeer aandachtig door. U bent niet verplicht om te tekenen voor een optie waar u het niet mee eens bent.
Borgsom
Bij het in ontvangst nemen van de auto dient u een borgsom te betalen voor eventuele extra kosten boven de voucherwaarde, zoals verzekeringen, belastingen, drop-off kosten, extra kilometers, etc. Bij Alamo bedraagt deze 100 USD per week en/of 25 USD per dag. U voldoet deze borgsom door een afdruk van uw creditcard te laten maken, waarmee u een garantie geeft voor de te betalen kosten. Bij het inleveren van de huurauto wordt het definitieve te betalen bedrag vastgesteld.
Aangezien u uw creditcard als garantie heeft afgegeven, adviseren wij u de betalingswijze bij het inleveren van de auto niet te wijzigen in een contante betaling. In negen van de tien gevallen resulteert dit in een belasting van uw creditcardrekening, die u dan achteraf weer moet laten corrigeren.
Drop-Off kosten
Indien u de auto dan in een andere plaats inlevert dan waar u de auto heeft opgehaald, is het mogelijk dat u daarvoor een bedrag in rekening wordt gebracht. Deze zogenaamde drop-off kosten zijn nooit inbegrepen bij de huursom die u in Nederland vooruit heeft betaald. Alamo noemt deze drop-off kosten op haar contract “intercity fee”. Bij uw reservering wordt door ons het bedrag meegedeeld dat u ter plaatse dient af te rekenen. Het bedrag is afhankelijk van de afstand tussen het ophaalstation en het afleverstation:
0-200 mijl: 99 USD
201-500 mijl: 150 USD
501-1000 mijl: 300 USD
1001 mijl en meer: 500 USD

Vanaf San Francisco (alle locaties) bij pick-up tussen 1 juli en 31 augustus geldt voor het autotype Convertible een "intercity fee" van 350 USD.

Vanaf San Francisco (downtown locaties) bij pick-up tussen 1 juli en 31 augustus gelden onderstaande "intercity fees":
San Francisco naar Las Vegas: 300 USD
San Francisco naar Los Angeles: 150 USD
San Francisco naar San Diego: 300 USD

Houdt u er rekening mee dat u tevens ook nog belasting dient te betalen over deze drop-off kosten.

Indien u uw huurauto via ons boekt, worden geen drop-off kosten in rekening gebracht in geval van de volgende one way rentals:
Binnen Florida
Binnen Californië (uitgezonderd 1 juli - 31 augustus vanaf San Francisco zoals hierboven staat aangegeven).
One Way
Een one way rental wil zeggen dat u de auto in een andere stad kunt achterlaten dan waar u deze heeft opgehaald. Dit is bij Alamo toegestaan, met uitzondering van auto's in de Economy-klasse.
Beperkingen
Er mag met de huurauto ook in Canada worden gereden, echter niet in Mexico.
Er mag niet op ongeplaveide wegen worden gereden.
Leeftijden
De minimum leeftijd bedraagt 21 jaar. M.u.v. New York en Michigan: minimum leeftijd van 18 jaar.
Er wordt een toeslag berekend voor een bestuurder en/of medebestuurder die jonger is dan 25 jaar, welke 25 USD per dag bedraagt.
In New York betalen de bestuurders van 18 t/m 20 jaar 57 USD per dag en bestuurders van 21 t/m 24 jaar 20,50 USD per dag.
Bestuurders van 18 t/m 20 jaar mogen in New York alleen een Economy tot Intermediate auto huren.
Bestuurders van 21 t/m 24 jaar mogen in New York alleen een Economy tot Standard auto huren.
In Michigan betalen bestuurders van 18 t/m 20 jaar 34 USD per dag en bestuurders van 21 t/m 24 jaar betalen 13 USD per dag.
Bestuurders van 18 t/m 24 jaar mogen in Michigan alleen een Economy tot Full Size auto huren. Bestuurders van 21 t/m 24 jaar mogen in Michigan alleen een Economy tot Full Size auto of minivan huren.
Rijbewijs
Elke bestuurder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands of Belgisch rijbewijs. Een internationaal rijbewijs is niet verplicht, maar wordt aangeraden. U kunt een dergelijk rijbewijs verkrijgen bij de ANWB. Het internationale rijbewijs is een extra bewijs en geen vervanging van uw Nederlands of Belgisch rijbewijs. U dient dus altijd uw Nederlands of Belgisch rijbewijs mee te nemen.
Extra bestuurder(s)
Naast de hoofdbestuurder mogen ook extra bestuurders de huurauto besturen, mits deze op het huurcontract worden vermeld. Voor extra bestuurders geldt een toeslag vanaf 9,99 USD per dag (Als u alleen in de staat Californië reist geldt: als u getrouwd bent zijn er geen kosten voor de partner). Indien u het GOLD pakket boekt, dan zijn deze toeslagen reeds inbegrepen. Indien de extra bestuurder tevens binnen de categorie jongere bestuurder valt (dat wil zeggen tussen 21 en 25 jaar of tussen de 18 en 25 jaar in New York en Michigan) worden beide toeslagen berekend.
Credit Card
U dient in het bezit te zijn van een creditcard op naam van de huurder, tevens bestuurder van de auto. Het verhuurstation zal bij het ophalen van de auto een afdruk maken van uw creditcard als borg voor de extra kosten van uw autohuur. U ondertekent de slip van uw creditcardafdruk en bij het inleveren van de huurauto wordt het definitief te betalen bedrag vastgesteld.
Navigatiesysteem
Bij het Fully Inclusive en het Gold pakket kunt u bij ons ook alvast een GPS-navigatiesystseem bijboeken.

U kunt zelf ter plaatse een navigatiesysteem erbij huren, maar beschikbaarheid kunnen wij niet garanderen.
Bv. Nissan Versa Sedan
Bv. Nissan Versa Sedan
of soortgelijke auto
Categorie Compact - Fully Inclusive
Inbegrepen
in vanaf prijs
i
op basis van twee personen
Bv. Nissan Versa Sedan
Bv. Nissan Versa Sedan
of soortgelijke auto
Categorie Compact - Gold
Bv. Toyota Corolla
Bv. Toyota Corolla
of soortgelijke auto
Categorie Intermediate - Fully Inclusive
Bv. Toyota Corolla
Bv. Toyota Corolla
of soortgelijke auto
Categorie Intermediate - Gold
Bv. Ford Fusion
Bv. Ford Fusion
of soortgelijke auto
Categorie Full-Size - Fully Inclusive
Bv. Ford Fusion
Bv. Ford Fusion
of soortgelijke auto
Categorie Full-Size - Gold
Bv. Chevrolet Tahoe
Bv. Chevrolet Tahoe
of soortgelijke auto
Categorie Full-Size SUV - Fully Inclusive
Bv. Chevrolet Tahoe
Bv. Chevrolet Tahoe
of soortgelijke auto
Categorie Full-Size SUV - Gold
Bv. Buick Regal
Bv. Buick Regal
of soortgelijke auto
Categorie Premium - Fully
Bv. Buick Regal
Bv. Buick Regal
of soortgelijke auto
Categorie Premium - Gold
Vb. Ford Mustang
Vb. Ford Mustang
of soortgelijke auto
Categorie Convertible - Fully
Vb. Ford Mustang
Vb. Ford Mustang
of soortgelijke auto
Categorie Convertible - Gold
Bv. Ford Transit Wagon
Bv. Ford Transit Wagon
of soortgelijke auto
Categorie Passenger Van - Fully Inclusive
Bv. Ford Transit Wagon
Bv. Ford Transit Wagon
of soortgelijke auto
Categorie Passenger Van - Gold

Middenklasse én Superiorklasse

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij tijdens deze privéreis gebruiken. Deze reis kan zowel in goede Middenklasse als Superiorklasse hotels worden geboekt.. Bij de naam van het hotel wordt de categorie vermeld, zodat u inzicht krijgt in wat voor soort hotels u tijdens uw rondreis kunt verwachten. De hotels die wij publiceren zijn voorbeeldhotels. Dit betekent dat het soms kan voorkomen dat u in andere hotels verblijft. Uiteraard zijn deze hotels van gelijkwaardige kwaliteit. De hotels worden regelmatig door ons bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.

Middenklasse
Superiorklasse
Los Angeles/Anaheim
Best Western Plus Dragon Gate
Driesterren
 • us_ac_bwdragongateka1.jpg
 • us_ac_bwdragongateka.jpg
 • us_ac_bwdragongatere.jpg
 • us_ac_bwdragongateex1.jpg
 • us_ac_bwdragongateex.jpg
De Best Western Plus Dragon Gate Inn is gelegen in het centrum van het historische Chinatown. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, airco, koffiefaciliteiten en badkamer met bad of douche. Het hotel is voorzien van een koffiewinkeltje, schoonheidssalon, een health club. en er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het gehele hotel. Parkeren kost circa 15 USD per dag.
Meer info >
Los Angeles/Anaheim
Millennium Biltmore Hotel
Viersterren
 • Millennium Biltmore
 • Millennium Biltmore
 • Millennium Biltmore
 • Millennium Biltmore
 • Millennium Biltmore
Het Millennium Biltmore Hotel ligt in het hart van Los Angeles vlakbij Pershing Square. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, koffiezetapparaat, minibar, airco en badkamer met bad of douche. In hotel bevinden zich de kluisjes bij de receptie. U heeft de keuze uit twee restaurants om heerlijk te dineren. Een drankje drinken in de bar/lounge met regelmatig live-muziek, winkeltje en kunnen heerlijk ontspannen in de sauna, een duik nemen in het verwarmde binnenzwembad en een behandeling boeken in het Spacenter. In het gehele hotel is er gratis Wi-Fi beschikbaar.
Meer info >
San Diego
Comfort Inn San Diego at the Harbor
Driesterren
 • us_ac_comfortsandiegozw.jpg
 • us_ac_comfortsandiegoov.jpg
 • us_ac_comfortsandiegoka.jpg
Het knusse Comfort Inn San Diego biedt u een mooie uitvalsbasis met schitterend uitzicht op de haven. In de buurt vindt u onder andere SeaWorld San Diego en San Diego Zoo. Het hotel beschikt over een buitenzwembad en gratis WiFi in de gehele accommodatie. De kamers zijn modern ingericht en beschikken over een airco, tv, telefoon, mini koelkast en een badkamer met douche.
Meer info >
San Diego
Best Western Plus Bayside Inn
Driesterren
 • us_ac_bayside_ex.jpg
 • us_ac_bayside_zw.jpg
 • us_ac_bayside_re.jpg
 • us_ac_bayside_in.jpg
Het Best Western Plus Bayside Inn ligt op een centrale locatie in San Diego. Het Maritime Museum ligt op 0, 5 km en Balboa Park op 2,4 km. De baai van San Diego ligt 3 'straatblokken' van het hotel. De nette kamers zijn voorzien van een balkon met uitzicht, airco, tv, kluisje, magnetron, koelkast, badkamer met bad en/of douche en gratis WiFi. Het hotel beschikt over een heerlijk verwarmd buitenbad en een hot tub. In de Bayside bar & grill kunt u heerlijk genieten van een hapje en een drankje.

Meer info >
Phoenix/Scottsdale
Best Western Airport Inn
Driesterren
 • us_ac_bwphoenix1ov.jpg
 • us_ac_bwphoenix1zw.jpg
 • us_ac_bwphoenix1ka.jpg
Het Best Western Airport Inn ligt vlakbij de luchthaven Sky Harbor en ligt in "The Valley of the Sun''. Het centrum van Phoenix en Scottsdale liggen in de buurt van het hotel. Maak gebruik van de verschillende faciliteiten. De accommodatie beschikt over een restaurant en een gezellige lounge/ bar. Het is ook mogelijk te zwemmen in het zwembad of gebruik te maken van de jacuzzi, sauna en fitnessruimte. De kamers zijn ingericht met airco, tv, kluisje en een badkamer met douche en föhn. Teven kunt u gebruik maken van het gratis WiFi in de gehele accommodatie.
Meer info >
Phoenix/Scottsdale
Embassy Suites Phoenix
Driesterren
 • Embassy Suites
 • Embassy Suites
 • Embassy Suites
 • Embassy Suites
 • Embassy Suites
 • Embassy Suites
 • Embassy Suites
Een relaxte accommodatie met ruime suites. Door de vriendelijke service zal het u hier aan niets ontbreken voor een fijn verblijf in Phoenix. De Embassy Suites liggen direct aan de golfcourse Stone Creek. In het hotel vindt u een receptie, lobby, winkeltje, gratis WiFi in het gehele hotel, liften, roomservice, een gezellig bar voor een heerlijk drankje en een prima gezellig restaurant met uitzicht op de golfbaan. U kunt ontspannen in het zwembad met ligbedden.
De suites zijn ruim en sfeervol ingericht en voorzien van airco, TV, telefoon, wekkerradio, koelkastje, kluisje, strijkmogelijkheden en een magnetron. De badkamer heeft een bad en/of douche, toilet en föhn.
Meer info >
Grand Canyon Nationaal Park
12
Red Feather Lodge
Driesterren
 • Red Feather Lodge
 • Red Feather Lodge
 • Red Feather Lodge
 • Red Feather Lodge
 • Red Feather Lodge
 • Red Feather Lodge
Een fijne accommodatie met een uitstekende ligging voor een bezoek aan het Grand Canyon Nationaal Park. Het hotel ligt bij de zuidingang van het nationale park. Indien u een helicoptervlucht boven de Grand Canyon wilt maken ligt de kleine luchthaven op ongeveer 5 minuten rijden van het hotel. Echt een aanrader om te doen!De Red Feather Lodge ligt op ongeveer 1,6 kilometer van de zuidingang van het Grand Canyon Nationaal Park. Het hotel ligt in Tusayan Village. In de buurt van het hotel bevindt zich een heerlijk Mexicaans Restaurant. Ook ligt het IMAX Theater op loopafstand van het hotel waar u een prachtige film over de Grand Canyon kunt zien (tegen betaling). Bij het hotel bevindt zich een restaurant en zijn er kluisjes bij de receptie. Verder is er gratis WiFi in het gehele hotel en is er een heerlijk zwembadje met ligbedden met een zonneterras en een jacuzzi. Het parkeren bij het hotel is gratis.De kamers zijn netjes en verzorgd ingericht en voorzien van TV, telefoon, wekkerradio, airco, strijkmogelijkheden en een koffiezetapparaat. Badkamer met bad of douche, toilet en föhn.Vanaf 1 november zullen er grote renovatiewerkzaamheden plaats vinden aan het dak, de lobby en kamers in de Red Feather Lodge. De verwachting is dat de werkzaamheden eind februari 2019 klaar zijn.
Meer info >
Yavapai Lodge West Grand Canyon
Tweëenhalve ster
 • us_ac_yavapaika.jpg
 • us_ac_yavapaiex2.jpg
 • us_ac_yavapaire1.jpg
 • us_ac_yavapaiex1.jpg
 • us_ac_yavapaire.jpg
 • us_ac_yavapaiex.jpg
De lodge biedt een mooie locatie in het Grand Canyon National Park. Het ligt namelijk vlakbij de rim. Vanuit de lodge heeft u een mooi uitzicht op de bossen en heeft daardoor een perfecte plek om herten, eekhoorns, vogels en veel meer beesten te spotten. De lodge beschikt over een receptie, winkeltje, cafetaria en gratis parkeergelegenheid. De kamers zijn eenvoudig maar netjes ingericht met tv, telefoon, fan, koffiezetapparaat en een koelkastje. Badkamer met douche en toilet.
Meer info >
Grand Canyon Nationaal Park
Yavapai Lodge West Grand Canyon
Tweëenhalve ster
 • us_ac_yavapaika.jpg
 • us_ac_yavapaiex2.jpg
 • us_ac_yavapaire1.jpg
 • us_ac_yavapaiex1.jpg
 • us_ac_yavapaire.jpg
 • us_ac_yavapaiex.jpg
De lodge biedt een mooie locatie in het Grand Canyon National Park. Het ligt namelijk vlakbij de rim. Vanuit de lodge heeft u een mooi uitzicht op de bossen en heeft daardoor een perfecte plek om herten, eekhoorns, vogels en veel meer beesten te spotten. De lodge beschikt over een receptie, winkeltje, cafetaria en gratis parkeergelegenheid. De kamers zijn eenvoudig maar netjes ingericht met tv, telefoon, fan, koffiezetapparaat en een koelkastje. Badkamer met douche en toilet.
Meer info >
Holbrook
Howard Johnson Holbrook
Driesterren
 • us_ac_howard_ex.jpg
 • us_ac_howard_ka2.jpg
 • us_ac_howard_ka3.jpg
 • us_ac_howard_zw.jpg
Howard Johnson is een comfortabel hotel in Holbrook, een bekende plaats aan de voormalige route 66. De bontgekleurde steenwoestijn Painted Desert ligt op 40 km van het hotel, de populaire diner Denny's ligt op een korte afstand van ca. 5 minuten lopen. Alle kamers zijn netjes ingericht en voorzien van airco, flatscreen-tv, thee- en koffiefaciliteiten, koelkast, magnetron en een eigen badkamer met bad en/of douche. Alle kamers zijn voorzien van gratis WiFi. Howard Johnson heeft een fijn binnenzwembad, een hot tub, fitnessruimte en een wasserette, In de ochtend wordt er een continentaal ontbijt geserveerd.
Meer info >
Holbrook
Howard Johnson Holbrook
Driesterren
 • us_ac_howard_ex.jpg
 • us_ac_howard_ka2.jpg
 • us_ac_howard_ka3.jpg
 • us_ac_howard_zw.jpg
Howard Johnson is een comfortabel hotel in Holbrook, een bekende plaats aan de voormalige route 66. De bontgekleurde steenwoestijn Painted Desert ligt op 40 km van het hotel, de populaire diner Denny's ligt op een korte afstand van ca. 5 minuten lopen. Alle kamers zijn netjes ingericht en voorzien van airco, flatscreen-tv, thee- en koffiefaciliteiten, koelkast, magnetron en een eigen badkamer met bad en/of douche. Alle kamers zijn voorzien van gratis WiFi. Howard Johnson heeft een fijn binnenzwembad, een hot tub, fitnessruimte en een wasserette, In de ochtend wordt er een continentaal ontbijt geserveerd.
Meer info >
Kayenta (Monument Valley)
Kayenta Monument Valley Inn
Driesterren
 • Kamer Kayenta Monument Valley Inn
 • Lobby Kayenta Monument Valley Inn
 • Faciliteit Kayenta Monument Valley Inn
 • Kamer Kayenta Monument Valley Inn
 • Restaurant Kayenta Monument Valley Inn
Het Kayenta Monument Valley Inn ligt op ongeveer 40 kilometer van Monument Valley en ligt in Kayenta op het grootste Indianen Reservaat, de thuishaven van de Navajo en Hopi-stammen. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, koffiezetapparaat, minibar, airco en badkamer met bad of douche. Het hotel is voorzien van een receptie met kluisjes, restaurant, bar/lounge, winkeltje, gratis Wi-Fi beschikbaar, zwembad met ligbedden en zonneterras en er is een jacuzzi. Het parkeren bij het hotel is gratis.
Meer info >
Kayenta (Monument Valley)
Gouldings Lodge
Driesterren
 • us_ac_gouldinglodgeov.jpg
 • us_ac_gouldinglodgeka.jpg
 • us_ac_gouldinglodgeom.jpg
 • us_ac_gouldinglodgeui.jpg
 • us_ac_gouldinglodgere.jpg
 • us_ac_gouldinglodgeov1.jpg
 • us_ac_gouldinglodgezw.jpg
Goulding's Lodge is een rustieke lodge gebouwd in western stijl. De lodge is gelegen aan de westelijke grens van Monument Valley. Het beschikt over een museum en een filmtheater. Het hotel is voorzien van een receptie met kluisjes, restaurant, excursiebalie, museum, winkeltje, wasservice, gratis internettoegang, verwarmd binnenzwembad en een fitnessruimte. Het parkeren bij het hotel is gratis. Het is ook mogelijk om te paardrijden in de direct omgeving.
De 63 kamers zijn voorzien van airco, telefoon, WiFi, TV, wekkerradio, strijkijzer en -bord, koffiefaciliteiten, koelkast en kitchenette. Badkamer met bad/douche, toilet en föhn.
Meer info >
Moab (Arches/Canyonlands NP)
Super 8 Motel Moab
Tweëenhalve ster
 • Overzicht Super 8 Moab
 • Kamer Super 8 Moab
 • Zwembad Super 8 Moab
 • Lobby Super 8 Moab
 • Restaurant Super 8 Moab
Het Super 8 Motel Moab ligt in de schaduw van de Red Rock Canyon tussen het Arches National Park en het centrum van Moab. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, koffiezetapparaat, minibar, airco en badkamer met bad of douche. Het hotel is voorzien van een receptie met kluisjes, restaurant en gratis Wi-Fi in het gehele hotel. Er is een zwembad met ligbedden met zonneterras en een jacuzzi. Het parkeren bij het hotel is gratis. 's Morgens staat er een heerlijk continentaal ontbijt voor u klaar in de lobby.
Meer info >
Moab (Arches/Canyonlands NP)
Moab Downtown Hotel
Tweëenhalve ster
 • us_ac_moabdownzw2.jpg
 • us_ac_moabdownka2.jpg
 • us_ac_moabdownka.jpg
 • us_ac_moabdownzw.jpg
 • us_ac_ramadamoablo.jpg
 • us_ac_moabdownov.jpg
Het Moab Downtown Hotel is gelegen in het centrum van Moab naast de Mill Creek Parkway met uitzicht op de indrukwekkende La Sal Mountains en omgeven door rode rotswanden. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, koffiezetapparaat, airco en badkamer met bad of douche. Het hotel beschikt over een ontbijtrestaurant gelegen naast het hotel, room service, excursiebalie, vergaderruimtes, krantenwinkel, kluisjes bij de receptie, verwarmd buitenzwembad, jacuzzi en jogging pad. Gratis parkeren en gratis Wi-Fi aanwezig in het gehele hotel.
Meer info >
Torrey (Capitol Reef NP)
Best Western Capitol Reef Resort
Drieenhalve ster
 • exterieur BW Capitol Reef
 • kamer BW Capitol Reef
 • overzicht BW Capitol Reef
 • restaurant BW Capitol Reef
 • zwembad BW Capitol Reef
Best Western Capitol Reef Resort ligt dichtbij het prachtige Capitol Reef Nationaal Park. U heeft hier een spectaculair uitzicht over de rotsformaties. Dit fijne hotel is voorzien van een receptie met kluisjes, restaurant, winkeltje en internetmogelijkheden. Er is een zwembad met ligbedden en zonneterras, jacuzzi en een tennisbaan. Het parkeren bij het hotel is gratis.
De 100 kamers zijn netjes ingericht met TV, telefoon, airco, wekkerradio, koffiezetapparaat, strijkmogelijkheden en internetaansluiting. De badkamer beschikt over een bad of douche, toilet en föhn.
Meer info >
Torrey (Capitol Reef NP)
Best Western Capitol Reef Resort
Drieenhalve ster
 • exterieur BW Capitol Reef
 • kamer BW Capitol Reef
 • overzicht BW Capitol Reef
 • restaurant BW Capitol Reef
 • zwembad BW Capitol Reef
Best Western Capitol Reef Resort ligt dichtbij het prachtige Capitol Reef Nationaal Park. U heeft hier een spectaculair uitzicht over de rotsformaties. Dit fijne hotel is voorzien van een receptie met kluisjes, restaurant, winkeltje en internetmogelijkheden. Er is een zwembad met ligbedden en zonneterras, jacuzzi en een tennisbaan. Het parkeren bij het hotel is gratis.
De 100 kamers zijn netjes ingericht met TV, telefoon, airco, wekkerradio, koffiezetapparaat, strijkmogelijkheden en internetaansluiting. De badkamer beschikt over een bad of douche, toilet en föhn.
Meer info >
Bryce Canyon Nationaal Park
Bryce View Lodge
Tweëenhalve ster
 • us_ac_bryceview_ex2.jpg
 • us_ac_bryceview_ex.jpg
 • us_ac_bryceview_zw2.jpg
 • us_ac_bryceview_zw.jpg
 • us_ac_bryceview_ka.jpg
 • us_ac_bryceview_ka2.jpg
De Bryce View Lodge ligt op een plateau aan de rand van een dennenbos en kijkt uit over de Bryce Canyon. De kamers zijn verzorgd ingericht met tv, telefoon, airco, koelkastje, koffiezetapparaat, magnetron en badkamer met bad en/of douche. Het hotel is voorzien van een receptie en twee restaurants. Er is een businesscenter en het parkeren bij het hotel is gratis. Vanuit het hotel kunt u paarden huren voor mooie tochten door het park.Gratis Wi-Fi in het gehele hotel.
Meer info >
Bryce Canyon Nationaal Park
Best Western Plus Bryce
Drieenhalve ster
 • US_AC_BRYCE_BWPLBRYCE_OV
 • Kamer BW Plus Bryce Canyon
 • US_AC_BRYCE_BWPLBRYCE_LO
 • US_AC_BRYCE_BWPLBRYCE_ZW
 • US_AC_BRYCE_BWPLBRYCE_RE
Het hotel ligt tussen de rode rotsen van het Bryce Canyon National Park. De kamers zijn verzorgd en netjes ingericht en voorzien van TV, telefoon, airco, strijkfaciliteiten, koffiezetapparaat, koelkastje, magnetron en badkamer met douche. het hotel is voorzien van receptie met kluisjes, wasservice, gratis Wi-Fi, fitnessruimte, jacuzzi en een zwembad met ligstoelen en zonneterras. Het parkeren bij het hotel is gratis. In de buurt van het hotel bevinden zich restaurants.
Meer info >
Las Vegas
Mardi Gras Hotel & Casino
Driesterren
 • Zwembad BW Mardi Gras
 • Zwembad BW Mardi Gras
 • Kamer BW Mardi Gras
Het hotel ligt op 3 blokken afstand van 'The Strip' en u kunt gebruik maken van de gratis shuttleservice. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, koffiezetapparaat, minibar, airco en badkamer met bad of douche. Het hotel is voorzien van een receptie, restaurant, cocktail lounge, businesscenter, zwembad met ligbedden en zonneterras en een jacuzzi. In het hotel staan ook een aantal gokkasten. U kunt uw auto gratis bij het hotel parkeren. In het gehele hotel is er gratis Wi-Fi aanwezig.
Meer info >
Las Vegas
Renaissance Las Vegas Hotel
Viersterren
 • us_ac_renaissancezw.jpg
 • us_ac_renaissancetu.jpg
 • us_ac_renaissanceba.jpg
 • us_ac_renaissanceka.jpg
 • us_ac_renaissancefa.jpg
 • us_ac_renaissancelo.jpg
 • us_ac_renaissanceex.jpg
 • us_ac_renaissancere.jpg
Het Renaissance Las Vegas Hotel ligt op slechts 20 minuten lopen van de beroemde Las Vegas Strip. In tegenstelling tot de meeste hotels in Las Vegas heeft dit hotel geen eigen casino, dit zorgt voor een rustig verblijf in deze drukke stad.

Het hotel biedt de keuze uit drie verschillende restaurants. ENVY The Steakhouse verzorgt verfijnde diners en heeft een bekroonde wijnkaart. Bij Grill 55 kunt u terecht voor vertrouwde gerechten en verfrissende cocktails in een informele sfeer. Het Ego Café serveert lichte opties voor ontbijt, lunch en diner, naast koffie van Starbucks. Verder hotel beschikt over een fitnessruimte en een groot buitenzwembad.

De ruime kamers zijn voorzien van een TV, koffie/theefaciliteiten, kluisje, koelkastje, gratis WiFi, verwarming, airco, strijkvoorzieningen, radio en een zitje. De badkamer heeft een douche en apart bad, ook is er een föhn aanwezig.
Meer info >
Bakersfield
12
Days Inn Bakersfield
Tweëenhalve ster
 • us_daysinnbakersfield_zw.jpg
 • us_daysinnbakersfield_ex.jpg
 • us_daysinnbakersfield_zw2.jpg
 • us_daysinnbakersfield_lob.jpg
 • us_daysinnbakersfield_res.jpg
 • us_daysinnbakersfield_ka.jpg
 • us_daysinnbakersfield_rec.jpg
Een prima eenvoudig hotel in Bakersfield. U kunt vanuit Bakersfield vele hoogtepunten van het westen gaan ontdekken. Het Days Inn Bakersfield ligt dichtbij het Camelot Park, Buck Owens Crystal Palace en in de nabije omgeving zijn de Valley Plaza Mall en het McMurtrey Aquatic Center. Het hotel ligt gunstig aan de 58 en 99 Highway. Het Sequoia Nationaal Park ligt op ongeveer 160 kilometer afstand. In het hotel bevindt zich een restaurant en lounge. Verder zijn er internetmogelijkheden, een buitenzwembad met ligbedden en zonneterras, jacuzzi en een fitnessruimte. Het parkeren bij het hotel is gratis. De kamers zijn verzorgd en netjes ingericht en voorzien van TV, telefoon, wekkerradio, airco, internetmogelijkheden, koffiezetapparaat, strijkijzer/plank, koelkastje, magnetron, kluisje (tegen betaling). De badkamer heeft een bad en/of douche, toilet en föhn.
Meer info >
Hotel Rosedale
Driesterren
 • us_ac_rosedalezw (2).jpg
 • us_ac_rosedalezw.jpg
 • us_ac_rosedaletu.jpg
 • us_ac_rosedaleka (2).jpg
 • us_ac_rosedaleka.jpg
Hotel Rosedale in Bakersfield is centraal gelegen en beschikt over een groot buitenzwembad en een tuin. Het hotel heeft een eigen restaurant genaamd de Bull shed Bar & Grill. In de ochtend wordt er een uitgebreid ontbijt buffet geserveerd in de ontbijt ruimte. De kamers van het hotel zijn netjes ingericht en voorzien van een koelkastje, magnetron, gratis WiFi, koffiefaciliteiten, strijkvoorzieningen, TV en een bureau. De badkamer met bad en douche beschikt over een föhn en gratis toiletartikelen.
Meer info >
Yosemite Nationaal Park
Cedar Lodge El Portal
Tweëenhalve ster
 • us_cedarlodge_zw2.jpg
 • us_cedarlodge_ex.jpg
 • us_cedarlodge_ka.jpg
 • us_cedarlodge_zw.jpg
 • us_cedarlodge_zw3.jpg
 • us_cedarlodge_ex2.jpg
De Cedar Lodge heeft een uitstekende ligging voor een bezoek aan het Yosemite National Park. De lodge ligt langs de Merced Rivier op ca. 13 kilometer van het Yosemite National Park in het plaatsje El Portal. U kunt bij de lodge heerlijk relaxen in het zwembad of aan de Merced Rivier, die langs het hotel stroomt. De lodge is voorzien van een receptie, twee restaurants, cocktail lounge, winkeltje, buitenzwembad met ligbedden en zonneterras, jacuzzi en een overdekt zwembad. Er is gratis parkeergelegenheid.
De 210 kamers zijn eenvoudig ingericht met een TV, telefoon en strijkfaciliteiten (op aanvraag verkrijgbaar). De badkamer heeft een bad en/of douche, toilet en föhn (op aanvraag).
Meer info >
Yosemite Nationaal Park
Yosemite View Lodge
Driesterren
 • Yosemite NP
 • us_yosemiteview_zw.jpg
 • us_yosemiteview_ex.jpg
 • us_yosemiteview_ka.jpg
 • us_yosemiteview_esh.jpg
 • us_yosemiteview_ex2.jpg
De Yosemite View Lodge heeft een uitstekende ligging voor een bezoek aan het Yosemite National Park. De lodge ligt op in de plaats El Portal op ongeveer 3 kilometer van de west ingang van het Yosemite Nationaal Park. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, koffiezetapparaat en badkamer met bad of douche. De Lodge is voorzien van een receptie met kluisjes, restaurants, cocktail lounge, winkeltje, een overdekt zwembed en drie buitenzwembaden met ligbedden en zonneterras en een jacuzzi. Gratis parkeergelegenheid.
Meer info >
Sacramento
Red Roof Inn Rancho Cordova
Driesterren
 • us_redroofrancho_zw.jpg
 • us_redroofrancho_ka.jpg
 • us_redroofrancho_rec.jpg
 • us_redroofrancho_ex.jpg
Het Red Roof Inn Rancho Cordova is gelegen op een prima locatie, dicht bij diverse recreatieve attracties. Op 15 minuten rijden zit u in Downtown Sacramento, of bent u bij de Sacramento Raceway Park en het California Expo Center. Het hotel beschikt over een onverwarmd buitenbad, fitnessruimte, wasserette en gratis koffie en thee in de lobby.
Alle kamers zijn voorzien van gratis WiFi, moderne meubels, nieuwe badkamers met granieten aanrecht, een comfortabele fauteuil, TV en de badkamer beschikt over een föhn.
Meer info >
Sacramento
Kimpton The Sawyer
Viersterren
 • us_sawyer_ex.jpg
 • us_sawyer_zw.jpg
 • us_sawyer_ka.jpg
 • us_sawyer_ex2.jpg
 • us_sawyer_rec.jpg
Dit trendy en luxueuze hotel is gelegen in de binnenstad van Sacramento, vlak bij Centrum van Commons en Golden1Center. Binnen 10 minuten lopen bevinden zich het California State Railroad Museum en Sacramento History Museum.
Dit luxueuze hotel beschikt over een receptie, restaurant, buitenzwembad, 24-uurs fitnessruimte, bar/lounge, een poolbar en WiFi.
Alle 250 kamers beschikken over comfortabele voorzieningen zoals pillowtop-bedden, Italiaanse Frette lakens, 24-uurs roomservice, TV met kabelzenders, WiFi en een minibar.
Meer info >
San Francisco
Best Western Plus Americania
Driesterren
 • us_ac_bwameri_zw.jpg
 • us_ac_bwameri_ex.jpg
 • us_ac_bwameri_lo2.jpg
 • us_ac_bwameri_lo.jpg
 • us_ac_bwameri_ka.jpg
 • us_ac_bwameri_ka2.jpg
 • us_ac_bwameri_fi.jpg
Een fijn en sfeervol hotel voor uw verblijf in San Francisco. Het hotel heeft een gunstige ligging in het hart van San Francisco, u loopt in ongeveer 10 minuten naar Union Square waar u met de cablecar naar onder andere het gezellige Fisherman's Wharf kunt gaan. Het hotel beschikt over een receptie met kluisjes en gratis internetmogelijkheden. Naast het hotel bevindt zich een restaurant en een bar. U kunt heerlijk relaxen in het zwembad met ligbedden en verder is er een fitnessruimte. Het parkeren is tegen betaling en kost ongeveer 40 USD per dag. De kamers zijn kleurig en sfeervol ingericht en zijn voorzien van TV, telefoon, wekkerradio, airco, WiFi, huurkluisje, strijkmogelijkheden en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer beschikt over een bad en/of douche, toilet en föhn.
Meer info >
San Francisco
Hotel Carriage Inn San Francisco
Drieenhalve ster
 • us_ac_carriageex.jpg
 • us_ac_carriageka.jpg
 • us_ac_carriagelo.jpg
 • us_ac_carriagetu.jpg
 • us_ac_carriage fa.jpg
 • us_ac_carriageka (2).jpg
Hotel Carriage Inn ligt in centrum van San Francisco, binnen 10 minuten lopen van Orpheum Theater en Asian Art Museum of San Francisco.

Dit gezellige hotel beschikt over een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en een computer voor de gasten. U kunt elke morgen genieten van een continentaal ontbijt en gratis thee en koffie in de lobby van het hotel. U heeft ook toegang tot een fitnesscentrum en een verwarmd buitenzwembad in het zusterhotel aan de overkant van de straat.

De kamers zijn individueel ingericht en elk geïnspireerd door een bekend figuur in de geschiedenis van San Francisco. De kamers beschikken over gratis WiFi, een iPod-dock, een TV, koffie/theefaciliteiten, een telefoon en een zitje. De badkamer met bad of douche is voorzien van een föhn.
Meer info >
San Simeon/Cambria
Silver Surf Motel
Tweëenhalve ster
 • Uitzicht Silver Surf
 • Kamer Silver Surf
 • Zwembad Silver Surf
 • Kamer Silver Surf
 • Tuin Silver Surf
Het Silver Surf Motel hotel ligt op ca. 5 kilometer ten zuiden van Hearst Castle aan de Highway 1, halverwege tussen San Francisco en Los Angeles. Dit hotel staat dan ook bekend om zijn uitstekende ligging. De kamers zijn zeer eenvoudig ingericht met tv, telefoon, airco, koffiefaciliteiten en badkamer met bad of douche. In het hotel bevindt zich een receptie, winkeltje en er zijn internetmogelijkheden in de lobby. Verder is er een overdekt zwembad en een jacuzzi. Het parkeren bij het hotel is gratis.
Meer info >
San Simeon/Cambria
Cambria Pines Lodge
Driesterren
 • us_cambriapine_ex.jpg
 • us_cambriapine_ka.jpg
 • us_cambriapine_zw.jpg
 • us_cambriapine_tui.jpg
 • us_cambriapine_res.jpg
 • us_cambriapine_lou.jpg
 • us_cambriapine_rec.jpg
Cambria Pines Lodge ligt tussen de dennenbomen op een heuvel met een prachtig uitzicht op Cambria. Door de gunstige ligging van het hotel kunt u in de omgeving prima uitstapjes maken. Bezoekt u zeker het Hearst Castle gelegen op ongeveer 12 kilometer van het hotel. De wijngaarden, winkels en de vele galerijen zijn ook zeker een bezoek waard. Het hotel heeft een receptie, winkeltje, restaurant, cocktail lounge en internetmogelijkheden. Er is een verwarmd buitenzwembad met een jacuzzi en er worden diverse Spa behandelingen aangeboden. U kunt prima wandelen in de omgeving en er is een volleybalveld. De 152 kamers zijn voorzien van een TV, telefoon, airco, wekkerradio, strijkmogelijkheden en koffiefaciliteiten. Verder is er een internetaansluiting in de kamer aanwezig. De badkamer beschikt over een douche, toilet en föhn.
Meer info >

Verlengen

Het is mogelijk om uw rondreis nog meer op maat te maken, door de rondreis aan het einde te verlengen. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden die wij bij deze reis bieden.
Nog meer zien? Verleng uw rondreis vooraf in een boeiende stad. ( 1 t/m 1 van 3 opties )
Wij bieden u i.c.m. United Airlines de mogelijkheid een stop-over te maken in de bruisende stad New York. Deze wereldstad heeft naast uitgebreide winkelmogelijkheden, diverse bezienswaardigheden zoals het Empire State Building, Rockefeller Center, het Vrijheidsbeeld, Museum of Modern Art en natuurlijk kunt u al diverse excursies van te voren vastleggen.
Een paar dagen verlengen in New York is een mooie aanvulling op uw rondreis. Klik op ‘boek nu’ onder ‘data & prijzen’ en u kunt zien wat de meerprijs is op de vertrekdatum van uw keuze.
USA New York Brooklyn Bridge
New York - 3 dagen Amsterdam Court Hotel
Driesterren
Amsterdam Court hotel is een sfeervol 3 sterren boutique hotel gelegen in het hart van het populaire Theater District. De ideale uitvalsbasis om Manhatten te verkennen. Zo vindt u ...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.135
Geniet langer en verleng uw rondreis ( 2 t/m 3 van 3 opties )
Na afloop van uw rondreis een paar dagen verblijven in Los Angeles/ Anaheim?
Onder ‘data & prijzen’ en vervolgens ‘boek nu’ kunt u de meerprijs bekijken en naar wens nachten bijboeken.
us_ac_bwdragongateka1.jpg
Los Angeles/Anaheim - Best Western Plus Dragon Gate
Driesterren
De Best Western Plus Dragon Gate Inn is gelegen in het centrum van het historische Chinatown. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, airco, koffiefaciliteiten en badkame...
Meer info
meerprijs
v.a.170
Millennium Biltmore
Los Angeles/Anaheim - Millennium Biltmore Hotel
Viersterren
Het Millennium Biltmore Hotel ligt in het hart van Los Angeles vlakbij Pershing Square. De kamers zijn netjes ingericht met tv, telefoon, koffiezetapparaat, minibar, airco en badka...
Meer info
meerprijs
v.a.206
24 dagen Rondreis Amerika - Het Beste van het Westen vanaf Los Angeles: altijd de beste prijs

Extra's

Maak uw reis extra comfortabel door het vooraf bijboeken en betalen van optionele vervoersopties. Indien u met de KLM naar uw bestemming vliegt, geven wij u de mogelijkheid om een stoel te boeken in de Comfort Class.
Vervoersopties ( 1 t/m 2 van 2 opties )
klm comfort
Toeslag Comfort Class KLM heenreis
Het is mogelijk om bij NRV bij boeking al uw stoel te upgraden naar de Comfort Class van de KLM.

Een stoel in de Economy Comfort-zone:
Biedt 10 cm (4 inch) meer beenruimte
...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.188
klm comfort
Toeslag Comfort Class KLM terugreis
Het is mogelijk om bij NRV bij boeking al uw stoel te upgraden naar de Comfort Class van de KLM.

Een stoel in de Economy Comfort-zone:
Biedt 10 cm (4 inch) meer beenruimte
...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.188
 • Reisverslagen (1)

Voor deze reis zijn nog geen beoordelingen geschreven

24 dagen Rondreis Amerika - Het Beste van het Westen vanaf Los Angeles: altijd de beste prijs

Praktische informatie

-Reisprogramma
Sluiten-

Wijzigingen Vluchtprijzen

De prijs van de reis is inclusief intercontinentale vluchten. De prijzen van vluchten wijzigen voortdurend. Het is daarom mogelijk dat de vlucht niet meer beschikbaar is voor de aangeboden prijs. Uiteraard nemen wij in dat geval contact met u op.

Werkzaamheden Big Sur Highway 1

Het gebied op het panoramische gedeelte van Big Sur Highway 1 is vanaf Ragged Point (San Simeon) tot net ten zuiden van Palo Colorado (Monterey) tijdelijk afgesloten. Gedurende deze periode rijdt u een alternatieve route vanaf San Simeon naar Monterey. De gedetailleerde routebeschrijving is opgenomen in de gratis elektronische Nederlandstalige reisgids (Discovery Guide) die u ontvangt na het maken van een boeking.

Weekendtoeslag KLM

Wanneer uw heen- en/of terugvlucht met KLM vanaf Amsterdam op een vrijdag, zaterdag of zondag valt, zal hier een toeslag voor gelden. Deze toeslag zal bij boeking worden toegevoegd, waarna u een nieuwe offerte van ons zult ontvangen.

Kinderkorting arrangement

Kinderen van 0 t/m 16 jaar kunnen gratis op de kamer van de ouders verblijven. Het babybedje is altijd op aanvraag. Kinderen krijgen geen eigen bed. Er geldt een maximum van 2 kinderen op de driepersoonskamer en 3 kinderen op de vierpersoonskamer.

Reis boeken zonder internationale vluchten?

Mocht u deze rondreis willen boeken, maar regelt u zelf uw internationale vlucht? Klik hier en zie wat de kosten zijn.

Nederlandstalige Reisgids

Bij onze privéreizen met huurauto naar Amerika ontvangt u naast uw vouchers en hotellijst ook een gratis elektronische Nederlandstalige reisgids (Discovery Guide). Hierin staat de uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving met handige tips, gedetailleerde stadsbeschrijvingen en informatie over bezienswaardigheden die u onderweg zoal tegenkomt. De elektronische reisgids kunt u vanaf 1 april 2017 tegen meerkosten ook toegestuurd krijgen als boekwerk. Als u geïnteresseerd bent om de reisgids als boekwerk toegestuurd te krijgen laat dit dan bij boeking weten. De reserveringsmedewerkers kunnen u informeren over eventuele meerkosten. Het toesturen van de reisgids als boekwerk is alleen mogelijk mits u 42 dagen of meer voor vertrek een definitieve boeking heeft gemaakt.

Kinderkortingen

Wanneer er kinderkortingen van toepassing zijn, zijn deze al verwerkt in de totale verkoopprijs. De uiteindelijke prijs is dus inclusief alle kortingsbedragen.

Kamertypes

Indien u met twee, drie of vier personen reist ontvangt u dezelfde kamer. In de tweepersoonskamer staan veelal twee queensize bedden of twijfelaars, zodat de kamer in principe geschikt is voor maximaal vier personen. Wanneer u een 2-persoonskamer boekt met meer dan 2 personen, is het in Amerika niet standaard zo dat ieder persoon een eigen bed heeft. Hierdoor kan het voorkomen dat een 3e of 4e persoon in eenzelfde bed slaapt.

America the Beautiful Pass

Tegen betaling is het mogelijk om de 'America the Beautiful Pass' aan te schaffen. Hiermee heeft u toegang tot meer dan 2.000 Nationale Parken en instellingen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van NPS.

Amerika
+Vluchtinfo
Open+
+Landinfo
Open+
+FAQ
Open+

Een reis boeken bij NRV

+Wat betekent 'op aanvraag' bij een reis(datum)?

Onze privéreizen en zelf samenstel reizen zijn 'reizen op aanvraag'. Dit betekent dat wij uw reis bij onze lokale partner dienen te plaatsen om de beschikbaarheid van de door u gewenste reis of reisonderdelen na te kijken. Indien wij uw reservering op de door u aangegeven manier kunnen bevestigen, wordt uw boeking omgezet in een definitieve boeking. In het geval uw aanvraag niet bevestigd kan worden, zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken. In de regel krijgt u binnen 1 werkdag bericht over uw aanvraag. Wanneer u uw reservering reeds bij ons geplaatst heeft, maar de aanvraag intrekt voordat de gehele boeking akkoord is, is NRV genoodzaakt € 50,- administratiekosten in rekening te brengen. Indien wij de door u geboekte reis niet conform boeking kunnen aanbieden, mag u uiteraard kosteloos van uw boeking afzien.

+Hoe werkt het met de fooien?

Mensen die in het toerisme werkzaam zijn, zijn vaak in grote mate afhankelijk van fooien van reizigers. Wij raden u dan ook aan om gul hiermee om te gaan.

Maakt u een privérondreis of heeft u uw reis zelf samengesteld dan kunt u ter plaatse ervoor kiezen om zelf de fooien te beheren en naar eigen inzicht te geven of om dit door uw gids te laten doen, indien u begeleid wordt. Onze lokale vertegenwoordiging geeft u graag richtlijnen zodat u op de hoogte bent van wat ter plaatse gebruikelijk is.

+Op welke wijze moet ik de reissom betalen?

De reissom kunt u onder vermelding van uw klant- en factuurnummer overmaken op de rekening van NRV. U kunt een digitale transactie doen of het openstaande bedrag overmaken via een overschrijvingskaart.

Bankgegevens van NRV:
ING 2183287
Vanuit het buitenland:
IBAN (International Bank Account Number): NL49INGB0002183287
BIC (Bank Identifier Code): INGBNL2A

ABN Amro 515107239
Vanuit het buitenland:
IBAN (International Bank Account Number): NL37ABNA0515107239
BIC (Bank Identifier Code): ABNANL2A

+Mijn kinderen gaan mee op reis. Ontvangen zij kinderkorting?

Of er kinderkorting voor uw reis van toepassing is, hangt af van de door u gewenste reis.

Bij privéreizen ontvangen kinderen van 2 t/m 11 jaar doorgaans € 115,- korting op de intercontinentale vlucht en kan ook vaak een korting worden gegeven op het reisgedeelte. Kijkt u bij de 'Extra Informatie' op het tabblad 'Inbegrepen' wat voor uw situatie van toepassing is.

Kinderkortingen worden handmatig door NRV verwerkt, nadat de boeking is ingestuurd. Zodra alle kortingen zijn verwerkt, zullen we een nieuw overzicht naar u sturen.

+Ik heb een speciale wens. Wordt deze ter plaatse gehonoreerd?

Of een speciale wens ter plaatse wordt gehonoreerd, kunnen wij helaas niet aan u garanderen. Dit hangt namelijk af van de beschikbaarheid en bereidwilligheid van het hotel waar u verblijft. Indien u bij boeking uw speciale wens aan ons doorgeeft, zorgen wij ervoor dat deze als preferentie in uw boeking wordt opgenomen zodat onze agent en de hotelier hiervan op de hoogte zijn. Indien mogelijk, houden zij hiermee rekening.

Heeft u speciale dieetwensen of dient u op doktersadvies speciale medicijnen mee te nemen op vakantie, brengt u ons hiervan dan op de hoogte zodat wij de luchtvaartmaatschappij hierover kunnen informeren.

+Kan ik mijn reis verlengen?

Onze reizen kunt u in de meeste gevallen verlengen. Onder het tabblad 'Data en Prijzen' kunt u de mogelijkheden tot verlenging van de door u gewenste reis inzien.

+Reizen naar of via de VS. Zijn er nog nadere vereisten waaraan je moet voldoen?

Wanneer u via de VS reist, dan dient u rekening te houden met het volgende.

U bent verplicht elektronische reistoestemming te verkrijgen via het Elektronisch Systeem voor Reistoestemming ESTA, voordat u aan boord gaat van een vliegtuig naar de VS. Voor een online aanvraag kunt u naar de website van ESTA gaan. De vragen die worden gesteld, zijn vergelijkbaar met het aankomst/vertrekformulier I-94, dat voorheen voor aankomst in de VS moest worden ingevuld. Wij raden de klant aan de aanvraag tijdig in te dienen (tenminste 3 dagen vóór vertrek). ESTA geeft in de meeste gevallen onmiddellijk autorisatie nadat de klant de gevraagde informatie heeft ingevuld, maar in sommige gevallen kan het 3 dagen in beslag nemen. Als geen toestemming wordt gegeven dient u een visum aan te vragen via de Amerikaanse ambassade.

De autorisatie is geldig voor een periode van maximaal 2 jaar of tot de datum waarop het paspoort verloopt, tenzij de toestemming eerder wordt herroepen. Gegevens met betrekking tot verblijfadres, vluchtnummer etc. moet de klant wel per reis actualiseren.

Indien u niet via ESTA van te voren reistoestemming heeft aangevraagd en verkregen, loopt u het risico dat u vertragingen ondervindt op de luchthaven van aankomst in de VS. In het ergste geval kan u zelfs de toegang worden geweigerd. Het geldt alleen voor landen (en hun staatsburgers) die aan het visa waiver programma meedoen, waaronder Nederland. Personen met een niet-Nederlands paspoort kunnen verplicht zijn een visum aan te vragen.

Intikken van ESTA op internet laat heel veel websites zien die dit tegen betaling regelen. Er is echter geen enkele reden om van deze sites gebruik te maken daar dit heel goed via de reguliere site van ESTA kan. Sinds 8 september 2010 bedragen de kosten voor de autorisatie 14 USD per persoon. Autorisatie via ESTA is verplicht sinds 12 januari 2009.
Klik hier voor het ESTA formulier

Informatie omtrent uw reis

Belangrijke informatie

+Reizen naar of via de VS. Zijn er nog nadere vereisten waaraan je moet voldoen?

Wanneer u via de VS reist, dan dient u rekening te houden met het volgende.

U bent verplicht elektronische reistoestemming te verkrijgen via het Elektronisch Systeem voor Reistoestemming ESTA, voordat u aan boord gaat van een vliegtuig naar de VS. Voor een online aanvraag kunt u naar de website van ESTA gaan. De vragen die worden gesteld, zijn vergelijkbaar met het aankomst/vertrekformulier I-94, dat voorheen voor aankomst in de VS moest worden ingevuld. Wij raden de klant aan de aanvraag tijdig in te dienen (tenminste 3 dagen vóór vertrek). ESTA geeft in de meeste gevallen onmiddellijk autorisatie nadat de klant de gevraagde informatie heeft ingevuld, maar in sommige gevallen kan het 3 dagen in beslag nemen. Als geen toestemming wordt gegeven dient u een visum aan te vragen via de Amerikaanse ambassade.

De autorisatie is geldig voor een periode van maximaal 2 jaar of tot de datum waarop het paspoort verloopt, tenzij de toestemming eerder wordt herroepen. Gegevens met betrekking tot verblijfadres, vluchtnummer etc. moet de klant wel per reis actualiseren.

Indien u niet via ESTA van te voren reistoestemming heeft aangevraagd en verkregen, loopt u het risico dat u vertragingen ondervindt op de luchthaven van aankomst in de VS. In het ergste geval kan u zelfs de toegang worden geweigerd. Het geldt alleen voor landen (en hun staatsburgers) die aan het visa waiver programma meedoen, waaronder Nederland. Personen met een niet-Nederlands paspoort kunnen verplicht zijn een visum aan te vragen.

Intikken van ESTA op internet laat heel veel websites zien die dit tegen betaling regelen. Er is echter geen enkele reden om van deze sites gebruik te maken daar dit heel goed via de reguliere site van ESTA kan. Sinds 8 september 2010 bedragen de kosten voor de autorisatie 14 USD per persoon. Autorisatie via ESTA is verplicht sinds 12 januari 2009.
Klik hier voor het ESTA formulier

Belangrijke documenten

+Op welke wijze ontvangen wij onze boekingsbevestiging en andere belangrijke informatie?

Uw boekingsbevestiging annex factuur zult u per e-mail van ons ontvangen, net als de reisbescheiden en overige belangrijke informatie.

+Reizen met kinderen

Het is mogelijk dat de autoriteiten van de bestemming die u bezoekt nadere vereisten stellen in geval ouders met minderjarige kinderen reizen. Dit kan ook het geval zijn wanneer één ouder met een kind reist. Ook in dit geval bent u er zelf voor verantwoordelijk dat u in het bezit bent van de juiste documenten om te kunnen reizen. NRV kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

+Aan welke vereisten dient mijn paspoort te voldoen?

U bent zelf verantwoordelijk voor een geldig paspoort en de vereiste reisdocumenten, zoals een visum (indien van toepassing). Voor de meeste bestemmingen dient uw paspoort bij thuiskomst nog zes maanden geldig te zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de land-/ reisinformatie op NRV.nl. Tevens kunt u de ambassade/ het consulaat raadplegen om u te laten informeren over de specifieke vereisten.

+Heb ik voor mijn bestemming een visum nodig?

Voor reizen naar vele landen is een visum verplicht. Bij de landeninformatie van het betreffende land kunt u hier meer informatie over vinden. Voor bepaalde landen dient u dit visum reeds in Nederland aan te vragen. NRV biedt u de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief het visum aan te vragen via het CIBT. Klik hier voor meer informatie.

Uiteraard kunt u ook zelf het visum regelen. Indien u zelf uw visum aanvraagt, kunt u contact opnemen met de betreffende ambassade of het consulaat.

Voor welke vorm van visumaanvraag u ook kiest, u bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig verkrijgen van een visum. NRV is niet aansprakelijk voor de eventuele kosten die voortvloeien uit het feit dat u niet in het bezit bent van een correct visum.

+Wanneer ontvang ik mijn reisbescheiden?

Uw reisbescheiden ontvangt u ongeveer tien tot zeven dagen voor vertrek. De reisbescheiden bevat belangrijke informatie zoals uw e-tickets, de contactgegevens van NRV en onze lokale partner, de hotellijst en de vouchers. Uw reisbescheiden ontvangt u per e-mail.

+Wat zijn e-tickets?

Een e-ticket is een elektronisch ticket. Uw e-ticket is het bewijs van uw geboekte vlucht en zult u per e-mail bij de reisbescheiden ontvangen.

Voorbereiding op uw reis

+Waar vind ik informatie over mijn reis?

Op onze website treft u heel veel informatie over onze reizen en reisonderdelen aan. Wanneer u op de door u gewenste reis of het door u gewenste reisonderdeel klikt, zult u een uitgebreide beschrijving van het programma/ reisonderdeel aantreffen, een overzicht van de onderdelen die inbegrepen zijn, extra informatie behorende bij de reis/ het reisonderdeel, eventuele extra opties, zoals upgrades en verlengingen, en ervaringen van NRV reizigers die u voor zijn gegaan. Tevens treft u bij onze reizen een overzicht van de voorbeeldhotels aan en de optionele excursiemogelijkheden ter plaatse.

+Moet ik nog speciale gezondheidsmaatregelen treffen?

Uiteraard is het van groot belang dat u zich goed voorbereidt wanneer u een verre reis gaat maken. Voor de voorbereiding van uw reis kunt u onder andere onze website raadplegen. Onder de land-/ reisinformatie staat altijd een kopje 'Gezondheid & Vaccinaties' opgenomen om u zo goed mogelijk te kunnen informeren.

Wij adviseren u altijd een deskundige te raadplegen wat betreft de benodigde vaccinaties. Dit kan bij de GGD, uw huisarts of bijvoorbeeld via thuisvaccinatie.nl.

Bij het maken van een verre reis is het aan te raden middelen tegen uitdroging, reisziekte, diarree of verstopping mee te nemen in uw toilettas. Dergelijke artikelen vindt u bijvoorbeeld op veiligopreiswinkel.nl.

Let u altijd op de kwaliteit van het drinkwater. Het verdient aanbeveling steeds gezuiverd water in flessen te kopen.

+Kan ik online inchecken voor mijn vlucht?

Of u online kunt inchecken voor uw vlucht hangt af van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen is het inmiddels vanaf 24 uur voor vertrek mogelijk om online in te checken zodat u op de luchthaven alleen nog maar uw bagage hoeft af te geven. Helaas is het voor groepsreizen niet altijd mogelijk om online in te checken.

Check hier of uw luchtvaartmaatschappij erbij zit.

+Wanneer dien ik aanwezig te zijn op de luchthaven?

Wij adviseren u om minimaal 2,5 uur voor vertrek op Schiphol aanwezig te zijn. Houd u rekening met drukte op de wegen en op het spoor richting Schiphol. Houd u er tevens rekening mee dat u na de check-in nog de paspoort- en veiligheidsformaliteiten dient te doorlopen en dat de afstand van de check-in balie naar uw gate groot kan zijn, wat ook de nodige tijd in beslag kan nemen.

Tijdens uw reis

+Word ik bij aankomst op Schiphol verwelkomd?

NRV heeft geen balie op Schiphol. U zult dan ook niet op Schiphol voorafgaand aan uw vlucht door één van onze medewerkers worden verwelkomd. Uw e-tickets heeft u reeds per e-mail ontvangen zodat u zelf kunt bepalen hoelang van te voren u op Schiphol wenst te arriveren. Wij raden u overigens wel aan om tijdig aanwezig te zijn op Schiphol om zodoende eventuele risico's uit te sluiten.

+De reis verloopt niet zoals verwacht. Wat moet ik nu doen?

Ondanks onze inspanningen om uw reis helemaal naar tevredenheid uit te voeren, kan het voorkomen dat tijdens uw reis iets niet naar wens is. Mocht dit het geval zijn dan vragen wij u dit reeds op de bestemming kenbaar te maken bij uw reisleiding of onze lokale partner, zodat met uw persoonlijke wensen rekening kan worden gehouden en uw reis alsnog naar tevredenheid kan plaatsvinden. Mocht het ter plaatse niet naar tevredenheid worden opgelost dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons zodat wij in de mogelijkheid worden gesteld uw klachten op te lossen; achteraf is dit immers veelal niet meer mogelijk. Mocht u na afloop van uw reis bepaalde zaken onder onze aandacht willen brengen, dan kunt u dit schriftelijk doen. Klik hier voor het
Contactformulier Afdeling Kwaliteitszorg. Onze Afdeling Kwaliteitszorg zal vervolgens contact met u opnemen.

+Word ik bij aankomst op de bestemming verwelkomd?

Of u bij aankomst op de bestemming zal worden verwelkomd door onze plaatselijke vertegenwoordiger hangt af van de reis/ het reisonderdeel dat u bij ons heeft geboekt. Indien u bij aankomst zal worden verwelkomd, staat dit expliciet in de beschrijving van uw reis opgenomen.

+Waar kan ik ter plaatse terecht in geval van vragen?

In geval van vragen kunt u ter plaatse terecht bij uw chauffeur of gids. Wanneer deze uw vragen niet kunnen beantwoorden of wanneer u niet door reisleiding wordt begeleid, adviseren wij u contact op te nemen met ons lokale agentschap. De contactnummers van onze contactpersoon ter plaatse staat altijd aangegeven in uw reisbescheiden. Mocht uw vraag niet afdoende zijn beantwoord dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met NRV. Houd u rekening met het tijdsverschil. Alleen in geval van nood zijn wij 24 uur per dag (telefonisch) bereikbaar.

Na afloop van uw reis

+Waarom wordt na afloop van de reis een enquête toegestuurd?

Na afloop van de reis vragen wij u een enquête in te vullen waarin u uw bevindingen over uw reis kenbaar kunt maken. Op deze manier kunnen wij onze kwaliteitsnormen handhaven en deze aan u als reiziger garanderen. De enquêtes zullen intern door ons worden verwerkt en indien nodig dan wel wenselijk, zullen aanpassingen worden gemaakt om de uitvoering van de reis te bevorderen.

Naast het invullen van de enquête kunt u tevens leuke weetjes aan ons doorgeven of andere relevante informatie over uw reis/ bestemming. Voor de moeite die u neemt om de enquête in te vullen en om overige informatie naar ons op te sturen, ontvangt u NRV Reispunten waarmee u kunt sparen voor korting op een toekomstige reis.

+Hoe kan ik mijn reiservaringen kenbaar maken?

Uw bevindingen kunt u op verschillende manieren aan ons kenbaar maken. Zo ontvangt u a afloop van uw reis een enquête waarin u uw bevindingen kunt weergeven, kunt u een kort verslag maken van bijvoorbeeld de accommodaties waarin u bent verbleven en de excursies die u heeft gedaan. Voorts kunt u een uitgebreid reisverslag maken die wij vervolgens bij de betreffende reis op onze website plaatsen: toekomstige reizigers kunnen dan alvast een voorproefje krijgen op hetgeen hen te wachten staat.

Mocht u reiservaringen willen delen waarop u graag een reactie wilt ontvangen dan kunt u dit opnemen met onze Afdeling Kwaliteitszorg. Klik hier voor het formulier om uw bevindingen kenbaar te maken

+Ik heb een klacht over mijn reis. Waar moet ik deze indienen?

Wanneer u een klacht heeft over uw reis dan vragen wij u dit reeds op de bestemming kenbaar te maken bij uw reisleiding of onze lokale partner, zodat met uw persoonlijke wensen rekening kan worden gehouden en uw reis alsnog naar tevredenheid kan plaatsvinden. Mocht het ter plaatse niet naar tevredenheid worden opgelost dan verzoeken wij u contact op te nemen met NRV in Nederland zodat wij in de mogelijkheid worden gesteld uw klachten op te lossen; achteraf is dit immers veelal niet meer mogelijk. Mocht u na afloop van uw reis bepaalde zaken onder onze aandacht willen brengen, dan kunt u dit schriftelijk doen. Klik hier voor het
Contactformulier Afdeling Kwaliteitszorg. Onze Afdeling Kwaliteitszorg zal vervolgens contact met u opnemen.

Een reis boeken bij NRV

Algemeen

+Wie is NRV?

NRV biedt een zeer uitgebreid aanbod van groeps- en privéreizen en zelf samenstel reizen naar bestemmingen in Azië, Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en de Verenigde Staten.

Reizen met NRV betekent comfortabel op vakantie gaan. Onze rondreizen hebben wij met zorg samengesteld en bevatten een evenwichtige mix tussen cultuur en natuur. Uiteraard laten wij u tijdens uw reis kennismaken met de hoogtepunten van de bestemming, verblijft u in sfeervolle drie- en viersterrenhotels, zullen wij er tijdens uw vakantie voor zorgen dat het u aan niets zal ontbreken en proberen we altijd een ‘local touch’ aan uw reis te geven, zodat u ook écht kennismaakt met de bestemming!

Niet alleen tijdens de reis, maar ook voorafgaand aan de reis en na afloop mag u veel service van ons verwachten. Zo vinden wij het onder andere belangrijk dat u goed geïnformeerd zal worden. U treft dan ook heel veel informatie op onze website: niet alleen over onze reizen, maar ook over de bestemming zelf, de hoogtepunten die u eigenlijk niet mag missen en allerhande zaken om u zo goed mogelijk voor te bereiden op uw verre reis. Ons contactcenter staat tijdens werkdagen en op zaterdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, zowel per e-mail als telefonisch. En wilt u alvast in de stemming komen voor uw reis, meer weten over een bepaalde bestemming of nader kennismaken met NRV? Kom dan naar het NRV Reiscafé om één van onze sfeervolle en informatieve shows bij te wonen. Een goede voorbereiding en uniek in Nederland!

+Wat voor soort reizen biedt NRV?

NRV biedt reizen naar verre bestemmingen. Wij bieden zowel groepsreizen als privéreizen en zelf samenstel reizen aan.

+Wat is het NRV Reiscafé?

Het NRV Reiscafé is het eigen reistheater van NRV waar u van harte welkom bent voor het bijwonen van één van onze shows. Onder het genot van een drankje ontvangt u veel informatie over de door u gewenste bestemming, ziet u twee prachtige reisreportages en bestaat uiteraard voldoende de mogelijkheid om uw vragen te stellen.

Klik hier voor meer informatie over het NRV Reiscafé of voor het reserveren van uw plaatsen.

+Is NRV aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds?

Bij NRV kunt u met een gerust hart uw vakantie boeken. Wij zijn namelijk aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, instanties die u als reiziger de meeste zekerheid geven.

Klik hier voor de Reisvoorwaarden en overige belangrijke informatie.

+Op welke manier kom ik in contact met NRV?

Wilt u contact opnemen met NRV? Klik hier om via het contactformulier uw vragen en/ of opmerkingen over ons reisaanbod, uw reservering of bijvoorbeeld onze website te stellen. Onze e-mails worden in de regel binnen 24 uur beantwoord.

Liever telefonisch contact? Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 9:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag tussen 9:00 tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 070-3076700. Wij beantwoorden graag uw vragen!

+Wat zijn de betalingscondities van NRV?

NRV hanteert de betalingsvoorwaarden van de ANVR Reisvoorwaarden. Dit betekent dat u bij boeking een aanbetaling dient te voldoen van 20% van de reissom. Het restant van de reissom dient uiterlijk zes weken voor de dag van vertrek door ons ontvangen te zijn.

Wanneer u gebruik maakt van een aanbieding kan het zijn dat wordt afgeweken van bovenstaande betalingsvoorwaarden. Dit staat altijd bij de betreffende aanbieding/ reis vermeld.

Website

+Wat is 'Mijn NRV'?

‘Mijn NRV’ is uw persoonlijke domein op NRV.nl waarmee u onder andere toegang heeft tot uw adresgegevens, boekingsgegevens en reisbescheiden. Verder kunt u binnen ‘Mijn NRV’ uw Reispuntensaldo raadplegen, foto's uploaden en bijvoorbeeld reisschema's maken.

Hoewel wij bij het weergeven van ‘Mijn NRV’ de grootste zorgvuldigheid betrachten, is het mogelijk dat er onvolkomenheden genoteerd staan. Voor deze en andere onvolkomenheden kan NRV niet aansprakelijk worden gesteld. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de inhoud van uw persoonlijke domein.

+Hoe vraag ik mijn wachtwoord voor Mijn NRV (opnieuw) aan?

Uw wachtwoord voor ‘Mijn NRV’ kunt u heel eenvoudig aanvragen.

+U bent nog niet als NRV klant geregistreerd:

Klikt u dan op 'Mijn NRV' en vervolgens op 'Ik wil me registreren als nieuwe klant'. U dient dan uw persoonlijke gegevens in te voeren en ontvangt nadat u de registratie voltooid heeft, een e-mail op het opgegeven e-mailadres. Hierin staat uw wachtwoord aangegeven en kunt u voortaan inloggen op onze website.

+Heeft u al een registratie op Mijn NRV, maar bent u uw wachtwoord vergeten?

Dan kunt u op 'Wachtwoord vergeten' klikken en dient u uw e-mailadres en verificatiecode in te voeren. U ontvangt dan een e-mail met uw wachtwoord waarmee u weer kunt inloggen op ‘Mijn NRV’.

+Kan ik mijn wachtwoord voor Mijn NRV wijzigen?

Uw wachtwoord van ‘Mijn NRV’ wijzigen, gaat heel eenvoudig. Log in met uw e-mailadres en het bestaande wachtwoord. U komt vervolgens in 'Mijn Gegevens'. Door op 'Wachtwoord wijzigen' te klikken, kunt u uw bestaande wachtwoord aanpassen naar een door u gewenst wachtwoord.

+Wat zijn Reispunten?

Bij NRV kunt u sparen voor Reispunten waarmee u tot maar liefst € 100,- korting op uw toekomstige boeking kunt verdienen. Reispunten sparen, doet u heel eenvoudig: door ons te helpen onze informatie op onze website zo up to date mogelijk te houden, kunt u Reispunten verdienen. Reispunten ontvangt u onder meer voor het aanleveren van reisverslagen, vakantievideo’s of leuke tips over één van onze bestemmingen!

Klik hier voor meer informatie over NRV Reispunten .

/info/reispunten

+Hoe word ik lid van de nieuwsbrief?

Op onze website kunt u zich heel eenvoudig aanmelden voor onze nieuwsbrief. Klik in het rechtermenu op 'Nieuwsbrief', registreer uw gegevens en u bent direct geabonneerd op onze nieuwsbrief waarmee u periodiek op de hoogte zult worden gehouden van onze speciale acties, mooie aanbiedingen en overig reisnieuws.

24 dagen Rondreis Amerika - Het Beste van het Westen vanaf Los Angeles: altijd de beste prijs
Bewaar reis Boek nu

Reisroute per dag

01Amsterdam - Los Angeles

02Los Angeles

03Los Angeles - San Diego

04San Diego - Palm Springs - Phoenix/Scottsdale

05Phoenix/Scottsdale - Sedona/Oak Creek Canyon - Grand Canyon National Park

06Grand Canyon National Park

07Grand Canyon National Park - Petrified Forest National Park - Holbrook

08Holbrook - Canyon de Chelly - Kayenta

09Kayenta - Monument Valley - Moab

10Moab/Arches National Park

11Moab - Canyonlands National Park - Capitol Reef National Park - Torrey

12Torrey - Bryce Canyon National Park

13Bryce Canyon National Park

14Bryce Canyon National Park - Zion National Park - Las Vegas

15Las Vegas

16Las Vegas - Mojave Preserve - Bakersfield

17Bakersfield - Sequoia & Kings Canyon National Park - El Portal

18Yosemite National Park

19El Portal - Sacramento

20Sacramento - San Francisco

21San Francisco

22San Francisco - Monterey - San Simeon

23San Simeon - Santa Barbara - Los Angeles - Amsterdam

24Aankomst Amsterdam

Bewaar reis Boek nu
 
Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over onder andere de volgende bestemmingen: Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië