neemt je mee
 • San Diego

  San Diego

 • Grand Canyon Nationaal Park

  Grand Canyon Nationaal Park

 • Bryce Canyon Nationaal Park

  Bryce Canyon Nationaal Park

 • Yosemite Nationaal Park

  Yosemite Nationaal Park

 • Rijden over Highway 1

  Rijden over Highway 1

Rondreis Amerika - Ontdek het Zuidwesten

Privéreis | 21 dagen v.a.
1924
i

Prijs p.p. gebaseerd op:

Vertrekdatum
:
01-11-2016
Reisduur
:
21 dagen
Aantal personen
:
2 volwassenen
Snelle Beslisserskorting tot 175 ppi

Voorwaarden

- Geldig tot en met 25 oktober
- Enkel geldig voor nieuwe boekingen met vertrek vanaf 1 april 2017
- Korting niet geldig bij het afnemen van enkel het reisgedeelte

Privéreizen 21 dagen Rondreis Amerika - Ontdek het Zuidwesten v.a. € 1924

Route

 • Dag 1 Amsterdam - Los Angeles
 • Dag 2 Los Angeles - San Diego (196 km)
 • Dag 3 San Diego
 • Dag 4 San Diego - Palm Springs - Phoenix/Scottsdale (664 km)
 • Dag 5 Phoenix/Scottsdale - Sedona/Oak Creek Canyon - Grand Canyon National Park (368 km)
 • Dag 6 Grand Canyon National Park
 • Dag 7 Grand Canyon National Park - Canyon de Chelly - Chinle (407 km)
 • Dag 8 Canyon de Chelly - Monument Valley - Page/Lake Powell (432 km)
 • Dag 9 Page/Lake Powell
 • Dag 10 Page/Lake Powell - Bryce Canyon National Park (256 km)
 • Dag 11 Bryce Canyon National Park - Zion - Las Vegas (392 km)
 • Dag 12 Las Vegas - Death Valley - Yosemite National Park (685 km)
 • Dag 13 Yosemite National Park
 • Dag 14 Yosemite National Park - Sacramento (279 km)
 • Dag 15 Sacramento - Wine Country - San Francisco (172 km)
 • Dag 16 San Francisco
 • Dag 17 San Francisco - Monterey - San Simeon (337 km)
 • Dag 18 San Simeon - Santa Barbara - Los Angeles (382 km)
 • Dag 19 Los Angeles
 • Dag 20 Los Angeles - Amsterdam
 • Dag 21 Amsterdam

Bekijk het volledige programma & route

    Verken de Californische steden     Natuurschoon in de nationale parken van het westen     Geniet van een wijntje in de Napa Valley     Mogelijkheid tot een optioneel excursiepakket     Kinderen verblijven gratis op de kamer van de ouders

Hoogtepunten van deze reis

 • Cable Car in San Francisco

 • Bryce Canyon National Park

 • Fascinerende Grand Canyon National Park

 • Bezoek aan Yosemite National Park

 • Bezoek aan Zion National Park

Programma

Rondreis Amerika

Dag 1 Amsterdam - Los Angeles

Vandaag vliegt u vanaf Amsterdam naar Los Angeles. Na aankomst op de luchthaven van Los Angeles haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw hotel voor de overnachting. Los Angeles is de entertainment hoofdstad van Amerika en thuisbasis van beroemde filmsterren en natuurlijk de Hollywood letters. Hier kunt u vele bezienswaardigheden bezoeken, zoals de Walk of Fame, Hollywood Boulevard met het Mann’s Chinese Theater of Sunset Boulevard.

Wij bieden ook vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.
us_al_sandiegoseaworld.jpg

Dag 2 Los Angeles - San Diego (196 km)

Verlaat Los Angeles en rij langs de Grote Oceaan naar San Diego met de wereldberoemde attracties SeaWorld en San Diego Zoo. Bij SeaWorld zijn orka’s, lamantijnen, ijsberen en dolfijnen te bewonderen. Woon een dierenshow bij of neem deel aan een excursie achter de schermen. In de San Diego Zoo zijn meer dan 3,800 dieren en meer dan 800 diersoorten woonachtig. Het is ook een van de weinige dierentuinen met reuzenpanda’s. Breng een bezoek aan een van de natuurgetrouwe verblijfsplaatsen zoals Tiger River, Gorilla Tropics, Sun Bear Forest, Polar Bear Plunge en Ituri Forest. U verblijft twee nachten in deze beeldschone stad. Breng ’s avonds een bezoek aan het gezellige Gaslamp Quarter met zijn Victoriaanse huizen, restaurants en bars.
San Diego GaslampQuarter

Dag 3 San Diego

Voor wat geschiedenis en traditie breng een bezoek aan Old Town San Diego State Historic Park. Ervaar hier het Mexicaanse en vroege Amerikaanse leven tussen 1821 en 1872. In het oude gedeelte van de stad zijn huizen in Spaanse koloniale stijl te bewonderen met musea, unieke souvenirwinkels en verschillende restaurants.
US_AL_Palm Springs4

Dag 4 San Diego - Palm Springs - Phoenix/Scottsdale (664 km)

Rij naar de resortplaats Palm Springs bekend om zijn golf en de beroemdheden die hier komen om te genieten van de luxe faciliteiten. Neem een rit met de Aerial Tramway, een populaire attractie die u van de woestijn naar de met sneeuw bedekte bergen brengt. Aangekomen op de top van Mt. San Jacinto kunt u wandelen, ezelrijden of genieten van het uitzicht in het restaurant. Moorten Botanical Garden is een andere interessante bezienswaardigheid. De tuin toont 3,000 verschillende cactussen en andere woestijnplanten in een Wild West setting. Rij door naar Phoenix/Scottsdale waar u overnacht. ’s Avonds is een bezoek aan de Old Town van Scottsdale aan te raden. Naast verschillende exclusieve winkels zijn hier vele galerijen te vinden met uitstekende regionale en Native American kunst. Geniet van de lokale kookkunsten in een van de vele restaurants in de omgeving.
us_al_sedona.jpg

Dag 5 Phoenix/Scottsdale - Sedona/Oak Creek Canyon - Grand Canyon National Park (368 km)

Verlaat de Valley of the Sun en breng een bezoek aan de Oak Creek Canyon, een 26 km lange kloof met een rivier en langs de wand lopende watervallen. Beeldschone rode rotsen en een natuurlijk gevormde glijbaan zijn hier te vinden. Rondom de artistieke stad Sedona zijn ook veel rode rotsformaties te bewonderen. Maak een foto stop bij Bell Rock en Cathedral Rock die hoog boven de stad uitsteken. Rij door naar de Grand Canyon waar u de komende twee nachten verblijft.
VS_AL_GrandCanyon_124825729

Dag 6 Grand Canyon National Park

De overweldigende omvang en schitterende kleuren van de Grand Canyon maken het tot een van de wereldwonderen. De Grand Canyon is door de eeuwen lange stroming van de Colorado River ontstaan. De South Rim beschikt over meerdere uitkijkpunten en er zijn wandelpaden langs de rand. Bezoek de Bright Angel Lodge voor een geweldig uitzicht. Begeleide excursies met parkwachter vertrekken vanuit de lodge. Voor de avontuurlijke reiziger is een wandeling naar of een rafttocht over de Colorado River aan te raden.

Indien u voor het excursiepakket heeft gekozen heeft u vandaag de volgende activiteit:
Grand Canyon Trail Hike
Neem een zelfstandige wandeling door een van de meest spectaculaire landschappen. De Grand Canyon is een ultieme wandelbestemming met torenhoge rotswanden en een constante van kleur veranderende omgeving. Voor u vertrekt uit uw hotel ontvangt u een lunch box.
us_al_canyondechelly.jpg

Dag 7 Grand Canyon National Park - Canyon de Chelly - Chinle (407 km)

Voor een onvergetelijke ervaring moet u vroeg opstaan voor de schitterende zonsopkomst. Bekijk het kleurspektakel als het zonslicht de rode kloofwanden aanraakt. Verlaat de Grand Canyon en rij richting Canyon de Chelly. De Canyon del Muerto, Black Rock Canyon, Canyon de Chelly en Monument Canyon maken deel uit van dit nationaal monument. Er zijn hier diverse uitkijkpunten en goed bewaarde Anasazi ruïnes te vinden. Het gebied geeft een goed inzicht in het dagelijks leven van de Navajo indianen, die hier nog steeds wonen en het land bewerken. Een spectaculair geologisch kenmerk is de Spider Rock, een 244 m hoge in tweeën gespleten zandstenen monoliet. Overnacht in het 3 km verderop gelegen Chinle.
us_al_monumentvalley.jpg

Dag 8 Canyon de Chelly - Monument Valley - Page/Lake Powell (432 km)

Neem afscheid van Canyon de Chelly en rij richting Monument Valley. Over de jaren heen is Monument Valley uitgegroeid tot de plek voor het filmen van westerns. Unieke zandsteenformaties zoals de Three Sisters en The Thumb steken uit boven het soms kale landschap. Rij door naar het mooie Lake Powell. Duizenden jaren lang stroomde de Colorado River door de Glen Canyon wat zorgde voor een enorme ravijn van zandsteen. In 1963 is de Glen Canyon Dam gebouwd om te Colorado River te stoppen. Hierdoor ontstond het populaire Lake Powell. U kunt een bezoek brengen aan het John Wesley Powell Museum als u meer wilt weten over het ontstaan, maar u kunt natuurlijk ook heerlijk opspannen bij of op het meer.
us_al_rainbowbridge.jpg

Dag 9 Page/Lake Powell

Vandaag kunt u een bezoek brengen aan de Rainbow Bridge, de grootste natuurlijke brug ter wereld. Door het water dat stroomt van de Navajo Mountain naar de Colorado River is deze zandstenen brug gevormd. Het is te bereiken per boot, te voet of te paard. Begeleide boottochten vertrekken dagelijks. Bezoek de Glen Canyon Dam en het bezoekerscentrum en kijk over de rand van de dam naar de 178 m lager gelegen rivier.

Indien u voor het excursiepakket heeft gekozen heeft u vandaag de volgende activiteit:
Antelope Canyon boottocht
Geniet van een 1,5 uur durende boottocht over Lake Powell. Aan boord heeft u een schitterend zicht op de Antelope Canyon en Glen Canyon Dam.
US_AL_Bryce_np_107939594

Dag 10 Page/Lake Powell - Bryce Canyon National Park (256 km)

Verlaat Lake Powell voor uw overnachting in Bryce Canyon National Park. Bryce Canyon bestaat uit diverse amfitheaters van kleurrijk geërodeerde rotsformaties ofwel Hoodoos. Het is dit unieke kenmerk dat Bryce Canyon onderscheid van alle andere nationale parken. Het licht dat reflecteert op de Hoodoos zorgt ervoor dat ze continue van kleur veranderen. Voor een geweldig uitzicht rijdt u naar Rainbow Point. Er zijn vele wandelmogelijkheden in het nationale park, maar u kunt ook gaan paardrijden.
us_al_zionnp4.jpg

Dag 11 Bryce Canyon National Park - Zion - Las Vegas (392 km)

Aangekomen in Zion National Park wordt u begroet door gigantische zandstenen monolieten. Breng een bezoek aan het smalle ravijn The Narrows met zijn kleurrijk gestreepte kloofwanden ontstaan door jaren van water, wind en erosie. Het resultaat is een waar paradijs voor wandelaars van beginners tot gevorderden. Maak gebruik van de gratis shuttlebus die u door het park vervoert langs de voornaamste attracties waaronder Emerald Pools, Weeping Rock en Angels Landing. Stop bij het bezoekerscentrum voor informatie over begeleide excursies en de geschiedenis van het park. Overnachting in een hotel met casino in Las Vegas. Wandel over de boulevard van Las Vegas, The Strip, met aan beide zijde spectaculaire hotels, casino’s, winkels, restaurants en attracties zoals Wet ‘n Wild en de Guinness Museum of World Records. Mist u 's avonds vooral niet de fonteinshow voor het Bellagio Hotel, een combinatie van muziek, water en licht.
us_al_deathvalleynp2.jpg

Dag 12 Las Vegas - Death Valley - Yosemite National Park (685 km)

Onderweg naar het Yosemite National Park rijdt u door het Death Valley National Park. Het bezoekerscentrum bij Furnace Creek is een goede plek om te beginnen met een bezoek aan dit nationale park. Tijdens de Artists Drive heeft u de gelegenheid een heuvel te beklimmen. Vanaf de snelweg ziet u de ontelbare kleuren van de achter de heuvels gelegen rotsen. Rij naar west Yosemite voor twee overnachtingen.
us_al_yosemitenp2.jpg

Dag 13 Yosemite National Park

Yosemite biedt adembenemende uitzichten en een natuurlijke variëteit aan planten en dieren. Yosemite Valley is het bekendste gebied met Yosemite Falls, de beroemde El Captain en Half Dome granieten monolieten en de mistige Bridalveil Falls. Vanaf Glacier Point heeft u een spectaculair uitzicht over de Yosemite Valley. Het totale landschap is spectaculair; uitzichten op steile granieten wanden, “gebeeldhouwde” koepels, donderende watervallen, reusachtige Sequoia bomen, gletsjers, en bloemrijke weilanden.

Indien u voor het excursiepakket heeft gekozen heeft u vandaag de volgende activiteit:
Yosemite Valley Tour
Tijdens een 2 uur durende excursie per openlucht tram vertellen parkwachters u over Yosemite’s bekendste bezienswaardigheden en komt u meer te weten over de geschiedenis, geologie, planten- en dierenleven van de regio.
us_al_sacramento.jpg

Dag 14 Yosemite National Park - Sacramento (279 km)

Vervolg uw reis naar Sacramento, de hoofdstad van Californië. Overweeg een bezoek aan de Governor Mansion, waar van 1903 tot 1967 wel 13 gouverneurs hebben gewoond. Begeleide excursies zijn mogelijk door dit beeldschone Victoriaanse herenhuis en geven u meer informatie over de voormalige bewoners. Een leuke activiteit is een 40 minuten durende treinreis langs de Sacramento River. Geniet van de natuurschoon tijdens een rit in een openlucht wagon terwijl u wordt voortgetrokken door een echte stoomtrein. Overnachting in Sacramento.
us_al_winecountryca.jpg

Dag 15 Sacramento - Wine Country - San Francisco (172 km)

Rij van Sacramento door Wine Country richting San Francisco. Onderweg heeft u voldoende mogelijkheid tot wijnproeven. Een unieke ervaring is de Wine Train. Deze toert door de Napa Valley waarbij u kunt genieten van heerlijke Californische wijnen tijdens een brunch, lunch of diner. Aankomst in San Francisco bekend van de Golden Gate Bridge, de Painted Ladies (rij Victoriaanse huizen beroemd vanwege de tv-serie Full House), Alcatraz en de kabeltrams voor uw verblijf van twee nachten.

Indien u voor het excursiepakket heeft gekozen heeft u vandaag de volgende activiteit:
Napa Valley Winery Tour
Geniet van een excursie door een eeuw oude wijngaard en proef een grote verscheidenheid aan prijswinnende wijnen. Leer meer over het proces en de geschiedenis van het wijn maken.
us_al_sanfrancisco4.jpg

Dag 16 San Francisco

Een aanrader is om de kabeltram te nemen naar Fisherman’s Wharf en vandaar een bezoek te brengen aan Alcatraz. Hier worden interessante rondleidingen gegeven door de voormalige gevangenis en krijgt u veel informatie over de geschiedenis van The Rock (wij raden u aan dit zelf van te voren te reserveren i.v.m. drukte en om teleurstellingen ter plaatse te voorkomen). Breng een bezoek aan Lombard Street ook wel de meest bochtige straat ter wereld genoemd. U kunt natuurlijk ook gewoon lekker ontspannen in Golden Gate Park met de Conservatory of Flowers en de Japanse Tea Garden. ’s Avonds kunt u lekker Chinees eten in Chinatown of Italiaans in North Beach.

Indien u voor het excursiepakket heeft gekozen heeft u vandaag de volgende activiteit:
Alcatraz Island Cruise & Tour
Bezoek een van ’s werelds beroemdste gevangenissen, Alcatraz. Eens het thuis van sommige van Amerika’s meest beruchte criminelen. Vandaag de dag zijn er zeldzame bloemen en planten, en duizenden zeevogels op het eiland te vinden. In de diverse gebouwen krijgt u inzicht in de 19e eeuw toen het eiland diende als kustverdediging en militaire gevangenis.
us_al_pebblebeach2.jpg

Dag 17 San Francisco - Monterey - San Simeon (337 km)

Vertrek voor een mooie rit langs de Grote Oceaan naar Monterey. De middag kunt u doorbrengen in Monterey met zijn koloniale gebouwen, restaurants en boetiekjes. Wandel door de aan de waterkant gelegen straat Cannery Row, bekend vanwege het boek Cannery Row van John Steinbeck. Monterey Bay is verder een fantastische plek om een walvistocht te maken (seizoensgebonden). Overweeg een rit over de 17-Mile Drive en een stop bij Pebble Beach. Overnachting in San Simeon.
us_al_santabarbara2.jpg

Dag 18 San Simeon - Santa Barbara - Los Angeles (382 km)

Vervolg uw reis langs de Grote Oceaan naar het juweeltje Santa Barbara. Wandel door de Santa Barbara Botanic Gardens met zijn schitterende bloemen en planten of over de natuurlijke paden in het Los Padres National Forest. De stranden zijn allemaal anders; East Beach trekt trendy en jong publiek aan, terwijl Arroyo Burro mensen die houden van vissen en walvistochten willen maken aantrekt. U kunt heerlijke vis eten in de restaurants op Stearn’s Wharf. Rij door naar Los Angeles voor een verblijf van twee nachten.
us_al_losangeles.jpg

Dag 19 Los Angeles

U kunt uw dag indelen zoals u dat wilt. Eerst even een bezoekje aan het Venice Beach, Santa Monica, Beverly Hills en Rodeo Drive. Wilt u Mickey Mouse nog fotograferen dan is een bezoek aan Disneyland bij Anaheim de moeite waard. Of wat dacht u van de Universal Studios…? Kortom er is genoeg te doen in de omgeving van Los Angeles.

Indien u voor het excursiepakket heeft gekozen heeft u vandaag de volgende activiteit:
Hollywood Trolley Tour
In deze open Trolley Tour komt u langs vele historische Hollywood film, tv en radio bezienswaardigheden zoals de Paramount Studios, Capitol Records, KTLA Channels, CBS, FOX, Warner Bros., Pantages Theater, Nickelodeon en Paladium. Ook ziet u de filmlocaties van L.A. Confidential, Twins, Pretty Women en meer. Verder komt u langs de Hollywood Bowl, The Hollywood Sign en natuurlijk de Hollywood’s Walk of Fame.
us_al_losangeles2.jpg

Dag 20 Los Angeles - Amsterdam

U rijdt vandaag terug naar de luchthaven van Los Angeles waar u uw huurauto inlevert en incheckt voor uw vlucht naar Amsterdam.
Aankomst luchthaven (terugreis)

Dag 21 Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol. Einde van een geweldige reis!

Let op!

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Data & Prijzen

 
 

Meerpersoonskorting

Extra optie

Excursiepakket Ontdek het Zuidwesten (t/m 31 maart 2017)

Tijdens deze rondreis kunt u verschillende excursies maken, welke uw reis nog bijzonderder maken. NRV heeft bij deze reis een selectie gemaakt van excursies die u eigenlijk niet mag missen, en er voor...

Meer info >

Al voor € 197p.p. Meer info >

Verlenging

Verlenging Best Western Plus Dragon (middenklasse hotel)

U kunt uw verblijf per nacht verlengen in het fijne Best Western Plus Dragon. U verblijft hier op basis van logies & ontbijt. Dit Los Angeles hotel is gelegen in Chinatown vlakbij het Amtrak Union S...

Meer info >

Al voor € 67p.p. p.nMeer info >

Verlenging Millennium Biltmore Hotel (superiorklasse hotel)

U kunt uw verblijf per nacht verlengen in het comfortabele Millennium Biltmore Hotel in Los Angeles. U verblijft hier op basis van logies. Een luxe, klassiek hotel met een prachtige architectuur in ...

Meer info >

Al voor € 84p.p. p.nMeer info >

Verzekering

Aanvullende verzekering autohuur

Samen met Europeesche verzekeringen kunnen wij u een Aanvullende Verzekering aanbieden. Deze dekt het eigen risico af tot maar liefst € 3.500 ($ 5.000 in Amerika ) en verzekert ook de uitgesloten casc...

Meer info >

Al voor € 6,05 p.dMeer info >

Kort lopende annuleringsverzekering

Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij zijn reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Zelfs bij 'last minute' boekingen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten, aan...

Meer info >

Al voor 5,50% van de reissomMeer info >

Kort lopende reisverzekering

Een goede reisverzekering is van groot belang als u op vakantie gaat. Mochten zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, dan dekt een goede verzekering de bijkomende kosten en staat u niet voor nog mee...

Meer info >

Al voor € 3,07p.p. p.dMeer info >

Onze hotels

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij bij onze rondreizen gebruiken. Bij de naam van het hotel ziet u staan bij welke categorie wij deze hotels gebruiken, zodat u een duidelijk zicht krijgt wat voor hotels u bij uw rondreis kunt verwachten. Mocht bij de aanvraag van uw reis 1 van de accommodaties niet beschikbaar zijn, wordt u een alternatief aangeboden.

Hotellijst blijft onder voorbehoud van wijzigingen door onvoorziene omstandigheden of organisatorische redenen.

Hotelclassificatie

Budgetklasse
Wanneer u kiest voor budgetklasse accommodaties dan verblijft u in nette, eenvoudige twee- en driesterren hotels en motels. U kunt altijd een schone kamer verwachten met airco, eigen badkamer en daar waar mogelijk een zwembad. De accommodaties zijn met zorg geselecteerd en gekozen op locatie, sfeer of goede ervaringen.
Middenklasse
Wanneer u kiest voor middenklasse accommodaties dan verblijft u in verzorgde driesterren hotels. U kunt altijd een schone kamer verwachten met airco, eigen badkamer en daar waar mogelijk een zwembad. De accommodaties zijn met zorg geselecteerd en gekozen op locatie, sfeer of goede ervaringen.

Het kan zijn dat sommige hotels gelijk zijn aan de budgetklasse accommodaties, maar dan verblijft u in een luxer kamertype.
Superiorklasse
Wanneer u kiest voor superiorklasse accommodaties dan verblijft u in de betere driesterren en verzorgde viersterren hotels. U kunt altijd een schone kamer verwachten met airco, eigen badkamer en daar waar mogelijk een zwembad. De accommodaties zijn met zorg geselecteerd en gekozen op locatie, sfeer of goede ervaringen.

Het kan zijn dat sommige hotels gelijk zijn aan de toeristenklasse accommodaties, maar dan verblijft u in een luxer kamertype.

Bryce Canyon Nationaal Park

Bryce View Lodge - Middenklasse

Een prima accommodatie voor uw verblijf aan het prachtige Bryce Canyon National Park.Lees meer

Best Western Plus Bryce Canyon - Superiorklasse

Het hotel ligt tussen de rode rotsen van het Bryce Canyon National Park. Vanuit het hotel bent u met de auto in 5 minuten bij de ingang van het park. In de omgeving kunt u genieten van schitterende wandelpaden en fietspaden.Lees meer

Best Western Plus Ruby's Inn - Middenklasse

Een prima hotel in de buurt van Bryce National Park.Lees meer

Chinle/Canyon de Chelly

Holiday Inn Canyon de Chelly - Middenklasse

Het Holiday Inn Canyon de Chelly hotel biedt een combinatie van eeuwenoude Navajo tradities met moderne voorzieningen. Geniet van het buitenzwembad en de mooie binnenplaats. Gratis internet en kinderen onder de 13 jaar eten gratis per volwassenen.
Lees meer

Best Western Canyon de Chelly Inn - Budgetklasse

Zoals de naam al doet vermoeden bevindt de Best Western Canyon de Chelly Inn zich vlakbij Noord Arizona's Canyon de Chelly National Monument. Begin de dag met een heerlijke maaltijd in het Junction Restaurant en maak gebruik van de hotelfaciliteitenLees meer

Grand Canyon Nationaal Park

Yavapai Lodge West Grand Canyon - Superiorklasse

De lodge biedt een mooie locatie in het Grand Canyon National Park. Het ligt namelijk vlakbij de rim. Vanuit de lodge heeft u een mooi uitzicht op de bossen en heeft daardoor een perfecte plek om herten, eekhoorns, vogels en veel meer beesten te spotten.Lees meer

Maswik Lodge South Grand Canyon - Middenklasse

Een unieke accommodatie gelegen in het Grand Canyon Nationaal Park. Vanuit de lodge loopt u zo naar de South Rim van de Grand Canyon waar u een prachtig uitzicht heeft. Zeker met de zonsondergang zal de Grand Canyon u betoveren.Lees meer

Las Vegas

Tropicana, A DoubleTree Hotel - Superiorklasse

Een prima stijlvol hotel met vele faciliteiten aan het zuidkant van 'The Strip'. De Brad Garrett's Comedy Club, Club Nikki en het Gladys Knight Theater maken gebruik van de gastvrijheid van het hotel. Aan de overkant van het hotel ligt hotel New YorkLees meer

Circus Circus Hotel & Casino - Middenklasse

Een groot hotel aan het einde van de welbekende Strip van Las Vegas gelegen. Het hotel heeft vele faciliteiten waaronder een overdekt pretpark met een achtbaan en diverse circusvoorstellingen.Lees meer

Los Angeles/Anaheim

Hilton Los Angeles Airport Hotel - Superiorklasse

Een prima hotel dichtbij de luchthaven van Los Angeles. Na een lange vlucht is het lekker bijkomen in het hotel en kunt u de volgende dag uitgerust aan uw vakantie beginnen. Lees meer

Best Western Plus South Bay - Budgetklasse

Het Best Western Plus South Bay Hotel is een gezellig hotel gelegen in het centrum van Lawndale. Het hotel ligt in de buurt van Manhattan Beach, South Bay Galleria winkelcentrum, restaurants en casino. Na een actieve dag kunt u heerlijk ontspannen aanLees meer

Millennium Biltmore Hotel - Superiorklasse

Een luxe, klassiek hotel met een prachtige architectuur in hartje Los Angeles. Vanuit het hotel bent u snel bij de vele bezienswaardigheden van deze geweldige stad.Lees meer

Best Western Plus Dragon Gate - Middenklasse

Dit Los Angeles hotel is gelegen in Chinatown vlakbij het Amtrak Union Station, dus u kunt er ook voor kiezen de stad per openbaar vervoer te verkennen. Ook het nabijgelegen Staples Sports Arena maakt het makkelijk een sportwedstrijd, concert of optredenLees meer

Page/Lake Powell

Marriott Courtyard Page - Middenklasse

Het hotel wordt omgeven door de Lake Powell National 18-hole Championship golfbaan en is dichtbij Lake Powell gelegen. Geniet van gratis internet, een buitenzwembad, jacuzzi en fitness center. Breng een bezoek aan de Glen Canyon Dam, Glen Canyon NationalLees meer

Lake Powell Resort - Superiorklasse

De fijn resort aan het Lake Powell en een prima uitgangspunt voor bezienswaardigheden in de directe omgeving.Lees meer

Phoenix/Scottsdale

Sleep Inn at North Scottsdale Road - Budgetklasse

Een fijn hotel voor een bezoek aan de gezellige steden Scottdale en de aangrensende stad Phoenix. U zult hier genieten van exclusive winkels en heerlijke restaurants.Lees meer

Embassy Suites Phoenix - Superiorklasse

Een relaxte accommodatie met ruime suites. Door de vriendelijke service zal het u hier aan niets ontbreken voor een fijn verblijf in Phoenix.Lees meer

Sacramento

Doubletree Hotel Sacramento - Superiorklasse

Het DoubleTree by Hilton Sacramento hotel is een milieuvriendelijk hotel in Sacramento dichtbij de Arden Fair Mall (met meer dan 165 winkels waaronder Macy’s en Nordstrom) en Cal Expo, het thuis van de California State Fair. Lees meer

Best Western Plus Sutter House - Middenklasse

Een uitstekend hotel van de bekende Best Western keten. Door het vriendelijke personeel en door de geweldige ligging kunt u Sacramento prima verkennen. Lees meer

San Diego

Mission Valley Resort - Middenklasse

Een eenvoudig hotel in San Diego met een uitstekende ligging om de vele bezienswaardigheden van deze stad te bezoeken. Lees meer

Sofia Hotel - Superiorklasse

Een prima hotel in het centrum van San Diego. In deze stad kunt u diverse musea bezoeken, heerlijk winkelen en uiteraard mag een bezoek aan SeaWorld en de dierentuin niet ontbreken. Lees meer

San Francisco

Pickwick Hotel San Francisco - Superiorklasse

Een leuk gelegen hotel om San Francisco te gaan ontdekken. In deze levendige stad is zoveel te zien en te beleven. Neem zeker een kijkje in het bekende Fisherman's Wharf met z'n zeehonden op de pier 39.Lees meer

Best Western Plus Americania - Middenklasse

Een fijn hotel voor uw verblijf in San Francisco. Vanuit het hotel loopt u in ongeveer 10 minuten naar Union Square waar u met de cablecar naar onder andere het gezellige Fisherman's Wharf kunt gaan.Lees meer

San Simeon/Cambria

Silver Surf Motel - Middenklasse

Een prima doorreishotel, indien u het Hearst Castle wilt bezoeken. Het hotel ligt op loopafstand van de zee met de heerlijke stranden. In de directe omgeving van het hotel bevinden zich een aantal restaurants.Lees meer

Cambria Pines Lodge - Superiorklasse

Cambria Pines Lodge ligt tussen de dennenbomen en ligt op een heuvel met een prachtig uitzicht op Cambria. Het hotel is prima gelegen om Hearst Castle te bezoeken.
Lees meer

Yosemite Nationaal Park

Yosemite View Lodge - Superiorklasse

De Yosemite View Lodge heeft een uitstekende ligging voor een bezoek aan het Yosemite National Park. Lees meer

Cedar Lodge El Portal - Middenklasse

De Cedar Lodge heeft een uitstekende ligging voor een bezoek aan het Yosemite National Park. U kunt bij de lodge heerlijk relaxen in het zwembad of aan de Merced Rivier, die langs het hotel stroomt.Lees meer

Optionele excursies

Naast de excursies die reeds in het reisprogramma opgenomen zijn, worden onderstaande optionele excursies aangeboden. Indien gewenst kunnen deze excursies ter plaatse via uw reisleiding of de lokale vertegenwoordiging bijgeboekt worden. De genoemde prijzen zijn ter indicatie en kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Wanneer u hier een blanco pagina treft, worden er bij deze rondreis geen optionele excursies aangeboden.

Inclusief

Intercontinentale vluchten
Brandstoftoeslag, veiligheids- en brandstofheffing
19 overnachtingen in middenklasse hotels op basis van logies
Een uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving
Informatie over leuke bezienswaardigheden onderweg

Extra informatie

U kunt boeken vanaf minimaal 2 personen

Exclusief

- Eventuele extra kosten autohuur
- Eventuele optionele excursies
- Entreegelden
- Lokale belastingen
- Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
- Overige maaltijden
- Fooien

- Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
- Reserveringskosten: € 25 per boeking

Autohuur

U kunt er in het prijsoverzicht voor kiezen om een huurauto cat. Compact, Fullsize, Intermediate of Fullsize SUV op basis van Fully Inclusive of Gold bij te reserveren.

De voorwaarden met betrekking tot de autohuur kunt u vinden onder het tabblad Vervoer.

Kinderkorting arrangement

Kinderen van 0 t/m 16 jaar kunnen gratis op de kamer van de ouders verblijven. Het babybedje is altijd op aanvraag. Kinderen krijgen geen eigen bed. Er geldt een maximum van 2 kinderen op de kamer.

Upgrade accommodatie

U heeft voor deze rondreis ook de keuze uit superiorklasse hotels. U verblijft dan in de betere 3* tot 4* hotels.

Weekendtoeslag KLM

Wanneer uw heen- en/of terugvlucht met KLM vanaf Amsterdam op een vrijdag, zaterdag of zondag valt, zal hier een toeslag voor gelden. Deze toeslag zal bij boeking worden toegevoegd, waarna u een nieuwe offerte van ons zult ontvangen.

Reis boeken zonder internationale vluchten?

Mocht u deze rondreis willen boeken, maar regelt u zelf uw internationale vlucht? Klik hier en zie wat de kosten zijn.

ESTA
Wanneer u naar de VS reist, bent u verplicht een elektronische reistoestemming te verkrijgen via het Elektronisch Systeem voor Reistoestemming ESTA, voordat u aan boord kunt gaan van een vliegtuig of schip naar de VS. Meer uitgebreide informatie treft u aan op de officiële ESTA website.
Kamertypes
Indien u met twee, drie of vier personen reist ontvangt u dezelfde kamer. In de tweepersoonskamer staan veelal twee queensize bedden of twijfelaars, zodat de kamer in principe geschikt is voor maximaal vier personen.
Nederlandstalige Reisgids
Bij onze privéreizen met huurauto naar Amerika ontvangt u naast uw vouchers en hotellijst ook een gratis elektronische Nederlandstalige reisgids (Discovery Guide). Hierin staat de uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving met handige tips, gedetailleerde stadsbeschrijvingen en informatie over bezienswaardigheden die u onderweg zoal tegenkomt. De elektronische reisgids kunt u vanaf 1 april 2017 tegen meerkosten ook toegestuurd krijgen als boekwerk. Als u geïnteresseerd bent om de reisgids als boekwerk toegestuurd te krijgen laat dit dan bij boeking weten. De reserveringsmedewerkers kunnen u informeren over eventuele meerkosten. Het toesturen van de reisgids als boekwerk is alleen mogelijk mits u 42 dagen of meer voor vertrek een definitieve boeking heeft gemaakt.
Kinderkorting vlucht
Bij boeking zullen wij u informeren over de hoogte van de eventuele kinderkorting.

Huurauto tijdens uw rondreis

NRV maakt gebruik van verschillende gerenommeerde autoverhuurmaatschappijen. In Amerika maken wij gebruik van Alamo.

Wat vonden anderen?

Wij vragen onze reizigers om een (beknopt) verslag te schrijven over hun reis. Hieronder kunt u deze ervaringen, mits aanwezig, lezen.

Best Western Plus Dragon Gate***+

Millennium Biltmore Hotel

Wilms Mark, Stabroek - Belgie
'Goed hotel in Down town LA, zeker voor wie van Art Deco stijl in vervoering komt!'

Reisgedeelte Ontdek het Zuidwesten

Uitgebreide reisverslagen

16 dagen Hoogtepunten van het Westen

07-09-2012

Vanwege onze late boeking voor deze reis, moesten we een alternatief zoeken voor het standaard-hotel in San Francisco. Wij kozen voor het Red Roof Inn bij de Airport. Dit kostte ons ca. 45 minuten om in San Francisco te komen en dus ook om weer terug in het hotel te komen. We reisden met de hotel shutlle naar het vliegveld en namen daar de metro (Bart) naar de stad. Jammer dat deze metro niet on...

 

Op de hoogte blijven van acties
en mis nooit een aanbieding!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Reiscafé op 14 januari 2017

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam