• Vietnam Sapa Rijstvelden NRV Rondreizen

Reiscafé Vietnam

In ons sfeervolle Reiscafé krijgt u tijdens de presentatie over Vietnam een goede indruk van wat u tijdens uw rondreis met NRV naar Vietnam kunt verwachten. Zo wordt een afwisselende reisreportage getoond, waarin wij u graag de sfeer van een rondreis Vietnam laten proeven met hoogtepunten als de Mekong Delta, fabelachtig Halong Bay en steden als Hoi An, Hanoi en Ho Chi Minh City.

Na de inspirerende reisreportage over Vietnam zullen een aantal praktische zaken ter voorbereiding op uw reis worden besproken zoals de benodigde vaccinaties, de munteenheid, het klimaat en de beste reistijd. Daarnaast ontdekt u het aanbod en de verschillende reismogelijkheden van NRV naar het onvergetelijke en avontuurlijke Vietnam.

Heeft u na de presentatie over Vietnam vragen? Na afloop van de presentatie heeft u de mogelijkheid om (persoonlijk) bij één van onze reisspecialisten uw vragen ter voorbereiding op uw rondreis naar Vietnam te stellen. Zo gaat u goed voorbereid op reis!

Het Reiscafé Vietnam wordt in ons ruime pand aan de Treubstraat 7 in Rijswijk gehouden, gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Graag tot ziens in het Reiscafé Vietnam!