• Rijstvelden, Bali
  • Borobudur, Java
  • Ulun Danu tempel, Bali
  • Orang oetans, Sumatra

Reiscafé Sumatra, Java & Bali

In ons sfeervolle Reiscafé krijgt u tijdens de presentatie over Indonesië een goede indruk van wat u tijdens uw rondreis met NRV naar Sumatra, Java en/of Bali kunt verwachten. Zo wordt een afwisselende reisreportage getoond, waarin wij u graag de sfeer van een rondreis Indonesië laten proeven met hoogtepunten als het groene en ongerepte Sumatra, Java met zijn uitgebreide historie en Bali, het eiland van de goden.

Na de inspirerende reisreportage over Indonesië zullen een aantal praktische zaken ter voorbereiding op uw reis worden besproken zoals de benodigde vaccinaties, de munteenheid, het klimaat en de beste reistijd. Daarnaast ontdekt u het aanbod en de verschillende reismogelijkheden van NRV naar het onvergetelijke Indonesië.

Heeft u na de presentatie nog vragen? Na afloop van de presentatie heeft u de mogelijkheid om (persoonlijk) bij één van onze reisspecialisten uw vragen ter voorbereiding op uw rondreis naar Indonesië te stellen. Zo gaat u goed voorbereid op reis!

Het Reiscafé Indonesië wordt in ons ruime pand aan de Treubstraat 7 in Rijswijk gehouden, gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Graag tot ziens in het Reiscafé Indonesië!