• Petra, één van de 7 wereldwonderen
  • Wadi Rum
  • Dode zee
  • Amman

Reiscafé Jordanië Ochtend

In ons sfeervolle Reiscafé krijgt u tijdens de presentatie over Jordanië een goede indruk van wat u tijdens uw rondreis met NRV naar Jordanië kunt verwachten. Zo wordt een afwisselende reisreportage getoond, waarin wij u graag de sfeer van een rondreis Jordanië laten proeven met hoogtepunten als de Wadi Rum-woestijn, de Dode Zee en uiteraard het wereldwonder Petra.

Na de inspirerende reisreportage over Jordanië zullen een aantal praktische zaken ter voorbereiding op uw reis worden besproken zoals de benodigde vaccinaties, de munteenheid, het klimaat en de beste reistijd. Daarnaast ontdekt u het aanbod en de verschillende reismogelijkheden van NRV naar dit juweel in het Midden-Oosten.

Heeft u na de presentatie nog vragen? Na afloop van de presentatie heeft u de mogelijkheid om (persoonlijk) bij één van onze reisspecialisten uw vragen ter voorbereiding op uw rondreis naar Jordanië te stellen. Zo gaat u goed voorbereid op reis!

Het Reiscafé Jordanië wordt in ons ruime pand aan de Treubstraat 7 in Rijswijk gehouden, gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Graag tot ziens in het Reiscafé Jordanië!