• Chureito Pagode
  • Bloesem
  • Papieren lantaarns bij het Yasaka heiligdom
  • Mount Fuji
  • Geisha's in Kyoto

Reiscafé Japan Ochtend

In ons sfeervolle Reiscafé krijgt u tijdens de presentatie over Japan een goede indruk van wat u tijdens uw rondreis met NRV naar Japan kunt verwachten. Zo wordt een afwisselende reisreportage getoond, waarin wij u graag de sfeer van een rondreis Japan laten proeven met hoogtepunten als het hypermoderne Tokyo, de culturele hoofdstad Kyoto en het oorlogsverleden in Hiroshima.

Na de inspirerende reisreportage over Japan zullen een aantal praktische zaken ter voorbereiding op uw reis worden besproken zoals de benodigde vaccinaties, de munteenheid, het klimaat en de beste reistijd. Daarnaast ontdekt u het aanbod en de verschillende reismogelijkheden van NRV naar fascinerend Japan.

Heeft u na de presentatie nog vragen? Na afloop van de presentatie heeft u de mogelijkheid om (persoonlijk) bij één van onze reisspecialisten uw vragen ter voorbereiding op uw rondreis naar Japan te stellen. Zo gaat u goed voorbereid op reis!

Het Reiscafé Japan wordt in ons ruime pand aan de Treubstraat 7 in Rijswijk gehouden, gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Graag tot ziens in het Reiscafé Japan!

11Februari 2023

11:00 uur