neemt je mee
De olifant, onderdeel van de Big 5
De olifant, onderdeel van de Big 5
Swaziland
Swaziland
Tuinroute
Tuinroute
Wijnlanden
Wijnlanden
Kaap de Goede Hoop
Kaap de Goede Hoop

Adembenemend Zuid-Afrika POC

Privéreis | 20 dagen v.a.
1782i
Prijs p.p. gebaseerd op:
Vertrekdatum
01-10-2017
Reisduur
20 dagen
Aantal personen
2 volwassenen
Logeren in kleinschalige lodges en guesthouses
Combinatie tussen safari’s én beroemde Tuinroute
Comfortabel vliegen van Durban naar Port Elisabeth
Ontdek het Koninkrijk Swaziland
Genieten van de wereldstad Kaapstad
Uitgebreide Nederlandse routebeschrijving

Zéér complete reis in slechts 19 dagen

Tijdens deze zéér complete 19-daagse rondreis gaat u werkelijk naar alle hoogtepunten van Zuid-Afrika. Het Krugerpark, de Panorama-route, het bijzondere Koninkrijk Swaziland en de provincie Kwazulu-Natal met de bijzondere Zulu-cultuur komen deze reis allemaal aan bod. En om de lange rij-afstanden te beperken is de binnenlandse vlucht van Durban naar Port Elizabeth inbegrepen. Daardoor is er ook voldoende tijd om hopelijk ‘The Big Five’ te spotten in Addo Nationaal Park en om de beroemde Tuinroute te rijden. Tot slot kunt u genieten van de wereldstad Kaapstad met haar prachtige omgeving.

"Fantastische reis. Enorm veel gezien, gedaan en veel indrukken opgedaan. "

De heer R. Pronk, Grootebroek

-Dagprogramma
Sluiten-
DAG
01

Dag 1 Amsterdam – Johannesburg

za_pri_adembenemend.png
Vlucht naar Johannesburg

Vandaag vliegt u vanaf Amsterdam naar Johannesburg waar u de volgende ochtend zal aankomen.

Wanneer u met KLM vliegt, zult u dezelfde dag in Johannesburg aankomen, waardoor de reis één dag korter is. Uiteraard houden we hier met uw programma rekening mee. Tevens bieden wij vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.

DAG
02

Dag 2 Aankomst Johannesburg

za_al_job_stadszicht.jpg
Aankomst luchthaven Johannesburg
Welkom door onze vertegenwoordiger
Ontvangst uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving

Na de landing op de luchthaven van Johannesburg wordt u opgewacht in de aankomsthal voor een Meet en Greet (afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij, kan de Meet & Greet ook de volgende dag plaatsvinden). Hierbij ontvangt u de nodige papieren en verdere uitleg over uw reis. Met een shuttleservice vanaf het vliegveld wordt u naar uw hotel in de buurt van de luchthaven gebracht. In nog geen 15 minuten bent u in uw hotel en kunt u uitrusten van de vermoeiende reis.

DAG
03

Dag 3 Johannesburg - Dullstroom (ca. 250 km)

za_al_dullstroom2.jpg
Afleveren huurauto bij uw hotel
Afwisselende route richting de provincie Mpumalanga
Logeren in Dullstroom, lieflijk stadje gesticht door de Nederlanders

In de loop van de ochtend wordt uw huurauto bij uw hotel afgeleverd en verlaat u de regio van Johannesburg en rijdt u naar het oosten van Zuid-Afrika. Dullstroom ligt in Mpumalanga één van de mooiste provincies van Zuid-Afrika met een afwisselend landschap en een grote verscheidenheid aan dieren. Dullstroom ontstond in de vroege 19de eeuw toen Hollandse trekboeren zich hier vestigden. Het dorpje werd genoemd naar ene Wolterus Dull, voorzitter van de Nederlandse immigranten. De 'stroom' wijst naar de overvloed aan water in dit gebied. Hier overnacht u in een vriendelijke Guesthouse en komt al helemaal in Afrikaanse sferen.

DAG
04

Dag 4 Dullstroom - Hoedspruit (ca. 235 km)

za_al_hoe_cheetah.jpg
Prachtige route over de Long Tom Pass
Twee overnachtingen in safari-lodge
Eerste kennismaking met de wildparken van Zuid-Afrika
Op safari in 4WD met ranger (wanneer u kiest voor superiorklas hotels)

Na het ontbijt vervolgt u uw weg naar Hoedspruit. U rijdt over de Long Tom Pass, een van de meest spectaculaire bergpassen in Zuid-Afrika en een van de hoogst gelegen snelwegen in het land. Rond lunchtijd komt u aan in uw safarilodge waar u de aankomende twee nachten zal logeren.

Hoedspruit is de plek waar u zowel het Krugerpark als vele ander ‘Private Game Reserves’ vind en dus een uitstekende plek om op safari te gaan. Vanuit uw lodge kunt u een spannende avondsafari boeken, waarbij u met een Ranger het Timbavati Reserve bezoekt in een open 4WD op zoek naar de ‘Big Five’, de manier om helemaal in de safaristemming te komen.

DAG
05

Dag 5 Krugerpark

za_al_krugerpark2.jpg
Ontdek het indrukwekkende Krugerpark per huurauto
Boek een georganiseerde safari in 4WD met ranger (optioneel)
Geniet van het zwembad bij de lodge na een safari

Vandaag kunt u op eigen gelegenheid het Kruger Nationaal Park verkennen, maar u kunt uiteraard ook een safari in een open 4WD boeken bij de entree van het park. Het park staat garant voor een prachtige safaridag, waarna u in de lodge heerlijk kunt bijkomen bij het zwembad of later die avond bij het kampvuur.

DAG
06

Dag 6 en 7 Hoedspruit - Hazyview (ca. 210 km)

ZA_AL_HAZYVIEWPANORAMAROUTE
Ontdek de vele vergezichten van de beroemde Panorama-Route
Logeren in sfeervolle guesthouse nabij Krugerpark
Ga op eigen gelegenheid op safari in Krugerpark
Boek een georganisseerde safari in 4WD met ranger (optioneel)

Wanneer u van Hoedspruit naar Hazyview rijdt, heeft u de kans om een van Zuid-Afrika’s mooiste routes te rijden: de Panorama Route. U rijdt dan door de Blyde River Canyon waar u vele bezienswaardigheden tegenkomt. Bijvoorbeeld God’s Window met prachtige vergezichten, de Three Rondavels en Bourke’s Luck Potholes. In de loop van de middag komt u aan bij uw vriendelijke Guesthouse en kunt u of genieten of wellicht nog een bezoekje brengen aan het ‘Elephant Sanctury’ waar u dit reusachtige dier wel van heel dichtbij kunt zien en zelfs aanraken. Een leuke excursie, die tevens heel leerzaam is.

De volgende dag heeft u alle tijd om op eigen gelegenheid met uw huurauto het Krugerpark te bezoeken. Hazyview is de zuidelijke toegangspoort van het park en binnen 10 minuten rijden bent u in het park, waar u de hele dag op zoek kunt naar de 'Big Five' en veel ander wild. In één van de restcamps kunt u eenvoudig lunchen, waardoor u optimaal kunt genieten van de dag.

DAG
07

Dag 8 Hazyview - Swaziland (ca. 325 km)

za_al_swaziland (2).jpg
Laatste indrukken van Krugerpark onderweg naar Swaziland
Afwisselende route: van tropische fruitplantages tot bergketens
Grensformaliteiten Swaziland
Logeren in Swaziland
Bezoek aan de drukke markt of culturele centrum van Swaziland

Ga vandaag vroeg ontbijten en rij daarna naar het Krugerpark, want als u dit op tijd doet kunt u via het park naar de grens met Swaziland rijden. De hele ochtend dus gamedrive in uw eigen auto!
De laatste 100 kilometer reist u door het voormalige Transvaal alvorens u bij de grens met Swaziland aankomt. Na het passeren van de grens en de douaneformaliteiten rijdt u door het mooie landschap naar uw lodge in Swaziland, waar u in de loop van de middag aankomt.

DAG
08

Dag 9 Swaziland - St Lucia (ca. 380 km)

za__al_stlu_nijlpaard.jpg
Prachtige route dwars door Swaziland
Grensformaliteiten Zuid-Afrika voordat u KwaZulu Natal inrijd
Twee nachten in het vakantiedorp St. Lucia
Boottochtje op het meer van St. Lucia vol met krokodillen en nijlpaarden

Na het ontbijt rijdt u via het zuiden van Swaziland weer terug naar Zuid-Afrika, naar Kwazulu-Natal. Deze provincie van de rietsuikervelden, kleinere wildparken en natuurlijk de Zulu cultuur. U logeert de aankomende dagen in het gezellige plaatsje St. Lucia, aan de rand van de beroemde St. Lucia Wetlands. In de namiddag is het leuk om een boottochtje te maken op het meer van St. Lucia, waar vele krokodillen en nijlpaarden leven.

DAG
09

Dag 10 Hluhluwe Nationaal Park & St. Lucia Wetlands

ZA_AL_HLUHLUWENP10
Bezoek aan de indrukwekkende St. Lucia Wetlands (optioneel)
Ochtend- of middagsafari in Hluhluwe nationaal park (optioneel)
Snorkelen bij St. Lucia (optioneel)

Vandaag kunt u het St. Lucia Park bezoeken, dat de World Heritage status heeft gekregen, en bestaat uit een prachtig wildreservaat, lagune, mangrovebossen en een unieke flora & fauna doordat het park uitloopt in zee. Tevens is het mogelijk om een gamedrive te maken in het mooie Hluhluwe Nationaal Park, wat op nog geen 40 minuten rijden ligt. Het park is totaal anders dan het Krugerpark en kent een hoeveelheid aan witte en zwarte neushoorns. Een fantastische dag vol hoogtepunten.

DAG
10

Dag 11 St. Lucia – uMhlanga (ca. 255 km)

za_al_umhlanga vuurtoren.jpg
Logeren in tropisch uMhlanga
Geniet van het brede strand en leuke boulevard
Bezoek de grootste shoppingmall van Zuidelijk Afrika

Na het ontbijt reist u verder via de Dolphin Coast naar de omgeving van Durban. Deze Dolphin Coast heeft zijn naam gekregen door de aanwezigheid van vele dolfijnen. In de periode juni en november heeft u ook een grote kans om deze dieren hier te zien en soms zelfs walvissen te spotten. Het vriendelijke plaatsje uMhlanga ligt slechts 50 kilometer van Durban, maar kent een gezellig strand en tevens de grootste shoppingmall (met veel gezellige restaurants en terrasjes) van het land, Gateway Shopping Centre!

DAG
11

Dag 12 uMhlanga – Durban – Port Elisabeth - Addo

ZA_AL_DURBAN6
Vlucht Durban naar Port Elisabeth
Ontvangst nieuwe huurauto in Port Elisabeth
Nog een keer op safari in Addo (optioneel)
Overnachting nabij Addo nationaal park

Vandaag vliegt u vanaf de vernieuwde luchthaven van Durban op slecht een 40 minuten rijden van uMhlanga naar Port Elisabeth waar een andere auto op u staat te wachten en uw avontuur aan de Westkant van Zuid-Afrika gaat beginnen. U verlaat de luchthaven en reist direct naar Addo wat op nog geen 2 uur rijden van Port Elisabeth ligt. Zoals de naam al zegt, dit park is opgericht om de vele olifanten die in dit gebied leven te beschermen. U logeert in een vriendelijk Guesthouse aan de rand van het park, waardoor u ’s middags nog een bezoekje kunt brengen aan dit mooie park, waar uiteraard ook vele andere dieren leven. Want inmiddels ekent ook Addo Nationaal Park d ‘Big Five’.

DAG
12

Dag 13 en 14 Addo – Tsitsikamma Nationaal Park - Knysna (ca. 340 km)

ZA_AL_ADDONP2
Afwisselende route richting de kust
Maak een korte wandeling in Tsitsikamma nationaal park
Mogelijkheid om walvissen te zien (binnen het seizoen)
Genieten van het echte vakantiegevoel aan deze kust
Twee overnachtingen in Knysna of Plettenberg Bay

Vandaag vertrekken we op tijd om naar het Tsitsikamma Nationaal Park te rijden en een mooie wandeling naar de monding van de Stormsrivier te maken. Een heerlijke start van de dag in een indrukwekkende omgeving. Daarna vervolgt u uw weg naar Plettenberg Bay, een van de meest gewilde vakantieoorden aan deze weg en uiteindelijk Knysna.

De volgende dag kunt u ten oosten van Plettenberg één van de opvangcentra voor vogels, apen of olifanten bezoeken of maak een bootexcursie vanuit Plettenberg waarbij u in het seizoen de walvissen van heel dichtbij kunt zien. Maar ook in Knysna valt van alles te beleven, zoals de gezellige Waterfront met restaurants en winkeltjes en de prachtige lagune die u het beste per boot kunt ervaren.

DAG
13

Dag 15 Knysna - Oudtshoorn (ca. 125 km)

za_al_oud_bergen.jpg
Ontdek de indrukwekkende Outeniqua Pass
Bezoek aan de prachtige Cango Caves (optioneel)
Bezoek aan een struisvogelboerderij (optioneel)
Geniet van de Klein Karoo, zo anders tot wat u tot heden heeft gezien

U rijdt verder langs de kust in westelijke richting en gaat dan bij George weer het binnenland in. De route brengt u door de mooie Outeniqua Pas alvorens u in Oudtshoorn aankomt. Deze stad staat, door de vele struisvogelboerderijen, bekend als de verenhoofdstad van Afrika. Bezoek een boerderij en leer alles over deze grote vogels. Natuurlijk kunt u ook een bezoekje brengen aan de Cango Caves die ten noorden van het dorp liggen. Wonderlijke druipsteenformaties maken deze grotten tot een mysterieuze plek en u kunt er een mooie rondleiding met een gids krijgen.

DAG
14

Dag 16 Oudsthoorn - Stellenbosch (ca. 425 km)

ZA_AL_Stellenbosch16
Vandaag reist u over de Route 62
Geniet van de vele dorpjes, waar de tijd heeft stilgestaan
Bezoek één (of meerdere) wijnboerderijen
Lekker wandelen door het prachtige oude centrum
Overnachting in/nabij Stellenbosch

Via Route 62 reist u vandaag verder door de Westkaap, naar een van de mooiste gebieden van Zuid-Afrika, de beroemde wijnlanden. Het dorpje Stellenbosch heeft heel veel mooie oude Kaap-Hollandse gebouwen en het gezellige centrum nodigt uit om lekker een terrasje te pakken of te slenteren door de kleine straatjes. Maar voor degene die van een mooi glas wijn houden is het bezoeken van een van de vele wijnboerderijen toch zeker een hoogtepunt. In het centrum van Stellenbosch kunt u een landkaart krijgen met alle routes, waar de verschillende wijnhuizen op staan aangegeven en de meeste van hen staan open voor publiek, waarbij u dus een rondleiding kunt krijgen door de kelders en een uitgebreide uitleg krijgt over het proces. Deze rondleiding wordt altijd afgesloten met een heerlijk glaasje wijn in de ‘tastingroom’ of met mooi weer op het terras.

DAG
15

Dag 17 t/m 19 Stellenbosch - Kaapstad (ca. 75 km)

za_al_kaa_boulders.jpg
Tijd om van het oude centrum van Stellenbosch te genieten
Eerste aanzicht van de beroemde Tafelberg
Twee volle dagen in Kaapstad
Pak de Hop-on Hop-off bus langs alle bezienswaardigheden

Het einde van uw vakantie komt in zicht en we sluiten deze bijzondere reis dan ook af in de wereldstad, Kaapstad! In en rond Kaapstad is veel te zien en te doen. Een tocht naar de top van de Tafelberg van waaruit u een schitterend uitzicht over de stad en de voorsteden heeft. Er is het V&A Waterfront met winkels, restaurants en terrassen. Er is daar een aquarium dat zeer de moeite waard is. U kunt ook een rondrit maken over het schiereiland. Met een lunch onderweg neemt dit ongeveer de hele dag. U gaat via de Atlantische kust of de False Bay kust naar het Cape Point Nationale park. In het park ligt Kaap de Goede Hoop de zuidelijkste punt van het schiereiland. Onderweg komt u langs mooie dorpjes gelegen tussen de flanken van de bergen en de zee. Aan de False Bay kust vindt u ten zuiden van Simon’s Town, de marine stad, de Boulders waar een grote kolonie pinguïns leeft. Ten noorden van deze stad in Glen Cairn ligt de “Scratch Patch”, een fabriek waar halfedelstenen verwerkt worden. Voor kinderen is het een groot plezier de restanten in de vorm van mooie gekleurde steentjes te verzamelen.

Aan het einde van dag 19 rijdt u richting de luchthaven, waar u de huurauto inlevert. U vliegt vanavond terug naar Amsterdam, waar u de volgende dag aankomt.

DAG
16

Dag 20 Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)

Einde van een prachtige vakantie met vele hoogtepunten!

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

Bekijk complete dagprogrammaSluit complete dagprogramma
+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
2 opties
Open+
+Extras
4 opties
Open+
+ Vluchtinfo
Open +
Voordat u de keuze van uw huurauto bevestigd, heeft u nog de keuze om een optie zoals een navigatiesysteem toe te voegen. De huurvoorwaarden kunt u hier inlezen.
+ Vervoersopties ter plaatse
9 opties
Open +

Wat onze reizigers vinden

'Boeiende reis, waarbij je in relatief korte tijd (2 1/2) week) veel hoogtepunten van het land bezoekt. Het standaard pakket was goed, alles wat wij wilden zien zit er in. De keuze van de lodges is prima, als je niet terugschrikt van vaak afgelegen v ...

Meer info >

G.P. Brommet, Nieuwerkerk a/d IJssel

'We zijn in begin 2016 op pad geweest in Zuid Afrika, en we hebben genoten van dit adembenemend mooie land. Omdat we graag in de natuur zijn hebben we ons hard op kunnen halen in alle geweldige natuurparken. Elke dag was weer op een andere manier bi ...

Meer info >

anoniem

20 dagen Adembenemend Zuid-Afrika POC: altijd de beste prijs
Intercontinentale vluchten
Luchthaventaxen en heffingen, brandstofheffing, en veiligheidstoeslagen.

Inclusief

Binnenlandse vlucht Durban – Port Elizabeth
Shuttleservice luchthaven - hotel
Overnachtingen in sfeervolle Guesthouses, Lodges en B&B's
Iedere dag ontbijt*
Beleef de beroemde Panorama Route
Logeren bij het Krugerpark
Ontdek het koninkrijk Swaziland
Logeren in St. Lucia
Genieten van heerlijke stranddag in uMhlanga
Ontmoet de olifanten in Addo Nationaal Park
Ontdek de prachtige Tuinroute
Logeren in Oudsthoorn, dé struisvogel hoofdstad van Afrika
Verblijf in de mooie wijnlanden
Heerlijke dagen in Kaapstad
Uitgebreide Nederlandse routebeschrijving
Nederlandssprekende vertegenwoordiging ter plaatse
Meet & Greet op de luchthaven van Johannesburg
* Al u voor superior class accommodaties kiest verblijft u in de omgeving van Hoedspruit op basis van volpension en zijn er 2 gamedrives per dag in de prijs inbegrepen.

Exclusief

Entreegelden Nationale Parken
Eventuele optionele excursies
Eventuele verplichte galadiners en/of feestdagtoeslagen
Overige maaltijden
Fooien
Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
Reserveringskosten: € 25 per boeking
+Verlengen
2 opties
Open+
+Hotelcategorie
Open+
+Extras
4 opties
Open+
+ Vluchtinfo
Open +
20 dagen Adembenemend Zuid-Afrika POC: altijd de beste prijs

Wat onze reizigers vinden

'Boeiende reis, waarbij je in relatief korte tijd (2 1/2) week) veel hoogtepunten van het land bezoekt. Het standaard pakket was goed, alles wat wij wilden zien zit er in. De keuze van de lodges is prima, als je niet terugschrikt van vaak afgelegen v ...

Meer info >

G.P. Brommet, Nieuwerkerk a/d IJssel

'We zijn in begin 2016 op pad geweest in Zuid Afrika, en we hebben genoten van dit adembenemend mooie land. Omdat we graag in de natuur zijn hebben we ons hard op kunnen halen in alle geweldige natuurparken. Elke dag was weer op een andere manier bi ...

Meer info >

anoniem

Bewaar reis Boek nu

Dagprogramma

DAG
01

Dag 1 Amsterdam – Johannesburg

za_pri_adembenemend.png
Vlucht naar Johannesburg

Vandaag vliegt u vanaf Amsterdam naar Johannesburg waar u de volgende ochtend zal aankomen.

Wanneer u met KLM vliegt, zult u dezelfde dag in Johannesburg aankomen, waardoor de reis één dag korter is. Uiteraard houden we hier met uw programma rekening mee. Tevens bieden wij vluchten aan vanaf Brussel. Bij het tabblad 'Data & prijzen' kunt u aangeven vanaf waar u zou willen vliegen.

Goed om te weten

Kiest u om tijdens deze rondreis in superiorklasse accommodaties te verblijven, dan verblijft u vandaag en morgen in een echte safari logde of tented camp. Deze bijzondere accommodatie ligt in het Guernsey Private Game Reserve, Thornybush Game Reserve of Timbavati Game Reserve, beide grenzend aan het beroemde Krugerpark ligt. Tijdens uw verblijf zijn het ontbijt, lunch en diner inbegrepen net als 2 gamedrives.

DAG
02

Dag 2 Aankomst Johannesburg

za_al_job_stadszicht.jpg
Aankomst luchthaven Johannesburg
Welkom door onze vertegenwoordiger
Ontvangst uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving

Na de landing op de luchthaven van Johannesburg wordt u opgewacht in de aankomsthal voor een Meet en Greet (afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij, kan de Meet & Greet ook de volgende dag plaatsvinden). Hierbij ontvangt u de nodige papieren en verdere uitleg over uw reis. Met een shuttleservice vanaf het vliegveld wordt u naar uw hotel in de buurt van de luchthaven gebracht. In nog geen 15 minuten bent u in uw hotel en kunt u uitrusten van de vermoeiende reis.

Goed om te weten

Kiest u om tijdens deze rondreis in superiorklasse accommodaties te verblijven, dan verblijft u in Oudtshoorn in een bijzondere accommodatie waarbij u logeert in echte safari-tenten. Wel moeten wij hierbij aangegeven dat - wanneer deze accommodatie - er geen beschikbaarheid is tijdens uw reis wij moeten uitwijken naar een andere sfeervolle superiorklasse accommodatie, welke geen tented camp is.

DAG
03

Dag 3 Johannesburg - Dullstroom (ca. 250 km)

za_al_dullstroom2.jpg
Afleveren huurauto bij uw hotel
Afwisselende route richting de provincie Mpumalanga
Logeren in Dullstroom, lieflijk stadje gesticht door de Nederlanders

In de loop van de ochtend wordt uw huurauto bij uw hotel afgeleverd en verlaat u de regio van Johannesburg en rijdt u naar het oosten van Zuid-Afrika. Dullstroom ligt in Mpumalanga één van de mooiste provincies van Zuid-Afrika met een afwisselend landschap en een grote verscheidenheid aan dieren. Dullstroom ontstond in de vroege 19de eeuw toen Hollandse trekboeren zich hier vestigden. Het dorpje werd genoemd naar ene Wolterus Dull, voorzitter van de Nederlandse immigranten. De 'stroom' wijst naar de overvloed aan water in dit gebied. Hier overnacht u in een vriendelijke Guesthouse en komt al helemaal in Afrikaanse sferen.

DAG
04

Dag 4 Dullstroom - Hoedspruit (ca. 235 km)

za_al_hoe_cheetah.jpg
Prachtige route over de Long Tom Pass
Twee overnachtingen in safari-lodge
Eerste kennismaking met de wildparken van Zuid-Afrika
Op safari in 4WD met ranger (wanneer u kiest voor superiorklas hotels)

Na het ontbijt vervolgt u uw weg naar Hoedspruit. U rijdt over de Long Tom Pass, een van de meest spectaculaire bergpassen in Zuid-Afrika en een van de hoogst gelegen snelwegen in het land. Rond lunchtijd komt u aan in uw safarilodge waar u de aankomende twee nachten zal logeren.

Hoedspruit is de plek waar u zowel het Krugerpark als vele ander ‘Private Game Reserves’ vind en dus een uitstekende plek om op safari te gaan. Vanuit uw lodge kunt u een spannende avondsafari boeken, waarbij u met een Ranger het Timbavati Reserve bezoekt in een open 4WD op zoek naar de ‘Big Five’, de manier om helemaal in de safaristemming te komen.

DAG
05

Dag 5 Krugerpark

za_al_krugerpark2.jpg
Ontdek het indrukwekkende Krugerpark per huurauto
Boek een georganiseerde safari in 4WD met ranger (optioneel)
Geniet van het zwembad bij de lodge na een safari

Vandaag kunt u op eigen gelegenheid het Kruger Nationaal Park verkennen, maar u kunt uiteraard ook een safari in een open 4WD boeken bij de entree van het park. Het park staat garant voor een prachtige safaridag, waarna u in de lodge heerlijk kunt bijkomen bij het zwembad of later die avond bij het kampvuur.

DAG
06

Dag 6 en 7 Hoedspruit - Hazyview (ca. 210 km)

ZA_AL_HAZYVIEWPANORAMAROUTE
Ontdek de vele vergezichten van de beroemde Panorama-Route
Logeren in sfeervolle guesthouse nabij Krugerpark
Ga op eigen gelegenheid op safari in Krugerpark
Boek een georganisseerde safari in 4WD met ranger (optioneel)

Wanneer u van Hoedspruit naar Hazyview rijdt, heeft u de kans om een van Zuid-Afrika’s mooiste routes te rijden: de Panorama Route. U rijdt dan door de Blyde River Canyon waar u vele bezienswaardigheden tegenkomt. Bijvoorbeeld God’s Window met prachtige vergezichten, de Three Rondavels en Bourke’s Luck Potholes. In de loop van de middag komt u aan bij uw vriendelijke Guesthouse en kunt u of genieten of wellicht nog een bezoekje brengen aan het ‘Elephant Sanctury’ waar u dit reusachtige dier wel van heel dichtbij kunt zien en zelfs aanraken. Een leuke excursie, die tevens heel leerzaam is.

De volgende dag heeft u alle tijd om op eigen gelegenheid met uw huurauto het Krugerpark te bezoeken. Hazyview is de zuidelijke toegangspoort van het park en binnen 10 minuten rijden bent u in het park, waar u de hele dag op zoek kunt naar de 'Big Five' en veel ander wild. In één van de restcamps kunt u eenvoudig lunchen, waardoor u optimaal kunt genieten van de dag.

DAG
07

Dag 8 Hazyview - Swaziland (ca. 325 km)

za_al_swaziland (2).jpg
Laatste indrukken van Krugerpark onderweg naar Swaziland
Afwisselende route: van tropische fruitplantages tot bergketens
Grensformaliteiten Swaziland
Logeren in Swaziland
Bezoek aan de drukke markt of culturele centrum van Swaziland

Ga vandaag vroeg ontbijten en rij daarna naar het Krugerpark, want als u dit op tijd doet kunt u via het park naar de grens met Swaziland rijden. De hele ochtend dus gamedrive in uw eigen auto!
De laatste 100 kilometer reist u door het voormalige Transvaal alvorens u bij de grens met Swaziland aankomt. Na het passeren van de grens en de douaneformaliteiten rijdt u door het mooie landschap naar uw lodge in Swaziland, waar u in de loop van de middag aankomt.

DAG
08

Dag 9 Swaziland - St Lucia (ca. 380 km)

za__al_stlu_nijlpaard.jpg
Prachtige route dwars door Swaziland
Grensformaliteiten Zuid-Afrika voordat u KwaZulu Natal inrijd
Twee nachten in het vakantiedorp St. Lucia
Boottochtje op het meer van St. Lucia vol met krokodillen en nijlpaarden

Na het ontbijt rijdt u via het zuiden van Swaziland weer terug naar Zuid-Afrika, naar Kwazulu-Natal. Deze provincie van de rietsuikervelden, kleinere wildparken en natuurlijk de Zulu cultuur. U logeert de aankomende dagen in het gezellige plaatsje St. Lucia, aan de rand van de beroemde St. Lucia Wetlands. In de namiddag is het leuk om een boottochtje te maken op het meer van St. Lucia, waar vele krokodillen en nijlpaarden leven.

DAG
09

Dag 10 Hluhluwe Nationaal Park & St. Lucia Wetlands

ZA_AL_HLUHLUWENP10
Bezoek aan de indrukwekkende St. Lucia Wetlands (optioneel)
Ochtend- of middagsafari in Hluhluwe nationaal park (optioneel)
Snorkelen bij St. Lucia (optioneel)

Vandaag kunt u het St. Lucia Park bezoeken, dat de World Heritage status heeft gekregen, en bestaat uit een prachtig wildreservaat, lagune, mangrovebossen en een unieke flora & fauna doordat het park uitloopt in zee. Tevens is het mogelijk om een gamedrive te maken in het mooie Hluhluwe Nationaal Park, wat op nog geen 40 minuten rijden ligt. Het park is totaal anders dan het Krugerpark en kent een hoeveelheid aan witte en zwarte neushoorns. Een fantastische dag vol hoogtepunten.

DAG
10

Dag 11 St. Lucia – uMhlanga (ca. 255 km)

za_al_umhlanga vuurtoren.jpg
Logeren in tropisch uMhlanga
Geniet van het brede strand en leuke boulevard
Bezoek de grootste shoppingmall van Zuidelijk Afrika

Na het ontbijt reist u verder via de Dolphin Coast naar de omgeving van Durban. Deze Dolphin Coast heeft zijn naam gekregen door de aanwezigheid van vele dolfijnen. In de periode juni en november heeft u ook een grote kans om deze dieren hier te zien en soms zelfs walvissen te spotten. Het vriendelijke plaatsje uMhlanga ligt slechts 50 kilometer van Durban, maar kent een gezellig strand en tevens de grootste shoppingmall (met veel gezellige restaurants en terrasjes) van het land, Gateway Shopping Centre!

DAG
11

Dag 12 uMhlanga – Durban – Port Elisabeth - Addo

ZA_AL_DURBAN6
Vlucht Durban naar Port Elisabeth
Ontvangst nieuwe huurauto in Port Elisabeth
Nog een keer op safari in Addo (optioneel)
Overnachting nabij Addo nationaal park

Vandaag vliegt u vanaf de vernieuwde luchthaven van Durban op slecht een 40 minuten rijden van uMhlanga naar Port Elisabeth waar een andere auto op u staat te wachten en uw avontuur aan de Westkant van Zuid-Afrika gaat beginnen. U verlaat de luchthaven en reist direct naar Addo wat op nog geen 2 uur rijden van Port Elisabeth ligt. Zoals de naam al zegt, dit park is opgericht om de vele olifanten die in dit gebied leven te beschermen. U logeert in een vriendelijk Guesthouse aan de rand van het park, waardoor u ’s middags nog een bezoekje kunt brengen aan dit mooie park, waar uiteraard ook vele andere dieren leven. Want inmiddels ekent ook Addo Nationaal Park d ‘Big Five’.

DAG
12

Dag 13 en 14 Addo – Tsitsikamma Nationaal Park - Knysna (ca. 340 km)

ZA_AL_ADDONP2
Afwisselende route richting de kust
Maak een korte wandeling in Tsitsikamma nationaal park
Mogelijkheid om walvissen te zien (binnen het seizoen)
Genieten van het echte vakantiegevoel aan deze kust
Twee overnachtingen in Knysna of Plettenberg Bay

Vandaag vertrekken we op tijd om naar het Tsitsikamma Nationaal Park te rijden en een mooie wandeling naar de monding van de Stormsrivier te maken. Een heerlijke start van de dag in een indrukwekkende omgeving. Daarna vervolgt u uw weg naar Plettenberg Bay, een van de meest gewilde vakantieoorden aan deze weg en uiteindelijk Knysna.

De volgende dag kunt u ten oosten van Plettenberg één van de opvangcentra voor vogels, apen of olifanten bezoeken of maak een bootexcursie vanuit Plettenberg waarbij u in het seizoen de walvissen van heel dichtbij kunt zien. Maar ook in Knysna valt van alles te beleven, zoals de gezellige Waterfront met restaurants en winkeltjes en de prachtige lagune die u het beste per boot kunt ervaren.

DAG
13

Dag 15 Knysna - Oudtshoorn (ca. 125 km)

za_al_oud_bergen.jpg
Ontdek de indrukwekkende Outeniqua Pass
Bezoek aan de prachtige Cango Caves (optioneel)
Bezoek aan een struisvogelboerderij (optioneel)
Geniet van de Klein Karoo, zo anders tot wat u tot heden heeft gezien

U rijdt verder langs de kust in westelijke richting en gaat dan bij George weer het binnenland in. De route brengt u door de mooie Outeniqua Pas alvorens u in Oudtshoorn aankomt. Deze stad staat, door de vele struisvogelboerderijen, bekend als de verenhoofdstad van Afrika. Bezoek een boerderij en leer alles over deze grote vogels. Natuurlijk kunt u ook een bezoekje brengen aan de Cango Caves die ten noorden van het dorp liggen. Wonderlijke druipsteenformaties maken deze grotten tot een mysterieuze plek en u kunt er een mooie rondleiding met een gids krijgen.

DAG
14

Dag 16 Oudsthoorn - Stellenbosch (ca. 425 km)

ZA_AL_Stellenbosch16
Vandaag reist u over de Route 62
Geniet van de vele dorpjes, waar de tijd heeft stilgestaan
Bezoek één (of meerdere) wijnboerderijen
Lekker wandelen door het prachtige oude centrum
Overnachting in/nabij Stellenbosch

Via Route 62 reist u vandaag verder door de Westkaap, naar een van de mooiste gebieden van Zuid-Afrika, de beroemde wijnlanden. Het dorpje Stellenbosch heeft heel veel mooie oude Kaap-Hollandse gebouwen en het gezellige centrum nodigt uit om lekker een terrasje te pakken of te slenteren door de kleine straatjes. Maar voor degene die van een mooi glas wijn houden is het bezoeken van een van de vele wijnboerderijen toch zeker een hoogtepunt. In het centrum van Stellenbosch kunt u een landkaart krijgen met alle routes, waar de verschillende wijnhuizen op staan aangegeven en de meeste van hen staan open voor publiek, waarbij u dus een rondleiding kunt krijgen door de kelders en een uitgebreide uitleg krijgt over het proces. Deze rondleiding wordt altijd afgesloten met een heerlijk glaasje wijn in de ‘tastingroom’ of met mooi weer op het terras.

DAG
15

Dag 17 t/m 19 Stellenbosch - Kaapstad (ca. 75 km)

za_al_kaa_boulders.jpg
Tijd om van het oude centrum van Stellenbosch te genieten
Eerste aanzicht van de beroemde Tafelberg
Twee volle dagen in Kaapstad
Pak de Hop-on Hop-off bus langs alle bezienswaardigheden

Het einde van uw vakantie komt in zicht en we sluiten deze bijzondere reis dan ook af in de wereldstad, Kaapstad! In en rond Kaapstad is veel te zien en te doen. Een tocht naar de top van de Tafelberg van waaruit u een schitterend uitzicht over de stad en de voorsteden heeft. Er is het V&A Waterfront met winkels, restaurants en terrassen. Er is daar een aquarium dat zeer de moeite waard is. U kunt ook een rondrit maken over het schiereiland. Met een lunch onderweg neemt dit ongeveer de hele dag. U gaat via de Atlantische kust of de False Bay kust naar het Cape Point Nationale park. In het park ligt Kaap de Goede Hoop de zuidelijkste punt van het schiereiland. Onderweg komt u langs mooie dorpjes gelegen tussen de flanken van de bergen en de zee. Aan de False Bay kust vindt u ten zuiden van Simon’s Town, de marine stad, de Boulders waar een grote kolonie pinguïns leeft. Ten noorden van deze stad in Glen Cairn ligt de “Scratch Patch”, een fabriek waar halfedelstenen verwerkt worden. Voor kinderen is het een groot plezier de restanten in de vorm van mooie gekleurde steentjes te verzamelen.

Aan het einde van dag 19 rijdt u richting de luchthaven, waar u de huurauto inlevert. U vliegt vanavond terug naar Amsterdam, waar u de volgende dag aankomt.

DAG
16

Dag 20 Amsterdam

Aankomst luchthaven (terugreis)

Einde van een prachtige vakantie met vele hoogtepunten!

Let op:

Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

+Hotelcategorie
Open+
+Verlengen
2 opties
Open+
+ Vluchtinfo
Open +
+Extras
4 opties
Open+

Wat onze reizigers vinden

'Boeiende reis, waarbij je in relatief korte tijd (2 1/2) week) veel hoogtepunten van het land bezoekt. Het standaard pakket was goed, alles wat wij wilden zien zit er in. De keuze van de lodges is prima, als je niet terugschrikt van vaak afgelegen v ...

Meer info >

G.P. Brommet, Nieuwerkerk a/d IJssel

'We zijn in begin 2016 op pad geweest in Zuid Afrika, en we hebben genoten van dit adembenemend mooie land. Omdat we graag in de natuur zijn hebben we ons hard op kunnen halen in alle geweldige natuurparken. Elke dag was weer op een andere manier bi ...

Meer info >

anoniem

20 dagen Adembenemend Zuid-Afrika POC: altijd de beste prijs
Voordat u de keuze van uw huurauto bevestigd, heeft u nog de keuze om een optie zoals een navigatiesysteem toe te voegen. De huurvoorwaarden kunt u hier inlezen.
+ Vervoersopties ter plaatse
9 opties
Open +

Middenklasse én Superiorklasse

Hieronder ziet u een selectie van de hotels die wij tijdens deze privéreis gebruiken. Deze reis kan zowel in goede Middenklasse als Superiorklasse hotels worden geboekt.. Bij de naam van het hotel wordt de categorie vermeld, zodat u inzicht krijgt in wat voor soort hotels u tijdens uw rondreis kunt verwachten. De hotels die wij publiceren zijn voorbeeldhotels. Dit betekent dat het soms kan voorkomen dat u in andere hotels verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieve hotels altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De hotels worden regelmatig door ons bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.

Middenklasse
Superiorklasse
Johannesburg
12
Fly Inn Lodge
Driesterren
 • Kamer Fly Inn Lodge Johannesburg Zuid Afrika
 • Bar Fly Inn Lodge Johannesburg Zuid Afrika
 • Restaurant Fly Inn Lodge Johannesburg Zuid Afrika
 • Tuin Fly Inn Lodge Johannesburg Zuid Afrika
 • Zwembad Fly Inn Lodge Johannesburg Zuid Afrika
Fly Inn Lodge is een elegante en ruim ingerichte lodge op nog geen 10 minuten rijden van de luchthaven van Johannesburg. Een ideale lodge om even bij te komen na een lange vlucht, maar ook een lodge die u een aangenaam begin van uw terugreis kan bieden. In de nabije omgeving bevinden zich casino's, de East Rand Shopping Mall en een golfbaan. De lodge beschikt over een receptie, een bar, een ontbijtruimte (lunch en diner op aanvraag) een zwembad, snookertafel, tv-ruimte, wasservice en parkeergelegenheid. Het hotel beschikt over een shuttleservice die u bij de luchthaven ophaalt en naar het hotel brengt. Alle kamers zijn stijlvol ingericht en voorzien van airco, TV, koffie- & theefaciliteiten en een badkamer met bad en/of douche....
Meer info >
Airport Game Lodge
Driesterren
 • Overzicht Airport Game Lodge Johannesburg Zuid Afrika
 • Kamer Airport Game Lodge Johannesburg Zuid Afrika
 • Restaurant Airport Game Lodge Johannesburg Zuid Afrika
Een vriendelijk hotel, op een ideale locatie om Pretoria en Johannesburg beter te leren kennen en toch in een rustige omgeving te logeren. Het hotel ligt op slechts enkele kilometers van de luchthaven, tussen de boerderijen. Er is een receptie, lounge, restaurant met veranda en een bar, zwembad met ligbedden en handdoekenservice. In het restaurant kunt u heerlijk genieten van een wijntje en een heerlijk diner. Het diner is mogelijk op buffet basis of a’la Carte maar dient u wel 24 uur van te voren aan te geven. De kamers liggen in de mooi aangelegde tuin en hebben allemaal een prachtig uitzicht op de landerijen. De kamers zijn verder voorzien van TV, telefoon, koffie- en theefaciliteiten, terrasje met zitje en een badkamer met douche. ...
Meer info >
Johannesburg
12
The Aviator OR Tambo
Drieenhalve ster
 • ZA_AC_AviatorZW1
 • ZA_AC_AviatorKA1
 • ZA_AC_AviatorKA2
 • ZA_AC_AviatorKA3
 • ZA_AC_AviatorLO1
Een zeer verzorgd hotel niet ver van de luchthaven en een prima startpunt om uw rondreis in Zuid-Afrika te beginnen. Met de gratis shuttle van en naar de luchthaven, een lekker zwembad en op loopafstand van een mall is dit een prima hotel. The Aviator Hotel ligt op slechts 10 minuten rijden van de luchthaven van Johannesburg. Er is een receptie/lounge, goed restaurant waar u 's ochtends kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, bar voor een lekker drankje en zwembad met ligbedden. Het hotel heeft verder een fitness, winkeltje en er is gratis WiFi in het gehele hotel. Alle 12 verzorgde kamers zijn voorzien van airco, kluisje, TV, telefoon, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche en/of en toilet. De gratis shuttleservice tussen de luchthaven en het hotel gaat 24 uur per dag op gezette tijden. ...
Meer info >
Birchwood Hotel
Viersterren
 • Birchwood hotel
 • Birchwood hotel
 • Birchwood hotel
 • Zwembad Birchwood Hotel Johannesburg Zuid Afrika
 • Tuin Birchwood Hotel Johannesburg Zuid Afrika
Een groot en stijlvol viersterrenhotel met een perfecte ligging. Het is omringd door vele winkelgebieden, 3 golfbanen, een casino en het O R Tambo International Airport ligt op ca. 7 km afstand. Ook is het aan te raden om een tour door de omgeving te maken en attracties als Soweto en het Lion & Rhino Park te bezoeken. Het hotel heeft een receptie, 3 restaurants waaronder een heerlijk Grill restaurant en een leuke Italiaanse koffieshop, een nette Spa met sauna, jacuzzi en verschillende schoonheidsbehandelingen, fitness en een klein winkeltje. Tevens is er een gratis shuttle naar zowel de East Rand Mall als de luchthaven. De verzorgde kamers zijn groot in afmetingen en allemaal voorzien van minibar, telefoon, TV, kluisje, koffie- en theefaciliteiten, haardroger en badkamer met douche en/of bad....
Meer info >
Ohrigstad
Iketla Lodge
Driesterren
 • Iketla Lodge
 • Iketla Lodge
 • Iketla Lodge
 • Iketla Lodge
 • Iketla Lodge
Luxe accommodatie op een privé natuurreservaat. De lodge is omgeven door veel natuurschoon en mooie uitzichten. U kunt in de omgeving prima wandelen en vele vogels en andere diersoorten spotten. Een heerlijke relaxte omgeving, waar het Afrika gevoel overal terug komt. Er is een klein zwembad met ligbedden waar u heerlijk kunt relaxen. Er is een prima restaurant, bar, lounge met zitje en open haard, klein winkeltje en een groot terras waar u van een prachtig uitzicht kunt genieten. De kamers in de lodge zijn typisch Afrikaans ingericht, zeer sfeervol, vaak met een prachtig uitzicht en zijn voorzien van koffie- & theefaciliteiten, minibar, een terras met zitje en een badkamer met douche en toilet en er is zelfs een buitendouche aanwezig! Iketla Lodge ligt in de bergen op ongeveer 30 minuten rijden van de bekende Blyde River Canyon. Het is een prima uitgangspunt voor de spectaculaire Panorama route en ligt op de weg naar het Krugerpark....
Meer info >
Dullstroom
The Highland Rose Country House
Viersterren
 • The Highland Rose Country House
 • The Highland Rose Country House
 • The Highland Rose Country House
 • The Highland Rose Country House
 • The Highland Rose Country House
Het Country House ligt in het pittoreske dorpje Dullstroom, op de Mpumalanga Highveld. Het is heerlijk gelegen in een prachtige Franse rozentuin, waar ook de naam Highland Rose vandaan komt. Hier geniet u van rust en al het natuurschoon. Het Country House heeft een heerlijke patio waar u prima kunt ontbijten en in de Serenity Spa kunt u zich heerlijk laten verwennen en van diverse behandelingen genieten. In de omgeving kunt u prima wandelen. De winkels liggen op ongeveer 1 kilometer en het Dullstroom Nature Reserve op 2 kilometer. Tevens is het vanuit de accommodatie niet ver naar God's Window en de Blyde River Canyon. De kamers liggen in leuke huisjes, omgeven door de mooie tuin en zijn zeer sfeervol ingericht en zijn voorzien van TV, minibar en koffie-& theefaciliteiten.
...
Meer info >
Hoedspruit
12
Timbavati Safari Lodge
Driesterren
 • Overzicht Timbavati Safari Lodge Mpumalanga Zuid Afrika
 • Kamer Timbavati Safari Lodge Mpumalanga Zuid Afrika
 • Kamer Timbavati Safari Lodge Mplumalanga Zuid Afrika
 • Zwembad Timbavati Safari Lodge Mpumalanga Zuid Afrika
 • Kamer Timbavati Safari Lodge Mpumalanga Zuid Afrika
Een prachtig, in stijl opgezette lodge op steenworp afstand van het beroemde Krugerpark. De unieke rondavels, heerlijke zwembad en vele safari mogelijkheden maken dit tot een uitstekende lodge, waarbij de prijs/kwaliteitsverhouding helemaal klopt. De dichtstbijzijnde plaats is Hoedspruit en de lodge ligt op enkele minuten van het bekende Kruger National Park op ca. 30 km van de Orpen ingang. De lodge beschikt over een kleine receptie, groot zwembad met gezellige bar en ligbedden, uiteraard een boma, goed buffetrestaurant met lekkere lokale specialiteiten en er is een drinkplaats voor de dieren, waar het vooral 's avonds mogelijk is om wilde dieren te zien. Er is WiFi tegen betaling. De 20 kamers zijn gelegen in kleurrijk geschilderde rondavels en voorzien van een badkamer met douche en kleine veranda. Alle rondavels hebben een ventilator, muskietennet en zitje op het terras. Er zijn ook uitstekende driepersoonskamers en familiekamers, die uitermate geschikt voor families met kinderen....
Meer info >
Kubu Safari Lodge
Driesterren
 • ZA_AC_KubuEX1
 • Waterpoel Kruger Nationaal Park Zuid-Afrika
 • ZA_AC_KubuKA1
 • ZA_AC_KubuTU1
 • ZA_AC_KubuTU2
Een leuke en kleinschalige lodge aan de rand van het beroemde Krugerpark, op ca. 20 km afstand van Hoedspruit. De lodge ligt te midden van een privé reservaat, waardoor u het echte "Out of Africa" gevoel zult hebben. Vanuit de logde kunt u eenvoudig het Krugerpark bezoeken, maar ook kunt u hier een gamedrive in een 4WD boeken, ochtendwandelingen in het Privé Reservaat maken en het Cheetha Rehabilitatie Centrum bezoeken. Verder is er een kleine receptie, gezellige lounge/bar met bibliotheek, 2 restaurants, een lekker zwembad met ligbedden en gratis WiFi in het gehele hotel. Alle 30 kamers hebben een typisch Afrikaanse uitstraling met rietendaken en veel leuke details. De kamers zijn voorzien van goede badkamer met douche en een gezamenlijke veranda, vanaf waar u uitzicht heeft op het Privé Reservaat....
Meer info >
Hoedspruit
12
Shindzela Safari Camp
Drieenhalve ster
 • ZA_AC_ShindzelaZW1
 • ZA_AC_ShindzelaKA1
 • ZA_AC_ShindzelaTU1
 • ZA_AC_ShindzelaTU2
Misschien wel een van de leukste verblijven in deze regio, ondanks dat u hier geen luxe moet verwachten. Het camp ligt midden in Timbavati Game Reserve, onderdeel van 'Greater Krugerpark.' Dit is echt op safari gaan; geen verharde wegen, op safari met rangers, dineren bij het haardvuur en slapen in echte safari-tenten. U krijgt een goede routebeschrijving, want de lodge ligt niet aan een verharde weg. In de lounge ruimte van de lodge, waar u ontvangen zult worden, kunt u 's middags (tussen de safari's) fijn genieten van de rust en schaduw. Verder beschikt de lodge over een lekker zwembad, bar met terras en een eetruimte waar 's ochtends een stevig ontbijt wordt geserveerd en 's avonds, na de gamedrive, steeds weer een ouderwetse Zuid-Afrikaanse maaltijd op u staat te wachten, terwijl de lodge verlicht wordt door olielampjes en een kampvuur. De originele safaritenten zijn allemaal voorzien van muskietennet, goede bedden, elektriciteit door een generator (bepaalde uren) en een openbadkamer met douche en toilet. De tenten hebben allemaal veel privacy, een lekker terras en geven u het ware safari-gevoel. Een verblijf in deze lodge zult u niet snel meer vergeten!

Er is geen omheining bij deze lodge, dus de wilde dieren kunnen door het kamp lopen, hoe spannend. Uiteraard zijn er 24/7 rangers aanwezig om u veilig te stellen.
...
Meer info >
Ngama Tented Safari Lodge
Viersterren
 • za_ac_ngamaka (2).jpg
 • za_ac_ngamaka.jpg
 • za_ac_ngamaka2.jpg
 • za_ac_ngamakalo.jpg
 • za_ac_ngamazw1.jpg
Deze kleine lodge is een kleine verrassing in het wild. Het Private Game reserve waar de lodge ligt staat bekend om zijn uitstekende mogelijkheid om veel wild te zien. Met maar 6 mooie safari-tenten en charmante inrichting is dit echt een verblijf voor mensen die iets persoonlijks en kleinschalig zoeken. De lodge ligt midden in het Guernsey Private Game Reserve op nog geen 40 km van het beroemde Krugerpark. Het Guernsey Private Game Reserve is de 'thuis' van de Big Five en heel veel wilde dieren. De lodge beschikt over een ruime 'hoofdtent' waar de receptie en de lounge zich bevinden. Hier wordt 's ochtends ook het ontbijt geserveerd. Vanuit hier loopt u zo het dek op met uitzicht op het water. Hier is het heerlijk vertoeven in de schaduw en 's avonds wordt hier ook het diner geserveerd. Tevens is er een klein zwembad voor wat afkoeling tussen de safari's. De safaritenten zijn zeer smaakvol ingericht en liggen verspreid rond het water en hebben allemaal een groot dek, waar u kunt genieten van de rust (en soms dierengeluiden). De tenten zijn ruim en voorzien van hemelbedden, badkamer met bad en douche en elektriciteit. Geniet van de persoonlijke service en mooie accommodatie!...
Meer info >
Hazyview & Graskop
12
Gecko Lodge
Driesterren
 • za_ac_geckolodgezw.jpg
 • za_ac_geckolodgelo.jpg
 • za_ac_geckolodgere1.jpg
 • za_ac_geckolodgetu1.jpg
 • za_ac_geckolodgeka11.jpg
Deze gezellige lodge wordt gerund door het echtpaar Gideon en Anja, wie met veel persoonlijke aandacht de lodge weer dat hebben teruggeven wat we enkele jaren gelden verloren. Het is een gezellige, informele lodge op een uitstekende locatie om het Krugerpark te bezoeken, het ligt namelijk op nog geen 3 kilometer van Hazyview, dé zuidelijke toegangspoort van het Krugerpark. Er is een kleine receptie, goed restaurant met een heerlijk ontbijtbuffet, klein zwembad met ligbedden en een gezellige bar met een grote openhaard, waar u 's avonds nog gezellig een drankje kunt doen. Tevens is er gratis WiFi in openbare ruimtes. De 21 verzorgde kamers hebben allemaal een leuk Afrikaans tintje en zijn voorzien van ventilator, koffie- en theefaciliteiten, kluisje en badkamer met douche. Er zijn ook uitstekende driepersoonskamers en familiekamers, die uitermate geschikt voor families met kinderen....
Meer info >
Hamilton Parks Country Lodge
Driesterren
 • Hamilton Parks
 • Hamilton Parks Country Lodge
 • Hamilton Parks Country Lodge
 • Hamilton Parks Country Lodge
 • ZA_AC_HamiltonBA1
Hamilton Parks is een gezellige country lodge, waar u zich al snel thuis zal voelen. Een uitstekende locatie om het beroemde Krugerpark te bezoeken, het park ligt namelijk op nog geen 25 minuten van het de lodge. Deze persoonlijke country lodge heeft een gezellige lounge met een open haard, vele boeken en een dient als huiskamer voor alle gasten. Daarnaast is er een eetzaal aan het terras, vanwaar u zo naar het zwembad loopt. Het zwembad ligt in een mooie tuin met een gezellige bar, waar u in de namiddag kunt genieten van een drankje. De 22 kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van ventilator, minibar, kluisje, koffie- en theefaciliteiten, goede badkamer en een veranda met een zitje. De lodge beschikt tevens over familiekamers (maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen)....
Meer info >
Hazyview & Graskop
12
Laughing Waters Guesthouse
Driesterren
 • za_ac_laughingzw.jpg
 • za_ac_laughinglo.jpg
 • za_ac_laughingre.jpg
 • za_ac_laughingka.jpg
 • za_ac_laughingka2.jpg
Laughing Waters is een comfortabel guest house gelegen aan de prachtige Sabie Rivier Valley, nabij Hazyview. Alle kamers zijn ruim ingericht en voorzien van ventilator. De accommodatie heeft een ruime veranda met uitzicht op de indrukwekkende tuinen. Laughing Waters heeft ook een zwembad, restaurant, bar en gratis Wifi in de gehele accommodatie....
Meer info >
Rissington Inn
Viersterren
 • Rissington Inn
 • Rissington Inn
 • Rissington Inn
 • kamer Rissington Inn
 • kamer Rissington Inn
Het Rissinton Inn is een charmante, comfortabele accommodatie gelegen in een rietgedekte boerderij. Onder de schaduw van prachtige bomen heeft u een adembenemend uitzicht over de vallei. De accommodatie is gelegen in de buurt van Hazyview, op ongeveer 10 minuten afstand van het Kruger Park, in het hart van de Mpumalanga en de Panorama Route. Het is omringd door 10 hectare uitgestrekte kleurrijke tuinen en beschikt over een receptie, restaurant, bar, zwembad, parkeergelegenheid en biedt u een heerlijk verblijf en is de perfecte uitvalsbasis om de schitterende omgeving te verkennen. Er zijn 16 kamers. Elke kamer heeft een unieke en ruime inrichting en is voorzien van een plafondventilator, badkamer met bad en/of douche en een eigen veranda. Tevens zijn er superior large kamers en garden suite kamers aanwezig....
Meer info >
Swaziland
Mountain Inn
Driesterren
 • Overzicht Mountain Inn Swaziland Zuid Afrika
 • Lobby Mountain Inn Swaziland Zuid Afrika
 • Tuin Mountain Inn Swaziland Zuid Afrika
 • Mountain Inn exterieur 2
 • Mountain Inn exterieur
Comfortabel hotel in Spaanse stijl met een unieke ligging. Het hotel heeft door zijn ligging een schitterend uitzicht over de Ezulwini vallei en ligt op ca. vier km van het centrum van Mbabane, de hoofdstad van Swaziland. De gemoedelijke sfeer in het hotel zorgt ervoor dat u zich er meteen thuis voelt. Mountain Inn heeft een receptie, restaurant, bar, gratis WiFi in het gehele hotel, mooi zwembad met ligbedden, verhuur van mountainbikes en er worden wandeltochten georganiseerd. De kamers zijn ruim en charmant ingericht en beschikken over airco, TV, telefoon, koffie- en theefaciliteiten en badkamer met bad. Er zijn ook familiekamers, deze beschikken over dezelfde faciliteiten, maar zijn ruimer van opzet. De familiekamers zijn geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen t/m 11 jaar....
Meer info >
Swaziland
12
Foresters Arms Hotel
Viersterren
 • Zwembad Sand Forest Lodge St. Lucia Nationaal Park Zuid Afrika
 • Kamer Foresters Arms Hotel Swaziland Zuid Africa
 • DetailForesters Arms Hotel Swaziland Zuid Africa
 • Overzicht Foresters Arms Hotel Swaziland Zuid Afrika
 • Zwembad Foresters Arms Hotel Swaziland Zuid Afrika
Een echt klassiek ingericht en laagbouw hotel midden in Swaziland, tussen de bossen, bergen en fruitgaarden gelegen en voorzien van een voortreffelijk restaurant met open haard en een heerlijk terras. Het Forester Arms hotel heeft tevens een prachtige tuin met zwembad en diverse sportfaciliteiten. Het hotel is rustig gelegen in een groene omgeving op ongeveer 27 km afstand van de hoofdstad Mbabane. Er is een receptie, lounge, restaurant, bar, terras, zwembad, sauna, tennisbaan, fietsverhuur en parkeergelegenheid. In de directe omgeving bevindt zich een golfbaan.
Alle kamers zijn op de begane grond gelegen, hebben een gezellige inrichting en beschikken over TV, telefoon, badkamer met bad en/of douche en prachtig uitzicht over de omgeving, de tuin of het zwembad. Een heerlijk hotel.
...
Meer info >
Mvubu Falls Lodge
Driesterren
 • Mvubu falls hotel
 • Mvubu falls hotel
 • Mvubu falls hotel
 • Mvubu falls hotel
 • Mvubu falls hotel
In deze kleinschalige lodge is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en vanuit de lodge heeft u een prachtig uitzicht op de heuvels. De romantische ligging, naast het kleine Mvubu riviertje (Mvubu betekent nijlpaard), is de ideale plek om te genieten en heerlijk te ontspannen. Neemt u een lekker drankje in de 'bush'-bar en relaxt u heerlijk op de veranda. In het restaurant worden de maaltijden met zorg klaargemaakt en verder is er een klein zwembadje met ligbedden waar u prima kunt genieten van de natuur. Qua ligging ligt de Mvubu Falls Lodge halverwege de hoofdstad Mbabane (6 km ) en de Ezulwini 'The Valley of Heaven'(6 km) aan de voet van de Malagwane Heuvel. Door de centrale ligging heeft u snel toegang tot de wildparken, de Swazi Cultural Village en de winkels van Ezulwini. Voor de natuur- en avontuurliefhebbers is er genoeg te doen in de omgeving zoals een kano-safari, mountainbiken en het genieten van de flora en fauna. De kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van TV, airco en verwarming. In de badkamer is een douche of bad en toilet....
Meer info >
St. Lucia
12
Rhino Coast Guesthouse
Driesterren
 • Zwembad Rhino Coast Guesthouse St. Lucia Nationaal Park Zuid Afrika
 • Kamer Rhino Coast Guesthouse St. Lucia Nationaal Park Zuid Afrika
 • Overzicht Rhino Coast Guesthouse St. Lucia Nationaal Park Zuid Afrika
 • Kamer Rhino Coast Guesthouse St. Lucia Nationaal Park Zuid Afrika
 • Rhino Guest House exterieur
Een gezellige familie Bed & Breakfast , waar u zich al snel zal thuis voelen. Vanuit deze Bed & Breakfast kunt u eenvoudig de vele uitstapjes maken en genieten van het gezellige plaatsje St. Lucia. Persoonlijke service en aandacht zijn hier erg belangrijk. De Bed & Breakfast beschikt over een grote woonkamer met TV, terras waar 's ochtends het ontbijt wordt geserveerd en een klein zwembad. De 8 ruim opgezette kamers zijn voorzien van airco, minibar, koffie- en theefaciliteiten, badkamer met douche en klein terrasje.
...
Meer info >
Forest Lodge
Driesterren
 • forest.jpg
Een fijne guesthouse met een gemoedelijk sfeer, gelegen aan de rand van St. Lucia te midden het groen. Forest Lodge is van dezelfde eigenaren als Rhino Guesthouse, waar we al jaren met veel plezier mensen onderbrengen. Een heerlijke plek dus op een centrale locatie in St. Lucia, met een uitstekende service. In de lodge vindt u een kleine receptie, waar u ook uitstekende leuke excursies en safari's in Hluhluwe nationaal park kunt boeken. Verder is er een ontbijtrestaurant en een heerlijk zwembad met ligbedden in een tropische tuin. De 14 kamers zijn allemaal voorzien van airco, kluisje, koffie- & theefaciliteiten en een badkamer met douche. Tevens hebben ze allemaal toegang tot het houten dek/terras....
Meer info >
St. Lucia
12
Elephant Coast Guesthouse
Viersterren
 • Elephant Coast Guesthouse
 • ZA_AC_ElephantCoastKA1
 • kamer Elephant Coast Guesthouse
 • kamer Elephant Coast Guesthouse
 • restaurant Elephant Coast Guesthouse
Een fijne Bed & Breakfast gelegen aan een rustige straat aan de rand van St. Lucia, waar u 's avonds verrast kunt worden door een nijlpaard of ander klein wild. De Guesthouse biedt u een ideale uitvalsbasis voor uw verblijf in deze schitterende omgeving. Het is gelegen in een rustige woonwijk in St. Lucia. De hoofdstraat met vele restaurants, bars en winkeltjes liggen op loopafstand en ook het St. Lucia Wetland ligt op slechts enkelen minuten rijden. Elephant Coast Guesthouse beschikt over een heerlijke lounge/woonkamer met veel Afrikaanse details. Vanuit de woonkamer komt u op het terras waar 's ochtends uw ontbijt wordt geserveerd of waar u kunt genieten van een lekker drankje. Verder is er een klein zwembad en heerlijke tuin met luie stoelen. De 7 sfeervolle kamers van het Guesthouse zijn allemaal voorzien van airco, koelkastje, koffie- en theefaciliteiten, badkamer met douche en/of bad en terrasje. De familiekamers zijn kunt u gebruiken indien uw gezelschap bestaat uit 2 volwassenen en maximaal 3 kinderen (t/m 12 jaar). Indien de kinderen ouder zijn, kan een toeslag gelden!...
Meer info >
Amazulu Lodge
Viersterren
 • za_ac_amazuluka3.jpg
Een goed verzorgde lodge, direct in het centrum gelegen. Met het lekkere zwembad, de mooie kamers en vriendelijke service een uitstekende accommodatie met veel faciliteiten. Vanuit de lodge kunt u eenvoudig de verschillende excursies in de omgeving maken en genieten van de vele restaurantjes en terrasjes.
...
Meer info >
Umhlanga, Salt Rock & Balito
12
Zeranka Lodge
Viersterren
 • zwembad Zeranka
 • zwembad Zeranka
 • lounge Zeranka
 • lounge Zeranka
 • restaurant Zeranka
Dit guesthouse ligt in een mooi verzorgde villa en ligt op circa 10 minuten van het centrum van Umhlanga en op nog geen 50 meter van het strand van Umhlanga, met een direct pad bereikbaar. De guesthouse is beschikt over een receptie, lounge/zitkamer, ontbijtrestaurant met lekker terras en zwembad met ligbedden in de mooie tuin. De verzorgde kamers zijn voorzien van fan, sat-TV, telefoon, koffie- en theefaciliteiten en badkamer met bad of douche. Er zijn tevens verschillende familiekamers aanwezig. Door de mooie inrichting en uitstekende ligging is dit een hele leuke plek om te genieten van het brede strand van deze leuke badplaats....
Meer info >
The Honey Pot Guesthouse
Driesterren
 • Kamer The Honey Pot Guesthouse Durban Zuid Afrika
 • Lobby The Honey Pot Guesthouse Durban Zuid Afrika
 • Tuin The Honey Pot Guesthouse Durban Zuid Afrika
 • Zwembad The Honey Pot Guesthouse Durban Zuid Afrika
 • Honey Pot kamer 2
The Honey Pot is een zeer sfeervolle accommodatie, waar u na een dagje strand of een bijzondere excursie kunt u nagenieten bij het zwembad. Tijdens de warme zwoele Zuid Afrikaanse avonden kunt u gebruik maken van de Braai (BBQ) in de tuin met zwembad. Het strand en Umhlanga Village bevinden zich op 800 meter van het hotel. Umhlanga ligt op circa 20 minuten rijden ten Noorden van Durban. In de nabije omgeving vindt u La Lucia met een up-market Shoppingmall. Vanuit het hotel kunt u onder andere Valley of 1000 Hills, Assagay Safari Park, Crocodile Park, Umgeni Bird Park, Botanical Gardens, Sea World en Sharks Board bezichtigen. The Honey Pot hotel beschikt over een receptie met kluisjes, een patio met uitzicht op de Indische Oceaan waar het ontbijt geserveerd wordt, bar/cocktail lounge, Braai (BBQ) mogelijkheden in de tuin, picknickmand verkrijgbaar, internetvoorzieningen, wasservice en parkeergelegenheid. Er zijn 4 goed verzorgde kamers, die alle voorzien zijn van airco, magnetron, telefoon, TV, radio, koffie- en theefaciliteiten, badkamer met bad en/of douche en een privé entree. Elke kamer is gelegen aan de tuin, waar u heerlijk kunt zitten en genieten van de rustige omgeving. Er is ook een uitstekende familiekamer, welke ruimer van opzet is....
Meer info >
Umhlanga, Salt Rock & Balito
12
Caza Beach Guesthouse
Viersterren
 • za_ac_casabeachka2.jpg
 • za_ac_casabeachka3.jpg
 • za_ac_casabeachov.jpg
 • za_ac_casabeachka.jpg
 • za_ac_casabeachka5.jpg
Caza Beach Guesthouse ligt slechts op 20 meter afstand van het strand La Lucia en beschikt over een inheemse tuin met zwembad en een terras. De ruime kamers hebben alle een elegante inrichting, uitzicht op de tropische tuin en zijn voorzien van airco. Gratis WiFi beschikbaar in openbare ruimtes.
...
Meer info >
The Saffron House
Drieenhalve ster
 • The Saffron House
 • The Saffron House
 • The Saffron House
 • zwembad Saffron House
 • kamer Saffron House
Bij deze charmante B&B zult u zich al snel thuis voelen. Door de fijne ligging, vlak bij het strand, vriendelijke service en kleinschaligheid een uitstekende plek om tot rust te komen na alle safari dagen. De B&B ligt op nog geen 5 minuten lopen van het strand van Salt Rock/Balito. De plaats Salta Rock ligt op ongeveer 35 minuten rijden van Durban en kent een vriendelijke uitstraling. Het heeft een klein centrum en is veel plezieriger om enkele dagen te verblijven dan in Durban. The Saffron House beschikt over een kleine receptie, lekker zwembad met ligbedden en een ontbijtruimte met mooi terras bij het zwembad. Tevens kunt u er 's middags een hapje eten en is er 's avonds altijd de mogelijkheid om gezellig een drankje te drinken. De 5 kamers hebben ieder een eigen uitstraling en charme, maar zijn allemaal voorzien van airco, sat-TV, koffie- & thee faciliteiten en een eigen opgang naar het terras. Badkamer met douche, bad en toilet....
Meer info >
Addo Nationaal Park
Rosedale Organic Farm Bed & Break...
Rosedale Organic Farm Bed & Breakfast
Driesterren
 • Rosedale Organic Farm
 • Rosedale Organic Farm
 • kamer Rosedale Organic Farm
 • kamer Rosedale Organic Farm
 • restaurant Rosedale Organic Farm
Schitterend panoramisch uitzicht over de citrus gaarden, dichtbij het Addo Elephant National Park, de Afrikaanse gastvrijheid en de unieke biologische maaltijden maken de eco-vriendelijke Rosedale Organic Farm Bed & Breakfast tot een aangename accommodatie voor uw verblijf in deze omgeving. U zult u zich hier zeker thuis voelen en genieten van al het moois in dit malaria-vrije gebied. Vanaf de B&B is het Addo Elephant National Park gelegen op ongeveer 10 minuten rijden en op 5 minuten afstand van diverse lokale restaurants en bars. De B&B beschikt over een receptie, restaurant, lounge en schitterende sinaasappel- en citroen gaarden. Vanuit de farm kunt u diverse excursies en gamedrives ondernemen. De kamers zijn voorzien van ventilator, koffie- & theefaciliteiten, kluisje, koelkastje en badkamer met bad of douche.
...
Meer info >
Addo Nationaal Park
12
Belmont Guest House
Viersterren
 • za_ac_belmontov.jpg
 • za_ac_belmontre.jpg
 • za_ac_belmontka.jpg
 • za_ac_belmontka2.jpg
 • za_ac_belmontui.jpg
Belmont is een gracieuze Bed & Breakfast, waar de gastheer/vrouw zal proberen uw verblijf zo onvergetelijk en zo aangenaam mogelijk te maken. Gelegen in het hart van het malaria-vrije Addo, op de drempel van Addo Nationaal Park en dichtbij de vele attracties van de regio, Belmont Country House is een rustig toevluchtsoord tussen de citrus boerderijen....
Meer info >
Lemon3 Lodge Guesthouse
Viersterren
 • ZA_AC_Lemon3ZA_AC_ADDOLEMON3LO.jpg
 • ZA_AC_Lemon3ZA_AC_ADDOLEMON3OM.jpg
 • ZA_AC_Lemon3ZA_AC_ADDOLEMON3RE.jpg
 • ZA_AC_Lemon3ZA_AC_ADDOLEMON3RE1.jpg
 • ZA_AC_Lemon3ZA_AC_ADDOLEMON3ZW.jpg
Een zeer verzorgd guesthouse waar u zich al snel thuis zult voelen. De Nederlandse eigenaren zijn erg betrokken en zullen er alles aan doen het u hier zeer naar uw zin te maken. De intieme sfeer, de personal touch en de prachtige ligging tussen de citrusplantages zorgen voor een zeer comfortabel verblijf. Het moderne en zeer sfeervolle guesthouse heeft een kleine receptie, gezellige lounge vanwaar u zo het terras op loopt, het ontbijt wordt zowel in de eetkamer als op het terras geserveerd en bestaat uit een goede variatie aan lekkernijen en u kunt genieten aan het heerlijke zwembad met ligbedden. 's Middags kunt u hier uiteraard genieten van de rust of u gaat op safari in het beroemde Addo Nationaal Park, wat op ongeveer 30 minuten rijden ligt. Ook kunt u een bezoekje brengen aan de Cheetah boerderij in de omgeving, waar weeswelpjes en gewonde cheetah's worden opgevangen. De 5 zeer verzorgde kamers van de lodge zijn allemaal voorzien van airco, koffie- en theefaciliteiten, badkamer met douche en een terras. ...
Meer info >
Knysna
12
Bradach Manor
Viersterren
 • Bradach Manor
 • Bradach Manor
 • Bradach Manor
 • kamer Bradach Manor
 • Bradach Manor
Dit charmante guesthouse is gelegen op een heuvel en heeft daardoor een prachtig uitzicht over de Knysna lagoon met in de verte de Indische oceaan. Het ligt vlakbij Knysna en midden op de bekende Tuinroute, met het waterfront op circa 5 minuten rijden. Naar Port Elizabeth is het ongeveer 2 uur rijden. De Manor is een oud woonhuis en u zult merken dat u zich al snel zult thuis voelen door de persoonlijke service en relaxte sfeer. Het heeft een kleine receptie, die overloopt in een gezellige lounge met open haard en eetkamer waar u 's ochtends een overheerlijk ontbijt staat te wachten. Het is heerlijk genieten op het terras of bij het zwembad met ligbedden, want vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de Lagoon van Knysna. Alle 8 zeer verzorgde kamers zijn allemaal individueel ingericht. Er zijn zowel Lagoon-Facing kamers als Back-facing kamers, welke allemaal voorzien zijn van ventilator, TV, kluisje, minibar, koffie- en theefaciliteiten en goede badkamer met douche of bad. Het verschil zit hem in de het uitzicht, wat bij de Lagoon-facing kamers prachtig is en deze kamers hebben ook allemaal een prachtig balkon of terras en een "open" badkamer. Het is natuurlijk mogelijk om de badkamer/douche af te schermen. Dit kunt u bij de receptie aangeven. De back-facing kamers hebben uiteraard niet het mooie uitzicht maar ook geen balkon!...
Meer info >
Knysna Country House
Viersterren
 • Knysna Country House
 • Knysna Country House
 • Knysna Country House
 • Knysna Country House
 • Knysna Country House
Het Knysna Country House is een comfortabele accommodatie in een rustige en groene buitenwijk van Hunters Home in Knysna aan de prachtige Tuinroute. In enkele minuten rijden bent u in het gezellige centrum van Knysna. In het hotel kunt aan de bar een lekker drankje drinken en 's morgens tijdens uw ontbijt genieten van het prachtige uitzicht. U kunt heerlijk relaxen in het zwembad met ligbedden en een zonneterras. In de tropische tuin ziet u een verscheidenheid aan flora en fauna. De kamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van TV,fan, minibar, kluisje en verder is de kamer voorzien van Wi-Fi en koffie-en theefaciliteiten. Badkamer met douche, toilet en föhn. De kamers hebben uitzicht op de tuin of het zwembad. Door de persoonlijke service van de eigenaren zal het u hier aan niets ontbreken....
Meer info >
Knysna
12
Alfreds Manor
Drieenhalve ster
 • ZA_AC_AlfredsManorEX1
 • ZA_AC_AlfredsManorEX2
 • ZA_AC_AlfredsManorEX3
 • ZA_AC_AlfredsManorKA1
 • ZA_AC_AlfredsManorKA2
Een prachtig, modern met veel klassieke details ingerichte guesthouse in het centrum van Knysna met uitzicht op de lagoon. Met slechts 4 kamers en persoonlijke benadering een lust om enkele dagen te verblijven en de vele bezienswaardigheden en activiteiten van deze regio te ontdekken. Het ontvangst is in de lounge van deze Manor, waar u tevens kunt genieten van een goed boek, het ontbijt wordt zowel in de eetkamer als op het terras geserveerd en relaxen kunt u bij het heerlijke zwembad met ligbedden. Uiteraard is er gratis WiFi en kunt u gebruik maken van een shuttle service als u de auto een dagje wil laten staan. De 4 zeer verzorgde en ruime kamers zijn allemaal voorzien van airco, kluisje, TV, telefoon, koelkastje, koffie- en theefaciliteiten, badkamer met bad en douche en hebben een terras of balkon met een spectaculair uitzicht....
Meer info >
Point Lodge
Drieenhalve ster
 • Zwembad Point Lodge Tuinroute Zuid Afrika
 • Kamer Point Lodge Tuinroute Zuid Afrika
 • Restaurant Point Lodge Tuinroute Zuid Afrika
Een mooie lodge, direct gelegen aan het lagoon van Knysna Heads en vlakbij het centrum van Knysna. Vanaf het terras en uw zwembad heeft u een spectaculair uitzicht op deze lagoon. De lodge heeft een lounge/bar, klein restaurant en zwembad met ligbedden. De 6 kamers hebben allemaal een eigen thema en liggen verspreid in het hoofd- en bijgebouw. Alle kamers zijn voorzien van ventilator, TV, kluisje en badkamer met douche of bad....
Meer info >
Oudtshoorn & Prince Albert
12
Stone Breaker Country Lodge
Drieenhalve ster
 • za_ac_stonebreakerov.jpg
 • za_ac_stonebreakerom.jpg
Stonebreaker Country Lodge is gelegen in Schoemanspoort, dichtbij alle toeristische plaatsen zoals de Cango struisvogelboerderij, Rust & Vrede Waterval en de Gamkaskloof.
De kamers zijn comfortabel ingericht met Afrikaans thema.
Stonebreaker Country Lodge is voorzien van zwembad en restaurant....
Meer info >
Avondblij Guesthouse
Driesterren
 • Zwembad Avondblij Guesthouse Tuinroute Zuid Afrika
 • Kamer Avondblij Guesthouse Tuinroute Zuid Afrika
 • Overzicht Avondblij Guesthouse Tuinroute Zuid Afrika
 • restaurant Avondblij Guesthouse
 • kamer Avondblij Guesthouse
Een fijne driesterren accommodatie, waar u de originele houten vloeren en ruime kamers uit de jaren 40 nog steeds kunt bewonderen. Service en comfort staan hoog in het vaandel, waardoor u een prettig verblijf zult hebben. Avondblij Guesthouse is gelegen dichtbij het centrum van Oudtshoorn waar u heerlijk kunt winkelen en diverse bars en restaurants kunt vinden. Tevens ligt het guesthouse op ca. 20 minuten rijden naar de Cango Caves en op ca. 10 minuten van de struisvogelboerderijen. In de directe omgeving bevinden zich een aantal wijnboerderijen van topklasse die zeker een bezoekje waard zijn. Avondblij Guesthouse beschikt over een receptie, ontbijtzaal met sfeervolle open haard, buitenzwembad en een tuin met braai-mogelijkheden (BBQ). De nette en ruim ingerichte kamers zijn voorzien van een ventilator, TV, haardroger en koffie-/theevoorzieningen, badkamer met bad en/of douche. ...
Meer info >
Oudtshoorn & Prince Albert
Buffelsdrift Game Lodge
Viersterren
 • Buffelsdrift game lodge
 • Buffelsdrift game lodge
 • Buffelsdrift game lodge
 • Buffelsdrift game lodge
 • Buffelsdrift game lodge
Buffelsdrift is midden in de prachtige natuur gelegen in het hart van Kleine Karoo, niet ver van Oudtshoorn en Route 62. Het heeft een waanzinnig uitzicht over de bergen en de dam, en als u geluk heeft kunt u hier ook olifanten, buffels, neushoorns, giraffen en nijlpaarden zien. Met de olifanten kunt u zelfs contact maken door ze te voeren en misschien ook door op hun knie te zitten. Deze unieke lodge is een plek waar u optimaal kunt genieten van het veelzijdige Zuid-Afrika. De lodge heeft een gezellige receptie en lounge, uitstekend restaurant met terras, klein zwembad en de mogelijkheid om leuke safari-excursies. Tevens bestaat er de mogelijkheid om paard te rijden. De 25 luxe tenten zijn allemaal voorzien van airco, minibar, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en badkamer met buitendouche met warm water. Tevens zijn alle tenten voorzien van klein terrasje met zitje.

De familietent is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en maximaal 3 kinderen tot en met 11 jaar.
...
Meer info >
Wijnlanden
12
Onze Rust Guest House
Drieenhalve ster
 • za_ac_onzerusto.jpg
 • za_ac_onzerustka.jpg
 • za_ac_onzerustov2.jpg
 • za_ac_onzerustte.jpg
Het Onze Rust Guest House ligt in het hart van de Kaapse wijnlanden en biedt de perfecte omgeving om tot rust te komen. Onze Rust beschikt over een natuurlijke fontein die is omgeven door een inheemse tuin en een zwembad. Vanuit het guesthouse kunt u een bezoek brengen aan de wijnkelders, golfbanen en stranden in de omgeving. De kamers zijn comfortabel ingericht en er is gratis Wifi beschikbaar....
Meer info >
Rosenview Guesthouse
Driesterren
 • ZA_AC_RosenviewEX
 • ZA_AC_RosenviewKA
 • ZA_AC_RosenviewRE
 • ZA_AC_RosenviewZW
Een mooi guesthouse met een persoonlijke sfeer, waar u zich al snel zult thuis voelen. De guesthouse ligt op de route van Somerset West naar Stellenbosch, tussen de prachtige wijnvelden en met uitzicht op de Helderberg. Het centrum van Stellenbosch ligt op ongeveer 15 minuten rijden vanaf de guesthouse en het strand ligt op circa 10 minuten rijden. Door de mooie, natuurlijke omgeving, heerlijk ontbijt en de mogelijkheid om veel in de omgeving te zien, is dit een absolute aanrader. Er is een kleine receptie/lounge, ontbijtzaal, parkeerplaats, WiFi, braai mogelijkheden (BBQ) en er is een heerlijk zwembad met ligbedden en een grote patio waar u kunt genieten van een drankje of een boek. Vanuit het guesthouse bezoekt u eenvoudig de vele wijnboerderijen, het gezellige centrum van Stellenbosch en kunt u mountainbiken of paardrijden. De kamers liggen allemaal in het hoofdgebouw en zijn voorzien van airco, kluisje, koffie- & theefaciliteiten, TV, telefoon, koelkastje, badkamer met douche en een patio met zitje.
...
Meer info >
Wijnlanden
12
Bonne Esperance Guest Lodge
Drieenhalve ster
 • Bonne Esperence
 • Bonne Esperence
 • Bonne Esperence
 • restaurant Bonne Esperence
 • kamer Bonne Esperence
Bonne Espereance Guesthouse is een sfeervolle en elegante bed & breakfast, waar u het zeker naar uw zin zult hebben. De guesthouse bevindt zich in een schitterende Victoriaanse villa op slechts 5 minuten loopafstand van het historische centrum van Stellenbosch en is van alle luxe gemakken voorzien. De villa beschikt over een receptie, restaurant, bar met terras, lounge met open haard, heerlijke tuin met 'plunge' pool, tv-lounge, wasservice en parkeergelegenheid. Alle kamers zijn comfortabel en sfeervol ingericht en zijn voorzien van airco, minibar, TV, telefoon, kluisje en een badkamer met bad en/of douche en een föhn....
Meer info >
Knorhoek Guesthouse
Drieenhalve ster
 • Knorhoek
 • kamer Knorhoek Guesthouse
 • lounge Knorhoek Guuesthouse
 • Knorhoek Guesthouse
 • restaurant Knorhoek Guesthouse
Een vriendelijke kleine Guesthouse, net buiten het centrum van Stellenbosch en te midden van de wijnranken. Het Guesthouse is onderdeel van een werkende kleinschalige wijnboerderij, waardoor u hier uitgebreid kennis zult maken met de productie van overheerlijke wijnen uit Zuid Afrika. Het guesthouse ligt op ongeveer 20 minuten rijden van het gezellige centrum van Stellenbosch en beschikt over een kleine receptie, ontbijtrestaurant met een heerlijk terras waar u 's ochtends in de zon kunt genieten van een uitgebreid ontbijt, vriendelijke bar/lounge met wijnproeverij en open haard. Verder is er een zwembad met ligbedden, WiFi en uiteraard een tastingroom, waar u de huiswijnen kunt proberen en een uitgebreide rondleiding kunt krijgen. Tevens is er een uitstekend restaurant, deze is in de weekenden niet open en in het laagseizoen beperkt geopend. De 7 zeer verzorgde kamers van dit kleine Guesthouse liggen allemaal in de oude schuur van de wijnboerderij en zijn voorzien van TV, telefoon, kluisje, koffie- & theefaciliteiten en een terrasje met zitje. Er is tevens een familiekamer, geschikt voor maximaal 4 volwassenen. Wanneer u reist met uw gezin raden wij u aan deze kamer te boeken, want de kamer is ook geschikt voor 2 volwassenen met 1 of 2 kinderen....
Meer info >
Kaapstad
12
Port View House
Driesterren
 • za_ac_portviewov1.jpg
 • za_ac_portviewter.jpg
 • Portview kamer
 • Portview restaurant
 • Portview zwembad
Een vriendelijk guesthouse met een persoonlijke service op een ideale plek in de populaire wijk Greenpoint, in Kaapstad. Loop in ongeveer 10 minuten naar de beroemde Victoria & Alfred Waterfront of rijd naar één van de leuke stranden van deze wereldstad. Ook kunt u genieten van het kleine zwembad met ligstoelen in de tuin, waar deze guesthouse over beschikt. Verder is er een kleine receptie en een ontbijtruimte met een terras. Alle 8 verzorgde kamers zijn voorzien van TV, telefoon, koelkastje, fan, koffie- en theefaciliteiten, WiFi en een badkamer met bad en/of douche. Er is ook een uitstekende familiekamer aanwezig....
Meer info >
Sweet Orange Guest House
Drieenhalve ster
 • Sweet Orange Guesthouse
 • Sweet Orange Guesthouse
 • Sweet Orange Guesthouse
 • Sweet Orange Guesthouse
 • Sweet Orange Guesthouse
Het Sweet Orange is een gerestaureerd Victoriaans huis, gebouwd in de vroegere jaren 1900. Dichtbij de Atlantische Oceaan in de buitenwijk Sea Point. Het huis beschikt over een tuin met zwembad en op 10 minuten afstand zijn er winkels, cafés en restaurants. De kamers zijn ruim en comfortabel ontworpen en ingericht. Wifi beschikbaar tegen betaling....
Meer info >
Kaapstad
Floréal House
Viersterren
 • Zwembad Floréal House Kaapstad Zuid Afrika
 • za_ac_florealka1.jpg
 • Kamer Floréal House Kaapstad Zuid Afrika
 • za_ac_floreallo1.jpg
 • Overzicht Floréal House Kaapstad Zuid Afrika
Dit sfeervolle guesthouse is gelegen in een van de prachtige Victoriaanse huizen, die u veel in Kaapstad ziet. Door de persoonlijke sfeer, zeer gunstige ligging en lekkere ontbijt is het een uitstekende uitvalsbasis om Kaapstad beter te leren kennen. Dit guesthouse ligt namelijk zeer centraal in de wijk Gardens, vlakbij Oranjezicht. Deze wijk is iets hoger gelegen, waardoor u een fantastisch uitzicht heeft over de stad aan de voet van de Tafelberg. Deze wijk is bij vakantiegangers zeer geliefd omdat het slechts enkele minuten rijden is naar het strand of het oude centrum. Op loopafstand vindt u bovendien vele restaurants, bars en leuke winkeltjes. Het huis heeft een kleine receptie, gezellige woonkamer/lounge waar u kunt genieten van een kopje thee of goed glas wijn, aangrenzend vindt u de ontbijtruimte waar iedere ochtend een goed ontbijt wordt geserveerd en is er een klein terras. Na een ochtend de stad ontdekken kunt u verder genieten van het heerlijke zwembad met ligbedden in de mooi aangelegde tuin. Uiteraard is er gratis WiFi en kunt u uw auto gratis en veilig parkeren. De 8 ruime, verzorgde kamers van het Floréal Guesthouse hebben allemaal een unieke uitstraling en zijn voorzien van een ventilator, TV, telefoon, minibar, kluisje en een badkamer met douche en/of bad en toilet....
Meer info >

Verlengen

Het is mogelijk om uw rondreis nog meer op maat te maken, door de rondreis aan het einde te verlengen. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden die wij bij deze reis bieden.
zwembad Cassells al Barsha
Dubai - Auris Inn Al Muhanna
Viersterren
Een modern hotel met een gunstige ligging. Hotel Auris Inn Al Muhanna is gelegen in TECOM area, op ca. 3,5 kilometer van het winkelcentrum Mall of the Emirates. Het moderne hotel ...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.144
Geniet langer en verleng uw rondreis
Wilt u na afloop van uw rondreis een paar dagen verlengen in het laatste hotel in Kaapstad? Onder ‘data & prijzen’ kunt u naar wens nachten bijboeken.
Portview zwembad
Kaapstad - Verlenging rondreishotel Kaapstad
Driesterren
...
Meer info
2 nachten p.p.
v.a.73
20 dagen Adembenemend Zuid-Afrika POC: altijd de beste prijs

Extra's

Haal nog meer uit uw reis door het bijboeken van optionele vervoer- en verblijfsopties. Klik op boeken bij ‘data & prijzen’ en u ziet precies wat de kosten zijn. Ook kunt u alle excursiemogelijkheden bekijken, die u vooraf kunt bijboeken (en betalen).
Vervoersopties ( 1 t/m 1 van 4 opties )
klm comfort
Toeslag Comfort Class KLM heenreis
Het is mogelijk om bij NRV bij boeking al uw stoel te upgraden naar de Comfort Class van de KLM.

Een stoel in de Economy Comfort-zone:
Biedt 10 cm (4 inch) meer beenruimte
...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.188
Excursies (vooraf betalen) ( 3 t/m 3 van 4 opties )
Safari Met Leeuwen Zuid-Afrika
Excursiepakket Adembenemend Zuid-Afrika
Tijdens deze rondreis kunt u verschillende excursies maken, welke uw reis nog bijzonderder maken. NRV heeft bij deze reis een selectie gemaakt van excursies die u eigenlijk niet ma...
Meer info
meerprijs p.p.
v.a.150
( 4 t/m 4 van 4 opties )
Walvissen kijken Plettenberg Bay
Deze ecologische tocht vertrekt van Central Beach en gaat in oostelijke richting langs een vogel opvanggebied en Keurboomstrand naar Arch Rock. Hier zullen we dolfijnen en walvissen zien. Walvissen kunnen enkel tussen de maanden juli en november 'gespot' worden en dan nog kunnen we geen garanties geven. De tocht duurt circa 2 uur.
Prijs R520 per persoon
...
 • Beoordelingen (20)
 • Reisverslagen (31)

'Boeiende reis, waarbij je in relatief korte tijd (2 1/2) week) veel hoogtepunten van het land bezoekt. Het standaard pakket was goed, alles wat wij wilden zien zit er in. De keuze van de lodges is prima, als je niet terugschrikt van vaak afgelegen verblijven. De organisatie is vlekkeloos. Nergens ...

Meer info >

G.P. Brommet, Nieuwerkerk a/d IJssel

'We zijn in begin 2016 op pad geweest in Zuid Afrika, en we hebben genoten van dit adembenemend mooie land. Omdat we graag in de natuur zijn hebben we ons hard op kunnen halen in alle geweldige natuurparken. Elke dag was weer op een andere manier bijzonder. We hebben dieren van klein naar groot gez ...

Meer info >

anoniem

'Alle accommodaties waren over het algemeen prima. Met enkele fantastische uitschieters en enkele mindere. Zie hiervoor de tekst bij de vorige vragen. We hebben een fantastische vakantie gehad. Een prachtig en afwisselend land. Het verblijf in Dulstroom en Swasiland hadden niet gehoeven. De route w ...

Meer info >

Cor Bos, Muiderberg

'Een fantastische reis! Uitstekende accommodaties, lekker eten, goed weer en overweldigende indrukken van de natuur en de vele wilde dieren. De mensen zijn erg vriendelijk. We zijn blij dat we onze reis vier dagen hebben verlengd door vooraf twee dagen familie te bezoeken en twee dagen langer in Kaa ...

Meer info >

anoniem,

'Een mooie reis. we gaan zeker terug maar dan een kleiner gebied om meer tijd te hebben.'

jongen,

'Zuid-Afrika: adembenemend..... een schitterend land met prachtige en afwisselende natuur. Het is geweldig om tijdens een game-drive in een privé- reservaat kennis te maken met de wilde dieren op héél korte afstand óf te slapen in Umlani Bush Camp midden in de middle of nowhere zonder elektra en de ...

Meer info >

Mary, Jordy (20), Rowin (17), Floran (10) en Rianne Bosch, Nistelrode

'Geweldige reis! Vooral Gods Window heeft super veel indruk gemaakt. Wij vonden de natuur van Johannesburg tot Durban geweldig! Umslanga Rocks was een soort Amerika, zo bijzonder! Echt een gevarieerde, schitterende reis. Ook zeer aan te bevelen in december, dan is het er hoog zomer! '

Raimonda, Vinkeveen

'Een hele mooie reis met enorm veel diversiteit, waardoor je heel veel van dit prachtige land kunt zien. De routes zijn heel relaxed te rijden en de guesthouses zijn prima met hele leuke gastvrije ontvangst. een reis om nooit te vergeten, wij gaan zeker terug'

Inge Heidelberg, Etten leur

'Net een dag thuis van onze trip door adembenemend Zuid Afrika en wat hebben we genoten. Het landenarrangement is perfect samengesteld en zo hebben we veel prachtige plekken in Zuid Afrika gezien. Van de prachtige Panorama route naar de vele dieren in het Krugerpark, de gezellige stadjes aan de kust ...

Meer info >

Loes, Winterswijk

'Dit reisgedeelte zorgt dat je alle highlights van zuid-afrika te zien krijgt. Het is een trip van extremen. Extreem hoge bergen, vergezichten, aantal dieren, bijzondere dieren, mensen. Deze reis biedt ook mogelijkheid om af en toe een rustige dag aan het strand of zwembad te plannen, zonder iets te ...

Meer info >

anoniem

'Een ultieme vakantie met veel hoogtepunten, de wereld in 1 land!!'

anoniem

'Heel leuk om in een een korte periode kennis te maken met Zuid Afrika. Vriendelijke mensen in Zuid Afrika. Goed te doen om zelf auto te rijden in Zuid Afrika. Altijd super goed geholpen door de mensen van NRV. Tip is wel om goed naar de accomodaties te vragen om teleurstelling te voorkomen. Prijs/k ...

Meer info >

Shanta, Amsterdam

'Een hele mooie gevarieerde reis. Zuid-Afrika is echt een prachtig land. De natuur en de wilde dieren zijn schitterend. Verder zijn de wegen ook goed en staat alles goed aangegeven op de borden. Geen last van criminaliteit gehad. In de winter kan het ''s nachts flink afkoelen. Deze reis bevat alle h ...

Meer info >

Bekken, Leiden

'Het is een prachtige reis om te maken, waar de natuurparken de hoogtepunten zijn. Het is aan te raden om de route op navigatie te rijden aangezien de bijgeleverde routebeschrijving niet compleet is om de locatie te vinden.'

anoniem

'prachtige reis'

drost, drachten

'Het was een fantastische reis! Met ons huurauto hebben wij op onze eigen tempo Zuid-Afrika verkend. In Krugerpark hebben wij de Big Five kunnen zien, het was een bijzondere ervaring om deze dieren van zo korte afstand te kunnen zien. Ook de boottocht vanuit Plettenberg was erg special, wij hadden ...

Meer info >

Hans-Erik, Apeldoorn

'Deze reis is een uitstekende kennismaking met Zuid Afrika. Met een hele goede combinatie tussen stad/cultuur en safari. De accommodaties zijn uitstekend, de service fantastisch en de mensen uitermate vriendelijk. Voor gepensioneerden, zoals wij, een relaxte reis met veel te zien. Een onvergetelijke ...

Meer info >

Fam. Uijtdewillegen, Halsteren

'We zijn net terug gekomen van een prachtige rondreis door Zuid-Afrika. Deze rondreis laat veel verschillende facetten van Zuid-Afrika zien. Aan jou de keus welke je het meest waardeert! Op safari in het Krugerpark, wandelen in Tsitsikamma, struisvogels in Oudtshoorn of genieten van prachtige uitzic ...

Meer info >

Fam. Willering,

'Het was echt een prachtige vakantie met zoveel indrukken! We hebben enorm genoten en de hele afhandeling door NRV wat echt top! Daarvoor onze dank, dit heeft mede de vakantie tot een geweldige ervaring gebracht.'

H. Hofman, Rotterdam

'Wij hebben van deze reis ontzettend genoten,mijn man was absoluut geen voorstander van deze reis maar ook hij heeft ontzettend genoten en zal zeker nog een keer naar Afrika gaan. De reis is erg goed geregeld de routebeschrijvingen kloppen en zijn zeer duidelijk.'

Michiel en Loeky Boxman, Lelystad