alg4.jpg
alg3.jpg
alg2.jpg
alg1.jpg

Laatste update: 12 januari 2022


Corona reisadvies

Wij organiseren reizen naar alle bestemmingen op deze pagina. Niet alleen naar groene en gele landen, maar ook naar diverse oranje landen.
Voor alle landen geldt dat we alleen reizen organiseren als in het land reizigers welkom zijn en er geen quarantaine verplichting is bij aankomst.

Onze vertegenwoordigers ter plaatse kennen en volgen de regels van de lokale overheden. Bovendien kennen en erkennen zij het belang voor onze reizigers en voor henzelf om de reizen zo veilig en verantwoord mogelijk te organiseren. 

Wilt u persoonlijk advies? Bel, mail of chat met onze reisspecialisten.

Ga goed voorbereid op reis

Het is belangrijk om goed voorbereid op reis te gaan en op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Wij proberen u van alle juiste informatie te voorzien, echter, uiteindelijk bent u zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van de juiste reisdocumenten voor zowel de heen- als de terugreis. Voor een totaal overzicht van de huidige heen-en terugreis vereisten en een beknopt overzicht van de lokale maatregelen verwijzen wij u naar de website van de overheid.

  • Kijk hier voor een overzicht van de vereisten voor uw heenreis en links naar de meest recente lokale maatregelen.
  • Kijk hier voor een overzicht van de vereisten voor uw terugreis.
  • Indien u de Belgische nationaliteit heeft, bekijk hier de website van de Belgische overheid.

Let op, deze vereisten kunnen veranderen. Check dus regelmatig tot de dag van vertrek alle belangrijke informatie op de website van de Nederlandse of Belgische overheid.

Groene & gele bestemmingen

Oranje bestemmingen

Verzekeringen

Een aantal verzekeraars biedt inmiddels dekking voor kosten die samenhangen met een corona besmetting die u ter plaatse oploopt in een oranje land.
 Check de voorwaarden van uw verzekeringsmaatschappij. Uw basisverzekering ziektekosten dekt natuurlijk uw ziektekosten ter plaatse, maar niet de extra reis- en verblijf kosten.


Op de hoogte blijven van acties en mis nooit een aanbieding!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bezoek ons Reiscafé!

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:
Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Reserveer gratis