Reizen Sri Lanka

Bij NRV Holiday kunt u kiezen uit verschillende groepsreizen, pivérondreizen en zonvakanties naar Sri Lanka.

Alle groepsreizen worden uitgevoerd met Nederlandssprekende reisleiding en in kleine groepjes. Tijdens de rondreis logeert u in uitstekende hotels en bezoeken we de mooiste hoogtepunten van het land.

Wanneer u met NRV Holiday een privérondreis boekt, gaat u samen met een Engelssprekende chauffeur op reis. Tijdens de rondreis heeft u veel privacy, flexibiliteit en de mogelijkheid om deze reis verder uit te breiden.

Heeft u specifieke wensen en wilt u daarom graag uw eigen droomreis naar Sri Lanka samensstellen? Dit kan via ons Zelf Samenstellen concept, waarbij u verschillende reisonderdelen eenvoudig zelf samenstelt tot uw gewenste reis.

Onze reismogelijkheden Sri Lanka:

Groepsreizen Sri Lanka

Groepsreizen Sri Lanka

Tijdens de groepsreis van NRV Holiday overnacht u in uitstekende hotels en bezoekt u de mooiste hoogtepunten van Sri Lanka. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de rondreis aan het eind te verlengen met extra stranddagen.

Ga verder

Privéreizen Sri Lanka

Privéreizen Sri Lanka

Bij NRV Holiday kunt u kiezen uit verschillende privérondreizen Sri Lanka. Tijdens onze privérondreizen reist u met uw eigen engelstalige privé chauffeur.
Tijdens de rondreizen van NRV Holiday overnacht u in uitstekende hotels en bezoekt u de mooiste hoogtepunten van Sri Lanka.

Ga verder

Zelf samenstellen Sri Lanka

Zelf Samenstellen Sri Lanka

Ontdek de veelzijdigheid van het bijzondere land Sri Lanka. Laat u zich meenemen met een privé chauffeur over kleine wegen door de rijstvelden en langs de vele palmbomen en varens. Bezoek de nationale parken met zijn wilde olifanten en krokodillen.

Ga verder

reizen sri lankareizen sri lanka
Volg NRV Holiday via of neem contact op    +31 (0)70 3076700